עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לחברי הפורום, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, אבל עכשיו רציתי לחבר אליו רכיב חומרה (כרטיס קול חיצוני) באמצעות Firewire. עד כמה שאני מצליח לראות, כנראה שאין לי יציאה כזאת. מה אני יכול לעשות כדי "להוסיף" יציאת firewire או לחבר באמצעות חיבור אחר אל המחשב? אני מצרף את המפרט, וגם: לינק לפרטי לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3488#sp לינק לפרטי מארז: http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=16&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec שאר המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A01 - זמין במלאי ₪1206 מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - זמין במלאי ₪755 לוח אם: [..] GIGABYTE G…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by david2k,

שלום לכולם אניודע שפתחתי הרבה נושאים עלזה אבל אני חייב עזרה אחרונה אני מתכוון להזמין מחר תמפרט הזה אז בשביל השקט הנפשי שלי אני מעוניין בחוות דעת אחרונה וחביבה לגבי המפרט מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500k Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור ומאוררים : Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler לוח אם : Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET זכרון : G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBRL דיסק קשיח : Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI כוננים אופטיים : LG GH24 SATA x 24 Black מארז : Cooler Master 690 Black ספק כוח : Enermax Pro82+ 525Watt 80Plus Bronze מחי…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by Red Sparowes,

המפרט הבא לפני קניה שינוים \ המלצות בבקשה התקציב 6500 שח ללא חריגה מהתקציב למשחקים Thermaltake Xaser VI MX Red Window----₪ 322 מעבד Intel Core i5-2500 Box-----₪1029 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3----₪525 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB----₪270 זיכרון Patriot DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27----₪106 x2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe-----₪1569 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ------₪95 ספק כח Seasonic S12II 620W------₪422 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2-----₪138 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים -----₪99 רמקולים למחשב Creative SBS A120 2.1 -------₪196 עכבר Razer Abyssus-----₪…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הרכבתי מחשב שנועד למשחקים ועריכת וידאו, אבל מסתבר שכרגע יש בעיות בלוח אם הזה 1.) יש חלופה אחרת שיכולה להתאים לי למפרט שבניתי? 2.) וגם רציתי לשמוע חוות דעת שלכם למפרט? תודה מראש! מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" P2350 2ms DVI WIDE ₪922 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX ₪1574 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3 ₪702 זיכרון: [..] G.SKILL "RL" 4096MB (4096MBX1) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS ₪251 כמות:4 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1673 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] LANCOOL PC-K58B w/o PSU ₪387 ספק כוח: [..] CORSAIR 750W TX - זמין במלאי ₪475 ק…

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  5. יש את כל הציוד ההיקפי לפני שעזבתי את הבית דאגתי לטפח את המחשבים התקציב הוא כ 2000 שקלים (ניתן לסתות לכאן ולכאן) (BTW, אפשר להוציא מחשב יותר זול מ 2K? כמובן לא סלרון ודברים כאלה..) כאמור, המחשב ישמש בעיקר לגלישה, הורדות, סרטים מוסיקה וצריבות (מה כבר זוג הורים בני 50 עושים עם מחשב?) הערות: לקחת בחשבון לנסות לבנות מפרט לטווח ארוך מאוד.. אני לא יכול לעלות בראשי עוד הערות לבניית מחשב לזוג הורים.. עריכה: הנה מצאתי משהו: חיבורי USB קדמיים 8) אתכם התודה אענה מידי על שאלות נוספות

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Idan-h,

פירמטתי את המחשב הבלוטות' עובד והכל בסדר, רק חסרה הפונקציה של הכיבוי שלו. "Turn Off Adapter" זה היה לפני הפרמוט - כעת זה לא מופיע כשעושים עכבר ימני על הסמל של הבלוטות'. מה עושים? הבלוטות' אוכל סוללה, וכשאני עובד בלי ספק כח אני מעדיף לכבות אותו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zikri00,

אז ככה , אין לי מושג אם זה חוקי פה או לא , אם לא , תנעלו . נתחיל , המחשב הינו חדש דנדש נקנה בחודש נובמבר 2010 ממש תינוק ! המפרט: לוח-אם : GigaByte X58A-UD3R זיכרונות: G-skill 2000MHz 6GB הארד דיסקים: Western Digital Black Edition 1TB x2 ב RAID . כרטיס גרפי : GeForce GTX470 ASUS מעבד: Intel Core i7 950 3.06GHz מארז: Thermaltake Element G מאוורר למעבד: Freezer 7.1 צורב: LG DVD-RW X22 אני פתוח להצעות :]

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by L1ron,

1. מה התקציב המקסימלי? 3400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, מולטי טאסקינג גדול יחסית עם שימוש בתוכנות לעבודה באלקטרוניקה. א) שימוש מזדמן בתוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 ACER * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כרגע הוא לא מיועד למשחקים ,ולכן אני רוצה שלא תכללו כ.מסך במפרט.וכרגע יהיה עם כ.מסך מובנה.עוד כמה חודשים אני טס לארצות הברית , וכנראה שם אני אקנה כרטיס מסך . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Nishinga,

התקציב יעמוד על 4.5K, חריגות קלות למטה או למעלה לא יפריעו. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אינטרנט ומוזיקה באופן יום-יומי. אני מעוניין במחשב שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ויחזיק גם את המשחקים החדשים של השנים הבאות. אין צורך בציוד הקפי, כמו כן את המסך הנוכחי שלי אני לא מעוניין להחליף, מדובר במסך LG 1900. השקט של המפרט חשוב, החדר שלי הוא פחות או יותר המקום הכי חם בבית ולכן חשוב שיהיה קירור טוב ויעיל. לגבי מערכת הפעלה אני מתלבט בין להשאר עם XP שאיתה אני עובד כבר שנים או להתחדש ב-Windows 7 אשמח לעצות בנושא. ככל הנראה אני ארכוש את המחשב מסניף KSP הקרוב למקום מגורי. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Shlompy,

שלום אנשים. הצלחתי להחיות בחזרה את ה DV6000 של HP (אחרי חימום של הצ'יפסט של NVIDIA עם מצית), אבל מאחר ולא חשבתי שאני אחיה אותו אי פעם, לקחתי את הדיסק הקשיח שלו לעשיתי אותו חיצוני, ואיןכשהו העריסה והמתאם הלכו לפח. מצאתי רק באתר אחד באינטרנט בארץ ב LAPTOPEXPERTS, גנבים רוצים בערך 140 שקל רק על העריסה, אין להם אפילו את המתאם. באיביי יש ב 4$ אבל אני מעדיף שלא להזמין מחו"ל. מישהו מכיר מקום בירושלים שמוכר חלקי חילוף למחשבים ניידים של HP?? אפילו יד 2 אם למישהו יש במקרה.. (במחירים שפויים כמובן) מצורפת תמונה של שני החלקים שחסרים לי. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by nigger84,

שלום לכולם, יש לי dell n3010 ואני מרוצה ממנו מאוד. בזמן האחרון קצת נמאס לי לסחוב איתי מטען לעבודה וכל יום לחבר אותו ולנתק אותו. רציתי לשאול אם יש מטענים חלופיים (שאפשר לסמוך עליהם) שאפשר לקנות כדי לשים אותו קבוע בעבודה שלא אצטרך לסחוב ולחבר כל יום. ואם לא חלופי, האם אפשר לקנות מטען מקורי, וכמה זה צריך לעלות? תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by zvielmen,

יש לי a530-12 ואני לא יודע איזה זכרון יש לי בפנים... ואם קיבלתי מה שקניתי... זה הצילום מאחורה זה המפרט שקניתי: אז איזה יש לי??? מעניין אותי תכל'ס איזה מהירות הכרטיס? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by amisha,

שלום רב פורום יקר , אני בונה מחשב לרכב ואני ככול הנראה אבסס אותו על ATOM ולא עם i3 כי זה הרבה פחות צריכת חשמל ופחות חום לפנות. השאלה היא האם לקחת ATOM330+ION או רק D510 ? המחשב ישודך לSSD לטובת מהירות עליה ומיגון מפני זעזועים . ייתכן ותהיה הוזלה קרובה במחירי הSSD ששוה לחכות לה ? ( עד חודשיים אני מוכן לחכות ) כרטיס הקול יהיה OB. מבטיח תמונות כשיהיה מוכן !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Raknor,

אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים (מה שהיה לי עד עכשיו זה XPS M1710 של Dell) ואני מחפש משהו בסגנון כשכרגע המחיר הוא לא כל כך בעייתי. מבחינת מפרט כולל חשבתי על משהו דומה ל-Alienwear M17x אבל טיפה פחות מסיבי.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by bono_71,

מחפש נייד לשימוש כללי+פוטושופ בתקציב של 4000 ש"ח נתקלתי במחשב הזה..http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774517 למישהו יש ניסיון איתו? המחשב יהיה מחובר בבית,זמן סוללה לא חשוב,וגם לא משקל... מופיע בKSP ב4000 וקצת,3 שנות אחריות בבית הלקוח..

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, דרוש מפרט לגיימינג עד 3900 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים ברמה הכי גבווה שיש כמו call of duyt 7 , far cry וכו'. גודל המסך שלי הוא 23 אינצ' ב FULL HD. להרכיב לי בבקשה את המפרט אך ורק ב www.ksp.co.il (אני בטוח שיציעו פה מערכת מבוססת AMD הייתי רוצה תשובה מלאה למה לא intel בבקשה)

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by galgalgal2001,

אני מחפש מחשב נייד או לייתר דיוק טבלט שיהיה איתי בזמן שאני נמצא בטיולים. דרישות! (לפי סדר עדיפות) מערכת הפעלה ווינדוס (לא מתמצא באנדואיד או בתוכנות הIPOD) שלא יהיה מסך מבריק המון שעות סוללה 7 אינצ' (שיכנס לכיס) GPS אינטרנט סלולרי מחיר: זול יותר טוב יותר ואם מישהו מכיר תוכנה שבה יש את כל המפות בטופוגרפיות של הארץ אני אשמח לשמוע עלייה! תודה רבה לכולם!!!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. הדבר היחיד שחשוב ממש שיהיה בו, זה מעבד של Intel i5 / i7. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. איך אפשר לשפר את הביצועים שלו לשימוש כללי (אופיס קצת משחקים וגם סרטים)? להלן המפרט : Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) (עליו מורכב הווינדוס) Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte בתמורה להוצאה מינימאלית של 500 ש"ח מה ייתן לי שיפור משמעותי ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מערכת קיימת- מארז- אנטק סונטה 2 450W לוח אם- GA-P35-DS3L ג'יגבייט מעבד- קור 2 E8400B duo 3.0GHZ קונרו בוקס כרטיס מסך- ספיר ריטאל HD 3470 DDR3 קירור- ארטיק קולינג AF12025 PWM 120 MM ארטיק קולינג פרייזר 7 פרו זכרונות- דואל קיט 2X2GB CL5-5-5-15 4GBPQ אין צורך- די וי די, ארד דיסק, מקלדת+עכבר, רמקולים. יש צורך במניעת 'תקיעות-איטיות' בעריכת סרטים ביתיים, יש צורך בעריכה גרפית בינונית בפוטושופ , המהרה בעליית סרטים לצפייה, מסך לא TN. תודה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימושים ביתיים כגון: סרטים באיכות HD (ברשותי מסך FULL HD של LG) על מסך 21.5 אינץ'. בנוסף, משחקים פשוטים כגון מנג'ר, כדורסל וכדורגל, כאשר בשאר המשחקים (פעולה וכו') אני מעוניין בהגדרות בינוניות ורק לטעום מהמשחק. כמו-כן, יש שימוש רב באינטרנט כשמשתמשים במחשב. מדיי פעם אופיס, אבל זה גם המחשב הנוכחי שלי מריץ בלי בעיות. החלק היחיד שאני מעביר למחשב החדש (ושאותו אשדרג בעוד שנה, חצי שנה בערך), זה הכרטיס מסך שלי. GEFORCE 9500GT. בכל מקרה אני רוצה בסיס דיי טוב לשיפורים עתידיים שיעזרו לקדם את המחשב עוד כמה שנים. ובלי להגיע למצב של קצה היכולת. הבנתי גם שאינטל הולכים לייצר מעבד חדש עם שיטה שונה. * עוד לא החלטתי אם אני מעדיף AMD או אינטל, אבל שמתי לב …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום חבר'הה! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם... בחיפושים אחרי מחשב טוב - שימושים: מעולם לא התנסיתי בגיימינג אבל זה כנראה בגלל שמעולם לא היה לי מחשב מספיק חזק, אז אני רוצה מחשב שאני אוכל לשחק בו בכיף באיכות טובה במשחקים החדשים יחסית, פוטושופ, צפייה בסרטים וכו' מסך יש לי יחסית חדש(כחצי שנה) LG 22'' כך שמן הסתם אני לא צריכה מסך. בהתחלה חשבתי על מפרט באיזור ה2000 שקל אבל לאט לאט זרמתי לכיוון ה3500 וכל עוד אתם אומרים שזה מפרט טוב מאד אני זורמת עם המחיר. לא מתכנת לשדרג בזמן הקרוב. קבלו: (מKSP) מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H67-M LE s1155…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by gabishpak1,

שלום. אני צריך עזר בבנית מפרט. אני מבקש בבקשה שהמעבד יהיה מחברת intel 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים וחדשים וגם חדשים שיצאו בשנים …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nitzanpeer,

אני קונה מחשב allaround ש90% מהזמן ישמש לאינטרנט, אופיס, קצת משחקים חדשים, וקצת מכל דבר אחר כשיבוא, שום שימושים כבדים מאד. רוצה לדעת אם אתם רואים אי תאימות במפרט, אם הספק יספיק, האם יש רכיב ששווה לשנות בשביל כמה שקלים יותר (או פחות) אני יוצא מנקודת הנחה שאם יקום הצורך אשדרג לi5 X4 בעוד כמה שנים, בינתיים אין לי שום צורך אין צורך בהמלצות AMD או חנויות אחרות במקום KSP, עשיתי מחקר ארוך בנושא. המפרט: מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10813 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB Kin…

• 75 תגובות
    • 9.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.