עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. הרבה זמן לא רשמתי פה ואני ממש לא מעודכן בכל מה שקורה בתחום. אני מעוניין לבנות מחשב HTPC , חשבתי שהכי טוב זה להשתמש במחשב שיש לי עכשיו שזה המפרט שלו: מעבד: AMD 630 לוח: gigabyte ga-ma770t-ud3 זיכרון 4 גיגה OCZ לא זוכר את הדגם כרטיס מסך: sparkle gtx 460 ספק כח: Enermax liberty 500w מארז TT SOPRANO הרדיסקים: של WD . בנפחים: 1טרה, 640,500,320 וצורב DVD . המחשב הזה מספק אותי פיקס אני לא צריך יותר מזה. המחשבה שלי היא לצמצם את ההרדיסקים למינימום ולהישאר עם אותו נפח בערך(כמובן על ידי רכישה של אחד גדול) ואולי להוסיף SSD למערכת הפעלה.. אני מעוניין להיפתר מכל המאוררים במחשב (גם להחליף לספק פאסיבי כנירא) אני רוצה שקט מוחלט! והדבר הכי חשוב כמובן זה למצוא מארז HT…

2. Started by alex28,

שלום קניתי מחשב נייד של ASUS N551 עם כרטיס מסך GTX850 שאני יכנס לחשב מוגדר כרטיס מסך של לוח אם אך אני מגדיר את כרטיס GTX850 ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום אבקש לקבל המלצה למחשב נייד לתלמיד במגמת תכנות תקציב עד 1000 ש"ח~ המחשב מיועד בעיקר למיילים אופיס ותכנות בשפת (C (visual studio תודה

4. שלום. אני צריך מחשב נייד, הוא ישמש אותי לכמעט הכל ובעיקר לעבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו' וגם משחקים אבל לא כבדים מידי, אני לא הולך לטחון אותו עם DOOM3, אני מדבר על משחקים שאני מריץ באופן סביר עם GF4MX שולחני כיום. חשוב שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה כדי לראות סרטים וגם יהיה טוב אם אני אוכל להשתמש ברמקולים 5.1 שבחדר שלי. חיי סוללה של לפחות 4 שעות ואם תהיה אפשרות לסוללה יותר גדולה או לקנות עוד סוללה בזול יחסית זה יהיה אחלה. המשקל לא ממש משנה לי וכמובן ככל שהמסך יהיה יותר גדול יהיה יותר טוב. חשבתי על משהו כמו הdell inspiron 1150 שיש לו הכל כולל חיי סוללה טובים אבל יש לו חרא של כרטיס מסך, יש אפשרות אולי לשדרג אותו או משהו למשהו סביר כמו GF FX5200 או משהו …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by jimi,

אני הולך לקנות את המחשב הבא: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE = 2540 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II) = 730 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2) x2= 960 כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E = 2200 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB = 465 צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 = 240 מארזים? 8005=290= Transparent, 3 Color Fan, 480W רציתי רק בקשר למארז! האם הוא טוב מבחינת ספק כח? האם צריך להחליף? ו מה צריך לקנות אחר אם צריך? בבקשה תעזרו..... (אני קונה מ kSP....)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן אני צריך עזרה בבחירת נייד שישמש אותי בעבודה ביום(office,photoshop,solidworks,עריכת וידאו בסיסית) ולפנאי בערב(סרטים, מוסיקה, v.o.i.p). העבודה במקום נידח ודורשת התניידות ברכבי שטח על בסיס יומי יחד עם המחשב, לכן נראה לי שיש לי צורך במחשב עם איזו שהיא קשיחות. solidworks למי שלא מכיר היא תוכנה לתכנון חלקים בתלת מימד, שמאפשרת חישוב וסיבוב על אוסף חלקים בזמן אמת. המחשב צריך להרכש ולקבל אחריות בארץ. 15.4" נראה לי גודל הגיוני מבחינת משקל/גודל מסך. אמור להחזיק מעמד שנתיים. לגבי שאר המאפיינים אני פתוח להצעות. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 00:16:56 מאפיינים נוספים שגיליתי שיש לי צורך ב... :כרגע המחשב חייב לעבוד בXP, יש לי גרסה מקורית של XP כך שאם לפרמט גרס…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני קונה היום מחשב. מתחתי את זה כבר הרבה זמן... אמרו לי שהפורום הזה מבין בתחום אז הגעתי להתייעץ אתכם! אני צריך מחשב עם כל הרכיבים שבמפרט שלהלן. עד 6K. שהמחשב יהיה מהיר בהכל, וגם שיהיה טוב למשחקים. אבל לא צריך להשתגע עם הכ.מסך. * אני לא מבין בOC ולא יעשה OC לכן אני לא חושב שהמפרט שיש בפורטל של הפורום (של INTEL DUAL) יתאים לי.. הצעות לשיפור בבקשה! ותגידו לי איך המסך.. תודה, זה דיי דחוף

