ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
אני לא צריך מחשב שלם אני צריך: לוח אם מעבד - אינטל quad זכרונות - 4 GB DDR3 שני מארזים אחד למחשב ישן יותר ואחד למחשב שיכיל את מה שנתון למוזיקה ומשחקים, יש לי כבר כרטיס מסך.. אם אפשר מארז הכי שקט שאפשר אפשרות לחריגה קטנה... .
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
עקב מעבר לעבודות תיכנות וצורך בנייד שיכול להריץ סביבות וירטואליזציה אני מעוניין במחשב הזה. אני לא מצליח למצוא חוות דעות קונקרטיות לגביו, בטח בגלל שהוא חדש... למישהו יש מידע עליו? יש אותו במחיר מאוד אטרקטיבי בnewegg. יש למישהו מושג אם אני יכול להזמין אותו עם כ. אשראי בינלאומי לכתובת בחו"ל? או שאני צריך להתקשר קודם לויזה ולשנות את הכתובת המקושרת לכ. האשראי שלי לכתובת שאני רוצה שישלחו את המחשב אליה בארה"ב?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
ככה המחשב למחשקים חדשים אינטרנט והורד...אה אההם..... Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,489.13 ש"ח GIGABYTE GA-G1975X-C (975X) - ATX 1,179.28 ש"ח Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,820.94 ש"ח HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 423.05 ש"ח 512MB PQI DDR II - 667 - PQI Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 577.97 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,490.37 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,325.66 ש"ח מארז אני ילך על הטרנספורמר השאלה שלי קודם כל מה דעתכם על המפרט האם הספק מתאים וחוות דעת על הכרטיס מסך לא תזיק נ.ב אני יודע שהקונרו לא באמת במלאי אבל הוא יהיה ולי יש זמן
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש דיסק SSD (חשוב שיהיה SSD) של טרה או שניים שישמש כדיסק עבודה שבו המחשב שומר קבצי cache. האם יש הבדל אם זה דיסק חיצוני או פנימי? יש עדיפות לאחד מהם על פני השני? אני מעדיפה חיצוני אבל בעיקר מעצלות... תודה!!
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב:3000 - 4500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:לנצלמהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גימינג קלבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: fifa 17 nba 17מתי מתוכננת הרכישה:חודש הקרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:ssd מינימום 250 שעליו יהיה מותקן הווינדוס ועוד טרה של כונן קשיחהאם לתת דגש למשקל המחשב:לא בהכרח , אשמח למחשב קל אבל לא מפריע לי עד כדי כךהאם לתת דגש לזמן סוללה:כן חשוב לי מאוד אני צריך אותו למכללה ולכן זמן סוללה מאוד חשוב לי גודל צג רצוי:15.6 או 14 אפשרויות נוספות \ דגשים נוספים לגבי המחשב: מבין שייתכן ולא ניתן יהיה לענות על כל הדרישות במסגרת התקציב, אבקש את המלצתכם למחשב הקרוב ביותר
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לכל מותג יש שני קווי ייצור אחד ל CONSUMER והשני הנו PROFESSIONAL ההבדל הבסיסי ביניהם הוא כדלקמן : כיון שהטכנולוגיה רצה מהר מאוד, עד שהיצרנים מצליחים לייצר דגם חדש - למעשה הוא כבר מיושן, ולכן, כל טכנולוגיה חדשה "נזרקת" בהתחלה לשוק הפרטי ומשם היא מקבלת את כל התקלות והפידבקים אשר מתוקנים מהרגע הראשון עד שהחלק התקול מיוצב - ורק אז הוא מיושם הקו המקצועי של החברה למעשה השוק הפרטי הוא ה"בטא סייט" של היצרנים ועליו הם מקדמים את המוצרים עד לייצוב סופי. לכן - כל טכנולוגיה חדשה שצתא לשוק תימצא רק בפרטי ולא במקצועי כמו למשל מסך 17" או מעבד חדיש שלא בטוח שלא ייצור חימום, כרטיסי מסך "חזקים" ועוד... מחשבי הפרטיים - בדרך כלל מקבלים רק שנה אחריות ולא תמיד בינ"ל וניתנים להרחבה לשלוש שנים (ה…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם לגבי 2 דגמים של אסוס , שאני מתכוון לקנות אחד מהם רק שאני לא יודע מה יותר כדאי לי,. הדגמים הם: 1. Asus® Notebook Silver 13.3" I5-480/4GB/500GB/W7HP64 | U36J 2. ASUS NB U30S I5-2430/640G/4G/1ARX/8SL אני לא יודע מה יותר כדאי לרכוש. חשוב לציין שזה צריך לשמש אותי ללימודים (בעיקר תוכנות של תיכנות), סרטים HD, ואיזה משחק או שתיים.. אודה לכם אם תוכלו לתת חוות דעת והמלצה מה עדיף. שבוע טוב עריכה: * מטרות המחשב? לימודים בעיקר תוכנות של תיכנות למניהן. משחקים: פה ושם לא משהו רציני צפיה בסרטים HD * גודל המסך? לא יותר מ 13.3" * משקל רצוי? כמה שיותר קל . פחות מ 2קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן , מעבר ל 4 שעות * האם…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כודם כל אשמח להמלצה לגבי מעבד: אינטל כפול, AMD כפול,AMD AM2, או לחקות לקונרו. יש לי כבר כ.מסך X1800XL, השימוש במחשב נכון להיום הוא קצת פוטושופ ואני רוצה להתחיל לשחק במשחקים ברמה סבירה. כמו כן, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לי איזה 3-5 שנים. זכרונות אני יכול לקנות 2*1024 800MHZ ב 1100 או 2*1024 667MHZ ב 867 מה לדעתכם עדיף אני צריך HD 300GB מה שאתם ממליצים ספק, MB,HDD, CPU. התקציב ל3 החלקים הוא 3000 שקל אשמח גם להצעות שיפור.
