עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ArZi17,

אהלן חברים, אני דיי חדש בתחום של המחשבים הניידים, לפני כמה ימים קיבלתי lenovo t410. לאלה שלא יודעים, הטמבלים שפיתחו את המחשב התקמצנו על 2 ג'קים של אודיו (אוזניות ומיקרופון) ובמקום זה הם שמו רק יציאה אחת שלפי השמועה היא גם בשביל מיקרופון וגם בשביל אוזניות. חפרתי בכל חור במחשב, שכמובן מריץ את גרסת הווינדוס הכי לא ידידותית לאדם (7), ופשוט לא הצלחתי למצוא איך אני מפעיל את המיקרופון החיצוני. אני מחבר את המיקרופון לכניסת האודיו, וכלום. ואפילו עוד לא התחלתי לשאול על איך לעזעזל אני אמור לחבר עכשיו גם אוזניות וגם מיקרופון?! חיפשתי בגוגל, וזאת בעיה גלובלית, אבל משום מה לא מצאתי שום פיתרון. קצת עזרה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי שלום לכולם ושבת שלום, סוף סוף הגיע הזמן המיוחל ואני רוכש מחשב נייד אשמח אם תעזרו לי בנושא זה *ולפני הכל, עכשיו פסח (מגיע) ואני מניח שיהיה מבצעים בחנויות אני צודק? כיוון שהתקציב מאוד חונק אותי כרגע- עד 4,000 וכמובן שאם ניתן לחסוך זה יהיה ממש טוב. אז ככה: *מטרות המחשב: עבודה משרדית,(אינטרנט ,אופיס) והכי חשוב- גרפיקה (פוטושופ וגם עריכת וידאו כמו אפטר אפקטס ופריימיר, מניח שאלה תוכנות שמצריכות זיכרון ראם גבוהה ויותר מניח שזה בעצם צורכי מחשב כמו של גיימרים למרות שאני לא הולך לשחק במחשב אלא לצורכי העבודות הגרפיות הנ''ל ) גודל המסך- אני חייב לציין שאני לא הכי מבין בזה, אבל כמובן שככל שהגודל טוב יותר (בהתאם לרזולוציה גבוהה כמובן) זה יהיה טוב יותר-וחוץ מזה עבודות גרפיות…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! פייסבוק, וורד וכדומה.. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב - 2000 עם חריגה של 300. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב לאחותי (אחרי צבא) פייסבוק ושטויות כמובן אין משחקים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366X768 המסך הוא CQ1859s * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לאף אחד. * לאילו הגדרות…

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  4. איזה מחשב שולחני לקנות? מחשב מותג DEL או מחשב מורכב בחנות? שלום, תמיד קניתי מחשב מורכב בחנות מחלקים שונים. הפעם חשבתי לקנות מחשב מותג ואבקש את דעתכם, במיוחד של אלה כבר קנו מחשב של DEL . הצרכים שלי: לא למשחקים – כן לעבודה גרפיקה, פלאש ועריכה וידאו עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל. כמה כסף: לא חשוב כמה - 6000-7000 אם אני יודע ששווה ואקבל תמורה מלאה מאבד: קודם כל תקנו אותי אם אני טועה: חשבתי לקנות מאבד I7-2600 לפני כמה שבועות אמרו להמתין שיתקנו לא יודע איזה באג במאבד זה ועכשיו הבנתי שהכל בסדר. הבנתי שזה הכי מתקדם והכיח טוב נכון להיום במחיר סביר. חשוב: הבנתי שיש כבר SATA -3 וגם USB-3 ולא יודע אם במפרטים האלה יש דבר כזה. הינה איפה ההתלבות והאפשרויות – אשמח לקבל עצות: 1. - …

• 17 תגובות
    • 9k צפיות
  5. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, לימודים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 מט (לא מבריק) * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ליציאת hdmi * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? אחרי שראיתי איזה דקים המחשבים בלי כונן, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i3 ומעלה, זיכרון לפחות 2 gb. המחשבים שמתאימים למסך מט ממה ששמתי לב זה ה hp וה dell. ראיתי 2 מחשבים שעניינו אותי קצת: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10657 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6941 אשמח לכל עזרה...

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by AsafLevi1202,

בינתיים הרז' של המסך היא 1024X768 אבל עוד מעט אני קונה מסך אחר וזה יהיה 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים כמו BFBC 2 COD:BO אין צורך בציוד היקפי שקט- 6-8 לא מתוכנן OC הרכבת מחשב בחנות + WINDOWS 7 64 BIT עדיף שיהיה מ KSP או משהו שיש באשקלון לא מתכנן שידרוג בקרוב ואם אפשר שהמארז יהיה יפה אבל לא צריך להגזים עם המחיר

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי?5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבד METRO 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן 4. האם יש רכיב בו אין…

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (לא לחרוג מהחריגה בבקשה... רק אם זה ממש ממש שווה את זה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר אסטרטגיה, אך אני עדיין משחק מדי פעם במשחקים כבדים שלא זמינים לאקס בוקס, למרות שגם המשחקי אסטרטגיה עכשיו מתחילים להיות כבדים. * לאילו …

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  9. שלום לכולם, סוף כל סוף החלטתי לקנות מחשב נייד ואני צריך את עזרתכם בנושא. תקציב הקנייה שלי עומד על כ-3000 ש"ח מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,מוזיקה,הורדות ישירות מהאינטרנט. * גודל המסך -13.3 ומעלה * משקל רצוי - לא משנה לי * זמן סוללה ארוך - כ6 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 500G (אם אפשרי אז 1T) * זיכרון - עדיפות ל2G ומעלה * בלוטות - עדיפות * רצוי כונן דיסקים * עדיפות לקורא כרטיסי זיכרון,אבל לא חובה. * שיהיה פיזור חום מיטבי ובעל נוחות בכתיבה!! חשבו לי מאוד שהמחשב לא יתקע ויריץ תוכניות ואפליקציות באופן רציף, כי אני נתקל בהרבה מחשבים שנתקעים בזמן גלישה באינטרנט למשל. בתודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by arimaor,

שלום, אבקש חוות דעת למחשב ביתי לשימוש בהורדות מיול חיבור למסך HD לצפיה בסרטים משחקים קלים וגלישה מרובה ברשת אבקש גם המלצה לקרור מעבד לוח GIGABYTE H55 4XDDR3 LGA-1156GA-H55M-UD2H1 מעבד INTEL Core i3-540 3.1GHz 4MBX80616I35402 זכרון KINGSTON 2GB 1333MHz DDR3KVR1333D3N9/2G3 .קשיח WD 500GB BLUE SATA IIIWD5000AAKX4 כ.מ INTEL X4500 ON BOARDINTELVGA X45005 צורב DVD-RW SATA x22 BLACKLGDVDRWSATAB6 מארז דגם BLACK/SILVER 1702108007 1,305.00 מחיר כולל 208.83 מע"מ (16.00%) 1,514.00 ש"ח סה"כ מחיר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by יניב קופר,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWTK852 זה המחשב שרכשתי עם שדרוג קיבלתי את TX86 בתוספת של מאה שקלים המחשב נראה טוב קל משקל.עובד בצורה זריזה שקט מאוד כרטיס גרפי חזק רמקולים טובים יחסית למחשב נייד חיסרונות:מקלדת לא הכי נוחה.בזמן משחק מתחמם מאוד טוב עוד עדכון מסתבר שמשהו לא תקין.המחשב מתחמם במשחקים בצורה מוגזמת. דיברתי עם השירות מקווה להחלפה למשהו אחר

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by michael4il,

אני צריך להודות שמחשב שלי לא צעיר כמו פעם,הזמן עושה את שלו... קיצרררר :0 עד 2000 אני רוצה לשדרג תמחשב שלי בכוון של משחקים זה המחשב שלי: E4500 בלי אובר קלוקינג 2GB RAM 1950X PRO 512MB (שאני מעדיף להחליף בגלל שהוא מתחמם,החלפתי לו קירור אבל המאוורר לא מסתובב עוד והחלקים של הקירור פסיבי נופלים והוא נכבה במשחקים). GA-P31-DS3L

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. אני בתהליך קניית מחשב חדש. המעבד הוא I5 2500K זכרונות G.SKILL 1600MHZ דיסק קשיח CRUCIAL C300 SSD כרטיס מסך Asus 8800GTS הלוח אם היה אמור להיות ASUS P8P67 PRO. היום הודיעו לי שלא ניתן להשיג אותו וגם אין צפי לחידוש של ייצור שלו מהמפעל. ביררתי בכמה חנויות וכולם עם אותה התשובה. בקיצור או לקחת את המקסימוס 4 אקסטרים של אסוס שהוא קצת אוברקיל בשבילי או לעבור לג'יג'בייט. בכללי אני ממש אוהב את אסוס, אני רוצה את ממשק ה UEFI הרבה חיבורי USB גם 3, SATA3, שיסחוב OC חזק, אלו פחות או יותר הרציניים. מה אתם ממליצים? לא ממש בא לי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על הלוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by aviseror,

אז ככה אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3500 שקל יש אפשרות לחריגה רק אם זה ממש הכרחי. אני משרת במג״ב ככה שהשימושיים יהיו יותר לכיוון מוזיקה סרטים ואינטרנט, כמו כן גם למשחקים ברמה של פיפא 2011 ומשחקי רשת כאלו ואחרים, תודה לעוזרים המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5798&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=315 המחשב השלישי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5727&CatCode=315 המחשה הרביעי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5300. בקשר למחשב הזה מישהו יודע אם ניתן למצוא אותו בחניות מוכרות יותר ?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by orbachkl,

. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לSTARCRAFT 2 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על DOOM 3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני צריך המלצה למחשב אופטימלי בשווי המחיר 3000-3500 ועדיף שיהיה חזק בכל האספקטים ולא התמקד לדוגמא ספציפית רק בכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  17. יש לי מחשב נייד Dell Inspiron N3010 שנרכש יחסית לא מזמן. בימים האחרונים התחילה בעיה של הפרעות בתצוגה. מדי פעם יש רעידות כאלה, קפיצות והפרעות, קצת כמו קליטה גרועה בטלוויזיה עם אנטנה, שיש שיבושים מדי פעם. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני לכרטיס מסך מהאתר של אינטל אבל המחשב לא נותן לי לעדכן את הדרייבר, בטענה שהוא לא "מוסמך" ודורש שאוריד מאתר היצרן. למרות שביטלתי את האפשרות להתקנת דרייברים חתומים בלבד (F8 לפני שה-Windows 7 עולה ובחירה באפשרות המתאימה). הבעיה שהדרייבר באתר היצרן (Dell) הוא ישן ולא עדכני כמו הדרייבר באתר של אינטל. השאלה בעצם אם זו בעית תוכנה או חומרה. המחשב רק עכשיו חזר מהמעבדה, שם החליפו לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה, ולא ממש מתחשק לי לחזור למעבדה. כמובן שאם אין ברירה…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן מדגם IBM thinkpad t40 המחשב נדלק אבל לא רואים שום דבר במסך לפני כשנה המחשב עבד אבל המאוורר הרעיש בהגזמה אז פתחתי אותו ניקיתי אותו ומאז המסך לא עובד כשהמחשב נדלק הרמקול הפנימי לא מצפצף בכלל בדקתי גם את תקינותו של הרמקול הפנימי הוצאתי את הזכרון הפנימי וכשהדלקתי אותו הוא החל לצפצף אז אני יודע שהרמקול הפנימי עובד חיברתי את המחשב למסף חיצוני ע"י כבל חיבור VGA חשבתי אולי המסך של המחשב תקול אך גם זה לא עזר לא רואים שום דבר במסך הוצאתי את הסוללה (CMOS) והחזרתי אך זה לא עזר יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים , דפדפן , נגן מדיה, הכל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22"w * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקל…

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  20. שלום לכולם, המחשב שלי בן 4.5 שבק חיים. אני מעוניין במחשב למשחקים שיריצו cod, dragon age, crysis2. להלן הנתונים: רזולוציית המסך 1680*1050 יש לי כרטיס מסך radeon 4870 עם ספק כוח 500 וואט. אני חייב להשאיר את הכרטיס הזה בגלל חיבור s-video שמתחבר לטלוויזיה השמנה שלי. הכרטיס יריץ לי משחקים חדשים? אין לי בעיה להישאר עם המארז הנוכחי שלי. יש לי דיסק קשיח 1t בנוסף, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח IDE, עבור המחשב שהפסיק לעבוד. אני אוכל להשתמש בו? לא צריך עכבר, מקלדת סידי-רום וכו׳. נראה לי שצריך את הרכיבים הבאים: מעבד (כולל קירור? אני לא מבין בזה) לוח אם זכרונות מה מומלץ לי בתקציב עד 1500 ₪?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  21. שלום, הדרישה היא למחשב בגודל 15.6" עם חיבור סיריאלי , RS232. שער המפרט זניח (כל מעבד כפול ליבה, כרטיס מסך מובנה ו 2G זיכרון יעשו את העבודה). קיימים עדין מחשבים בשוק עם החיבור הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by itairaz99,

שלום ! אני מעוניין לקנות לפטופ חדש. בסביבות ה-2000 ש"ח אם צריך אפשר לחרוג מה-2000 בקצת (200 ש"ח). אני רוצה מסך בגודל '15.6 או '15.4 או באזור החמש עשרה שש עשרה אינץ'. הסוללה צריכה להיות חזקה שתספיק להרבה זמן. אני רוצה מעבד intel pentium או intel 2 do. השימושים העיקריים יהיו אופיס אינטרנט ואולי תוכנות לא כבדות. אילו מחשבים מומלצים אתם מכירים בעלי מפרט זה ? תודה רבה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. שלום, אני חדש פה. ערכתי מחקר במרוצת השבועות האחרונים וגבשתי את המערכת הבאה אותה אני מעוניין לרכוש. אשמח להערות והשגות וגם לאישור חיובי במידה וההרכב נבחר נכונה: מעבד intel I core 5 - 2500k קיט קירור Scythe Mugen II Rev.b לוח אם GigaByte chipset Z68 (לוחות שיחלו להגיע לארץ בתחילת מאי) זכרון DDR3 1600Mhz - 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II - Model‎ ‎ HDS721010CLA332 צורב DVD פיוניר EIDE - מעביר מהמחשב הישן מארז Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer ספק כח Seasonic 560W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-560 **בקר נוסף PCI SATA x3, IDE x1 - על מנת לחבר את הצורב ואת הדיסק הקשיח שא…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, כאמור, אני מחפשת המלצה למחשב נייד למטרות עיצוב גרפי - כרגע מדובר בעיצוב דו מימדי (אילוסטרייטור, פוטושופ ושות'), אבל יש סיכוי מסוים שארצה לערוך בו בסופו של דבר וידאו/אנימציה, אז אשמח להמלצות למשהו שישאיר לי את האופציות האלה. מבחינת התקציב, 6,500 זה הגבול הסופי, אבל כמובן שאעדיף אפשרויות זולות יותר. אני עוד סטודנטית, אז כרגע לא אכפת לי לקנות משהו שהוא לא הכי הכי טוב - רק שלא ייאנח כל פעם שאני פותחת תמונה. משקל הוא גם לא לגמרי שיקול, כי אני לא מוציאה אותו מהבית הרבה - מן הסתם אני אעדיף משהו יותר קל, אבל כרגע יש לי מחשב ששוקל 3.5 ק"ג ואני מסתדרת. אני לא יודעת אם זו שאלה כשרה, אבל אם כן - אני גם מחפשת מקום אמין לקניה בתל אביב. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. שלום לכולם, החברה מעוניינת במחשב נייד חדש, עם הדרישות הבאות: 1) מסך מט, גודל 13"-14" 2) שיהיה לו עכבר באמצע (נקודה כמו בדל ולנובו, לא טאצ'פד) אין בעיה שיהיה טאצ'פד בנוסף (אך לא חובה). 3) שיהיה לפחות 4 גיג'ה זכרון פנימי. 4) משקל - פחות מ 3 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב). 5) זמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות שעתיים וחצי *יש עדיפות למעדים החדשים של אינטל מסדרת i#. ** תקציב הוא 3000 ש"ח, חריגה אפשרית עד 3500 ש"ח נשמח לקבל דגמים העונים על הדרישות הנ"ל. תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים