ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד בעיקר לסרטי HD (עם מסך Samsung P2250) בנוסף לשימושים הבסיסיים ולא מיועד למשחקים. האם יש צורך להוסיף גוף קירור, ואם כן איזה מומלץ? המפרט: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪921 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Sapphire ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪517 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1566 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Cooler Master Elite 370 Plus + Antec True Power Trio 550Watt, יחידות 1 ₪525 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ASUS A42JA יכול להריץ את cod bo?? רעיתי ב youtube את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=eoPECKcxwaY&feature=fvwrel ויש לו אותו מעבד וכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות כרטיס מסך וספק כוח - כרטיס מסך : GTX460 768MB ספק כוח : Seasonic 500 watt הינא המעבד שיהיה לי : CPU : Intel Coure 2 Duo E7500 mainboard : G31TM-p35 2 gb ram graphic card : GTX460 678 MB Power Supply: SS 500 WATT יהיה צבר בקבוק? אם כן אני ירגיש את זה ממש?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לצבא - המטרה היחידה שיפעיל WoW כמה שיותר טוב.. רצוי מסך כמה שיותר גדול. 2000 שח מקסימום עם חריגה קטנה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייד לאינטרנט ואופיס,וגם קצת צפייה סרטים (SD וHD) והתקציב הוא 4000 ש"ח. גודל מסך צריך להיות לפחות 13 אינץ'. משקל לא כזה קריטי אבל כמובן מומלץ שיהיה כמה שיותר קל(לא בכל מחיר). חשוב שתהיה יציאת HDMI, שיהיה בלוטות' ולפחות 500GB הארד דיסק. וגם שיהיה צורב DVD אחריות בינלאומית לא חשובה כי התכנון לקנות מהארץ וחשוב רק שתהיה אחריות כאן בארץ. אין העדפה לחברה מסויימת מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא יודע מה כדאי לצרכים האלו ובתקציב הזה וצריך את עזרתכם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) ? משחקים, תכנות, סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio, Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מעוניין במסך איכותי. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? starcraft 2, call of duty, crysis 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם, שמי יוני ואני מעוניין לשדרג מחשב נייד LG P1 בתקציב של עד 1000 ש"ח. לדעתי אם אני אגדיל את הזיכרון ראם והזיכרון הקשיח זה יעזור לי מאוד. כרגע הנתונים הם : זיכרון ראם - 1024 דואל (סלוט 1 512 וסלוט2 512) )DDR2 667) וזיכרון קשיח 100G.(5400 RPM המעבד הוא - intel mobile core 2 duo t5600 1.83GHz כרגע ברצוני להגדיל את הזיכרון ראם ל-4G ודיסק קשיח ל-500G, בשביל זה אני צריך להחליף את מערכת ההפעלה לWIN 7, שישים וארבע סיביות. רציתי לשאול האם המעבד שלי יצליח לעבוד חלק עם השידרוג הזה, והאם אתם חושבים שזהו שדרוג טוב. בנוסף, האם אתם מציעים שדרוג אחר? תודה מראש, יוני.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, זקוק למחשב לגלישה, אופיס, מוזיקה וסרטים, ללא ציוד היקפי. HD 500GB. רמת שקט - שלא יפריע לצפות בטלוויזיה שנמצאת ליד. לא מתוכנן OC, ללא מע' הפעלה. עדיף באיזור רחובות. קראתי כאן שלרמת השימוש הזאת עדיף AMD, אז הנה כמה מערכות להשוואה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://skypc.co.il/pl_product~sky100~88~0.htm המפרט הראשון במערכות מומלצות - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu תודה!
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1) אם אני לא משתמש בדקות הקרובות (אפילו עד חצי שעה) מה כדאי לעשות עם המחשב? האם להוריד את המסך או לעבור למצב שינה? אין לי מושג מה זה מצב שינה או מה ההבדל בין שינה/מצב שינה/צא/נעל. אודה אם תעזרו לי להבין את המושגים. 2) אני יכול לדעת אם מישהו גולש ברשת שלי? יש פירוט של שמות המחשבים שההתחברו? 3) מ"ה (WIN7) הגיעה עם תוכנת מק'אפי. אני לא נוהג להשתמש בתוכנות אבטחה כי אני יודע לאן אני גולש. במיוחד במחשב נייד שאמור לגלוש באתרים ספציפיים בלבד. האם כדאי לנטרל את התוכנה? איך עושים את זה? 4) לא מצאתי את פקודת הפעל (RUN). איפה זה נמצא? אני רוצה להגיע לרשימת התוכנות ולראות מה הותקן עם קבלת המחשב כדי שאבדוק מדי פעם אם יש תוכנות לא נחוצות. 5) האם צריך להסיר את הניילון שמודבק למסך או …
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בנושא קניתי מחשב נייד של חברת ,DELL inspiron 1545 אני עובד עם מחשב נייד מחובר לחשמל עם זה יכול לפגוע בחיי הסוללה? או שזה גישה נבונה,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא OC, ללא משחקים אבל עם צפיה בסרטים FULL HD. נדרשת יציאת DVI (חובה) ו-HDMI (אופציונלי), ואם אפשר אז גם USB3. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כמה זמן לא כתבתי כאן... בקצרה: אני שוקל לקנות את דגם ה-17, ואחד השיקולים הוא אם המחשב ייכנס לי לתיק או לא. כן, התיק קובע, הוא עלה לי מספיק... בדקתי את המידות כמובן, וזה עניין של חצי ס"מ - או שיידחף פנימה, או שלא. גם הפינות של הXPS עגולות יחסית. אם למישהו כאן יש את המחשב, וגר באיזור ת"א, אשמח אם תצרו איתי קשר, אני רק צריך לבוא ולמדוד לרגע. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט ע"פ הנתונים הבאים - 1. תקציב מקסימלי - 3000 ש"ח 2. שימושים צפויים - גלישה באינטרנט, אופיס, עבודה משרדית בעיקר, חשוב שיהיה הרבה זכרון (כונן של 1TB יספיק!). אין צורך בכרטיס מסך מטורף. 3. ציוד היקפי - מסך, מדפסת משולבת עם סורק. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - אין חשיבות, 1. 5. מערכת הפעלה - אין צורך. 6. אני מעדיף לקנות מKSP מכיוון והם קרובים אלי. אשמח אם תוכלו לבנות מפרט דרך האתר שלהם. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב סטנדרטי ביתי. המחשב לשימוש ביתי, אינטרנט, מוזיקה, משחקים גרפיקה מינימלית (לילדים קטנים, אז אין צורך להיסחף בכרטיס מסך) וכד'. שיחזיק להרבה זמן.. שלא עוד שנה אני אצטרך ללכת לקנות חדש. התקציב: מינימום 1700 מקסימום 2000.. נא לא לחרוג.. יש לי רק כמה דברים להעיר לגבי המפרטים.. 1. שכחתי לציין!! אני חובב מעבדי אינטל ומעדיף אותם על מעבד של AMD! סליחה! 2. 500GB הארד דיסק מיותר בהחלט! 200GB יהיו דיי והותר. 3. שהכרטיס המסך לא יהיה מובנה! 4. שהמחשב יוכל להריץ את WINDOWS 7. אשמח לקבל מפרטים מחודשים! תודה! תודה רבה ויום טוב!!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כמו שמצויין בכותרת אני מחפש מחשב חדש למטרות גימנייג (CRYSIS 2, BLACK OPS בקיצור כל הגדולים) אין לי צורך בציוד היקפי, רק המארז והתוכן שלו כשאני מבקש כונן של לפחות טרה, ושהמחשב יהיה שקט, אה, ואני לא רוצה מארזי TOWER גדולים למיניהם,הגודל הכי סטנדרטי שניתן. והתקציב הוא עד כ5000 עם חריגות מינוריות מעל, כמובן שאפשר בפחות. את המחשב אני מתכוון לקנות מKSP. אם אפשר אולי גם להוסיף אל-פסק,יש לי מסך lcd בגודל 20 אינץ. וגם אם ידוע על טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת, שמציעה יחס עלות/ביצועים טוב יותר, אני מוכן להמתין (בטווח זמן סביר, כן?). תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם יש משהו שהוא לא בגדר החובה ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני נותן אקסטרה 1000 ש"ח +\- 22 אינץ ומעלה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?יריות וכדומה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 20 אינץ אבל אולי אחליף בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים הכי כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד חדש ואני רוצה למכור את הנייד הקיים. כמה לדעתכם אפשר לקבל עליו ? מפרט: LG E-500 (15.4'') Screen 15.4'' CPU Type Mobile DualCore Intel Pentium T2330, 1600 MHz Motherboard Name MSI MegaBook PR600 (MS-1637) Video Card Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (GMA X3100) Memory 1GB DDR2 667MHz H.D.D WD1200BEVS-22UST0 (120GB) Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N (DVD RW/ DVD-RAM) WebCam SmartCam 1.3Mega Pixels Bluethooth Yes Connectors: 4xUSB 2.0 , VGA, TV OUT תודה מראש למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיתאים יותר לנסיעות, לכן זמן סוללה הוא קריטי. שימושי העיקרי זה סרטים ומשחקים אז הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר חזק יתכן מאוד שאני יקנה אותו בארה"ב אז אם יש למישהו הצעה מ AMAZON למשל עד 600$ אני ישמח מאוד מטרות המחשב - המטרה העיקרית היא: סרטים, משחקים וכמובן שימוש יומיומי כמו כתיבה ואינטרנט... גודל המסך - 12"-14" אני מעדיף אותו די קטן משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - שיחזיק לפחות 5 שעות גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 ג'יגה לפחות זכרון - 2 ג'יגה לפחות צורב DVD - אם תמצאו תודה על העזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני בדילמה מה לקנות..מחשב חזק ב5000 ש''ח פלוס... או מחשב ב4000 ש''ח..אני יודע שאם אני אקנה את המחשב ב4000 פלוס אני יצטער למה לא קניתי את המחשב ב5000 פלוס... אבל האם באמת יש הבדל? בksp יש את דל למשל ואת HP מחשבים טובים ב5000 פלוס אבל בלי מקלדת מלאה(הספרות בצד )..מה אפשר לעשות בנושא? והאם באמת יש הבדל בין החברות? תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש, מסך 13.3" המחשב הוא לצרכי לימוד ואינטרנט, מעט משחקים וסרטי HD. התוכנות אשר יעלו עליו הן:OFFICE, SPSS,STATISTICA,MATHLAB התכונה החשובה לי ביותר זה מהירות וזמן סוללה לפחות 6 שעות. עד עכשיו התרשמתי מהDELL INSPIRION I5 אבל פתוח להצעות התקציב :עד 4000 ש"ח כמו כן אשמח להמלצה היכן כדי לקנות..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
- למטרות סטנדרטיות - אינטרנט, אופיס וסרטים. - בסביבות 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה. - משקל עד 2 קילו. - מסך 13.3 מט. (הבנתי שמסך מט יכול לתרום באופן משמעותי לצפייה בסיטואציות מסוימות). - מעבד נורמלי (לא ATOM ) שיוכל לסחוב בצורה סבירה את העבודה. - רצוי אחריות 3 שנים. אם זה כרוך בתשלום נוסף אז גם אפשר. יש נייד כזה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחד הדגמים (עוד לא בטוח על איזה ללכת) ויש לי 2 שאלות: 1. האם אזכה לקבל אחריות בארץ (שימו לב ש envy 17 לא נמכר בארץ כלל)? 2. אם אקנה מחשב שהוא מחודש (refurbished) באיביי, אוכל לקנות לו הרחבת אחריות בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי, חיפשתי, בחנתי - וזה רק עשה אותי יותר מבולבל מצד אחד, הרבה הצעות על מחשבי DELL למיניהם, מצד שני ביקורת מפחידה על שירות ואחריות. מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס), המחשב נקנה לצורך לימודים/פסיכומטרי. מטרה משנית היא צפייה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - מה טוב. בכל מקרה, אין לקחת מטרה זו על חשבון שאר הדרישות. גודל המסך - לא ממש מכיר את הגדלים אבל שיהיה בינוני, 15 אינץ בערך משקל רצוי - שלא יהיה כבד מאוד, אני לא צריך שיהיה קליל כמו נייר, כנראה שהוא יהיה יותר בבית מאשר שאני אסתובב איתו זמן סוללה - שוב, אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות וש…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב, כבר ביקשתי מפרט לפני כמה שבועות אבל הקנייה לא יצאה לפועל, אולי משהו השתנה מאז... מתנצל על הטירחה. תקציב: 3000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך, מסך קיים: samsung 2333sw FHD רזולוציה טבעית 1920X1080 שימושים: סרטי 1080p, תכנות, גלישה עם טאבים מרובים, משחקים כגון: GTA IV, סטארקראפט 2, NFS, קרייסיס וכד'... אין צורך בהגדרות מקסימליות, אסתפק בהגדרות בינוניות. לא יתבצע OC. שקט חשוב ברמה של 8-9, הערה לגבי השקט: האם רמה 9 זה ממש חרישי? מפני המחשב נמצא בחדר השינה שלי ואני לא מסוגל לישון כאשר יש רעש אפילו מזערי, אז אם אשקיע במארז שקט ועדיין אכבה את המחשב בלילות זה יהיה בזבוז כסף, המחשב הנוכחי שלי עושה רעש לא מבוטל בקיץ ואני מכבה אותו בלילות(אין לי מושג מהו המארז). 500GB קשיח …
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-