ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000, אבל גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה 500. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות, רגילות של עבודה של יום יום.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חוץ מציוד היקפי שלא צריך, אין צורך גם במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן א…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני ממש שוקל לקנות את המחשב הזה: Model W576V-87H4 CPU Intel® Core™2 Duo Processor P8700, 3MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB Memory 4GB DDR2 800MHz (Up to 8GB) HD 500GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches 1280x800 TFT LCD Glare Type GPU nVIDIA GeForce 9600M GS 512MB Optical Device DVD-RW Super Multi Lan Ethernet 10/100/1000 Base T on Board Audio 2 Channel HD audio, Build-in 2 Stereo Speakers 1.5W, 2 Omni-Directional Digital Microphone Wireless Ralink RT2700E 11bgn WLAN Bluetooth Yes, Bluetooth V2.1 Webcam Yes(Build in 2.0MP Web Camera) Card Reader 5-in-1 Card Reader (MS/MS Pro/Ms Duo/MMC/SD/xD) Ports …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב 24" עם פאנל IPS ושכולל גם חיבור VGA. המסך ישמש לשם עבודה משרדית ממושכת, קידוד וצפייה בסרטים מצאתי כמה אופציות סביב ה-500 ש"ח (עכשיו במבצעי בלאק פריידי), מה דעתכם, או שעדיף משהו אחר? 1. Dell SE2419H 23.8'' LED IPS 2. Dell E2417H 23.8'' LED IPS 3. Samsung S24R350FHM 24'' IPS
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמשחקים כמו פיפא ירוצו עליו,WIFI ובלוטות מובנים,חובה 17 אינץ,וזהו בעיקרון. תודה רבה! נ.ב יש לי מסך של LG רחב(19) חדש ומחשב,שי מצב לטרייד אין באחת החנויות?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יודעים על הדבר הזה בארץ? כי אני מאוד מתעניין בזה ואני מתכוון לקנות מה זה ה ViDock ? ה ViDock זה קופסה לכרטיסי מסך רגילים של מחשבים נייחים. את הכרטיס מסך של מחשב נייח (שנועד במקור להיות בתוך מחשב נייח בלוח אם שלו) מכניסים לתוך הקופסה ומחברים אותו בתוכה ואת הקופסה פשוט מאוד מחברים ללפטופ דרך חיבור pci express 2.0 שאין לכל הלפטופים שהוא מהיר בהרבה מה USB 2 וכנראה גם מה USB 3.0 . אחר כך פשוט מאוד מתקינים את הדריוור של הכרטיס מסך ממש כאילו יש לכם אותו בתוך המחשב בצורה רגילה לחלוטין , עושים ריסטרט ללפטופ ואז משחקים עם הכרטיס מסך שבקופסה. הלפטופ משתמש בכרטיס מסך שבקופסה בתור המעבד הגרפי עבור המשחק כך שתוכלו לשחק עם הגדרות גבוהות בהתאם לכרטיס מסך שהכנסתם לקופסה.…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מעניין במפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים בתקציב של 6500-7000 לא שקל מעבר כמובן רצוי כמה שיותר זול מעוניין ב: מעבד מעל 3 גיגה אינטל (בלי AMD כרגע תודה) לוח אם עדיף ASUS אלא אם יש משהו עדיף יותר זיכרון RAM 512 דיסק קשיח 200 גיגה (עדיף SATA?) צורב DVD כרטיס מסך כמובן כרטיס קול רצוי Onboard כרטיס רשת רצוי Onboard מארז הכי פשוט שיש לא צריך משהו מפוצץ ספק כוח 450 לפחות מסך רצוי 19 אינץ CRT מאחר וה LCD יקרים מידי מקלדת ועכבר משהו פשוט וזול לא זקוק: לסידי או צורב רגיל... יש את הצורב דיוידי כונן דיסקטים רמקולים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1) אני מחפש מפרט למחשב ב3,500 לא כולל מסך עם עדיפות למעבד אינטל E6300 (למרות התקציב) ולוח אם שתומך CROSS FIRE או SLI 2) זה נכון שבתחילת 2007 מחירי המחשב יורדים בגלל שהמכס יורד בכמה אחוזים בתחילת 2007 ??
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כבד BTF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 FARCRY3 Call of Duty Black Ops 2 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' (37) 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה מפרט עד 4K,שכולל מסך,רמקולים ועכבר ומקלדת אלחוטיים,אני רוצה 2 זוגות של עכבר ומקלדת אלחוטיים,אפשר לחרוג ב200 ש''ח בערך,אך לא יותר. המחשב מיועד למשחקים בינונים,אני לא גיימר,המחשב מיועד לקצת עבודה על הפוטושופ וראית סרטים ועבודה רבה באינטרנט,אין לי בעיה להסתפק בSempron עם צריך,כי הוא קצת יותר חזק מהמעבד שיש לי כעת.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד של HP, שכרגע מותקנים בו שני זיכרונות 2G של HP (סה"כ 4G זיכרון). השאלה היא כזאת: מתוך הנחה שאני רוצה להוסיף זיכרון RAM למחשב, האם יש הבדל בין זכרונות של G.Skill, Kingston ו- Samsung? האם אני צריך בכלל רק את הזיכרונות של HP שהיא מציעה באתר שלה? מדובר במחשב נייד של HP, ProBook 4520s WD841EA.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, הצטרפתי כי המליצו לי על הקהילה פה(: אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מחשב חזק, שמסוגל לעשות מולטיטסקינג טוב.(המטרה - להריץ משחק חדש,ושעדיין אוכל להיות באינטרנט, לראות סרט וכו'). תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500, רק אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל גם קצת עריכה, סרטים HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה על מחשב נייד לעריכה גרפית, בעיקר תוכנות אינדזיין אילוסטרייטור פוטושופ ואפטר אפקט. אני קונה בעקבות נסיעה לחצי שנה לחול ובשאר הזמן כשאהיה בבית אני אחבר אותו לטלווזיה. * מטרות המחשב? עריכה גרפית בעיקר אילוסטרייטור פוטושופ אינדזיין ואפטר אפקט * גודל המסך? לא קריטי גודל המסך בין 13 ל16 * רזולוציית המסך? Fhd * משקל רצוי? המחשב נועד בעיקר לחוץ לא לבית אז כמה שיותר קל יותר טוב אבל הביצועים הרבה יותר חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 3 -4 שעות יספק אותי בטוח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? Ssd יהיה נחמד אבל לא קריטי.. 750 gb של כונן קשיח רגיל ניראה לי הכרחי * כונן אופטי? רצוי אבל ממש לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה , אחרי המלצות רבות שלכם הלכתי על כרטיס מסך מסוג : Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail מעבד - מה אתם חושבים על זה ? מוגזם מדי ? Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B לוח אם - שוב , האם מוגזם מדי ? משהו אחר מומלץ שיחסוך בעלויות ולא יוריד מהביצועים ? Asus P5K הארד דיסק : WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS וזיכרון פנימי : Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ביחד זה יוצא 4200 - לא כולל מארז וספק כוח . ועוד שאלה חשובה מאוד , מה דעתכם על החנות - TMS ? מישהו התנסה ? איך השירות ? אני מעוניין לקנות את המחשב שם מחר . תודה .
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום , אשמח לסיועכם הטוב לגבי המפרט הנ"ל אותו ניסיתי להרכיב כמיטב הבנתי מביקורות שונות קצת מידע מהאינטרנט עבור מחשב לעבודה בעיקר (פירוט תוכנות למטה). מארז: HJA-6000 MIDI Black (No PSU ספק כח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) זכרון: DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS מאורר: Generic CPU Cooler For s775 כ.מסך GIGABYTE HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מסך: LG - שלוש שנות אחריות W2043T 20.1'' LCD 5ms 1:30000 DVI WideScreen Black מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם: ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא מחשב לאישה מבוגרת (70) ללא משפחה קרובה שיכולה לעזור. מחפש מחשב ממש פשוט (לגלישה ברשת בעיקר). חשבתי על תקציב עד 2000 בערך כולל מסך (היא לא משלמת, אין לה כסף בכלל). אבל כמה שיותר זול יותר טוב. המחשב צריך להיות כולל מסך ואביזרים היקפיים (מקלדת, עכבר ורצוי רמקולים). אם אפשר במסגרת המחיר גם מערכת הפעלה, אך אם לא אז אני אסתדר ואתקין לה (בסדר עדיפות נמוך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 שח,יש אפשרות אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חג שמח לכולם! לבסוף החלטתי ללכת אינטל משתי סיבות: האחת היא מפני שאני חושב שהוא יותר מתאים לצרכים שלי ו שתיים מפני שלמה לי לקחת מעבד רק משום שהוא תומך ב 64 ביט, הרי עכשיו אין שום דבר שעובד על 64 ביט ולגבי היציאה של תוכנות יש רק השערות, בנוסף, אין שום בטחון שה AMD 64 יוכל להריץ תוכנות 64 ביט כמו סוס , הרי הוא רק תומך בפקודות 64, אף אחד לא יודע איך הוא יפעל איתם. קיצר הנה המפרט שאני חושב שאקח, תמליצו מה כדי לשנות או להוסיף. דגם מחיר כמות PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 1130 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 ADATA DDR 256MB 400MHZ 330 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB 1450 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 590 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 …
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תראו חברה אחי כל מה שכתבתם לי באשכול הקודם שפתחתי בנושא החלטתי לגרד עוד אלפייה והחלטתי שזה יכלול מסך. אני ישתמש במחשב בעיקר למשחקים. אני רוצה את הכרטיס מסך שאפשר יהיה לחבר לטלוויזיה. חבר שלי אמר לי משהוא אל הלוח אם לא יודע בידיוק לא מבין הרבה אבל הוא אמר שאפשר יהיה לחבר אליו 2 כרטיסי מסך או יותר. ושיכלול כבל לחיבור לטלוויזיה. והנה הדגם של המסך שיש לי אם הוא טוב לכרטיס חדש אז שלה יכלול מסך: SAMSUNG SyncMaster 793 DF
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות לפטופ העדפה שלו היא HP בגלל העיצוב ( ככה הוא אומר ) המחשב הוא יותר לסרטים ומוסיקה - הארדיסק גדול יותר ממה שבא בדר"כ ואם יש חברה אחרת ( אפילו טובה יותר ואתם ממליצים ) אני מעוניין לשמוע . שוב פעם התקציב הוא עד 5 אלף שקל ! תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום. אני טס ללימודים בארה"ב- וצריך לקנות שם מחשב (מן הסתם נייד). הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות, אבל כן עלולות להיות מורכבות. העבודה עליו תהיה סטנדרטית למדי: גלישה באינטרנט, סרטים, ללא תוכנות כבדות, ללא משחקים. הדגש הראשון הוא: משך חיים כמה שיותר ארוך- כלומר שאוכל להישאר עם המחשב הזה כמה שיותר שנים. שני: אורך סוללה וניידות (משקל)- מה הגודל ( 13,14או 15 inch) שנותן הכי הרבה ניידות אל מול נוחות עבודה (צריך מקלדת בגודל סביר)- אני אשתמש בו גם כמחשב נייד אבל גם כמחשב שולחני (גם סרטים מן הסתם). שלישי: אחריות כמה שיותר ארוכה +בינלאומית (כלומר לישראל) רביעי: עלות- אם אפשר להוריד עלויות מתחת ל750 $ זה יהיה מבורך. ואם יש לכם רעיונות לדגמים ספציפיים מוצלחים- זה יהיה מבורך. מלא מלא…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את המחשב הנוכחי. התקציב הוא גג 1200-1400 (והמטרה לחסוך ממש כמה שיותר). אין צורך במארז כונן DVD וציוד היקפי. יש לי כבר כרטיס מסך geforce8800gt. צריך מעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק (אולי גם קירור שהמעבד יהיה כמה שיותר שקט, ואם יש אפשרות לקירור פסיבי זה הכי טוב). המטרה שיהיה מעבד כמה שיותר חזק ומהיר באפליקציות מוזיקה סרטים שימוש שוטף כמו אינטרנט ושימוש בווינדוז. ופה ושם קצת גיימינג. יש לי ספק של אנרמקס ליברטי 500. האם הוא מספיק חזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מחשב קומפלט ....כולל מסך.. עכבר ..מקלדת + מדפסת + הרכבה + התקנה של מערכת הפעלה AMD ו אינטל ( זה לא בשבילי אני פשוט צריך עזרה לעזור למישהו )
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אחיין שלי חוגג בקרוב בר מצווה ואנו מעוניינים לקנות לו מחשב גיימינג מתנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6000 ש"ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון overwatch, valorant 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פתח הכל איפוס מעבדי ?AMD Athlon 64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AV8 (s939) sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך PINE xfx 6800GT 256MB DVI,TV כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחשב חזק לו
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים עד 5000 כולל מסך, מקלדת ועכבר. תודה, לירן.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-