ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
;D נתחיל בזה שהאתר מגניב מאוד זו הפעם הראשונה שלי כאן (בטול באתר) קניתי מחשב בסכום 4900 ~ לוח אם : P4P800 DELUXE I865PE S478 533/800FSB 5P1AGPX8 4DDR400-DUAL 8USBSOUND6CH LAN1000 STAT RAI LAN/10/100 (העתקתי עם יש טעות סורי) מעבד: INTEL PENTIUM 4 2400 MHZ FSB800 זכרון: 512MB-DDR 400 MHZ סמסונג כרטיס מסך: GEFORCE FX 5200 128MB DDR TV OUT דיסק קשיח: MAZTOR 120GB 7200 SERIAL ATA 8MB BUFFER (הערה: היה לי את האופציה לקנות 10000RPM כמעת אותו המחיר שלWD אבל החיסרון היה 35GB) טעות או לא ? מארז: ATX SUPER FOR ENTIUM 4 שני USB מקדימה (שקוף עם ניאון - קניתי רק בגלל המאוור בצד המארז) CD: samsong 52x מקלדת מדהימה שחורה שקטה להפלאי עם הרבה קיצורים + שניים לבחירה אישית המחשב לא כולל מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח (מתוכם כ-900 ש"ח מוקצים למסך דל 2314). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי ע"י אדם מבוגר - גלישה באינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך של דל 2314 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך מעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לגלישה כמצויין למטה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות לא יודע, סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. לאחרונה החלטתי לקנות מחשב מיני נייד ותיכננתי על ה S10e lenovo לצערי(הרב) המבצע נגמר. ואשמח להמלצה על מיני מחשב נייד בתקציב של עד 1500 ש''ח. הדרישות הם: מסך כמה שיותר גדול(אם אפשר 10INCH) מעבד יחסית חזק(מעדיף להימנע מה celeron 900mhz) זיכרון לפחות 1GB בקשר להארדיסק יספיק לי אפילו 4GB. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 (לא כולל מעבד, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר יומי בבורסה (ריבוי משימות, אפשרות חיבור של 3 מסכים), עריכת תמונות ווידאו , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר,פוטושופ,פינקל וכו' -תדיר (תחביב) תוכנות עזר למסחר - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יריץ אקליפס. רוצה 15", אומר שלא יסתובב איתו יותר מדי, לא צריך טאצ' או משהו מיוחד [18:08, 10/5/2016] אמיתי: Lenovo ideapad [18:08, 10/5/2016] אמיתי: Y700 [18:08, 10/5/2016] אמיתי: או Hp omen [18:08, 10/5/2016] אמיתי: או איזה דל ב4 אלף מתלבט ביניהם. אפשר לנצל את כל התקציב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב ראשון - למשחקים בינוניים והורדות Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 GIGABYTE GA-945P-S3 (945P) - ATX 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original X 2 Sapphire Radeon X1950 PRO 256MB - PCX - RETAIL WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II COMPUCASE 6aR6 ATX SUPER MIDI TOWER CASE 25CM FAN-no psu HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 LG LCD 17" - L1752TQ (4ms) - DVI + TILT + SWIVEL התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) יוצא 6150 אחרי הנחת מזומן (טיפלה חורג אבל במסגרת הסביר) המחשב השני, לעבודות משרדיות: AMD Athlon 64 (3800+) - [AM2]- RETAIL ASUS M2NPV-VM (nForce 430) - mATX WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II COMPUCASE CI-6a19 300w…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב גיימינג מבוסס AMD מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 מעבד: AMD FX-8350 + קירור נוזלי כרטיס מסך: AMD RX 480 ספק: FONTE XIGMATEK 750W VECTOR STEALTH מארז: Corsair SPEC-ALPHA ATX Mid-Tower Case זכרונות: Corsair Vengeance LP 4x4GB DDR3 אני רוצה לשדרג את השילוש הקדוש - מעבד + לוח אם + זכרונות הכרטיס מסך מספק אותי עכשיו אבל כמובן שרוצה לקנות חלקים שיאפשרו לי לשדרג כרטיס מסך בעתיד יש לי גם מסך שתומל ב-freesync אז הכרטיס העתידי יהיה של AMD ככל הנראה מטרת המחשב היא כמובן גיימינג , בעיקר FPS למינהם + תיכנות כחלק מהעבודה שלי. הסתכלתי על המפרט הבא: מעבד: AMD Six Core Ryzen 5 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על ההצעת מחיר למחשב המשרדי / ביתי (לא לצרכי משחקים והורדות) הנ"ל ? --- INTEL CHERRY CREEK 800MHZ 915P LGA 775 MOTHERBOARD 660 ש"ח P4 530 3GHZ LGA 774 800MHZ 1MB 1185 ש"ח 2X256MB MEMORY 533MHZ DDR2 420 ש"ח GEFORCE PCX 5300 + TV OUT + DVI 400 ש"ח ATX MIDI TOWER + 3 FANS + 500W TRUE 410 ש"ח 1.44MB FLOPPY 36 ש"ח LG DVD-RAM 375 ש"ח סה"כ 3286 ש"ח ---- רכישת המחשב היא בעקבות מחשב P4 2.4 GHZ שהלך לעולמו מוקדם מהצפוי... בסה"כ בעל המחשב היה מרוצה ממנו (עד שהפסיק לעבוד לגמרי) מבחינת ביצועים, וכפי שכתבתי, הוא נועד לשימוש משרדי (OFFICE, SKYPE, קידודים של סרטים ביתיים, וגם קצת MATLAB), וגם ביתי (סרטים, תמונות, אך לא הורדות / משחקים). כמובן שאין רצון פה ב AMD, אלה רק בפתרון מבו…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לכבוד יום הולדתי מחשב נייד חדש של טושיבה http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/L300/L305-S5921 ^ זה הדגם שלו אם אני לא טועה. הבעיה היא שמי ששלח אותו קנה את זה בגרמניה. והוא שלח לי את זה דרך מישהו ( לא הצטרכתי לשלם מיסים וכו' ^^ ) אבל לא היו דיסקים שם או שאין בכלל ? X: בכל מקרה אני לא יודע אם צריך או לא אבל אני עכשיו רוצה לפרמט ולשים ווינדוס חדש באנגלית. השאלה שלי היא כזו.. האם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מפרמט ? יש שם כל מיני תוכנות כאלה לתפעול הלאפטופ ואני לא יודע עם בכלל צריך אותם או לא ואין להשיג אותם אחרי הפירמוט לגבי הווינדוס השאלה שלי היא המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה 32 מקורי הומ פרמיום האם הSERIAL יעבוד גם על ויסטה באנגלית ? האם זה מחשב ס…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וגם אין לי מושג איך הוא הגיע לשם :? משהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ברמה טובה אני לא גייימר מטורף שישמש אותי ללימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס,וורד והכי חשוב שפוטושופ יעבוד ממש טוב כי אני מעצב הזמנות. בעיקרון אני לא כל כך מבין אבל חשוב שיהיה מסך טוב לא משנה כל כך הגודל שיראו ברמה,בין 13- 15.4 חשוב מאוד שיבוא עם מערכת הפעלה כי אני דיי מסתבך עם הדברים האלה לבד. 2ג'יגה זיכרון ואיכות שמע ברמה טובה,אני גם צריך שיהיה בבית וגם דיי נייד ממקום למקום כל השאר אני יתפשר. הציעו לי חברים כמה חברות ואני לא כל כך יודע מה טוב לשימושים שלי ומה לא אז אני ישמח להמלצותיכם. אם יש הצעות של מחשבים ממש איכותיים אז אני גם יחרוג קצת בתקציב רק אם זה ממש משתלם. בתודה מראש איתי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box [1070 Nis] Abit IC-7 Intel 875P [830 Nis] Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 [1650 Nis] W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 [550 Nis] Hercules 3D Prophet Radeon 9700Pro 128MB [2000 Nis] Toshiba 16X48 OEM [220 Nis] Mitsuni floppy 1.44 [50 Nis] Compucase Super Midi Tower CI 6919 [380 Nis] 2 fans of 80 m in the front of the case [???] Subtotal:6750 Nis מה אתם אומרים?! פתחתי ת'רד חדש כי משום מה הקודם נמחק. טוב... מה אתם חושבים???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ותכנותית וצפייה בסדרות וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה : עכשיו יש לי מעבד INTEL 2.8 כרטיס מסך 6600GT AGP תקציב 800 שקל מעבד -http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2557 לוח אם - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3320 ביחד 860 לתשלום רגיל, לא מזומן... מה אתם אומרים, יפעל לי על הtextures על HIGH? ונגיד מקסימום גם איזה AA *4 חמוד כזה..? DXLEVEL 90 לסורס!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לגיימינג הסכום 4.8K הקנייה מתבצעת בKSP רק קופסה בלי מסך מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי מפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 כונני SSD: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail 1 ספקי כוח: ספק כח Antec Basiq 500W Active PFC 12cm PSU VP500P 1 מארזים: מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1 מחיר החבי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרביץ יצאו עם מבצע מעניין: http://kravitz.co.il/images/portable.pdf המחיר די נמוך. יש איזהשהוא קטע? המחשב הזה סבבה או שהוא עולה באש אחרי כמה שעות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
- כולל מסך 19 רחב - כולל כל שאר ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) - המחשב אמור להיות למשחקים לא כבדים במיוחד (לדוגמא סימס), אבל שיצליח להריץ אותם טוב. מש גם לגליה, למסמכים וכו'. כתבתי 4000 שקל כי אני לא יודע כמה זה אמור להיות בערך, אבל אם אפשר לעשות את כל הדרישות בפחות, ולא בהבדל משמעותי אז זה יתקבל בברכה. אם אפשר תרכיבו בבקשה את המפרט מTMS תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 2GB Kingston 667 X1950 XT 512MB GDDR3 2xDVI, HDTV, VIVO, PCI-E PowerColor או Sapphire X1950XT 256 DVD±RW GSA-H54NB x18 White HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver 350W TruePower 12cm Fan Power Supply L196WTQ 19'' LCD 2ms DVI WideScreen Logitech Keyboard + Optical Mouse SET 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II יוצא כ5400 לא בטוח לגביי הספק והמארז רצוי שלא יעלה מעל ל430 והאם הוא מספיק לי? וכן איזה כרטיס מסך עדיף ויותר שקט? צפוי לשמש למשחקים רק ב3 שנים הקרובות אח"כ עבודה משרדית ואינטרנט
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לא מזמן מחשב נייד יד שניה ואני מרוצה ממנו והכל. לאחרונה חשתי באיטיות מועטה כשאני עובד עם מספר תוכנות וחשבתי להרחיב לו את הזכרון. המחשב הינו hp zt3000 עם מעבד סנטרינו 1.4 ו256 מגה זכרון. בקצת שאני מבין בחומרת ניידים ניסיתי להתעסק איתו ולזהות איזה בדיוק זכרון אני צריך וכמה חריצים יש בלוח וקצת הסתבכתי... הרצתי את התוכנה everest והנה הפרטים שכתוב לי שם: module size: 256MB (2 rows, 4 banks) memory type: DDR SDRAM memory speed: PC2700 (166 MHz) תזמון cl2.5 בתדר 166. בעצם ממה שכתוב פה, מה הזכרון שאני אמור לחפש? זה לא ddr333? (זה מה שחשבתי בהתחלה, אבל כתוב פה תדר 166 מגה הרץ) ובנוסף, ניסיתי לפתוח את המחשב מאחורה, איפה שכתוב ram, בשביל להסתכל על הכרטיס זכרון. להפתע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי בימים האחרונים קצת בדיקות לגבי החידושים בשוק. אני כותב פה את ההמלצה שלי על לוח-אם/מעבד כשירות לקהילה נראה לי שכדאי לחכות כחודשיים בגלל שיש עכשיו החלפות "חצי דור" - X97 ו-Devil's Canyon. לגבי המעבד אני ממליץ לחכות ולקנות את ה-i7-4790k devil’s canyon. בלוח אם הייתי הולך על ASUS MAXIMUS VII HERO מאחר שדור קודם שלו קיבל את הביקורות הכי טובות ב-newegg. לאלו כמוני שיותר איכפת להם מהיציבות הייתי הולך על הGigabyte GA-Z97X-UD5H Black Edition (אפשר בהרשמה בג'יגהבייט לקבל 5 שנות אחריות, וצריך לוודא עם היבואן שהוא תומך בזה). הייתי שוקל גם את ה-ASUS SABERTOOTH Z97, אבל בזהירות כי הדור הקודם קיבל ביקורות לא טובות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. ברצוני לקנות מחשב לצורכי גיימינג וסטרימינג בTwitch וכו' מה דעתכם על המפרט הזה: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.4GHz - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... במלאי - שלוש שנים אחריות[/td] [td]כמות: 1 ₪1498/1468[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 ROG-CROSSHAIR-VII-HERO-PC - ASUS AMD AM4 socket With New PC Only - X470 chipset - 4x DDR4 up to 3600MHz memory - HDMI,…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אלו הדרישות: * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים בסגנון SIMS 3 * גודל המסך: 15" לפחות אני לא רוצה תמחשבי מיני * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש מבין בזמני סוללה שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי שתהיה יציאת HDMI * בלוטות: כן צריך *WIFI: צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח:160GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא אבל כן שתיהיה אחריות כל שהיא שאם ידפק משו אני יוכל לקבל תיקון. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא העדפה לחברה מסוימת שתהיה אחת מהחברות המובילות כיום כמו ASUS, HP, DELL וכו' תודה לעוזרים עריכה: שעחתי להוסיף תתקציב עכשיו הוספתי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב n5010 של דל מארה"ב (שם הדגם נקרא 15R) ושלחתי אותו אלי דרך חברת ezbuyus (כמו mustop). נקנה ב 1.1, עם אחריות לשנה בארה"ב. יש לי כרגע בעיה עם חלק ספיציפי וקטן, כרטיס הבלוטוס שנמצא בתוך המחשב. אני משתמש באוזניות בלוטוס, ולפעמים הכרטיס נכבה מעצמו וכמובן מנתק את האוזניה (אני יודע שהוא נכבה כי אייקון הבלוטוס נעלם וגם הוא נעלם ממנהל ההתקנים). ואז יש צורך לשים את המחשב למצב שינה ולהפעיל כדי שהבלוטוס יחזור לפעול. נראה שמדובר בבעיית חומרה, כי בוצע פירמוט בתקופה האחרונה. אבל האם אוכל לקבל אחריות כלשהי מדל? האחריות כאמור לא זמינה בארץ, אבל בסך הכול מדובר בחלק קטן שאני יכול גם להרכיב בעצמי, פתחתי את המחשב כבר מספר פעמים כדי לנקות אותו. בפעם האחרונה גם ניסיתי לנקות את המ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-