-
- 19 תגובות
- 966 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד- Intel Q9450 לוח אם-Asus P5Q זכרון-OCZ 2X2GB כ.מסך-Palit 4870 512MB Palit OC הארד דיסק-WD 500GB Green מארז-CM690 ספק כח-Enermax 525w +80
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
MSI Codex BareBone Gaming PC (Video card not included) - i5-6500 +Fan Skylake - 8GB DDR4 - H110 - 1TB HDD - VGA, HDMI, USB 3.1 TYPE C - DVD-RW - 5.1 Channel HD Audio - 500W 80Plus PLUS Supporting up to GTX1070 - 195x455x500 mm רציתי לדעת האם המפרט הזה חזק מספיק כדי להריץ משחקים כמו GTAV ו OVERWATCH מעל 60 FPS? תודה!
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני מבקש ממכם להכין לי מפרט רק דרך האתר KSP כי משם אני רק קונה ומעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד שיהיה עם ספק כח טוב ומארז בעל סירקולציה לא רעה תודה
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב הזה לתיקון. התקנתי לו ווינדוס 7 אבל הוא לא מזהה כמה מהרכיבים כמו כרטיס הרשת וכו'. יש למישהו מושג מהיכן ניתן להוריד לו דרייוורים? תודה
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג & VMware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Call of Duty : Modern Warfare 3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Extreme 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לרכוש נייד שישמש למטרות רבות צפייה בסרטי 1080p,עריכת וידאו ,אז חשבתי ללכת על המעבדים החזקים של אינטל מסדרת core i5-core i7 שיהיו טובים לעתיד גם במחשבה על ריבוי משימות. דבר שהוא מעט חשוב לדידי הוא עניין הניידות :רוב הניידים בטווח האינצ'ים (15-16)שציינתי בכותרת נעים סביב 2.8 ק"ג האם יש נייד מדגם מסויים שהוא קל מהשאר ? כמו שהבנתי דגמי dell corei7 בעייתיים אז די ירדתי מהכיוון של dell . תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הי, אני צריך מסך לתכנות למשהו כמו אולי חצי שנה שאחריה כבר לא אצטרך אותו. אז מצד אחד אני רוצה חצי שנה לעבוד עם משהו סביר, מצד שני לא רוצה להשקיע במיוחד. אני מניח ש2k יספיקו אבל אם ההבדל בין 2 ל4 הוא לא משמעותי אז אולי עדיף 4 כך שמי שאני אתרום לו אותו לאחר מכן יהנה ממנו. תודה
-
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1.התקציב: עד 3500 ש"ח ולנצל הכל.. חריגה עד 3700 ש"ח 2. לצורך משחקים... תדיר והמסך לא כלול יש לי כבר מסך 21.5 INCH FULL HD סוגי משחקים: pro ,fifa,gta,nfs,call of duty הגדרות גרפיות אין לי מושג או בינוניות או גבוהות תעזרו לי 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך להכל.. 5 אין צורך במפרט חלקי.. 6. 5-7 שלא יהיה רעש חזק בלילה ובבוקר זה מה שחשוב לי.. 7.אוברלוק האמת אני לא יודע מה זה 8. לא כולל מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבת המחשב בחנות.. 9. iqpc או rsm בלבד 10 11 12. שדרוג אני חושב רק אולי בעוד שנתיים שלוש..
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ורציתי לציין שזה מחנות אייבורי מחשבים והמחשב עולה 3350 שקל כולל מסך נראה מאוד זול וטובב אבל יכול להיות שיש פה איזה פאק ואם יש לכם איזה הצעות לשנות איזה משהו במפרט אז תגידו לי אני פשוט לא מבין בזה מי שיכול שיעזור לי בבקשה אוקיי הנה המפרט: מארז: מהודר עם USB קדמי ואחורי תוספת למארז מתוצרת CHENBRO GAMING BOMB רק 290 ש"ח לוח אם לפנטיום 4 של MSI או ASUS Chipset Intel 945 מעבד: אינטל פנטיום 4 2.8GHz ליבה כפולה D820 800MHz. . זכרון 512MB DUAL DDR2 533MHz. ניתן לשדרג עד 4GB ולזכרונות 667MHZ. כרטיס מסך כרטיס מסך PCI-Express - לא משולב על לוח האם! RETAIL לא BULK עם שלוש שנות אחריות MSI GEFORCE 6200 / RADEON x300128MB UPTO 256MB תוספת לכ.מסך NX7300 ב 190 ש"ח. ניתן לשדרג לכל …
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ב 2000 ש"ח ואני צריך רק מעבד לוח זיכרון והארדיסק מעבד AMD 2400 זיכרון dd-ram הארדיסק של 40 GB תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
Intel 2.6 lg *52 לוח M של חברת ASUS לא ידוע איזה דגם 256mb 400mhz Geforce mx 440 מודם פקס - לא ידוע איזה מארז GENERIC עכבר - כנראה אופטי, לא ידוע מצלמת אינטרנט צורב LG 52*24*5 60GB DVD sony\lg מקלדת אלחוטית + WINDOWS XP - לא ידוע עם PRO או HOME כמו שאתם רואים הרבה לא ידוע, אבל המחיר שנתנו זה הגזמה - 4943 ש"ח! וכן אני יודע שהיום ככה מוכרים חברות קבר ומחשבי קבר, אבל כמה לדעתכם הוא באמת שווה?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למשחקים, אינטרנט וגרפיקה. שהמערכת תתאים למערכת הפעלה VISTA ULLTIMATE כולל ציוד היקפי: מסך 19 רחב, עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים. הייתי רוצה את המעבד עם ארבע הליבות(6600?). וכן מארז, עם עדיפות ל Raidmax Ninja (בחירה של הבן). תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 966 צפיות
-
-
איך המחשב HP Pavilion 11-n001ej האם מומלץ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בבית שימש כשרת קטן (גם פיזית) וחסכוני בחשמל. עבור מסמכים קוד ( SVN תמונות סרטוני וידאו בייתים שרת מייל (אני מתכוון לרכוש דומיין משלי ולשמור את כל המידע מקומית) שרת SQL SERVER. אני מתכוון לעבוד עליו רק בגישה מרחוק. שישב באיזו פינה בבית ויהיה מחובר לרשת האלחוטית שלי עם גיבוי חוטי. אני מניח ש 2 כונני 250 גיגה ב RAID אמורים להספיק לי לנצח למטרות הללו. כמה קטן המחשב יכול להיות? האם ניתן לדחוף הכל ב MINIITX? מעדיף להוציא כמה שפחות(כמה נמוך אפשר לרדת). חנות מאזור ראשל"צ pCCENTER/KSP/RSM/IVORY
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 - 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים שיצאו בשנתיים הקרובות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
זה מפרט של מחשב לנובו T61. קניתי שבוע שעבר את המחשב הזה,יקח לו קצת זמן עד שיגיע היית שמח לשמוע דעתכם לגבי החוזק שלו, האם הוא יריץ טוב תוכנות לעריכת תמונות כמו פוטושופ, עריכת וידאו כמו פרימייר ומשחקים (במיוחד הייתי רוצה לדעת אם יריץ טוב את המשחק דספרדו 2, תמונות דרישות מצורפת) איך הכרטיס וידאו שלו?!!?!? תודה רבה Processor: Intel® Core 2 Duo processor T8300 (2.4GHz 800MHz 3MBL2) 1 Operating System: SUSE Linux Enterprise Desktop version 10 1 Operating System Language: SUSE Linux Enterprise Desktop version 10 US English - 1 year support 1 Display Panel: 15.4 WXGA TFT 1 System graphics: Intel GMA X3100 GM965 1 Total memory: 2 …
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי כמו עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, צורב [כבר יש] אני רוצה מחשב חזק ומהיר בעיקר, שיוכל גם להריץ משחקים בלי בעיות, אך יותר דגש על עבודה משרדית אינטנסיבית. תודה :-)
-
- 15 תגובות
- 966 צפיות
-