עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://up352.siz. co.il/up3/wiioonr zhtdi.jpg להוריד רווחים עכשיו יש לי רק שאלה אחת, אני רוצה לדעת עם הלוח אם לא מגביל לי את המעבד או הכרטיס מסך לדעת שהוא לא מגביל לי שום חלק ועם הכל מתאים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מפרט המחשב הוא מעבד i3 4150 לוח אם Asus H97 Pro זכרון 4Gb DD3 1600MHz 2 דיסקים מכניים ספק 300W כרטיס מסך GeForce 7200 GS התקציב הוא רק 400 ש"ח מעוניין לשפר אפשרויות גיימינג... הוא מריץ בסדר משחקים משנת 2006 (פורטל, HL2)

3. אני מחפש מחשב למשחקים, בנתיים בלי כרטיס מסך!. אני מחכה לסדרה החדשה שתצא בנוב' אז אני מחפש מחשב למשחקים, כנראה אני לא יעשה OC או שאני יעשה OC קטן. בפרט לא צריך: צורב, מסך,וציוד היקפי אחר. כמו שאמרתי תקציב בין 3000-3500 לגבי מארז- לא איכפת לי לשים את המחשב בתוך קופסת נעליים. ביצועים באים לפני יופי/שקט. אבל חשוב שהספק יחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיצאו. ויש לי עוד 2 שאלות - מתי אינטל אמורה להוריד את מחירי המעבדים שלה? -כמה יעלו הכרטיסי מסך החדשים שיצאו בנוב'? נ.ב אני מתכוון לקנות את המחשב עוד חודש וקצת, כך שאם ידוע לכם רכיב שבנתיים יקר ,אבל מחירו ירד לרמת התקציב שלי, אפשר להכליל אותו במפרט.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. Started by zvika.e,

אהלן. יש לי נייד עם מסך WLED. איך מנקים אותו? באותה שיטה שמנקים מסך LCD? תודה..

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by aradgonen,

שלום! אני קונה מחשב נייד חדש ואני רוצה למכור את הישן אבל אני לא יודע כמה הוא שווה אז הנה המפרט: lenovo s205 cpu amd vision e-350 gpu amd 6310hd 4gb ram 11.6 " led display wireless, bluetooth hdd 250 gb webcam על המחשב מותקן office 2013 PRO מלא וחוקי וגם windows 8 PRO מלא וחוקי הסוללה מחזיקה 3-4 שעות כולל רק מטען, דיסק מקורי norton anti virus 2011 וכל החוברות ומטען אז כמה הוא שווה? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by ychig,

משחק על מסך 32' 1080P תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. שלום, למרות שכבר טכנית רכשתי מחשב עדיין יש לי טיפה זמן להתחרט ולשנות מס דברים. הדרישות מהמערכת הינם להריץ עריכות HD באופן חלק למדי, משחקים לעיתים רחוקות אבל חשוב שיעבוד כמו שצריך, ועבודה ב SOLIDWORKS 2011 המחשב שנרכש הינו: I7 960 ASUS SABERTOOTH X58 2 כונני 60GB CORSAIR SSD X3 4GB )TOTAL OF 12GB( 750W ספק מארז טרמלטק עם קירור מים כרטיס מסך לא נכלל וכנל דיסקים קשיחים מכיוון שיש לי מהמחשב הקודם. (8800GTS OC) בהתחלה בחרתי בכיוון של מעבדי ה2600K אבל להבנתי הפוטנציאל היותר חזק היה דווקא מהX58+I7 960 אבל לאחר מכן שקראתי מידע באינטרנט אני כבר יצאתי ממש מבולבל ולכן אני מנסה להיעזר בכם כדי לקבל דעה יותר מוצקה. ממה שהבנתי ה2600K בעל פוטנציאל גדול יותר לOC וכבר איך שהוא מגיע בבנצמאר…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by shimronfio,

כמה שווה היום המחשב שלי למכירה? כולל המסך וכולל וינדוס 7 64 bit מקורי.

9. Started by GoA,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים עד 5,500 ש"ח ושיהיה מהיר מאוד... לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר... זה מה שחבר שלי מצא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1554 1 סך הכל: 5420 ש"ח ו…

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by Terayon,

אהלן, אני רוצה לשדרג את הנייד המקרטע שלי ויש לי מספר שאלות. כרגע הנייד עם 2 ג'יגה זכרון DDR2 667mhz עם וינדוס 7 32ביט. זה המפרט- http://www.lapspecs.com/detail/acer+travelmate+5730g במידה ואשדרג למערכת 64 ביט, אוכל להתקין יותר מ4 ג'יגה זכרון? מה מהירות השעון המירבית של הזכרון שהמחשב תומך בו? (המפרט מציין רק את נתוני הזכרון הקיים) תודה

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by Psycho17,

שלום אנשיםם. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין שתיתנו לי את הצעותכם על מפרטי מחשב במחיר בסביבות 4000 ש"ח. החלקים העיקריים שאני מעוניין שיהיו במחשב הם: כרטיס מסך X600 או ה9600XT של Readeon מעבד של AMD 64 BIT 3GHz ושהזכרונות יהיו 512 CL 2.5 בתודה מראש על עזרתכם אלדד כהן.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by AdamS,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה-7K שישמש אותי למשחקים כבדים מידיי פעם ובעיקר אופיס ואינטרנט, לא משהו כבד מידיי. בקיצור, הכרטיס מסך לא צריך להיות הכי טוב שיש... המפרט צריך לכלול מסך LCD 19, ו320GB - חשוב לי שהחלקים האלו יהיה במפרט: להשקיע כמה שיותר במעבד ובזכרונות. חשבתי אפילו על המחשב הזה שעולה 2849: Intel® Core2 Duo E6700 - 2.67Ghz - 4MB Cache - LGA775 - 65nm - 1066FSB - Fan - Retail box - (Require i965/975 Chipset and up) C2D תראה מה אפשר לעשות בעניין :-) THERMALTAKE SWING Black with window 120mm FAN שנה אחריות 364 Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL שלוש שנים אחריות 296 תודה מראש, אדם

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by matanmaxx,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב ואני מחפש המלצות.. * מטרות המחשב? סטודנט הנדסה, ככה שאין צורך בחומרה החזקה מכולן.. * גודל המסך? עדיפות ל13-14, אבל 15.6 יתקבל עם יביאו איתו יתרונות משמעותיים.. * משקל רצוי?שוב כמו הגודל מסך, עדיפות לקליל יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות, רצוי שיהיה בעל סוללה נשלפת. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD רצוי בשילוב SDD, או לחילופין עם מקום לכונן אופטי(יש ברשותי SSD 128GB ללא שימוש כרגע) * כונן אופטי? אופציונלי, לטובת חיבור SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי. לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ללנובו וASUS, פתוח להצעות. *מסך מגע יתרון משמעותי. …

14. הי יש לי מחשב די ישן עם מעבד i5 מהדורות הראשונים שלו (מחשב נקנה בשנת 2011) ו 8GB זכרון במהירות 1333 DDR3. במצב הקיים המחשב לא מסוגל להריץ סרטים באיכות 4K - האם לדעתם כרטיסי מסך יחסית פשוטים בשילוב החומרה הקיימת, יספיקו? לדוגמא : Asus GT710 Silent 1GB GDDR5 Gigabyte GT730 2GB DDR3NVIDIA 1030 Gigabyte GT 1030 Low Pofile 2GB GDDR5 מה דעתכם ? המחשב לא ישמש לגיימינג או לעריכות וידאו.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. חברה תגיבו בבקשה , המחשב הוא מחשב לעבודה ואינטרנט, קצת למשחקים ... המחשב לא הולך לעבור OC... לגבי ההארד דיסק אני לא בטוח עם הלוח אם תואם ל SATA II ... ?! אם לא מקסימום ניקח אחד IDE רגיל הבדל כולא של 30 שקל ... תודה מראש . לגבי המסך... הוא דיי לקח את תשומת הלב שלי מבחינת הנתונים הטכניים והמחיר .. לא מכיר את החברה לכן אני קצת סקפטי לגביו ... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by naom,

שלום, לאחרונה המחשב נכבה תוך כדי עבודה, וללא כל התרעה מוקדמת, בעיקר כאשר הוא מחובר לחשמל (אך לא רק). הרבה פעמים לאחר שזה קורה לא ניתן להפעיל את המחשב מחדש מייד לאחר מכן. הוא מתחיל לעלות ונתקע על מסך האתחול (מסך לבן שכתוב עליו בגדול "lenovo"). כשזה קורה כל שנותר לי לעשות הוא לכבות את המחשב ולנסות להדליק אותו לאחר זמן ולקוות שיידלק. לעיתים אני נדרשת להדליק אותו 3 - 4 פעמים ברציפות עד שהוא נדלק. למישהו יש אולי מושג באיזה בעיה מדובר? תודה מראש למשיבים

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by GQ4U,

הרכבתי מחשב אבל אין לי מושג כל כך. המחשב הוא לעבודה עם PHOTOSHOP ותוכנות 2 מימד ותלת מימד. + אני אוהב משחקים לכן הכרטיס מסך. לגבי הRAM אני בטוח שהגזמתי אני רוצה חלופות כי אני לא מבין ב CASים אבל שלא יהיה צוואר בקבוק למערכת. ואם אתם חושבים שזה לא הזמן לקנות מחשב או לחכות שמחירים יתעדכנו וכל מיני ...אז טיפים יתקבלו בברכה. את המחשב הרכבתי ב"נועה" אם יש מקום יותר טוב ....בבקשה המפרט : INTEL P-4 LGA-775 3.00GHZ 520 800MHZ 1MB 1190 ¤ 1 ABIT IS7 610 ¤ 1 GeIL DDR 1024MB (2x512MB) 3200 400mhz ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1560 ¤ 1 MAXTOR 120/7200 SATA 8MB 645 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB 1120 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Chen…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  18. Started by someone2007,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש כולל הכל ב4K אני לא יודע מאיפה להתחיל עם זה כי חריגה זה עד 100 שקלים וגם רצוי שלא המחשב למשחקים אם חסר משהו תגידו ואני אענה בכל מקרה הוא יהיה אצלי היום כך שהתשובות יהיו יותר מדויקות ממה שאני יכול לספק לבד תודה מראש לכל מי שינסה לעזור

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by alfred3,

שלום לכל החברים אני ממש צריך את העזרה שלכם במהירות אתמול פירמטתי את המחשב עם XP ועכשיו הווינדוס לא מזהה דרייבר של שום דבר כרטיס רשת מודם וכו ,הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים כולל SYSTEM UPDATE אבל עדיין שום דבר לא מזוהה והוא לא מצליח להתקין את הSYSTEM UPDATE עשיתי התקנה מ 2 CD שונים , האם הוינדוס לא אמור לזהות אוטומטית את כל הדרייברים אנא ממכם אני כבר שובר את הראש מאתמול בבוקר מה עושים

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by henbasel,

אני לא כל כך מבין גדול אבל זה מה שחשבתי אני יכול בתקציב עד 6000 בלי מסך אבל אני מעדיף 5.500 המחשב מיועד למשחקים וסרטים לוח : Asus P5LD2 זכרון : Samsung DDR2 1GB 667MHZ ד.קשיח: w.digital 200GB 8MB 7200RPM SATA אין לי מושג מה זה SATA2 ואם שווה להשים SATA 2 תנו לי את דעתכם כרטיס מסך: GF6600GT 256MB 128BIT pci-e מעבד : Intel p4 duel core 2.8 64 bit תחשבו שאני צריך להגיע ל6000 שח עם מארז וכונן DVD וכל זה אני פשוט רוצה את ההכי טוב למשחקים וסרטים חשבתי על לקחת לוח אמ יותר טוב אבל לא יודע

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  21. מה התקציב המקסימלי? עד 3.5K. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד עבודה יומיומית עם האופיס בנוסף לגלישה באינטרנט ושימוש בסקייפ. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד אין צורך במסך, יש צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד לא צריך כונן דיסקטים. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי נניח 8. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם לא מתוכנן אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות חלונות 7 HOME PREMIUM 32 BIT, צריכ…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by smood89,

מטרות המחשב - לימודים, תואר בהנדסת חשמל. כנראה שאעסוק מעט בתכנות ועבודה עם MATLAB. מבחינת משחקים, INTEL 4000 יספיק לי. גודל המסך - 15.6, רצוי מאט אבל לא קריטי רזולוציית המסך - אין העדפה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משקל רצוי - לא ממש, אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה קל האם נדרש זמן סוללה ארוך -לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כן, שתהיה יציאה סטייל HDMI/VGA Bluetooth - לא חייב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - כל דבר סטנדרטי מעל 250 ג'יגה יהיה סבבה כונן אופטי - רצוי, לא חייב האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא זכרון- אני רוצה 8 ג'יגה, לא חייב שיב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by cybermoron,

שלום חברים מה דעתכם על זה? זקוק למפרט למחשב שיתפקד כשרת וירטואליזציה. המחשב ישמש שלושה עובדים לכתיבת קוד ולקומפילציה. מתוך שיטוטים בפורומים כאן, אני חושב שהמפרט הבא יהיה מתאים: Core i5 750 GB-P55-UD3L 8 גיגה זיכרון (2 סטים של 2x2gb במצב דואלי, אין לי מושג מה כדאי, חשבתי על 1600Mhz DDR3) י 3 כוננים קשיחים של 500gb במצב רייד-5 (עדיף כוננים עם cache גדול) כרטיס מסך - הכי פשוט לא יזיק קירור סביר וOC למערכת בשביל להגיע לאיזור ה-4ghz אין צורך במסך, ציוד היקפי או אל-פסק תקציב 4.5K האם זה מתאים לדעתכם? אולי כדאי לשנות משהו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by LTE,

שלום לכולם, כרגע יש לי מחשב אשר עליו מותקן ווינדוס 7, רציתי להתקין עליו במקום ווינדוס XP אך כאשר אני מכניס את דיסק התקנה ובא לעשות את השלב הראשוני של ההתקנה, נאמר לי שאין לי קוננים קשיחים על המחשב מה עלי לעשות על מנת לפתור בעיה זו ? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by wow,

שלום לכולם. סוף כל סוף ההזמנה שעשיתי מארה"ב הגיעה,להלן המפרט שלי ל-OC רצחני (את המארז הביא חבר שלי איתו מארה"ב לאחר הרבה שיכנועים)

• 73 תגובות
    • 7.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.