עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, עבוד לימודי מדעי המחשב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בעלות של עד 3500 ש"ח(אפשרי גם באילת). יש שני לפטופים שלדעתי עונים על הצרכים(i5, זכרון 8 גיגה, משקל לא כבד) הראשון: dell vostro 5468 http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5468--Intel®-Core™-i5-7200U-Processor- מעבד- Intel(R) Core(TM) i5-7200U מסך- 14.0inch HD Anti-Glare LED Display זכרון- 8GB נפח איחסון- SSD 256GB כרטיס גרפי- NVIDIA(R) GeForce(R) 940M ell Vostro 5ell Vostro 546הראשון8 השני: lenovo yoga 710 -14 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=32952&txt_search=yoga+710&buy=&minprice=0&am…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by pisti,

שלום, 1. תקציב מקסימלי - 7 אלף. לנצל, ניתן לחרוג עד 300 שקל. 2. משחקים - gta v, witcher 3, mafia 3 וכדו'. 1920X1080 - הגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במסך. 5. 8 - מוכן להקריב קצת שקט בשביל קירור. 6. לא מתוכנן OC. 7. מערכת הפעלה - WIN7, אין צורך באופיס, הרכבת מחשב בחנות. 8. לא משנה החנות - אזור השרון בלבד. 9. בחודש הקרוב. 10. אין בקשות מיוחדות. 11. המטרה לקנות מחשב שירוץ לפחות 3 שנים בלי שדרוג רציני, מעבר לזה לא קריטי. 12. מעוניין אך ורק באינטל, רוצה מארז שיהיה גם נוח מבחינת הרכיבים בפנים. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני עומד להזמין שני מחשבים. אני מבין במפרטים אבל יש לי שתי שאלות עיקריות; א. אני לא פספסתי חוסר התאמה כלשהו או שלקחתי ספק חלש מדי או משהו. נכון? ב. אשמח לדעת אם יש לכם המלצה לרכיב ספציפי אחר ( ולא "אל תקח ג'יגבייט, הם סתם פח, תיקח zotac [ אני רוצה נימוק ] ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, קומפיילרים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד - VS, Eclipse ב) במידה והמ…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא כאלו עם בקשות מוגזמות, בעיקר CSGO, COD ו- BF. מעוניין לשחק במשחקים ברזולציה של 1080p עם הגדרות גבוהות. ב- CSGO מעוניין לקבל 200+ FPS ובשאר 60+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by zzrxox,

הגיע הזמן להחליף את המחשב בן ה- 6 שלי, במחשב חדש, שאמור להחזיק לפחות 5-6 שנים. חלק מהרכיבים יירכשו באמאזון ארה"ב, וחלק בארץ. הרכיבים שיירכשו בארה"ב: מעבד- Intel Core i7 6700K https://www.amazon.com/gp/product/B012M8LXQW/ref=ox_sc_act_title_8?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER לוח אם- Gigabyte LGA1151 Intel Z170 2-Way SLI ATX DDR4 Motherboards GA-Z170X-Gaming 7 https://www.amazon.com/gp/product/B012IBPJ6I/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER זכרונות- G.SKILL 16GB (2x 8GB) Ripjaws V Series DDR4 PC4-25600 3200MHz Intel Z170 Platform Desktop Memory Model F4-3200C16D-16GVK https://www.amazon.com/gp/prod…

6. שלום, אני צריך מחשב משחקים לילדים. צריך להריץ משחקים עדכניים, פחות או יותר, ברמה סבירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אפשר לחרוג ב 100-200 ש״ח אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. מסך 24, 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך, אין צורך בכונן אופטי, אין צורך בדיסק קשיח (רק SSD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Eladious,

אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה למחשב נייד עוצמתי שישמש בין היתר לעריכת מוזיקה ופוטושופ. אומנם רוב הזמן רק יפעיל דפדפן וסרטים אבל חשוב שיהיה מהיר עוצמתי ויתמודד עם המשימות שציינתי בלי לגמגם. המחשב לא ישמש למשחקים לכן אין מבחינתי חשיבות לכרטיס מסך. אך עם זאת שיוכל להפעיל סרטים ברזולוציית FULL HD ללא בעיה. המחשב שהסתכלתי עליו הכי הרבה לאחרונה זה Lenovo Ideapad Y700 המחשב עולה 5190 ש"ח ומגיע עם מסך מגע LED ברזולוציית 4K מגיע גם עם המפרט הבא: i7 6700HQ 16GB RAM DDR4 M960GTX 256GB SSD אני מודע לזה שהכרטיס מסך פה יחסית לא רע, והמחשב הזה מוגדר מחשב לגיימינג, אבל פשוט לא מצאתי מחשב חזק יותר במחיר. מבחינתי להתפשר על כרטיס מסך ולקבל אחסון SSD גדול יותר, או לקבל מ…

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. שלום קוראים לי עומרי ואני חייל כרגע לפני שחרור. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בסביבות ה4000 ש"ח שהשימוש העקרי בו הוא גיימינג ותכנות.( לגבי התכנות אני עכשיו מנסה ללמוד עצמאית לתכנת אז אני ברמה ממש נמוכה, אם מישהו יכול להסביר למה החלק של התכנות רלוונטי במפרט אני אשמח) באופן כללי תודה מראש על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג +תכנות בסיסי(הוסבר למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by yaniv76,

שלום חברים, אני כרגע משתחרר ואני מעוניין לחזור קצת למקורות אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי?- 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב : גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.OverWatch,mafia3,ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינצ\ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (יש לי 8 גיגה זיכרונות ככה שאולי אפשר לחסוך פה) 5. עד…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם הדבר הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן. מערכת הפעלה לא. …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by FthkuMeis,

אהלן חברים, לפני שנה פתחתי דיון כזה אך לצערי לא התאפשר לי לקנות מחשב, אני בטוח שהשתנו דברים מאז אז פתחתי אותו שוב. המחשב שלי נמצא אצלי 10 שנים ושירת אותי נאמנות, אבל אני לא חושב שאני אעביר משהו ממנו, גם לא את המארז, לכן אשמח לקבל מפרטים שכוללים הכל. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל, כולל החריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by ofirgrisaro,

. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- (15.6/14) 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם ASUS z97-k lga 1150 DDR 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבדלוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. כבר יש לי מפרט פחות או יותר של המחשב החדש שאני רוצה, בשלב ההתלבטות אצל מי לקנות את המחשב אבל עכשיו חשבתי על זה שאולי כדאי לי לחכות ל שבוע הבא ל black friday אני יודע שיש כל מיני מבצעים של black friday בדיסקים קשיחים וכל מיני ציוד היקפי אבל על מחשב קומפלט יכול להיות שגם יהיה ? black friday ואולי אחרי זה גם ה cyber monday..

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הזרמת תכני HD ל LCD וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Matlab, Eclipse,... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, BF1, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט בין 13.3 אינץ' לבין 14 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי כולם, מילאתי את הטופס (למטה) אבל דגש אחד: בטווח הזמן הקצר המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית-בייתית, וקצת פיתוח. בעתיד, אם אחליט להכנס לזה, ארצה לאמן רשתות ניורונים ולעשות דברים יותר כבדים (שדורשים בעיקר gpu וזיכרון) לכן בטווח הקצר חשבתי לקנות מעבד טוב ואת הזיכרון בסטיק בודד, בלי כרטיס מסך ייעודי וגם אין צורך בהארדיסק גדול. בעתיד אוכל להוסיף עוד זיכרון, כ. מסך, הארדיסק וכו'.. האם לדעתכם זה רעיון טוב? 1. כ-3500₪, חשוב יחס עלות\ביצועים, אשמח לחסוך ואפשר לחרוג קצת. 2. שימוש משרדי + מחקר ופיתוח תוכנה (visual studio, matlab, vmware...) לרמת התחביב. לא מיועד לגיימינג. 3-4. אין צורך בציוד היקפי, בכונן דיסקים 5. שקט לא …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by zivgor,

מצורף המפרט הנוכחי. אני מעוניין לשדרג: 1. כרטיס nVidia 1060 2. להוסיף זיכרון זהה אחד נוסף 3. מעבד i7 4. זכרון SSD 250gb השאלות: א. האם אפשרי? ב. האם נדרש משהו מיוחד בכדי להשתמש בשני מסכים? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. ניסיתי לבנות משהו, אבל אני לא כלכך בתחום תקופה.... אשמח להצעות ושינויים!! אין צורך בוינדואז http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=93309 מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 886/868 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H110M-S2 - Gigabyte - H110 Chipset - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133MHz - Realtek ALC887 - Realtek GbE LAN - PCIe x16 - 2x PCIe x1 - 4x SATA 6Gb/s - 4x USB3.0 - 6x USB2.0 - VGA - mATX (22.6x17cm…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Maor Zafri,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של מקסימום 2600 שח בניתי בעזרת חבר מפרט באתר KSP ורציתי להתייעץ איתכם לגבי המפרט אם אפשר לשנות משהו להחליף להוריד להוסיף אני עתיד לרכוש כרטיס מסך gtx 1060 אז אין צורך להתייחס אליו כרגע תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 1 fallout 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2048X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by omereli,

שלום רב! יש לי מחשב במפרט הבא שמצורף בתמונה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: AMD RADEON R7 250 OC 2G-3 POWERCOLOR שאלתי היא: לפי לוח האם שלי וספק הכוח, איזה כרטיס בתקציב של עד 700 ש"ח אוכל לקנות בכדי לשפר משמעותית את ביצועי המשחקים שלי? תודה רבה!

23. היי, שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי, וניסיתי להרכיב מפרט. אודה לכל מי שיוכל לייעץ ולעזור לי בבחירה שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Minecraft ומשחקים קלים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. ספויילר שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי זה 1500 שקל מפרט של המחשב שלי . I5 6600k Asus z170-a 16 g זיכרון אני לא יודע איזה ספק לשים 750w או 860w תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by dans41,

שלום, אני חייל ואני רוצה לשדרג את מפרט המחשב שלי, בהתחלה רציתי לקנות מחשב חדש כמעט לגמרי (לשמור את הספק, SSD וHDD) מהמפרט הנוכחי אבל הבנתי שזה לא פרקטי עבורי מכיוון שאני לא משתמש יותר מידי במחשב (סופשים) החלטתי לשדרג את המחשב והעדיפות היא לחסוך כסף ואפשרות לשמור את הרכיבים שאני קונה עכשיו לשדרוג שאעשה לו בעוד שנתיים בערך (שחרור ) המפרט שלי די מיושן והמחשב כבר בין כמעט 7 אבל השקעתי בו לא מעט בזמנו והוא עדיין מתפקד בצורה די טובה ליחס הזמן שהוא פועל. כרגע הדחיפות הכי גדולה היא לכרטיס מסך. אני מתלבט בין הGTX 1050, 1050Ti וה1060. אין לי תקציב ספציפי שמיועד לזה אבל העדיפות היא מתחת ל1500 עם עדיפות לחיסכון. איזה כרטיס כדי לקחת לטווח רחוק בלי שיהיה צוואר …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.