ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות נטבוק ורציתי לדעת קצת על ההבדלים בין סוגי המעבדים. MV-40 N450 Z520 הבנתי שה Z520 יותר חלש מה N450 אבל אני לא מצליח להבין איך ה MV-40 נכנס לתמונה. הוא יותר חזק מה Z520 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בלי יותר מדי בלבולי שכל, אני פשוט אגיע לתכל'ס: אני צריך מחשב בעיקר לגיימינג, במחיר מקסימלי של 3K. הסטייה הכי גדולה שאני יכול להרשות לעצמי היא 500 ש"ח. הייתי רוצה שיריץ משחקים חדשים בטווח של עד 3 שנים מעכשיו, למרות שאני לא כל כך בקיא בענייני החומרה האלה, אז יכול להיות שהציפיות שלי לא ריאליות. הוא כנראה הולך להריץ הכל על "טלוויזיה" (פתרון זמני עד שיהיה לי כסף למסך סביר) 26 אינץ', שהרזולוציה הטבעית שלה לפי דעתי היא בין 1280X720 ל-1920X1080, אני ממש לא יודע איך לבדוק את זה... מדובר במשהו ממש זול של Sansui. בעיקרון- שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות-גבוהות, לשנתיים הקרובות (דגש על המעבד הגרפי בעיקר). אין שום צורך בכונן SSD וכו', שהכונן האופטי יהיה סביר, ואין צורך במערכת הפע…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD (חיבור לטלווזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקס פיין 3 , Prototype 2 (לא FPS) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (יותר חשובה הרזולוציה מרמת הפ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא בתחום :-[ אבל חשבתי על משהו כזה: Intel pentium 4 2.4ghz 512k - HT 800mhz asusP4P 800 deluxe ati radeon 9000pro 128mb ddr maxtor 80gb 7200rpm 8mb buffer samsung 512mb ddr 400mhz זה יוצא בערך 3800ש"ח, וזה בערך המחיר שאני מעוניין בו, כדאי לשנות משהו? אני לא גיימר כבד אבל המחשב בעיקר למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אמא שלי (חח,כן) רוצה לקנות מחשב נייד...היא מורה, היא בעיקר צריכה את זה לוורד וכל החרטא הזה. אבל גם לאינטרנט כמובן והעיקר שיהיה מחשב שלא יעשה לה בעיות,ויהיה מהיר. היא רוצה שאני יבוא איתה,היא הולכת לאופיס דיפו,רק רציתי לשאול מה אני צריך לבדוק שיש במחשב... או מה אני אמור להוסיף או לא יודע...כי אני פחות מבין במחשבים ניידים. בכל מקרה אם יש לכם איזה הצעה בתקציב לא גדול מדי, זה גם יהיה טוב. אבל חובה מחנות שאפשר ללכת אליה,היא רוצה ללכת לראות... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, ידידה שלי רוצה מחשב חייתי שיוכל להריץ רינדורים, MAYA ו-SOLID, עריכת סרטים לעיצוב תעשייתי. קונה בארה"ב. שגם יוכל להריץ משחקים (אבל פחות עקרוני). רצוי מסך מט שלא יהיה השתקפויות. זמן סוללה רצוי לפחות 5 שעות. מה הולך היום בשוק? על מה להתמקד? משהו אמין וחזק, איכות בניה טובה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מזמין מחשב חדש, בהתחלה תכננתי לקנות את הכרטיס Gigabyte gtx 460 oc 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GVN460G1OC~8~0.htm ובחנות המליצו לי לקנות את הכרטיס Gainward gtx 465 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GWGTX465PCX1024~8~0.htm מחיר הכרטיס הראשון 1067 ₪ ומחיר הכרטיס השני 999 ₪ ככה שהפרשי המחיר לא משמעותיים הייתי שמח לדעת מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים, ראיתי טבלת השוואה אך אני לא בקיא בכל הפרטים הטכניים. הייתי שמח לשמוע מה ההמלצות בנושא. http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series אשמח לקבל גם הערות/הארות נוספות בנוגע למפרט (מעבד, זיכרון, מארז וכל השאר...) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1012 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - גיימינג , סרטים. * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? - FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - עדיפות לזמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI- USB 3.0- USB 2.0 * כונן אופטי? - עדיפות אך לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא חייב. לפי חיפוש מהיר באינטרנט נתקלתי ב 2 מחשבים שלפי מה שהבנתי הם הכי טובים במחיר הזה: MSI GE60 2OC - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9718 LENOVO IdeaPad Y50-70 59419223 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13520 אך יש כמה ביקורות לא טובות על ה לנובו, כגון התחממות, איכות המוצר.אשמח מאוד לעזרה, על ה MSI אני לא יודע כלום כי לא מצאתי עליו ביקורות.אשמח מאוד לעזרה במציאת המחשב הכי טוב בטווח המוצרי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בוקר אור אחי ויתר על מפרט מחנות כולשהי וצריך מפרט מSKYPC עד לסכום של 2200ש"ח המפרט יכלול: מעבד כפול ליבה 3600X2 2GB זיכרון HD 160G + מארז JSP-TECH H550D צורב DVD ללא ציוד הקפי 10Q
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המיני טאבלט של ג'יגהבייט ויש לי שאלות כלליות (לא נוגעות רק לnetbooks) המחשב מגיע עם XP אבל אני שוקל לשנות כי הבנתי שלויסטא יש תמיכה טובה יותר במסכי מגע (מבחינת פיצרים) האם הפיצרים האלו (שאני לא יודע מהם) שווים שדרוג? מה תיהיה ההשפעה על חיי הסוללה? המפרט מספיק? ודבר שני ראיתי את הדיל הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5779&perur=2&t=8&c=195 ואני כנראה יקנה את הזיכרון הזה ויש לי שאלה איך זה ישפיע על חיי הסוללה (אני מניח שההשפעה תיהיה זניחה אבל בכל זאת) אקסטרא זיכרון יגרום לדיסק הקשיח לפעול פחות אבל המודול הנוסף יצרוך חשמל, האם תיהיה השפעה חיובית או שלילית? אם יש למישהו תוכנות מומלצות לטאבלט אני אשמח לשמוע. וקצת אוף טופיק: מישו יודע אם אפשר פשוט לל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב יקנה בחול. RAM CPU לוח אם כרטיס רשת 1GB מינימום - אם יש רעיונות למשהו יותר מהיר עדיף. (מוכנה לחרוג מהתקציב) HDD לא צריך מארז לא צריך ספק לא צריך ענבר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 מתאפשרת חריגה במידה במידה שיהיה הבדל משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ודיאו באפטר אפקטס פרמייר ואנימציה במאיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אבל עדיפות רבה שכן 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב יפה ואסתטי 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשתדל כמה שיותר להיצמד לחוקים בנושא הראשי, אם יהיו חסרים פרטים אני מתנצל מראש ואשמח אם יעירו לי על כך. אני מחפש מחשב בשביל אמא שלי, היא מתקשה מאוד בסחיבת חפצים כבדים והיא נמצאת כל הזמן בתנועה ממקום למקום במסגרת העבודה שלה. השנה היא אפילו תטוס בתדירות יחסית גבוהה. לכן הוחלט שנחפש לה מחשב נייד עם עדיפות עליונה ביותר למחשבי אולטרבוק עם משקל מקסימלי של עד 1.5 ק"ג. למחשב יש שימושים פשוטים: אינטרנט, סרטים באיכות FHD, והרבה מאוד פאוורפויינט. היא בנוסף מעבירה המון מצגות בתחום הרפואה אז היא גם מחברת את המחשב הנייד הנוכחי למקרנים ומציגה מצגות מאוד מורכבות. אני יודע שלמחשבי אולטרה בוק אין יציאת DVI, אז לא חובה לחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד איתו עם מקרנים. בגלל זה יש כיום את אכס…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקציב הוא בשאיפה - מכיוון שאני מוסיף SSD יש סיכוי לא קטן שזה יחרוג - לא נורא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכה גרפית, תכני HD, עבודה עם המון תוכנות במקביל. השימוש במחשב הוא כבד במיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל. מ- Battlefield 3 ועם משחקי Indie מפוקסלים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הגיע לרשותי מחשב נייד ישן במקצת(Dell עם Pentium M), ללא הארד-דיסק. אני זקוק להארד-דיסק מחשב נייד(2.5'') IDE (ATA). מישהו יודע היכן אפשר למצוא כאלו דינזוארים? הדבר היחיד שמצאתי הוא משהו בזיגזג ב600 ש"ח(!)... ההארד-דיסק לא צריך להיות מעבר ל120GB, אבל אם המחיר סביר לא יפריע לי שהוא גדול יותר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שעיקר מטרתו תהינה למשחקים אך גם לעבודה משרדית. ללא OC וללא ציוד היקפי, בתקציב 7000 ש"ח ~. מעדיף שהמפרט יכלול: - מעבד אינטל - Q6600. - הארדיסק 320 גיגה מקסימום. - זכרון 2 - 4 גיגה אם אפשרי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 14:15:00 אגב אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חנות באיזור רעננה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח הביתי שיוצא לגמלאות. המחשב ישמש אותנו (ההורים) וגם למשחקים לילדים הקטנים. תכונות שחשובות לנו - שימושים עיקריים - אינטרנט, תוכנות אופיס, סרטים ומשחקים לא כבדים לנו ולילדים המחשב צריך להיות עם מסך של 15.6 אינץ המשקל לא משנה כי הוא לא ייצא מהבית מחשב די חזק (מעבד i5 ?!?) לא מתכוון להתעסק אחרי הקנייה בשדרוגים והרחבות למיניהם כונן אופטי + צורב מצלמת אינטרנט חיבור WIFI מספר חיבורי UDB נפח זכרון של לפחות 750G (כל התמונות והסרטונים של הילדים) מערכת הפעלה כלולה תקציב עד 4,000 ש"ח התחלתי להתכוונן על DELL או ASUS אבל בכל דגם שמצאתי יש עוד תת דגם שמתחיל למשל ב- RD או ב- SX כך שלא הצלחתי להגיע לדגם ספציפיים !!! להלן דגמים שקיבלת…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מחשב למטרת לימודים ואינטרנט קונה את המחשב בישראל שיהיה לו סוללה חזקה בסביבות 2000 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט לגיימינג מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1212 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪584 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL ₪368 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX3 ₪110 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מחפש מחשב שלם ב2500 אלה רק מארז, לוח, מעבד, זכרון (ואולי כרטיס מסך) המחשב לרוב הוא לעריכה וקצת מולטימדיה. אני חייב להזכיר שיש לי כרטיס טלווזיה + כרטיס DV + כרטיס קול 7.1 אז הלוח לא יכול להיות של 2 סלוטים.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. שלחתי את המפרט הבא שהציעו לי פה לכמה חנויות על מנת לקבל הצעת מחיר. זה המפרט: Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 1TB 7200RPM 32MB Sata3 ST31000524AS צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, Hec Cougar Solution Front USB3 Black שחור, MSI Z68MA-G45 Z68 Chipset HDMI DVI VGA Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA, מאוורCooler Master Hyper TX 3 , Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, מסך Dell UltraSharp LED U2312HM Rev A01 23" IPS Panel , Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט מקלדת ועכבר, סט רמקולים Logitech Z103 17Watt RMS 2.1, TwinTech GeForce GTX560Ti XT OC …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש והקצבתי בסביבות 6000 שח ללא מסך,כל חודש יש מוצרים חדשים וקשה לבחור אז אשמח לקבל את עזרתכם. אני מעוניין במחשב חזק ומה שהכי מבלבל אותי זה לוח האם והמעבד,אני רוצה לוח אם "תותח אמיתי" ומעבד בסביבות ה 3 ג'יגה ולא משנה אם יהיה AMD אם הוא מקביל בביצועים לאינטל,את שאר הרכיבים אני כבר אצליח לבחור לבד בלי בעיה אבל הלוח אם והמעבד הם הבעיה האמיתית,תנו לי בבקשה הצעה של לוח אם ומעבד שיהיו חזקים ביותר ומסתדרים ביניהם בלי בעיות. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, מה שלומכם אני חדש פה ובאתי להתייעץ קצת לגבי מחשב חדש שאני מתכוון לקנות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! אז כמו שכתוב למעלה 4.5 אבל עשוי להתגמש קצת האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב שם בשביל להשתמש בו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל ה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן המפרט: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זיכרון פנימי: 2X512MB + KINGSTON 2GB = 3GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) דיסק קשיח: WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (232 GB, IDE) ספק כוח ומארז ג'נריים כפי שאתם רואים, מדובר במחשב די ישן. בכל זאת, האם אוכל לקבל עליו משהו? אולי אפילו על חלקים ממנו? מה אתם אומרים? למרות שהמחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות, הוא עדיין מציג ביצועים טובים למדיי ועובד כמו ביום קנייתו. לא זכורות לי אי אלו בעיות איתו ואני לא חושב שתהיה איתו בעיה גם בשנים הקרובות. יש טעם לפרסם אותו? ואיפה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היעוד העיקרי הינו שרת איכסון איכותי מגובה משודך לאינטרנט עם אל פסק ארבעת ההארדיסקים יעבדו ברייד 10 תוכנתי יעוד משני הינו שרת אינטרנט בסיסי לפעולות של שליטה מרחוק בשרת בצורה נוחה, שרת הורדות, שיתוף קבצים על גבי האינטרנט, סטרימינג של מוזיקה וסרטים דרך האינטרנט ישירות מהשרת שליטה מרחוק ב GUI על ידי פרוטוקלים כמו VNC וכדומה בנוסף גם כשרת משחקים (CStrike/COD/HL/HL2) שיפעיל כמה שרתים (2-6) שיהיו זמינים תמיד אך בשימוש של 1-2 משחקים בפועל בו זמנית עם כמות שחקנים או בוטים נמוכה בחרתי בתושבת 775 בגלל שיש לי כבר מעבד תואם (Intel P4 524 3.06Mhz 533) ואני לא חושב שאצתרך משהו יותר חזק מזה לדרישות הנוכחיות שלי, אלא אם תשכנעו אותי אחרת... לוח אם בגלל התמיכה ב DDR3 וב 4XSATA 2 ובגלל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-