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. זיהיתי מכירה של מחשב נייד חדש שלא נפתח , שנקנה השבוע ואפילו במחיר נמוך ב 10 אחוז ממחירו ההתחלתי בוואלה שופ. הרי היום ניתן להחזיר מחשב שלא נעשה בו שימוש לחנות תוך 14 יום , אז מה הקטץ' פה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום חברים, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 5 אלף ואני צריך כמעט את כול הרכיבים. המחשב הוא בעיקר לעבודה עם תוכנות שדורשות מעבד טוב ולא למשחקים, אני מתכנן קצת אוברקלוקינג ובעיקר הכי חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד. מה שיש לי בנתיים זה: מארז - יש כבר - חינם! ספק - Thermaltake 400Watt XP480 BULK - 235 לוח אם - Gigabyte GA-965P-S3 - 865 כרטיס קול - על הלוח אם - חינם! מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 - 1199 זיכרון - Patriot PDC22G5300LLK 2x1GB - מקבל מארה"ב - חינם! הארד דיסק - Western Digital WD1600JS - 340 כרטיס מסך - Palit 7300GS - 324 מקלדת ועכבר - Logitech Dinovo Laser - מקבל מארה"ב - חינם! מסך - Neovo F419 - 1455 רמקולים - לא יודע עדיין... צורב - LG H10A - 177 פלופי - ג'נרי - …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 200$ במקרה של שיפור משמעותי באופן מובהק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם Android Studio בעיקר, צריך מהירות מקסימלית לקימפול והרצה של תוכניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio. השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת Dota2, אפשר לפנק בכרטיס מסך אבל לא על חשבון הדרישות האחרות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by aviisr,

שלום לכולם, אבא של אשתי ביקש ממני סיוע בבחירת מחשב משרדי לשימוש שלו בעבודה. אני כבר שנים עם מק ואין לי מושג מה קיים בעולם ה-pc. אנא עשו מצווה ותסייעו הדרישות שלו למחשב הן: 1. גלישה באינטרנט. 2. עבודה עם אופיס (אקסל וחישובים מורכבים). 3. ראיית סרטים/שימוש בגוגל ארת׳. דברים נוספים: 1. לא חייב cd. למעשה מחשב בלי יקבל עדיפות. 2. כרטיס wifi במחשב 3. המחשב צריך להיות חזק גם בעוד 3 שנים. תקציב: עד 3000 ש״ח (למרות שהצעות באיזור יתקבלו בברכה). תודה, אבי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ZONE WANNABE'S, ZONEFREAKS , zone addicts , גבירותי ורבותי, מומחים ומבקרים נכבדים, מזה כעשרה ימים אני מבקש חוות דעתכם על מפרטים שאני שולף בעצמי, ואין מי שיחווה דיעה. אז אני עונה לעצמי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400918.msg3440765#msg3440765 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399756.msg3439612#msg3439612 אנא מכם אל תיגרמו לי לדבר עם עצמי שוב ושוב זה סכיזופרני, זה אסור, ולא מביא תועלת לאף אחד .. בסך הכל מעוניין ברכישת מחשב מחנות קרובה לבית (נוח) אך אינני סומך על מקצועיות או כנות המוכרים בה. אנא תנו המלצה למפרט הנכון והצעות לשיפור... אז הנה נמשיך ישר לעיניין : מחשב נועד לשימוש ביתי : בעיקר להורדה וצפייה בסרטים, עדיף ב FullHD , שמיעת מוסיקה וניה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by *BYZ*,

יש לי מחשב נייד של HP 1179 כבר 4 שנים יש רגעים שהספק לא מעביר חשמל למחשב ורק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל ומהחשב וגם מפרק את הספק מהכבל שלו למשך כמה שעות טובות אז הוא עובד למה זה קורה??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tomchook,

שלום! כיום יש לי MSI WIND U100 ואני מרוצה ממנו מאוד, אך יש לי צורך במחשב נטבוק נוסף. סה"כ הצרכים שלי הם וורד ואינטרנט, אך הייתי גם מעוניין בחיבור HDMI כדי לצפות בסרטים באיכות 1080p בטלויזיה. הייתי גם רוצה מסך יותר גדול מה-10 אינץ' של ה-U100, אך עדיין שזה יהיה נטבוק, אז נאמר בין 11-12 אינץ'. על אילו מחשבים תוכלו להמליץ לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. טוב אז העקרון המנחה זה שהמפרט יתאים לדרישות המומלצת של חבילת ההרחבה החדשה, שהן: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 2 GB RAM (2 GB for Vista users) 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™ 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability Broadband Internet connection Multi-button mouse with scroll wheel recommended אבל אני מניחה שב2500 שקלים אפשר לקנות משהו יותר טוב(?), אז אבקש לבנות את המפרט האופטימלי ביותר למשחקים ב…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nir29nir29,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד לעריכה גרפית לא מקצוענית או משהו כזה אני משתמש בפוטושופ באילוסטרייטור ובתוכנות כאלה. חשבתי לקנות מעבד ארבע ליבות כי הבנתי שהוא טוב לעריכה גרפית (ריבוי משימות). אני לא יודע אם בעתיד אני יעבור להשתמש בתוכנות יותר רציניות. אם אתם בבקשה יכולים להמליץ לי על הדברים שצריכים להיות חזקים ועל הדברים שכדאי להשקיע בהם יותר מאשר הרכיבים האחרים ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי מפרטים. התקציב שלי הוא בערך 2500-3000 (לשים לב לא לחרוג מעל ה-3000 שקל אני מאוד קצר בתקציב יש לי מה לעשות עם הכסף שלי) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי, יש לי את המחשב הזה לתיקון. התקנתי לו ווינדוס 7 אבל הוא לא מזהה כמה מהרכיבים כמו כרטיס הרשת וכו'. יש למישהו מושג מהיכן ניתן להוריד לו דרייוורים? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by חצרוני,

שלום רב, אבקש המלצה להרכבת מחשב קטן ושקט לחלוטין. תקציב ככל שיידרש. המעבד הוא אינטל I3. הרכיבים שאני מבקש הם: מארז. ספק כח. לוח אם. קירור פסיבי למעבד. אציין כי המארז המבוקש לא אמור להכיל כרטיס מסך כי הוא גלום במעבד, וגם לא כרטיס קול. אני מתכוון להתקין 2 דיסקים קשיחים. כאמור, המערכת חייבת להיות שקטה וקטנה. תודה מראש חצרוני

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הגירסאות העדכניות למשפחת ה-Y של היצרנית הסינית כוללות עיצוב משודרג ומעבדים מרובע ליבות מדור ה-Skylake לכתבה: http://hwzone.co.il/לנובו-מחדשת-את-קו-ניידי-הגיימינג-הפופו/

20. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, לגבי הOC אני חושב שזה הכרחי אז כן אלא אם כן תגידו אחרת. רצוי מעבד c2q,ולוח אם תומך DDR 3 למען שיפורים עתידיים והמחשב מיועד לשנתיים 3 הקרובות מבלי לעבור שידרוגים. תודה מראש, שמעון

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז ככה תקציב מקסימאלי - 3800 ש"ח (עדיף לחסוך כמה שיותר אבל אם יש איזה משהו שממש שווה אז נדון בזה). שימוש המחשב הוא ללימודים / סרטים באיכות 1080P / וקצת משחקים (הילדים ישחקו במשחקים פשוטים - גג FIFA12/PES ומשחקי פלאש באינטרנט - לגבי פיפא אפילו הגדרות נמוכות מספיק אבל עדיף בינוניות). התקציב הוא למחשב + מסך + רמקולים + מקלדת ועכבר - על מסך אני נעול כבר על הFULL HD DELL U2312HM שקט חשוב במידה בינונית אבל אני לא רוצה מחשב שיפריע לי לראות סרט.. עדיף שיהיה שקט אבל לא ברמה של שקט מוחלט אלא אם כן זה לא מצריך תוספת כספית.. לא מתוכנן OC,. ולא חשוב לי USB3. אני מעדיף לקנות מRSM וזה ההצעה שהם הציעו לי - תגידו לי אם משתלם ואם יש לכם הצעה יותר טובה ומשתלמת אני יעריך את זה ויודה לכם, תו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, חבר שלי חושב לקנות את המפרט הנ"ל כאשר מה שלא מוכן לוותר עליו זה המעבד - e8400 וכל השאר נתון לשינויים - נא המלצותיכם מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤755 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤446 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤527 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=37375 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 …

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם יש תמורה טובה יותר לכסף מהדגם שאציג למטה? אני יכול לרכוש את הדגם הנ"ל מחו"ל, עד לבית, בעלות של 6000. וזה המפרט שלו: ASUS TUF Gaming F17 Gaming Laptop, 17.3” 144Hz Full HD IPS-Type, Intel Core i7-11800H Processor, GeForce RTX 3060 , 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD, Gigabit Wi-Fi 6, Windows 10 Home בעקרון, אני מחפש מחשב חזק. לא מחפש לחסוך בתקציב. להשקיע כמעט את כולו. רוצה מחשב לשנים קדימה. עם תקנים חדשים וכדומה. מעבר לרצונות שלי- אני לא מבין במעבדים, דורות, מה ההבדל בין AMD לאינטל. לכן פונה אליכם בבקשה. איזה מחשב הייתם רוכשים אם הייתם במקומי? הייעוד הוא תכנות. שיהיה חזק. המחשב שהצגתי למעלה מיועד …

24. Started by twikes,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים קליל (אסטרטגיהCS WOW), ועבודה יום יומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS WOW כאלה לא ממש כבדים ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by godisme171,

רק כונן, שיהיה עם צורב גם..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים