עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by johnnybs,

להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, אלא אם כן יהיה קיים שיפור ביצועים משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכל מהכל - החל מLeague Of Legends וOverwatch ועד משחקי triple A -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, ביקשתי עזרה מחבר גאון למצוא לי מחשב נייד בטווח מחירים של 3K-4K ונמצא המחשב הנייד הבא: HP Pavilion dv6-3120ej או בחנות: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=DV63120EJ&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he שאלתי היא, האם למישהו יש ניסיון איתו? (מוכר לי שלפעמים המפרט הטכני נראה מצוין ומאידך יש בעיות עם אחריות וכד') האם מישהו מכיר מחשב כדאי יותר בטווח מחירים הנ"ל (במידה והנסיון איתו פחות טוב)? אם מישהו מכיר את החנות? אשמח להכוונה, בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DsDs,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק ויריץ משחקים כדוגמת PES 2010.. המחשב ששמתי לב עליו הוא המחשב בקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 רציתי לדעת כמה דברים לגביו: 1) האם הוא אכן יריץ משחקים כדוגמת PES 2010 או שיהיה לו קשה? 2) מה זאת אומרת בכרטיס מסך: With 1 GB Dedicated ? זה יאט לי את המחשב עצמו כי זה משתמש בזכרון שלו? 3) האם המחשב מספיק חזק? (מעבד במיוחד) 4) ובכללי - האם שווה את המחיר? אגב.. אם יש מקום יותר זול מזה לקנות אותו, אני ישמח לדעת.. תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Proww,

אהלן חברים. אני צריך תשובה לשעה הקרובה. אחותי צריכה מחשב נייד לחו'ל (שישמש אותה בחו'ל). היא רוצה ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים. רציתי לדעת האם המחשב הזה יספיק לה http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K50IE/#overview היא לא צריכה משהו סופר מקצועי. רק שתוכנות בסיסיות של עיצוב יעבדו לה. תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה על המפרט הבא למחשב סלוני HTPC לצפיה בתכני HD, שישמש גם לגלישה באינטרנט ולמשחקים לא כבדים במיוחד. המפרט מבוסס בגדול על מפרט ה-high end HTPC שמופיע כאן באתר, והתקציב הוא סביב 4K-4.5K ודי גמיש. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, אבל אם זה overkill או מצד שני לא מספיק, אשמח לשמוע הערות. מספר שאלות מכווינות: 1. האם הרכיבים האלה תואמים זה לזה (לוח האם מתאים למעבד, זכרונות וכו', והאם הכל נכנס במארז)? 2. שקט: האם נושא השקט (כרטיס מסך עם קירור פאסיבי, כונן קשיח Green ופתרונות הקירור) שהופיעו במפרט באתר הם קריטיים? בכל זאת, מדובר בדירה ולא בבית קולנוע -- יש מדי פעם רעש כלשהו מהמקרר או מהרחוב. אני אשמח אם המחשב יהיה שקט, אבל האם זה מצדיק את המחיר או…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yoni_c1,

שלום לכולם. אני מבקש המלצה לגבי קניית מחשב נייד. לא חשוב לי המותג. מה שכן חשוב לי במחשב זה הרצת סרטים באיכות הגבוהה ביותר (דרך כבל HDMI לטלוויזיה) ובנוסף חיי בטרייה טובים. בנוסף, חשוב לי שהמחיר יהיה כמה שיותר סביר (אני לא רוצה להשתולל). תודה לכולם מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Tranquility,

OK קיבלתי מתנה מעבד XP2500 והרכבתי מפרט זול למחשב התכנון היה 3000+\- אני אשמח לקבל חוות דעת לפני הקניה אם למישהו יש תחליפים משהו ... תודה מראש *טעות בתמונה ... ה HD שאני רציתי הוא לא SATA ... אין טעם כי הלוח לא תומך ב SATA....* [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ברשת עם טאבים מרובים, שימוש בתוכנות אופיס, עריכה גרפית 2D עם תוכנות כמו מובי-מייקר ו-MAGIX Movie Edit Pro, תמיכה מלאה בצפייה בסרטים וסדרות וכן ביוטיוב ב-4K (10ביט) - המחשב יחובר לטלוויזיה 4K שימוש בתוכנת VISUAL STUDIO לצורך תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAGIX Movie Edit Pro - מזדמן. VISUAL STUDI…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by alfred3,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל בשבוע האחרון אחרי כמה דקות שלא הייתי משתמש במחשב המסך היה נהיה שחור כאילו כבוי אבל רואים ממש בקושי את התצוגה אחרי ריסטרט זה היה מסתדר ,אתמול כבר גם הריסטרט לא עוזר לא רואים כלום ,חיברתי אותו לטלויזיה ורואים טוב ככה שלא נראה לי שזה כרטיס המסך . מה זה יכול להיות ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם . אני מחפש המלצה / דיל טוב למחשב נייד לרכוש לעובד (צריך לינק לחנות) שימושי המחשב הינם בעיקר דפדפן , מיילים , תמונות , אופיס . פתיחת קבצי pdf לפעמים כבדים (של שרטוטים ותכניות גדולות) - לפעמים הרבה קבצים במקביל יכול להיות שימוש קטן בתוכנות שרטוט כמו אוטוקאד - אבל ממש בקטנה . גודל מסך כ-14" תקציב כ-3.5K ₪ (יש גמישות) תודה לעוזרים

11. שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99. יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer. קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם. ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by XINA,

שלום רכשתי נייד והתחדשתי לפני חודש אני משאיר אותו דלוק בלילה להורדה באימיול, ואני סוגר את המכסה, כשאני פותח את המכסה בבוקר, המחשב עדיין דולק ועובד רגיל, אבל המסך הוא ככה שחור כזה, המסך דולק ומגיב לפתיחה אבל יש תמונה שחורה, אני מצליח להחזיר את המחשב לקדמותו רק אחרי שאני מנתק את הסוללה ומחזיר אותו נב יש לי וויסטה למישהו יש רעיון??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח (מתוכם כ-900 ש"ח מוקצים למסך דל 2314). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי ע"י אדם מבוגר - גלישה באינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך של דל 2314 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עריכה: ההתלבטות החדשה בהודעה השלישית. כאן יש פירוט (ארוך...) של הדרישות שלי: ______________________________________________________________________________________________________ שלום, בארבע השנים האחרונות אני משתמשת בנייד של HP לצורך לימודים באוניברסיטה. הוא שירת אותי נאמנה, אבל מכיוון שהוא שוקל 3 ק"ג, והמסך כבר מתחיל לשחק, והוא בכל זאת בן ארבע, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג: 1. תקציב- רצוי 4500 ש"ח כולל מערכת הפעלה, אם אפשר. אם כדאי מאוד- אפשר לחרוג קצת. 2. מטרות- בעיקר לצורך לימודים- אינטרנט ויישומי אופיס. אין שום צורך במשחקים, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ פוטושופ. הכי חשוב שיריץ הכל מהר ובלי בעיה: אני אוהבת לעבוד עם הרבה מסמכי אופיס פתוחים ובדרך כלל עם עוד כמה חלונות …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בבית של אפליקציות ווב, אנדרויד ולפעמים גם C#. הרצה של VMים של לינוקס וסביבות נוספות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, Eclipse , VMWare Workstations ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by koskok,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג וCAD(תכנון בעזרת מחשב) - כתחביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב אינו מיועד לתוכנה ספציפית אבל יהיה שימוש בתוכנה SoildWorks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD4,Hallo2,Crysis3,Assassin's Creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מחשב ב4500 שקל. ללא ציוד הקפי וגם ללא כרטיס מסך(r9700p), מסך וצורב. לפני כחודשיים-לוש הציעו לי את המפרט הבאה: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX DDR 1024MB(512x2) PC3200 PC400 Samsung Original Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Compucase Midi Tower CI-6A19 רציתי לדעת, האם המפרט עדין מעודכן, והאם בכלל כדאי לקנות אותו? אה רציתי לדעת גם איזה צורב dvd כדאי?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מפרט מחשב כדלהלן: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ, אינדיזיין, תוכנות מבוססות-דפדפן (אלקטרון), פתיחה של כרטיסיות רבות בו זמנית בכרום/אדג' (בסביבות 20-30 בבת אחת בד"כ), מסמכים מרובים פתוחים בוורד. לפעמים אני גם עובד בעיבוד נתונים וחיפושים בבסיסי-נתונים כבדים. כמו כן אני עובד על מספר רב של פרוייקטים בו זמנית, ולא רוצה להסתמך על כוננים חיצוניים יתר על המדה (רק לאחסון ארכיוני) אז אני צריך הרבה אחסון זמין בתוך המחשב (בנפרד מהכונן שעליו אתקין את התוכנות). 3. האם יש צורך בציו…

19. Started by Dorian Efrati,

אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש שיהיה לשימוש בייתי וכבר הרבה זמן אני מסתכל על מפקטים ועל בניית מחשבים שונים באינטרנט והייתי רוצה לדעת מה דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, שימוש בית ספרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות , יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, eclipse - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG, LOL, WITCHER, CSGO... -מהי הרזולוציה הטבעית …

20. שלום לכולם, קיבלתי לכבוד יום הולדתי מחשב נייד חדש של טושיבה http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/L300/L305-S5921 ^ זה הדגם שלו אם אני לא טועה. הבעיה היא שמי ששלח אותו קנה את זה בגרמניה. והוא שלח לי את זה דרך מישהו ( לא הצטרכתי לשלם מיסים וכו' ^^ ) אבל לא היו דיסקים שם או שאין בכלל ? X: בכל מקרה אני לא יודע אם צריך או לא אבל אני עכשיו רוצה לפרמט ולשים ווינדוס חדש באנגלית. השאלה שלי היא כזו.. האם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מפרמט ? יש שם כל מיני תוכנות כאלה לתפעול הלאפטופ ואני לא יודע עם בכלל צריך אותם או לא ואין להשיג אותם אחרי הפירמוט לגבי הווינדוס השאלה שלי היא המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה 32 מקורי הומ פרמיום האם הSERIAL יעבוד גם על ויסטה באנגלית ? האם זה מחשב ס…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מפרט ע"פ הנתונים הבאים - 1. תקציב מקסימלי - 3000 ש"ח 2. שימושים צפויים - גלישה באינטרנט, אופיס, עבודה משרדית בעיקר, חשוב שיהיה הרבה זכרון (כונן של 1TB יספיק!). אין צורך בכרטיס מסך מטורף. 3. ציוד היקפי - מסך, מדפסת משולבת עם סורק. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - אין חשיבות, 1. 5. מערכת הפעלה - אין צורך. 6. אני מעדיף לקנות מKSP מכיוון והם קרובים אלי. אשמח אם תוכלו לבנות מפרט דרך האתר שלהם. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by GOLD_BOMB,

שלום, אני צריך המלצה לאיזה נייד לקנות השימוש העיקרי שלי גלישה באינטרנט, עבודות ממושכות, מסך שלא מעייף את העין ובעיקר עבודה משרדית word וecxel אבל טבלאות מאוד כבדות יחסית תקציב 3500 תודה לעוזרים חן

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל,עבודה משרדית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fornite ,pugb -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14-15.6 fullhd 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. התקציה הוא גג 6000 שקל בידה ואפשר אשמח לחסוף כמה שקלים. דגשים למחשב זה אורך חיים מקסימלי למחשב,כמו שרשמתי מחשב לשימוש יוםיומי+משחקים כגון פרו,ניד פור ספיד,אולי גם cod וקצת קרייסיס. השאיפה היא להריץ אותם במקסימום איכות הכל בגדר התקציב. כונן 1tb חובה מקלדת ועכבר חייבים להיות בעלי טווח קליטה מקסימלי. המחשב לא יריץ אובר קלוק. דגשים למסך הם לפחות 24,ישמש גם לחיבור לממיר של יס(לכן צריך חיבור של scart או rca) העדפה לחנויות באיזור ראשון רחובות(ksp,ivory)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן לפטופ/מיני-לפטופ לתכנות קל וMySQL. איך המיני-לפטופ הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9904&perur=4 באמת לא חשוב הגודל..העיקר שירוץ בצורה חלקה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים