עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lumi,

צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר כולל מסך. הצרכים הם די פשוטים: אינטרנט, אופיס, ומשחקים קלים. יש צורך במסך LCD פשוט 17' 512 מגה זיכרון מעבד פנטיום (דרישה של החבר) צורב: אם אפשר אז צורב DVD מקלדת, עכבר וכו' בקיצר הכל הכל ודבר אחרון גם win xp עם רישיון כמובן תודה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  2. היי אנשים, הדגם הוא Asus F9J , התקנתי Windows 7 ופתאום המסך חשוך מאוד, לא הצלחתי למצוא אופציה בווינודס לעלות את הבהירות האופציה ממקשים עם מקש ה FN לא עובדת. איך ניתן לעלות את הבהירות? לא הצלחתי למצוא דרייברים ל 7 באתר של אסוס.. יכול להיות שהדרייבר לא מותקן כראוי. לא הצלחתי להכנס להגדרות של כרטיס המסך כדי לעלות בהירות.... נ.ב - המסך חשוך גם שהמחשב מחובר לחשמל.. מה לעשות? דרייבר? קיימת אולי תוכנה צד שלישי להעלאת הבהירות? תודה.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  3. Started by ac1240,

עקב הנושא הקודם שפתחתי הבנתי כמה דברים והחלטתי שאני מעוניין במחשב שיפעיל סרטי תלת מימד בצורה הכי טובה שיכולה להיות מינומום 15.6 אין למשקל חשיבות או לכונן BLURAY אני מעוניין בכרטיס מסך כמה שיותר חזק בתווך מחירים הזה האם יצא למישהו לראות איך התלת מימד נראה עם המשקפיים של NVIDIA?

4. Started by Ic3 CuB3,

מעבד Intel Pentium D 820 2.8Ghz 1Mx2 LGA775 FSB800 64 bit Dual Core Tray - Cooler -Without cooler ¤1134.61 לוח אם Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P For Socket 775, SATA, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN, IDE RAID, 1394-Required ¤791.30 דיסק קשיח Samsung 200 gb 8mb SATA II ¤564.41 זכרונות Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) PC2-5300 667Mhz ¤797.14 מאוורר Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 for Intel P4 LGA 775, AMD K7, K8 ¤262.40 כרטיס מסך Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express Retail ¤1291.68 כונן Floppy Drive 3.5 Black Bezel ¤52.39 מארז ANTEC SONATA-II PSU 450W ¤843.69 ¤5737.63 +צורב 4550 +מקלדת לוגיטק ועכבר …

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, מעוניין במחשב נייח, לשימושי אינטרנט סטנדרטים, עבודה עם פוטושופ וצפייה בסרטי Full HD הארדיסק- 1 טרה. מארז- רצוי שוכב לוח אם- מעדיף לוח חצי [קטן יותר] תקציב 1.7K ללא ציוד היקפי תודה

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  6. תקציב: 1700 חריגה : לא שימושים: משחקים אזור קניה : מרכז אז ככה היום אני קונה כרטיס מסך GTX460 1G ועוד חודש אני קונה עוד GTX 460 יש ברשותי מעבד AMD ll X 4 965 מה שחסר לי זה לוח אם למעבדי AMD שתומך ב SLI זכרונות ספק כוח שיכול ליתפוס את כול המערכת בצורה טובה ואם צריך קירור אז גם קירור טוב הכי זול : חשוב לציין שאני צריך את המינימום של החלקים הכי זולים אבל שיעמדו בדרישות

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

אני ראיתי כמה סוגי מעבדים מובילים של DUAL CORE 2 למחשבים ניידים T7500 ו T7250. עד כמה T7500 יותר טוב שבאמת שווה לשלם יותר או שהשינויים מזעריים. כמו כן אשמח לדעת על מעבד מתוצרת DUAL CORE 2 למשבים ניידים שנותן את התמורה הכספית הטובה ביותר.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  8. לאיש עסקים שצריך רק אופיס ואפליקציות אינטרנט (סקייפ וכאלו). מדי פעם הוא לא יעבוד על הווינדואז ויעבור ללינוקס (שצריכה להיות מותקנת בו זמנית יחד עם הווינדוז). אשמח לשמוע הצעות !

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. Started by hard_comp,

אז ככה, אני חייב לאחי 2,500 ש"ח והוא רוצה שאחזיר לו אותם ע"י שאקנה לו מחשב בסכום הזה. כיום יש לו איזה סלרון 400 עם לוח של PC chips (לא עלינו ) כך שיש לו צג, כוננים אופטיים, מקלדת עכבר וכונן דיסקטים. אז זה המפרט (המחירים מהדובים): מעבד: Athlon XP 1700 403 ש"ח לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro 762 ש"ח הרדיסק: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 692 ש"ח זיכרון: GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 250 ש"ח מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver 296 ש"ח ספק כוח: Tsunami 350 Watt 167 ש"ח בס"ה 2570 ש"ח חריגה די קטנה. מה אתם אומרים? יש משהו לשנות? המערכת לא לאוברקלוקינג (ברמת העיקרון...) ומיועדת בעיקר למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by man-of-God,

שלום לכולם המחשב מיועד לחבר תודה לכל מי שיעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כנראה תדיר תוכנות: Adobe InDesign, Premiere , Photoshop ,Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה ירכוש את…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום. אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה1500 ש"ח, המחשב צריך להיות כמה שיותר פשוט, כל היעוד שלו יהיה להריץ Word ו Execel. אני אפילו לא צריך כ. קול ומקלדת, יש לי SBLive! רזרבי ומקלדת מהישן... אני מחפש מחשב שיהיה איזה 1.5 GHZ, אבל זה לא עקרוני, כל עוד הוא עובד . גם ה HD יכול להיות בעל נפח קטן, כמו איזה 15 GB או 20, לא חייב להיות 40... אז שוב: כל מה שאני מחפש הוא מארז עם לוח אם, ספק וסי די רום ועכבר, אם חושבים על זה כל הדברים הפשוטים ביותר. יכול גם להתפשר על 128MB ב SDRam.... כמובן גם כ. מסך זול ופשוט... בנוסף, הייתי רוצה לקבל מכם שמות מקומות בהם אוכל לרכוש את המחשב הנ"ל. זה די דחוף, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי איזו תגובה מהירה... תודה מראש! Nitro.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי את הכרטיס קול M audio 410 אני מחפש לקנות לו מחשב יש לי 3 אלף שקל פחות או יותר להשקיע מה המפרט הכי אופטימלי לזה? אני לא צריך מסך אני צריך firewire שמעתי שעדיף לעבוד עם לוח אם מתוצרת אינטל או ג'יגה בייט המחשב ישמש בעיקר לעריכה מוזיקלית והקלטות ביתיות, בנוסף לשימושים של מחשב ביתי רגיל...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by tropit,

תודה מראש

• 11 תגובות
    • 624 צפיות
  14. אני מעונין להריץ משחקים על רזולוציית fhd באיכות אולטרה על fps גבוה. התקציב מוגבל ל4700 כולל מסך אני קונה באילת ללא מעמ. מפרט שהרכבתי שעונה על הדרישות שלי.. אני רוצה חוות דעת עליו לפני קניה.. 4689₪ אחריות:5 שנות אחריות לדיסק קשיח WD3 שנות אחריות למעבד, ללוח האם, לזכרון ולכרטיס מסך מארז: מארז איכותי מותג Silverstoneדגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח: Corsair CP-9020097-WW VS550 VS Series 550W ...מעבד: Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד: מאוורר Arctic Cooling Freezer 13 לוח אם Gigabyte דגם GA-Z97M-D3H צ'יפסט Z97 תושבת 1150 דיסק קשיח:Wastern digital Caviar blue 1 זכרון:Kingston 8GB DDR3 1600MHz3 שנות אחריות לזכרון ניתן לרכישה עם מגוון זכר…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שני מפרטים האחד מבוסס אינטל והשני AMD... נתחיל מהאינטל (עזבו את המחיר, רק איזה חבילה כדאי) INTEL -------- לוח אם : GA-8INXP מעבד : P4 2.8 זכרון : שני סטיקים של Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT לניצול ה DUAL DDR ! AMD ------- לוח אם : Chaintech 7NJS ZENITH מעבד : AXP 2700 זכרון : שני סטיקים של Corsair CMX256A DDR 3200C2 לניצול ה DUAL DDR עכשיו תגידו לי מה אתם חושבים... וכן אני עושה OC אבל לא רצחני רצחני !!!

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by avivmega,

המליצו לי על המפרט הזה, התקציב שלי הוא מקסימום 4400 שקל עם חריגה קטנה... הוא טוב? הוא יחזיק משחקים כבדים מאוד GTA IV CRYSIS וגם משחקים שיצאו עוד כמה שנים? הוא שווה את המחיר? הוא הכי טוב שאני יכול למצוא במחיר הזה? מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪846 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB D…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by techdesk,

מעבד P4 531 לוח אם ASUS P5N-E SLI כרטיסי מסך 8600GT DDR3 X2 זכרון 2G DDR2 800MHZ KINGSTON ללא כונן קשיח. ספק ENERMAX NAXN 450W רק הספק חדש-5 שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. הי לכולם ותודה מראש על העזרה. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. שימושים: משחקי רשת לא כבדים )diablo 3 ( league of legends . אוהב שהמחשב עובד מהר הוא מתחבר למסך 22 וגם יציאה ל 50 led . אפשר חריגה עד 500. מאוד חשוב אני רוצה רק מ ksp סניף טבריה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iho,

שלום חברים קניתי מחשב נייד דל 6400 ויש לי בעיה שאיני מצליח להתגבר עליה בכל פעם שאני סוגר את המחשב הנייד הוא כאילו נכנס למין מצב שינה כזה ואי אפשר להעיר אותו הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה - ON OFF ולכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש. הערות נוספות: א ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות בלוח הבקרה וזה לא עוזר כלום ב. אשמח לדעת כיצד ניתן לחבר את הנייד למסך חיצוני והאם יתכן שאין לי את הפונקציה הזו (אי על כל פנים לא מוצא אותה במקום שהיא בד''כ קיימת) ג.בזמן של כיבוי רגיל דרך תפריט התחלה אין לי אופציה למצב שינה אם מישהו יכול לומר לי מדוע אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by draak31,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש לעבודה שוטפת ולהצגת סרטים על גבי טלוויזית LCD. מה שחשוב לו זה יציאת שידור טובה - HDMI, ההבדל המשמעותי ביניהם זה הכרטיס מסך. לדל יש אינטל X3100 ולHP יש גי פורס 8400M . את הHP אני ישדרג ל2 גיגה זיכרון... מה דעתכם? הצעות אחרות?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by lompy,

Intel Core i5-2500K Corsair 16GB-DDR3 1333MHZ ASUS GTX 650-1GB HDD 500GB DVDRW GA-Z68AP-D3 ANTEC 650W Gigabyte 3D Aurora 570 FULL TOWER --עריכה-- אני עכשיו רואה שהתבלבתי במקום , אפשר בבקשה להעביר פרום המתאים

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by bratwa_tut,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetooth?…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום מעוניין לרכוש מחשב טוב וחזק בתקציב של עד 4 אלף שח. מעדיף שהמערכת תיהיה מבוססת על מעבד של אינטל! אני גר באשדוד ומעדיף חנויות באזור שלי או באזור מרכז. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים, סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי מחשב נייד חדש של דל. הוא הגיע עם מערכת הפעלה אבל אני לא יודעת כיצד להתקין עליו תוכנות אופיס ללא כונן דיסקים. יש לי דיסקט חוקי של אופיס, אשמח לקבל הדרכה איך להתקין. תודה ריקי

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by shimondg,

קיבלתי הצעת מחיר מKSP על המחשב הבא: רציתי לדעם אם המחיר גבוה יחסית או אפשר לקנות מחשב יותר טוב במחיר נמוך יותר? בבקשה תעזרו לי! דגם מחשב: AMD מעבדי ‏AMD: FX x6 Six-Core FX-6100 Socket AM3+ 3.3GHz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13944 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14040 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14621 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14740 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ww…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.