עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W מומלץ מאוד כרטיס שנמצא בKSP או באייבורי כי הם נמצאות ליד הבית שלי (אשקלון) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אחותי מחפשת לפטופ עד 3K. ניתן מעט לחרוג ב-200 שקל במידת הצורך אם זה באמת נחוץ. מחפשת בעיקר שיהיה עם 3 שנים אחריות (שזה יחסית מגביל את ההיצע על DELL, אך אם יש חברות נוספות אשמח לשמוע). כמה שיותר שטח דיסק ומפרט הכי טוב שניתן לקבל בתמורה לתקציב. הסוללה צריכה להספיק לכמה שיותר זמן, אבל זה לא קריטי (הכוונה היא שלא תסחט ותגמר תוך שעה וחצי). נקודה אחרונה- מומלץ שיהיה גם קל. בחורות לא אוהבות לעשות משקולות... החנות שממנה תרכוש את המחשב צריכה להיות בין חדרה לחיפה ומשום מה היא נמשכת מאוד לקנות ב-באג. אשמח פה להצעות שונות מכייון שלפי הידוע לי אחריות בניידים היא מטעם היבואן ולא החנות, כך שהחנות תבחר לפי המחיר והקרבה בעיקר. בסופו של דבר, אין לה דרישות מיוחדות מהנייד, אך הוא צריך…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by chenrp,

זה מחשב HP, יש עצות לפתרון? זה צמה לא מחוברת טוב או מסך תקול? תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by adigolds,

היי, אשמח אם תמליצו לי איזה מחשב מסוג All-In-One (שהכל נמצא במסך מסוג MultiTouch) מהדגמים שנמכרים היום בישראל הוא הטוב ביותר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד דרך EBAY עכשיו אני די חדש בנושא ולכן אבקש את דעת המבינים בנושא של קנייה מח"ל למשל כמה לוקחים מכס או מע"מ פחות או יותר,האם זה בטוח? וכו... 1) תקציב: אני לא ממש יודע כי בארץ מחשבים כאלו לגיימרים עולים 6-9 אלף ויותר ובחו"ל מחשב כזה יש גם ב 3-4 אלף ולכן אני בבעיה אבל אפשר להגיד שעד 3500-4000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש בכמה רמות מעל והוא עולה נניח עוד 400 שקל אז בסדר. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר המחשב ישמש לצורך משחקים כבדים,סרטי HD וכמובן גלישה. * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב בוא נגיד שלא ירד מ 15 אינצ' * משקל רצוי? אין העדפה מסוימת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by lidorkalfa,

אני עוזר לחבר לקנות מחשב, ניסיתי להרכיב לו מפרט והמליצו לי על הדרך על עוד 2, אשמח לעזרה.. אלו שלושת המפרטים שיש כרגע: תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by TheHungryOne,

כמו שמצוין בכותרת, זהו מחשב שמיועד בעיקר לגלישה באינטרנט. השקט ואורך החיים של המערכת חשובים. מה דעתכם על המפרטים הבאים: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪196 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Cooler Master Elite 334+Cooler Master 400Watt, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1349 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. מסך- 15.6 אפשר לרדת עד 15.4 המחשב ישמש לאינטרנט אופיס קצת ומידי פעם סרטים אז צריך שיהיה לפחות חיבור vga אם אפשר עם hdmi עוד יותר טוב וזהו אין ביקוש מיוחד תודה רבה עמית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 4100 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים (בינוניים+) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 26 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. היי לכולם, מישהו יודע מה המחיר המומלץ של מעבדה לבצע עבודה של החלפת מעבד למחשב נייד? אני מתכנן לקנות אחד ולעשות שדרוג למחשב שלי (ביררתי שאכן יש תאימות עם הלוח) בנוסף, האם סביר שASUS משתמשים בדבק תרמי? או שבד"כ ההחלפה של המעבד לא אמורה להיות בעייתית?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Starsky,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מרכיבים במחשב הנייד. כל המחשב זהה (WIN7, כרטיס מסך זהה מובנה, 320GB הארד דיסק וכו וכו..) מלבד שני אפשרויות שאני יכול לשנות, הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף. מעבד P6200 3M cache 2 GHz עם זכרון של 2GB DDR3 1066Mhz או האפשרות השניה T4500 1M Cache 2.30GHz 800 MHz FSB עם זכרון של 4GB DDR3 1066 MHz איזה מחשב לדעתכם יתן מהירות עבודה גבוה יותר? המחשב הוא לשימוש ביתי למישהו שנטו גולש באינטרנט ורואה סרטים וכד'... המחיר הוא אותו מחיר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב נייד המבוסס על האריכקטורה האחרונה "Sandy bridge" עם המעבד "i7-2720QM" האם כרגע משתלם לקנות או שבעתיד הקרוב(חודש חודשיים) צפוייה להיות ירידה דרסטית במחירים??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bcarmi,

הגיע הזמן להחליף את הסוס הישן שכבר לא דוהר.... 1. התקציב המקסימלי- 3500ש"ח למחשב+ 1200 למסך "24 (חשבתי על 2486LG) 2. השימושים הצפויים של המחשב- photoshop,corelDraw, illustartor אינטרנט, office 3. חומרה מיוחדת הנדרשת? כרטיס רשת אלחוטי PCI (מדובר בקומה שניה-רצוי כרטיס איכותי עם חיבור לאנטנה חיצונית חזקה שקיימת ברשותי) 4. דיסק קשיח 1-1.5 טרה(או יותר) עם 64MB 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 6. מערכת הפעלה win 7 (קיימת ברשותי) 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור מרכז/ השרון 8. מארז- חשוב לי מארז (לא שקוף...) וספק 500W לפחות איכותיים ושקטים. 9. כרטיס המסך צריך לדעת גם להריץ Solidworks (מדי פעם...) 10. מעבד- מעדיף אינטל. 11. זיכרון…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. אהלן, המחשב שלי חזר מהמעבדה של HP לאחר שנשלח בעקבות רעש במאווררים.. הם סידרו את הבעיה ונאמר לי שיש "לנקות את המאווררים פעם בשבועיים" ... איך מנקים את המאווררים ? אוויר בלחץ ? מה הדרך הבטוחה והנכונה לעשות את זה ... ? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by LeoK,

שלום לכולם, אחרי חיפושים רבים, האפשרויות הצטמצמו לכדי 2 מחשבים: 1. Toshiba Satellite A660-10W 2. HP Pavilion dv6-3120ej XE041EA השאלה היא איזה בין השניים הוא כדאי יותר ולמה אם יש לכם הצעה טובה יותר בשווי המחשבים הנ"ל אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כי הוא טיפה התיישן עם הזמן.. התקציב הוא עד 2000 שקל בלי חריגות וזה מפרט חלקי, לנסות לחסוך כמה שיותר. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך,RAM וספק. השימושים שלי הם גיימינג על הגדרות גבוהות, משחקי יריות BLACK OPS וכל החדשים, המסך שלי הוא Syncmaster 226bw , הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050, ספק כוח ג'רני לדעתי 500MW צריך להחליף וזה המפרט: ציוד היקפי לא צריך בכלל,שקט-מ1-10 8 שאפשר לישון איתו בלילה, אוברקלוק קל. אם אתם חושבים שצריך להחליף את כל המחשב-תגידו, ואם אפשר להחליף רק כרטיס מסך בלי כלום זה גם טוב לי. תודה. ד"א תמזל"טו יש לי היום יומולדת.. ;D

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם ! ;D בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב גימינג חדש . התקציב הוא 4.5k-5k עם אפשרות לחריגה במידת הצורך (כלומר,שדרוג משתלם במיוחד). כמובן שרצוי שהמחשב יריץ משחקים על הגדרות גבוהות ככל שאפשר. המסך שיחובר למחשב הוא בעצם טלויזית LCD בגודל 46 אינץ' בעלת רזולוציה טבעית של 1080p (המסך הוא la46c750). בנוסף, לאור העובדה שהמסך תומך ב- 3D יש לי העדפה מסוימת לכרטיסי Nvidia בגלל תוכנת התלת מימד שלהם, אך אני אשמח לשמוע גם הצעות לכרטיס מסך של ATI. אני לא מתכוון לעשות OC בזמן הקרוב, אך אין ספק שתמיד טוב שקיימת האופציה 8). לבסוף, אני גר באזור השרון בסמוך לנתניה ואשמח לשמוע ממכם המלצות לחנויות מומלצות ואמינות שכדאי לרכוש אצלהם את המחשב. תודה רבה רבה מראש !!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by iNsTinct,

שלום מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם פוטושופ פתוח קבוע והרבה חלונות ותכונות פתוחות ברקע לכן אני מעדיף שיהיה מבוסס i7 חשוב לי שיהיה לו לפחות 500gb כרטיס מסך שיהיה טוב+ מסך led לפחות 4gb זכרון תודה לעוזרים חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארצות הברית לכן אתם יכולים להמליץ על מחשבים שהם 7-8K בארץ!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכל החברים, צריך עזרה בלהרכיב מחשב לעריכה גרפית, המחשב לא בשבילי אלא בשביל בן דוד שלי. הוא מתעסק בתחום הצילום והעריכת תמונות ווידאו, המחשב מיועד לעסק/פרנסה ולכן החשיבות המרבית זה שהוא ירוץ ולא יתקע יותר מידי. התוכנות העיקריות איתם הוא מתעסק אלו התוכנות של אדובי; פוטושופ, ליטרו, פרמייר (אלו העיקריות על פי מה שאני יודע). בעיקרון התקציב כאמור הוא 5500 ש"ח, אם זה לא מספיק אז רק תגידו ואני אברר איתו לגבי חריגה. אין לו צורך בציוד הקפי, וממה שהבנתי ממנו גם לא בכוננים קשיחים פנימים, יש לו כבר 4 T"B עלייהם הוא עובד. אולי אפשר להוסיף כונן קטן בשביל המערכת הפעלה. נ.ב. העבודה היא בעיקר עם קבצי תמונות ששוקלים המון (קבצי RAW) ולכן אחד הקריטריונים החשובים לו שהמאגרי תמונות (ששוקלים…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום רב, מעוניין לקבל הצעה למפרט למחשב משרדי בתקציב עד 3000 שח (התקציב לא מוגבל). חשוב שהמחשב יהיה ממש חזק וממש שקט! השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס. מבקש לבנות מפרט על 4 G זיכרון לפחות. תודה, נמרוד.[br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 15:53:46 הי ,זה מפרט שאני בניתי - אשמח להתייחסויות: AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחיד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Psy,

עושה רושם שההתקנה עברה בסדר, עד שזה הפעיל מחדש את המחשב .... כשמערכת הווינדוס מתחילה לעלות הוא רושם [תוך כדי שהמערכת רצה - לפני שהיא בכלל עולה] הודעת שגיאה : Error C0000034 applying update operation 282 of 116005 (_00000000000...) מיותר לציין שזה נתקע המצב הנ"ל והמערכת לא עולה.. כשמבצעים כיבוי והדלקה מחדש הוא נכנס לריקוברי מוד - [מצב בטוח גם לא עולה כשאני לוחץ F8 ומנסה להיכנס אליו] לצערי - מה שבד"כ ווינדוס עושה לפני התקנת עדכונים זה יוצר נקודת שיחזור, מה שהוא לא עשה הפעם ככה שלא ניתן לשחזר מערכת ללפני העדכון. בכל אופן במצב ה recovery manager של HP האפשרות היא רק לעשות "התאוששות מערכת" , שמגבה את הקבצים וצורבת על דיסק ובעצם עושה פירמוט למחשב ומחזירה אותו למצב כמו שיצא מהמ…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by giltovly,

שלום. אני מחפש מחשב נייד קל משקל לצורכי לימודים ועבודה (אופיס, אינטרנט, פוטושופ) אך גם כשיר להריץ משחקים לדוגמת WoW או Dragon Age 2 (לדוגמא). קיימת אפשרות של רכישה בארה"ב בחודש מאי - מה שאני מקווה שישפיע על המחירים... אילוצים: 1. עד 5000 שקל. 2. עד 2 ק"ג (ולכן מסך 13 אינץ'), עדיפות לאזור 1.5 ק"ג. 3. PC ולא MAC. העדפות: 1. מכיל כונן DVD. 2. זמן עבודה ארוך (6 שעות ומעלה). 3. מעבד i5 ומעלה. תודה רבה לכם על העזרה בתהליך! גיל.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by zvi0005,

שלום יש לי שאלה בקשר למעבד AMD Turion II Dual-Core Mobile Processor P520: מבחינת ביצועים, לאיזה דגם של מעבד מחברת intel אפשר להשוות את המעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by manowar333,

סליחה אם מפורסם במקום לא נכון קניתי נייד לפני זמן לא רב ויש לי הרגשה שהמעבד עובד חם מידי חיפשתי בגוגל ולא מצעתי תשובה מדוייקת מחשב:ASUS A42JA מעבד:I7-740QM CORETEMP ו-REALTEMP מדידות די זהות LOW:42-50C HIGH 100% LOAD:80C בזמן עבודה ממוצעת:60-70C תודה מראש ואני יודע שמקסימום זה 100C השאלה כמה זה סביר במצב סטנדרטי 114 צפיות 0 תגובות?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by koko0,

יש לי hp 4320 עם. סלוט פנוי לזיכרון רציתי לדעת מה זאת החברה הזאת ואם הם מתאימים - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2455 המחשב עם I3 . מישהו יודע איך מוסיפים זכרונות במחשב הזה? זה מבטל אחריות מבאג? החלפתי כבר בכמה מחשבים אבל הוא נראה מיוחד מלמטה (חלק לגמרי)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים