ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בניו יורק בקרוב. אני מעוניין להוציא כ-1000$, אם כי אני לא לחוץ על המחיר. הייתי רוצה להשתמש בו לתוכנות חישוביות כמו Matlab,Mathematica וכו'. לכן נחוצות לי יכולות חישוב גבוהות וזיכרון RAM יחסית גבוה (לפחות 4GB). חוץ מזה אני לא רוצה שיהיה כבד מדיי, לכל היותר 2 ק"ג בערך. אשמח להמלצות, אסף
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן,אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים. התקציב שלי הוא עד 5300.אם אפשר שתי כרטסי מסך זה יהיה טוב(למרות שאני לא יודע מה זה עושה בדיוק ) בכל מקרה תודה רבה מראש ^^ יש לי מסך 32 INCH של TOSHIBA והוא מגיע עד רזולוציה 1360x768.(אולי צריך מסך חדש?)
-
- 46 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום חברים ולילה טוב, קודם כל, מצטער על השם משתמש, אם זה מעניין מישהו - נרשמתי לפה בשנת 2005 בענייני OC ככה שהניק מאוד ישן לאחרונה התחלתי להתעניין בשדרוג המחשב - עקב חלודה החלטתי להיוועץ אתכם בקשר למפרט של המחשב. אז ככה: התקציב הינו בסביבות ה 2000 ש"ח (ישנה הפשרות חריגה של כ 200-300 ש"ח), כמו שציינתי בכותרת - ציוד היקפי לא נחוץ. המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בסיסי יומיומי(אינטרנט, אופיס וכו') אך אני גם מעוניין שיוכל להריץ משחקים (לא משחקים מפוצצים שיצאו לאחרונה). ה"שאלון": ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Acer X193W Wide 1440X900 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי כיתת מחשבים שמותקן על המחשבים תוכנות חסימה, הבעיה עם זה שהתלמידים מסוגלים להפעיל את המחשב עם USB ולגלות או לאפס את סיסמת המנהל. חשבתי על פתרון של שרת טרמינל, האם יש שרת טרמינל שממנו אני יכול להוציא כבלים למסך ומקלדת עבור כל התלמידים?, האם יש עמדות גישה מנוטרלות שניתן לגשת איתם רק לטרמינל? ובכלל אם יש למישהו רעיון אחר אני ממש אשמח. אם אפשר בבקשה להיות ספציפים (לינקים) ולקחת בחשבון גם עלויות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום וברכה, הייתי רוצה להציג שתי מצגות פאוורפוינט שונות ( מכאן שכנראה חובה לינוקס/וינדוס ) לשני מסכי אל-סי-די בעסק , כמו כן הייתי שמח אם היה חיבור WIFI והמחשב היה קורא את המצגת מהרשת ( כדי שאוכל לשנות מרחוק .. ). האופציות היו לי עד עכשיו : 1. להעלות וידיאו ( דרושה המרה כל פעם לוידאו ) ל USB ולחבר אותו ל די-וי-די ( לא רלוונטי ). 2. לקנות מחשב משומש ( 200-300 ש"ח ) + לקנות כרטיס מסך נוסף + לקנות יו-אס-בי-ויפיי - ולהציג. 3. לקנות sheeva-plug ( יש לו ויפיי מובנה ) ב 99 דולר + 40-60 דולר ממיר יואסבי ל ויגיאיי - ולהציג את המצגת באופן-אופיס ( לא יודע איך לחבר 2 מסכים - צריך 2 מחשבים כאלה ? ). מה אתה אומרים ? אני יושב על זה כבר כמה לילות ללא פתרון ... ממש תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן לפורום המקצועי בארץ! אני מתחבט רבות בענין וצריך עזרתכם. להלן המענה להנחיות לפתיחת נושא שלכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רב תכליתי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי טובים, CRYSIS2 וSUPREME COMMANDER 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפ…
-
- 71 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וטוב בעיקר למשחקים. מפאת חוסר זמן ולימודים לתואר לא שיחקתי כמה שנים ואין לי מושג בדרישות מערכת למשחקים כיום אך בשביל לתת איזושהי עמת מידה נדבר על המשחקים הכי "כבדים" שקיימים כיום. אין לי כל כך מושג בחומרת מחשב וכל הידע שלי זה אך ורק מקריאה בפורומים וקצת המלצות מאנשים ואין לי מושג עד כמה הוא נכון ורלוונטי לפיכך הרכבתי את המערכת הבאה + כמה הסברים והתלבטויות שהיו על הדרך. מעבד: היה לי התלבטות בין i5 760 לבין i5 2400 לאחר חפירה הבנתי שהחיסרון של 2400 שאין לו OC (אין לי מושג איך משתמשים באוברקלוקינג) אז שבכל זאת יהיה (מי יודע אולי אצטרך זאת) בחרתי במעבד- i5 2500k ntel® Core™ i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz) לוח אם: הבנתי שיש בעיה …
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מחשב למטרות עבודה משרדית. (אינטרנט, מסנג'ר, אופיס לפרטיו, וכולי.) המפרט מגיע מאתר גטאיט במחיר של 1690 ש"ח, כולל המסך. כמו כן ישמש למשחקים כבדים כמו סוליטייר ושולה המוקשים. (לא מעבר..) כמו כן, האם ניתן לחבר ללוח אם המצורף כרטיס מסך ATI X800XL שנקנה לפני כחמש או שש שנים?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2011 בשעה 19:03:32 BTB
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, דרוש מפרט למחשב שעובד כשרת של תוכנת אקסס ( תוכנה לספריה). החברה אמרה במפורש i3 . איש המחשבים שלי רוצה לתת לי e5700. האם e5700 חזק יותר או חלש יותר מ i3? האם צריך להוסיף כרטיס גרפי או מה שיש על הלוח האם מספיק טוב? אלו רכיבים , למעט זיכרון יכולים לעזור למחשב בעבודתו כשרת ( הוא גם שרת וגם מחשב אישי) תודה comp13
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח מאפיינים: מחשב שמאפשר לשחק במשחקים ברזולוציה טובה (למרות שאני לא גיימר) מחשב אמין ושקט ככל האפשר. דירה עם הרבה מאוד אבק. אני לא מתכוון לבצע אורקלואק בשנה, שנתיים הקרובות. פירוט הרכיבים שכבר בחרתי I5 2500K, 3.3GHz, S1155, 6MB, Tray ASUS P8P67, DDR3 1600, 2xPCI-E (אני רוצה להמתין אם הקניה עד לאפריל, עד שהתקלה של בקר ה Sata תיפתר) - האם זה לוח אם טוב או שעדיף של gigabyte Caviar Green 1TB, 64MB, Sata II, WD100EARS Logitech keyboard and mouse set - MX5500 Logitech speakers - Z523 2.1 speaker system (retail רכיבים שאיני סגור עליהם מארז - אני צריך מארז שקט שיספק את זרימת האוויר הדרושה למערכת (ללא הורקלאוקינג). חובה פילט נגד אבק …
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם יעל פתרונות - מי שנותן את השירות בארץ ללפטופים של DELL, שמעתי עליהם דברים לא כל כך טובים והייתי מעוניין לקבל עוד דעות במידה ויצא לכם לעבוד מולם.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר והמון אינטרנט, המון חלונות בו זמנית, גרפיקה (ברמה בסיסית), סרטי FullHD, משחקים ברמת GTAIV, NFS, משחקי פעולה בעיקר. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש מזדמן בתוכנות כמו Photoshop CS5. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אשתמש במסך 32 אינצים של חברת LG ברזולוציית FullHD, כמובן שלא אצפה להגדרות גבוהות במשחקים על המסך הנוכחי. בעוד חודש - חודשיים ארכוש מסך 23 אינץ' איכותי בעל פא…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ, נתקלתי בשתי הצעות: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739897&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=champion האם ההצעות טובות? אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב (עדיף נייד) שיריץ את התוכנות הבאות: AutoCAD Architecture 2008 Revit Photoshop התקציב: עד 4000 ש"ח אם זה ממש לא משתלם ועדיף מחשב נייח אז אפשר גם המלצה למחשב נייח (למרות שזה לא הפורום).. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.spacenet.co.il/pl_product~1005HA~2~19.htm http://www.spacenet.co.il/pl_product~eeepc1001px-XP-160-6C~2~19.htm איזה מהם עדיף? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מבקש עצה לגבי מחשב נייד עד 4000 ש"ח (גג!!).. הוא השתחרר בימים אלה ומחפש מחשב חזק שישמש אותו לסרטים, אינטרנט, עבודה מרובה...אופיס... איזה המצלמה הייתם נותנים לו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן, +/- 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - כללי, משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? DELL U2410 רזולוציה 1920/1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימולטור - IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימאליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים,דיסקים, צורב . 5. במידהויש צורך במפרט חל…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעזור לחבר שלי עם מפרט שבניתי לו, עכשיו אני לא בטוח לגמרי לגבי המפרט. חבר שלי רוצה מחשב כדי לעבוד עם פוטושופ, וכנראה שגם עם תוכנות 3D. התקציב הינו עומד על 4.5K כולל מסך וציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר. הנה המפרט שאני בניתי: Intel i5 650 box GB GA-H55M-D2H Samsung F3 HD10SJ 1TB G.Skill DD3 4GB (2GBx2) 1333MHz CL8-8-8-21 HK Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5 HEC 6C28 Black Seasonic S12II 430W Dell 22" 2209WA 6ms E-IPS Logitech Wireless Desktop MK320 מה דעתכם? ותודה לעוזרים!!
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי סטודנט בתקציב של כ-3600 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וגם לסרטים (מקס' 720P) ומוזיקה. חשוב לי שהוא יוכל להריץ במקביל מספר תוכנות (לא כבדות) בלי להאט. כמובן שחשובה האמינות של המחשב, ולבסוף, גם הסוללה (אם אפשר להגיע ל-4 שעות שימוש זה מעולה) והמשקל. בינתיים אני מתלבט בין מספר דגמים, כאשר ה- HP הכי נראה לי: inspiron-n3010-460m http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-460m.htm HP ProBook 4320s WS908EA http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8770 HP ProBook 4320s WT233EA http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=13297&zap=1 Lenovo ThinkPad Edge 13 0217-3BG http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=0217-3BG&Ca…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים! ניגש לעניינים: 1. תקציב ממוצע 6500 שקל, להשתדל לנצל אותו ניתן לשחק עם המחיר לפה ולשם, אבל לא להגזים 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וזה צריך להיות השיקול הראשון בבחירת הרכיבים יש נגיעות עריכת קלות, בעיקר ווידאו, אבל פה ושם יש התעסקות קלה עם תוכנות גרפיקה (שוב, בעיקר קלות ו"דו מימדיות", אבל אני לא פוסל התעסקות עתידית בתלת) המחשב בטוח יחובר לפחות למסך אחד בעל רזולוציה טבעית של 1080*1920, יכול להיות (תלוי במצב הרוח שלי) שהוא יחובר ל-2 מסכים כאלה במקביל. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולכל מה שבתוכו 6. אין חשיבות כלל וכלל לשקט, מצידי שירעיש כמו מטוס סילון בהמראה. 7. לא מתוכנן אובקלוק כלל, לא היום ולא בעוד כמה שנים. 8. אין צורך במערכת…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה שחשוב שיהיה 1TB ומעבד 4 ליבות (אני צריך גם צורב הכי זול שיש תשימו) 1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים וקצת עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כמו Call of Duty : Black Ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניראלי לנצל הכל.... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה לשחק בהגדרות הטובות ביותר בלי תקיעות. 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-