עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, המחירים של כל אייטם במפרט לא כל כך קריטיים, הטוטל הוא 5800 . כוונת המשורר היא מחשב חזק בעל אפשרות לשדרוגים בעתיד (800, DDR3 וכד') האם כדאי לשנות משהו? CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping also available CPU Cooler: Thermaltake V1 Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Intel Socket 775 ATX Motherboard Power Supply: ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC, SATA, CABLE MANAGEMENT Chassis: Gigabyte AURORA 570 Tower Case Aluminium body Video Card: Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Memory: 2x 1Gb Samsung DDR2 800 Hard Drive: Samsung 500GB SATA 16MB DVD RW: Samsung SH-S183L 18X SATA Light Scribe

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by yablonka,

יש לי אסוס עם מעבד N280 האם כדאי להתקין (ירוץ טוב) אופיס 2007 או להסתפק באופיס 2003??

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by shmulikg,

מסך ''LCD 15 או של פרוויו או יותר טוב... AMD ATHLON XP MOBIL 2500+ FSB266 MHZ בעל מהירות שעון של 2GHZ לוח אם EPOX טוב לOC ו1024 RAM בלי כרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  4. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by gman27,

שלום רב. יש לי eee 1005ha של asus המחשב מגיע עם HDD מחולק כבר ל 2 מחיצות שבאחת מן הסתם יושבת מערכת ההפעלה. אבל בשניה יש את amd64 i386 פולדרים. ככה שאי אפשר להתקין עליה את win 7. ניסיתי לחלק למחיצות חדשות את D אבל אני לא מצליח. אני משתמש ב easues partition master לחלק למחיצה חדשה אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כמחיצה אלא רק כמקום ריק שלא מנוצל. למשהו יש רעיון מדוע? תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. Started by r9711746,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). unity באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, watch dogs , ועוד משחקי "הדור הבא" שעומדים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 אינצ' 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by _רונן_,

בניתי לי מפרט (למחשב בלבד) בתקציב של ~4000 ש"ח. (או קצת יותר:) אשמח אם תתנו דעתכם הערות, שינויים, הצעות .... Intel 3.0GHZ 2M Prescott 800MHZ LGA775 ASUS P5GD2-X (915P) S775, PCI-E, DDR 2, GBL Kingston 512MB DDR2 533 (שניים, סה"כ 1MB) WD 80GB 7200RPM 8MB SATA (שניים, סה"כ 160GB) GForce MX440 128MB DDR (אין לי מושג לגבי כרטיס מסך ....) צורב Toshiba SD-R5372B DVD COMPUCASE CI-6A19 BLACK נ.ב. המחשב לא למטרת מולטי מדיה אלא יותר לשימוש ב-freehand & photoshop תודה רבה מראש רונן

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  8. טוב, אני מחפשת נייד לאוטוקד, פוטושופ, 3DMAX וAVID צריכה המלצות למחשבים, התקציב עד 9000 שקלים אני חשבתי על DELL STUDIO XPS 16 יצרן DELL דגם מכונה Studio XPS 16 מעבד מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T9400 מהירות 2.53GHz/1066MHz FSB זיכרון מטמון 6MB L2 Cache זיכרון נפח 4096MB DDR3 1066MHz/4GB איחסון גודל דיסק 320GB מהירות דיסק 7200rpm כוננים DVD Multi Burner Yes מסך סוג Truelife 1080pFullHD RGBLED (1280x800) Built-In Cam 2.0mpx גודל "16 ATI Radeon HD 3670 512mb תקשורת מודם 56K No כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Bluetooth Dell Bluetooth 370 Card WiFi Intel WiFi Link 5100 802.11 a/b/g/n יציאות Parallel No Serial No S-Video Out 15pin VGA video connecto…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  9. אהלן, מחפש נייד חדש שיחליף את ה DELL VOSTRO 3550 שאני מאוד מרוצה ממנו. חשובה לי איכות בניה, משהו שלא ירגיש זול. שכשאני לוחץ על המקלדת לא כל הפלסטיקה תזוז כמו שהרגשתי במחשבים זולים יותר. חשובה לי אמינות, שיחזיק לאורך זמן בלי תקלות. תודה מראש. - מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4000, חריגה של +1000 - גודל מסך? 15 אינצ', אני לא מחבר אותו למסך חיצוני - מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו4K. עיקר השימוש הוא כחיבור HDMI לטלוויזיה וניגון קבצי 4K - תמיכה ב HDMI? חשובה לי תמיכה ב HDMI גרסה 2.1. לא יודע אם יצאו כבר מחשבים עם התמיכה …

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. שלום רב. אני זקוק למחשב נייד עד בערך 2,500 שקל, עם העדפה לכמה שפחות. יש לי כמה דרישות מההמלצה, שהן חשובות: שיוכל להריץ 1080P בצורה נורמאלית (אני מעדיף את זה בגלל שאני לעיתים מוכרח להפעיל סרטים ברזולוציה הזו). שיוכל להריץ בצורה נורמאלית את Windows 7, שכן אני מרבה לעבוד במערכת הזאת. 2 GB של זיכרון פנימי (בגלל ווינדוס 7, כן?). שיהיה קל יחסית (עד כ-2 ק"ג). לא גדול מ-14 אינץ', אני רוצה להשתמש בו גם בצבא וזה סתם יסבך עניינים. עכשיו, מישהו שאני מכיר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 עד כמה שאני מבין, הוא עומד בדרישות, אולם אני חושש, ממה שקראתי, שהמסך מבריק מידי, איכות הבנייה לא איכותית והוא מרעיש. אני לא יודע עד כמה כל אלה …

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by termal,

אני צריך מפרט למחשב שאני יוכל להפעיל עליו FIFA וכל המשחקים ברמה הזאת קצת פוטושופ ותוכנות עריכה תקציב 1500 שקל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by אבי3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, הורדות, אופיס, קצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לשימוש ביתי. אשמח לקבל המלצה לדגם מחברה איכותית בתקציב הנ"ל (עם חריגה קטנה) מסך צריך להיות גדול - 15" לא קריטי שיהיה טאץ' . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 1500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- אינטרנט וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא צריך SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אשמח להמלצות...אינני מבין הרבה במחשבים.אני מוסיקאי וצריך מחשב שישמש לשימושים הרגילים- אופיס ,אינטרנט כולל הורדות מוסיקה וכו', אבל גם לתוכנות הקלטת מוסיקה "קיובאייס"-הקלטת אודיו ומידי. וכן לכתיבת מוסיקה -"סיבליוס". המשקל לא מטריד אותי יותר מידי. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ככל הניתן, שלא "יתקע", שיהיה אמין , חזק, ושיעבוד מס' שנים, עם מינימום תקלות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. דרישות: מסך מט איכותי ולא משתקף. כונן ssd 128 לפחות. זמן סוללה גבוה - חמש שעות פלוס.. משקל קל באופן יחסי - מתחת לשלוש קילו עדיף. איכות בניה גבוהה ועמידות גבוהה. מקלדת שקטה ונוחה. שאר המפרט פחות קריטי לי. (מעבד, רזולוציה, זיכרון, קישוריות וכו׳ סטנדרטיים אמורים לספק צרכי הדרישה ללימודים).. לא מ - ksp. תודה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by ל13,

שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי רכישת windows 10 עבורו. בחנות מציעים ב-500~ ש"ח את גרסת ה-OEM וב-600~ ש"ח את גרסת ה-Retail שאני מבין שהיא המומלצת יותר. אבל... קיבלתי המלצה לגמרי אחרת לרכוש רישיון ל-Windows דרך אתר שנקרא CDKeysDeals. קונים שם למשל רישיון ל- Windows 10 Pro Retail בפחות מ-13 יורו (52 ש"ח). אני לא מבין אם מדובר ברכישה חוקית או שמדובר במשהו לא חוקי ומפוקפק שאי אפשר לסמוך עליו. ברור שמעדיף לחסוך את הכמה מאות שקלים אבל בשום אופן לא במחיר של מוצר לא חוקי או מוצר שעלולות להיות לי איתו בעיות בהמשך. אשמח להתייחסותכם. תודה הנה קישור למוצרי windows באתר המדובר: https://www.cdkeysdeals.com/index.php?category_id=0&amp…

17. Started by GWeizman,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כעקרון התקציב הוא בסביבות 4500¤, אבל את הכרטיס מסך אני רוצה לקנות בעוד בערך חצי שנה, ככה שצריך להשאר מה4500 מספיק כסף כדי לקנות כרטיס מסך בעוד חצי שנה. זה אומר שהתקציב הוא בסביבות 3500¤, עם חריגה של עד 100-300 שקל. התשלום יהיה באשראי כנראה, אין סיכוי למזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב צריך להריץ משחקים, לא כבדים מידי אבל כבדים יחסית, וחשוב מאוד שישרוד ויריץ לפחות על LOW גם בעוד שנה-שנה וחצי, לפחות. בנוסף, מוזיקה, צפייה בסרטים וסדרות, 'עבודות משרדיות…

• 102 תגובות
    • 7.9k צפיות
  18. היי כולם! אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניינים (הלימודים הפילו אותי) אני חוזר לשחק ואשמח אם תעזרו לי לחזור לאהבה שלי ולקנות מחשב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים- apex legends, DMC 5, pubg, CS:GO,Far cry 5 וכד' ברזולוציה כמה שיותר גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך ומקלדת. מסך שיתאים לגיימינג- -24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

19. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *תקציב - בין 3000-4000 ש"ח . ללא חריגות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית ופנאי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD 1080p) + עבודה ייעודית לסטודנט לכימיה (תיתכן הרצת VM/virtualbox של אובונטו לכל מיני תוכנות, אבל לא נדרש כוח חישוב מאוד חזק). המחשב אף יחובר לפרקים למסך חיצוני 24". חשוב שהמחשב יהיה חזק בשביל פתיחה של הרבה לשוניות אינטרנט וחלונות נוספים. מינימום i5 הדור החדש + 256 ssd עדיפות גבוהה מאוד למחשב עם מקלדת מלאה (numpad בצד ימין). אפשר לתת גם הצעות בלי אם אין שום דבר שאכן מצדיק את זה. יש חשיבות רבה גם למשקל המחשב (אני מודע ל…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  20. Started by Shoq,

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1900 ¤ 1 ASUS P5B Deluxe 1265 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 2000 ¤ 1 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB 620 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 NEC DVD-RW AD-7173A x16 DUAL LAYER Labelflash BLACK 240 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 ANTEC P160W 920 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 660 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7805 אין צורך בכרטיס מסך ומסך. וכרגע אני לא ממש יודע אם אני יעשה OC, אני חושב שכן. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by joker8834,

שלום, יש לי Lenovo 3000 N100 ויש פה קורא טביעות אצבע. רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בו בשביל להתחבר לאימייל מבלי להקיש סיסמה... רק לשים טביעת אצבע... אולי יש איזה תוכנה חיצונית... התוכנה שאני רואה כאן היא: OmniPass תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. שלום לכולם, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט.. אני צלם ורוב עבודתי עם המחשב היא לעריכת תמונות. הקבצים לפעמים די כבדים ומגיעים ל20מ"ב ויותר, העריכה נעשית בפוטושופ ולפעמים יש שימוש בפילטרים.. חשוב לי שהפוטושופ יטוס, ויתאפשר לעבוד גם עם כמה חלונות ב-firefox במקביל. עניין המשחקים הוא פחות חשוב, אבל יהיה נחמד אם כמה מהשחקים ישנים כמו UT וNFS ירוצו עליו בצורה סבירה. * יש לקחת בחשבון שאני הולך להוסיף לו מסך 24' של DELL * דרוש מעבד(Intel Quad),כרטיס מסך,הארדיסק 500DB, מארז + ספק, זכרונות (חשבתי על 4 GB), כרטיס רשת אלחוטי, לוח אם, מקלדת-עכבד,CDRW בנוסך להרכבת המפרט, יש לי עוד 2 שאלות: 1) על מה אני צריך לשים דגש כשאני בוחר כרטיס מסך שיתאים לעריכה גראפית 2D? 2) האם כדאי לרכוש את המפרט…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  23. שלום לכם חברים וחג שמח. אני מחפש מפרט שיהיה בנוי בצורה מושלמת לתקציב שלי ל-3 פרמטרים חשובים, חשוב לי לציין שיש לי כבר כונן SSD ואני מרוצה ממנו, אז אין מה לשים SSD במפרט, תודה. 1 - עבודה מהירה ואפקטיבית עם תוכנות עריכת מוסיקה. 2 - עבודה משרדית 3 - גיימינג. שאלון : . מה התקציב המקסימאלי? 5,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מוסיקה , עבודה משרדית , משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shilgi,

היי בתור מתחילה ללימודי אדריכלות ועיצוב גרפי רציתי לדעת אילו תוכנות אפשר להתקין על מחשב נייד ואשמח גם אם משהו שמבין במחשבים ניידים יאמר לי איזה סוג של מערכת הפעלה יותר טובה VISTA BASIC או PREMIUM אני במכינה.. כך שאני צריכה מחשב טוב, אבל לא יותר מידי אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. שלום וברכות על האתר החדש כרגע המפרט הבסיסי שלי הוא כזה: Intel Core 2 E6300 @ 1.86Ghz Intel Dp965lt 512x2 DDR2 @ 667 1024x1 DDR2 @667 סה"כ 2 גיגה ראם. Geforce 6800Gs 256Mb הארדיסק 350 גיגה של WD וזהו סה"כ אני מתלבט בין לשדרג את המפרט הקיים או לקנות מחשב חדש תחת התקציב של בערך 2000 שקלים. התקציב אמור לכלול גם מסך לכן אני שוקל את האפשרות של לשדרג את המפרט הקיים. מה עדיף ? ואם כבר לשדרג מפרט קיים אז איזה חלקים כדאי להחליף ואיזה לא? המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים וגרפיקה, כך שהוא אמור להיות חזק, אבל לא מפלצת. תודה מראש, דור.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.