עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני עומד לפני קניית מחשב חדש. ואני רואה במוצרי דל, בחלק מהדגמים 5 שנות אחריות עד הבית. נראה לי שעוד לא היה כזה דבר בשוק המחשבים הניידים. זה בהחלט משכנע אותי, כי גם אם אני ארצה להתקדם עוד 3 שנים יהיה לי קל למכור את הטרנטה כי יש לה עוד 2 שנות אחריות יצרן..... אבל יש משהו שאני ממש לא מבין איך יכול להיות שהדגמים היקרים של דל (לטיטיוד, הקו העסקי) הוא רק עם 3 שנים למרות שהוא בנוי מהחמרים הכי חזקים ואיכות בניה וכו', ואילו הVOSTRO שהוא בדרגה אחת מתחתיו, מגיע כל הדגמים עם 5 שנים אחריות? ב. אני נוטה מאד לקנות את VOSTRO 3500 כזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-430m.htm יש למישהו לומר לי דעה בענין? אולי נסיון איתו? שימוש במחשב, אופיס אינטרנט - אבל 17 שעות ביממה…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, S-ATA, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 472.47 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2575.23 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Keyboards : Logitech Internet Navigator Keyboard [ ¤ 161.9…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, מדובר על מחשב שיריץ סרטי Full HD, יש צורך בכונן טרה אחד בלבד (יש לי אצלי עוד 2). המחשב יתחבר גם לטלויזיה 40" וגם למסך רגיל למטרת גלישה באינטרנט. אני מעדיף לא לקחת את המינימום על-מנת להריץ FullHD בשביל להיות על הצד הבטוח בזמן הרצת סרטים כבדים מהרגיל.. אין צורך באוברקלוק ובציוד היקפי, רק הקופסא (כולל מארז HTPC), תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  4. שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד עם ביצועים גבוהים הכולל מעבד I7 2800MHZ * מטרות המחשב- לימודים (אופיס וכאלה), עריכה גרפית של סרטים ותמונות, משחקים כבדים כמו IV ודיאבלו. * גודל המסך-15.6 * משקל רצוי- לא כבד מידי - שיהיה ניתן לקחת אותו והוא לא "יכביד" עליי * זמן סוללה ארוך- 6 וחצי + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, USB3 * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח : 750GB * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן עם WIN 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- DELL ' HP ואם יש עוד חברה שאתם מכירים …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by OmniStrife,

אוקיי חברה, ללא ציוד היקפי, אני רוצה שתסחטו את האמא של התקציב הנתון, ללא צורך בOC כמה שיותר RAM, מבוסס אינטל עדיף אבל מוכן לשמוע גם הצעות עם AMD, והכי חשוב GTX עם OC רציני מהמפעל. (כמו של EVGA למשל.) תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by LalA09,

קודם כל, חבר'ה תודה על העזרה! 1. מה התקציב? 3000 ש"ח, אם אפשרות חריגה ל 3100 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים,הורדות וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד - העדפה ל E8400/Q6600/Q8200. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא משהו מיוחד,עדיף שיהיה שקט אבל. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, אבל לא משהו רציני. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כרגע לא, אבל מעדיף שיהיה למעבד קירו…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. Started by RUONXHEV,

שלום לכולם אתמול אחי הקטן נתן לי מחשב יישן ואני רוצה לשדרג אותו שהוא יוכל לעבוד באופן נורמאלי השימושים העיקריים שלו הם: להריץ משחקים קלים בלבד,הקלטות,כל מיני ניסויים וכמובן שרת הורדות. המפרט: מעבד:E5400@3.3GHZ לוח אם:MSI P35 NEO זיכרון:2 GB ז'נרי לחלוטין הרד דיסק 250:1 GB SATA הרד דיסק 2: 100 GB IED צורב:SATA שלLG ספק:300W של EZCOOL (ללא מאוורר)(אחי הרס אותו ופירק אותו) כרטיס מסך:GT220 1000 MB (ללא מאורר)(אחי הרס אותו ופירק אותו) קירור למעבד:מוגן 2 עים 2מאוררים מסך: יחובר מסך "19" או "22" שתיהם ברזולוציה מאוד נמוכה נ.ב:מארז שאני בניתי מעץ אבל הוא טוב ואני לא רוצה להחליף יש בו 5 מאוררי 12סנטימטר ו2 מאוררי 80מ"מ יש לי תקציב של שידרוג 300 ש"ח חשבתי על להחליץ את הספק עזרה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?1500-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מעוניין במחשב אופטימלי מבחינת עלות\תועלת. אם צריך להוציא את הכל אין בעיה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, פרו אבולושן, מנג'ר, דירט, נייד פור ספיד, משחקי אסטרטגיה בכיוון של heroes of might and magic ו- מהסדרה של command and conquer. אני לא משחק בשוטרים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by J.S.Bach,

היי שלום P: אני תכננתי בפסח לקנות את דגם 6690 של HP אבל אמרו לי שאזל המלאי והיצרן לא מייצר אותו שוב בכל מקרה אז ככה, מאחר שאני לא גאון בחלקים של מחשב אני צריך את עזרתכם; כעקרון אני מחפש נייד ב6,000 ש"ח שיהיה טוב לפעולות כתיבה וקצת משחקים. אני הולך לסחוב את המחשב מידיי יום לבית הספר, אני לא הולך להיות קטנוני על משקל, אבל שהגבול יהיה 3.5 אני מחפש את העסקה הכי טובה עד ל6K (טיפה גמיש) שתכלול; 2 ג'יגה זיכרון אחריות לשלוש שנים מסך 15.4 לא קריטי: אני ממש אוהב את העיצוב של HP, מעוצבים ממש יפה, אבל אם אין ברירה והם לא משתלמים אז אני אוותר. השאר אני סומך עליכם, אבל אלו הדברים החשובים לי באמת.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by ariel700,

מארז מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח FSP 350W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"מ מעבד Intel® Core™ i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח אם Asus P8H61-M LX H61 כרטיס קול 5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Seagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Kingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 2000 מה דעתכם על הנ"ל? המחיר הוא 1500 ש"ח. יש משהו קריטי שלא שמתי לב אליו במפרט הזה ודופק את הכל? אפשר לשדרג ב100-200 ש"ח אבל לא יותר מזה... והספק כח, הבנתי שFSP היא חברה מעולה, אבל 350W זה מספיק למפרט בסיסי כמו זה …

11. קודם כל שלום לכולם וחג שמח השאלה שלי היא כזאת עד היום עבדתי רק על אינטל ! וזה כל מה שהכרתי היה לי 386,486,פ 3 . . . וכו'. כרגע אני מעוניין להחליף את עגלת הפנטיום 3 ו ה SDR במחשב חדיש יותר מה שכן אני לא גיימר מטורף. אני רוצה להרכיב מחשב לעבודות DESK אופיס אינטרנט בעיקר אבל גם לשחק מדי פעם FIFA יש לי יבואן בנתניה שנקרא GYRO והצצתי באתר וראיתי מבחר של מעבדי AMD ו גם סלרון D במחיר שאני מעוניין יש סמפרון ב 80 $ ה 2300 ויש ב 45 $ את הדורון 1800 שגם הוא ביחס לפנטיום 3 יותר חדיש ומתקדם על הנייר הסמפרון עדיף למרות שמהירות השעון שלו נמוכה יותר ב 300 מה"ץ מהדורון אך הוא תומך בזכרונות 333 בניגוד לדורון שהוא תומך רק 266 והשאלה הנוספת אם כבר משקיעים כל כך הרבה בסמפרון 80 $ לא …

12. חבר שלי להוט לקנות את המחשב הבא http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 האם באותו מחיר אפשר למצוא משהו יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. אני מקבל הערות בשמחה, בסך הכל אני לא כזה מבין. ובנוסף למפרט הזה אני רוצה גם לקנות מסך בסביבות ה 700-1000. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  14. שלום לכולם צריך המלצה למפרט מחשב של עד 3.5K ש"ח עם אפשרות ל OC. ללא ציוד היקפי ומסך. השימוש - משחקים סרטים ומוזיקה. ללא כרטיס מסך כי אני מוסיף לו כבר 88GT שיש לי בבית. נ.ב ידוע מתי המחירים של Q9450 יורדים ?

15. בעיקרון אני רוצה לשדרג לצורכי משחקים וכדי להחליף את ה SDRAM... יש לי P41700 Asus p4b-c (נדמה לי שזה זה.. לא בטוח) Asus Gf 2 Mx 400 460 SDram זה בעיקרון מה שאני רוצה להחליף השאלה שלי היא למה (המגבלה של ה 2000 זה רק ללוח אם מעבד וזכרונות הכרטיס מסך זה כבר משהו אחר.. ) אני מתלבט אם לחכות ל PCI EXPRESS או להחליף עכשו כי בעיקרון השידרוג הוא בשביל HL2 DOOM 3 הצעות?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by liore,

אהלן שלום.. אני צריך את עזרתכם לשיפור המחשב שלי.. קיבלתי היום מעבד P4 2.6 ועוד 2 זיכרונות של DDR 256 400Mhz עכשיו אני חושב שיש לי לוח אם ישן מדי כי הוא מנצל רק 1.3 מהמעבד במקום 2.6 אז אני רוצה לדעת מה כדאי לקנות מה יתאים לשאר החלקים במחשב שלי אני גם רוצה לקנות עוד הארד דיסק של 80-160 ג'יגה יש לי כרגע 20 ג'יגה סה"כ ואני מתלבט אם לקנות גם ספק יש לי 230 וואט.. אם זה לא מספיק אז תציעו לי מה לקנות מפרט של המחשב שלי כרגע : מעבד : Intel P4 2.6Ghz לוח אם : Pentuim 4 socket 478 motherboard - P4V845 Series זיכרון : DDR 512 400Mhz הארד דיסק : WD 20 GB כרטיס מסך : G-force 4 128 440 ספק : 230V אני רוצה להחליף ת'לוח אם ולקנות הארדיסק חדש שיתאימו לשאר החלקים ואם צריך גם ספ…

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  17. Started by nabot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אשמח להמלצתם על מפרט הכולל מחשב בלבד לרבות ספק ומארז (אך ללא מסך וציוד היקפי, ללא צורב, ללא FLOOPY). המחשב מיועד לתכנות - VISUAL STUDIO, SQL SERVER וכו', מה שאומר שצריכת המשאבים תהיה גבוהה. מעוניין במפרט למחשב מהיר, אמין ושקט. בעיקר תכנות ואינטרנט. מעט סרטים. לא מתכנן OC. דגשים - מעבד - אני בכיוון של 6600 לוח אם - אמין ובר הרחבה בעתיד, אם כדאי. זיכרון - מעוניין ב-2GB מהיר. בעתיד - 4. האם ההשקעה ב-800 או לחילופין 1066 מוצדקת? דיסק קשיח - שקט, 200-250GB מהיר ואמין. האם מוצדק לרכוש 10/15K RPM? מארז - מאוורר היטב. ספק - נראה לי ש-400W אמין יעניק גם מרווח נשימה לשדרוגים עתידיים. כרטיס מסך - טוב ותומך ברזולוציות גבוהות (מתכנן לרכוש 21" בהמשך), אך לא לגיימינג. …

