ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
בבאג ניתן לרכוש את המחשב acer Aspire R 14 תמורת 3500 ש"ח. http://us.acer.com/ac/en/US/content/series/aspirer14 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. בעיקרון אני מחפש מחשב 14 אינץ' עם מסך איכותי וטוב שמשמש לתכנות (לכן חשובה לי איכות תמונה). i5 או i7, סרטים ואולי משחק פה משחק שם ברמה . התקציב נע באזור ה-3500.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט לא יותר מידי בסביבות ה2000 ש"ח לא יותר. השימוש שלו יהיה בעיקר לימודים ולשמוע מוזיקה ואינטרנט. mainstream זהו בגדול אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני מאוד אשמח תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, ללא חלקים חיצוניים, לשימוש של מולטי טסקינג, משחקים ברמה בינונית, אינטרנט, אופיס שירוץ חלק. תקציב כ 3000 ש"ח. חובה בחנות KSP ממנה אני מתכוונן לקנות. המפרט שאני הרכבתי: מעבדי אינטל Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 560 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 500 ש"ח זכרונות DDR III 1600Mhz 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1 450 ש"ח כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 350 ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 315 ש"ח צורבים Pioneer DVR-218LBK DVD±RW x22 Black Sata LabelFlash 1 180 ש"ח מאווררים וגופי …
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז ככה, הכותרת אומרת הכל, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בתקציב של 4500 ש"ח בערך, כולל ציוד היקפי, כשהדגש העיקרי הוא עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, מה שדורש מסך איכותי יותר לא מפנל TN מכיוון שהוא ישמש לצפייה בדירה. ציוד היקיפי דרוש, לא ייעשה בעתיד OC בוודאות. כרטיס מסך בינוני ומטה - רק למקרה שיהיה צורך בהפעלת משחק קליל. תודה מראש, אוהד .מ
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטי HD 1080 * גודל המסך?גדול ורחב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)VGA * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא 4 GB RAM
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, שלחתי הודעה דומה בתחילת החודש אבל הדרישות שלי השתנו ולכן אני צריך מפרט חדש. 1. התקציב הוא בין 3500 ל4500 ש"ח במזומן (אני משיג חלק מהרכיבים, במיוחד אלו של Intel, במחיר טוב יותר מהמחיר בשוק אז לא צריך להיות דיוק במחיר) 2. המחשב הוא מחשב משפחתי ולכן משתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, שיתופי קבצים, משחקים (לא כבדים), שמיעת שירים וצפיה בסרטים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו ICQ ומסנג'ר פתוחות יותר מפעם אחת]. 3. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. 4. המחשב צריך להיות מבוסס intel Conroe. יש לי העדפה לרכיבים מהדור החדש: הארדיסק SATAII של WD, צורב DVD, הרבה יציאות USB (לפחות 6 אחוריות וגם קדמיות), כמות מספיקה של זיכרון RAM (2GB או יותר) אני רוצה שבבוא…
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים והוא מספיק מעל ומעבר אבל החלטתי קצת לשדרג אותו להחליף דיסק למערכת ההפעלה לעבור ל WIN10 64bit ובמקום כל הדיסקים שיש לי 500GB לשים דיסק מעל 3TB ומעלה יכיל לי את כל החומר פחות או יותר המלצה לדיסק SSD SATAII והמלצה למארז שקט עם מספיק מקום לדיסקים יהיו לפחות שלושה ו DVD לא מעניין אותי חלונות ולדים הלוח שיש לי הוא mini ATX
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לומד קולנוע ומעוניין להשתמש בתוכנות דוגמת ה- premiere שבכותרת רק שאין לי מושג בחומרה והמידע באתר Adobe ממש לא ברור לי, ולכן אודה על כל עזרה. ראשית אמלא את השאלון ולאחריו מה אמרו לי חברים - ואשמח לתגובה והנחיה. המון תודה אריה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח (אבל אם ממש הכרחי - אוסיף, כי זו קנייה לטווח ארוך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה מחשב שהתוכנה תעבוד איתו טוב. זו המטרה לפני החיסכון. אבל לא סתם לקנות תותח אם לא צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח (מקווה...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד IBM R50E ואני רוצה לפרמט אותו ואני לא מוצא דרייברים בישבלו משהו יוכל לעזור לי???
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות נטבוק 10.1, ואחרי חיפושים רבים צמצמתי לבחירה בין asus 1005ha ן dell 1012 ואני פשוט לא מצליחה להחליט - מה עדיף?... השימושים שלי הם פשוטים מאד - וורד, אינטרנט, וקצת סרטים ומוסיקה האם המעבד (280 / 450) הוא משמעותי? האם ההבדל בין 160 ל250 בדיסק הקשיח משמעותי? האם העובדה שאחד בא עם ווינדווס 7 והשני עם XP משמעותית? בהנחה שזה לא כ"כ משנה לי האורך סוללה, כי ממילא רב הזמן הוא יהיה מוטען - מה אתם ממליצים? המון המון תודה תמר
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט - לשימושים ביתיים צנועים (i3 4160 יספיק לדעתי). מבחינתי להסתפק במחשבים המומלצים מהמדור (בגלל זה לא מילאתי שאלון) - אבל אני צריך עזרה בשני עניינים: 1. פעם היו חנויות בצפון שיכולת להרכיב אצלן מפרט - TMS, NOA - כולן נעלמו. מישהו מכיר חנות מהצפון שתיתן 3 שנות אחריות כמו החנויות במרכז ומבחר סביר של דגמים? אין לי חשק ליסוע לתל אביב בשביל דיסק קשיח תקול או מאוורר שנתקע. 2. אני שוקל לטובת האמינות והשירות בבית הלקוח ללכת על מחשב מותג (לנובו, דל). מכירים חנות שאפשר לעשות קסטומיזציה של המחשבים האלה? למשל להוסיף זכרון / להגדיל כונן קשיח / להוסיף SSD תודה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט לגביי רכישת מחשב 2in1 למטרות לימודים - אני צריך שיהיה לו מסך גדול (מעל 12") ,יאפשר צילום מהלוח באיכות טובה ועריכת מסמכים נוחה ומהירה. עיקר השימוש הוא לכתיבה בהרצאות, יישומי office והצגת מצגות (צריך שיהיה חיבור רלוונטי). כדאי שיוכל להריץ גם תוכנות אחרות (סביבות עבודה -visual,clion וכד'). הרעיון הוא לרכוש את הטאבלט יחד עם העט והמקלדת (כנראה בחו"ל), בתקציב של עד 5500 ש"ח. 2 ההתלבטויות העיקריות שלי היו בין מוצרי הsurface לipad ואלו הם היתרונות והחסרונות העיקרים ממה שקראתי בביקורות: surface pro 4\surface pro 6- יתרונות: מאפשרים הרצת windows, מקלדת מעולה ומוארת, אפשרות הרחבת זיכרון. חסרונות: מצלמה באיכות נמוכה 8mp (לא יודע עד כמה אפ…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלומות מחפש מפרט לגיימינג ללא מסך,מקלדת,עכבר רמקולים וכל ציוד היקפי אחר. ( מתכוון לקנות אותם לפי טעם אישי ) השימוש העיקרי יהיה למשחקים. כגון SKYRIM,AC4 ו EVE ONLINE מה שחשוב לי. זה האפשרות שהמערכת תחזיק כמה קליינטים במקביל ( MULTIBOXING ) של משחק כמו EVE ONLINE או WOW. ( במה זה תלוי? זכרון? או חיבור האינטרנט בלבד? ) יש העדפה קלה לAMD על פני NVIDIA בכ.מסך אבל ממש לא קריטי. הרשימה הנ"ל היא לפי הרשימה של השאלות בדיון החוקים. 1) לנצל את כל התקציב 2) ניתן לחרוג בלא יותר מ500 שקלים 3) גודל המסך הינו יהיה רוב הסיכויים 24 כשהמטרה היא בעתיד לחבר 2 מסכים. ( אשמח לקבל המלצות למסכים בגודל הזה ) 4) מחשב שקט זה ייתרון אבל לא קריטי. 5) אוברקלוק לא מתוכנן אלא אם כן יש אפשרות לבצע אוברקלו…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
דרוש מחשב מהיר, אמין, כונן SSD עם 256GB לפחות, עם 8GB זיכרון, עם ווינדוס 10 ו-3 שנים אחריות. חשבתי על HP 440 G3: https://www.pc365.co.il/product-7253-HP_ProBook_440_G3_P5R71EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 יש המלצה למשהו עדיף?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מעוניין במעבד לוח אם וזיכרון אשר אוכל לבצע איתם OC מקסימלי. כרטיס מסך טוב, אין צורך בציוד היקפי. מוכן להתגמש מאוד במחיר כמובן במידה והביצועים יהיו שווים זאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום רב, אני התעניינתי בזמן האחרון הרבה בתחום במחשבים הניידים וחלטתי שאני כנראה יקנה אחד לעצמי הדרישות שלי הן בערך: סרטים מלאים באיכות HD, משחקים ככל הניתן במסגרת המגבלות של מחשב נייד זאת אומרת רזולוציה הגיונית, שימושים בסיסיים וכמובן עריכת ודיאו ומולטי מדיה. היו לי כמה התלבטויות בהתחלה אבל ידעתי מה אני רוצה והגעתי לזה: ASUS F8VR מחיר 6000 http://www.logooffice.co.il/Shop.asp?CatID=807 ASUS G50 (אחלה כרטיס מסך) מחיר בדולרים 1350 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220403 SONY AW משהו (פה כבר הכרטיס מסך הרבה פחות אבל הארד דיסק מהיר, חוץ מזה צ'יפסט, מעבד וזכרון זהים) מחיר בדולרים 1400 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834117831 מה מב…
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט שההצעה עליה היא 10000 שקל : המחשב למשחקים כבדים קאזה אימיול והכול ביחד מארז RAIDMAX SAGITA 12CM מאורר FSP 350W NOISE HIKKER 120mm active pfc asus p5wdh dekuxe 975i sb+sa2+l1g+r intel conroe 2.13ghz e6400 s775 2mb thermaltake big typhoon 939/775 corsair ddr2 512 667mhz pc 5300 כפול 2 כלומר 1gb wd 250gb 24/7 7200rpm 16mb sata2 ld dvd -/+rw gsa h20l microsoft dt1000 עכבר ומקלדת אלחוטי מסך nec19"inc multisync 90gx2 4ms sony 1.44 gc ati randeom x1600pro pg2 e3 512mb+t אנא עזרו לי כבר השתגעתי בסה"כ רוצה מחשב כמה שווה לדעתכם ההצעה הזאת? מה הייתם משפרים וכמה זה עולה? וב 5000 אלף שקל איזה מחשב הייתם מרכיבים לאותה מטרה תודה על ההעזרה בתקווה כבר למצוא את המחשב האידי…
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מפרט רב תכליתי לעבודה משרדית קצת משחקים זה די ברור שהם לא יעבדו בהגדרות הכי גבוהות בתקציב הזה ועבודה עם תוכנות כמו SOLIDWORKS וכדומה אני שוהה מול המחשב זה רב בקריאת מסמכים אז חשוב שהמסך יהיה איכותי לגבי התקציב אני עדיין לא סגור אליו אז אם אני צריך להגדיל את התקציב לפי דעתכם אני פתוח להצעות
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו לבחור נייד , 15" מסך , שיהיה חזק יחסית כלומר יוכל להריץ את רוב הדברים (ואף רצוי את כל הדברים) בלי בעיה (לא מדובר בגיימינג) , שלא יתקע אם ירוצו כמה תוכנות באותה העת , ושאפשר יהיה לראות סרטים גם באיכות גבוהה (דהיינו HD) התקציב הוא עד 4.5K אבל עדיף כמובן משהו זול יותר אם יש אפשרות. סה"כ הדרישות שלו לא כאלה גבוהות , אני מאמין שאפשר יהיה למצוא משהו מתאים בתקציב הזה. אולי יש דגמים חדשים שפספסתי שיותר חסכוניים/קלים/.... בכל מקרה ,אודה מאוד לעזרה. המשך יום נעים ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואין בו כרטיס רשת, מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רוצה לבנות מפרט מחשב HTPC.\ שיריץ תכני בלוריי מלאים שיריץ רק XBMC קבוע. אין צורך בתלת מימד דגש על המארז שיהיה יפה - יושב בפרונט . תודה
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת ארוך אבל דרוש לתיאור הבעיה. יש לי את dell xps 1640 כבר שנה. והוא באמת מחשב מצוין. windows 7 64bit pro הבעיה היא שבשבועיים האחרונים כל משחק שאני משחק עובד טוב למשך 5 - 10 דקות ואז המחשב פשוט הופך לעגלה ברמה של fps 1 לרבע שעה. הדברים שביצעתי במחשב בזמן הקרוב לתחילת הבעיה: התקנתי steam וstarfraft 2. התקנה של המשחק dragon age. התקנה מחדש של mw2. (שהוא בזמנו כבר עבד מצוין על הגדרות הכי גבוהות). בחרתי לציין את זה כי קראתי בחלק מהפורומים שsteam או הdragon age גורמים לתופעה של memory leak. ידוע לכם? דברים שעשיתי לתיקון הבעיה: הורדתי והרצתי את התוכנות הבאות mem turbo 4, reg cleaner, smart defrag, spyware clean היה נדמה לי שהmem turbo פתר חלקית את הבעיה שהוא פשוט פ…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז ככה אחותי צריכה מחשב וזה יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימושים קלים אבל במחשבה לעתיד אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק להתמודד אם בלו רי -הם לא "מורידים" אבל שהכונני בלו רי יהיו זולים מספיק אני ימליץ להם לקנות כונן למחשב ולחבר אותו לטלוויזיה הגודל פחות חשוב וגם המשקל והבטריה פחות חשובים כי זה תחליף שולחני שלא אמור לטיל יותר מידי אם אפשר שיאפשר קצת משחקים ככה שתמיכה בDX10 תיהיה נחמדה אבל לא צריך שיריץ משחקים כבדים אני חשבתי על המחשב הזה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6828&perur=2&t=1&c=339 ועל זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578&perur=2&t=1&c=339 אבל אני ישמח להמלצות בתודה קרירין
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-