ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
אני סטודנט ל (ומתעסק ב)עיצוב גרפי. לפני שנתיים מתישות בעבודה על תוכנות של אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור פלאש ואינדיזיין. מצאתי 3 דגמים (מתצוגה) של מחשבים שיתאימו לי ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24551&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=23920&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?uin=23457 לכל אחד יתרון שונה ופה אני מתחיל להתבלבל כולם 8 ג'יגה (חלק תופסים את כל הסלוטים וחלק לא) כולם בערך אותו כרטיס מסך (מי טוב יותר, ה GT820 או הGT740??) וכולם פחות …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לאחי מחשב ישן והוא מעוניין לרכוש חדש. ההתלבטות שלו ושלי נובעת מהעובדה שיש הרבה טכנולגיות חדשות שנמצאות בפתח, סדרות של מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים, ירידת מחירים הדרגתית של הכוננים הקשיחים וכד'. שימושי מחשב: גיימר (BF3 וכד'). השאלה הנשאלת היא: האם להמתין עוד חודש-חודש וחצי ולקנות מחשב עם חומרה חדשה מתקדמת ומשתלמת יותר, או שאין טעם להמתין כי הפרשי הביצועים לא יהיו רלוונטיים לשימושי המחשב שלי? וכדי להיות יותר קונקרטי: האם לחכות למעבדי הIvy-Bridge? לכרטיסים מבוססי הקפלר GTX 6xx? או לחילופין ירידת מחירים של סדרה 7 של ATI? לו היה רוכש מחשב, היום, הוא היה מבוסס על: i5-2500K 6950 2GB שנפתח ל6970 מודה לכם מראש על כל תגובה מאחר ומדיון זה אצא עם תשובה סופית.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד i3 530, והמחשב עובד טוב מאד. הספק של המחשב הוא Seasonic - מאד שקט, והמאורר למעבד הוא Arctic Cooling Alpine 11 Pro, גם כן מאד שקט. יש רק בעיה אחת. המאורר של המעבד, על אף שהוא שקט, מייצר רעד במחשב. הויברציות האלה גורמות למארז לייצר רעש קל ועמום. צריך לציין שוב, שהמאורר עצמו (של המעבד) לא עושה רעש, פשוט הרעידות שהוא מייצר, גורמות לייצור רעש מהמארז. כמו כן, וידאתי שהרעד מגיע משם, מהמאוורר של המעבד, ולא ממקום אחר כגון הספק כוח, או מאוררים של המארז(שלא פועלים אצלי, אין בהם צורך). האם זה בסדר שהמאורר של המעבד מייצר רעידות? זה לא ידפוק לי את שאר הרכיבים? והאם זו בעיה כללית של Arctic Cooling? כלומר אני צריך לעבור ליצרן אחר? האם יש מאורר אחר למעבד,…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה על מחשב, הוא צריך להיות יחסית חזק עם די הרבה זיכרון RAM וכרטיס מסך עם זיכרון משל עצמו לצורך עבודה בתוכנות גראפיות של ADOBE. אני צריכה מחשב שיהיה אמין ושישרת אותי כמה שיותר כי זה הוצאה כבדה עבורי. * גודל המסך: 17 אינצ' * משקל רצוי: לא שיקול * זמן סוללה: שיהיה משהו סטנדרטי * אין צורך ביציאות מיוחדת * עדיף שיהיה בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * שיהיה כונן CD/DVD צורב תודה מראש, אורלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בקניה של מחשב חדש בסך 5K אם בבקשה אפשר להרכיב לי מפרט נחמד. נראה לי שכדאי מבוסס מעבד C2d לאחר ירידת המחירים שלהם. ללא ציוד היקפי (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים) מחשב עצמו בלבד! כדאי לצרף כרטיס מסך MID-HI רנג' ...אולי 8600GT /1950PRO או אפילו 8800GTS 320 ראיתי שהמחירים שלו גם ירדו. עדיף מ IQPC שם המחירים טובים.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הערות? הצעות? ספק - לשים ( בגלל המארז ) Thermaltake? חישבתי חשמל וזה היה סבבה. לוח אם - מתאים? ראיתי ביקורת על המארז (3dGameMan) והוא אמר שזה מארז מצויין. הערות: מפרט גיימינג, ללא ציוד היקפי. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15489 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13595 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחי…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
דרישות לפי חשיבות: 1. שיריץ פוטושופ בצורה נורמלית (אם יש כזה דבר...) 2. משקל קל יחסית 3. זמן סוללה סביר (4 שעות) 4. גודל מסך 14 אינץ' השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס וכמובן הפוטושופ. גודל הארדיסק לא בעל חשיבות רבה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי כבר מעבד מסך וכרטיס מסך ויום ראשון אני מזמין את השאר...איך המפרט: Conroe E6300 ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? ?1GB Twinmos? 160GB WD Leadtek 7900GT EXTREME DVD±RW nec ASUS PW191 (מסך) אני צריך רק המלצות למארז יפה, ספק כוח נחמד, ומאווררים לפי הצורך..
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש מפרט ב 2500-3000 ₪ לעיבוד גרפי 1) 2500 ₪ תקציב מקסימאלי א) לנסות לחסוך ב) 500 ₪ חריגה מקסימאלית 2) מחשב לצורך עריכה גרפית; תכני HD א) תוכנות עיקריות - SOLIDWORKS 2013 - פרנסה - PHOTOSHOP CS6 - פרנסה - ILLUSTRATOR CS6 - פרנסה ב) רזולוציית מסך של 1080P 4) אין צורך בכונן קשיח (קיים Hitachi HDS721010CLA332 ATA) 5) לא קריטי שיהיה שקט (1 מתוך 10) 6) ללא אוברקלוק 7) הרכבת מחשב בחנות 8 ) גר באיזור השפלה 9) תמיכה בUSB3 (אם לא מייקר משמעותית) 10) אופק לשדרוג רצוי אבל רק אם לא מייקר משמעותית. הערה נוספת - הבנתי שאפשר שמערכת ההפעלה תהיה 64 ביט אבל תריץ כל תוכנה של 32 ביט, ושזה תלוי בסוג המעבד. אז זה הכרחי, ואם אי אפשר, אז המחשב יהיה מיועד למערכת הפעלה 32 ביט (ולא 64 ביט) בתודה מ…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד מארצות הברית,ולהביא אותו לארץ. המחשב ישמש כמחשב ראשי וכמעט ולא יתנייד,אז לא חשוב לי זמן סוללה טוב. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=444788 אני לא כל כך מבין בנתונים אבל על פי הבנתי מדובר במחשב חזק,נכון? איך המעבד? והכרטיס מסך? חשוב לי שאני אוכל גם להריץ משחקים טוב. זיכרון 4 ג'יגה מספיק? השימושים הם בעיקר מוזיקה,סרטים,אינטרנט,וקצת משחקים. בקשר לאחריות,ניסיתי להביא מה הם רשמו אבל לא הצלחתי להבין אם האחריות שנה שהם נותנים היא אחריות בנלאומית,ואוכל לקבל את האחריות גם בארץ? בקשר למחיר,נראה משתלם לא? או שיש הצעות אחרות בערך בטווח מחירים הזה. לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת על המחשב ברשת,כנראה הוא חדש מי…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
נתון מפרט קיים: 1. P4, 3GHz 2. ג'יגה RAM 533 MHz 3. לוח אם של ג'יגהבייט, 8I945PL-G 4. רדאון X1600XT הבחור רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים. התקציב - 1500 ש"ח. יש לו סיכוי להיסגר על משהו סביר או שעדיף שיחכה זמן-מה עד שיוכל להרשות לעצמו רכיבים רבים\טובים יותר?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, גיליתי שכשאני סוגר את המכסה (מסך) של הנייד אז התקשורת מתנתקת זה קורה גם כשאני נועל את הנייד ואולי בעוד כל מיני מצבים אחרים שבהם דווקא אני לא רוצה להתנתק מהרשת כמו למשל אימיול שימשיך להוריד, כי אחרת זה אומר שרק כאשר המחשב בשימוש ולא נעול וכו' אז האימיול מחובר וזה בדיוק לא הזמן להוריד באימיול כי כל המחשב יהיה איטי, אלא רק בלילה כאשר אין שימוש בו רצוי שיוריד קבצים. כנ"ל לגבי תוכנות ושימושים אחרים שיש צורך שיעבדו בלילה. עכשיו עם אתם שואלים את עצמכם למה אני סוגר את המכסה של הנייד בלילה זה בגלל שזה מפריע לי לישון (יותר מידי אור), אבל בכל מקרה המחשב אחרי כמה זמן ינעל ושוב יפסיק להיות מחובר לרשת. רציתי לדעת האם יש אפשרות לסגור את המכסה או לנעול את המחשב מבלי שהוא יתנתק? תוד…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו את המחשב כיאלו מתי שתביאו לי אם אפשר כמה שיותר מהר אני יודה לכם מחשב של Intl פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? skaypc 6. האם …
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מפרט עד 3800 שח מיועד בעיקר למשחקים (Call of Duty 4/6 ו-Prototype למשל) מספיק מעבד 2 ליבות, הכרטיס מסך הכי חשוב... דיסק קשיח של 250GB אם אפשר המלצה על מסך FHD אם אפשר (עדיף בסביבות 1000 אם יש, אני לא מבין בזה, המסך בנפרד..) כולל צורב DVD וכונן קורא כרטיסים (כמו כרטיסי FLASH של מצלמה) בלי OC תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה, בכל זאת אתם יכולים להעביר.. אז ככה בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי? intrel core 2 duo E6320 1.86GHZ 4MB BOX P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio - חדש 2GB kingston DDR2 800MHZ ATI RADEON MSI HD4670 512MB כולל מאוורר Western Digital 660GB LG DVD-RW ATX 500WAT
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים בינוניים? מה הייתם משפרים? תקציב : 4-5K חובה : Core 2 duo, 1GB RAM לא מתכוון לעשות OC --------------------------------------- INTEL Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 1GB Kingston HyperX 800MHz 1090 ASUS X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E 840 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 Thermaltake Soprano VB1000BWS 460 סה"כ - 4660 תודה.
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי חברים, זה בשביל ידידה.. מסך 14 אינץ' - חובה. (14.1\14\14.4 לא משנה - אלא אם כן תגידו לי שזה כן משנה ). רזולוציה עדיפות כמה שיותר גבוה (בגדר הסביר ) אבל לא קריטי מדי. כעיקרון היא מחפשת מחשב שיוכל להריץ פוטושופ משקל - לא קריטי. לרוב הוא נייח . דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: לא רוצה TOUCHPAD גדול. זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. - אבל לא חובה. HDMI - חובה. USB 3 - עדיף. בלוטוס - זה לא סטנדרט ? אני לא שאלתי אותה - אני מאמין שלא קריטי אם זה ההבדל. הארדיסק - עדיפות שיהיה גם SSD של 64-128 ג'יגה - לא חובה. עדיפות שיהיה גם כונן רגיל. חברה - עדיף חברה מוכרת\אמינה - היה לה מחשב 6 שנים של HP שעבד לה טוב והיא היית מבסוטה. שיראה טוב - זאת עדיפות מאוד נמוכה אבל עדיין ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי =] אני רוצה להרכיב את המחשב הכי חזק שאפשר לגיימינג בתקציב של 4500 ש"ח. הנה כל הפרטים שהיו כתובים בטופס: -- התקציב המקסימאלי הוא 4500 ש"ח. ברצוני לנצל את כל התקציב, אבל אי אפשר לחרוג ממנו. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר. יהיו עליו משחקים כמו: כל סדרת Assassin's Creed. כל סדרת Half-Life, כל סדרת Portal (רק 2 משחקים.. אבל בכל מקרה), Team Fortress 2. Sims 3 + הרחבות. ועוד כמה משחקים שאני מתכנן לקנות שיהיו יותר כבדים מכל המשחקים האלה ביחד. אני רוצה שיהיה אפשרי לשחק במשחקים בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר כמובן.. אין צורך בציוד היקפי - הם לא נכליים בתקציב, אני כבר אמצא משהו לבד. חשוב שהמחשב לא ירעיש מדי, אבל גם לא עד כדי-כך קריטי. בואו נגיד, 5 מתוך 10. לא יהיה אווברקלוק. אין צורך…
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם אקש את דעתכם על הפרט הבא אם יש הצעות לשיפור או שינוי אני ישמח לישמוע מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 *2 דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E צורב LG GSA-H22 X18 DVD מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W מב דעתכם עדיף להחליך לוח אם ל ABIT ומה עם הדיסק להחליף ל HITACHI מה אם OC הוא יוכל ליסחוב קצת או לא לגעת בזה בתודה מראש אני יודע שזה לא קשור ואני לא רוצה לעצבן אף אחד אבל אני מחפש מידע על SKYPC הם רצינים אפשר לסמוך עליהם אם מישהוא יכול להגיד לי אני אודה לו מאוד
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש - שמבוסס על מחשב הגיימינג עם "תמורה גבוהה למחיר" כאן באתר (והוא מתאים לצרכים שלי, על פי ניסיון משני המחשבים הקודמים שרכשתי). מכיוון שאני מבצע את הרכישה דרך תקציב ממקום העבודה אני מוגבל מבחינת הספקים כך שייתכן ואצטרך לשלם מעט יותר. העברתי את המפרט הנ"ל לספקים וקיבלתי מספר הצעות מחיר אשר החליפו כמה חלקים בהתאם למה שיש להם. אשמח לשמוע דעות לגבי ההחלפות האלו (והמחיר, שמוצע באופן גלובלי בכל המקרים). צירפתי בסוף תמונה של המפרט המומלץ כאן באתר. תודה רבה!! ספק 1: ספק 2: ספק 3: המפרט המומלץ המקורי:
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני צריך בשביל חבר שלי מפרט למחשב ללא מסך וללא כרטיס קול ולא את הכרטיס מסך הכי חזק שיש... אבל שיסחוב מספיק. הוא צריך את המחשב בעיקרון לעריכת ויצירת מוזיקה. כדי שהזכרתי למעלה התקציב שלו הוא 5000 ללא כרטיס קול וללא מסך אשמח לקבל את עזרתם. עם צורב DVD ובלי עכבר מקלדת... לא משחק משהו רציני... סטנדרטי
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה - ללא מסך, עם ציוד היקפי, בלי OC: מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤ 1447 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤ 614 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤ 737 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 8800GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤ 1538 דיסק קשיח : WD 640GB (320GB/WD3200AAKS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM ¤ 852 ספק כוח : ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 500W ¤ 564 מארז : ANTEC P182-B ADVANCED SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 835 רמקולים ואוזניות : LOGITECH 5.1 X-530 - 70W ¤ 483 מקלדת : LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤ 137 עכבר : LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤ 292 קרור למעבד : THERM…
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב אז השילוש יגיע שבוע הבא מחו"ל אם אין לכם הערות או המלצות יותר טובות : AMD Athlon 64 3500+ Processor Socket 939 MSI K8N Neo2 Platinum Corsair CMX512-3200C2 512MB XMS3200 CL2 DDR HT SPDR 32MX8 DRAMS X2 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מחשבים שבערך עומדים בתקציב שלי: HP NX500 Lenovo 3000 C200 עם מעבד Dual core Fujitsu Amilo pro V3405-2 היתרון של הפוגיטסו וה-HP בשבילי הוא המסך הקטן (14") אולם ללנובו יש מוניטין (אבל הוא היקר מביניהם) אני מחפש מידע לגבי האמינות של כל אחד מהם ולגבי השירות בארץ אשמח גם לשמוע בעד ונגד על המחשבים מבחינת ביצועים ועבודה לא היו לי ניידים לפני כן ומבחינת שימושים הם כולם מספקים אותי (למרות של-HP אין Dual core ואני תוהה אם זה יפריע לי בעתיד) השימושים שלי הם אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ולראות תמונות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-