ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=418&CatCode= המחשב בעיקר רק לגלישה באינרנט ושיפעל warcraft 3 חלק (אני יודע שזה משחק ישן) ומשחקים קצת יותר חדשים ממנו (אין לי מה לעשות זה התקציב :'() חחח אני מוסיף את ה-7200GS ואת המעבד ב-90 שקל תודה לעוזרים ;)
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להייתיעץ אם אנשים שמבינים במחשבים אני רוצה לקנות מחשב גם למחשקים וגם לעבודה במחשב אני רוצה מחשב שיגיע עד 3500 ש"ח כולל מסך! אשמח אם תענו לבקשתי מושיק! :s05:
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מפרט למטרת עריכה גרפית אשר יתגבר את המחשב שכבר קיים לרנדורי אנימציות כבדות. המחשב מיועד לאוברקלוק לא רציני - עד ל3.2 גי'גה-הרץ. בתודה מראש, תומר המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤322 מארז: Enermax Pandora Toolless Piano Black 400W PSU כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3450 256MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤201 כונן א…
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש דנדש של לנובו. וכאשר אני עובד עליו יש ממנו רעש קליקים/נקישות המגיעות מצידו השמאלי התחתון. הנקישות הן לא של המאוורר ומגיעות לסירוגין ללא שום אזהרה. הנקישות מופיעות גם בעומס וגם כשהמחשב idle על מנת להמחיש העלתי קובץ עם הנקישות : http://upload-il.net/he/31BF00A4F4 ניתן לשמוע אותן ב4, 10 שניות, 15 שניות, 25 שניות כמובן שהחל ממחר אני כבר אתקשר לחנות בנוגע למימוש האחריות אך הייתי רוצה לדעת מה זה יכול להיות שאהיה מוכן למחר, בדקתי את פעילות הכונן הקשיך והוא תקין תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות מחשב שיוכל להקליט מהטלויזיה, להריץ סרטים וזהו. זאת אומרת, מעבד 700MHZ יהיה מספיק למטרה הזו. כל התוכנות שיפעלו עליו זה BS פלייר, התוכנה של ההקלטה, ובזה זה נגמר. כונן DVD \CD לא צריך. יש לי צורב DVD \ CD חיצוני לכן זה מיותר. (בנוסף, יש לי 2 כוננים מיותרים שאני אוכל לשים במחשב הזה). יש לי גם כרטיס של 256MB ראמ (מה שכמובן מספיק למחשב זה). הכרטיס הוא מסוג DDR לכן אני רוצה לוח אם שיתאים לזה. בקשר לדיסק קשיח, אני רוצה דיסק קשיח של 2GB. (אם לא קיים, אז 4GB. ואם גם אין, אז 6GB. בקיצור, הכי קטן שיש). זה בגלל שאני אקנה בנוסף הארד דיסק קשיח שעליו אני אשים את כל הסרטים ואקליט ישירות אליו. לכן, הדברים היחידים שיהיו מותקנים על הHD הנה"ל יהיו XP, BSplayer, התו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד AMD 64 3000 Venice לוח DFI Infinity NF4 SLI שני זכרונות Kingston 512MB CL2.5 דיסק קשיח WD 160GB SATA2 כונן Floppy 1.44 צורב Nec 3540A כרטיס מסך LeadTek GeForce 6800GT 256MB מקלדת+עכבר מסך דק BENQ FP71G PLUS 8MS מארז Termaltake +ספק 400W הכל ב7500+- יש משהו לשפר? להחליף? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב לעבודות משרדיות ובנוסף שיריץ תוכנות כמו מאט לאב (תוכנה חישובית ...) התקציב הוא 2000-2500 וחשוב שהוא יוכל להריץ את ויסטה בצורה חלקה. לא צריך מסך רצוי כפול ליבה ומעל ג'יגה זכרון תודה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות אחד מהדגמים הנ"ל בשקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/27.11m.pdf מישהו מכיר ? היה לו ? יכול לספר ? - אני לא מצליח למצוא ביקורות עליו המחשב מיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים חשוב לי גם זמן הסוללה. אודה לתגובות ...
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Sager NP9261 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4096 פשוט מדהים. חסרונות: 30 דקות זמן סוללה יותר מ5 ק"ג יתרונות? 4 ליבות SLI 3 דיסקים קשיחים שקט וקר פשוט מקסים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחיר הוא 4800 שח זה מחשב שכולו נמצא בעצם בתוך מסך ה LCD (זה נראה כמו מסך LCD אבל קצת עבה יותר והוא מכיל את לוח והאם וכל השאר...) היצרן סיני ואין ממש פירמה. (זה נראה לי הזוי קצת במחיר הזה אבל אני שואל כדי לוודא ב100% ) אני גם מצרף קובץ שנוצר בעזרת everest בגדול זה המפרט שלו המסך עצמו גנרי ואין לו פירמה או משהו כזה... מעבד: CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz לוח אם: Motherboard ID 05/03/2005-i845GL/V-ITE8-6A69VDS9C-00 Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G כרטיס מסך.. onboard Display: Video Adapter Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (64 MB) 3D Accelerator Intel Extreme Graphics זיכרון: Memory Module P…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את המלצותיכם למפרט מבוסס אינטל למחשב שעתיד לשמש לעבודה על קבצים גדולים ומרובים בפוטושופ ובלייט-רום. התקציב הוא בין 4-5K, עם כוונה להכניס כונן SSD. אין צורך בציוד היקפי. מה הייתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בעת בדיקה בזאפ נתקלתי במפרטים מרשימים והצעות מחיר ממש משתלמות.. האם זה חתול בשק או עסקה משתלמת ? g0vner_x3
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני צריך מחשב עם קירור פסיבי לחלוטין כולל ספק ....! מעבד במהירות 3.8/3.6 לוח אם של ASUS 4 GB RAM 80 GB RAPTOR 200 GB S-ATA LCD "21 DVD RW מארז עם ספק פסיבי עם סירקולציית אוויר מיטבית ..... הם יהיו במארז מאווררים אז שלא ישמעו אותם בכלל !!! כרטיס מסך שיהיה מסוגל להריץ כול משחק כיום בהגדרות טובות תודה לכולם ;D
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי בשעה טובה את ה-E6400, ורצתי לשקול אותו. לאכזבתי גיליתי שהוא שוקל 2.35 ק"ג בדיוק למרות שהזמנתי עם מסך הלד (אמור להיות 1.95). הרזולוציה היא אכן 1440X900 אבל באף מקום לא ראיתי אזכור ללד, והמשקל לא מסתדר... מה אפשר לעשות ? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)?משחקים בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך שלי 19 אינץ של LG * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים בעיקר * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא …
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנות טובה מאיזור ב"ש לקנייה של מחשב נייד. יש מצב לצב? אני לא רוצה חנויות כמו KSP או IVORY שמעתי רק רע משם. יש דעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי עם עזרה של כמה אנשים: מארז: Compucase CI-6613 300W לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18D מעבד: AMD Athlon XP 1700 - 0.13 micron + FAN זכרון: GeIL DDR 256MB 2700 - 333mhz כונן קשיח: Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך: ATI Radeon 9500 PRO 128MB DDR, TV-Out,DVI,AGPx8 כרטיס קול: (ON BOARD) כ.רשת: (ON BOARD) מודם: Conexant 56K PCI Modem כונן תקליטורים: AOpen x 56 כונן דיסקטים: Panasonic 1.44 MB מקלדת: Genius KB-06X PS2 Heb/Eng עכבר: Logitech Wheel Mouse Optical OEM מסך: Samsung 753DFX חשבתי לקחת מארז אחר בגלל שלמארז הזה יש רק מאוורר אחד... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.אני שם לב שחלקנו במצב רוח קרבי,ולמרות שגם אני חדש באתר,הרי שההתלבטות שלי אמיתית.אני מבקש הצעות למחשב(ללא ציוד היקפי)אשר יעודו אבטחה,משחקים,אינטרנט וסרטים(הרבה דרישות,האא).הוריי מתגוררים במושב בקו התפר,ומדי תקופה 'תורמים'' ציוד חקלאי לשכננו ממזרח.המחשב אמור להיות מחובר למספר מצלמות חיצוניות באמצעות כרטיס מיוחד(חיבורי bnc ).ההקלטה,באופן תמידי,או עפ"י תנועה(vmd )מתבצעת על הדיסק הקשיח.עפ"י מפרט יצרן הכרטיס,נדרש מחשב p-4 1.7g , זכרון 512 sdram ,ודיסק 80gb .כרטיס המסך,לפי היצרן,הוא 32mb . ע"מ להמנע מרכישת שני מחשבים,חשבתי ליצור יחידה אחת שתשמש את אחי הצעיר למשחקים,סרטים ואינטרנט ובמקביל יפעל המחשב למען בטחון המשק ולתפארת מדינת ישראל.המחשב אמור לפעול באופן תמידי ול…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני חייל משוחרר ויש לי תקציב של 3000 ש"ח בפורום הזה אנשים אתם תותחים ואני צריך את עזרתכם המחשב מיועד להורדת שירים באינטרנט שיעבוד ממש מהר והיעוד השני תוכנת יצירה של מוזיקה קיובייס כי אני מתחיל להיכנס לעולם הדיי גיי העדפה שלי היא מחשב במחיר ה2000 ש"ח הוא יתחבר לטלויזיה שלי LSD 32' ולמערכת רסיבר + 2 רמקולים רצפתיים גדולים אני צריך מארז שלם... 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה לו כרטיס קול איכותי ויציאת HDMI וכרטיס רשת אלחוטי וכמה שיותר יציאות USB אני מהדרום(שדרות) ואם אפשר מקום אמין לקנות (הבנתי שרשתות כמו אייבורי וKSP לא אמינות) ממנו לפי ולקנות חלקים בנפרד אני לא י…
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
איזו ערכה עדיפה מבחינת יחס עלות תועלת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=248_574&products_id=8445 http://metromedia.shopy.co.il/products/19132 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1165286673.htm ???
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב טיפה מיושן שאני רוצה להפוך למדיה סנטר בסלון, השידרוגים שהחלטתי שאני מבצע לו הם בעיקר קניית מארז כמה שיותר קטן ואלגנטי שיתאים לסלון, התקנת תוכנת מדיה סנטר כלשהי, והתקנת שליטה מרחוק כלשהי (מקלדת שלט מיוחד וכו'). ולשאלתי- מה עליי לוודא לגבי המארז שאני הולך לקנות? והאם עליי לשדרג לוח אם? המחשב הוא בעל מעבד core2duo e7500 ויושב על לוח אם צ'יפסט G31 שכתוב במפרט שלו שהוא microATX. בנוסף יש כרטיס מסך geforce 9400gt.(כמו כן יש הארד דיסק, כרטיס רשת אלחוטי, כונן אופטי) האם יש מארז מומלץ? המטרה שוב- שייצא הכי קטן שאפשר... ובנוסף אם יש המלצות על שדרוגים כדי שתצא מערכת טובה אני אשמח לשמוע... תודה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 א) האם לנצל את כל התקציב א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמצא בחנות ksp קיים אצלם מחשב גיימינג. מבקש חוות דעת על המפרט. http://ksp.co.il/?uin=16101 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי התייעצות לגבי הלפטופ הסקסי הזה... חשוב נורא בלפטופ שאני עתיד לקנות - יציאת HDMI לחיבור ל LCD כרטיס המסך המוצע בדגם הזה הוא Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 אם מישהו מכיר ויכול להעיד עד כמה הוא איכותי. בלתי ניתן לשדרג לכ. מסך אחר בגדול, חשוב לי ההפקה הגראפית שלו לרואת סרטים / סדרות מחשב מהיר, חזק, שישמש אותי גם ללימודים אקדמאים בעתיד בעיקר לאינטרנט והורדות אם יש דגם אחר יותר מומלץ אשמח לשמוע עליו.. הצעות מחיר.... ניב
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שזה אפשרי לחסוך בתקציב הזה אבל אם כן אז בכיף... עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אבל רצוי לא לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אופיס וגלישה, מדי פעם תוכנות קלות יחסית כגון Google Earth האם יש צורך בציוד היקפי? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - ממוצע האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? כן האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? פנדה מחשבים או חנות אחרת באזור חיפה/חוף הכרמל. אם יש הבדל משמעותי במחיר אז אפשר גם מחוץ לאזור הנ"ל. *לא KSP/Ivory!* האם יש בקשות מיוחדות …
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-