ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה להשקיע על המחשב (ללא מסך) בכסף של 4000 שקל. אני מעדיף מעבד אינטל (בטח i5). ו-8GB זיכרון.. המחשב יהיה למשחקים ופיתוח וקימפולים. איזה מפרט הייתם ממליצים? (רק ב-KSP בבקשה)
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-2600K Box כרטיס מסך xfx hd 5970 2gb black edition ddr5 dual devi display port eyefinity ready לוח אם Asus P7H55/USB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB כונן קשיח נוסף Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון RAM Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 זיכרון RAM נוסף Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 כונן Blu-Ray משולב צורב Samsung SH-B083 DVD מארז Antec Dark Fleet DF-35 קרור למעבד CoolerMaster V8 כרטיס רשת D-Link DWA-547 PCI מאוורר למארז Atec Big Boy 200mm רציתי מחשב לבית חזק מאוד למשחקים להרבה שנים מחיר 8800
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט לקנות שישמש בעיקר לגיימינג ושימוש כללי, וכנראה יהפוך למדיה סנטר בהמשך. דבר חשוב מאוד במפרט הוא שיהיה שקט ככל האפשר 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, מדיה סנטר בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? StarCraft 2 ומשחקי תפקידים למיניהם (Mass Effect, Deus Ex, Witcher, Fallout) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של asus מדגם Eee PC cpu-intel atom z520 1.33 ghz ram- 2G עם מערכת הפעלה win7. המחשב באופן כללי מאוד איטי, ובמיוחד בהצגת סרטים. כשאני רואה סרטונים ביוטוב הם מקוטעים ולא רציפים. למישהו יש פיתרון כיצד לשפר את התצוגה של הסרטים? ובכלל את המהירות של המחשב? (ניסיתי להשתמש בccleaner-לא עזר) תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש לקראת הזמנה של מחשב ורציתי להיסגר על עצמי לפני ההזמנה. מאיפה עדיף להזמין-RSM או TMS? אני מבאר שבע. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט, סרטים אונליין, סרטי HD וכ'ו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280 על 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, TEST DRI…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני נמצאת כרגע בארה"ב ואני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא בטוחה במפרט שעלי לחפש. אני מוכנה להעמיד תקציב של עד 1300$. המחשב צריך לשמש אותי ללימודים באוניברסיטה ככה שאני אצטרך לסחוב אותו אבל מצד שני הוא צריך להיות חזק כי אני מתכננת ללמוד מדעי המחשב.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה5000-4500 תודה Smiley עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=5000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אנ ירוצה לקנות גם מסך כי אין לי * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FAL…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב שם את הסיסמא מראה לי מסך כחול טוען ל 100 עושה ריסט נכנסתי מסייף מוד עשיתי לוג לשגיאה זה אראה לי התקן device/harddisk0/DR0 בלוק פגום. מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי יוני ואני מבקש להיעזר בכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד של חברת טושיבה - דגם: A665-145 רציתי לשאול מה דעתכם על המחשב הזה? בנוסף רציתי לשאול מדוע אני לא מצליח למצוא את הדגם הזה בשום אתר רשמי של טושיבה?(לא האתר הראשי ולא טושיבה אירופה) שאלה אחרונה.. קראתי שיש "ריקול" של טושיבה לכל מיני דגמים בגלל בעיה כלשהי (גשר סנדי) ורציתי לשאול אתכם אם הנייד הזה נכלל ברשימה הזו? תודה מראש, יוני.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 4500 ש"ח לנצל את כול התקציב ניתן לחרוג עד ל 5000 ש"ח 2. השימוש העיקרי במחקב הוא משחקים כבדים דוגמא למשחקים שהמחשב מיועד: crysis, crysis 2, Assassin's Creed 2, sims 3 (כל ההרחבות), cod (כל המשחקים), dead space2, nedd for speed (the new), fifa 2011 and pes 2011 איני יודע מה הרזולוציה המקסימלית של המסך אך אני יודע שאני כרגע משתמש ב1050*1680 והוא בגודל 22 אינץ' המשחקים אמורים לעבוד בצורה חלקה על ההגדרות הגבוהות ביותר 3. אין צורך בשום ציוד היקפי (כלומר אני לא צריך עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל דבר שלא נמצא בתוך האריזה של המחשב) 4. אין צור בכונן תקליטורים / צורב במפרט 6. השקט חשוב לי במידה 8.5 (המחשב יעבוד 24/7 ולכן חשוב לי שיהיה שקט) 7. איני מתכנן …
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני לומד הנדסת אלקטרוניקה, כך שכרגע אני לא רואה שימוש מאסיבי למעבד. גם משחקים לא יהיו על המחשב הזה כנראה. חשוב לי גודל מסך, 13 אינצ' זה אופטימלי מבחינתי. אבל הטווח הוא 12-14. 15 לא באים בחשבון. אני רואה המון סרטים ב HD. סביר להניח שהמחשב ישמש מדיי פעם כנגן עם חיבור לטלויזיה. אז חשוב HDMI, וגם יכולת לעמוד ב HD בכבוד. לגבי HDD, לא כל כך קריטי הגודל, כמו המהירות. אבל זה שולי, מקסימום אפשר להחליף בארץ ב-300 ש"ח ל 500GB 7200rpm. בעקרון אני מתכנן לקנות בדרום קוריאה, אבל יש אופציה גם לארה"ב. התקציב הוא 700$ (50$ +\-) ניסיתי למצוא חנויות קוריאניות בגוגל, ולא מצאתי.. כך שאין לי מושג איזה דגמים אפשר למצוא שם בכלל. לא נשמע לי סביר שבקוריאה אין חנויות אינטרנט.. עריכה: משיטוט באינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה לפטופים: HP ProBook 4320s Intel Core i3-350M LG C500 Intel Core i3-390M LG R380 השימוש הוא בעיקר בייתי ובכללי. בעיקר גלישה, מוזיקה ותוכנות חשוב שיהיה מהיר וללא תקיעות. את ה R380 אני מכיר ויצא לי לעבוד איתו והוא די נחמד אבל ניראה לי שהאחרים עדיפים. ה C500 בעל מסך גדול איך ניראה לי פחות איכותי מה HP. צריך עזרה בדחיפות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 12000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, בהתחשב בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סאונד ועריכת וידאו. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) אני עובד בעיקר עם CUBASE וNUENDO וEDIUS. ב) המחשב יהיה רק לעבודה וחשוב שיהיה לכרטיס מסך 2 יציאות DVI ויציאת HDMI. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7, רצוי שיהיה שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/ב…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
3500 ש"ח תקציב ניתן לחרוג ב 100 ש"ח ללא ציוד הקפי לא צריך OC לא צריך מסך (יש לי DELL2311) לא מתוכנן שדרוג מעדיף מחשב מבוסס אינטל אבל לא הגרסא החדשה הבעיתית של הסנדי ברידג'. מערכת הפעלה מיועדת תהיה חלונות XP ופה חשוב שלא תווצר בעיית תאימות !!!! השקט של המערכת ? 7
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שלי לא ממש מצליח להחזיק קיובייס כשאני מעמיס עליו VST. יש לי מחשב שהוא 2.67GHZ ו3 ראם זכרון. core 2 due ולוח של אינטל שאת שמו אני לא זוכר. התקציב שלי הוא 3000. 3500 במקרה שיש מציאה מטורפת שחבל לפספס. אני לא צריך שום דבר נלווה פרט לעכבר ומקלדת (כרטיס קול חיצוני כבר יש). חשוב שיהיה לו שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) בשביל להפריד בין הפרוייקטים לבין מערכת ההפעלה והתוכנות עצמן. התוכנות שאני אעבוד איתן הן קיובייס (5 ובעתיד 6) וVST מאוד כבדים כמו trilogy, ivory וכו'. ולפי מה שקראתי כאן מערכות 32 ביט לא מנצלות יותר מ3 ורבע ראם אז גם מערכת של 64 ביט. יש לכם המלצות מסויימות? כי אני יכול לבנות מחשב לגיימר אבל ממש לא לעריכה מוזיקלית, ויש …
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבנתי שהיתה בעיה עם הגרסה למחשבים שולחניים? האם יש בעיה גם עם הגרסאות הניידות? מתי המחשבים כדוגמת inspiron N5010 I5 אמור להגיע לחנויות בארץ? האם זה ישפיע גם על מחירו של המחשב לעומת הקיים בשוק כיום עם המעבד ה"רגיל"? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה המפרט הנ"ל טוב? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10621 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11865 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB,…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בסך הכל נראת לי עסקה טובה ביחס למחיר והאחריות של HP גם לא רעה, אשמח לשמוע את דעתכם, והאם יש אפציות טובות יותר עם מפרט דומה במחיר? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02512990&cc=il&lc=he&dlc=he&product=4301035&tmp_track_link=ot_search המחיר הוא 5090 מ KSP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הכי גבוהה שאפשר לבגיע בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD BO * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צרוך בהכל 4.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב לעבודה משרדית ועריכת תמונות ב- PHOTOSHOP עריכת ווידאו לא נדרש משחקים תקציב 2.5K אך ניתם לחרוג עד 3K במידת הצורך לא נדרש מסך לא נדרש ציוד היקפי. על פי חיפוש אני מניח שכדאי לבסס את המחשב על מעבד i5 2500K יש לו גם תוצואת benchmark מעולות עבור photoshop לא נדרש OC . אשמח למארז + ספק איכותיים ושקטיים אם ניתן להכניס בתקציב הזה אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן קראתי שיש בעיה עם לוחות אם מבוססים H67,P67 האם כדאי לחכות עם הקניה? חפשתי קצת בפורום והרכבתי את המפרט הבא אשמח להצעות לשיפור: מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר 1080 לוח: H67M-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI - מחיר 550 זיכרון 1333 DDR 2GB K…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3200 ש"ח התקציב. היעוד שלו הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה לו יציאת HDMI, אם יש אפשרות ל4GB זכרון פנימי. והאם יש הבדל משמעותי בין מעבד i3 ל-i5? האם שניהם מבוססי 4 ליבות? כעקרון קראתי הרבה על DELL וכולם פשוט ממליצים עליהם. מה דעתכם בעניין? האם באמת כדאי לקנות מוצר DELL? מבחינת אחריות\שירות. ומאיפה? האם כדאי לייבא מחו"ל? EBAY\AMAZON או בארץ? עדיפות לחנויות מהדרום. אני חושב על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32589 מה דעתכם? טוב\לא טוב? חלופה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מיני נייד חדש שרכשתי לפני כמה ימים עובד מצויין רק שבדקתי תמפרטורות של מעבד בעזרת תוכנת EVEREST גיליתי שתמפרטורה שלCPU נעה בין52 ל72 וCPU DIODE נעה בין 72 ל95 השאלה עם זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ZALMAN™ Power Supply ZM6001ST -- 299.00 ZALMAN™ ATX Mid Tower Enclosure Black | Z9 -- 219.00 Intel® Core™ i5 Processor I51760 2.8GHz 8MB Tray + Fan + ZALMAN™ CPU Cooler W/O FM2 S.775 1156 OEM | CNPS7000V1AL 4pin - 859.00 Asus® MB P7P551M - 559.00 Manli™ VGA Card GeForce GTX570 1280MB DDR5 320Bit Mini HDMI - 1,359.00 WD® HD Caviar Black 1 TB SATA 7200rpm 64MB | WD1002FAEX - 369.00 Kingston™ 2GB 1333 MHz DDR3 CL9 Module | KVR1333D3N9/2G - 99 X2 סה"כ 4,567.00 כול המפרט דרך אחד הספקי מחשבים שעובדים איתנו בחברה מבחינת המחיר והרכיבים האם זה שווה?? לא הייתי ממש בטוח בקשר לכרטיס מסך כי אני לא מכיר את החברת בורדים הזו MANIL תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בשביל אחותי. השימושים העיקריים שלה יהיו שימושי אינטרנט (פייסבוק בעיקר) ועבודה על אופיס. חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך. תקציב? עד 2000 ש"ח גודל המסך? 9"-11" ) נטבוק משקל רצוי? 0.5-2 kg האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד, 10 שעות ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו), לא בלוטות? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB צורב DVD? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על מחשב ASUS 1015PEM שנראה לי יתאים, מה אתם חושבים? אם אין צורך עדיף מחשב נייד במחיר יותר טוב, אין לחרוג מהתקציב תודה רבה, דור
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-