ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על ההצעת מחיר למחשב המשרדי / ביתי (לא לצרכי משחקים והורדות) הנ"ל ? --- INTEL CHERRY CREEK 800MHZ 915P LGA 775 MOTHERBOARD 660 ש"ח P4 530 3GHZ LGA 774 800MHZ 1MB 1185 ש"ח 2X256MB MEMORY 533MHZ DDR2 420 ש"ח GEFORCE PCX 5300 + TV OUT + DVI 400 ש"ח ATX MIDI TOWER + 3 FANS + 500W TRUE 410 ש"ח 1.44MB FLOPPY 36 ש"ח LG DVD-RAM 375 ש"ח סה"כ 3286 ש"ח ---- רכישת המחשב היא בעקבות מחשב P4 2.4 GHZ שהלך לעולמו מוקדם מהצפוי... בסה"כ בעל המחשב היה מרוצה ממנו (עד שהפסיק לעבוד לגמרי) מבחינת ביצועים, וכפי שכתבתי, הוא נועד לשימוש משרדי (OFFICE, SKYPE, קידודים של סרטים ביתיים, וגם קצת MATLAB), וגם ביתי (סרטים, תמונות, אך לא הורדות / משחקים). כמובן שאין רצון פה ב AMD, אלה רק בפתרון מבו…
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte GA-Z97X-SLI 1 628 ₪ כונן קשיח Samsung SSD 250G 850 EVO MZ75E250B 1 419 ₪ Kingston HX316C10F/8 DDR3 8GB 2 198 ₪ שדרוגים:
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
טוב אני צריך שילוש קדוש, יותר נכון אני צריך לוח אם שתואם את ה 2500 mobile ,כי מטרותי הם oc חשבתי על מפרט: AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 1x ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 1x OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series הקטע זה שאני קונה עכשיו 256 ואחרי זה אני אוסיף עוד אחד, מה לעשות אין לי מספיק כסף ואין לי כח לחכות עכשיו חופש, אז אל תגידו לי לחכות ולא לבזבז סלוט, דבר שני גירסאת ה nf-sl כוללת כרטיס קול איכותי, soundstorm נראה לי, ואין לי צורך בכל ובעוד פיצרים שאיני זקוק להם, אני צריך תאימות ל mobile אה ,ואני צריך מארז טוב עם סרילקצית אוויר טוב עד 300 שקל ומאוררים וכל החרא, לא איכפת לי מצדי שיהיה מכוער רק ביצועים,(לא chenbro) תודה ובבקשה לא להעביר…
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתקשה לבחור חלקים בצורה נכונה אשמח לעזרה: 1. תקציב: 7000 עם חריגה של עד 8500 אם יש הבדלים משמעותיים 2. שימוש: בעיקר למשחקים למשל AC origins, kingdom come, ועוד כאלו שעתידיים לצאת. בכוונתי לקנות מסך 4k עוד לא החלטתי על גודלו. 3+4. ציוד קיים: יש ברשותי רמקולים 5.1 של קריאייטיב מלפני המון זמן. כדאי לשדרג? 5. שקט: חשוב מאוד (7 מתוך 1-8) 6. OC: מעדיף להמנע מOC. 7. תכנה: יש צורך בווינדוס 10 כנראה פרו . התלבטות בין 64 ל32 סיביות. 8. חנות: עדיפות לחנות באיזור המרכז שבה מדיניות השירות עליונה למחיר. 9. מתי: מתכנן קניה לשבועיים הקרובים. אם יש סיבה טובה כמו כרטיס חדש שיוצא גמוכן להמתין עוד זמן. 1…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני צריך עם Bluetooth סוללה 6-5 שעות. זכרון 1 גיגה, דיסק קשיח 100 גיגה ומעלה. צרוב DVD-RW DL יציאות TV כמות USB.... WIFI ועוד תודה ראש
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב לפי המפרט הבא - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד תמונות בסיסי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab כבד Visual studio תדיר Lightroom מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass effect Andromeda middle earth shadow of war …
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אני מניח שבגלל שיש מספרים בצד המסך יהיה 15 אינצ' אבל אשמח גם אם פחות...
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט למחשב משרדי. חשוב לי שירוץ גם בריבוי יישומי רשת שפתוחים. אין צורך בציוד היקפי, DVD ו-HD. עד 1500 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מתלבט בין שני דגמים: 1. ללכת על הדגם DELL 1537 - עם מעבד T3200 core duo שיש לו מסך LED - רזולציה זהה למסך רגיל 1280X800 וכרטיס מסך מובנה חדש של אינטל 4500MHD http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm מחיר: 4200 ש"ח. ( ואולי לשדרג לו תוספת זיכרון של עוד 1GB - האם יעשה הבדל אם יהיו לו 3GB זיכרון במקום 2GB לשימושים שהגדרתי למטה?) 2. או ללכת על הדגם הקודם - שזהה מבחינת עיצוב -DELL 1535 - אבל עם מעבד T5800 CORE 2 DUO ומסך רגיל רזולוציה 1280X800 וכרטיס מסך X3100 של אינטל מובנה. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5800.htm מחיר כ-4400ש"ח. 3. או ללכת על הדגם כמו הראשון אבל עם מעבד T5800 ב 4,600 ש"ח http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.ht…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
התקציה הוא גג 6000 שקל בידה ואפשר אשמח לחסוף כמה שקלים. דגשים למחשב זה אורך חיים מקסימלי למחשב,כמו שרשמתי מחשב לשימוש יוםיומי+משחקים כגון פרו,ניד פור ספיד,אולי גם cod וקצת קרייסיס. השאיפה היא להריץ אותם במקסימום איכות הכל בגדר התקציב. כונן 1tb חובה מקלדת ועכבר חייבים להיות בעלי טווח קליטה מקסימלי. המחשב לא יריץ אובר קלוק. דגשים למסך הם לפחות 24,ישמש גם לחיבור לממיר של יס(לכן צריך חיבור של scart או rca) העדפה לחנויות באיזור ראשון רחובות(ksp,ivory)
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי כמה שנים של עבודה על המחשב הנייד שצריך לנוח, אני מעוניין לקנות מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 20K, אין אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול, רינדור, עריכת וידאו וגיימינג. שימוש בתוכנות: Autodesk Maya (Arnold,Vray), Zbrush, Substance Painter, Adobe Suite. בנוסף גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …
-
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
הנייח שלי כבר מראה סימני עייפות, זה המפרט הנוכחי: ספק כח: HEC Win+ 600 מארז: CoolerMaster Elite 371 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel Core I5 2400 קירור למעבד: Scythe Katana 3 זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 עם הזמן התחדשתי ב HDD של 2TB, כונן SSD וכרטיס מסך 1060GTX. התקציב הוא פלוס מינוס 2500 שקל, אפשר לחרוג טיפה אם משתלם. מעבד, לוח אם וזכרונות אני יודע שחייב להחליף, לגבי המארז, ספק הכח והקירור למעבד אני לא הכי בטוח, אולי אפשר להשאיר משהו מהם. המחשב משמש למשחקים, סרטים (4K), אינטרנט, קצת עבודה (תכנות קל, סולידוורקס) ובגדול כל שימוש סטנדרטי שאפשר לעשות איתו. מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לרכוש מחשב ניייד.. עשיתי קצת חיפוש ומצאתי מחשב ניייד של DELL הבנתי שהם חברה טובה ובאמת עומדת בדרישות.. מצאתי דגם DELL XPS 15Z באתר של DELL עצמו. יא אפשר לתת קישור כי זה רושם שגיאה אז אני ארשום כיצד להגיע אליו. נכנסים לאתר של DELL ישראל http://www.dell.co.il/ למעלה יש בית ואז בחורים באפשרות הראשונה מחשבי מחברת ומחשבים זעירים > בצד ימין יש צמצום של הבחירה ואז בוחרים במסך 15.6 > הפתחו 4 אפשרות > האפשרות השנייה זה הדגם שאני רוצה. אהבתי נורא את העיצוב הדק והמיוחד שלו. יש לו כמה אפשרות למפרט. אז מה שחשוב לי זה כרטיס מסך חזק כרטיס קול של 5.1 כמה שיותר זיכרון RAM ארדיסק גדול כרטיס רשת אלחוטי חזק מערכת הפעלה ווינדוס 7 כמובן (עברית) בולוטט מצלמה…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מבקש מפרט טוב עד 1500 שקל(עדיף 100 200 פחות) לשימוש משרדי-אבל מחשב שיחזיק מעמד לאורך זמן כמה שאפשר. עיני נחה על מפרט הI3 שיש בKSP- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&comp=34 השאלה היא כמובן איך האחריות שלהם וגם סיכוי טוב שאנשים פה מכירים מפרטים יותר טובים.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עד 2500 שקל למשחקים ועם אפשרות לOC קל בעתיד. לא צריך להריץ משחקים על high רק שיריץ כמו שצריך משחקים כמו team fortress 2, cod 4 וכו'. המחשב בלי ציוד היקפי, אבל צריך צורב. את המחשב אני רוצה לקנות מחנות אחת, ואני צריך המלצה לחנות באיזור של המרכז(ראשון לציון, רחובות ואשדוד יתאימו) אם אפשר המלצה ממישהו שכבר קנה מחנות כזאת כי אצלי אמינות זה דבר מאוד חשוב. חוץ מזה אני יודע שהתקציב קצת נמוך אבל אני סומך עליכם שתוציאו מפרט טוב מזה, רק תנסו לא לחרוג. תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה להרכיב מחשב לגיימינג כבד. התקציב הו 6500 שקלים (ניתן לקצץ קצת יש לי כבר מארז (cooler master Haf X) וספק כוח 6500W של seasonic. אם זה עומד בתקציב הייתי רוצה זיכרונות DDR4. אני לא עושה OC המסך שלי הוא טלוויזיה 32 FHD. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למפרט מחשב אשר ירכש בארה"ב בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג קצת בעוד 100-200 דולר אם זה הכרחי) לוח אם: GIGABYTE GA-X58A-UD3R ATX Intel Motherboard מעבד: Intel Core i7-920 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor מערכת קירור למעבד: CORSAIR CWCH50-1 120mm High Performance CPU Cooler זכרונות: OCZ 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory הארד דיסק למערכת: Western Digital Caviar Blue 250GB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive הארד דיסק אחסון : Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive כונן מדיה: SAMSUNG CD/DVD Burner Black SATA Model SH-S223C מארז: RAIDMAX SMILODON E…
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מעבד P4 2.8 1M HT 800 PRESCOTT מארז לפנטיום 4+ ידית כסוף שחור לוח אם ASUS P4P800 865PE+LAN (צ'יפסט אינטל) זיכרון DDR 400MHZ 512M (אינפיניון) דיסק קשיח SEGATE 120G S-ATA 8M צורב 52 MSI *32*52 (פנלים נשלפים) כונן 1.44 כ.מסך (GEFORCE FX5200 128 DDR(MSI כרטיס רשת 10/100 OB FRONT PANEL FOR USB+mic+spk עכבר אופטי מיקרוסופט מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט רמקולים עגולים עם מגבר אוזנייה+ מיקרופון סה"כ 3500 ש"
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני סטודנט, גם עובד אבל לא מרוויח מספיק, כך שפתרון של לקנות לפ טופ חדש אינו אופציה. לפ מדגם LG LE50 EXPRESS נפל לי על הרצפה וכעת כשאני מנסה להדליק אותו, אני מקבל הודעה של: operating system not found אני חושד שהדיסק הקשיח נפגש, דבר שמכעיס אותי, כי יש לי על זה מידע שאני צריך. אם מישהו יכול להדריך אותי איך לבדוק את מקור הבעיה בעצמי, ואף לייעץ לי איך לקנות רכיבים ללפ טופ שלי בזול, אודה לו מאד. תודה מראש חברים.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום רב מכיוון שאני לא מבינה כלום במחשבים אני פונה אליכם לסיוע אני מעוניינת לקנות לבת שלי (בת 12) מחשב נייד הצרכים שלה בו הם: לימודים (כל תוכנות האופיס), מצגות, תצפה בו בטח בסרטונים ותוכניות טלויזיה ותגלוש באינטרנט. חשוב לי שהתמונה תהיה חדה והמסך לא קטן מדי שיהיה לה נוח והקאץ' שהמחיר לא יהיה גבוה אודה מאוד מאוד לעזרתכם זיו
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ700 ש"ח רק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב? הכל- וטיפונת גיימינג. יותר תכנות, גלישה במספר רב של חלונות במקביל- עד 30 חלונות, מדיה סנטר לHD מלא בDLNA (המחשב יחובר למסך 23" ולמסך 47" במקביל), עריכת וידאו בFHD, הקמת Virtual machine לצרכי תכנות, עריכה גרפית, עריכת אודיו (אין צורך בכרטיס קול יוצא דופן במיוחד, רק חומרה מהירה), רכזת לאזעקה ובית חכם עם IVR (ציוד קיים ומתממשק בUSB), שרת ענן בדומה לCitrix עבור שימושי אופיס לכמה קליינטים ועוד משימות משונות רבות ואחרות. חשוב לי לציין, אני מולטיטסקר כבד מאוד, נכון להיום יש לי שני לפטופים וPC- שלושתם…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד (נטבוק) עד 13", מקסימום 2 ק"ג. HDD מעל 120GB DVD לא בראש מעייני. זכרון לפחות 2G זמן סוללה של כ-4 עד 5 שעות. שימושים עיקריים הם אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ, קצת אוטוקד וסרטי HD. אני שמעתי על ה-1201N אבל הבנתי שהמעבד שלו דיי חלש, אם יש לכם הצעות אחרות והארות/הערות בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של HP דגם DV6000 ואני מעוניין להחליף את הארדיסק לאחד עם נפח גדול יותר. האם זה אפשרי? במידה שכן, האם תוכלו להמליץ לי על מקום לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אהלן... אני מרגיש צורך לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-5 שנים. בסה"כ אני די מרוצה ממנו ואני מרגיש שעדיין יש לו כוח מתחת למכסה המנוע אבל הייתי רוצה לשפר את הביצועים שלו... חשבתי בהתחלה לשדרג רק זכרון ולהוסיף SSD כדי להגביר תגובתיות אבל העניין הוא שלוח האם ישן יחסית ותואם רק DDR2 ועד 1066Mhz. המחשב משמש אותי לעבודה ורוב השימוש בו הוא לעיצוב גרפי (ממשקי משתמש, אתרים ואפליקציות) ופיתוח, בעיקר PHP, פייסבוק וקוד פתוח. המפרט הנוכחי הוא לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Q6600 זכרון: OCZ 1*4 = 4Gb כרטיס מסך: Nvidia 9600GT כוננים קשיחים: WD 1TB | WD 320GB | WD250GB וכונן חיצוני לגיבויים - WD 1TB. ספק כוח: corsair 450W מארז... אין לי מושג, אני מניח גנרי. מסכים: 2 מסכים דל …
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-