ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד lenovo T61 יוצא לי לטוס הרבה לטיסות ארוכות הסוללה של המחשב מחזיקה לזמן קצר אני מחפש פיתרון סביר עד 400 ש"ח לאפשרות של עבודה במחשב לכ8 שעות שמעתי שיש פיתרון של פיליפס לטעינה של עד 60 שעות אולם לא מצאתי היכן מוכרים את המוצר וכן מחיר? אפשרות נוספת היא בטרייה חד פעמית או נוספת למחשב אני יכול לקנות את המוצר בארה"ב מה דעתכם הפיתרון המתאים בתודה מראש?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת מתברר שהיום שהיתקשתי ל014 הכלבים על זה שיש לי בעיות בראוטר בזמן ההמתנה שמעתי שיש מחשב נייד במבצע המחשב הוא CQ60 כמו שאמרתי אממ היא אמרה שהמעבד הוא אינטר קו טרו דו חח ובעברית קראו 2 דו 3 ג'יגה ראם 250 קשיח .. ויסטה למרות שאני ככל הניראה ימכור את הויסטה הזאת כי היא לא שווה כלום אמממ... שאר הפרטים לא ממש הבנתי הם לא כולכך יודעים מה הם מציעים אני עכשיו משלם 70 שקל לחודש על האינטרנט התנאי הוא ל36 חודשים ו130 ש''ח בחודש שאלות: מזה המחשב הזה ? הוא של HP ? הוא טוב ? רע ? שווה את המחיר ? מומלץ לא מומלץ כדאי לא כדאי ? הוא מגיע עם ויסטה , ואני רוצה אקס פי יהיה בעיה אם הדרייברים במידה ואני יקנה מערכת הפעלה אקס פי? סך הכול השימושים שלי זה אינטרנט וזהו מה אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח חדש. מצ"ב תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם יש כדאיות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא ללמידה ופיתוח תוכנה, כן הייתי רוצה יכולת לשחק מידי פעם משחקי מחשב מתקדמים (למשל Assasin Creed-ים). יחד עם זאת, אין לי דרישה להיות ב FPS הכי גבוה או ברזולוצייה גבוהה במיוחד - אני בעיקר רוצה לקבל גרפיקה נאה בלי הרגשה של תקיעות. יש לי מסך יחיד P2719H של דל שאין לי כוונה לשדרג (זה גוזר רזולוציה של 1080p להבנתי). 3. האם יש צור…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד לסרטים מוזיקה עבודות בוורד ותיכנות בעיקר ב visual c++ חשבתי על הmacbook הזה http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=59&products_id=766 נראה מחשב מעולה זוכה לשבחים כל הזמן אבל משום מה יש כאלו שאומרים שלסטודנטים יש איתו בעיות. אשמח אם תביעו את חוות דעתם על המחשב הזה או שתמליצו על ניידים אחרים בערך באותו תקציב אם המחשב הזה לא נראה לכם. חשוב שיהיה במחשב: מסך רחב יציאת טלויזיה-חובה דיסק קשיח 80 ומעלה(עדיף יותר מ 80 אם אפשר) רמקולים טובים שיריץ ויסטה בלי בעיות שהבטרייה תספיק לזמן סביר (אני מעריך 3 וחצי 4 שעות)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יכוך להבהיר לי מה כדאי יותר אני מחפש מיני לאפטופ אבל שיהיה איכותי ראיתי אחד כזה http://www.bhphotovideo.com/c/product/654247-REG/Acer_LX_SAB02_013_Aspire_AS1410_2936_Notebook_Computer.html#specifications שהוא מאוד מיוחד אבל יש לו מעבד סלרון והאחר עם מעבד Atom http://www.bhphotovideo.com/c/product/664947-REG/ASUS_1201N_PU17_SL_Eee_PC_1201N_PU17_SL_Seashell.html#specifications מה לדעתכם כדאי??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 4000-4500 ש"ח, לחסוך רק בדברים חסרי משמעות (אם יש כאלו), המטרה זה מחשב איכותי וחזק. שימוש המחשב העיקרי: משחקים, עבודה עם תוכנות שקשורות בתכנות וגרפיקה - מהיר. מיועד לשימוש בגרפיקה גבוה. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן OC. - בעיקרון יש לי איזשהו כיוון כפי שתראו למטה, אשמח אם תתייחסו ותענו על שאלותי. מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray הארדיסק: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI יש לי כמה שאלות: 1. ה-6950 - חדש להבנתי, האם מומלץ (משחקים כמובן..) ? 2. כמה הבדל מורגש יש בין ספק כח 500 ל-550 ל-600 וואט, והאם יש לי צורך ביותר מ-500 וואט ? 3. מארז - כמה השפעה באמת יש לו, אני זקוק להמלצה, אבל באמת שלא מע…
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב חדש אחרי שסבלתי את המחשב העלוב הזה כמה שנים טובות אוקיי קודם כל התקציב בין 4000-5000 ללא מסך או ציוד הקפי. המסך שלי סביר אך מסוגל לעבוד ברוזולוציה 1280x1024 אז קחו בחשבון את הכרטיס מסך. בבקשה לא לחרוג מהתקציב.. ייעוד המחשב למשחקים בעיקר ושימוש כללי. לא מתוכנן OC. חשוב מחשב שקט ומקורר היטב. כרטיס מסך של ATI RADEON 48XX תעזרו לי להחליט (4870 או 4850). מעבד כפול ליבה / מרובע ליבה תחליטו אתם. שיהיה מחשב תותח ביחס לתקציב תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים, אופיס) ומדי פעם משחקים לא כבדים כמו Fifa ו-NBA. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטים, משרדית, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע, אבל נגיד שמסך 2…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים והם: 1. T7250 2. T6600 אני רוצה לדעת עליהם מספר דברים איזה מהם יותר חזק ? מה המחיר המומלץ לכל אחד מהם ? על איזה אתם ממליצים ? ( המחשב משמש להרצת תוכנות כבדות מאוד) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 13.3 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150 יספיקו * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חייב מותג, מחשב כמה שיותר טוב במסגרת התקציב
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6-1330ej ואני מתלבט בין המשטחי קירור הבאים: 1. http://dealextreme.winwin.co.il/p/dual-fan-usb-cooling-pad-with-usb-4-port-hub-for-7-15--laptop-notebook---black--40cm-cable--59079 2. http://www.dealextreme.com/p/3-fan-usb-powered-aluminum-laptop-cooling-pad-8915 3. http://www.dealextreme.com/p/high-performance-3-fan-laptop-cooling-pad-with-4-port-usb-hub-9141 4. http://www.dealextreme.com/p/stylish-translucent-3-fan-tilted-laptop-cooling-pad-usb-powered-13227 אפשר המלצות או הצעות? איזה מבין ה-4?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג, ללימודים, למסחר בשוק ההון ועבודה יום יומית רציפה עליו. מחפש מחשב טוב חזק ואמין להרבה שנים. מתלבט בין 2 שמצאתי וחקרתי עליהם. אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע 😉 מחשב ראשון- מחשב נייד לגיימרים Asus ROG Strix G15 G513QR-HN261 - צבע אפור ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** מחשב שני- מחשב נייד Lenovo Legion 7-16ACH 82N600DBIV - צבע אפור ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב ב-3,000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם לסרטים. המחשב צריך להיות חזק מבחינה גרפית ומהיר. בקשר למערכת ההפעלה, עדיף להשאר אם ה-xp או לתהקדם ל-win 7? אין צורך במסך או בדברים נלווים פרט לעכבר ומקלדת סבירים. כמו כן, הוצע לי המפרט הבא אשמח עם לשמוע את דעתכם עליו, למרות שעל פניו הוא נראה מתאים למה שאני מחפש עדיין אשמח לעוד דעות בשביל הוצאה כזו. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אחרי שהנייד שלי מת, הגיע הזמן לעבור לנייח. מכוון לתקציב של אזור ה-6000 שקל (כולל מסך) המחשב מיועד גם לעבודה בהיקף נמוך (solidworks הרכבות יחסית קטנות, altium, matlab) וגם למשחקים אבל ממש אין צורך לשחק את ההכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות. הפעם האחרונה שהרכבתי מחשב הייתה לפני 15 שנה בערך ואני קצת פחות עוקב היום. בעיקר רוצה לוודא שכל מה שבחרתי יעבוד כמו שצריך אחד עם השני. מעבד - intel i7 11700KF 3.6Ghz 16MB לוח אם - Gigabyte B560 AORUS PRO AX קירור מעבד - Noctua NH-U14S ראם - Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 דיסק קשיח - WD 2TB Blue Transcend110S TS128GMTE110S SSD NVMe PCIe Gen3 x4 - SSD (יש ל…
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ/לבקר/לשפר את 4 הרכיבים העלה: 1,750 ש"ח - מעבד - Intel Core 2 Duo 2.4GHz 4MB 1066MHz E6600 BOX 255 ש"ח - מאוורר למעבד - TUNIQ 1,150 ש"ח - לוח אם - ASUS P5B DELUXE 1,500 ש"ח - זיכרון - G.SKIL 2048MB (1024MBx2) Dual Channel Kit DDR2 800MHz 4-4-3-5 סה"כ: 4,655 ש"ח ---- SKYPC.CO.IL + NOACOMP.CO.IL ------ 1. המחשב מיועד לקצת מהכול : משחקים, סרטי HD, עריכת מוסיקה וDVD, שיתוף קבצים, אינטרנט וכו' 2. אני רוצה להרכיב מחשב חזק ומהיר אשר טוב בהכול ( במיוחד "מולטי טסקין" ) והכי חשוב שיספיק להרבה זמן ( וכן אני יודעה שיום אחד אחרי הקניה ייצא משהוא חדש וטוב יותר ). 3. הדגש פה הוא על תמורה טובה ביחס של ביצועים/כסף, התקציב 5,000 ש"ח. 4. רצוי שיהי כמה שיות…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אבי טס לסין היום בלילה ואני צריך לתת לו שם של 3 דגמים מומלצים בטווח ה14-15 אינץ'. מדובר על לפטופ עבור סטודנט למשפטים. ביצועים גרפיים פחות נחוצים פה, השאיפה היא לאורך חיי בטרייה גבוה, מקלדת נוחה ומשקל לא גבוה. לגביי נושא - האם הדגם קיים בסין או לא, זה לא חשוב. המטרה שלי היא להביא לאבי פתק ובו רשומים שמות הדגמים ומחירם בארץ ובהתאם לכך הוא ידע האם ההפרש מצדיק את הקניה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=53b5d3dda3267 אפשר להתעלם מהמסך, חוץ מהמסך המחשב יעלה 3.9K~. ציפיות מהמחשב-שיהיה מהיר וחזק, אין צרכים גרפיים מיוחדים - לא גיימר או משהו. אבל מתכנן להעמיס עליו קצת. הקירור קצת מושקע כי המארז יהיה בתוך ארון שיהיה סגור רוב הזמן. חסר פה כרטיס מסך, פשוט כרטיסי המסך באתר שלהם יקרים - מיועדים לגיימרים. http://ksp.co.il/?uin=15856 עם הכרטיס מסך זה 4-4.1K~ אשמח לחוו"ד על המפרט+על המפרט ביחס למחיר+על החברה עצמה(שאני קונה ממנה את הרכיבים) אם מישהו מכיר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נאמר ואני קונה חלק מחשב כמו לוח אם, מקבל אותו כמוצר ריטייל שלם והמחשב מזהה אותו וכותב את את שם הלוח שאכן התכוונתי לרכוש- האם עדיין יש סיכוי כלשהו שהמוצר הזה הוא מזויף או משהו בסגנון "סוג ב"? האם בכלל ניתן לזייף את חלקי המחשב של היום?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על המפרט הבא: מארז: K282 COOLERMASTER ספק כוח: APFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד: CORE I5 4460 לוח אם: HASWELL 1150 B85M-G B85 ASUS כרטיס זיכרון: GEIL EVO VELOCE 4GBx2 DDR3 1600 MHz כונן קשיח: 1TB SATA3 WD BLUE צורב: OEM GH23NS SHTA LG DVDx24 DL כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX750 1GB-5 EVGA הצעת מחיר מאייבורי 3550 ש"ח. *המחשב נועד עבור חבר, השימוש העיקרי היה בתוכנת האדריכלות אוטוקוד ושהמחשב יוכל גם להריץ פיפא, קול אוף דיוטי ומנגר. הערות: *אני יודע שבמארזים בסגנון הזה נצבר אבק מקדימה יש מארז אחר שכדאי בסגנון הזה? בקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חרי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי צריך מפרט למחשב גיימרים עד 7000 שקל אני צריך שהוא יכלול מעבד לוח אם מסך lcd כרטיס מסך דיסק קשיח צורב דיוידי זכרון מארז ספק כח מקלדת רמקולים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5AD2 Deluxe Chipset Intel Alderwood i925X DDR2 G Skill 1024 MB * 2 (2 rows, 4 banks) Hyundai 512 MB *2 (1 rows, 4 banks) BIOS Type AMI (09/26/04) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 PCI-E Monitor ViewSonic VG712s [17" LCD] RAID Silicon Image SiI 3114 SoftRaid 5 RAID ST3WOLF SCSI Controller Disk Drive SAMSUNG 80 GB, 7200 RPM, SATA Disk Drive 2 raid 0 WD 7200 RPM 160 GB Optical Drive DVD lg rw +- Optical Drive DVD-ROM
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. התקציב הוא 3500 ש"ח. אם אפשר לחסוך, אז עדיף 2. בטווח הקצר (עד שנתיים) אני אשתמש במחשב בשביל עבודה משרדית ומשחקים. בטווח הארוך יותר אני עדיין ארצה להשתמש במחשב לעבודה משרדית (אופיס, גלישה, פיתוח). המחשב לא ישמש לעריכה גרפית. אני לא גיימר מושבע. אין צורך שהמשחקים הכי חדישים ירוצו בהגדרות גבוהות על המחשב - ואני אסתדר עם Watchdog בהגדרות נמוכות. רזולוציית המסך היא 1920x1200. אם ההתלבטות היא בין כרטיס מסך מטורף או לחסוך, עדיף לחסוך. מצד שני, חשוב לי שכל החומרה תהיה ברמה סבירה. אני לא רוצה מארז זול במיוחד על מנת לחסוך. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש לי כבר זיכרון 8GB, DDR3 של Kingston שאני אשתמש בו. בנוסף, יש לי כונן קשיח של 1TB. 5. אין צורך שהמחשב יהיה שקט …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 920 920 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 440 440 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 430 430 כרטיסי מסך GIGABYTE כמות מחיר סה"כ RADEON 9550 128MB 1 380 380 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר סה"כ Toshiba X16 1 160 160 מארזים כמות מחיר סה"כ ATX FullTower Supertalent alum. 1 450 450 מארזים Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 475W (True Watts) 1 380 380 מקלדות כמות מחיר סה"כ MS Internet + MS Mouse Optical 1 120 120 סה"כ 3320 מksp תאמרו מה כדי …
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום תוכלו להמליץ לי על מחשב טוב לאנשי עסקים משהו באזור ה15" או 14" העיקר שלא יהיה כבד שלא יתחמם ויעבוד עם רשת אלחוטית בצורה טובה אין הגבלת מחיר כי אני מעדיף להשקיע עכשיו אפילו 9 אלף שקל ולצאת עם משהו טוב לכמה השנים הקרובות תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-