ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. שימושים לגרפיקה (עריכת וידאו ופוטושופ) ולמשחקים. התכנון לכרטיס מסך הוא Nvidia GTX 970. האם כדאי לבסס מפרט על מעבד skylake, או שללכת על דורות ישנים יותר? התקציב יהיה בסביבות 5-6k לא כולל ציוד הקפי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מטען זול לקומאפק 610 באזור גוש דן.אשמח לשמוע המלצות על חנויות שמתעסקות בכך. שי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים , אני לא בטוח שזה קשור לכאן , פשוט לא מצאתי מקום אחר טוב יותר. בכל מקרה , יש לי אפשרות לרכוש את המחשב נייד הזה : HP TC4200 בסביבות 4500 שקל. רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות שלו בתור מחשב tablet ? האם זה מסך נגיעה ? לפי האתרים המחשב הזה עולה יותר מ 12 אלף שקל , ויש לו נתונים של מחשב במחיר של 5000-6000 , אז מה מייקר אותו כל כך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני לומדת אדריכלות, התוכנות שאשתמש בהן כל הידוע לי כרגע הן אוטוקאד ורוויט, מניחה שבעתיד יהיו עוד תוכנות. אוטוקאד הבנתי שתומכת בריבוי ליבות, חשוב לי בעיקר שהתוכנות הללו ירוצו ולא אתקל בקשיים ו"מריחות" בעבודה איתן. קיבלתי הצעה למחשב נייח והיות ואני לא הכי מבינה בפרטים אשמח לשמוע את דעתכם עליו. מעבד- INTEL E7500 2.93GHZ 1066MHZ 3MB לוח אם- INTEL LOS INDIOS G43 L1G + 1333MHZ דיסק קשיח- 500GB SAMSUNG 7200 RPM זכרון- DDR2 2GB 800 KINGSTONE/PATRIOT כרטיס מסך- GT220 1GB אז הבנתי מהתגובות שלכם שהמפרט הנ"ל לא שווה. אשמח אם תוכלו לכוון אותי, באמת שאני לא מבינה בזה. אם אתם יודעים על חנות אמינה, אני מתגוררת באיזור חולון-בת ים. תודה רבה, הילה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד הנה טופס מפורום אחר כדיי שתבינו את הראש שלי.. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? -לא מהארץ או מחו"ל: -אממ ארץ? חחח תקציב: 2000-2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אממ תגידו לי כמה צריך אני אברר.. יד ראשונה\שניה: חדש חנדש זמן אחריות רצוי: אממ לא יודע,כמה שיותר יותר טוב לא? חברת המחשב הניד המועדפת: don't ask me מערכת הפעלה רצויה: ווינדאוס 7 כונן קשיח מועדף: לא יודע רק שיהיה גדול משקל הנייד המועדף: לא חושב שיש גודל הצג: לא מבין זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב.. צבע המחשב הרצוי: לא יודע אפשרויות נוספות במחשב: לא יודע מה מטרת שימוש המחשב? אמממ בעיקרון אני רוצה מחשב מהיר עם דיי הרבה מקום שלא ייתקע לי, אני בעיקר שומע שירים וב…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 בכוונתי לקנות מחשב שיגשר בין המחשב הקיים (800 עם GF2) למחשב החדש אותו אקנה אחרי ששני הדורות הבאים של מעבדים וכרטיסי מסך יוטמעו בשוק (משהו כמו חצי שנה עד שנה). את המחשב הזה אמסור לאחי הרש. אין בכוונתי לעשות לו overclocking, מודינג או שום דבר כזה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בלא מעט כסף ואני שומע הרבה רחשים מסביב שהיום כדאי לעבוד עם כרטיס ומעבד של AMD ולא של INTEL\NVIDIA, זה נכון ? אם כן , מישהו יכול להסביר למה ? אני רגיל שאינטל ונבידיה הם ספינות הדגל . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
[אני חדש בפורום והתרשמתי שיש פה מקצוענים ברמה. אני מעונין במחשב ביתי ללא מסך ומקלדת ועכבר.המחשב ישמש לגלישה ולשמיעת מוסיקה. אם אפשר להוסיף גם רמקולים ואוזניות באיכות טובה.מה אפשר לקנות הכי טוב במחיר הזה ואיפה? נ.ב רצוי מעבד AMD ברמה גבוהה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף ? ומה ההבדלים בינהם ? מלבד המעבד, הזיכרון והשלט שהם יתרון ל .HP HP Pavilion dv5-1190 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 MSI GX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3160&CatCode=315
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במעט מאוד ורק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (עבודה משרדית?), משחקים - לא מאוד כבדים (Overwatch, league of legends לדוגמה), אבל אשמח להיות מסוגלת להריץ משחקים יותר כבדים אולי על הגדרות פחות גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו שלא יבלוט יותר מידי בכיתה? (: 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - צריך לכלול מערכת הפעלה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חייב עזרה, אני מחפש כבר המון זמן מפרט לגיימרים, הבעיה היא שכל מי שמציע לי מפרטים מביא לי לוח אם ב-400 שקל. טכנאי המחשבים שלי אמר לי שלוח אם חשוב לגיימרים. זה נכון? מישהו יכול לבנות לי מחשב עד 5000 שקל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב ב-4500 שקל אשר יכלול את הרכיבים הבאים:מעבד,לוח,כרטיס מסך,זיכרון,הארד דיסק,מארז,פלופי וסי די רום. עכשיו ככה,המחשב הוא בשביל חברה שלי,היא בעיקרון מתחילה ללמוד גרפיקה אז היא טוענת שהיא צריכה משהו מתאים. אין לי מושג איזה תוכנות,אפליקציות או השד יודע מה לומדים שם אבל היא כמובן מכירה רק אינטל,אני גם המלצתי לה AMD כמובן אבל כמו שהיא אומרת "אני אהרוג אותך אם משהו לא יעבוד לי איתו..." אז אני רוצה מפרט בשבילה שיהיה גם למשחקים כמו שהיא אוהבת וכמובן גם AMD אם הוא טוב לגרפיקה. נ.ב O.C ? ממש לא בשבילה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, להלן התשובות. תודה על עזרתכם. . מה התקציב המקסימאלי? K4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – -800- 500 ₪ יחד עם זאת אשמח אם לא תהיה חריגה או שתהיה חריגה קטנה יחסית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש לעיבוד תמלילים, משחקים, אינטרנט, פוטושופ, וצפייה בסרטים . אפשרות לחיבור עתידי לTV. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - השימוש במחשב הוא יומיומי ולאורך כל היום. המחשב נפתח בבוקר ונסגר בלילה. שימוש כבד בWORD ומשחקים, שימוש מזדמן בשאר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP, הדגם שלו הוא: compaq nx9010. כשאני מדליק אותו, הוא עושה לי הרבה צפצופים קצרים, ואח"כ הוא מעלה את הווינדוס ועובד רגיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה,הצלחתי להרכיב מפרט מעולה ב5,500 ש"ח למחשב עבור משחקים בלבד. מעבד- AMD ATHLON 64 3000+ BOX לוח אם- Epox 8KDA3J Nvidia Nforce3 250Gb 754-pin זיכרון- SAMSUNG 512MB DDR 400 Original כונן קשיח- WD 80GB 7200RPM 8M SATA כרטיס גראפי- MSI Radeon9800PRO 128MB 256Bit כונן DVD- Toshiba 16X48 SD-1802 OEM צורב CD- LITE ON 52X32X52 RETAIL כונן דיסקטים- APLS Floppy 1.44 מארז- RAIDMAX 822WBP COBRA SILVER [ללא ספק] ספק- HEC 300ART WATT PSU מחיר כולל- 5,424 ¤ הרכבה במעבדה עולה +100 ¤ מחיר סופי 5,524 ¤ את המחשב אני אקנה מPANDAS הבעיה שלי היא עם המארז. לקחתי רייד מקס,…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה את הכי טוב שיש לאנימציית תלת מימד מתקדמת בלי ללכת לישון כל רינדור זה המפרט שהרכבתי בכללי אם יש מקום לשיפורים השמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מחשב חדש עם אופציה להזמנה מחו"ל (זו העדיפות). מתלבט לגבי הנייד הזה של Dell : http://www.dell.com/us/p/inspiron-15r-se-7520/pd או כל אחד מהסדרה של ה-15R. * מטרות המחשב?,משחקים לימודים ותכנות (לא גרפי) * גודל המסך? 14-15.6. * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות, אבל לא קריטי כי הנייד ישמש כנייח רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כדאי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB, לא משנה הסוג, כל עוד הוא סביר. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא, אבל יכול להיות נחמד אם תהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי אבל מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תרכיבו לי מחשב ב-3500 כולל צורב דיוידי ובלי מסך. שיהיה מKSP. מטרת המחשב היא משחקים.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר פתחתי אשכול אבל אני לא יכול לקנות מחברה מסיבות מסויומות אז נגשתי למוכר פרטי והוא הציע לי 2 מפרטים מה עדיף? ואיזה שינויים כדאי לעשות? הנה הטופס מהנעוץ: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:ממ לא יודע כל מיני משחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?גם משחקי רשת וגם רגילים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לשימושי אינטרנט ומוזיקה, קצת סרטים ואולי גם משחקים לא כבדים. כרגע ההתלבטות שלי היא בין השניים שציינתי בכותרת. את הטיימליין אני מעדיף בעיקר בגלל זמן הסוללה העצום, משקל קל יותר למחשב גדול יותר, מסך פחות מבריק, יותר דק ונייד. לעומת זאת ה-HP לוקח בגדול מבחינת מעבד וכרטיס מסך, מה גם שהוא מגיע עם אחריות לשנתיים לעומת שנה באייסר שאף אחד גם לא ממש בטוח מי נותן להם אחריות בארץ ואיך היא. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב גיימינג שמבוסס על סדרה 8 החדשה של מעבדי אינטל, המחשב מיועד לגיימינג כמובן. מקריאה בפורום ושיטוט ממושך באינטרנט הרכבתי את המפרט הבא, וברצוני להתייעץ עם חברי הפורום במספר נושאים. להלן המפרט - מעבד: Intel Core i5 8400 Coffee Lake / 1151 Box כמות: 1 מחיר: ₪828 לוח אם: Asus TUF Z370-PLUS GAMING כמות: 1 מחיר: ₪699 מארז: Fractal Design Define S Black כמות: 1 מחיר: ₪361 ספק כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 מחיר: ₪388 זיכרון: Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני צריך את עזרתכם בבניה של מחשב שישמש בעיקר לHTPC ולגיימינג ברמה בינונית. המחשב יישב בחדר שיינה וישמש אותי בתור טלוויזיה, צפייה בסרטים וכמחשב להרצת משחקים. נקודות להתחשבות: - אין חשיבות למארז יפה/עומד או שוכב העיקר שיהיה יעיל. - רמקולים 2.1 יספיקו. - לא כולל מסך , עכבר ומקלדת - כרטיס מסך בינוני שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים. - דיסק קשיח עד 1500 ג'יגה ניתן להסתפק גם ב1000 ג'יגה. - כרטיס טלויזיה שתומך במערכת הפעלה win7(התיחסות למסך ולכרטיס טלויזיה רשומה למטה). - אין צורך במערכת הפעלה. - שיכלול הרכבה של המחשב. - עדיפות לחנות באזור המרכז(ת"א והסביבה). תקציב: 4200+- בנוסף לכל מה שכתבתי יש לי דילמה: כחלק ממחשב חדש יש צורך במסך חדש שיחליף את הטלויזיה בחדר, ראי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעריכה גרפית דו מימדית ניסיתי להתאים את הרכיבים. מה דעתכם, יעבוד? מעבד + יחידת קירור Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler לוח אם Asus TROOPER B150 D3 LGA1151, Intel B150, DDR3, 3xPCI*E, VGA, DVI זיכרון 2x Transcend 8GB DDR3 1600Mhz CL11 כרטיס וידאו Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI*E אחסון Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Crucial BX100 CT250BX100SSD1 250GB SSD SATA III כונן אופטי Samsung SH*224DB DVD±RW x24 Black Sata ספק + מארז Antec 550W Active PFC Modular 80+ Bronze NE550M PSU Corsair SPEC*02 Red LED Mid*Tower Gaming Case No PSU עריכה: קישורים לרכיבים מעב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן מ2007 בערך, אני מעוניין לשדרג אותו כדי להריץ את BF3 לפחות על HIGH, אם זה אפשרי. כרגע המשחק רץ על LOW וזה על הפנים. 20-40 FPS. המפרט הנוכחי:GIGABYTE GA-P35C-DS3R, INTEL Q6600, AMD RADEON 4780HD 512MB, 4GB RAM 667MHZ, ENERMAX LIBERTY 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" 1680X1050 -ל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מעבד P-4 2.4GHz 478 Tray + Fan 512K 533 דיסק קשיח Maxtor 60 GB 7200 זיכרון DDR 256MB 333 Samsung Original FLOPPY 1.44,LG X 52 את כל אלה קניתי ב-2500 ש"ח. אני מעוניין בלוח אם ובכרטיס מסך,מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שיתאים לפריטים הנ"ל?משהו טוב אבל לא ממש יקר ובכרטיס מסך טוב ושוב פעם לא במחיר מפוצץ(אגב למה נחוץ כרטיס מסך בכלל כי אני די חדש בתחום?),ואגב איך המחשב הזה הולך להיות? בתודה מראש גל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-