עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, לאחר 4 שנים שבהם הDell XPS שלי שירת אותי נאמנה, הגיע הזמן להחליף אותו. חיכיתי עד שתהיה לי אופציה להביא מארה"ב, וזה בדיוק קורה עכשיו דרישות: מעבד דור רביעי של אינטל (i5 i7), לפחות 8GB זכרון (אם לא 16). לפחות 500 גיגה דיסק קשיח (או הכל SSD, או משולב) כרטיס מסך חיצוני! (לא חייבים הכי חזק, אני לא גיימר מטורף, אבל שיוכל להריץ דברים כמו שצריך). 13-15 אינץ. שלא ישקול יותר מדי... החיפושים שלי הביאו אותי לכמה אופציות הבאות: דל, יש כמה אופציות: Dell Inspirion 7000 or Dell XPS 15 הinspirion די דומה לXPS, היתרון הגדול של הXPS שם זה העובדה שהוא שוקל הרבה פחות (ושיש לי ניסיון טוב איתו), אבל הוא עולה הרבה יותר... סמסונג: Samsung Ativ Book 8 כאשר החסרון הוא שוב פעם…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכם, אני מחפש מחשב שמתאים למשחקים קלים גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים... לא משהו מיוחד אבל אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד תקופה מסויימת. אם אפשר להוסיף קירור למעבד אז אני אשמח.

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by androidon,

שלום רב, ברשותי מחשב דיי ישן (5-6 שנים). כרגע אני מריץ עליו win7 64bit, והוא פשוט קצת איטי מידיי, בייחוד בכל הנוגע ליישומי אופיס. השימושים העיקריים במחשב הם יישומי אופיס וגלישת אינטרנט, כולל צפייה בסדרות וסרטים. כרגע יש במחשב RAM של 2 ג'יגה, תהיתי האם שדרוג הזיכרון ל4 ג'יגה יכול לעזור למחשב להיות מעט מהיר יותר? אם כן, כמה זה אמור לעלות? ובכלל איזה זיכרון אני צריך (אני פשוט לא סגור על זה 100 אחוז)? כמובן שאני מצרף נתונים של המחשב, תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  4. המפרט: Gigabyte GA-G31M-ES2C rev. 1.1 Intel Pentium E5300 (2M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB) DDR2 1GB 400GB IDE HDD צורב DVD ספק בסיס של 400W מסך: Lg 19" Flatron L1954SM-PF מפרט AMD: Biostar MCP6P M2+ Ver. 6.x Amd Sempron 64 3400+ SDA3400IAA3CN DDR2 1GB 160GB IDE HDD ספק בסיסי של 400W מסך: Acer 17" AL1717 A

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by levelone,

שלום לכולם. אתמול רכשתי מחשב נייד של HP. אחרי ההתקנה הראשונית, שמתי לב שיש אוסף לא קטן של תוכנות שמותקנות מראש במחשב. המחשב צורך כ1.80 ג'יגה ראם כשהוא דלוק ואני לא משתמש בו. אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה נקיה, אבל אני מעדיף לדעת אם יש חשיבות לתוכנות האלה או לא לפני שאני עושה את זה. בנוסף, אני ישמח לדעת אם יש צורך בלשמור את המחיצות של הrecovery או שעדיף לי למחוק אותן ולנצל את השטח שהן תופסות. תודה לכולם, levelone.

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945GMF CORSAIR DUAL 1024MB 675MHZ DDRII TWINX PRO WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII LEADTEK WinFast PX7600 GT TDH Extreme 256MB PCI-E 1370 NEC ND-4551 LABELFLASH WHITE/BLACK Thermaltake Swing VB6000 Black 430W Altec Lansing 2100 590 ADVICE ECOM 600VA 425 THERMALTAKE BIGTYPHOON סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט סה"כ: ¤ 6800 כולל מעמ

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by kfir77,

שלום לכם. שמי כפיר והייתי רוצה להתייעץ עיכם בוגע למפרט מסויים שהרכבתי דרך אתר SKYPC: 1,701 לוח אם Asus P6X58D Premium 954 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe 1,177 זיכרון Corsair DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 XMS3 540 כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB 602 מארז ללא ספק Thermaltake Element G 767 ספק כח Thermaltake Toughpower 750W 204 קרור למעבד Thermaltake V1 AX 50 מבצע קיץ - הרכבת מחשב חדש מעל 3000 ש"ח + בדיקות מאמץ סה"כ 7390 ש"ח. התייחסתי ליתרונות לוח האם, 3 זוגי סלוטים המאפשרים להפעיל את הזכרון הנ"ל. מה תוכלו להגיד לי על המפרט? בתודה כפיר

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by asaf16,

* מטרות המחשב? משרדי וסרטים, אין תוכנות מיוחדות... * גודל המסך? הסוללה צריכה להיות סבירה, ובמחיר הזה אני לא יכול לעלות ליותר מ14, נכון? אז אני מניח ש13-14 * משקל רצוי? פחות רלוונטי, אין סיבה שיגיע ל2.5 ק"ג בלאו הכי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק בכיתה כמה שיותר (האם 6 שעות זה זמן ריאלי ללא WIFI?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI ו-USB * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, עדיפות ל7200 אם מתאפשר בתקציב (היא לא תמלא אותו בחיים, לפחות שירוץ טוב יותר) * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, לא חובה. * כונן Bluray? חחח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * הא…

9. Started by a_nuke,

Processor: Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box Mother Board: MSI 865PE Neo2-LS CDRW: Plextor 48x24x48 Retail Memory: Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 DIMM CL2.5 Hard Drive: Maxtor 40GB 7200RPM Floppy: TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Screen: MAG 786PF 17" Case: Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Power Supply: Antec 350 Watt טוב? או להחליף משהו? ואם כן אז מה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן אני סטודנט שנה שנייה להנדסת מכונות ואין ברירה וצריך להשקיע במחשב. אני כן רוצה מחשב שיוכל להריץ לי משחקים ושטויות אז אני צריך משהו חזק בהתאם, בשנתיים האחרונות לא עקבתי אחרי השוק ולכן אני פונה ללב שלכם. חשוב לי מחשב אמין שאני אוכל להעביד אותו קשה. וגם שיהיה קר! אני חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15801 אני יודע שמהסך שלו לא משהו, אבל המחשב יתחבר הרבה ואולי רוב הזמן למסך חיצוני שאני אקנה בהמשך. יש כאן אחלה ביקורת עליו. http://www.notebookcheck.net/Asus-K55VM-SX064V.76943.0.html ***עריכה - עכשיו שמתי לב שיש לו 4 ראם ואני רוצה 8, כמה יעלה לי השדרוג והאם עדיין זה יעבוד בערוץ כפול וכול זה??**** ***עריכה נוספת: ראיתי כמעט אותו מפרט רק עם פחות אחריות ***** Z580…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ToyMan,

תודה לכל מי שעזר.. האשכול לא רלוונטי יותר פתחתי חדש אחרי שהתאפשר לא לקנות כונן דיסקים וכונן קשיח

12. המחשב הנייד של אבא שלי התקלקל ולא משנה כמה פירמוטים יש בעיות והוא חייב מחשב כי זאת העבודה שלו.. אז אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד שהשימושים שלו הם רק קריאת אימיילים, גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה.. ושיוכל להעמיס עליו, אבא שלי בדר"כ פותח הרבה חלונות בו זמנית.. ושיחזיק הרבה.. התקציב הוא כמו בכותרת עד 7000 ש"ח כולל אחריות של 3 שנים, מחנות אמינה ושנותנת שירות טוב.. לא צריך הרבה ג'יגה בייטים, מספיק 40 ג'יגה.. זיכרון- או 512 MB או 1 GB

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  13. שלום! אני צריך עזרה בהרכבת מפרט בתקציב של 2000-2300. כמה שיותר חזק במחיר הזה, יותר טוב. חשוב לי שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן (בקודם שלי נשרף המעבד בגלל קירור וספק מחברה עלומת שם). דרישות כלליות: +דבר ראשון אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, שיהיה כרטיס מובנה בלוח או במעבד העיקר שיריץ סרטי HD כמו שצריך!! +שיהיה יציאת HDMI בלוח אם וכרטיס קול 5.1 עם תכלס 6 יציאות סאונד ולא 3. +לא צריך בכלל ציוד היקפי! +לא צריך CDROM. +שיהיה נפח סביר (1T). +חשוב לי לא פחות שיחזיק טוב מבחינת קירור וטכנולוגיה...ז"א אוברקלוק אולי בעתיד USB3 ודברים כאלה. נראה לי שאפשר להרכיב מחשב חזק במחיר כזה בהתחשב בזה שאני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים!!! אשמח לקבל גם המלצות לגבי חניות טובות וזולות אם משהוא מכיר. אני ד…

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  14. שלום, אני צריך מחשב משחקים לילדים. צריך להריץ משחקים עדכניים, פחות או יותר, ברמה סבירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אפשר לחרוג ב 100-200 ש״ח אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. מסך 24, 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך, אין צורך בכונן אופטי, אין צורך בדיסק קשיח (רק SSD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חשבתי לרכוש מחשב נייד. עכשו השאלה שלי איך הניידים החדשים סוחבים תוכנות כמו פוטושופ? איך המסכים שלהם מבחינת הצבעים ,האם הצבעים יראו טוב כמו במסך LCD רגיל ? חשוב לי שאני עורך תמונה, אז שהגוונים יהיו אמיתיים. העבודה היא עם פוטושופ ומידי פעם פריימיר לוידאו.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עד 7,000 זה מעולה! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 מהתקציב המקסימאלי (7,500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיצוב גרפי בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, אילוסטריטור ועוד תוכנות עריכה ווידאו (פרנסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן צריך מקלדת (לא חייב שיהיה יקר). בנוגע לרמקולים גם, לא צריך יוקרתיים אבל די טוב עם באס בנוסף גם מסך, מארז, ס…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אהלן ושבת שלום אני רוצה לקנות מחשב ביתי ששימושו הוא בעיקר למשחקים, עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. אני מעוניין להשקיע עד כ5000 כולל מסך, מקלדת ועכבר. קיבלתי הצעה כזאת- מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם ASUS P5QL-E ¤525 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤243 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤404 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤897 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131…

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  18. בעיקרון אני רוצה לשדרג את החלקים האלה (העליון הכי דחוף) רמקולים-בנתיים אני עם אוזניות ב50 שקל בעלות צד עובד אחד בלבד) זיכרון-בנתיים יש 512X2 ואני רוצה לשדרג ל1X2 לפחות (יש רק 2 סלוטים בלוח אם הזה אז זה או 2 או 4) מארז-פיסת פח פיצית חסרת יכולות אוורור כמעט מפורקת לחלוטין ואז אחרי זה יש את רכיבי הליבה שהם בעדיפות אחרונה (אולי חוץ מהלוח אם שיש לו PCIEX4 בלבד) אז לרמקולים כרגע בחרתי את הT6060 של קרייאטיב ששמעתי אצל חבר וממש נהנתי מהם (אם למישהו יש הצעה לרמקולים 5.1 בתקציב של בערך 450 שח אז אחלה) מה שבעצם משאיר אותי עם 350 שקל לזכרון או מארז... בעקרון המשכורת הבאה היא ב10 שזה ממש עוד מעט אבל מכאיב לי להוציא ממנה כסף (אמור ללכת לרישיון) מה שמשאיר אותי עם 2 בחירות או 4G…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by piniz,

אמ.. אני יודע שזה תקציב מוגבל ,בכל זאת תוכלו לעזור לי להשיג מפרט טוב לא צריך ציוד הקפי וכו צריך רק מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,זיכרון לפחות 2 GB,ו.. מארז כולל ספק וצורב DVD.. ו.. כונן קשיח עד 250 GB בערך..

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  20. היי חברים, קיוויתי שאני אצליח לחכות עד שיגיעו ה-Haswell לארץ אבל נשברתי. המחשב ישמש אותי על בסיס יומיומי בנסיעות(וזה הקו המנחה בקנייה) אבל גם בסביבות של "בית" (אני חייל). אני לא באמת מכיר את הסצינה אז אני אולי לא יודע מה זה נורמטיבי או מה סביר לקבל במחיר הזה. לכן יש דרישות שרשומות בקטן כדי שתדעו היה האידיאל . להלן המחשב שאני מחפש: * מטרות המחשב? תכנות (על כל המשתמע מכך) , גלישה, קריאת ספרים, סרטים והרמת מכונה וירטואלית אחת לפחות ואולי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני מניח שבין 13 לבין 14. מבחינת סוג-כל דבר שאי אפשר לראות בו כשיש מקור אור/ שמש זה רע. אם אין סיכוי שאני אמצא מחשב עם הגודל הזה שעונה לדרישות - בואו נדבר על זה * רזולוציית המסך…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  21. שלום לכולם מחפש מפרט,למחשב לרינדורים ופחות כתחנת עבודה(כרטיס המסך לא חשוב לי כל כך),חשוב לי לוח-אם עם חיבור ESATA. בנוסף האם נכונה השמועה שלמעבדי AMD אין תמיכה ראויה בארץ?באחת החנויות נאמר לי,שמעבד תקול נשלח לחו"ל על מנת לטפל בו,יען 14 ימי עבודה עד הקבלה. אם לא נכון אשמח לשמוע פרטים אחרים וכמובן גם המעבדים של AMD באים בחשבון. האם OC מועיל בעבודה על תלת (3DMAX)? ואם כן אילו רכיבים חשוב שיתמכו ב OC?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by ריקי,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולא מבינה הרבה בתחום, לכן אודה לעזרתכם לגבי - מהיכן לקנות את המחשב ומה לקנות. המחשב אמור להיות בשימוש ביתי, גם תוכנות office (בעיקר word), גם משחקים גם גרפיקה, כמו דיאבלו 2 ו - doom 3, וגם אינטרנט מהיר. אני מחפשת מחשב, כולל מסך, מקלדת, עכבר, צורב. חשוב לי גם שהסוג והמקום שמהם אקנה יתנו תמיכה טכנית לטיפול בתקלות ולמענה לשאלות שונות. הסכום שאני יכולה להוציא הוא סביב 4000 ש"ח, ויכול להיות גם קצת יותר, העיקר שבאמת יהיה מחשב טוב, שלא יעשה לי צרות כמו המחשב הנוכחי. בתודה רבה מראש על עזרתכם, חג שמח, ריקי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הצרכים הם: צפייה בסרטי HD ומשחקים דיי כבדים התקציב שלי הוא בסביבות ה3500 ש"ח אפשר לחרוג אבל להשתדל שלא. אני יודע שבתקציב כזה אין מחשב שיריץ משחקים כבדים וברמה מעולה אבל אני אשמח לקבל דעות והממלצות לנייד בתקציב הזה. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  24. היי, המחשב ישמש אותי לעבודה יום-יומית מבחינת תוכנות וכד'... מה שאני בעיקר עושה זה לגלוש באינטרנט , לצפות בסרטים ולשמוע מוסיקה. בסרטים אני צופה על-גבי LCD (עם כבל RGB רגיל שיתחבר ללפטופ) אך חשוב לי יציאת סאונד אופטית מהלפטופ לצורך חיבור לרסיבר 5.1 כאשר אני צופה בסרט בבית עם ה LCD. בנוסף חשוב שיהיה של DELL עד 5,000 ש"ח תודה רבה, אורן.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by ceh,

להרצה של משחקים בינוניים על FULLHD כולל ציוד הקיפי - מקלדת עכבר מסך ורמקולים, ללא OC, לא חשוב שקט. מגבלות: כוח עיבוד CPU חשוב יותר מכוח GPU חובה 6GB RAM כל החלקים חייבים להיבחר מהחנות SKYPC חובה 2 הארדיסקים פנימיים של 500 עריכה: של WD עד 6000 ש"ח עריכה: חובה מסך 24 אינצ' חובה רמקולים 5.1 אשמח להמלצות לרדת במחיר ! תודה מראש למגיבים ! ---------------------------------------------------- עריכה: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪950 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.