ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
תגידו לי מה אתם חושבים על ההצעה הבאה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2407&CatCode= המחיר 4,600 ש"ח אבל מכיוון שאני עסק מורשה באילת אני זכאי להורדת מע"מ עפ"י חוק ולכן המחיר לאחר הורדת מע"מ הוא 4,000 ש"ח. אייבורי נותנת אחריות מלאה לכל המוצרים שלה וסה"כ אני לא מוצא איזשהו פגם מבחינת אחריות ואמינות בחברה עצמה.. מה אתם חושבים על המפרט ? ההצעה ? האם הלוח והזכרונות נראים לכם טובים ? האם יש צורך בשדרוג המארז וכו' ?! תודה רבה ושבוע טוב לכולם דין
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המפרטים האלה ...הם עולים כמעט אותו דבר תעזרו לי לבחור .. MotherBoard - Gigabyte GA-8SQ800 Ultra SIS 655 Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - Corsair CMX256A DDR 3200C2 Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - MAG 19 996PF p/s -HEC 475DVD WATT PSU MotherBoard - EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Cpu - AMD ATHLON XP 2400 + VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Memory X 2 - C…
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חמודים, אני רוצה לקנות מחשב חדש, מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. רצוי שיהיה בעל אופציות שדרוג עתידיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - תלוי עד כמה זה שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, RTS, כל מה שחדש בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19" (1…
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי העדפה למעבדי אינטל המחשב הוא למשחקים וגם העדפה לכרטיס מסך 8800 .... בבקשה פעם אחרונה תנו לי המלצה תודה רבה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי לקנות HTPC לסלון, אני מבקש את עזרתכם בבניית המפרט, חשובים לי מספר פרטים: מערכת הפעלה תהיה ויסטה - כנראה ULTIMATE, לא צריך לכלול במחיר, כבר יש לי. 1. אם הדבר אפשרי מבחינת הVISTA אז אני רוצה את האפשרות לחבר שני כרטיסי טלוויזיה, כלומר אפשרות לצפות בשני מקורות במקביל ואפילו להקליט אם זה אפשרי. אגב, הכוונה לשני טיונרים, ולא להקלטה מהטיונר וצפייה דרך VIDEO IN 2. מארז שוכב שנראה סביר , לא חייב את הטופ - אנד. 3. שלט רחוק + מקלדת ועכבר אלחוטים. 4. דיסק קשיח - 500GB - ABYS. 5. צורב DVD. 6. שלא ירעיש יותר מידי (לא חייב FANLESS ) מאוד חשובה לי האפשרות הראשונה שציינתי, אשמח לשמוע תגובות ממישהו שכבר התנסה בנושא.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! המפרט הנוכחי(שנבנה בפורום הזה) שלי בחתימה, החזיק יפה 4 שנים לערך, הגיע הזמן לחדש ;D מבקש עזרה בבניית מחשב ל: 1. משחקים(שירוץ בלי בעיות על ההגדרות הגבוהות ביותר). 2. גרפיקה, אנימציה ותלת מימד. תקציב: 7000ש"ח(אין אפשרות לחרוג). הערות: א.שיהיה הכי שקט שניתן(דלוק 24שעות). ב.אין צורך בציוד הקפי ומסך. ג. כרטיס מסך מבוסס nvidia בלבד. ד. עם כרטיס קול. ה. לא מתכוון לעשות המהרות וכו'. תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט לצורך גרפיקה וקידוד עד 6000 שח לא כולל מסך
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חושב על לקנות את המחשב הבא, הצורך העיקרי שלי זה היכולת לערוך סרטוני 4K בתוכנות עריכה, לא חייב שזה יהיה ממש מהר ורינדור מהיר, אבל שיהיה אפשר לעבוד. ראיתי את המחשב הבא יד 2 והייתי שמח לדעת אם אתם חושבים שהוא יתאים וכמה הוא שווה לדעתכם: מעבד: AMD Ryzen 7 3700X לוח: Asus B450M-A זיכרון: G Skill Ripjaws V 2x8gb (16gb) כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB דיסק קשיח: 512GB SSD של Transcend תודה
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
- 3 followers
-
-
בוקר טוב, לא תארתי לעצמי שזה יהיה כזה מורכב, אבל כמות הידע שצריך לרכוש ע"מ להרכיב מחשב טוב איננה קטנה בכלל, ולכן אני פונה לעזרתכם. אני מחפש מחשב שישמש אותי להפקת מוסיקה נטו (ללא משחקים), בתקציב של 3.5K, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר או כרטיס קול מקצועי. התבוננתי במפרטים הכלליים, ולפי מיטב הבנתי, לעמדות הפקת מוסיקה יש צרכים שונים ממערכות גיימיניג או משרדיות. ראיתי גם כמה הצעות בפורום לעמדות כאלו, אך אני מניח שהמפרט שהומלץ בסוף שנה שעבר שונה מהמפרט אשר יומלץ היום. חשוב לי - שני הארד דיסקים מהירים: האחד למערכת הפעלה, השני לקבצי אודיו וסאמפלים. חשוב שלא יפריעו אחד לשני. מעבד: הבנתי שתוכנות עריכת מוסיקה השונות עושות שימוש טוב במעבדי QUAD, אז ארצה ללכת בכיוון הנ"ל. זכרון: כיאה למע…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב 2500 ש"ח, חריגה עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת, גרפיקה קלה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כ.מ של ATI ומחשב מבוסס INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?עיצוב לא חשוב, קירור, אני לא רוצה כל שני וחמישי להחליף קירורים..אין דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה רק. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרכיב מחשב HTPC לסלון המשפחה. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. המחשב ישמש לצפייה בסרטים, להשמעת מוסיקה וגם להקלטה מהטלויזיה (אנחנו לקוחות YES אם זה משנה...) בנוסף אולי יעשו קידודים. לא למשחקים, ולא לאוברקלוק. התקציב, כאמור- עד 3000 ש"ח. אפשר הרכבה עצמית. אשמח לעזרתכם. נדב
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
DELL הרבה יותר יקרים גם HP..., ואני יכול להשיג לנובו עם מפרט טכני הרבה יותר טוב מהם במחיר שלהם, למישהו יש סיבה מוכחת?
-
- 23 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
לא צריך משו חזק למשחקים המשחק היחיד שאולי יכנס למחשב הזה זה PRO אני עובד עם כמה תוכנות במקביל ככה שחשוב לי שהמחשב יהיה דיי חזק שלא יתקע.. אני רוצה לצפות בסרטי HD בטלוזיה שלי דרך המחשב.. לא צריך מסך, לא מתוכנן OC לא צריך כונן תקליטורים.. כן צריך מקלדת ועכבר.. תקציב עד 2500 נראה לי זה מחיר סביר לדרישות שלי... תודה!
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, צריך יעוץ בקבלת החלטה. מחשב נייד דל, Inspirion 1560 Intel core i3 2370M Motherboard Dell 04G65K 4G DDR3 המחשב בן כמה וכמה שנים כמובן, יש בעיות בהטענה, ככל הנראה המטען עצמו, השאלה היא האם שווה להשקיע במחשב הזה או לקנות מחשב נייד אחר או לחילופין טאבלט. הצרכים הם רק גלישה, וידאו, אודיו. תודה רבה.
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
* את המעבד+לוח+כ.מסך+זיכרון אני מביא מארה"ב אם זה משנה משהו * גיגה זיכרון: PDP Patriot PDC1G3200+XBLK לוח: K8N Neo4 Platinum מעבד: 939 3000+/3200+ (עוד לא החלטי - תלוי במחיר בעוד חודש כאשר אקנה) כ. מסך: 6600GT (לצערי הרב 6800 בPCIE עולה המון!) צורב DVD: Nec 3520A עוד כונן DVD לקריאה בלבד, וHD 120GB. +פלופי (אולי) נדמה לי שזהו. אם שכחתי משהו אז תודיעו לי בבקשה. אני די מתלהב מהמראה של Chenbro Xpider PC61166 Screwless (שחור/כחול) אבל אין לי מושג איך זרימת האויר שלו. בנוגע לספק, אני מעונין בספק יציב ושקט. *אני בשום אופן לא רוצה חלון במארז, כך שלא אכפת לי מה הצבע של הספק. ** אני לא מתכוון לבצע OC, כך שאין צורך לקחת צריכת חשמל גבוהה יותר בחשבון.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2000,מזומן 2. מטרות המחשב? צפייה בהרבה סדרות,משחקים קלים מאוד,עבודות משרדיות,גלישה והורדות ארוכות... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כלום. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יהיה רועש. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא...(אולי) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?ל…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/ גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta V/ Mafia 2/ Cs - Go . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Lg Ips Led 29Ea73P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי ברשותי Lenovo T420S, והסוללה שלו פשוט נגמרת תוך 3 ימים כאשר הוא כבוי לחלוטין. למישהו יכול להיות רעיון מה הבעיה ? תודה !
