ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
האם ישנה אפשרות להרחיב אחריות למשל ב HP, אחרי הקנייה של המחשב נייד ? ז"א מחשב נקנה עם אחריות לשנה, האם אני יכול דרך HP להוסיף כסף ולהרחיב את האחריות ? איך זה עובד.. ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח ניתן לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שיקולי נוחות ובעקבות העובדה כי אני עתיד להיות סטודנט באוקטובר החלטתי לרכוש מחשב נייד. *מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס), משחקים (COD וכדומה , בהגדרות גרפיקה נמוכות-בינוניות ) מדי פעם, לא כשימוש עיקרי. צפיה בסרטים HD (יהיה מחובר ל LCD32 חשוב שתיהיה יציאת HDMI ) אינטרנט (גלישה עם טאבים מרובים). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * סוללה: זמן עבודה של 2.5 שעות סביר מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI DVI * בלוטות: מעדיף שיהיה ( במידה וזה פוסל מחשב אפשר לוותר ) * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB, אם ניתן עדיף 500 * צורב DVD: כן המחשב עצמו ישמש אותי בבית גם כנייח. הוא יחובר לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים ולמסך Samsung SyncMasterP2350 בגודל של 23…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד P6500 דיסק 320 2 ג'יגה זיכרון ראם יציאת HDMI כונן אופטי מקלדת מלאה ווינדוס 7 אופיס סטארטר אחריות 3 שנים עד הבית מחיר 2000 ש"ח הצרכים-אינטרנט ואופיס איך השירות והאחריות שלהם? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי כמו בכותרת.. מישהו יודע מה ה- FSB של הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3651#sp תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מפרט. 1. תקציב - 3000 ש"ח, אפשר חריגה קלה. 2. שימושים -מהחשוב ביותר לפחות: (1) הרצת קוד עצמאי שמשתמש במערכי זכרון גדולים (בשיא מגיע ל-3GB, בעתיד יתכן מאוד שיותר), (2) מאטלאב (3) מדי פעם עריכת וידיאו עם פרימייר. ברור שיש פה הרבה דרישות, אולם בגדול הקוד העצמאי דורש נפח זכרון גדול, מאטלאב יהנה מתדר גבוה ומ-OC, אין לי מושג לגבי פרמייר. מה שבטוח - לא מיועד למשחקים או גרפיקה. 3. ציוד היקפי - לא צריך. יחובר למסך רחב "23 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? סטנדרטי (5/10). 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? אם זה יקפיץ את ביצועי התוכנות אז כן. 6. מערכת הפעלה - אין צורך. 7. הערות - מאחר והבחור מתעסק הרבה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יכל לקנות הכל בפעם אחת אז רציתי להשתדרג לאט לאט מאיפה הכי טוב להתחיל הינא המפרט שיש לי כרגע : Intel core 2 duo e7500 לוח אם : G31TM-935 2 GB RAM GEFORCE 9300 GS ספק EZCOOL 300 WAT המפרט שיהיה : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDM FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה, בכל זאת אתם יכולים להעביר.. אז ככה בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי? intrel core 2 duo E6320 1.86GHZ 4MB BOX P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio - חדש 2GB kingston DDR2 800MHZ ATI RADEON MSI HD4670 512MB כולל מאוורר Western Digital 660GB LG DVD-RW ATX 500WAT
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, חבר טוב שלי עכשיו טס לאנגליה, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מחשב, אבל אני לא יודע כלכך מה לבחור... ביום יום אני עובד אינטסבי על המחשב (vmware רץ כמעט תמיד ולפעמים יותר מאחד) אז ככה שאני צריך כוח עיבוד חזק אם זאת אני רוצה אחד שלא יהיה ענק (ככה בין 11-13 גג 14 אינץ') ושהחשמל שלו יהיה סביר (לפחות 4-5 שעות לא מחובר לחשמל) כונן קשיח לפחות - 500GB תקציב עד 5000
