עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Xebu,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי... בניתי לעצמי מפרט שאני מאמין שהוא טוב לצרכים שלי, המפרט נבנה באתר של KSP Core i5 750, s1156, 8MB Tray שח935 P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E שח750 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel שח620 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS שח348 סה"כ: 2653שח הרכיבים שאני מתכנן לקחת מהמחשב הנוכחי שלי זה HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ DVD-RW הצרכים הם שימושים רגילים ומדי פעם משחקים (COD4MW2/PROTOTYPE/STALKER וכ"ו..) אבל זה יריץ אותן בצורה טובה... כי כרגע זה מריץ את PROTOTYPE על האיכויות הכי נמוכות וזה מקרטע... אני מודע לזה שהמחשב הוא "יותר מדיי" בשביל צרכים רגילים אבל אני גם לא רוצה שעוד חצי שנ…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Erik Sapir,

הדרישות מהמחשב : - יחסית קל (עד 3 ק״ג9 - גודל מסך 13-14 - בטרייה שמספיקה לפחות ל 3-4 שעות - אחריות לשלוש שנים המחשב מיועד בעיקר ללימודים לתואר במדעי המחשב - כלומר גם אופיס, אינטרנט וכו וגם תוכנות פיתוח הכוונה היא לקנות את המחשב בארה״ב ולכן המחיר הוא בדולרים (1500$)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי, אני יוצא לטיול ארוך. אני רוצה לקחת איתי לפטופ, קטן וקל משקל. סיכוי גבוה שהוא יגנב או ינזק, אז אני מחפש משהו זול יחסית, אבל שכל עוד הוא לא נגנב או ניזוק שיהיה נחמד לעבוד איתו. עבודה משרדית. הכי חשוב לי זה הרבה זכרון RAM ושיהיה אפשר לחבר כמה מסכים. יש איזו המלצת קונצנזוס?

4. Started by Kalisto,

1.מעבד INTEL 2200 2.לוח אם Gigabyte 3.זכרון פנימי 2GB 4.צורב Pioner 5.כרטיס מסך GeForce 8400 (512 מגה בייט אם אני לא טועה) 6.כרטיס קול/כרטיס רשת -מובנה לוח אם. 7.מארז Intel 8.ספק כוח -standard 9.מקלדת 10.עכבר 11.מסך MAG 19 אינץ' דק. סה"כ 2860 ש"ח. האם שווה? או בכסף הזה אפשר מה שיותר טוב? המחשב הוא לשימוש ביתי שכולל:מחשב לתלמיד (עבודה בOFFICE,פוטושופ וכיו"ב),מוסיקה,אינטרנט,משחקי פלאש,גלישה,סרטים,משחקים לעביר את הזמן. כדי שהוא יהיה שקט,ואני לא מתכון לעשות OC,והמשחקים שאני מתכוון לשחק בהם זה משחקים לעביר את הזמן,אין לי העדפות לחברות חלקים מסוימים. והוא צריך להחזיק מעמד בערך 3-6 שנים. דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by NaorBiton,

אחים שלי אני צריך המלצה למחשב לסטונדנט לאדריכלות ואני צריך נייד שמסוגל להריץ אוטוקאד 2010 האם המחשב הזה מריץ אותו http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Eee-PC-1201N-Ion-Notebook.24498.0.html

6. המחשב מיועד למשחקים, עיבוד מדיה (קול, וידאו ותמונה), גלישה באינטרנט... מעבד: 1210 ש"ח Pentium 4 2.4Ghz 533Mhz Socket 478 0.13 Micron 512k Cache לוח אם: 830 ש"ח ASUS P4S8X זיכרון: 933 ש"ח Samsung 512 MB 333DDR הארד דיסק: 718 ש"ח Western Digital 80GB SE WD800JB 8MB Cache כרטיס מסך: 1017 ש"ח (Leadtek GeForce 4 4200 128MB AGPX8 MyVIVO (WinFast A280 LE TD דיוידי: 277"ח BenQ DVP 1648A צורב: 740 ש"ח PLEXTOR 48/24/48A כרטיס קול: 730 ש"ח Creative Audigy 2 מסך: 1762 ש"ח LG 19" F900B כונן דיסקטים: 69 ש"ח TEAC 1.44 FD235HF מארז + ספק: 651 …

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. מה העניינים, מעוניין לקנות מחשב בשבועות הקרובים עדיף איזור ה6500 ולא יותר. יש המון אפשרויות ובניתי לעצמי כמה אבל רוצה לשמוע את שלכם ומה לדעתכם הכי חזק.. אחד ההתלבטויות זה האם לקחת AM4 או AM5 וממה שראיתי הזיכרון להם - DDR5 יקר בהרבה (עדיין?) ואם אני מוצא DDR5 במחיר טוב, האם יש יתרונות אחרת בכלל לAMD5 חוץ מזה שהוא תומך במעבדים החדשים? *מעוניין לקנות בארץ את כל החלקים (חדש) חוץ מכרטיס מסך אין לי בעיה להביא משומש ולחסוך (כנראה 6700XT שעולה רק איזה 1100) אלא אם כן תמצאו אחלה דיל. מארז אני יקח גודל רגיל כלומר ATX גובה 45-50 MID TOWER **מבחינת שימושים אז משתמש הרבה באמולטורים חזקים (PS3/XBOX360) ועוד, ווירטואליצזיה, יצירת מוזיקה/מאסטר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, כמה דברים... OC אני לא עושה.. מסך יש לי 17 אינצ' דק מתכוון לעבור ל22 או 24 צריך קצת עזרה בזה :] אני משחק בדרך כלל על הרזולוציה הכי גבוהה שיש אני רוצה מחשב למשחקים ואני רוצה שיספיק לי לפחות לשנתיים.. אני בחרתי במעבד 4 ליבות כי בטוח בעתיד יצא משחקים לזה אני לפחות מאמין שכן.. הGTA יצא ל4 ואף אחד לא יודע בדיוק מה יותר טוב למשחק אם הוא באמת דורש 4 ליבות... הכנתי מפרט אני צריך קצת תיקונים של כרטיס מסך וחברות ששמתי תמליצו לי.... ובבקשה תגובות כי כל פעם שפתחתי נושא היו לי מקסימום 4 תגובות ואני רואה פה שיש אנשים תותחים בדברים האלה ועוזרים מלא אז בבקשה תגובות תודה :] הנה המפרט שהכנתי.. http://img123.imageshack.us/my.php?image=20963823dg9.png בבקשה תגובות ותתקנו אותי איזה כרטי…

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  9. אהלן. הכנתי מפרט למחשב כנ"ל, ואמרו לי לבוא לכאן להתייעץ, אז הנה אני. קודם כל, הנה התשובות לשאלון שלכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 3500. אם אפשר לחסוך בלי לפגוע ביכולת, מה טוב. מצד שני, אפשר לגלוש קצת מעבר ל-3500 אם זאת השקעה ממש משתלמת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מצד אחד - ניגון סרטי 1080p בכמה שיותר שקט. מצד שני - משחקים כמה שיותר כבדים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אני לא גיימר כב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מגבלת תקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (תוכנות פיתוח), ולפחות 50 טאבים פתוחים, ב3 בראוזרים שונים (50 בכל אחד) בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת אלחוטית שקטה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

11. Started by grock,

שלום, אני בונה מחשב HTPC לסלון, עם מארז כולו מפרספקס(שאני בונה לבד, כשאני אסיים, אני אראה לכם תמונות). בשביל שהמארז יהיה דק ככל האפשר , אני צריך ספק כח קטן מימדים אבל חזק מספיק בשביל לסחוב את כל הכרטיסים והכוננים שיש במחשב. חיפשתי קצת ומצאתי את הספקים של מחשבי הSHUTTLE וכל זה.. וראיתי משהו נחמד.. 200W במחיר נורמלי... עכשיו הבעיה היא - האם 200 וואט יספיקו לי בשביל להפעיל את המחשב בלי בעיות ? הנה המפרט: ASROCK 775VM800 - לוח אם, לסוקט 775. CELERON D 2.8GHZ 533MHZ FSB, 256KB CACHE, 64 BIT NVIDIA GEFORCE 4 MX440 64MB 1GB DDR PC3200 400MHZ - זכרון HAUPPAUGE WINTV PVR 150 - כרטיס טלוויזיה MAXTOR 160GB SATA 8MB 7200 צורב דיוידי של טושיבה X8 CREATIVE SOUND BLASTER LIVE - 24BIT 7…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. שלום לכולם הייתי שמח לקבל חוות דעת על מפרט, להצעות או הערות. האם להוסיף כרטיס מסך? אם כן אז איזה כרטיס? מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: מחשב כללי חזק(משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : מקלדת, מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. הא…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  13. שלום , אני רוצה סוףסוף לקנות מחשב חזק יחסית למטרות של משחקים (שמן הסתם ייתן לי גם מספיק כוח חישוב למטרות אחרות( מבחינת מפרט אני רוצה להרכיב סביב מעבד QX9650 INTEL. 1. מבחינת מחיר אני חושב ש 3.5K (ללא המעבד) זה סכום סביר, לא? עם אפשרות חריגה של 500 ₪. 2. המחשב מיועד למשחקים החדשים שבשוק ,כמובן שיתן רזולוציות גבוהות ,תכני HD וצריך גם לספק,מספיק כוח מיחשוב לעוד תכונות כלליות יותר כמו MATLAB PHOTOSHOP,. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מבחינת מפרט קיים, יש ברשותי רק את המעבד QX9650 INTEL 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט (כי הוא נכנס לחדר עם תינוק) 6. מבחינת OC, יכול להיות נחמד לאפשר זאת, במידת הצורך. 7. מע' הפעלה של WIN7 8. אין לי חנות מועדפת, כאשר אני בצפון, אבל זה לא מחייב. ממש תודה, אם …

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by ccc,

ASUS A7N8X אן פורס 2 AMD ATHLON XP 2000+ CASE+WIBDOW+LAMP 256DDR266-2*128 5 EXTRA CASE FANS G-FORCE 3 Ti200 128MB DDR DVD ROM HITACHI CD ROM TOSHIBA 52 SUPER WOOFER 2800W\ OPTI MOUSE USB MULTIMEDIA KEYBOARD tt volcano 9 hard cano 2 hd megira מחשב טוב? יריץ הכל? המלצות טענות בקשות לגבי המפרט לכאן..

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by YardenRon,

היי חברה.. אני חדש פה בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד ;D * מטרות המחשב: שימוש באוניברסיטה ובבית- תיכנות, אינטרנט, מוסיקה, סרטים ומשחקים (בעיקר משחקי רשת רבי משתתפים עם דרישה לגרפיקה גבוהה) * גודל המסך: 15.4 15.6 * משקל רצוי: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף כמה שיותר בהתאם לחומרה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: HP, DELL * זכרון: לפחות 4GB * מעבד: רצוי מסדרת ה-i התקציב הוא אמנם עד 5000 ש"ח אבל יותר נוטה לכיוון ה-4500 (מוכן לחריגה של 500 אם יש צורך) אני פתוח לכל הצעה.. מעדיף לקנות בארץ אבל אשמח לשמוע גם על…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  16. Started by lyadz,

חג שמח אשמח לעזרה וייעוץ ברכישת מחשב נייד לשימוש ביתי. המחשב מיועד לשימוש כל חברי הבית כולל ילדים בבי"ס יסודי תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ש"ח, חריגה רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוב העבודה משרדית, יוטיוב, מיינקראפט מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב…

17. Started by GMeg,

המחשב מיועד בעיקרו לאינטרנט ומולטימדיה (סרטים ומוזיקה) אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  18. אבא שלי רוצה לרכוש מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, מעט Word ומדי פעם הוא ירצה לערוך סרטים שהוא מצלם במצלמת הוידאו (לא לעיתים קרובות מדי) הוצע לו המפרט הבא: * Intel Prescott P4 3.0 * לוח אם Intel Avalon 915 + כ. מסך וכ. קול על לוח האם. * זכרון 256*2 (Dual) סה"כ 512. * דיסק SATA 80G * וכל השאר... מה דעתכם? 1. האם לא מספיק ללכת על 256Mb זכרון? 2. האם ישנם תחליפים טובים יותר ללוח האם? 3. אני לא מרוצה מכך שכרטיס המסך הוא משולב ומעדיף בנפרד, מה דעתכם? האם ולמה כדאי לשדרג? תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מחשב נייד קל וקטן, 12-13 אינץ', לא יותר מ1.3 ק"ג, עדיף כמה שפחות, לשימוש משרדי. הכי חשוב זה משקל, מבנה, אמינות וזמן סוללה - המשקל של הכבל חשמל גם משנה, אז למשל יש עדיפות ל-DELL שהמטען שלהם מאוד קל ביחס לאחרים. התקציב די גמיש, אני קונה את המחשב באוסטרליה, אז קשה לתרגם למחירי ישראל אבל בוא נגיד שאם בארה"ב זה עולה בסביבות 1500-2000 דולר אז אין בעיה. הסתכלתי קצת על Toshiba Portégé Z830-S8302 Samsung Series 9 (900X3A) Lenovo X220 בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות - עדיף היום כי אני רוצה לרכוש את המחשב מחר. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. למישהו יש מושג אם זה יכול לקרות לפני תחילת 2015 ?

21. Started by ToLy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל איפה שכדאי לנצל ולחסוך איפה שניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בHD, סטרימינג של משחקים באיכות גבוהה, הקלטת משחקים באיכות גבוה ETC. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/ כבד /פרנסה). פוטושופ, אדובי פרמייר, סוני ווגאס, אפטר אפקטס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל ! …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התקציב עד כ1500ש"ח, בתקווה למצוא מבצע מוצלח בחו"ל בבלאק פריידי. הדרישות מסודרות לפי חשיבות- -איכות כתיבה בעזרת עט ייעודי -זמן סוללה בנתיים המועמד הראוי היחיד הוא הATIV Smart PC Pro של חברת Samsung. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Yaniv.E,

זיכרון : SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤ 696 לוח אם : ASUS P5B DELUXE ¤ 1097 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1244 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 7600GT SILENT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - EN7600GT SILENT/2DHT/256M - RETAIL ¤ 1034 קרור למעבד : ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 AT FOR INTEL 775 ¤ 294 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4365 מה דעתכם? (HDD מארז וכו כבר יש לי) להחליף משהו? או שזה שילוב מנצח?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי חבר'ס מחפש מפרט למחשב עבודה ומשחקים, עם הדגשים הבאים: אחריות - כמה שיותר, בעיקר על ה-HD תומך בויסטה (זיכרון או מה שצריך) מארז וספק סבירים זיכרון - לא חייב 4 ג'יגה, אבל שיאפשר לשדרג בעתיד חשבתי גם שכדאי שתהיה תמיכה ב-RAID לשדרוג עתידי של הדיסקים. אני מעדיף לקנות מ-TMS או מאחת החנויות באיזור ראשון-רחובות (SKYPC, FOXPC) תודה!!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. יש לי נייד HP PVILION TX1000 קניתי אותו בארצות הברית לפני כשנה.. מותקנת עליו ויסטה מקורית מהחברה. הייתי רוצה להתקין עליו XP ולוותר על הויסטה הכבדה והמעצבנת אבל יש לי הרבה שאלות ואי וודאיות לגבי ההתקנה.. קודם כל שמעתי שיש הגנה מובנת על ניידים שלא מאפשרת הסרה של ויסטה ככה שגם אחרי שאני מפרמט עדיין היא שבה ומותקנת.. האם נכון והאם יש דרך לעקוף? דבר שני הדרייברים, יש כל כך הרבה שטויות על הלפטופ שצריכים דרייברים. ואני מפחד שלא אמצא את כולם ברשת , ודברים פשוט לא יעבדו לי במחשב (כמו קורא טביעת אצבע, מצלמה, פד עכבר וכדו'..) אחרי הפרמוט וההתקנה של הXP. אשמח לכל מידע ועזרה שהיא בנושא.. תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.