עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

:hi: :hi: :hi: :lamer: - :hi: :hi: :hi: :hi: - :hi: :hi: מישהו יכול בבקשה לבנות לי מפרט טכני למחשב עד 4600ש"ח (גג 4700), בלי מסך!!! כדי שלא תשאלו בשביל מה הוא משמש אז ככה: המון גלישה באינטרנט, משחקים פו ושם, וחיבור ברשת. תודה מראש למגיב, GONZILA!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 4500 ל5000 אפשר קצת יותר אם השיפור משמעותי ממש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? PHOTOSHOP, BLENDER, OBS, MINECRAFT (הבלנדר רק לעריכת וידאו) סטרימינג שיהיה אופציה למשחקים קצת יותר כבדים ממיינקראפט במידת הצורך הרבה עבודה אם גרפיקה (עריכת צילום וציור) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  3. שלום לכולם , שמי אור ולאחר מספר שנים טובות עם מחשב שבקושי זז - החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש, אבל לפני מספר שאלות. לפני שאגש לשאלות ולמפרט שבניתי לעצמי - קצת פרטים על מטרות המחשב: קודם כל, אין צורך בשום סוג של ציוד היקפי או מסך. כמו כן יש לי הארדיסק (80GB) וצורב (CD-RW פשוט) שמספקים אותי. המחשב בעיקרון ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אינטרנט, מסנג'ר, עבודות ביה"ס וכו'), מידי פעם הוא ישמש לגראפיקה דו ממדית ותלת מימדית, קצת משחקים (גם כבדים וגם קלילים) וקצת קידודים, עריכות וכו'. מה שכן מעלה את דרישות המחשב בכמה מונים הוא העובדה שאני מתכנת, ועכשיו אני רוצה להתחיל בפיתוח משחקי מחשב תלת מימדיים (פשוטים). אה .. והדבר הכי חשוב - המחשב צריך להחזיק להרבה זמן (מינימום 3 שנים). בקש…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המחשב צריך להיות עם keypad (המספרים בצד) עם Windows 7 כמובן. ואין דרישות נוספות מיוחדות. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by poki366,

שלום, אני צריך שתמליצו לי על איזה חלק הכי כדאי לי לשדרג כדי לשפר את מהירות המחשב ואת חווית המשחק בכל מיני משחקים. הנה המפרט שלי:

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו על ULTRA HIGH עם כל הפילטרים על הכי גבוה ורזולוציה FULL HD (יש לי מסך 24") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 ושהכל יעבוד חלק על FULL HD עם כל הפילטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[/U2410 Dell…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  7. שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי הסוללות: סוללה סוללת 6 תאים 53WHr Li-Ion Battary לבין 28WHr ההזמנה של המחשב מחר כך שאשמח לתגובה מהירה, תודה רבה. עריכה: בחיפושים באינטרנט מצאתי שזה כמות הוולט בשעת עבודה שהבטריה מספקת שאלתי החדשה היא כמה זמן הבטריה תחזיק בפעילות שוטפת?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by marlboro,

אפשר קצת להתגמש אם צריך, עדיף כמה שיותר זול אבל משהו שירץ את קריסיס

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  9. שלום לכם אני רוצה ליקנות את הרכיבים האלה ויש לי שאלה איך הם מישתלבים ביחד והרכבים מיועדים למחשב עבודה GIGABTE P55 US3L DDR3 i5 NVIDIA G220 1GB DDR3 1333 KINGSTOE אודה לעוזרים נועם

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  10. אני מעוניין בעזרה על מפרט של מחשב חזק לעריכת וידאו האימייל שלי alaskernapso@walla.co.il

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא יודע, שמעתי שה13.3 אינץ' נחמד אבל לצפיית סרטים אולי כדאי 15.4?, אני פתוח להצעות בכל הגדלים * משקל רצוי? בעיקר לשימוש ביתי ולעיתים רחוקות לנסיעות לצימר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? נחמד אם יהיה לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? צורב? צורב די וי די * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * צריך WIFI אני לא יודע אם זה ברירת מח…

12. שלום לכולם! אני מעצב גרפי\תעשייתי ועובד בזה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. אלו הם הפרמטרים הרלוונטים: כללי: שימושים עיקריים- תוכנות גרפיות, עריכת ווידאו זמן אחריות- כמובן שעדיף 3 שנים, אך ניתן להתגמש בעניין הזה. משקל- עד 2 קילו מסך: רזולוציה- כמה שיותר גבוהה, לפי התקציב. אם אפשר retina אז בכלל מעולה. גודל מסך- 13", 14". LED חומרה: חיי סוללה- שעה וחצי מינימום דיסק קשיח: 1TB+ ללא כונן אופטי אני מתכוון לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל אז נראה לי שלפחות 8GB זיכרון. כרטיס מסך ומעבד המותאמים לעבודה גרפית. תקציב- עד 7,000 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eldar_o,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - משחקי מחשב : מיינקראפט, אמונגס, פרוז'ר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך למשחקי מחשב ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יש חשיבות אבל לא בכל מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך ל…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. שלום, אז ככה, כמו שראיתם כבר בכותרת, אני צריך עזרה ברכישת מחשב נייד למטרות אופיס, אינטרנט וכד'. חשוב שהוא יהיה Intel ולא AMD. התקציב הוא עד 5,000 ש"ח. עוד דבר שרציתי לשאול, איך הניידים של Fujitsu ? אחרי חיפוש פה בפורום שמתי לב שהרבה ממליצים על המחשבים הניידים של Lenovo, מישהו מוכן להסביר לי למה ? איך הם נחשבים מבחינת אמינות ? עבודה ? תודה רבה מראש, סוף שבוע נעים לכולם