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב, מסך וציוד היקיפי מחברת KSP והייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו: מעבד: Athlon || x4 Quad Core 460 Socket AM3 3 GHZ Box לוח אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G DDR3 1666 VGA ATI HD4250 HDMI זכרונות: DDR3 1333MHZ 2X2GB G.SKILL RIPJAWS X EDITION DUAL CHANEEL דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB SATA || HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI MINI 2XDP PCI-E צורב דיוידי: SAMSUNG SH-S223B DVD +RW x22 black SATA מארזים: COOLERMASTER ELITE 370 BLACK NO PSU ספק כוח: SEASONIC 500W 80+ BRONZE ACTIVE PFC 12CM FAN PSU SS500-ET OEM מסך: SAMSUNG 2333T PVA 23" LCD 8MS DVI WIDESCREEN BLACK אוזניות: STEEALSERIES 7H USB עכבר: LOGITECH 650…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מחשב למשרד של אימא שלי חשבתי לקנות מ walla אבל ל MB היה בקורות לא טובות בכלל מה שמבסס את מה שאני חושב על האתרים\מחשבים האלה סתם אוסף של חלקים לא טובים לא משנה לנושא... טוב אז אני לא צריך מקלדת או עכבר רק מסך ומחשב 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב למשרד אתרים word exel לא משהו שצורך מחשב חזק 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5..האמת לא כלכך קריטי…
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
צריך מחשב נייד לסרטים , אינטרנט וסדרות , גם לצפייה דרכו וגם לחיבור לטלוויזיה. שימוש במהלך הצבא , לכן דרוש גם NETSTICK. אם אפשר המלצה גם למחשב וגם לחבילה של NETSTICK באחת החברות [סלקום / אורנג / פלאפון / כול חברה אחרת] עדיף שלא יעבור את ה 2k.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738ZG . עשיתי שיחזור דרך ה erecovery הכל הלך טוב ויפה אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל את הוינדוס שלי. הנייד שלי נדלק עד לBIOS ויש עושה בעצמו ריסטרט ובלולאה אינסופית . אני כן מצליח להעלות את הוינדוס בעזרת תוכנה אחרת PLOP ,שזה תוכנה כביכול הפעלה מאולצת . יש גם לציין שהיה לי לינוקס במחיצה אחר והייתה לי בחירה בין גרסאו של לינוקס שהיו לי הוינדוס שלי ועוד איזשהו VISTALOADER אבל עכשיו אין לי את הבוט זה כבר עשיתי אולי 10 פעמים שיחזור אבל לא מצליח ל כלום יש איזשהם רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן לפטופ/מיני-לפטופ לתכנות קל וMySQL. איך המיני-לפטופ הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9904&perur=4 באמת לא חשוב הגודל..העיקר שירוץ בצורה חלקה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב מסלול של פיתוח תוכנה MCPD ולצורך זה אני מחפש נייד חזק, יש לי כמה דגמים שאני שוקל לקנות אולם הייתי מעדיף את ה-MacBook Pro החדשים עם מעבדי Sandy Bride. האם יש אפשרות להריץ על ה-MacBook Pro את הפלטפורמה הנ"ל או שאני אצטרך רק מחשב בסביבת Windows ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן: pentium3 1.13GHz 1GB SDRAM כ.מסך gforce2 עם מאורר קטן שמרעיש. דיסק WD 160 GB IDE מארז ענתיקה, אני משאיר את הצד פתוח כדי שיתאוורר. ספק הכוח גם עם מאורר רועש. Windows XP כרטיס usb2. השימוש שלי בו הוא גלישה, צפייה בסרטים, פיתוח תוכנה ולעיתים עריכה פשוטה בפוטושופ. אין לי שום צורך להרצת משחקים. הבעיה איתו היא: מאווררים רועשים, איטיות כללית, איטיות קשה בהרצת IntelliJ עם תוכנות אחרות או עם הדפדפן, איטיות קשה בהרצת סרטי יוטיוב וגלישה רגילה במקביל, כל צפייה בסרט יוטיוב או דיויקס מאטה את מהירות האינטרנט, סרט סטרימינג מקרטע עקב ביצועים חלשים והאטה בהורדה, חיבור של התקן usb2 כלשהו אל הכרטיס כמעט ומשתק את המחשב. המחשב שורד סבבה וכמעט הכל אפשרי לביצוע איתו, פש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מפרט למחשב אשר ישמש לצפיה בסרטים + גלישה מול הטלויזיה בסלו, כמובן שמדובר בסרטים ב full HD אין לי בעיה לקחת מכשירים כמו gaida או xtreamer אפילו, רק אני רוצה להבטיח שהסרטים ירוצו כמו שצריך ושאוכל לגלוש (ב xtreamer שראיתי אין אפשרות לגלוש לכל האתרים רק לאתרים שמוגדרים במכשיר) תודה רבה איתי[br]פורסם בתאריך: 9.03.2011 בשעה 15:24:56 ועוד סוגיה:אני מתכנן לקנות xbox360 עם kinect האם הוא יכול למלא את הצרכים בנושא סרטים וגלישה ? או שאני באמת חייב גם מחשב וגם xbox ? תודה מראש על העזרה איתי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד עד 2,000 שקל, מהיר, לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. עד 4500 שקל, לא ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד למשחקים, אם כי גם יש שימוש בפוטושופ ובתוכנות עריכה שונות מדי פעם. משחק בכל סוגי המשחקים, בעיקר אסטרטגיה אבל גם בקרייסיס לדוגמא. 3. צריך גם מסך, צריך משהו של 22 אינץ' בערך, שגם יהיה טוב למשחקים כמובן, אני מניח ש900 שקל ילכו למסך. 4. לא צריך כונן לדיסקטים אני מניח... 5. יש לי כמה חלקים אך ישנים, ספק כמה הם יתאימו לחלקים חדשים, אז תתנו את כל החלקים, אני אבדוק כבר תאימות אחר כך, למרות שאני מטיל בספק שמשהו יעבוד שם, כי המחשב שלי בן 6 ששודרג טיפה לפני 3 שנים. 6. שיהיה מבחינת רעש 3-4, לא מפריע לי במיוחד רעש, אבל בכל זאת אני רוצה לישון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. כדי אולי לעשות אוברקלוק קטן? אין לי מושג בשיט... 8. לא צריך לכלול מערכת הפעל…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הדגם הבא: HP Pavilion dv6-3020ej WZ726EA הוא בטווח המחירים שלי...3630 ש"ח...מה אתם אומרים שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אמא של חבר רוצה לקנות נייד בתקציב של 1700 שקל ומסך 15'. מן הסתם השימושים הם משרדיים לחלוטין. היא ראתה את ה- Lenovo G550 במחיר הזה. האם המחיר משתלם למכשיר? מעבר לזה, אשמח לשמוע עוד עיצות ודעות לגבי מכשירים שונים, בהנחה ויש משהו יותר מתאים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך סוללב למחשב compaq cq61-280ej. חיפשתי משהו חזק יותר ממה שהיה לי עד עכשיו... קודם כל ניסיתי לחפש כמה cells יש בסוללה אבל לא כתוב בשום מקום. חשבתי לקנות אחת מ9 תאים מנייד נייד. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בגדלים בין הסוללה הסטנדרט לסוללה החזקה יותר שציינתי לעי"ל? 2) האם יש הבדל בין סוללה חלופית לסוללה מקורית? גם מבחינת גודל, משקל וכמובן הספק חשמל. ההבדל הוא 100 שקל והחברה של החלופית היא פנסוניק... הדגמים : מקורי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2915 חלופי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2916
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט שישמש בעיקר ל htpc .. אך גם לשימוש כללי.. ארצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן , ושיהיה לי אפשרות שדרוג בעתיד.. המחשב לא ישמש למשחקים , אך ארצה שהאופציה לאו סי תיהיה פתוחה לכן לקחתי כאן את המוגן 2.. האם המעבד הוא בעל פוטנציאל לאוסי? האם הלוח והזיכרון לא יגבילו אותי? כדאי לעלות במעבד ל 955? השקט חשוב - אבל לא עד כדי כך נגיד רמה 10\7 .. איך הכרטיס מובנה שעל הלוח יתן לי להציג סרטים ב fullhd חלק? ההארדיסק חשוב שיהיה לפחות 2 טרה, שיוכל להכיל הרבה סרטי hd ששוקלים הרבה היום, אם אתקין עליו את מערכת ההפעלה הוא יסחב טוב למרות ה5400 סלד? התקציב הוא 3000, רצוי לחסוך כמה שיותר, אם זה לא יפגע בביצועים .. המחשב יחובר לlcd 32 samsung br81 מעבדי AMD Athlon I…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לא כולל מסך\ציוד היקפי השימוש הוא ביתי בעיקר אינטרנט, חשוב שירוץ חלק (כרגע המחשב לא זז ועבר זמנו) בנוסף אני צריך שהמפרט יכלול: צורב דיבידי ומארז, וללא ציוד היקפי\מסך
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-