ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
מבקש מפרט לאחיין שלי עוד מעט בר מצווה תקציב 2500 ש"ח הוא משחק קצת משחקי אונליין קצת פיפא וכל מיני משחקים כאלו החנות היא כנראה KSP הם גרים באיזור ראש העין אשמח לעזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קודם כל, תודה לחברה שעזרו לי באשכול לבחירת נייד. הוא אצלי והוא סוחב סרטי HD בצורה יפה מאוד. הבעיה כרגע היא כזו - יש בו מצלמה מובנית, ומסנג'ר וג'ימייל למשל מזהים אותה, אבל לא מצליחים להפעיל אותה. אם אני עושה שיחת וידאו, זה נכשל, ומופיע סמל של מצלמה עם קו אדום מעליה [כאילו פתאום אין מצלמה]. האם תוכלו לעזור לי בזה?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט שיהיה מתאים לגיימר בינוני-כבד, בתקציב של 4000-5000 ש''ח (ומותר קצת לחרוג). העדפה לדור האחרון של כ''מ nVidia, מעבדי 64ביט של AMD (דואל-קור יהיה נחמד, אבל רק אם זה לא בא על חשבון אחר) ולוח-אם מבוסס nF4. אוברקלוק קל ביותר יבוצע, ולמרות זאת אשמח לקבל המלצות על קירור למעבד ולכרטיס מסך (לא כלול במסגרת התקציב). אפשר להכניס הארדיסק יחסית קטן, אבל שיהיה SATAII, ו- 16Mb Cache (עדיף). הדברים שאני לא צריך הם: 1) כל ציוד היקפי כלשהו (מסך\רמקולים\עכבר\מקלדת וכו') 2) ספק כוח (יש לי כבר אחד, ThermalTake 400W) 3) מארז (TT Soprano) 4) וכרטיס קול (Creative SB Audigy2) תודה רבה מראש !!!
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם המפרט הבא שווה את המחיר ? לצרכים ביתיים (windows xp,internet,office) לאיזה מעבד מקביל ה AMD Duron 2000 ? מפרט טכני: מארז:ATX Case 300Watt + 2 USB לוח אם Elite K7SOM + 4 USB מעבד AMD Duron 2000 זכרון 256MB DDR דיסק קשיח : 60GB 7200 כוננים: CD-Rom x 56 ,FDD 1.44MB כרטיס מסך: Sis 64MB o\b כרטיס קול: 128 Wave o\b כרטיס רשת: 100\10 הכנה ל ADSL או רשת ביתית מקדלת + עכבר + רמקולים מחיר: 1250
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הי חברה, הרבה זמן לא שאלתי פה שאלה אז הנה כמה, ואני מקווה שיענו על הכל ולא יתפסו על שאלה אחת ספציפית: 1.) מעבדי AM2 שהם Energy Efficiant קיימים לשוק מעבדים ביתיים? מה מחירם והאם כדאיים? 2.) איזה מעבד בתחום מחיר נמוך (500 ש"ח) מומלץ היום למערכת של HTPC ואיזה לוח מומלץ אבל תקציבי מתאים לו(אם בכלל קיימת חיה כזו)? כבר ביררתי ב-Logicpc בעבר על הדור הקודם של הניידים והמחיר יקר: 1000+ למעבד ואיזה 1200 ללוח של DFI (היחיד שיש להם שמתאים) לפני שמדברים על זיכרונות, מארז ועוד ... :\ 3.) בהנחה שאני מוכן להשקיע סכום סביר על HTPC (מחשב שיעבוד 24/7 ויהיה חסכוני בחשמל) מה לדעתכם הוא מפרט מומלץ עם האופציות שקיימות היום בשוק? 4.) אם במחשב כזה הייתי מעוניין לשחק מדי פעם ללא דרישה לגרפיקה גבו…
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג: מה התקציב המקסימאלי 4000 ש"ח - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח - תלוי אם אפשר לשלם בתשלומים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי כמו עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, צורב [כבר יש] אני רוצה מחשב חזק ומהיר בעיקר, שיוכל גם להריץ משחקים בלי בעיות, אך יותר דגש על עבודה משרדית אינטנסיבית. תודה :-)
-
- 15 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לא לגיימינג. אפשר לחסוך טיפה בכרטיס מסך. כמה דגש צריך לשים על כמות זיכרון ומעבד? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מעבד : Intel \ E5300 \ Q8200\ E7300 קירור מעבד : Thermalright SI-128 SE +Nanoxia Super Silent Fan לוח :BIOSTAR TPower I45 זיכרון יחידות Super Talent DDR2 4Gb 1066Mhz : X2 דיסק קשיח :1TERABYTE HD103UJ Samsung כרטיס גרפי : TWINTECH 9800GTX (+) PLUS \ Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 1GB DDR5 \ ASUS HD4830 512MB DDR III צורב : LG H62N SATA DVDRW מארז : NZXT Tempest AirFlow King \ Coolermaster Centurion 590 ספק : SeaSonic 400W SS-400ET-APFC \ FSP BLUESTORM II 400W הסכום כנראה יהיה בסביבות ה2600ש"ח המחשב יקנה דרך אישתו של אחי בחברה שלה ככה שהתקציב אינו ברור כולכך. אם אפשר המלצה למקלדת USB שקטה ככול האפשר שתהיה נוחה כמובן ותתאים לגיימינג. המערכת המורכבת פה מתאימה לC@ ב…
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
סבא שלי הולך לשדרג את המחשב הישן שלו ורוצה לקנות חדש , אני צריך מפרט כזה לא יקר עם הארד 20 ג'יג מארז ATX רגיל ואת כל השאר , סבא שלי לא הולך לעשות OC והמחשב מיועד לגלישה באינטרנט וקצת למשחקים ,מוזיקה אולי .
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם את זה. לגבי מפרט החלומות,נראה לי מוזר שלמערכת הכי יקרה שמה,אתם ממליצים להשתמש בכרטיס קול און בורד. מעניין אותי לדעת מה הסיבה....
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לעזור לי למצוא מחשב טבלט X60 של IBM משומש במחיר עד 7 אלפ או ASUS R1F אם אתם מכירים חברים ...שברושתם מחשב כזה ורוצים למכור אודה לכם אם תצרו קשר איתי בתודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי אנשים הזמנתי היום את המחשב שלי מגיבור מחשבים חנות קטנה וחמודה עם שירות טוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263376.0 intel e6600 GB 965G ds3 rev 3.3 corsair VS 2GB 667MHz cl5 - תיכננתי לקנות את ה-g.skill אבל הם אמרולי שיש להם בעיה עם הספק שמספק להם את הזיכרונות, לכן הלכתי על הקורסאייר ,שמחירם 800 ש"ח!!!,מזל שהודעתי לו מראש שיום ראשון אני נותן לו תשובה סופית לגביהם.אני יבטל מההזמנה את ההזכורונות הללו. ואזמין אותם יחד עם הספק leadtek px8800GTX seagate 80GB barracuda sata2 2xw.d 2500KS lg gsa-h30bal SATA GB aurora 570 black המחיר יחד עם הזיכרונות ולאחר הנחה הוא 7415 ש"ח. את הכ.קול והרמקולים והמסך שתיכננתי לקנות אני אקנה בשלב יותר מאוחר (חלק מהתקציב עובר לד…
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB 3 …
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם זה הכרחי אפשר טיפה לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 הכי גס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, משחקים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ממש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. left 4 Dead, Team Fortress 2, GTA 4\5, Assassins creed וכל מיני שטויות חדשות שיוצאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך DELL אז אני מאמין שפול HD…
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מק בוק פרו 13 אינצ הגרסא היקרה יותר עם מעבד i7 2.9GHz Dual Core הסיבה שקניתי אותו היא מפני שהמחשב ישמש אותי ליצירת והפקת מוסיקה עם תוכנות כמו ableton live , Logic Pro, cubase וכו׳ האם הביצועים של התוכנות הנ״ל יבואו לידי ביטוי עם מעבד i7 או ש i5 1.8GHz ייתן את אותה התמורה ? שורה תחתונה אם אני יחליף למק בוק אייר עם כונן פלאש ומעבד i5 מבחינת עבודה בתוכנות הנ״ל יהיה הבדל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד זול שישמש רק בבית לאופיס ואינטרנט. מעוניינת בנייד כדי שיהיה קל להזיז אותו ממקםו למקום. לא איכפת לי שיהיה כבד, ולא איכפת לי שהבטריה לא תעבוד לשעות ארוכות. מה שחשוב לי זה יותר זיכרון (לדעתי1 ג'יגה מספיק עם אופצייה להרחבה ל-2) ודיסק קשיח של 40 GB עם אופציה להרחבה ל80. המחשב פשוט ישמש לאופיס ואינטרנט בבית ויהיה נייד, ככה שאפשר יהיה להשתמש בו על הספה. מעבד וכרטיס מסך לא חשובים. XP בלדב, לא משנה איזו גרסה (HOME" PRO) התעניינתי בASUS EEE בגלל חמידותו ומשקלו הקל, אבל המחיר שלו בהארץ (באיזר 2500) כבר גורם לי לחשוב לקחת נייד רגיל וזהו. הציעו לי מחשב משומש של קומפק מדגם EVO N610C, בין 4. היה בשימוש לאופיס ואינטרנט בלבד ולא נויד מחוץ לבית (כך לפי המוכר). חיסר…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי אני יודע שבדרך כלל אני נותן מפרטים אבל אני רוצה להיתייעץ איתכם בנוגע למחשב שאני עושה לבן דוד שלי...הוא רוצה אותו למשחקים וקידודים....בניתי משהו מה אתם אומרים עליו? יש מה לשנות? מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤477 לוח אם: ASUS M2N ¤513 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1647 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤213 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤396 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX…
-
- 15 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני שנה בידיוק (יולי 2008) נייד של טושיבה מדגם A300-145. המחשב פתוח מאז הרכישה כל הזמן (למעט ריסטרטים וכו'..), רק שלפני חודשיים הוא התחיל להתחמם משמעותית. אני וחבר שלי פתחנו אותו, הגענו לגוף קירור ולמאוורר ואין זכר ל"גושי אבק" או דברים מאסיבים שחוסמים. המחשב מגיע בתוך 5 דקות ל-100 מעלות, והוא צריך להיות בסביבות ה-60.. יש לציין שקניתי קירור ZALMAN, ואיתו הוא מגיע ל-80 מעלות - מכן עולה שהבעיה היא בקירור בתוך המחשב.. http://img196.imageshack.us/img196/858/lolfms.jpg מה יכול להיות מקור הבעיה? איך פותרים? האם איש מקצוע? יש לי ידע בתחום אבל במקרה כזה לא נתקלתי ואדרבה אני מרגיש כרגע חסר אונים.. אשמח לעזרה ניר
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 410 1 410 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 170 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price + system assemly 4600 ¤ for payments 1 X 4715 ¤ השימוש העיקרי הוא למישחקים. לדעתכם…
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב לפי המפרט הבא - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד תמונות בסיסי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab כבד Visual studio תדיר Lightroom מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass effect Andromeda middle earth shadow of war …
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
-
להוריי יש מחשב כבר בן כמה שנים טובות מבוסס על E8300 עם 2Gb זיכרון DDR2. המחשב חייב פירמוט דחוף והתקנה של windows 7. היום יש עליו XP. אין מצב שהם יגבו את המידע הקיים אז כדי לשדרג להם חשבתי לקניות דיסק קשיח ו 4Gb זיכרון בעלות של 610 שקלים. האופציה השניה זה לקנות מחשב חדש מבוסס i3 בעלות של 1360 שקל בערך. מה אתם ממליצים? שדרוג רכיבים או החלפה של המערכת? השימושים של המחשב הם רק אינטרנט ומייל.
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
עד 5000 שקלים. לא כולל מסך. מיועד לתוכנות גרפיקה, פוטושופ ופריהנד. עריכת וידאו/סרטים אנימציה ותלת מיימד ממוצעת וקצת, הפעלת מספר יישומים בעת ובעונה אחת. לא מחוייב (אופציה) בהמהרה. כוח "לסחוב" חופשי בתוכנת ההפעלה ויסטה 64 ביט. צורב דיוידי 2 שכבות שיכול לצרוב עם הקרן לוגו וכותרות על גב הדיסק. מארז שקט מאד. תודה רבה ;D .
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לגיימינג הסכום 4.8K הקנייה מתבצעת בKSP רק קופסה בלי מסך מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-