-
- 23 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני, HD משחקים והרצת מרובה של תוכנות(כמו מסן סקייפ תוך כדי משחק וגם מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט.. זה המנינמום כאילו ואני צריך שזה ירוץ מהר ובלי תקיעות כמו במחשב הישן שלי כרגע...). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש מסן, סקייפ, משחקי מחשב חדשים, מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים ומשחקים שיצאו גם בעתיד * לא…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. היום סוף סוף השלמתי את המפרט למחשב שאני קונה בשבוע הבא. מפרט שרוב החלקים נמצאים בחנות אחת- Digma, ויחסית זול. מקסימום ביצועים במינימום מחיר. אם יש למשהו הצעות לפני שאני קונה, אשמח לשמוע. אז הנה הוא לפניכם: ----------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד- AMD Athlon 64 3000+ 2000fsb 512k Socket 939 Tray Winchester ¤807.38 לוח אם- Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce 4Ultra FOR AMD Athlon64, PCIX 16, LAN 2xGigabit, Dual DDR400, SATA , RAID, 1394, Sound ¤791.34 כרטיס מסך- Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL + HDTV Cable + BUNDLED GAME ¤1085.42 דיסק קשיח- Western Digital 80 gb 7200 AT…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:call of duty 7,6 batllefield3 bulletstorm וכלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מחשב נייד מעוניין גם במסך אבקש בפורום ציוד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט הוא ב 6200 והוא מיועד למשחקים ללא ציוד הקפי וללא כוננים מעבד Amd 64 x2 3800 שח1850 לוח אם asus a 8n-e nforce 4 socket 939 שח685 זכרון ocz 512 mb el ddr PC 3200 400 MHZ שח547 ספק כח hermaltake PurePower 500Watt Cable Management W0057שח שח740 כרטיס מסך eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E שח1990 כונן קשיח Seagate Baracuda 80GB 7200RPM 320 סך הכל 6132 מה אתם אומרים שווה לקנות? מארז אני לא ציך וההרכבה בחנות PANDAS בעקרון זה מיועד ל battlefield 2 on high and res 1024 x764
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה חסכתי ממיטב כספי וחולה מחשבים כמוני צריך לבזבז את כולו על מחשב החלומות שלי שלא תבינו לא נכון אני לא איזה ילדון מתלהב ומפוצץ בכסף שרוצה לקנות מה שיקר.... רחוק הוא הנכון אני סטודנט ללימודי MCSE ועובד במשמרות בחנות מחשבים. :-* פשוט אני פעם אחת בחיים לא רוצה להתפשר על החלקים של המחשב אלא לקנות את הטוב ביותר אני גיימר כבד ורגיל לאמץ את המחשב עד המקס.. ואני מקווה שלא כמו המחשב שנוכחי המחשב הזה יספק אותי ויעשה אותי מאושר כמות. מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 4,150 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח Asus Extreme AX1900XT/2DHTV PCIe 512MB DDR3 3,650 ש"ח Samsung 1GB DDR2 533 Original 1250 ש"ח X2 Th…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-3500 שקלים. אפשר לחרוג רק אם זה משמעותית טוב יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14". כמה שיותר קל. עדיפות לאורות במקלדת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב יש לי בר-מצווה (תגידו מזל טוב!) ואני הולך לקנות מחשב חדש. אני יודע שהתקציב הולך להיות שמן, אז אני אנחש ניחוש פרוע של 10,000 ש"ח. אני רוצה מחשב לגיימרים ומשחקים כבדים אחושקשוקה, מבוסס AMD. וכמה שאלות אם אפשר - 1. חבר שלי אמר לי שאפשר לגרום ל-Athlon 64 3700 San-Diego לעבוד כמו 55-FX, זה נכון? אם לא אז משתלם לקנות 3800 של Venice במקום? 2. מה עדיף? Geforce 7800GT או Radeon X850XTPE? (עם פתיחת צינורות ל-GT) ושל איזו חברה? תודה D:
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-