ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אז ככה תקציב מקסימאלי - 3800 ש"ח (עדיף לחסוך כמה שיותר אבל אם יש איזה משהו שממש שווה אז נדון בזה). שימוש המחשב הוא ללימודים / סרטים באיכות 1080P / וקצת משחקים (הילדים ישחקו במשחקים פשוטים - גג FIFA12/PES ומשחקי פלאש באינטרנט - לגבי פיפא אפילו הגדרות נמוכות מספיק אבל עדיף בינוניות). התקציב הוא למחשב + מסך + רמקולים + מקלדת ועכבר - על מסך אני נעול כבר על הFULL HD DELL U2312HM שקט חשוב במידה בינונית אבל אני לא רוצה מחשב שיפריע לי לראות סרט.. עדיף שיהיה שקט אבל לא ברמה של שקט מוחלט אלא אם כן זה לא מצריך תוספת כספית.. לא מתוכנן OC,. ולא חשוב לי USB3. אני מעדיף לקנות מRSM וזה ההצעה שהם הציעו לי - תגידו לי אם משתלם ואם יש לכם הצעה יותר טובה ומשתלמת אני יעריך את זה ויודה לכם, תו…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 4500 ל5000 אפשר קצת יותר אם השיפור משמעותי ממש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? PHOTOSHOP, BLENDER, OBS, MINECRAFT (הבלנדר רק לעריכת וידאו) סטרימינג שיהיה אופציה למשחקים קצת יותר כבדים ממיינקראפט במידת הצורך הרבה עבודה אם גרפיקה (עריכת צילום וציור) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כמה מחשבים למשרד והמפרט של ה2000 שקל נראה לי מפרט מעולה ומספק ביותר לצרכיי. הבעיה היא שכשניסיתי לבנות אותו בחנויות ברשת אז היו חסרים לי חלקים מצד אחד או שהמחיר יצא הרבה יותר גבוה מצד שני. אין ספק שאני לא מעוניין לפצל את הקניה (עדיין, אני קונה 3 או 4 מחשבים). בקיצור, לשאלה: מישהו יודע לפי מחירון של איזה חנויות נבנה המפרט? אם זו בעיה לציין את שמות החנויות בפורום - אני אשמח לקבל את התשובה בפרטי. אם למישהו יש הצעה למפרט דומה במחיר דומה - אז אני גם אשמח לקבל. תודה רבה! המפרט שאני חשבתי עליו הוא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=33.
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה, הקלטה וניטור של 4 מצלמות אבטחה באמצעות כרטיס DVR שמתחבר ב PCI - הכרטיס קיים: Geovision GV-600 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: תוכנה בממשק דוס לניהול חשבונות - שימוש כבד. גלישה - כבד, אופיס -כבד, תוכנה לניטור והקלטת מצלמות אבטחה - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כונן גיבוי ללא ספק מתח חיצוני 2.5 אינץ', נפח מינימלי: 320GB 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עדיפות נמוכה מאוד לכרטיס מסך -…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי זה המפרט: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 564 1 לוחות אם Asus M2A-MVP ¤ 409 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 414 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 48 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 129 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 284 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail ¤ 999 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 189 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 46 1 מה דעתכם? איך הקירור והלוח אם? אני לא מבין מספיק בדברים האלה.. אם תרצו לתת משו מאצלכם אז אלה התנ…
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין למכור את החלקים הבאים, אשמח לקבל הערכת מחירים: מעבד: E8400 לוח: GA-EX38-DS4 זכרונות: 2G OCZ DDR2 1066mhz כמובן שהכול תקין ועובד. תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בבית שימש כשרת קטן (גם פיזית) וחסכוני בחשמל. עבור מסמכים קוד ( SVN תמונות סרטוני וידאו בייתים שרת מייל (אני מתכוון לרכוש דומיין משלי ולשמור את כל המידע מקומית) שרת SQL SERVER. אני מתכוון לעבוד עליו רק בגישה מרחוק. שישב באיזו פינה בבית ויהיה מחובר לרשת האלחוטית שלי עם גיבוי חוטי. אני מניח ש 2 כונני 250 גיגה ב RAID אמורים להספיק לי לנצח למטרות הללו. כמה קטן המחשב יכול להיות? האם ניתן לדחוף הכל ב MINIITX? מעדיף להוציא כמה שפחות(כמה נמוך אפשר לרדת). חנות מאזור ראשל"צ pCCENTER/KSP/RSM/IVORY
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב (בלי מסך ) בין 2000 ל- 2500 ש"ח: שימושים: אינטרנט, הורדות, אופיס, צפיה בסרטים לרבות ב -HD , (לא צריך למשחקים): שתהיה יציאת HDMI / dvi לפחות 6 יציאות ל- usb מבקש שהמחשב יהיה שקט עד שקט מאד. תודה
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ושיריץ גם cs:go על הגדרות גבוהות - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs go בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד 15.6 הכי קלאסי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת (לא משנה החנות) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חמישי הקרוב באילת …
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הזה... AthlonT64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 2 זיכרונות של 512 DDR 2 כרטיס מסך גיפורס 7300GT מגה 256 מגה DDR2 היה עדיף מפרט של אינטל ? עם כן תנמקו כי אולי אני ילך להחליף עם באמת היה שווה יותר אינטל ... ואיך אני יכול לדעת באיזה מהירות הזיכרון שלי עובד... ?<??
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה, אני סטודנטית לתכנות. לומדת דוטנט, SQL, JAVA ועוד... ואני מחפשת מחשב נייד וגם חנות שממנה אני אוכל לקנות אותו (: מטרות המחשב היא ללימודים ואם אפשר גם סרטים אז מי אני שאגיד לא (: * גודל המסך 15.4 אינץ' * משקל רצוי כמה שיותר קל... * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא משו מיוחד. * בלוטות-חשוב מאוד! (: * גודל מינימלי של כונן קשיח- 200 GB * צורב DVD- כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא כל כך משמעותי אבל אני אעדיף אם זה יהיה אחריות בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- המליצו לי על DELL אבל פתוחה להצעות. אז ככה, כבר כמה ימים שאני מחפשת. ומצאתי מחשב אחד שיחסית עונה לי לדרישות אבל אני אשמח לקבל דעה מהאנשים שפה, או המלצה למ…
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אנא חוו דעתכם על מפרט המחשב הבא: המחשב נועד לעבודה מדעית ולגלישה. הצורך שלי שיהיה בעל תגובה מהירה. CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512k 533MHz socket 478 CPU Box. Motherboard: Gigabyte GA-8GE667 pro Intel 845GE (533MHz, VGA, 5.1 Sound, Intel Lan, USB 2.0 Memory: DDR-RAM 512MB Winbond Memory. Hard Disc: WD 40GB 7200rpm 8mb buffer ATA100 HDD Floppy CD-ROM: LG X 52 CD-RW: LG 52 x 24 x 52 bulk CD-WR Monitor: 17'' proview DX-787 digital FLAT. keyboard: microsoft internet keyboard. speakers: Luxeon 480W LS-80 Case: Midi tower ATX for pentium 4 300W VGA card: GForce 64 MB בנוסף לחוות דעת כללית על כל המפרט, רציתי גם לדעת האם הרמקולים יעבדו בצורה סבירה עם כרטיס הקול המובנה…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן חברים מחפש מחשב נייד לעבודה לימודים וגלישה באינטרנט התקציב הוא עד 3. ראיתי את המחשב הנל בksp אשמח לחוות דעת, כמו כן אם יש מחשב נייד אחר מומלץ אשמח לשמוע ( אציין שאני לא מבין ממש במחשבים) https://ksp.co.il/?uin=39049 בתודה ושבת שלום, יונתן
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
-
היי חברים, בניתי מפרט לפי צרכים אישיים, אני בטוח שאפשר לחסוך בהמון מקומות, אבל זה לא מה שאני מחפש. הייתי רוצה לדעת אם המפרט עצמו טוב והרכיבים 'מתאימים' אחד לשני, האם כולם ברמה זהה והאם כדאי היה להשקיע פחות או יותר ברכיב כזה או אחר. אני כן מנסה להסתכל לעתיד, לכן לדוגמא לקחתי כונן GEN4, בטוח שאפשר היה לחסוך שם. כנ"ל בלוח אם. בינתיים ההתלבטות היחידה שלי היא האם לקחת ספק חזק יותר, נכון לעכשיו יש לי כרטיס מסך פשוט מאוד (1660), בעתיד אולי אצטרך ספק חזק יותר לכרטיסים חדשים יותר (הבנתי שגרסאת ה3000 של NVIDIA דורשת המון חשמל). המטרה העיקרית היא תכנות עם וירטואליזציה וקימפולים פה ושם על מערכות הפעלה שונות. *אם צריך אמלא טופס, למרות שאני מאמין שפירטתי הכל כאן. …
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי כמו עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, צורב [כבר יש] אני רוצה מחשב חזק ומהיר בעיקר, שיוכל גם להריץ משחקים בלי בעיות, אך יותר דגש על עבודה משרדית אינטנסיבית. תודה :-)
-
- 15 תגובות
- 993 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, עד 5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש הוא ביתי, אבל צריך שיוכל להריץ אפטר אפקטס, פוטושופ ואדובי פרימייר בצורה טובה/סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת מחשב בחנות ווינדוס 10 …
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש לפטופ בתקציב של 5k עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הלפטופ ישמש אותי לשימוש ביתי, אינטרנט, עבודות כלליות אופיס וכד', ומדי פעם שימושים בסיסים בפוטושופ. אפשרי לנצל את מלוא התקציב ואף לחרוג. מעוניין במחשב טוב שישמש אותי לטווח ארוך. עד מסך 14" עם עדיפות ל uhd4k רכישה מיידית
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן, ולהלן הפירוט: (אם אפשר בפחות מ2000 אז בכלל מגניב..) * מטרות המחשב? שימוש כללי (אינטרנט, אופיס, מוזיקה) כן חשוב שהוא יהיה אופטימילי כמה שניתן למולטי טאסק. * גודל המסך? 13-15, עדיפות למט אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? רצוי אך לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, הסוג לא משנה. * כונן אופטי? יש צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא Acer. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד בסביבות ה- 4K, יש לי הצעה על מחשב של Dell , עם מעבד i3, כונן SSD 500GB וזיכרון 4G. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים קלים.(אם בכלל). * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך: סטנדרטי. * משקל רצוי: לא כבד מידיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500G SSD * כונן אופטי: צורב DVD * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: המליצו על DELL אבל לא נעול. תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה הלך לו לגמרי מחשב ההורדות שבבייתי. זקוק להמלצתכם למפרט חדש לטובת מחשב שתכליתו חיבור לאינטרנט והרצת תוכנת הורדת קבצים. לא מיועד לשמש לשום דבר אחר פרט לזה. כן חשוב לי שיהיה מספק מקום (HD) ושרוחב הפס להעברות יהיה מהיר ככל הניתן. אם אפשר מארז קטן אז מה טוב.. אין צורך במקלדת, עכבר, צורב ושאר אביזרים חיצוניים. אשמח לקבל הצעות עד איזור ה 2000 שח (אם צריך לעלות מעט אין בעיה) ספק כוח אגב יש לי לשים בו (אחד של seaSonic של 430W, לדעתי יספיק.. לא?) בברכת חג שמח!
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289436.0 שבו ביקשתי הרכבת מפרט, החלטתי להעלות קצת את התקציב ולהתבסס על מה שהציעו לי בשביל להרכיב מחשב (הלכה המצלמת וידיאו שתכננתי לקנות [=) אז ככה, זה 5000 עכשיו +\- כולל המסך.. לזה הגעתי: (לא רוצה OC, לא יודע למה.. אולי בכלל כדאי יהיה לעשות אבל אני לא מבין בזה מספיק ולא יכול לתאר לעצמי את ההבדלים ואת התוצאות (מכל המובנים)) זה ב TMS.. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 566 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים …
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אנא עזרו לי בבניית מפרט למחשב בתקציב עד4.5k -5k .5 כולל מסך. ליישומים של משחקים ,ומדיה,ואופיס רב תכליתי. אני כבר השתגעתי מרוב הצעות אנא נסו לפקס אותי יש לי מספר שאלות 1- מעבד האם עדיף dual core pD3.4G OR CONROE E6300 2- ראיתי בהצעות מחיר ב kps לוח אם AS ROCK?מבית ASUS מישהוא שמע על הלוח המלצות. 3- על איזה רכיבים מבחינתכם לא להתפשר על האיכות אנא דרגו לי את החשיבות 4- האם יש בטענה שמערכת הפעלה חוקית גורמת לפחות נזקים? תודה על עזרתכם האדיבה אני חייב לרכוש בימים אלו מחשב אנא עזרתכם המהירה וכל טוב לכם.
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אוקי אז הנה מה שאני צריך: מסך לוח אם זיכרון מעבד מארז ספק כרטיס מסך דיסק קשיח לא צריך: כוננים למיניהם רמקולים מקלדות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.האם יהיה אפשר לשים בNF4 SLI גם כרטיס אחד? או שחייבים שני כרטיסים? 2.האם יש את הכרטיס 6800GT בPCI-E? אני יכול לחכות שבוע עד שבועיים (אבל לא יותר מזה) למחשב אם יש איזה אחרית הימים או משהו כזה תודה רבה לכול האלה שעוזרים! באמת תודה!
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-