עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו על EDIUS + אפטר, שימוש מסיבי בפוטשופ ולייטרום ושימוש אינטרנטי, לפחות 2 כונני צריבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים, כונני צריבה, מקלדת מסך כפול- אפשר בנפרד ממחיר המחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, WIN 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? באיזור ת"א עד חדרה (לא קריטי מידי..) 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאס…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nivsi2,

שלום, יש לי מחשב נייד מדגם Dell inspiron 1520 ה-DVD לא מצליח לקרוא דיסקים. הוא מגיב בעיקרון אבל לא מצליח לקרוא את הדיסקים גם לא דרך ה-BOOT. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. איך אני עושה את זה דרך ה-USB באמצעות DOK? מאיפה אני יכול להוריד את ה-VISTA ולהעתיק אותו ל-DOK? איך מגדירים את ה-DOK שיהיה BOOTABLE? (אם יש עוד משהו שצריך לעשות אשמח לשמוע...) כמו כן, האם יש פתרון לנושא של קריאת הדיסקים (זה יהיה יותר פשוט...) יש לציין שפעם ב הוא כן הצליח לקרוא את הדיסק. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by goldameir,

Hello, I'm looking to purchase a new PC. I'll be using virtualization, and so a substantial portion of the budget is dedicated for processing capabilities and storage. I'd also like an adequate mid-range GPU, but that's a lesser priority. I won't be needing any peripherals. Essentially, RAM ~ CPU > HDD > GPU > * Thanks a lot in advance!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי... יש לי מחשב של HP שבא בילט-אין עם ויסטה , לאחר שהוא גרם ליותר מידי בעיות פירמטתי והתקנתי עליו XP. הבעיה היא שעכשיו אני לא יודע כיצד להגיע לחיפוש רשת אלחוטית מה שהיה בויסטה ? האם צריך גרסה מיוחדת של XP לניידים או שניתן להתקין את החלק הזה בנפרד ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם שוב, בניגוד לנושא הקודם, עדיין לא הזמנתי מחשב, איש הקשר מתעכב לו בארה"ב ולי בינתיים יש זמן לחשוב שנית על הצרכים שלי ולכן אני מבקש את עזרתכם. רשמתי את כל הפרמטרים שחשבתי עליהם. אני חייב לציין גם שכמו רבים עיקר ההתלבטות היא בין E6400 / T400/ ELITENOTEBOOK כך שאני מוכן לשמוע כל הצעה אחרת ואני יודע שיש עוד מחשבים מצויינים שאני פשוט לא מודע לקיומם. אז הנה הדרישות: תקציב- עד 1500$ ניתן לחרוג בעוד 200$ ולא חייב לנצל את כל הסכום בכל מקרה, אני מעדיף להוסיף אביזירים במידת האפשר והצורך. משקל- לא משמעותי, במובן זה שיכול לשקול בין 2-3 ק"ג. עיקר השימוש הוא משרדי ותמיד על שולחן. בחלק מן הזמן בערבים וסופ"שים יותר נייד, ושוב לא קריטי כל עוד לא מדובר במעל 3 ק"ג ואז זו כבר מועקה.…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בס"ד שלום אחים אני רוצה מחשב שיריץ משחקים טובים חלק מעבד, לוח אם, מארז (עם או בלי ספק) , ספק (אני חושב על 450W או 400W אמיתי) שאני יוכל לשדרג בעתיד כרטיס מסך (לא משהוא רצחני) ,HD . ומה הבדל במשחקים,בחילוץ RAR ובהתקנה של משחקי RIP בין E6300 VS E7400 ומה ההבדל בניהם לE5300 הוא גדול? ומה הבדל בין CHIPSET P35 VS G35 למשחקים וההבדל בניהם לP43 או P45 גדול אפשר גם של AMD אני מעדיף לא לעשות OC (אחריות) ועדיף חנות שיש בבאר שבע תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Kayfun4ik,

שלום בעזרת הפורום המצויין שבאתר הרכבתי מפרט מחשב לשימוש כללי (עבודה וקצת משחקים) רציתי לקבל חוות דעת אחרונה על המפרט כולו (תיאימות בין חלקים השונים, קירור, שקט וכד) מעבר i5 2500 לוח אם Asus P8H67 זיכרון Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 דיסק קשיח Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata, F3 HD103SJ כרטיס מסך HIS Radeon 6950 2GB DDR5 מארז Antec P183 ספק SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מקלדת ועכבר logitech Cordless Desktop MX3200 Laser רמקולים Logitech Z 323 2.1 צורב Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black עלות כללית 5400

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מה אני יכול לעשות כדי שהמאוורר שלו לא יעשה הרבה רעש ושהוא לא יתחמם מאוד? Acer Aspire 3000

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. התוכנה hp on screen display היא טובה למחשב הנייד שלי?יש לי מחשב נייד של hp עכשיו היה לי אותה במחשב מותקנת ומחקתי אותה להוריד אותה מחדש ? אני התקנתי את התוכנה לפני חודש ומחקתי אותה אתמול כאילו המחשב הנייד שלי צריך את התוכנה הזו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Yaron123,

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/VM-RD33-5961.htm מה אתם חושבים על זה? צריך מחשב 14 אינץ' לאופיס ולאינטרנט ובטח גם לסרטים. ושלוש שנים אחריות. יש המלצות לא לקחת את מה שבלינק? יש הצעות למחשב יותר טוב? שווה להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את זה ? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/dell-vostro-3450-2350m.htm תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת עזרה בנוגע לרכישת מחשב. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים) * גודל המסך - 15.6 ומעלה * משקל רצוי - חשיבות מישנית * האם נדרש זמן סוללה ארוך - חשיבות מישנית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - רצוי * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 ג'יגה * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חשוב שיהיה מסוגל להתמודד טוב עם עריכה גרפית בדו-מימד ברזולוציות גבוהות. בהתאם חשוב מאוד גם שהמסך יהיה איכותי. תודה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לא חשוב איזה חברה, כל עוד יש לו דריברים לxp. בעל כרטיס מסך סביר למשחקים. היתר די גמיש.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. נייד SAMSUNG NP355V5C-S01 -A6-4400M2.7GHZ, 4G, 500G, HD7670M1GB,3YW,15.6 השאלה הגדולה היא האם תמורת 2700 ש"ח זה משתלם? 3 שנות אחריות. מקבלים גם חלונות 8... יש מקביל אליו בכלל בתקציב הזה? מחשב נייד לצרכים משרדיים ומעט משחקים. תודה ויום נהדר = )

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Chloe,

שלום אני מחפשת לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה חבר טוב של אמא שלי שיש לו חנות קטנה של מחשבים אמר לי שהוא יכול לשדרג את המחשב הישן שלי (שבקושי זז) ולשים בו כל מה שאני רוצה ב 900 שח אבל הבעיה היא שהמחשב הישן מאוד כבד או לקנות מחשב חדש שעולה הרבה יותר מזה אבל המשקל היה יותר טוב אני גם לא ממש סומכת עליו כי קניתי ממנו את המחשב שיש לי היום שהוא רוצה לשדרג והוא לא טוב זה מחשב של Toshiba אני צריכה עזרה: מה כדי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי ? מה לגבי משקל של המחשב ? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי זה מפרט שבניתי לצורך עבודה הדרישות הן מעבד חזק, הרבה ram המחשב צריך להיות זריז וחזק, אין צורך ביכולת גרפית מטורפת אבל כן צריך לתמוך ב 3 מסכים בנוסף חשוב לי שהוא יהיה קומפקטי (אני יסחוב אותו למשרד פעם בשבוע) מה אתם חושבים? אשמח להצעות לשיפור אם יש וגם אם נראה לכם שזה מושלם אשמח לשמוע, ככה אני ידע להריץ את זה כמה שיותר מהר תודה! מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105312] Intel Core i7 11700 / 1200 Box[…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by meidan,

הי, אחי הקטן החליט שהוא איש עסקים והוא רוצה לקנות מחשב נייד. הציעו לו את המחשב הבא http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/en/ho/WF06b/1725545-1727007-1727015-1727015-1727015-12150736-38840419.html ב 5500 ש"ח לא כולל מע"מ. המחשב ישמש בעיקר ליישומים משרדיים כגון office וכמה תוכנות לניהול מלאי שלא צריכות להיות כבדות מדי. כמו כן הוא מתעקש על צורב dvd וכרטיס רשת אלחוטי. שווה? אפשר למצוא משהו טוב יותר במחיר הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודות בתלת מימד (בעיקר זיבראש, מאיה ופוטושופ). מידי פעם גם למשחקים. התקציב: 4500 שקלים. מעדיף להתקרב ל4000 יכול לעלות קצת מעל ל5000. מבקש שהמפרט יהיה מIQPC מה כבר יש לי ולא צריך: מספר דיסקים קשיחים כ. מסך GTX460 כרטיס קול soudblaster Xfi extreme מספר מאווררים 120מ"מ של TT ןשל noctua מה אני מבקש: מעבד Sandy 2600K המארז יהיה ה antec p183 זכרון 8GB בשני סטיקים -- מתוכנן שדרוג ל16 בעתיד או כבר עכשיו אם ניתן במסגרת התקציב למרות שאני מתכנן OC אשמח להתחשבות בחלקים שקטים יחסית. בין אם מאווררים לקירור המעבד ובין אם בספק הכח (כרגע יש לי ENERMAX MODU82+ 525W שאני מרוצה מרמת השקט שלו) אם שירור תקציב נוסף יעזור אז ניתן לוו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by PokMadui,

היי, בלי יותר מדי בלבולי שכל, אני פשוט אגיע לתכל'ס: אני צריך מחשב בעיקר לגיימינג, במחיר מקסימלי של 3K. הסטייה הכי גדולה שאני יכול להרשות לעצמי היא 500 ש"ח. הייתי רוצה שיריץ משחקים חדשים בטווח של עד 3 שנים מעכשיו, למרות שאני לא כל כך בקיא בענייני החומרה האלה, אז יכול להיות שהציפיות שלי לא ריאליות. הוא כנראה הולך להריץ הכל על "טלוויזיה" (פתרון זמני עד שיהיה לי כסף למסך סביר) 26 אינץ', שהרזולוציה הטבעית שלה לפי דעתי היא בין 1280X720 ל-1920X1080, אני ממש לא יודע איך לבדוק את זה... מדובר במשהו ממש זול של Sansui. בעיקרון- שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות-גבוהות, לשנתיים הקרובות (דגש על המעבד הגרפי בעיקר). אין שום צורך בכונן SSD וכו', שהכונן האופטי יהיה סביר, ואין צורך במערכת הפע…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. המערכת שלי כרגע כפי שמופיע בפרטים שלי בנויה מ: מעבד : AMD 4200 X2 SOCKET 939 לוח אם : Gigabyte-k8nf 4 ג'יגה זיכרון 3 הרדיסקים שמרכיבים ביחד כ500 ג'יגה כרטיס מסך גיפורס 8800 GTS מארז : Gigabye Aurora 3D ומסך : SAMSUNG T240 עכשיו במערכת הנוכחית שום משחק לא עולה לי כמו שצריך כבר הרבה הרבה זמן וכל הזמן חיכיתי וחיכיתי שיצאו מעבדים מסדרות חדשות וכלום לא יצא.. עכשיו השאלה אם להשקיע כרגע את הכסף ולקנות מחשב חדש בתקציב שכתבתי בכותרת? המחשב כמובן לא צריך לא מארז כי זה אחלה מארז והוא גם חדש כמעט וגם מסך כמובן שלא צריך חוץ מזה נראה לי שהכול חדש.. השמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כמה צריך לעלות קורס תיקון מחשבים ברמת רכיב, שהקורס כולל את כל סוגי התיקונים כולל הלחמת כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן בשביל משחקים, אינטרנט עבודות וכו' המחשב צריך להיות בנוי מגיבור מחשבים בבקשה http://www.gibornet.co.il הנה איזה מפרט קטן שעשיתי מה כדאי לשנות שם מחיר כמות סה''כ ANTEC מארזי מחשב ANTEC SONATA-II 450W 603.00 603.00 מחק GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-P35-DS3L (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 428.00 428.00 מחק INTEL CORE 2 DUO INTEL CORE 2 DUO E7200 2.53GHZ 1066MHZ 3MB L2 LGA775 TRAY 569.00 569.00 מחק LG DVDRW DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK 179.00 179.00 מחק OCZ DDR2 OCZ OCZ2V8002GK 2GB (2X1GB) DDR2 800MHZ CL 5-6-6-15 PC-6400 241.00 241.00 מחק PALIT כרטיסי מסך PALIT P96T512H GEFORCE 9600GT 512MB HDMI DVI PCI-…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by sebassch,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל המחשב צריך להיות עם חיי סוללה סבירים + ובעל יכולה להריץ משחקים כבדים מאוד על איכות גבוהה ראיתי את המחשב הזה בנתיים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3408 אבל אני מחכה להצעות נוספות ואולי יותר טובות תודה לכל העוזרים אני חייב שזה יהיה כמה שיותר מהר כי די דחוף לי לקנות בזמן הקרוב תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב בשווי 4500 ש"ח רק בשביל משחקי מחשב, כולל מקלדת ועכבר (המסך לא חייב בהכרח להיות שטוח, המחשב צריך להיות בעל כרטיס מסך מצויין להרצת משחקים "כבדים" וכמובן בעל הרבה זיכרון). תודה מראש לכל מי שעוזר. Darkemor

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי חבר'ה, ידידה שלי רוצה מחשב חייתי שיוכל להריץ רינדורים, MAYA ו-SOLID, עריכת סרטים לעיצוב תעשייתי. קונה בארה"ב. שגם יוכל להריץ משחקים (אבל פחות עקרוני). רצוי מסך מט שלא יהיה השתקפויות. זמן סוללה רצוי לפחות 5 שעות. מה הולך היום בשוק? על מה להתמקד? משהו אמין וחזק, איכות בניה טובה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים