ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא משנה כל כך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה קריטי, רק בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל מאוד חשוב שיעבוד מהר ויחזיק כמה שיותר זמן. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). בתדירות גבוהה מאוד, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר לומר שלא צריך שיריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במקלדת של המחשב מתי שנגיד אני בא לרשום את האות מ סופית וכל אות אחרת כמעט זה רושם לי מספרים במקום האותיות אם למישהו אולי הייתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך פותרים אותה אני אשמח אם תגידו לי מה הפתרון בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד דגםHP Pavilion dv6-3070ej ואני מתקין את הדרייברים לבלוטוס והוא רושם לי להפעיל קודם את הבלוטוס חיפשתי בכל המחשב גם במקשים גם מסביב למחשב איזה לחצן של הבלוטוס ואין לא מוצא .גם בפקודות של ה FN תודה לעוזרים נ.ב ליד השעון יש לי את הסמל אני נכנסתי להגדרות סימנתי את כל מה שצריך ב וי ואין הוא לא מוצא התקנים ומחשבים אחרים לא מוצאים אותו
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע פירסמתי את הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494365.0, שם ביקשתי חוות דעת על מפרט המוצא בKSP http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&comp=31 לאחר בירור, הבנתי שמפרט טוב והבעיה היא רק המפרט והספק. דחקתי את המחיר עוד קצת ושיניתי קצת את המפרט לפי ההמלצות שקיבלתי, ואשמח לחוות דעת נוספת: דגם מחשב: i00 מעבדי אינטל: Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12021 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://ww…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף כזה שסוחב win7 אבל אם זה לא בתקציב, אני יכול להתקין XP. למען הסר ספק, המחיר 1000 ש"ח לא כולל את מחיר מערכת ההפעלה ושום ציוד הקיפי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם, אני מתעניין בקנית מחשב חדש בתקציב של עד 5000 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט , פוטושופ וחשוב שהמחשב יוכל להריץ טוב משחקים. הנק' הבאות חשובות וצריך שיהיו כלולות במפרט : *מעבד חזק וטוב מבית אינטל *כרטיס מסך חזק מבית ATI *זיכרון גדול בנוסף חשוב שהמחשב יהיה שקט. אבקש גם המלצות לחנויות שעדיף לקנות מהן את המחשב באזור ירושלים/המרכז. תודה .
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
איזה מהם יהיה יותר מהיר בביצועים במשחקים, בסרטים ותחת עומס מטלות? ואיזו חברה עדיפה מבחינת האיכות, האמינות, והארגונומיה? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון אם מישהו יוכל להגיב ולעזור לי להחליט אני מאוד אשמח ואודה לו!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1.. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -לשחק במשחקים אבל הרוב לראות סרטים המחשב יהייה מחובר לטלוויזיה של פיליפס 42 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב,לא צריך דיסק קשיח יש לי 1T של סמסונג ולא צריך ספק . 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים.ל…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי הכנתי את המפרט הבא שנועד בעיקר למשחקים ולהקלטות(של גיטרה). אשמח לקבל חוו"ד: דגם מחשב: computer מעבדי AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-…
-
- 47 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
בחודשים הקרובים אני מעוניין לרכוש מחשב ואני כבר רוצה לסגור על מפרט, הנה מה שאני בניתי - Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Asus P8H67-M LX H67 CHIPSET Socket 1155 מוצר חדש !, יחידות 1 ₪511 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2380 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 h…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ASUS K53SJ Intel i3-2310M 2.1GHz 4Gb 500Gb 15.6 Full HD GT 520M Win7 Prem זה עולה בארץ 3400 ש"ח האם המקלדת שם טובה ולא נופלת פנימה והאם הוא מטאלי מבחוץ או פלסטיק בצבע מטאלי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים !!!!!! אחרי תקופה שלא הייתי פעיל פה חזרתי אני צריך את עזרתכם, אני מתכוון לרכוש נייד בקרוב אך המבחר רחב מדי, כיוון שהניסיון שלי די דל בתחום של הניידים אני מבקש את עזרתכם. בעצם מה שאני שואל על איזה חברה אני יכול לסמוך, חשובה לי גם האיכות ולא הכמות. dell? hp? ומה דעתכם על asus שהיא חברה יחסית לא מוכרת לי בתחום הניידים אני מדבר על הניידים בגודל של 14 - 15 אינץ 'ולא הנוטבוקים הקטנים יותר. אז אני רוצה למצא את הנייד הטוב ביותר עד זה התקציב.3.5k על מה הייתם ממליצים לי? תודה וסופ"ש נעים.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר זה אחרי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים עבודה משרדית וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
תקציב :בין 2500 ל3500 אבל עדיף כמה שיותר זול * מטרות המחשב? משחקים ואופיס * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 שעות ןמעלה אם מתאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD?צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?asus \ dell יש אפשרות לחברות אחרות אבל אלה הם המועדפות שלי מה אתם חושבים על המחשב הזה ? יש לו כרטיס מסך ממש חזק (GTX 260 ) הוא ממש זול 2800 שקל , אבל המעבד טוב ? והזיכרון הוא 4GB של DDR2 מה דעתם עליו ? ויש לכם משהו אחר להציע אפשר מחול או מהארץ http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/ite…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לאנגליה לכמה שנים ורוצה לרכוש שם מחשב חדש.לפני הכל,האם כדאי לקנות נייד או PC?האם שם זול יותר?רצוי שהמחירים יתאמו את אנגליה,בפאונדים אם אפשר. לשאלותיכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד: כפי שציינתי - 3000-4000 ש"ח (700 פאונד) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל.אפשר גם להגיע ל-4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה-4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD,שימוש משרדי,גלישה באינט',משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).דפדפנים לצורך גלישה,משחקים,Visual Studio 2010,SQL server,פיתוח…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -אופיס ,פוטו שופ, לא משהו מעבר למשתמש הרגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: משחקים של גרפיקה גבוה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הרזולוציה של המסך 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים של גרפיקה גבוה לדוגמא Crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים תכני HD ועבודות הוורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כלול 23-34 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?מלחמה אקשן ומירוצים גרפיקה טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני מבטל את האפשרות הזאת? גם בhigh performance, יש הגבלה לזמן שימוש בדיסק קשיח. בשביל מה? הרי high performance לא אמור בכלל לחסוך בסוללה. מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מצליח להשיג מחשב מאק מחו"ל ומביא אותו לארץ, הוא נמצא תחת אחריות בינלאומית במידה וקורה משהו? ואם כבר, ידוע לכם על מה האחריות בדיוק? כי שמעתי שיש אחריות גם על נפילות, נוזלים שחודרים למחשב ועוד כמה דברים...(אם נגנב המחשב ???) אם לא, איזה מחשבים כן מאפשרים אחריות בינלאומית ולאיזה תקופה בדיוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב: שיהיה קל כמה שיותר מסך 13" ומעלה זיכרון מעל 2 ג'יגה וחיי סוללה ארוכים שימושים: אופיס בלבד אשמח להצעות
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זהו נסגרתי על מפרט סופי שאני הולך לקנות שהוא גם שקט גם קריר וגם נראה טוב מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1539 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪702 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪267 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX570 GV-N570D5-13I-B ₪1996 מארז: [..] SILVERSTONE RAVEN2 SST-RV02B-W BLACK w/o PSU ₪877 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪460 ספק כוח: [..] COOLERMASTER SILENT PRO 700W - MODULAR ₪599 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 ₪281 דיסק קשיח: [..] OCZ VERTEX3 120GB SSD ₪1616 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופ…
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
זה מחשב בשביל זוגים מבוגרים ,העיקר מצלמה אינטרנט תמונות ואתרים (רואה תמונה) תקציב 3800-3500 שקל רק KSP נתניה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1980*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר בתקציב הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש שדרוג בסביבות 2000 שקל, ללא HDD, ללא מסך וציוד היקפי, למטרת סרטים, אינטרנט ואולי Football Manager, וכמה משחקי אסטרטגיה במקסימום. מה שכן, חשוב לי שהלוח אם יגיע עם כמה שיותר חריצי PCI (רצוי 3), ולא יזיק חיבור ATA. כרטיס מסך לא חשוב לי כרגע, כי נראה לי שהמובנה בsandy bridge יחזיק אותי בינתיים לשימושים שלי, וזה לא בעיה להוסיף בשלב מאוחר יותר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא ככ מבין בהיצע השוק היום הדרישות הכבדות הן: הרבה שימוש בפוטושופ, מסך טוב, חיבור לטלויזיה וצפיה בסרטי HD, מסך 14-15 אינצ' וכמה שיותר קל בהתאם לנסיבות אני קונה את המחשב בחול אז עדיף שתהיה לו אחריות בינלאומית טובה התקציב הוא 1000$+- תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-