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  19. בלי ציוד היקפי דרישות: מקביליות (המון דברים ירוצו במקביל, המון טאבים פתוחים + אופיס + דברים של העבודה), מהירות,אמינות, בעתיד עבודה עם עריכת וידאו. הכי חשוב: מהירות! אם אפשרי, שיהיה שקט ושלא יצבור המון אבק (אם דרישה כזו אפשרית). מעבד אינטל של כרטיס מסך מתאים למשחקים מודרניים ועריכת וידאו (לא משהו מטורף) חשוב שתהיה יציאת hdmi מודם פקס פנימי צורב שאלה נוספת: אם אחבר שני HD, הראשון SSD למע' ההפעלה והשני פשוט 1TB של WD 7200RPM, האם הדבר ישפיע בצורה חיובית על המהירות? אם כן, אשמח לכלול זאת. אם המהירות תלויה הHD האיטי ביותר, אז פשוט HD של 2 TB של WD 7200 RPM. או אולי יותר מ 7200 RPM אם הדבר כה משמעותי. תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין לרכוש את המחשב בימים הקרובים! ת…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  20. עשיתי סיבוב ברמתגן ונכנסתי לחנות של אייבורי שדרך אגב נחמדיםםםם אז ככה הבאתי להם מפרט פחות או יותר שהוצאתי מpchardware ובמקום הוא הכניס למחשב שלו את הנתונים והוציא לי את זה: msi K7N72KT400 לוח אם 256ddr 400 מיקרון/סמסונג זכרון 1.44 פלופי ATI radeon 9600 pro 128 mb+TVOUT כ.מסך 8MB 40gb7200 דיסק קשיח msi 52x סידי-רום 52x32x52 צורב LG -EZ מסך 17 שטוח מארז 400w כסוף (ראיתי אותו הוא יפה אבל בלי חלון..) + 3 מאווררים! מקלדת מולטימדיה סהכ: 4100¤ לפני הנחה כי אני יקבל הנחה וזה אני יוסיך עוד כמה דברים בקיצר אני בונה על 3900¤ אמממ זה כולל מעבד!!פשוט שכחתי איזה הוא בהיא לי בסוף אבל זה משהו כמו amd2000.. נו מה אתם אומרים?? תודה מראש אני מקווה לא להתאכזב..ותגיבו גם…

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום לכולם בקרוב אני רוצה ליקנות מחשב חדש אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים כבדים תקציב עד 7K ללא ציוד היקפי אני רוצה שהיה בו את המעבד Q9450 ואת הכרטיס מסך 9800GTX האם יש האשרות להכניס שם גם את ה 9800GX2 אני הולך לעשות למעבד OC נחמד ולכן מומלץ שהיה לו קירור טוב אני רוצה דיסק קשיח של 500GB אני רוצה שהוא היה שקט אני רוצה שהספק היה מודלרי תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  22. אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום... אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אאחרת?(אתם המומחים)

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד BLENDER 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, Battlefield, משחקים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

24. שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי, שישמש בעיקר לעבודת אופיס, כמובן חשוב החיבור רלשת, ואולי סרטונים. ממש לא מחשב גיימרי. חשבתי על מסגרת של עד 3K אולי קצת יותר. כשהסתכלתי באתרים הגעתי למחשבים האלו: של טושיבה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300new שהוא במחיר ובאיבזור מעולה, זיכרון RAM יותר גדול מהאחרים (למרות שאני מוכן לשדרג את כולם ל-4 ג'יגה), יש לו אחריות טובה אבל הארד דיסק קטן יחסית למרות שהוא המינימום הנדרש 160 ג'יגה. בנוסף שני אלו של לנובו, שהם אותו מעבד למען האמת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1PJ472G ו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415 לפי הבנתי הממש לא מרובה בברנדים, מה שגורם לי להתלבט זה בעובדה שהראשון…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by Burkey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי: אופיס, אינטרנט, VPN לעבודה, משחקים לילדים קטנים (קומפי וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: יהיה שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות עיבוד נתונים כמו R. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. כרטיס המסך צריך להיות זה שעל המעבד, אין צורך במשהו אחר. כן צריך שגרפיקה תראה טוב, שסרטים של HD יעבדו חלק וטוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.