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. לחברי הפורום שלום, מבקש דעתכם ועצתכם לגבי שני מפרטי מחשב המפורטים כאן, בעיקר בזיקה להתאמת רכיבי החומרה ומניעת צווארי בקבוק: מחשב אחד סטנדרטי יותר והשני חזק יותר, הדגש כאן הוא על מחשבים אמינים עם מינימום תקלות ועמידות לטווח זמן של 5 שנים לפחות. מחשב 1 - מעבד: intel - i5 10500 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7X CO לוח אם: MSI B560M PRO VDH כרטיס מסך: ASUS GT 1030 Low Profile 2GB GDDR5 SSD: סמסונג 970 EVO PLUS 250GB NVMe M.2 אחסון: WD Blue 2TB 256 MB 7200RPM SATA III זיכרון: Kingstone Fury Beast DDR4 2666Mhz 2x4GB ספק כח: Antec NEO ECO GOLD ZEN 500W מארז: Corsair SPEC-05 Window Mid Tower …

16. Started by andrei21,

איפה אפשר לקנות בארץ HDD CADDY 12.7 רצוי בבאר שבע לא חובה וכמובן מחיר כמה שיותר שפוי (אני יודע שבחול הרבה יותר זול)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by X - DreaM,

CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU - [579 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) - [775 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 NANYA / Micron Original Memory - [434 NIS] 1 Hard Disc : Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD - [459 NIS] 1 Video Card : S/U/M/A/ Platinium Geforce 4 TI4200 64MB DDR Video Card - [993 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [56 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 - [138 NIS] 1 CD/DVD-RW : Sony 32/10/40 Retail CDRW + Soft - [347 NIS] 1 Monitor : 17'' CTX PL7 Monitor - [776 NIS] 1 Keyboard : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard - [41 NI…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dabaz,

אני צריך מפרט לחבר שלי עד 6000 ש"ח (יכול לחרוג מעט) מבוסס INTEL. עם מסך CRT וכרטיס קול מובנה. בלי רמקולים ובלי צורב. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  19. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪439 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪216 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD4870 DK 512MB DDR3 PCIe ₪835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=944001 מארז ללא ספק Raidmax Apex ₪154 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APEX ספק כח CoolerMaster eXtreme Power…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. Started by generalA,

רציתי לדעת ... איך מכנים בכינוי הרשמי המקצועי את יציאת האודיו והמיקרופון הקדמי כאשר אני נותן מפרט לחנות??

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. Started by A-10,

למרבה הצער לא בארץ ! אבל, מי שיש לו דרך להביא, חבל להחמיץ הזדמנות .... https://www.cnet.com/google-amp/news/best-lenovo-laptop-deals-half-price-thinkpads-galore/

22. Started by icex,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש שהוא יהיה למשחקים כבדים כמו BF3 שיריץ לי משחקים כבדים על הגדרות גבוהות מאוד יש לי כבר מסך 24 אינץ' HD חדש לכן אין צורך במסך... חבר הביא לי את המפרט הבא... http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135020&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אם אפשר חוות דעת או שיפור המפרט אין צורך בציוד הקפי!1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג זהו התקציב המקסימלי 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by Yoav,

אז האסוס הישן והטוב שלי מת (כמובן שהיה בן 3 וחודש, בדיוק שפגה האחריות) וצריך להחליף אותו. קצת חיפשתי ונסגרתי על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, תכנות ו-MATLAB. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות לסוג המסך. 15.6 זה הדיפולט לאור התקציב, אבל אם אפשר לקבל באותו מחיר 13.3 אז מה טוב. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מניסיוני הוספת numpad מקטינה את שטח המקלדת אז עדיף בלי. אבל זה לא deal breaker. * משקל רצוי? רצוי 2.3 ודרומה. שוב, לאור התקציב המוגבל אם אין ברירה אז לא נורא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביבות השעתיים וחצי-שלוש לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by erashel,

יש לי כרגע: 3800X2 AMD ABIT KN9S SOCKET AM2 GEIL 2GB RAM DDR2 800MHZ 9600GT 512MB ספק 500W ג'נרי ואני רוצה לשדרג את המעבד כי הוא כבר חלש .. יש לי תקציב של בערך 1000 אפשר לחרוג עד 1100 . חשבתי על E7300 , אבל אני לא יודע בדיוק איזה לוח *אף פעם לא הרכבתי מחשב , אני אוכל להסתדר בעזרת מדריך ? הרכבתי רק דברים פשוטים (כרטיסי מסך , ראם , כרטיסים בPCI). נ.ב לא תהיה בעיה עם הספק אם עכשיו זה עובד נכון? תודה.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by springkatz,

שלום, בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש, עד עכשיו היה לנו נייד מיושן והחלטנו ללכת לכיוון של נייח, התקציב הוא בין 2000 ל 2500, וצריך לכלול גם את הציוד ההיקפי של מקלדת עכבר מסך , (רמקולים לא צריך) לא נראה לי שיש צורך ביותר מזה. השימושים הם די כלליים, אופיס, אינטרנט, מולטימדיה, קצת עריכה בפוטושופ, אני מתכנן לחבר אותו גם למסך מחשב (צריך להכנס גם בתקציב) וגם לטלויזיה LCD על מנת לצפות בסרטים, רובם באיכות DVD אבל חלק ב HD. חשבתי על מפרט מבוסס I3 2100, הוא יחסית זול וממה שקראתי הפתרון של ליבה גרפית הוא לא רע בכלל ויוכל לשמש גם למטרות של צפייה בתוכן FHD, הלכתי גם על לוח קצת יותר איכותי בשביל שתי יציאות HDMI ו USB 3. אני מניח שאם יש 2 יציאות HDMI לא תהיה בעייה לעבוד ב DUAL VIEW או כל ת…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.