עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום יש לי מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ולאחרונה ראיתי שמאוורר אחד לא עובד אצלו והשני חלש מידי אני מתכוון להחליף לו את המאווררים של 120mm מהחנות KSP.. מישהו יכול להמליץ לי על 2 טובים? וראיתי שיש לו מעין מנתב אויר למעבד שמחובר בצד של המארז, שווה לפרק אותו ולהוסיף במקומו מאוורר 80mm? תודה (:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה , אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד , השימוש העיקרי במחשב יהיה ל מולטימדיה - הפעלת HD (חיבורו לטלויזיה) , אופיס ותוכנות עיצוב (לא מכבידות בצורה מטורפת , הבסיסיות כמו פוטושופ ) משחקים - אני גיימר לשעבר אבל כמובן שאשמח לשחק במחשבים ברמה סבירה + , כמובן שלא אצפה שהכל יעבור חלק על ההגדרות הכי גבוהות..עם פילטרים.. וכמובן זה גם יהיה שימושי ללימודים שלי שאני אתחיל בקרוב . ממה שמצאתי ברשת מצאתי : hp pavilion dv 6-2130 ej dell studio 1558 i5 430 m 4570 hd acer aspire 8942g thank you very much for advise me חשוב מאד שהמחשב לא יתחמם יותר מדי , אם צריך לקנות עוד ערכת קירור או משהו אשמח לשמוח . עד עכשיו פשוט השתמשתי במחשב שולחני והח…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by ALMOG25,

מעבד: q6600 g0 לוח אם:MSI P35 Platinum Combo זכרונות:2GB CORSAIR DDR2 CL4 800 כרטיס מסך:INNO3D 8800GT OC ספק כוח:Thermaltake 550W TR2 RX TR2 RX דיסק קשיח:Western Digital 250GB 16MB Cache SATA2 RAID Edition 24/7 WD2500YS דיסק קשיח2(כרגע הוא נייד):250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 Seagate מארז:Thermaltake דגם Soprano VB1000SWS צורב:LG DVD X20

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ובדקתי את המפרטים המומלצים. שימושים עיקריים: הרצת ווינדוס 7 בצורה חלקה, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD בצורה חלקה, חשוב שיהיה שקט, לא מיועד לא משחקים. אין צורך במערכת הפעלה, אנטיוירוס ותוכנות אחרות. אין צורך בהתחשבות בשדרוג עתידי של הלוח/מעבד וכו'. אין צורך ב OC. המחיר צריך להיות בסביבות ה 2000 שקל. אין צורך להכניס לחישוב את עלות הרכבת המחשב. בחנתי את המפרט All Around הראשון שעלותו 2095 שקל. הבעיה היא שהמעבד המוצע שם כבר לא נמכר במקום שבו אקנה את המחשב (RSM מחשבים): AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX במקומו הציעו לי את הדגם AMD Athlon 2 X3 440 3.0Ghz 95W Triple Core AM3 Box האם גם דגם המעבד הזה יתאים לשאר המפרט ? הא…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by trovlet,

1. מה התקציב המקסימאלי: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס: אם אפשרי אבל לא פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 ( אולי אשדרג לאחר הקניית מחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לפי דעתי לא, אבל יש לי ספק שהוא בן 4 שנים עם 650WATT ורציתי לדעת אם אפשרי לכלול אותו או שעדיף שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by david_borohov,

שלום. חבר שלי זקוק למפרט של מחשב למשחקים בלי מסך. 5500 ש"ח רצוי מחנות במרכז, ללא ציוד היקפי אם אפשר לשים לו בינתיים סטיק אחד של זכרון 512 והוא יוסיף עוד אחד יותר מאוחר. אם אפשר מארז של compucase דגם 6919 (לא 6A19) שחור, עם ספק 400. תודה.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  7. ציוד היקפי לא חובה. שיהיה לפחות GIGA זיכרון פנימי כרטיס מסך טוב יחסית ומעבד ולוח אם טובים. אני סבור שאפשר להרכיב מפרט מעולה ב3000 אבל המקסימום הוא 3500. השימושים: משחקים קלים מבחינה גרפית, אינטרנט וקצת פוטושופ ודומיו. תודה.

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Classify,

השאלה היא עם אני רוכש עכבר למחשב הנייד אני יכול "לכבות" את הטצ' פד שלא יהיה פעיל או שזה בהכרח "יכבה" לי גם את העכבר הרגיל? נ.ב מה ההבדל בכלל בין עכבר רגיל לעכבר למחשב נייד? העכבר של המחשב הרגיל שלי מתחבר ועובד מצויין גם בנייד.. כל ההבדל זה שהקולט (במקרה של עכבר אלחוטי) הוא יותר קטן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. גמיש, חזק, יעיל אבל מעט כבד - היתרונות הרבים והחסרונות המעטים של הנייד ההיברידי מ-HP הופכים אותו למתמודד כבד משקל על תואר האולטרבוק השווה של השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/spectre-x360-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c-hp-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%91/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. מעבד AMD 4200 1 GB זיכרון של KINGSTONE הרדיסק 250 ג'יגה 16 מגה זיכרון קש 7600 סלד SATA II לוח אם של ASUS M2N MX עולה איזה 400 שח מסך של CHINMAI משהו כזה.. 19 אינץ רחב וזהו נראה לי איך זה לעומת המחיר?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by קורלאונה,

זה המפרט שאני קניתי אפשר לשנות עד יום חמישי זה בעיקרון מפרט לגיימר לא מתכנןן oc אם יש משהו לשנות אז זה הזמןן תודה לעוזרים.. http://i40.tinypic.com/301he0i.jpg

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  12. שלום אני סטודנט לאדריכלות שנה ראשונה והחלטתי שזהו הזמן לקנות מחשב נייד אני מתעסק בתוכנות תלת מימד כגון אוטוקאד ותוכנות גרפיות פוטושופ אילוסטרייטור ואיןדיזיין אני צריך מחשב נייד חזק שלא יגמגם לי תחת עומסי תוכנות הדגשים העיקריים שלי הם דיסק קשיח גדול יחסית כרטיס מסך מכובד מסך ברזולוציה גבוהה(hd) וזיכרון של לפחות 8 גיגה אני אשמח למפרט מומלץ או דגם מסויים כמו כן אני אשמח להמלצות איפה לחפש באיזה חנויות כמובן בלי לפרסם אם זה אסור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. החלקים הדרושים: מארז וספק, מעבד, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, צורב DVD, הרכבה. (כלומר, לא צריך כונן קשיח וכרטיס מסך). אני בניתי את זה: Intel P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1 790 Asus P5LD2-VM Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA 1 690 512MB (Value) Corsair DDR II 533 2 620 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 1 215 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 290 HEC 425W (True Watts) 1 280 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 3075 כמובן שאפשר לשדרג לג'יגה של DDRII ואפילו 667, אבל לא מתוכנן שום OC, וגם ככה עם הכרטיס מסך המובנה לא נגיע לרמת משחק גבוהה. מטרת המחשב היא משחקים קלים ועבודה עם אינטרנט. לא משהו רציני.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. מחר יש לי יומולדת אז יש לי עוד 1000 שקל לתקציב הכנתי לעצמי את המפרט הזה בעזרת מפרטים אחרים... תגידו לי אם יש חלק שלא משתלם וששווה להחליף... ד"א רשמתי את המחיר של המעבד כמו שהוא אמור להיות אחריי ה22... חיכיתי המון זמן ואני לא מוכן לחכות אחריי ה22! מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 לוח אם: ASUS P5B מחיר: ¤721 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤3351 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 400GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3400620AS מחיר: ¤712 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by m.l,

המפרט מK.S.P...אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי (זה לדוד שלי) המחשב מיועד לאינטרנט אופיס הורדות שירים וסרטים בלבד....(3 בנות אין משחקים כלל) אני יירשום את המפרט וייפרט למה בחרתי בכול פריט: מעבד פנטיום D 915 -בחרתי בו כי דוד שלי מעדיף אינטל וכדי שיהיה שידרוג עתידי (וגם לקח לי שעה וחצי להסביר לו שקיים דבר כזה AMD) ‏Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) לוח אם: אסרוק 945 DVI....בחרתי כי יש 4 סלוטים לזיכרון כרטיס מסך מובנה והם רוצים לעבור לLCD עוד מעט אז הDVI שנימצא בלוח מהווה פיתרון מושלם. קישור: http://www.ksp.co.il/hmain.php זיכרון: 512X2 של AENEON טוב פה זה ברור שבחרתי להם ג'יגה כי בכול זאת זה מעין מינימום דיסק קשיח: בהתחלה הם רצו 160GB כי זה יספיק להם אבל ההבדל בי…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. שלום שלום זקוקה למחשב נייד לשימושים כגון: אופיס, פוטושופ (כרגע אין שימוש, שתהיה אופציה לעריכת תמונות בסיסית), תוכנות אינטרנט (IRC, מסנג'ר וכו'), קצת סרטים, המון מוזיקה, שיעמוד ב20 טאבים פתוחים בו זמנית + תוכנה כגון אימיול ברקע (מבלי להאט עבודתו). מעוניינת שיכלול: צורב דיוידי, מסך לא מבריק (מט), מקלדת ופד עכבר נוחים (שימוש רב במחשב), חיבור לטלויזיה, מאחר והמשקל לא קריטי - עדיף מסך לא קטן.. *שמתי לב שבהמון ניידים יש מאין "קפיצות" של המקלדת או העכבר ללא סיבה נראית לעין - אם זה "באג" שניתן להימנע ממנו בבחירת המחשב, אז גם את זה לקחת בחשבון בבקשה כמו כן, תהיתי אם אכן יש הצדקה בכך שרוב הניידים מגיעים ויסטה ולא עם XP. יש אולי גם המלצות למקומות קניה? (דרך האינטרנט\באיזור קרי…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, בן דודי המתגורר בקנדה הגיע לביקור ודיברתי איתו על המחשב שלו שהוא קצת ישן וכדאי לו להחליפו. הוא חזר לביתו ויום לאחר מכן התקשר אלי בבקשה שאעזור לו בבחירת חלקים. לאחר שיחה של שעתיים בסקייפ התגבש מפרט סופי שנרכש עוד באותו היום: מעבד: i7 2600K הוא התעקש, ניסיתי לשכנע אותו על ה-i5 אבל היה באנדל מבצע עם לוח לוח: Asus P8Z68 Deluxe GEN 3 גם מבוזבז אבל היה באנדל עם המעבד, 500$ קנדי זיכרון: Kingstone HyperX 8GB 1600MHz CL9 מבצע ב-50$ קנדי כ.מסך: Zotac GTX 560 Ti לוח רפרנס עם קירור בלוור (blower) של זוטק, 180$ קנדי מארז: Antec 1100, למיד טאוור היה לו קצת גדול אבל הוא התרגל, 130$ קנדי ספק: פה הייתה התלבטות ולפי המלצות מהפורום פעם הוא לקח את Antec TruePower New TP-650W שהתברר עם …

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by d1zzy,

ברשותי T61, עד עכשיו נמנעתי מלהשתמש בחומר כלשהו על המסך, וניקיתי אותו בעזרת מטלית לניקוי משקפיים. אמנם, הצטברו כבר הרבה כתמים שהמטלית לא מועילה נגדם. האם ניתן להשתמש בכל חומר לניקוי מסכי LCD על הנייד? מתישהו שמעתי שיש בחומרים הללו אלכוהול או חומר אחר כלשהו, וזה יכול לפגוע במסכים של חלק מהניידים, אם לא בכולם.. גם אם ניתן להשתמש בחומר בכל זאת, האם עדיף לעשות זאת באופן כמה שפחות תכוף ע"מ שהמסך לא ייפגע? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by Kirma,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8 אלף מקסימום 10 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לסחר בשוק ההון יריץ 4 מסכי 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4 מסכים זרוע …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by LuisSuarez,

כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? נייד של אסוס UltraBook. 17.3 מעבד - Intel Core i7-4700HQ 2.4 GHz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 850M (4gb זיכרון - 8.1 GB מערכת הפעלה - Microsoft Windows 8 (build 9200), 64-bit המחשב בן שנה, נותרה אחריות לעוד שנתיים. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לחברי הפורום לאחר ירידת המחירים האחרונה בניתי ב-IQPC שני מפרטים - האחד של אינטל והשני של AMD. שני המפרטים אינם מיועדים ל-OC. המחשב מיועד לעבודה גרפית על תוכנות דו-מימד - Photoshop ו-Illustrator ומעט Flash ובנוסף, צפייה בסרטים. שני המפרטים נבנו ע"מ לספק ביצועים קרובים יחסית בהשוואה בין AMD ל-INTEL אולם מפרט האינטל נבנה ברמת חיסכון נמוכה יותר מה-AMD ולכן הוא יקר יותר בכ-900 שקלים. לוחות האם יקרים יחסית בשני המקרים ע"מ לכלול תמיכה ב- Firewire (העניין בולט במיוחד במפרט של האינטל). כרטיס המסך הינו פשרה המיועדת לתמוך במסך שבמפרט (רזולוציה של 1200X1600). מפרט INTEL מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪1285 לוח אם: ASUS P5B-E ₪796 מסך: DELL LCD 20…

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, מדיה סנטר לסרטים בHD עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, unity, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ומשהו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא …

23. היי, אני מחפש נייד לצורכי לימודים ( קריאה, גלישה ועל הדרך צפיה בסרטים ) לכן מצד אחד חשוב לי שיהיה מסך גדול ואיכותי שקל לקרוא ממנו מאמרים וצצד שני לא גדול מדי שיהיה מסורבל לסחיבה. חשבתי אולי על 14". הבעיה שכל המסכים שבדקתי היו מסכי לד מבריקים שלדעתי קצת פחות טובים ממסכי המט, זוית הצפיה בהם ממש אפסית ואם מזיזים את הראש כמה מעלות הצידה כל הצבעים משתנים והחדר משתקף. האם יש עדיין ניידים עם מסכים לא מבריקים?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  24. אהלן אני צריך שתעזרו לי בלשדרג את המחשב שלי חלקים לפני הכל אני מבין שחובה לקנות כרטיס מסך וספק חדש אני צריך המלצות אם יש אולי עוד חלקים שצריך לשדרג שהם ממש גרועים בגדול אין לי תקציב כי אני אחסוך כסף לפי כמה שאני צריך.. ככה שאני צריך מטרה כזאת אבל המטרה זה לא לעבור את ה-2000 ש"ח להתמקד רק במה שבאמת חייבים לשדרג!! זה המפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 72…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האלן אציין שיש לי את החלקים הבאים: כרטיס מסך,זכרונות ומעבד.(נקנו בארה"ב). http://pcpartpicker.com/part/gskill-memory-f31866c10d16gab http://pcpartpicker.com/part/msi-video-card-gtx970gaming4g http://pcpartpicker.com/part/intel-cpu-cm8064601710803 זה המפרט http://postimg.org/image/c3mweve67/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עדיף שלא לחרוג בכלל (סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.