עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by brighi,

שלום, יש לי בעיה די מעצבנת בסוללה. קודם כל היא נטענת רק עד 99%, ובמקום לספק אורך חיים של 7-8 שעות הוא מספק רק 3 וחצי שעות (הבהרה:כל זה בלי שימוש, ז"א איך שאני פותח את המחשב מד הסוללה מראה שהוא יתרוקן בעוד 3 וחצי שעות). יש לי עוד משהו לעשות חוץ מלהחליף סוללה?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  2. המחשב ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי. אמור להריץ אופיס, אינטרנט, שיחות וידיאו, עריכת תמונות וסרטים חובבנית וככה"נ + הרצות MATLAB קצרות. מתכנן לעבוד עם WINDIWS-7 32 BIT (כי נראה לי שמפרט שיש לו עדיפות לעבוד ב- 64 ביט לא נמצא באופק התקציבי**) להלן תכונות נוספות שהייתי רוצה , בנוסף לאלה שבנדון, בסדר חשיבות יורד: 1. דיסק קשיח יחסית גדול (לפחות 250 ג"ב) עריכה 2. קישוריות מירבית (WIFI ו- B.T.) 3. עדיפות למסך מט (לעבודה על מסמכים ולא לצפייה בסרטים) ביחס מימדים שאינו עולה ברוחבו על 16:10 (כלומר מעדיף 4:3 על פני 16:9), כולל מצלמת רשת מובנית. עריכה 2. עדיפות למסך מט (לעבודה על מסמכים ולא לצפייה בסרטים) ביחס מימדים שאינו עולה ברוחבו על 16:10 (כלומר מעדיף 4:…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by lklk2,

מה אתם אומרים על המעבד?מה אתם אומרים על הכרטיס מסך? אני צריך אותו בשביל גיימינג קל ולהרבה גלישה באינטרנט ועבודות סטודנט. המחשב אמור להתחבר לLCD שנמצא אצלי בחדר 32 אינץ לצורכי צפיה בסרטים. מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA74GMT-S2 ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38503 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪180 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CT25664BA1339 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪1004 כמות: 1 ht…

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  4. המפרט של המחשב הנוכחי שלי הוא: AMD Athlon XP 1500 Gigabyte GA-7VTXE 512MB 266Mhz Trancend Sapphire Radeon 9500 Pro Benq DVD X16 Plextor 24x10x40 Terratec 512i monitor Dell P780 17" Trinitron IBM 40GB 60GXP WD 80GB 8mb buffer כמה לדעתכם אני יכול לדרוש עליו?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by guyius,

אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי נהרס והגיע הזמן לקנות חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ולראות סדרות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, warhammer space marine, ghost recon 3 -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין שום צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלל דיסק קשיח 5. עד כמה …

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  6. המחשב התחיל לגסוס לצערי הגיע הזמן להחליף... התקציב באזור ה5K עדיף לא לחרוג. לא מתוכנן OC המחשב ישמש בעיקר לעריכה גראפית - וגם אבל פחות למשחקים. אין צורך בציוד היקפי פרט למסך, אבל כן רצוי להוסיף התקן לקריאת כרטיסי CF השקט חשוב בצורה בינונית (לא צריך שקט לחלוטין, אבל גם לא טרקטור) אשמח גם למפרט נוסף עם אופציה לWin7. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by psycotix,

שלום רב! אודה לעזרתכם בנוגע למפרט... מחפש מפרט בסביבות ה-6500-7000 ש"ח , לצרכי משחקים. רצוי מארז TT S-ARMOR , מערכת קירור מים... מעבד DUAL CORE של אינטל , ו-2 ויותר GB של זיכרון... אשמח להצעות... תודה מראש

• 18 תגובות
    • 980 צפיות
  8. אני מעוניין לשדרג את המחשב (מעבד, לוח אם וזיכרונות). אני מתלבט אם עדיף לי: מעבד i7 s2011 עם צ'יפסט x79 או מעבד i7 s1155 עם צ'יפסט z77 אני מעוניין בלוח של asus. אשמח להכוונה גם בנוגע לזיכרונות. השימושים שלי הם בניית אתרים, משחקים ויצירת מוזיקה בקיובייס. תודה.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by e3user,

יש לי מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות, הציעו לי עליו בחנות 11K ויש לי תקציב של 10K במידה ויש פה מוכרים של חנויות מחשבים שיכולים להתגמש שלחו לי פה הודעה והקנייה תתרכש דרככם • מעבד Intel i7-8700K • קירור מים למעבד Antec Mercury 360 • לום אם Asus ROG STRIX Z370-F GAMING • זיכרון Crucial Ballistix Tactical 16GB • כרטיס מסך Asus ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING • דיסק קשיח Samsung SSD 850 EVO 2.5" SATA III 500GB • דיסק קשיח Seagate Barracuda 3.5" 7200RPM SATA III 2TB • מארז Bequiet PURE BASE 600 WINDOW ORANGE • ספק כח Antec EA550G • גוף קירור למארז Corsair AF120 Quiet Edition • מסך מחשב Benq ZOWIE XL2411 • כ…

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  10. היי הבעיה אי כזו משום מה המחשב לא נדלק אני שומע את הזכרונות ואת הקשיח והספק עובדים וגם המנורות בלוח אם נדלקות אבל המאורר של המעבד לא וגם של הגשר וגם של הכרטיס מסך זה התחיל לפני כמה ימים המחשב היה קורס לאחר חמש דקות אז מרחתי משחה החשב אני לא יודע מה לעשות אולי זה הלוח נדפק ?? דבר נוסף שאח שלי חבר את המעבד לפני שנה עיקם שתי רגלים המפרט שלי מעבד פרסקוט 3.2 לוח איביט IS7 זכרונות ADATA 256*2 כרטיסך מסך 6800 GT אז השאלה שלי כזו מה אתם ממלצים לי לקנות מחשב חדש ?? לוח מעבד וכרטיס מסך בשאר החלקים אני יקח מחשב הישן דבר נוסף יש לוח אם שיש בו שתי חרצים אחד AGP והשני אקספס? בכול מקרה אני חושב שאני יקח את המחשב למעבדה ונראה מה אם אומרים

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  11. אודה לכל המסייעים בבחירת הנייד המתאים. התקציב: 3000-4000 שקל הדרישות שלי : מעבד 8100 ומעלה. כרטיס מסך קצת יותר מהבסיסיים און בורד. הארד דיסק כמה שיותר גדול 160GB לפחות. אופציה להתקנת WIN XP אם ימאס לי מויסטה. כנראה שזה יקרה מהר (-: מצאתי ברשת 3 מחשבים עיקריים: 1. "15.4 Dell In1525 8100 2.10GHz 250GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2635&CatCode=315 2. מחשב יד2 שהיה בשימוש 4 חודשים ונקנה מ012 קווי זהב במבצע: Satellite A300-17S TOSHIBA http://www.012.net/sales.aspx?docID=8563&FolderID=55〈=he&tabn=3 יעלה לי בסביבות 3100 שקל. 3. ‎Gigabyte W576V-84R2‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv הוא עולה טיפה יותר - 4590 במבצע. האם כדאי להשקיע…

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by yonib5,

איך המחשב הזה? קניתי אותו לשימוש בתוכנות כמו פוטושופ ופריהנד הוספתי לו עוד 256מ"ב עכשיו הוא 512 מ"ב מה אתם חושבים הוא יספק את הצרכים שלי ביעילות? נ.ב איזה עכבר מיני אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by RENESANSE,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה רק למשחקים ואולי שירים בקטנה, התקציב הוא עד 3500 פלוס מינוס. אז ככה.. .אין לי ממש העדפה ל amd או intel, שלא יתחמם, ושיעבוד חלק ומהר על half life 2 למשל fps 100 ו ping נמוך... הא.. ושכחתי.. זה לא כולל את המארז, מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת. תודה... זה דיי דחוף

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  14. היי לכולם מודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - וורד - האזנה למוסיקה - צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מ…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  15. שלום אני חדש פה ורציתי לדעת עם המחשב הזה http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=672567 טוב לתקציב שיש לי 5000 שקל תודה :)

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  16. מעבד amd 64 3000 939 לוח אם asus a8n sli זיכרון 2*256 ddr400 דיסק קשיח wwd 120 sata כרטיס מסך gigabyte fx6600gt 128 vivo ddr3 pcie+sli כונן 1.44 כונן cd נייק ס16 צורב nek nd3500 מארז hec ci6919 400w לקחתי את הלוח אם לשידרוג בעתיד (יתכן שאוסיף כרטיס מסך נוסף) אשמח לשמוע חוות דעת . אפשרי שינויים במסגרת התקציב (5500)

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  17. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי כבר דיסק קשיח ממחשב קודם ושאר ציוד שציינתי בכותרת... אני צריכה , לוח אם , מעבד (עדיפות לכפול ליבה אם ניתן) , זיכרון ומארז+ספק . אם אפשר , אז בבקשה מפרט מחנות SKYPC בראשל"צ ...

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by ferayon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל למען ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3, guild wars 2, skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך מרובע 19 אינץ' מתוכנן מסך חדש ורחב יותר. לא כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  19. כמו שרשמתי בכותרת אני זקוק להמלצה ללפ-טופ זול וטוב, אם יש זול יותר מהתקציב שרשמתי, והוא יתפקד כמו שצריך אז זה יהיה מצויין. הגודל לא קובע, אפילו עדיף שיהיה כמה שיותר קטן (קומפקטי כזה). המחשב ישמש בעיקר לחומר משרדי ולא למשחקים וסרטים (אולי קצת סרטים) ואיך אפשר שבלי מוזיקה. 40-60GB יספיק בהחלט (זה אפילו יותר מדיי). נ.ב אם יש מכרזים/פומביות על מחשב טוב אז אשמח לקבל לינק. תודה מראש לכל עוזר.....!

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  20. ידידי הצלם מעוניין לשדרג ממחשב מזדקן למחשב חדש. עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום והוא מתכוון לנייד כוננים, מסך ושאר ציוד היקפי מהמחשב הקיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, טיול ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום, זללני זיכרון RAM ידועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by glotis,

הייתי מעדיף להגיע לסביבות ה5000, אבל 6000 נשמע לי יותר סביר. אני סטודנט אז אני כנראה לא ימצה את עד הסוף את SolidWorks, אבל חשוב לי שירוץ חלק. עוד דברים: - מסך 15.4 - זיכרון 4GB - זמן סוללה לא קריטי - נפח כונן קשיח לא קריטי - Windows 7 מבחינת הכרטיס מסך, לפי האתר של SW כתוב שצריך: A certified OpenGL workstation graphics card and driver מבחינת ביצועים ישנה לי DDR2 או 3 בזיכרון ו5400RPM או 7200 בכונן קשיח? תודה מראש

22. Started by jj516,

Intel 2.6 lg *52 לוח M של חברת ASUS לא ידוע איזה דגם 256mb 400mhz Geforce mx 440 מודם פקס - לא ידוע איזה מארז GENERIC עכבר - כנראה אופטי, לא ידוע מצלמת אינטרנט צורב LG 52*24*5 60GB DVD sony\lg מקלדת אלחוטית + WINDOWS XP - לא ידוע עם PRO או HOME כמו שאתם רואים הרבה לא ידוע, אבל המחיר שנתנו זה הגזמה - 4943 ש"ח! וכן אני יודע שהיום ככה מוכרים חברות קבר ומחשבי קבר, אבל כמה לדעתכם הוא באמת שווה?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by yony25,

שלום רב, היום בצהריים כיביתי את המחשב בצורה מסודרת (Shut down) כאשר ראיתי שבסוללה טעונה כמעט במלואה וכשהגעתי הביתה המחשב אינו נדלק. ניסיתי ללחוץ פעמים רבות על לחצן ההדלקה, לחיצה לכמה שניות, פירקתי את הסוללה ונשפתי בין החריצים, ניסיתי להדליק עם וללא הסוללה, כמו כן עם ובלי טעינה. אני גר בהרצליה אך נמצא הרבה בחיפה, אשמח להמלצות לנסות דברים בעצמי ולהערכה כמה יעלה התיקון במעבדה/טכנאי כמו כן, המלצות למי ללכת (המחשב נרכש בארה"ב באיזור 2008 כך שאין כבר אחריות מן הסתם) תודה רבה לפורום!!! יוני

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by Neoex,

בעקרון אני צריך מחשב גם לגיימינג וגם לילימודים ללימודים אני משתמש בתוכנה VirtulBox ומשחקים אני משחק cs go call of duty gta v battlefield אמרו לי שהמפרט הזה יספיק לי אבל אני מעדיף לשמוע עוד חוות דעת לפני שאני קונה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. Started by BarRahum,

ברצוני לקנות לפטופ בתקופה זאת, וחיפשתי במבצעים שעשו בארץ וכלום לא נראה עליו שעשו לו הנחה של יותר מ100 שקל. התחלתי לחפש בשלל אתרי אמזון ומצאתי את המחשב הנל: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01M4I8XQD/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 כולל משלוח, מעמ ומיסים יוצא ב2300. איך הוא למחיר הזה? המעבד הזה שווה יחס לאיזה מעבד של אינטל? התקציב שלי הוא 2500 והשימושים זה סרטים, גלישה וגיימינג קל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.