ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 2.5k-3k חריגה אפשרית: 250 ש"ח יעוד: גיימינג קל-כבד משחקים לדוגמא: pes 12 nba 2k12 cryciss2 call of duty 7 asb ציוד היקפי: מסך מקלדת עכבר הארדיסק: 500gb-1tb וצורב אם אפשר אז ציוד שאפשר עליו oc תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אילוצים: 1. מסך - תאימות גם ל- 22'' 2. מרחב לשדרוג בעתיד 3. עדיפות למפרט שקט (במגבלות התקציב) תודה
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שהבנתם יש לי XPS L702X. קניתי אותו לא מזמן ואני ממש מרוצה מנו. רציתי לבדוק עם יש אופציה לשפר את המחשב ע"י הוספת זכרון (RAM) וSSD? יש לי 8Gb DDR3 ו HDD של 500 Gb. לפני שקניתי אותו ראיתי שהיתה את האופציה לקנות אותו אם שתי כוננים קשיחים ואופציה לSSD. אבל בזמנו זה היה יקר(לא שעכשיו זה זול) עכשיו אחרי חפירות באתר הרשמי של DELL וקצת ברשת בכללי, אני פשוט לא מוצא עקבות בשום מקום לאפשרות לשדרג כוננים קשיחים. זה בכלל אפשרי או שבאופן מסתורי דחפו לי שם משהוא שמונע ממני לשדרג? כנ"ל לגבי הDDR אבל זה יותר לחבר שלי בעבודה (אותו דגם והכל זהה). הרי אמור להיות סלוט לעוד כונן ולDDR נוסף? (הוא אמור לתמוך עד 16GB). או שקנינו מחשבים שלא ניתנים לשידרוג למרות שיש להם חתיכת גודל, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://i3.tinypic.com/vrzz43.gif נ.ב(חשוב) הכרטיס מסך הוא של BFG בא עם OC (מומהר מהמפעל) עם אחריות לכל החיים,לא ה XFX שיש בתמונה.(אבל 7900GT) והזכרונות הם של PQI ולא של SAMSUNG כמו בתמונה וגם עליהם יש אחריות לכל החיים. איך המחשב לדעתכם?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם. 1. התקציב המקס' הוא כ-7.5K (כולל מסך). אודה לכם אם תוכלו לנסות ולחסוך לי כמה שיותר. 2. המחשב מיועד לגיימינג, גלישה אינטנסיבית ותכני HD. השימוש הוא תדיר. 3. המשחקים הם כל משחקי ה-AAA של התקופה האחרונה וברצוני להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 1080 ולשמור כמה שיותר על 60 FPS. המסך שבחרתי הוא Dell 24" LED U2414H, אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה לגביו. 4. אין צורך בציוד היקפי מעבר למסך. 5. השקט חשוב, אבל ברמה של 5 נגיד... 6. לא מתוכנן OC. 7. יש צורך ב- Windows ובהרכבה בחנות. 8. אין העדפה לחנות מסויימת, את המפרט הרכבתי מ-STARTPC. אם אפשר אז שהחנות תהיה בתל-אביב. 9.הקנייה מתוכננת לשבועיים הקרובים. 10. לא מתוכנן שדרוג עתידי. 11. אני…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. עם השנים בניתי לי מחשב חביב שסוחב את רוב המשחקים בכיף. האמת לא השקעתי מחשבה ותכנון יותר מידי וכל פעם שידרגתי רכיב אחר לפי מה שבא ליד. כיום התחלתי לעסוק בעיצוב גרפי באופן אינטסיבי והייתי רוצה לשפר את הביצועים. אם לא ברור אני גם חובב משחקים רציני מה שאומר שהדרישות שלי הן גבוהות. המפרט שלי כיום הוא: מארז של איבורי עם ספק כח ez cool 775, 450W לוח אם MSI 945PL NEO כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512 מעבד פנטיום 4 - 3GH זכרון פנימי 2M כוננים: 640GB ,500GB , 250 GB כרטיס קול של creative live 5.1 צורב DVDX20 אני עובד על win xp 32 (אין לי בעיה לעבור לוויסטה למרות שלהבנתי זה לא מומלץ). הייתי רוצה להשקיע סכום של כ2000 - 2500 ש"ח ולשדרג את המערכת (סביר להניח לוח אם ומעבד) ואם אפ…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן,חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אז אני עוזר לו בעזרתכם ;] אז ככה: הוא רוצה מעבד של אינטל,לוח אם עדיפות לASUS,זיכרון פנימי של 2 ג'יגהבייט,הארד דיסק של 200 ג'יגה,כרטיס מסך "שיריץ ת'פיפא" (כלומר כרטיס סביר יספיק). כמו כן הוא רוצה גם מסך LCD,שיעלה בסביבות ה1000 ¤.(זה לא בנפרד מהתקציב של המחשב) זהו פחות או יותר.. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לשאול האם ישנה אפשרות לחיבור מפצל אודיו מסוג כזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10521 למחשב נייד אבל עדיין לשמוע דרך הרמקולים של המחשב....? ורק כאשר אני ארצה אחבר פלט כלשהו למפצל ואשמע דרכו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, באופן עקבי הפורום הזה עזר לי המון בעבר עם מפרטים מעולים והתלבטויות לגבי רכיבים. אשמח לקבל שוב את עזרתכם לגבי מפרט למחשב משרדי בתקציב של בערך 2000 ש"ח. המטרה העיקרית של המחשב הזה היא לתפקד כמה שעות כל יום במשך 4-5 השנים הקרובות, עם מינימום הפרעות ועדיף בלי צורך לשדרג. אני כן רוצה שהוא יהיה "חסין" לעתיד כמה שאפשר, ולכן אני רוצה להשקיע בSSD וגם 8GB זכרון. מקריאה של הודעות כאן די התמקדתי במעבד i3 4160 אבל אני פתוח לכל הצעה שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו, אבל לדברים מהותיים שרלוונטיים לצרכים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש הצדקה, עוד 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 3000 -3500 מטרה: עבודה שוטפת ללימודים, אופיס וכדומה וגם משחק אחד :] ציוד היקפי: זקוק למסך הכי זול, עד 20 אינץ', רמקולים זולים, עכבר ומקלדת איכותיים ואלחוטיים. קירור ועיצוב: נורא חשוב שיהיה שקט, כמה שיותר קטן ודיסקרטי [בלי אורות צבעים זוהרים וכדומה]. דיסק קשיח: אני צריך נפח איחסון גבוה [לפחות 500 ומהיר] ואיכותי [עדיף 500 וטוב מאשר יותר ומפוקפק], כרטיס קול: אני מעוניין לחבר את המחשב לזוג רמקולים ובאס איכותיים שבבעלותי, אז אני רוצה כרטיס קול איכותי [אין צורך בסראונד] אבל לא בשביל עריכה, רק בשביל איכות סאונד. כללי: אני סטודנט [בשעה טובה] ואני צריך מחשב שיהיה בחדר הקטן שלי ולא יהיה מורגש, יש לי כבר מחשב בבית שאני אעביר לאחותי, ויש לי כבר מסך איכותי ורמקולים, זו הסיבה ש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב שיעדו העיקרי הוא הקלטות, משחקים לא עומדים פה על הפרק ... כמובן הפריט העיקרי הוא כרטיס הקול.. התקציב לא כולל מסך.. רמקולים ומגבר יקנו בנפרד . רצוי שיכלול עכבר ומקלדת פשוטים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2200 ללא מסך ללא ווינדוס וללא ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200-2300 2. מה שימושי המחשב :משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל שלל המשחקים מספורט ועד פעולה diablo 3 fifa וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920:1080 משהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא אין צורך לכלול התקנה ביתית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, מישהו מבין ויכול לעזור לי לבנות מפרט למחשב נייח pc רק שאוכל לעבוד איתו על גרפיקה לדפוס, הדמיות, עריכת וידאו ... הבנתי שצרך להיות מבוסס i7 עם כרטיס מסך חזק והרבה זיכרון בקיצור מחשב סופר ואין הגבלה במחיר תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל שלום לכולם אני רוצה מפרט לחבר שלי בעיקר למשחקים..... עד 5000 ש"ח לא צריך שום ציוד הקפי (מסך רומקולים מקלדת עכבר לא צריך) תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית, שימוש כללי (כולל הרצת משחקים בינוניים) כעיקרון המחשב הוא לצבא כדי שאוכל להמשיך לערוך מוזיקה ווידאו אל גם להעברת הזמן כמובן. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא הכי משנה, עדיפות לכמה שיותר קל אבל זו לא מגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות וכמה שיותר יציאות USB יועילו. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אל אני מעדיף חברה מוכרת עם תמיכה טובה. תודה הרבה לעוזרים! ;D כמו כן מה אתם חושבים על המחשב הזה? http://www.…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום האדיר הזה! אתם באמת הכי גדולים! אני מתלבט אם כרגע לגבי קנייה בין 2 הניידים הבאים ACER: ACER ASPIRE 5672WLMi 1.66GHz http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 לבין HP Pavilion DV5164EA Duo 1.66Ghz : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2825&catcode=166 1. קודם כל אני שוקל האם באמת להמתין כחודש וחצי עד סוף אוגוסט לירידת המחירים לאחר כניסת הקונרו ? או שזה לא ישפיע על הניידים בטווח הקצר? 2. האם המפרט החביב הזה של ה ACER שווה את ה 1500 שקל הבדל מה HP? 3. המאיץ הגראפי של ה ACER רשום 512. הבנתי שרק 128 הוא DEDICATED. בשורה התחתונה אני אראה עלייה חדה בביצועים?שווה את ההשקעה? 4. מי הם ACER בכלל בניידים (סליחה על הבו…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט למחשב בטווח מחירים של כ-2500 שקל. הסתכלתי במפרטים המומלצים ובפורום ויצאתי מבולבל לגמרי :s05: ייעודי המחשב: א. עבודה משרדית רגילה (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים, הורדות וכו'). ב. יכולת להריץ תוכנות פיתוח כמו Visual studio ו-Matlab. ג. משחקים -הייתי שמח אם אוכל להריץ קצת משחקים פשוטים (נניח command and conquer, זה נחשב פשוט?) אני לא מתכוון לעשות OC כי אני לא יודע איך הסתכלתי במפרטים המומלצים (שאני מצרף אותם פה) לעבודה משרדית עד 2500 ש"ח. האם מישהו מהם מתאים? וכמה שאלות קצרות נוספות: א. מהיכן המחירים המצוטטים בהצעות הללו? ב. כמה שנים המחשב הזה יכול להחזיק? הצעת מעבד מבוסס אינטל מעבד Intel Core 2 Duo E4400 (S775) - 2.0GHz 800MHz 2MB …
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לוח אם + מעבד + זכרונות בתקציב של עד 2,000 ש"ח ייעוד המחשב: 1. נגינת סרטים ברזולוציה 720p ו- 1080p 2. עריכת סרטונים משפחתיים שצולמו ב- 720p באמצעות התוכנה sony vegas pro 3. שימושים כלליים: אינטרנט, מוזיקה, תוכנות אופיס מאוד אשמח לקבל המלצות תודה !
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לאבא שלי נהרס המחשב והגיע הזמן להתחדש מהפנטיום 4 שהיה לו... בעיקרון כל מה שחשוב לו שיהיה 500GB מקום ... 2 ג'יגה זיכרון ... ודגש על שקט כל השאר הוא אומר .. שים את הכי טוב עכשיו ניסיתי להרכיב כמה מפרטים ואני לא יודע מה יהיה הכי טוב בשבילו אין צורך בציוד הקפי \ מסך וגם לא בצורב ... תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב של ידידה שלי (DELL LATITUDE110L). כרגע יש לה 256MB במהירות 333HZ. קראתי פעם שעדיף שהכפולות של הזיכרון יהיו: 256, 512, 1024 וכו'... או שאולי עדיף לי להוסיף עוד 512 ולהגיע ל 768MB? אני זוכר גם שאולי זה קשור לדואל צ'אנל (אולי התמונה שצירפתי תעזור) בקיצור מה לעשות, להוסיף עוד 256 או 512? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני כותב הודעה בשביל חבר שלא ממש יכול לכתוב עקב העובדה שהמחשב הנוכחי שלו התפגר. אז כמו שנאמר בכותרת התקציב הוא בסביבות ה3000 שקל בתקווה שיהיה כמה שפחות. הצרכים הם בעיקר עבודה אינטנסיבית עם פוטושופ, משחקים הוא לא ממש מריץ אבל רצוי שיהיה פתוח לשדרוגים עתידיים. הוא ביקש כרטיס מסך עם יציאת DVI ואמר שאין לו בעיה גם לקחת 2 ג'יגה של ראם כי זה מחשב שהולך לשמש אותו לכמה שנים הקרובות. עכשיו בקשר למעבד, ההתלבטות הייתה בין מעבד 64 לבין מעבד duo (כי עד כמה שאני הבנתי הduo הם 32 אבל אני מאוד לא מעודכן בחומרה חדשה אז תקנו אותי אם אני טועה) וגם בהנחה שכן לוקחים 64 אז באיזה מערכת הפעלה להשתמש? כי שמעתי מכל מיני אנשים שהמערכת הפעלה של ה64 עושה כל מיני בעיות (אם כי אין לי נסיון אישי) מיותר …
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי עד 1000 שקל 15.6 אינץ' מה אתם אומרים על הבאים מה ללכת או ממקום אחר כמובן. אשמח לעזרה http://ksp.co.il/?uin=35729&select=.268..271..211. http://ksp.co.il/?uin=33714&select=.268..271..211. http://ksp.co.il/?uin=35730&select=.268..271..211. https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19263 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19181 אני יודע שזה באילת המחיר הזה יש מי שיביא לי אותו
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מפרט עבור מחשב "משרדי" בתקציב מאוד נמוך ואין לי מושג איזה לוח אם יתאים עבורו. המפרט הוא משהו כזה: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.0GHz E2180 : "SLA8Y" - BOX ¤329 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ¤246 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤237 מארז: JSP-TECH M-100A - MICRO ATX + EZCOOL 400W PSU ¤202 מחיר סופי: ¤1014 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המפרט הזה עדיין לא סופי, וכפי שרואים חסר לוח אם. אני מעדיף שכל העסק יהיה כמה שיותר זול וקטן (micro atx ?) עם כרטיס מסך מובנה שיסתדר עם עבודת אינטרנט שוטפת (Flash וכו' אולי אפילו מעט 3D ?) בתודה מראש, מייק.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מעוניין בהצעה למפרט מחשב לגרפיקה, ללימוד תקשורת חזיתות באונ'. נדמה לי שיעבדו בכל התוכנות הכבדות 3DMaxStudio, Photoshop' Dreamweaver וכל השאר.. תקציב בסביבות ה 7000 כולל מסך 19' (מסך שטוח רגיל, לא דק), מן הסתם מעבד חזק עדיף של אינטל, כרטיס מסך זיכרון וכ'. הייתי מעדיף אם תוכלו להציע מפרטים מהחנות של לוג'יק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, זה לא המפרט הראשון שלי פה אבל השתנו כמה דברים. הנה מפרט סופי כנראה, כולל מס' תוספות ממחשב רגיל+מסך: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1086 לוח אם : GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤ 594 זיכרון : SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK - T667UB1G_I ¤ 1089 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤ 367 כרטיס מסך: PALIT 7300GT SONIC 256MB DDR3 ב 550 ש"ח כרטיס עריכה : LEADTEK WINFAST PVR2000 TV CAPTURE CARD, שמגיע עם TV/O חומרתי 532 ש" צורב DVD : LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤ 213 כונן DVD : LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK ¤ 118 מסך : LG LCD 19" L1970HR 2ms DVI ¤ 1770 אחריות: …
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-