עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by smendler,

מטרות המחשב? ישמש לנער בן 15 ללימודים, תכנות, משחקים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עד 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי רזולוציה גבוהה אבל לא בכל מחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  2. * מטרות המחשב? לימודי הנדסת תוכנה / מדעי המחשב, משחקים בינונים (DOTA 2 / HEROES OF THE STORM) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? למיטב הבנתי עדיף SSD. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב עתיד להירכש בארצות הברית, ויעשה בו שימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה ל…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by SmallerMeow,

1) תקציב מקסימלי: עד 3000, ללא חריגה. 2) שימוש עיקרי לבית ומשחקים (minecraft,cs go) רזולוצית מסך: 1366 על 768 (אין כוונה לקנות חדש כרגע) 3) אין צורך בציוד הקפי 4) שקט: 2 5) אין צורך במערכת הפעלה, עדיף הרכבה בחנות. 6) עדיף חנות באשדוד, לא חייב. 7) מתכנן לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא 8) אין בקשות או הערות נוספות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by akae,

שלום לכולם, אני עורכת וידאו כמקצוע וצריכה לשדרג את המחשב הישן שלי תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידאו ארוכים וכבדים 200g לקובץ (חתונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמיר, פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד דיסק hss 500g ח…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by darkrule88,

אני עובר למחשב חדש ורציתי לדעת כמה המחשב שיש לי כרגע שווה : מעבד: i5 750 2.67ghz לוח אם: Intel DP55WB AAE64798-205 כרטיס מסך: Sapphaire HD5850 1GB GDDR5 זכרון: kingston 8GB ddr3 1800mhz דיסק קשיח: Western Digital Blue WD6400AAKS 640GB 16MB cache 7200RPM מארז: CM690 I ספק כוח: chieftec A-135 550W קירור למעבד: CM Hyper TX3 מבחינת קירור, יש לו שלושה מאווררי Intake שלושה Out, שניים מהם הגיעו עם המארז, שניים הם CM long life LED Silent Fan 70CFM 120mm, ועוד שניים שאני הוספתי corsair air series sp 120mm high performance edition.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by roia007,

Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 מעבד Asus MAXIMUS VIII HERO GAMING ROG S1151 לוח אם 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 זכרון GeForce Gigabyte GTX980Ti EXTREME 1216Mhz 6G DDR5 פלוס 2 כרטיס מסך Samsung SSD 512GB 950 PRO M.2 PCI-E X4 דיסק קשיח Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warrantyדיסק קשיח LG DVD-RW X24 GH24SCO כונן אופטי Corsair Graphite 780T Black מארז Seasonic X-Series 1050W GOLD Modular ספק כוח Corsair Hydro H110i GTX Extreme קירור מים למעבד Logitech Hyperion Fury FPS G402 עכבר corsair strafe mechanical gaming keyboard מקלדת תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by lolmit,

היי חבר'ה , תקציב מקסימאלי- 4K אפשר למתוח עד 500 ש"ח מעדיף שלא תלוי בכדאיות. 2- לנצל את כל התקציב. שימוש במחשב- גיימינג, גיימינג וגיימינג. ה-משחק שאני מצפה לו זה מאפיה 3 ובגלל זה ארצה שהמחשב יובנה על פי דרישות המשחק שלו. אין צורך בציוד היקפי, כל התקציב יוקצה למחשב עצמו. שקט? מה זאת אומרת? מצטער אך אין לי מושג מה זה אוברלוק? אין צורך לכלול מערכת הפעלה\ אופיס. אין העדפה מחנות ספציפית אך אני מאשקלון . אעדיף שיבנו לי מפרט כי לפי מה שהבנתי ככה אפשר לקבל מקסימום מחשב על פי התקציב. המחשב מתוכנן להירכש מיידית. אין בקשות מיוחדות .

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסדרות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft : Wrath of the lich king & Cataclysm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by n1r,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,COD,FIFA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב (מדיה סנטר) Mini-ITX מאייבורי. אני זקוק למחשב שישמש אותי גם לעריכה בתוכנת וגאס. כבר פרסמתי פה קונפיגורציה דומה בעבר, אבל חיכיתי עד עכשיו בכדי שיהיה בשוק לוח אם שתומך ב-DDR4. ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי המעבד וכרטיס המסך. האם כדאי לשדרג את המעבד או שבגלל שכרטיס המסך שבחרתי חזק אין למעבד חזק משמעות גדולה. ראו את הקונפיגורציה המתוכננת מטה: תבוא הברכה על העוזרים. מארז: Corsair Obsidian 250D Mini-ITX Tower 425 שח ספק כח: Seasonic M12II-520 520W 345 ש"ח מעבד: Intel Core i5-6600 Skylake Tray תושבת: (Socket) LGA1151 1015 ש"ח מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 PLUS 79 ₪ לוח אם: Asus ,H110I-PLUS, Chipset …

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. היי, אני מתכנן לקנות את ה-GTX 1080. להלן המפרט הנוכחי שלי, הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג intel i5 3570k noctua nh-d14 asus sabertooth z77gtx 670 corsair tx 650w v2 יש גם זכרון 2x4gb ddr3 , הארד דיסק, SSD וכרטיס קול (אם רלוונטי בשביל הספק) להבנתי אני צריך לשדרג את המעבד והספק, חשבתי על Corsair 750W 80+ Gold CS750M Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray התכנון קצת יותר מאוחר לשדרג גם ל-16GB RAM ולהוסיף עוד SSD כי הנוכחי לא מספיק כבר מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by avr256,

שלום, אני כיום עם נייד די חלש ולצורך לימודים (תכנות) ולילדיי אני צריך לקנות נייח בעל ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למדעי המחשב, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by cyberX,

היי לכולם, אני מניח שלכרטיס מסך יש הכי הרבה ערך לעומת שאר החלקים, אך עדיין מעניין בכמה האנשים פה מעריכים מחשב בן 9 מפרט: E8400 Sapphire Radeon HD 7770 GA-EP35-DS3 Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 CORSAIR VX550W 41A Raidmax Sagitta II Black

14. Started by Oraviv,

.חברים יקרים, אני רוצה לרכוש מחשב טוב למשחקים ובעתיד להרבה תכנות בתקציב של כ-4000-4500 ש"ח אך לא יותר. פעם הייתי מאוד בקיא בנושאים האלה אבל בגלל שלא התעסקתי בזה הרבה זמן אני כבר לא כל כך חזק במפרטים וכו'. לכן אודה מאוד מאוד לייעוץ ממי שבעניינים מקריאת המלצות ומפרטים אחרים בניתי את המפרט המצורף. שימו לב כי במפרט שצירפתי אין כרטיס מסך שכן בשבועות הקרובים, לאחר שיתייצבו המחירים חשבתי על להוסיף RX480. כרטיס המסך נכלל בתקציב האמור. ראו בתמונה המצורפת את המפרט שבניתי מאתר TMS (אשמח לעצות או שינויים!!) מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אך לא עד כדי התפשרות על איכות הרכיבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית יום יומית. אופיס, כרום, יוטיוב וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנת ניהול יעודית קלילה (פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג בכלל, כמה מאות שקלים במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ועבודה על סביבת .NET א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio 2015 / SQL management studio שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA כגון witcher 3 / shadow of mordor / x com 2 etc... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד לא יוצר צוואר בקבוק, לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלה של מס' מכונות וירטואליות במקביל, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, VMware Workstation - בעיקר הפעלת מכונות שמריצות Linux/Windows, UNETLAB , VIRL - פירוט נרחב בהיערות בסוף הפוסט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 2016 , משחקי רשת למיניהם - BF/COD וכו' -מהי הרזולוציה ה…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יכול לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עריכת וידיאו כבדה, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - הרוב פרנסה. - Adobe Photoshop - Adobe Premiere - Cubase - After Affects - Sony Vegas - Adobe Illustrator - Guitar Rig ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינצ'. ג) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. ה…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיאפשר לי לשחק במשחקים עתירי גרפיקה, כמו Witcher 3, Doom 2016 וכו' עם אפשרויות הגרפיקה הגבוהות ביותר בקצב טוב (60fps לפחות, אם ניתן). בנוסף, אני רוצה שהמחשב יישאר רלוונטי למטרה זו כמה שיותר זמן. יציאת GeForce GTX 1080 נראית כמו הזדמנות טובה להשתדרג. השאלה היא: האם כרטיסי המסך החדשים מבוססי 1080 שייצאו בקרוב מתאימים בכלל למחשב הנוכחי שלי, ואם כן - האם החלפת כרטיס המסך בלבד תיתן לי את התוצאה הנדרשת לעוד זמן מה, עד שאקנה מחשב חדש סביב הכרטיס, או שישנו צוואר בקבוק אחר (CPU?) שלא ניתן להתגבר עליו? מפרט המחשב הנוכחי שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מעבד i7 6700K קירור Noctua NH-U12P SE2 לוח אם Gigabyte Z170X זכרונות Kingston Fury Black 8GBx2 2400MHz CL15 כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 G1 Gaming 8GB כונן קשיח WD 2TB Red (SATA III) Samsung 250GB SSD EVO 850 ספק כוח FSP Hyper 700W מארז NZXT H440 כונן דיסקים אופטי חיצוני רגיל כזה, LG Lite-On x8 (אין במארז מקום לאחד פנימי משום מה) סך הכל 9000ש"ח עגול, בהנחת מזומן 8730. מה אומרים, האם הרכיבים הם ברמה הטובה ביותר בקטגוריות המחיר שלהם? האם הייתם משנים משהו במפרט?

21. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב כאשר יש לי כבר מעבד I5-6600 ולוח אם GA-H170M-D3H. המחשב לאינטרנט ואופיס אולי טיפה משחקים. מתחבר למסך 23". יש לי גם כרטיס מסך 4850 (האם כדאי לי לחבר אותו?) ויש גם כונן קשיח SSD. אז למעשה אני צריך את שאר החלקים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה כדאי עד 1000-1200. עדיף מחנות בחיפה או הקריות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by לביא2112,

שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין ללימודים, הדברים הכי חשובים לאחותי במחשב הם מסך 14-13 אינץ' , אחרי זה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ורק אחרי זה ביצועים, היא לא צריכה מחשב שיטוס לה, היא כמעט לא עושה משהו שמעמיס על ביצועיו של המחשב, היא בסך הכל צריכה מחשב ללימודים ולגלישה שהוא נוח לסחיבה (קטן וקל) ושורד כמה שיותר שעות של הקלדות בכיתה. אשמח להמלצות על מחשבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: זמן שימוש ארוך, בעיקר הקלדת …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בניתי לחבר מפרט - המפרט ת'כלס ללא הגבלת תקציב, וצריך את דעתכם:i5 6600KCorsair Hydro H110iGB GA-Z170X-Gaming 5HyperX FURY 2x16GB DDR4 2400Mhz CL15GB GTX1080 G1Samsung 950 Pro 512GBSeagate 2TB BarracudaDVD Burner SamsungAntec 750W HCG-750MCorsair Obsidian 450DAsus PG279Q הוא גר באילת, והכל יוצא בערך 13.3K ב-KSP.איך המפרט, האם יש צורך לשנות משהו? תודה לעוזרים! נ.ב. הבנתי שהמאווררים של ה-H110i רועשים, אז במקומם יהיו Noctua NF-A14 PWM.

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?~5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?להצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון BF1 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם האדיבה בהרכבת המפרט המיטבי אליו ניתן להגיע כיום בתקציב של 4500 ש"ח, כולל וינדוס. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: מחשב עבודה לאדריכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): פרנסה: אוטוקאד (2D) וסקצ'אפ. מעט רינדור בVRAY ופוטושופ. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ברזולוציית 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.