ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אנשים, יש בידיי שתי מפרטים ששתיהם חזקים השאלה מה יהיה טוב יותר! אשמח לעזרה מכם! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪189 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪409 מארז: באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 …
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך מחשב לשימוש שוטף באינרנט הורדות וכאלה לימודים סרטים ושישמש גם כטלוויזיה אני מעדיף מעבד של אינטל על AMD ולא נראה לי שאני יעשה OC. חג שמח לכולם
-
- 11 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב אני צריך מפרט עד 4K עדיף שיהיה מחנות בקריות או בחיפה עכשיו אני צריך: מעבד+לוח זיכרון כרטיס מסך הארד דיסק מארז+ספק מסך דק אם לא נכנס בתקציב אז רגיל עכבר+מקלדת צורב DVD ומדפסת אפשר חריגה של 100 150 שקל המחשב מיועד לזוג מבוגרים תודה.!!
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב ובניתי מפרט, עכשיו אני רוצה בבקשה שתגידו לי איך המחשב והאם אני יוכל להפעיל את המשחקים החדשים על רזולוציה של 1920X1080 חלק וללא בעיות, יש לציין שיש לי מסך בגודל 23 אינטש, שמעתי שה5850 כרטיס ארוך, האם הוא יוכל להיכנס לCM 690 בלי שהוא יפריע לשום דבר?, אם אני יקנה קירור איכותי אז אני יוכל לעשות OC למעבד? אם כן לכמה GHz בערך אני יוכל להגיע?, הנה המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ¤743 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-640SATA16M זיכר…
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחפש מחשב ללימודים (לא לצרכי גראפיקה ומשחקים) שיהיה חזק ומהיר עד 7000 ש"ח. עדיף מסך 14.1" לא מבריק. מה מומלץ יותר מבין השניים שכתבתי? והאם יש עוד מחשבים מומלצים פרט לשניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב הודעה חדשה עם אותן הדרישות מפעם שעברה, רק שהתקציב עלה: במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב1000-1100 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב. אשמח לסוללה חיצונית שתתן לי 15 שעות עבודה,כמו שיש לסוני\לנובו? כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בונה HTPC להורים שלי, המחשב יהיה רק לסרטים. 80% MKV שקיימים היום ברשת באיכות 720P וה20% יהיה על MKV 1080P מה דעתכם יעבוד טוב? ואיזה מהכרטיסים עדיף? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה : http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2456 האם הוא טוב למשחקים כבדים ? ואיך הוא באופן כללי ? והאם יש משהו דומה בעלות נמוכה יותר ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (מפרט בצד) מטרת השדרוג היא רכישת מחשב ברמה גבוהה לצורך הרצת תכני HD ושייתמוך במשחקים לזמן רב ככל שאפשר מעכשיו. רזולוציית המסך -900*1440 אין צורך בציוד היקפי+צורב+דיסק קשיח בקשות מיוחדות: 1.לבדוק אפשרות של השארת המארז הנוכחי אבל החלפת הספק והמאוררים באופן גורף על מנת להשקיט את המחשב כמה שאפשר. 2.להעלות את האפשרות של אוברקלול למעבד במקום רכישת חדש. 1 Sapphire HD5850 1GB GDDR5 PCIE 1,390 ש"ח 1 Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 485 ש"ח 1 Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem 355 ש"ח סה"כ 3,320 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב ב3500 שקל מקסימום... הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וכאלה אבל שיעבוד טוב גם במשחקים דיי רצוי שיהיה בו מעבד 6300...ומskypc או ksp תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי לתיכנות, אינטרנט ואולי קצת סרטים חשבתי על מחשב FUJITSU SIEMENS מדגם: AMILO A1645G אם תוכלו לתת לי חוות דעת או עצות לגבי מחשב אחר אשמח תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
-
היי, אני בקרוב עובר לקו שהולך לספק לי יותר מדי זמן פנוי (בשעות לא שגרתיות) ולכן החלטתי לקנות מחשב נייד. מבחינת גודל מסך - אני מחפש משהו בסביבות ה13-15.4, לא יותר מזה ובטח לא פחות מזה, רחב (יש כאלה שהם לא היום?) ועדיפות לדגמים עם רזולוציות גבוהות יותר, אם קיימים במחירים האלה. עדיפות למשקל כמה שיותר נמוך, למרות שאם זה בא על חשבון ביצועים/סוללה/רכיבים, אז ממש לא משנה. לאחותי יש נייד חלש עם סוללה שמספיקה לה לשעתיים וחצי - לא לשם אני חותר. אמנם יהיה לי מקום להטעין אותו, אבל כיוון שאני לא יכול להשאיר אותו שם בלי השגחה, אני אשמח לסוללה חזקה, גם על חשבון משקל. השימושים העיקריים שלי יהיו בו גלישה אינטנסיבית, סרטי HD, ומשחקים (החל מרד אלרט 2 עד פורטל 2. אני ממש לא מצפה שהוא יריץ לי…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להרכיב מפרט מחשב לתכנות שיעבוד בצורה מהירה וחלקה עם 40 חלונות פתוחים, קומפילציה כבדה, מכונות וירטואליות, Docker, באמצעות הזמנה של חלקים בסיסיים ויקרים יותר מחו"ל (כגון מעבד, זכרונות וכו) ששם המחירים בד"כ יותר זולים ולבצע השלמות בארץ. אין צורך בגיימינג אז לא צריך כרטיס מסך מיוחד. אבל אני כן מעוניין לעבוד עם 2 מסכים. אני לא מספיק מבין בהרכבת מפרטים אבל אני לומד מהר ואשמח לעזרתכם האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? האם צריך רכיבים נוספים? וכדומה. כל תגובה תתקבל בברכה. חשבתי על מעבד: AMD Ryzon 7 3800X זיכרון: CORSAIR Vengeance LPX 64GB פעמיים המוצר הזה לוח אם: שיתמוך במעבד ובזיכרון (וגם כולל WIFI אבל לא חובה) …
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שאמורים לרשום גם תקציב אבל בגלל שאין לי שמץ בניידים אז אין לי מושג גם לגבי תקציב ..... כדאי שלא יעבור את ה 5000 מחשב לאחותי (סטודנטית) ...מחשב פשוט בעקרון צריך להיות לעבודה מסרדית + קצת סרטים DVDRIP ... OFIICE ...אינטרנט .... מה הולך היום ? לא יד שניה ... מה אתם חושבים על זה ? http://officedepot.co.il/(01uax4553vrfjfbxglcbrnri)/catalogFamily.aspx?ID=593534&CID=100
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא שלי מחפשת מחשב בסיסי שישמש אותה לצרכים בסיסים ביותר כגון: - גלישה באינטרנט. - כתיבת מיילים. - קצת עבודה עם אופיס. - שימוש במסנג'ר. התקציב הוא 3000 +- ואני מתלבט בין שני מחשבים: 1. הלנובו 3000 N200 שהיתרון שלו הוא המחיר האטרקטיבי (2720 ש"ח) והחסרונות שלו זה האחריות (שנה אחת) והזיכרון הפנימי (1 ג'יגה). http://ivory.co.il/product.asp?productid=1028&CatCode=315 2. הדל Inspiron 1525 שהיתרון שלו זה האחריות (3 שנים) והמפרט המעולה והחסרון שלו זה המחיר (3365) שקצת חורג מהתקציב. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm רציתי לדעת איזה מחשב כדאי יותר או אם יש מחשב אחר שכדאי בתקציב כזה. האם שווה להוסיף לתקציב עוד 300 שקל ולקחת את ה DELL? או …
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שוב שלום! בהמשך להכתבות האחרונה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431527.msg3711709#msg3711709 אני ממש לפני קניה, וכמעט נסגרתי סופית על המפרט הזה: יש לי עדיין 2 שאלות: 1. האם הספק הנ"ל יספיק לצרכים של המחשב? לפי מה קובעים את ההספק הנדרש? יש בפנדה גם Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem ב260 שח ו - Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem ב 345 שח למשל... ויש לי אפשרות לחרוג ב200 שקלים מהתקציב. האם מומלץ יותר לקחת אחד מהשניים הנ"ל במקום ספק כח סיסוניק 350W איכותי, עלות 215 ש"ח? האם השדרוג הזה טוב במובן - עלות תועלת? 2. במפרט שצירפתי אין גוף קירור חיצוני למעבד, וראיתי שמפרט שהציעו לי מksp כן היה גוף קירור חיצוני. אז כדאי/צריך להוסיף? ואם כן , איזה מומלץ?…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב כולל של עד 4000 ש"ח. דברים שחשובים לי הם: א. אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב לזמן ארוך לא רוצה להחליף אותו אחרי שנה שנתיים ב. המחשב מיועד לעבודה על מסמכי WORD/EXCEL/POWERPOINT לאוניברסיטה, לגלישה באינטרנט, ולמשחקים אבל לא ממש רציני יהיה נחמד אם אפשר יהיה לשחק פיפא, ג. חשוב שיהיה משהו באזור ירושלים, ככה שאם יש בעיות לא צריך לנסוע רחוק לחנות כדי לטפל במחשב. ד. אני רוצה שיהיה מסך גם, וכרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה, ה. לא צריך תוכנות, רק את החומרה + הרכבה כמובן, תודה מראש לכל העוזרים!. ;D
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע לידי מחשב כרגע, רשום עליו Vision StyleNote אך מתחתיון רשום Clevo M72S. (ידוע גם כm720s) המחשב עצמו 12", מעבד T2130, וגיגה זיכרון. צ'יפסט לדעתי של SIS, אבל לא הצלחתי למצוא מידע מדויק. הארדיסק 100 גיגה, וצורב DVD. המצב החיצוני של המחשב םשוט מדהים, כאילו יצא ברגע זה מהקופסא. חיפשתי קצת על הדגם הזה על מנת לקבל ביקורות ופרטים מדוייקים (בעיקר על איזה ערכת שבבים מדובר) וגילית שהמחשב זהה לSager NP7250. יש לכם עוד פרטים על המחשב, ובאופן כללי אם כדאי לקות אותו (שימושים משרדיים בעיקר, אולי סרט פה ושם) ועוד משהו חשוב, מאיפה אני יכול להשיג לו דרייברים? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מה כדאי לי מבחינת משחקים ?? הכרטיס מסך 260GTX וכן זה M למוביל זה מחשב נייד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לייטרום קלאסיק - ה - TR3 משאירים אבק לכל השאר, כולל TR2 וגם אינטל X החדשים. Threadripper 3960X מהיר יותר מ- 2X יותר ממעבדי ה- X-series החדשים, ו 5-6X מהיר יותר מהדור הקודם Threadripper 2990WX! שימו לב שה - 3960X הוא המעבד ולא אחיו הבכור. עדכון: יצא והגיע לבדיקות מעבד TR 3990X עם 64 ליבות ! פוטושופ - טוב, כאן אין הבדלים משמעותיים, ואפילו 9900K הוותיק צמוד מאוד ל TR3. אז חבל על הכסף. לא אקטואלי. דה ווינצ'י - כאן, 3960X מהיר בסביבות 10% בסך הכל לעומת Intel Core i9 10980XE החדש. אפילו TR3 3950X נותן תוצאות זהות למעבד אחרון של אינטל. כמעט אין הבדל לעומת 3960X. עדיף ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סבא שלי מתקשה לקרוא את העיתון ואני רוצה לקנות לו מחשב נייד שיוכל לקרוא בו כתבות וכו מחשב נייד עד 2.5 K עם מסך גדול(17) ,שיאפשר בנוסף עבודה משרדית סטנדרטית וגלישה באינטרנט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד: ברמת העיקרון התקציב הוא6000ש' +\- ודרישות : מעבד בתצורת סנטרינו 1.7 בערך, WI FI , הרדיסק מהיר (לאו דווקא גדול) 512 זיכרון (DDR2 באמת יותר עדיף? ) לשימוש אינטרנט\מולטימדיה\לימודים\ואולי גם לינוקס... מי מבין הבאים עדיף מבחינה חומרתית, אך לא פחות חשוב עיניין האחריות והאמינות המחשבים ששמתי עליהם עין 1)IBM R50E מחשב טוב ואמין עד כמה שידוע לי אבל מפרט טיפה מיושן? צ'יפסט 865 כ.מסך אקסטרים גרפיקס2 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2647&scat=313&tcat=20 2)FUJITSU-SIEMENS V2040 מפרט לא רע הרדיסק SATA אינטל 900 וכו'... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11993 3)HP PAVILLION DV4250 שיש …
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-