ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום יש בירשותי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n100 type0768 ואני לא מצליח להתקין לו כרטיס קול מה לא ניסיתי הכולל!מהאתר גם הורדתי לא עוזר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אחותי מעוניינת לקנות מחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר אז פחות) צורכי המחשב הם בעיקר סרטים ומחשב משרדי ( Office ). אני צריך שהמפרט יכלול הכל, מחשב, מסך, עכבר מקלדת. עדיפות למסך 20 + 4 GB זכרון כרטיס מסך שיריץ HD 250GB לפחות צורב DVD עדיפות למפרט מחנות בי-ם. תודה מראש בן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד חדש, כרטיס מסך nvidia מה שאני לא מבין זה אני רואה שמותקנים שלי 2 הכרטיסים אחד של המחשב עצמו של אינטל HD והשני של nvidia השאלה שלי היא איך אני יודע שדברים אצלי רצים מהכרטיס מסך של ניבידיה? ולא שהם רצים לי דרך הכרטיס מסך הבסיסי של המחשב כי שניהם מותקנים כמו שצריך ושניהם רשום שהכרטיס רץ כמו שצריך האם יש מקום שאני בוחר באיזה כרטיס מסך להשתמש? או שהמחשב יודע להשתמש בו לבד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים העונים על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD. * גודל המסך? לא משנה. * משקל רצוי? קל ככל שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, במידה וחוקי הפורום מאפשרים זאת, אשמח לקבל הצעות לחנויות (רשתות או פרטיות) בהן ניתן לרכוש את המחשב באזור המרכז. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שלחתי הודעה דומה בתחילת החודש אבל הדרישות שלי השתנו ולכן אני צריך מפרט חדש. 1. התקציב הוא בין 3500 ל4500 ש"ח במזומן (אני משיג חלק מהרכיבים, במיוחד אלו של Intel, במחיר טוב יותר מהמחיר בשוק אז לא צריך להיות דיוק במחיר) 2. המחשב הוא מחשב משפחתי ולכן משתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, שיתופי קבצים, משחקים (לא כבדים), שמיעת שירים וצפיה בסרטים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו ICQ ומסנג'ר פתוחות יותר מפעם אחת]. 3. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. 4. המחשב צריך להיות מבוסס intel Conroe. יש לי העדפה לרכיבים מהדור החדש: הארדיסק SATAII של WD, צורב DVD, הרבה יציאות USB (לפחות 6 אחוריות וגם קדמיות), כמות מספיקה של זיכרון RAM (2GB או יותר) אני רוצה שבבוא…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה כעורך דין. מה שאומר בעיקר גלישה ותוכנות אופיס. (אבל ליתר ביטחון שיצליח להריץ גם תוכנות כמו פוטושופ). למה נייד? כי אני עובד מהבית ומהמשרד ומעדיף מחשב אחד משני נייחים (לדעתי עדיף). מה חשוב לי? 1. שאפשר יהיה לקנות לו 2 עמדות עגינה כדי לחבר למסך גדול ולמקלדת. 2. שיהיה עמיד ועם סוללה ארוכה (אם יוצא לדיונים) 3. שיחזיק מבחינת החומרה ל-3 שנים קדימה לפחות (אני יודע שצריך להחליף בזמן הזה סוללה...) 4. עדיפות (לא חובה) למסך מט. מה פחות חשוב? 1. גודל מסך. יכול להיות 14 או 15, כי בסוף מחבר למסך גדול רוב הזמן. 2. ניידות. למרות שמסתובב, המשקל פחות עקרוני עבורי. תק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה תעזרו לי המחשב נייד שלי החליט שהוא פלטה של שבת כרטיס מסך במעמץ (משחק עם גרפיקה טובה כך שהוא נשאר שעות במעמץ) מגיע ל 76 מעלות חום (אפילו אקומול לא עוזר) והמעבד איזה 72 מעלות מה הולך פה (אמרו שהוא יכול לעשות הכל חוץ מלהכין קפה ובעצם הוא כן יכול להכין קפה ;D) שמעתי שיש בעיות בכרטיסים של nvidia ויש עידכון ביוס רק שלא מצאתי את זה וזה בכלל עוזר ? האם מגש קירור יעזור או כל פטרון מעשי החברה פה מבינים במחשבים תנו לי עצות המחשב הוא: GX 600 של MSI (נקנה בחו"ל) מעבד: T7500 2.2 כ"מ NVIDIA בלה בלה בלה 8600GT לוח אם: משהו אינטל עם צ'פסים (למה אינטל צריכה מהנדסים עם היא מיצרת צ'יפס גם אני יודע) מקווה שהמפרט מספיק מלא פשוט אני לא טוב בלזכור הרבה מספרים ואותיות …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי כמה דברים שמתאימים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=10536%2C10844%2C11607% אבל אני כנראה לא מספיק מבין... * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית -דו מימדית, סרטים.. המחשב לא צריך להיות משהו מטורף. אלא שאפשר לערוך בו פוטושופ ועריכת וידאו בפרימייר פרו. * גודל המסך? 15.6 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, לא קריטי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיהיה מתאים לעבודה עם תוכנות עריכה. משהו לא מטורף לגמריי. מאיץ גרפי AMD Radeon HD 8730M 2GB או מאיץ גרפי Nvidia GeForce GT 635M ? וזכרון זה קריטי 8GB או אפשר גם 4?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2800אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50-100שימושים מהם השימושים במחשב?גיימניק כבדהמשחקיםtf2,bf3,mw3,crysis2,assaiians creed revolustion (אבל tf2 I bf3 בעיקר)באיזו מערכת הפעלה תשתמש : 64bitשימושים מיוחדיםהאם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא! *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד? אולי רוב הסיכוים שלא.ציוד היקפימה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך?1920 על 1080 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? אין לי רמקולים יש לי אוזניות tt shockone חומרה אופציונליתהאם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? עדיף…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, כמה בערך יעלה תיקון של מסך למחשב HP? תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב הוא מחשב נייד. סליחה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray CPU Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Albatron Geforce 6600GT VIVO PCI-E 128Mb 128Bit Video Card GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD Toshiba TSST SD-M1912 Black 16/48 Bulk DVD-ROM NEC ND-3520A Black 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW Logitech® Media Keyboard Logitech Wheel OEM Red Optical Mouse USB Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply קירור למעבד Zalman CNPS7000B-AlCu Cooler for P4/AMD Logitech X-530 5.1 Speaker system ואחד מבין שלושת המארזים האלה אני אקנה: Thermaltake XASER Sviking VA4000BWS…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחקי 2018-2019 הבאים לצאת והעכשווים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם כמובן מסך עם רזולוציה של 1920X1080 אם אפשר יותר באותו מחיר אשמח. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעבד: I5 4430 3.0GHZ (טורבו עד 3.2GHZ) לוח אם: gigabyte h87-d3h RAM: G.SKILL 4GBX2 ד.קשיח WD 320GB כונן אופטי של LG כ.מסך ASUS GTX650 2GB ספק כוח של HEC 580W (לא היה עליו עומס של יותר מ200W) מארז TT sopranors קירור של .ARCTIC 7 REV.2 2 מאווררי PWM של ARCTIC מה שמסומן בכחול נקנה לפני כשנה (עוד כשנתיים אחריות), מה שמסומן באדום נקנה לפני כ4... אני יודע שזה מחשב חדש יחסית אני פשוט מעוניין לשדרג למשהו יותר רציני תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, מחשב חדש למשחקים קטנים כמו CS ואינטרנט, ושיהיה לי אפשרות לOC כי אני לא רוצה להתקע עם מחשב חלש בעוד שנה. בינתיים זה מה שחבתי עליו מKSP: Athlon 64 2800+ (S-754 LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire 512MB A-DATA DDR500 X2 RADEON 9550 128MB 80GB 7200/133 (8MB) SAMSUNG Teac/SONY 1.44 מארז וספק מזיגזאג COMPUCASE CI-6a21 300w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE סך הכל בערך 3800ש"חים עכשיו אני חשבתי על אולי לוח אם להחליף לEPOX EP-8KDA3J שעולה בערך 550 ש"ח, והבנתי שגם הוא אחלה אוברקלוקר, הקטע זה שאני לא אחד רציני שמתעסק עם OC, יותר מהעלת FSB ומתח אני לא יותר מדי מתעסק אז אולי אני לא חייב את הDFI, מה אתם אומרים? אגב אל תציעו לי בבקשה ג'יגהבייטים למיניהם אנ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להרכיב מחשב לגרפיקאי ו שיתמוך בתוכנות גרפיות : פלאש,ומאיה. חשוב כמובן שהמחשב יהיה חזק דיו לרינדורים ושקט. כמו כן לקחתי כבר את המסך שהומלץ ע"י ג'וני - ג'וני תודה... ההתלבטות כרגע בין השאר בנוגע למעבד , אולי שווה להשקיע מעט יותר ולרכוש מחשב עם מעבד I7 ולא Quad מובן שהדבר ייקר את המחשב בכ- 1500 ש"ח. השאלה האם מוצדק ויש צורך. תודה מראש לעזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. חשבתי לקנות מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell החדשים: http://hwzone.co.il/hardware/news/140992 לכן אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? לצערי נייח סתם יהיה ביזבוז כסף... אני בקושי בבית תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מתקדם עם הזמנת המחשב ומסמן באפשרויות התשלום "מזומן" אני לא מקבל את ההנחה של ה-2% המובטחת ואפילו המחיר עולה ב-20 ש"ח. מישהו יודע למה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי הזדקן והחלטתי לקנות מחשב חדש בסביבות 3.5K בעיקר משחקי רשת. אשמח לקבל עזרה בנוגע למפרט של מחשב בסכום הזה. חשוב בעיקר שבמשחקים יהיה FPS גבוה ושלא יתקע יותר מדי כמו זה תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי מערכת הפעלה(למרות שתאכלס מותקן עליו WIN 7) בן בערך שנה וחצי המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791931 עם הכרטיס מסך והכל תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיים בארץ אולם תצוגה למחשבים ניידים של סמסונג? מאוד הייתי רוצה להתרשם פיזית ממספר דגמים (מעבר למה שיש בבאג) לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום תיעוד או עדות לכך שקיים כזה למעט איזה כתובת ישנה באיזור תעשיה הרצליה. האם מישהו מכיר כזה דבר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
*מעדיף לקנות מחנות אחת. *מחשב לצורכי גיימינג ואינטרנט. *ללא ציוד היקפי וצורב. *יש סיכוי שאשדרג לLCD 22'' אז קחו בחשבון. מה אתם אומרים על המפרט הבא: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪638 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ , יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Power Color ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪830 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אחרי שאני מסיים להטעין את המחשב נייד את מה צריך לנתק קודם את השקע שנמצא בתקע בחשמל או את החיבור שמחובר למחשב? או שזה לא משנה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני בונה מחשב לסלון הנה המפרט: Core i5 2300 GIGABYTE H67N-USB3-B3 Scythe BIG Shuriken CPU Cooler 4GB Kingston WD Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III nVidia GT520 Thermaltake Element Q יש לי מספר שאלות חשוב לי שהמחשב יהיה סופר שקט (סלון) ואמין, הכרטיס מסך זה למשחקים 1. האם המארז טוב למעבד i5 + כרטיס מסך 2. האם לחסוך 200 שקל וללכת על i3 2100 (זה מחשב סלון בעיקר משחקים + סרטים) 3. המלצות על כרטיס מסך בסביבות 300 ש"ח? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבים ניידים בשימוש של גיימינג למשחקים כמו Battlefield 3 ומשחקים עדכניים נוספים וכמו כן גם בשימוש של צפייה במולטימדיה באיכות גבוהה, גלישה ועריכת מסמכים. הדגם הראשון הוא Lenovo Z500 i7 GT 635M: http://ksp.co.il/?select=&uin=17957 הדגם השני הוא MSI GE60 i5 GTX 660M: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 ההבדלים העיקריים בין השניים מסתכמים: במשקל (ה-Lenovo שוקל 2.2 ק"ג, וה-MSI שוקל 2.5 ק"ג) במעבד (ב-Lenovo i7 3632QM Quad Core, וב-MSI i5 3210M Dual Core) בכרטיס המסך (ב-Lenovo GT 635M 2GB, וב-MSI GTX 660M 2GB) בדיסק הקשיח (ב-Lenovo 1TB 5400RPM, ב-MSI 750GB 7200RPM) במסך (ב-Lenovo 1366x768, וב-MSI 1920x1080) במחיר (ה-Lenovo עולה 4290 ש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-