עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by buffalo soldier,

קודם כל מנהלים לא מצאתי תאשכול הקודם אשמח עם תשאירו תאשכול פתוח [חד פעמי ] טוב אנשים אני מתכוון לעשות הזמנה עוד יומיים אספתי מידע מהפורום וגם מהאנשים שעזרו לי בבחירת מפרט מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור : Scythe Yasya זיכרון : G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL כונן : LG GH24 SATA x 24 Black מארז : ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming ספק כוח : Enermax Pro82+ 625Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך : GigaByte GeForce GTX560Ti 1024MB GDDR5 GV-N560OC-1GI הרד דיסק : WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 AADS WD5000AADS לוח אם : Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET סה''כ : 5007 טוב כעיקרון אני מעוניין בחוות דעת בל…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. 1.מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 2000 ש"ח, אם כי אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לי סכום מוגדר, פשוט לנסות כמה שפחות אלא אם כן זה מוביל לשיפור ניכר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים, אולי גם קצת גלישה באינטרנט אם זה משנה... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים, יום יומי... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1440 * 900 3. האם יש צורך בצ…

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by ramivei,

מה דעתכם על המפרט הבא? והאם הוא יצליח להריץ סרטי HD? זו הדרישה המקסימלית גרפית שיש לי ממנו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מארז Thermaltake V4 Black Edition - mid tower - ATX מעבד AMD ATHLON BOX X4 645 לוח אם ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 - motherboard - ATX - AMD 880G ספק כח SeaSonic SS-350ET 350Watt 80Plus dזכרון G.Skill Ripjaws F3-12800CL9D-4GBRL - 1600MHZ memory - 4 GB : 2 x 2 GB הארדיסק WD Caviar Blue WD10EALX - hard drive - 1 TB - SATA-600 האם יש התאמה ברכיבים ? האם הספק כח יספיק ? המלצות לקירור טוב ושקט ולא גדול שיכנס במארז

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  5. * בין 4500 ל5000 ש"ח * גודל המסך - 15.6 אינץ' * לא יותר מ2.7, 2.8. * זמן סוללה לא כל כך משנה. אני מאמין שהמחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * יציאת ווידאו כלשהי אחת תספיק... יש לי מספיק מתאמים בבית * bluetooth לא משנה * 500 ומעלה * צורב DVD... אממ, עדיף * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * העדפות לחברה כלשהי - Dell, או HP בגדול המחשב ישמש לווירטואליזציה(virtual box) של לא יותר מ3 מכונות בו זמנית, מעט visual studio, ומעט CSS או BF:BC2 בזמן הפנוי, זה לא יהיה נורא אם הוא לא יוכל להריץ משחקים. יש שלושה דגמים שאני כרגע מתלבט בינהם - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=4164 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6946&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.a…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TheKiLLEr,

המחשב שלי מתחמם הרבה,, אני מחפש משטח קירור טוב למחשב נייד..עד 150 אגב רק מKSP..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by bv_beaver,

שלום. לפני כמה ימים כשפתחתי את הנטבוק שלי - Asus EEE PC 1015PEM גיליתי שכל המסך שלו סדוק. אין לי מושג ממה זה נגרם ולפי החברה האחריות לא מכסה את הנזק בטענה שזה נ"גרם ע"י הלקוח". בכל מקרה, התיקון עולה כמו חצי מחשב ככה שהגעתי למסקנה שאני רוצה להחליף לבד את המסך. בדקתי בכמה אתרים ומצאתי את המסך שאני צריך אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפתוח את המחשב בשביל להוציא את המסך השבור. מישהו פה התנסה פעם בלפתוח מחשב כמו זה? (ניסיתי לחפש מדריך אבל בכולם מראים מחשב שיש לו ברגים מקדימה ובשלי אין...) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  8. שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי נאמנה לתוכנות הבאות: 3d max, after effects, avid/prmier pro התקציב נא בין 8K ל-10K (כשאיפה שאפשר לחסוך זה תמיד מבורך) וכולל מסך 24". חשובה לי מאוד היכולת לעבוד עם מספר רב של פוליגונים, היכולת לעבוד עם וידיאו בזמן אמת וכמובן זמני רנדור קצרים. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]עד לפני כיומיים הייתי עם הלפטופ שלי יחד עם ווינדוס אקס פי ועבד יופי. הכל עבד חלק, נקי, ללא תקלות. החלטתי להשתדרג ולהתקין ווינדוס 7.מאז, אחרי התקנת הוונדוס וכל הדרייברים יש לי מספר בעיות מעצבנות שאני לא מוצא להן פתרון ואשמח לעזרה בעניין. - המחשב פתאום מתחמם במצב שינה - רותח ! - אחרי שהוא במצב שינה ללילה שלם כשאני מנסה להפעיל אותו, המסך לא נדלק ואני חייב לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המסך. - מסכי החיווי של הווליום, בהירות מסך, ושאר האפשרויות .. חשוב לי להדגיש שאל…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  10. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?Call Of Duty 6 mw2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב נועד לאינטרנט, סרטים (hd), משחקים ברמה של fifa 2011 חשוב שתהיה מקלדת נוחה,עדיף יציאה לבלוטוט, + האם שווה להשקיע במסך Led? תודה לעוזרים!..

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר עם זה טוב אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשיםםםםםם ושיעבודו חלק ומהר בגרפיקה בינונית עד טובה מאוד (high) תוכנות בקטנה.... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיעוד לבית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך אני שמח לראות שיש במפרט מספיק כסף בשביל מסך טוב בעל רזולוציה full hd עם אין מספיק כסף אפש…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום חברים, מחפש מפרט למחשב על 2500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. במחשב מיועד למשחקים כמו GTA IV ו - UNREAL 3. המסך אליו ישודך המחשב הוא מסך הסלון התומך עד FULLHD (לא חייב לשחק ב - FULLHD). המארז שיש ברשותי הוא ANTEC 900 חדש בקרטון. כמו כן ישנו ספק של chiftec במבצע של 15% ב - KSP 750W. לא חייב מעבד דור אחרון. אבל כן חשוב לי שיריץ כמו שצריך משחקים. כיוון שמדובר במחשב משחקים וגם ככה יש לי 4TB (אולי יותר) של כוננים קשיחים המכילים את הסרטים וכו', אפשר להסתפק בכונן קטן (הייתי הולך על SSD ללא היו יקרים). לסיכום: מחשב למשחקים הנ"ל אם אפשרות לשדרוג עתידי של SLI / CF. כמו כן יתוווסף בעתיד כונן SSD. מארז יש. חיבור HDMI לטלוויזיה בסלון (42" FULLHD). אודיו אופטי לרסיבר. ציוד…

14. [table] [tr] [td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]מפורסם כמבצע למורים, השימוש שלי הוא לסרטים עד 1080P + הורדות מהרשת ,גלישה אינטרנט,עיבוד תמלילים ומשחקים לא רציניים לילדים ? חייב את הפורמטים החדשים של HD כי המחשב מחובר לרסיבר ולטלויזיה ב HDMI (קולנוע ביתי) זהו הפרסום ...... מבצע השקה בלעדי מחשב לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. מערכת מחשב מוכנה לעבודה כולל מערכת ההפעלה החדשה Windows 7 מבית Microsoft . המחשב היחידי שמגיע מותקן ומוכן לעבודה!!!(אנטי וירוס,תוכנת צריבה,תוכנת צפייה בסרטי HD,תוכנת Open Office ועוד'). מותאם עבור: א. שימושים ביתיים כגון גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות צא’ט, צפיה בסרטים, מוסיקה,צפייה ישירה ועוד. ב. שימושים מתקדמים כמו תוכנות עריכה משחקים ו…

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. שלום שמי מאור ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק. אחרי בדיקה מעמיקה התרשמתי משני דגמים שההבדל בינהם הוא הרזולוציה והזיכרון בראשון 8GB ורזולוציה 1600 על 900 כשבשני 4GB ורזולוציה של 1920 על 1080 שני המסכים 15.6 זה למעשה ההבדל בינהם, זיכרון תמורת רזולוצית מסך, אגב טווח המחירים דיי זהה. המחשב למטרות סטנדרטיות + עריכת סרטים בייתיים. חשוב לי שהמחשב יהיה טוב וחזק כי הוא מהווה גם תחליף לנייח בשבילי הנה הדגמים שדיברתי עליהם: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5473 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6206 האם הרזולוציה 1600 על 900 במסך 15.6 נראית לכם מספיקה? האם מישהו מכיר את היבואן נייד נייד ויודע אם הם אמינים? האם אתם מכירים את המחשבים האלה או לפחו…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by JohnnyBravo,

מפרט שהזמנתי,קצת חוות דעת.ותנו במברוק מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪955 לוח אם: [..] ASROCK P67 PRO 3 B3 ₪675 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205 כמות:2 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪600 ספק כוח: [..] SEASONIC S12D 750W SILVER - RETAIL ₪611 קרור למעבד: [..] NOCTUA NH-D14 - זמין במלאי ₪350 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי: ₪3947

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by view,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט משחקים קלים סרטים * גודל המסך? סביר לא 11 אינץ קטן * משקל רצוי? לא משנה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? תמיד טוב שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רק שתהיה אמינה בכל מקרה מצאתי שתי מחשבים.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6247&CatCode=315 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11199 מה דעתכם עליהם ? תודה !

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  18. השימושים יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס. אני צריך מפרט עדכני כדי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן. ללא ציוד היקפי. המחשב יקנה ב- RSM. תודה.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  19. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 -3500 המטרות של המחשב - 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, מוסיקה 2.גודל המסך - 15.4 3.משקל רצוי - אין חשיבות גדולה 4.זמן סוללה - לא עקרוני 5. יש צורך ביציאות מיוחדות DVI, HDMI 6.בלוטות - צריך 7. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 ויותר לא פחות מ 320 8. צורב DVD -כן 9. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העיקר חברה טובה תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. מראש אני יודע שמחיר כזה גבוה הוא במקצת קיצוני אבל אני בונה מחשב שיחזיק מספיק זמן בתמורה מלאה לחלקים ברמה כמעט הגבוהה ביותר אז לא צריך לפתח דיון על אם שווה או לא שווה לשלם סכום כזה למחשב בימינו. המפרט הנוכחי שעיצבתי הוא מעבד: i7 990 (המעבד לא קשור בתוך המפרט משום שאני מקבל אותו ישר מאינטל, אז הוא לא קשור במחיר ובדיון) לוח אם: Rampage III Extreme s1366 Core i7, Intel x58, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרון: 3x4GB G. Skill Ripjaw Edition Triple Channel כרטיס מסך: GTX580 UD 1536mb GDDR5 DX11 כפול שניים בשביל ה-SLI כונן קשיח: OCZ Vertex 60GB SSD Sata 2 / Caviar Black 2TB צורב DVD/Blu ray קירור : Noctua NH-D14 CPU Cooler מארז : HAF X Full Tower ATX Black-Case ספק כוח: Revolution 85+ 1250…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pitex,

שלום חברים, אני מחפש נייד למשחקים סרטים והשימושים הרגילים (אינטרנט אופיס וכאלה) התקציב : 3500-4500 ש"ח מה שראיתי עד כה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=11154 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 האם יש המלצות אחרות בתקציב שלי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הייתי מעוניין לקנות את המחשב הזה מחנות מחשבים אמינה ליד הבית במחיר 5500 ש"ח כולל אחריות 3 שנים vip איסוף והחזרה מבית הלקוח כולל מתנה עכבר ותיק מפרט: https://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWLXBTA02011 יש לי כמה שאלות: 1. זה המעבד שלו, איך הוא? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52219 2. האם החברה הזו אמינה Packard Bell היא לא כל כך מוכרת בשנים האחרונות לפחות לי? מישהו היתנסה איתה? 3. האם בתקציב עד 5.5k יש מחשב עדיף או יותר טוב? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by BRPOQNT,

מה המחשב הכי חזק (מעבד,כ.מסך...) שניתן להרכיב עם מערכת ההפעלה חלונות XP מבלי שיהיו בעיות תאימות או שהמחשב לא ימצה את הפוטנציאל של החומרה ?? למה אתם אף פעם לא ממליצים על מעבד I7 ? האם באמת ההבדל בביצועים הוא כלכך שולי ? יתכן והתוספת במחיר משמעותית אבל בעוד שנתיים,כדי להריץ אפילו אופיס ידרש מחשב יותר חזק.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  24. היי, איזה זיכרון (שלא איזה חברה\מגה הרץ) אני אמור לחפש?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. אני מחפש מחשב ללימודים, VISUAL STUDIO וכו'. לאופיס ולגלישה. ראיתי את הדגם הנ"ל ‎G62-B50SJ של HP מפרט: ‎מעבד :‎Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ זכרון: ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), הארד דיסק:‎320 GB (5400Rpm) מסך: ‎15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768) כרטיס מסך:‎Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory‎ אחריות לשנה. הוא מגיע עם לינוקס- אבל זה שטויות להתקין עליו ווינדוס. אז אני לא רואה סיבה להוסיף כסף לווינדוס. יעשה את העבודה? מחיר של המחשב 2250... שווה את ההשקעה? אני מעוניין סביב מחיר זה ( עדיין סטודנט ).

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים