ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב לאשתי, היא צלמת וזקוקה למחשב ומסך בהקדם. להלן התשובות לשאלות: מה התקציב המקסימאלי? 5000 או 6500 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצלמת עריכת תמונות (photoshop, lightroom, bridge) - פרנסה, שימוש כבד עריכת וידאואים קצרים לעיתים רחוקות (premier) - שימוש מזדמן מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? לא יודע, מסך שיתאים לעריכת תמונות, שיהיה אפשר לכייל אותו ושיראו טוב לאילו הגדרות גרפי…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין לי תוכנה עיקרית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO LEAGUE OF LEGENDS ומקווה להוסיף משחקים כבדים בהמשך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בנושא, יש לי בעיית התחממות חמורה. המחשב כבר בן 5 שנים, ומסתבר שהבעיה היתה קיימת מאז ומתמיד, רק שבזמנו עבדו עם מסכים קטנים יותר, ותוכנות שפחות מאמצות את הכרטיס מסך, אז זה היה מורגש פחות. הבנתי שבהפעלת המשחק סימס, הוא היה קורס, והיה נדרש להניח אותו על מגש קירור עם מאווררים נוספים כדי למנוע קריסה. פתחתי את המחשב, ניקיתי את כל האבק שהצטבר, כולל בחריצים של הצלעות קירור, וגם על כנפי המאוורר. המאוורר כמובן פועל, ושומעים אותו מגביר סל"ד כאשר מאמצים קצת את הכרטיס מסך. החלפתי גם משחה תרמית. עדיין, לא עוזר שום דבר. במאמץ, הפעלת סרט HD למשל, או רינדור של עריכת סרטון ב-movie maker, הכרטיס מסך מתחמם עד שמגיע ל-105 מעלות(!) ואז המחשב קורס. נגעתי בגוף הנחושת והוא …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. ראיתי ב K.S.P את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=15940 רציתי לדעת איך הוא לגיימינג והאם יחזיק לי ל 2-3 שנים הקרובות. מחיר מקסימלי 4000 שקל, אני קונה את המחשב באילת כדי להפחית כמה שאפשר בהוצאות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. להלו התשובות שלו לשאלון: תקציב: עד 3000 שח עם אפשרות חריגה ל3500 שח. איפה ירכש המחשב - ישראל שימושים: סרטים,סדרות,אינטרנט,קצת פוטושופ ומשחקים קצת כבדים כמו GTA IV גודל מסך: 14-15 אינץ׳ אין עדיפות למבריק/מט זמן סוללה: 6 שעות מקלדת מלאה חובה. יציאות חשובות: hdmi ועדיפות למינימום שלושה חיבורי USB שיהיה WiFi עם קליטה טובה, BT פחות קריטי מבחינת האחסון עדיפות להארד דיסק 1TB יש צורך בכונן אופטי עם עדיפות לבלוריי אבל לא קריטי. חובה שיכלל בתקציב גם מערכת הפעלה ווינדוס 7/8. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד באיזור 3000-4000 ש"ח. התקציב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). השימושים המרכזיים בו הם גלישה, Office וצפיית סרטים (גם במחשב וגם עם חיבור לטלוויזיה). אם אפשר להריץ עליו גם משחק NBA מהשנים האחרונות - אדרבא. המחשב מיועד לסטודנט, ולכן צריך להיות קל יחסית, ובו זמנית עם מסך 15 אינץ'. לא קריטי שהסוללה תחזיק הרבה זמן, אבל מן הסתם שזה לא יזיק. כנ"ל לגבי שקט וקירור (לא יזיק). לגבי המקלדת - כדאי שתהיה מוארת, ועדיף שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת רגילה (עד כדי הNumpad). תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (עדיף שלא, רק אם זה ממש דורש ומומלץ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני. אין צורך ב970. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, CodeBlocks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO, COD, DayZ, ARMA 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, גבוהות במידה ואני מקבל יות…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז התייעצות קצת שונה הפעם, לפני המלצה ללפטופ. כיום יש לי לפטופ דל 13" n3010. Core i5 נראה לי מהדור הראשון 8 גיגה ראם (שודרג לפני שנה). בבלק פריידיי קניתי ssd sata 3 וחשבתי לשדרג. ידעתי לפני שיש לי sata 2 במחשב, אבל זרמתי עם זה. אחרי שהזמנתי גם הארד דיסק נייד usb3, התחלתי לתהות שאולי כדאי לשדרג את הנייד. מבחינת ביצועים כיום הוא די מספק אותי. אני משתמש בו בתור מחשב נייח ונייד. בבית הוא מתחבר למסך גדול. מבחינת זמן סוללה הוא קצת יותר בעייתי. לפני שנה גם החלפתי סוללה לאחת שקניתי מאיביי, כיום הסוללה מחזיקה במקסימום שעתיים. ראיתי חברים עם לפטופים חדשים (לא אולטרא בוקים) 15" שמחזיקים מספר שעות בכיף, אולי זה קשור למעבדים החדשים יותר. ולשאלת השאלות: האם יש טעם לשדרג? הסיבות כמו שאמ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 4,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית פשוטה(המקסימום יהיה פוטושופ שגם הוא צריך לרוץ מהר מאוד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. אני הולך לשחק על ה-LCD שלי FULL-HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב: 24 אינצ'. מסך…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, עם דיסק קשיח רגיל, וקניתי בנפרד SSD mSATA של 256GB. עכשיו, אחרי שאני שם את הפלאש בתוך המחשב, איך אני מעביר את הווינדוס והכל מהרשיח הרגיל לפלאש החדש? או שזה לא מומלץ בכלל (יש סיבה לכך)? ובכל זאת לבצע התקנה מלאה מאפס עם כל ההתעסקות בהתקנת דרייברים מתאימים וכדו'. אם זה משנה, מדובר בDell Precision M4800, עם Windows 8.1 Pro, והמחשב עוד לא הופעל מעולם (אם זה משנה).
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7300(מחשב, מסך ומערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Fc4, bf4, cod aw, gta v, crysis 3 רזולוציה: 1920x1080 מיועד להגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל בשביל אחותי. לא יודע אם הדבר אפשרי במסגרת התקציב הדל, אבל הבטחתי לבדוק לה. מטרות המחשב - משרדיות + משחק סימס בלבד גודל המסך - לא משנה רזולוציית המסך - לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משנה משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא משנה כונן אופטי - לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיריץ את המשחק סימס, אפשר להתפשר עד לסימס 3 ולא האחרון אם זה עוזר.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מעבד…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיבורי הSATA של לוח האם עושים המון בעיות וחשבתי שאולי זו הזדמנות לשדרג את לוח האם ואולי גם מעבד. המפרט הקיים: Intel i5 2500K LGA1155 cooler master v8 radeon 6950 g skill 8GB x2 האם יש לוח אם חדש שאוכל להעביר את המעבד (והקירור) אליו או שהתושבת ישנה ואני צריך לשדרג גם את המעבד? תקציב - עד 500 ללוח אם, עד 1000 למעבד (ורק אם צריך)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שיתפקד טוב ולא יקרטע בתוכנות פלאש, פריימייר, פוטושופ. עיקר התוכנות שאני משתמש בהם והכי חשובים לי. * מטרות המחשב: סרטוני אנימציה, עריכה בפרימייר, עיצוב ואיור דיגיטלי * גודל המסך? 15.6 מאט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? USB3 לפחות 2 יציאות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSHD/SSD לווינדוס נראה לי שgb128 יספיק. ו1 TERA למשני. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * הא…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד שיענה על הצרכים שלי. תקציב: 3K-4K מטרות המחשב: לימודים בעיקר-אופיס, מצגות, קבצי PDF. בנוסף צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. גודל המסך- 15'. נדרש זמן סוללה ארוך. מעל 5 שעות לפחות. (לא יודע כמה ארוך זה נחשב) כולל רשיון למערכת הפעלה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבוד עבודות מדיה מורכבות וכבדות שיאפשרו רינדור אפקטים שמירה העברת וסגירת סרטים לא רוצה להתאכזב לכן אני לא מגביל את הסכום לסכום מסוים 1. מה התקציב המקסימאלי? ללא הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית מתקדמת, ועריכת סרטים ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי וקבוע לצורך עבודה ופרנסה בפרמייר +כל הADD-ON's האפשריים, פוטושופ וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם. 1. התקציב המקס' הוא כ-7.5K (כולל מסך). אודה לכם אם תוכלו לנסות ולחסוך לי כמה שיותר. 2. המחשב מיועד לגיימינג, גלישה אינטנסיבית ותכני HD. השימוש הוא תדיר. 3. המשחקים הם כל משחקי ה-AAA של התקופה האחרונה וברצוני להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 1080 ולשמור כמה שיותר על 60 FPS. המסך שבחרתי הוא Dell 24" LED U2414H, אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה לגביו. 4. אין צורך בציוד היקפי מעבר למסך. 5. השקט חשוב, אבל ברמה של 5 נגיד... 6. לא מתוכנן OC. 7. יש צורך ב- Windows ובהרכבה בחנות. 8. אין העדפה לחנות מסויימת, את המפרט הרכבתי מ-STARTPC. אם אפשר אז שהחנות תהיה בתל-אביב. 9.הקנייה מתוכננת לשבועיים הקרובים. 10. לא מתוכנן שדרוג עתידי. 11. אני…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלת אגב- איך בכלל אפשר להגיע למחירים שונים ב KSP ע"י בחירת מחשב מומלץ והחסרת פריטים נבחרים (נסו והווכחו)? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה כבדה, מעט משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -אינני מעודכן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 24" 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין בעיה של תקציב! אבל בשביל הסדר, אם תוכלו לתת לי המלצה עד 10000 ופחות. למחשב טוב ואמין שיעשה את העבודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב - 2900 גג, אחרי חריגה. ללא דיסק קשיח, ציוד היקפי ותוכנות נלוות. PES, פיפא, היטמן, GTA. השקט מהמארז חשוב לי מאוד - 9, אך ברור לי שבתקציב כזה מדובר במותרות. לא יתבצע OC. חנות ממרכז הארץ. איך המפרט הבא? קיים שילוב של מארז-ספק טוב יותר? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪923[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/T…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות( Visual Studio, Eclipse.. ) משחק : CS:GO * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בעיקרון 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אפשר NUMPAD * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא משנה * האם יש צורך בי…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש לא מזמן אבל אני לא מרוצה מהמפרט . המעבד -4770/2.4g/1t/dvd/m93 twr i7 8 ג׳יגה זיכרון ram ddr5 כרטיס מסך gt610 2g ram אני מעוניין להחליף ל970 את הכרטיס ולשדרג את הזיכרון להחפיל או לשלש , רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם זה אפשרי אני לא בטוח לגבי הלוח אם ..
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-