עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 60% אינטרנט, 20% סרטים, 20% משחקים. המלצות ?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by GTGAL,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים אבל גם לשימושים אחרים כמו עריכת וידאו. לכן אני מעוניין לקנות אך ורק מעבד 4 ליבות.בעבר רציתי לקנות I7 אבל "ירדתי ממנו" בגלל המחיר היקר אז החלטתי ללכת על Quad. המחשב יחובר למסך 22 אינצ' ואני לא יזדקק לציוד היקפי בשבילו וגם לא צורב. הנה מפרט שביניתי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤308 כמות:1 http://www.skypc…

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by AlonSe,

ראיתי את המפרט הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode= עכשיו קיים לו כמה תוספת כמו מעבד וספק בבקשה תביאו ביקורת על המפרט הזה או שמישהו ימליץ לי על משהו אחר תודה רבה אלון

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  4. אהלן כולם אני סטודנט לאנימציה, אני לומד בעיקרון גם אנימציית תלת מימד וגם קלאסית אבל מן הסתם שהתלת יגדיר את החומרה במחשב. ברשותי כיום מחשב נייח חדיש וחזק והסיבה שאני מעוניין לרכוש מחשב נייד היא לשם עבודה על השיעורים שלי בעבודה (כן יש לי עבודה שמאפשרת את זה) לשם חיסכון קריטי בזמן. בעיקרון אני אשמח להמלצות לגבי איזה דגם\רכיבים לקנות ומאיפה מומלץ לקנות את המחשב מבחינת אמינות ומחיר. הקרטריונים למחשב... מסך 15 לפחות, מעבד חזק שיוכל להריץ יישומים גראפיים כבדים ולרנדר מהר. מבחינת זיכרון אני מניח ש2 ג'יגה גם יהיה בסדר ו... כרטיס גראפי אני מניח שמשהו מסדרה 9xxxM הולך. המחשב יחובר רוב רובו של הזמן לשקע חשמל ככה שפחות קריטי לכמה הסוללה תספיק. אני מאמין שזהו פחות או יותר מבחינת…

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by 123789,

שלום, אני צריך להחליט על דגם של דל, שאני קונה בארהב במחירים שמופיעים באתר המחשב הוא לצורך הורדות שירים (הרבה) סרטים (הרבה) אינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ותוכנות (קלות וכבדות) וכל אלה צריכים לעבוד יחד בביצועים טובים אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל, אם מישהו יוכל להסתכל על המפרטים ולהסביר במה הם שונים האם שווה להשקיע לסטודיו כ100 דולר נוספים תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by omri123,

שלום אני מחפש לשדרג את המחשב שלי עד 1000 ש"ח ללא ציוד היקפי הכי חשוב זה לוח אם ומעבד, היעוד זה לעבודה משרדית בלבד, לא צריך HD, ספק, צורב, מארז, כל דבר אחר יתקבל בברכה (זיכרונות, כרטיס מסך) אני יודע שזה קשה אבל תראו מה יש לכם להציע.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by kokolada,

אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים שימושים: אינטרנט,אופיס, משחקים כמו FIFA09 FM09 RA3 וכד' והכי חשוב שיהיה מחשב יריץ תוכנות ומשחקים גם עוד שנתיים שלוש ולא שבעוד שנה יהיה גרוטאה. נייד ראשון: Toshiba Satellite A300-1MT מפרט המחשב: שם המוצרToshiba Satellite A300-1MT T3200 אחריות:שנתיים ע"י מפעיל טכנולוגיות 03-9183333 יצר ן יצרן: Toshiba סדרה: Satallite אחריות בינלאומית: כן מערכ ת הפעלה מ. הפעלה: Windows Vista Home Premium מ עבד סוג המעבד: Intel Core2 Duo מספר המעבד: T3200 מהירות שעון (GHz): 2.0GHz תדר (Front Side Bus): 667MHz זכרון מטמון (Cache): 1MB L2 זכרון זכרון: 3GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2GB+1GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,R…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tango5,

להלן מפרט המחשב שבחרתי: THERMALTAKE SOPRANO BLACK VB1000BNS THERMALTAKE TR2 RX 450W W0146 GIGABYTE GA-EP45-DS3 Intel Core 2 Quad Q8200 BOX מאוורר אינטל מקורי לסוקט 775 CORSAIR DUAL 2x1GB TWIN2X2048-6400C4DHX 800Mhz CL4 Western Digital WD3200AAKS LG GH22NS30 X22 DVD±R/RW SATA BLACK GIGABYTE NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 PCI-E אשמח לקבל את התייחסותכם למפרט לרבות הצעות ייעול. אני מתגורר בכפ"ס ואשמח לקבל מכם המלצה על חנות אמינה. המחשב ישמש אותי לעריכת וידאו ביתית, משחקים, וכו'. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by darkquest,

שלום לכולם ראיתי הצעת מחשב באייבורי ב2200 שקל המחשב מיועד לצפייה בסרטים באיכות 720P עבודה משרדית עבודה על מסך בגודל 22-24" משחקים קצת ועבודה כללית זה המפרט המוצע http://ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1 אני כנראה אשדרג את כרטיס המסך והזיכרונות בעוד חצי שנה כשיהיה לי כסף, אז אני רוצה מחשב עם בסיס חזק

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by turtkhurdi,

שלום חברים ! ברשותי מחשב MSI WIND בגלל גודלו הקטן (יחסית) יש לי אפשרות ללכת ולכתוב בו זמנית בתוכנות מסרים (כן , זה אפשרי חח) בקיצור רציתי לדעת האם זה יכול לגרום נזק למחשב ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by shaycool,

שלום אני מחפש מחשב נייד לילדה בת 12. השימושים העיקרים במחשב יהיו: אינטרנט, אופיס,משחקים קלים(ילדה בת 12 לא בסגנון קרייסיס או GTAIV) צפיה בסרטים/השמעת מוזיקה. גודל מסך מועדף 15.4" שלא יהיה כבד מדי למרות שהמשקל פחות משנה. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים בגדר האפשר. בלוטות'+WIFI. צורב DVD. והארד דיסק בגודל 250GB אלא אם לא נכנס בתקציב ואז אפשר להתפשר. תקציב: 3800 שח אם אפשר אז בלי חריגות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by שוקו,

אוקי הדרישות קצת מיוחדות גודל- 14.1 קליל, או 13.3 , עדיף 13 אם זה לא פוגע בפונקציונלית\מחיר\תכונות אחרות בצורה דרסטית. מפרט- אין צורך במשו מיוחד, שיהיה מעבד מהסדרה האחרונה והשאר סטנדרטי. לא ירוצו משחקים בכלל או סרטים בכמויוצ משקל- שלא יהיה כבד, יטייל הרבה בתיק מראה- שיהיה יפה חשוב D: מחשבים של LENOVO נפסלים על הנראה הריבועי שלהם, פשוט חייב שיהיה יפה (מעוגל), אם אפשר בצבע כשלהו חוץ משחור. (אם יוצא שיש משהו ממש עדיף אז אפשר לחשוב על לוותר על העיצוב) זמן סוללה- חשוב, אבל לא קריטי, רוב הזמן ימצא בהישג יד ליד שקע מחיר- בעקרון לא קבוע, תציעו בסביבת 6-8 תודה נ.ב. חשבתי על הDELLים למינהם, הXPS1330, הE6400 וE4300 . מה ההבדל בתכלס במשקלים בין הXPS וE6400 ? אבל ראיתי גם…

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, ללא משחקים (אין צורך בכרטיס מסך שאיננו OnBoard). התקציב הוא עד 2000 ש"ח (עדיף פחות במידת האפשר), כולל ציוד היקפי (מקלדת ועכבר - רצוי אלחוטי, אין צורך במסך ורמקולים). ובבקשה שהמחשב יהיה שקט. רצוי מחנות אמינה באזור המרכז. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  14. היי, אני זקוק למפרט מחשב שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה ועם תמורה מקסימלית לכסף (בלי לעשות אובר קלוקינג וכאלה). ושאלה - להקליט מהטלוויזיה - יש חובה בכרטיס טלוויזיה ? ואם יש לי כבלים דיגיטאלי, איך אני אחבר את הכרטיס ? המון תודה!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  15. שלום . המחשב שלי כבר דיי גרוטאה , ואני צריך עזרה בהרכבת מחשב חדש . התקציב שלי הוא 3000 ש"ח , המחיר הזה לא כולל עכבר , מקלדת , מסך , רמקולים . המחשב מיועד בעיקר לשימוש בייתי, אינטרנט , סרטים. אך צריך להתאים למשחקים ברמה סבירה (יש לי מסך מחשב 24 אינצ') מס' דגשים שיש לי זה: מארז טוב , אוורור ושקט , כרטיס קול איכותי - אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים 5.1 , מעבד אם התקציב מאפשר שיהיה QWAD. תודה רבה!!!!!!

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  16. היי חבר'ה רציתי שתעזרו לי לבחור מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 3000 שקל.. ואם אפשר בפחות קצת אפילו כי אני די חנוק.. המחשב יהיה בעיקר עבודה בתוכנות מוליטימדיה וגרפיקה (פוטושופ, אפטר אפקט, 3DMAX...) יש לי בבית כרטיס מסך 8500 GT (אני יודע שהוא די ישן) וספק SEASONIC 400W חדש באחריות כך שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך וספק כרגע.. אלה את שאר החלקים במארז ובעוד שנה אני אשתרג את 2 אלה.. המחשב לא מיועד לOC או RAID.. לדעתי את מעבד בעל 4 ליבות (QUAD) כי עולם המחשבים משתדרג תמיד התוכנות של עוד שנה יצטרכו אותו.. 4 ג'יגה זכרון זה דבר חובה ולוח אם עם שם טוב ואיכותי.. שיאפשר לי בעתיד להוסיף עוד זכרון גם שיהיה מארז איכותי וטוב.. שיהיה מספיק קריר ומספיק מרווח להוספת עוד רכיבים עליו בעתיד... כר…

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  17. ניסיתי להרכיב מפרט. תגידו לי אם הוא טוב ואם אפשר להוריד קצת מהמחיר (אם זה כרוך בקניה דרך אתר אחר זה גם יהיה טוב). מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤937 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5T צורב Samsung SH-S223 X22 SATA D…

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  18. האם יש בשוק ניידים עם יכולת לעבוד בחוץ באור שמש?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by redead,

אני רוצה לחבר את הנייד בHDMI לLCD ולצפות בתכני HD.. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  20. אני מתכוון לזה שאי אפשר לרדת ולעלות את הדף ממהמשטח של העכבר לבד אלא צרכים ללכת לצד ולהוריד את הדף כמו ילדים מפגרים בשנות ה90 המוקדמות

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by yotam86,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 3500 ש"ח. אין לי כל כך אפשרות לחריגות... המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם בחדר. הכר…

22. מחשב שמיועד לגרפיקה בלבד (תוכנות ADOBE למיניהן) 4 ג'יגה זיכרון מעבד שיהיה מספיק חזק אבל לא במחיר מוגזם מידי. לוח אם- לא צריך משהו עם פיצ'רים מיוחדים, רק שיתמוך ב4 ג'יגה זיכרון, כרטיס קול - לא צריך כרטיס מסך - העיקר שיהיה עם 512 מגה ------------------------------------------------------------ ומסך - רחב 21 אינץ' וחשוב לי רק שיהיה עם הציפוי זכוכת קריסטל

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by luwigumr,

שלום חברים , אני צריך מפרט מחשב ל - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708409 : 1. תקציב : 6K-6.5K (מזומן) 2.מטרה : משחקים ! קלים , כבדים , רשת. 3.ציוד הקפי :אאאמממ...הציוד ההקפי לא במחיר , אבל אני צריך מסך 22" זול (ה40" יהיה משני) , ואני אשמח אם תמליצו לי על מקלדת , עכבר , מיקרופון , עוזניות ... (בלוטופ , אינפרה ) . 4.לא 5.לא 6.שקט במיוחד לא ... אבל אני אוהב שקט ... 7.לא 8. שוב - מחשב מספיק חזק כדי להרביץ יפה מישחקים כבדים על 40" full HD . 9. שקט :חשוב מספיק. 10.לא 11. ... תודה .

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  24. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד, התקציב הוא בן 3500 ל4000 שקל מסך 15 אינצ' רצוי הרבה זיכרון ושלא יהיה כבד מדי. אפשר צורב חיצוני השימוש יהיה לסטודנט, לא למשחקים (כלומר Word, אינטרנט, כאלה...) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  25. 1. מה התקציב? עד 6000 ש"ח, אפשר פחות 2. מטרות המחשב? משחקים, סרטים, ועבודה שוטפת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת ועכבר פשוטים(אני משאיר את שלי מהמחשב הנוכחי ומעביר את החדשים לאחים שלי) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אם אפשר אז שיהיה גם שקט וקריר אך גם יפה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה די שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיז…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.