עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש להרכיב מחשב סלוני למסך לד חדש 42 אינץ' גודלו. אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בקטע של המפרט, מאפיינים: התקציב הוא אלף וחצי שקלים וכמה שפחות יותר טוב, אין חריגות. המחשב מיועד לחיבור למסך (מן הסתם) והרצת תכנים באבחנה גבוהה (בלי קרטועים אם אפשר), מעט איטרנט וזהו. מלבד זאת אני ירצה לאחסן את ספריות המוזיקה והתמונות כך שאני צריך הרבה מקום (כרגע שתיהם תופסות לי בערך 150 ג'יגה). ציוד הקפי - רק מקלדת ועכבר (עדיף אלחוטי מן הסתם), מסך אין צורך ושמע הוא יתחבר למערכת סאונד שיש לנו בבית. שוב, סגנון החומרה צריך לתאום מחשב סלוני, שישנה לדברים כגון מארז, שקט וכו'. בנוגע לחנות אין זה כזה משנה אם כי משהו במרכז כדאי שנוכל לבוא לקחת ולא נצטרך לנסוע שעות, אני גר ליד מודיעין (יש אייבו…

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. לא דרוש מחשב חזק מיוחד (אני מניח שפוטושופ זו לא תוכנה כבדה כמו משחקים); עם זאת, היא תעשה מעט עריכת וידאו, אז כדאי כרטיס גרפי שיעמוד בעומס מדי פעם. אבל לא צריך להתפרע, כי זה יעשה פעם ב... אז אין בעיה אם העיבוד יתארך קצת כי בסופו של דבר עריכת וידאו זה לא הייעוד העיקרי. אני קיבלתי פה המלצה לפני כחודשיים למחשב מבוסס AMD ATHLON X3 450 וGTS 450 למטרות משחקים וקניתי אותו ואני מרוצה. השאלה האם משהו כזה יתאים גם למטרות שציינתי. לי נראה שמשחקים דורשים יותר כוח עיבוד. עוד שאלה: האם יש צורך בכרטיס מסך יעודי או שמא משהו כמו ה450 יכול להספיק? אני מבקש להרכיב את התפריט מIQPC, כי קניתי אצלהם את המחשב הקודם ואני מרוצה מאוד. תודה מראש, חברים!

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by DR_PAIN,

שלום האם מישהו יכול לתת לי מפרט במחיר הנ"ל -יכולת לתמוך בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ואילוסטרטור ברמה גבוהה. -יכולת לתמוך גם במשחקים כמו סימס 3 המחיר ללא ציוד נלווה (מקלדת עכבר וכו') תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. אהלן אני לא ממש מכיר את עולם הניידים אז אני צריך עזרה: זה יהיה מחשב משני, יש לי מחשב נייח חזק. הדגש הכי גדול הוא זמן סוללה. אני אקח את המחשב להרצאות ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר בשימוש פשוט כמו גלישה או אופיס. שימושים עיקריים: סרטים ומשחקים בקטנה. נניח שיוכל להריץ PES 2011 על הגדרות מינימליות (רק שיעבוד חלק) ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה 42 אינצ' ולראות סרטים באיכות גבוה (לצורך הדוגמא פורמט mkv בגודל 10 ג'יגה). גודל כמו שרשמתי 13-14 אינצ', משקל לא קריטי... HDD לא ממש חשוב לי כי יש לי חיצוני נייד בגודל 1TB, אם אפשר שיהיה 7200RPM (מהיר) אלא אם כן ההבדל בביצועים לא שווה את ההבדל במחיר. יציאת HDMI חובה, DVD יכול להיות נחמד אבל לא חובה והקניה תעשה בארץ. תודה מר…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. חיפשתי מחשב נייד בגודל 13-14 באזור ה-4000, עם אפשרות גם להריץ משחקים לא מטורפים מדי, וגם שיהיה נוח לאינטרנט, סרטים, HDMI. מצאתי את הנייד הזה עם עזרה מ-Chevy : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm לא מצאתי עליו ביקורות, מישהו יכול לעזור בזה? ומישהו יודע איך הוא מבחינת חיי סוללה? תודה

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by esaly,

היי לכולם! באופן די מוזר ממש לא ברור איך להפעיל את המשדר BLUETOOTH בנייד הזה, גם לאחר מעבר על הספר לא מצויין כלום לגבי זה. מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by Riaz3r,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ולהגיד שאני בא עם ראש פתוח להכל. אז תציעו הכל ככה, כרגע התקציב של המפרט שאני רוצה לקנות הוא בגדר תאוריה לגמרי. זה יכול להיות 8,000 - 12,000, יכול להיות יותר ויכול להיות פחות. כרגע הבניה של המפרט תלויה בצרכים שלי, ולא בגדר תקציב. הכוונה שהתקציב הוא לא הפקטור העיקרי. אז יש הרבה מקום למשחק. אז הצרכים העיקרים, -משחקים - רציני -OC - רציני -הרבה עומס (כלומר, הרצה של הרבה תוכניות בבת אחת) -הרצת סרטים באיכות גבוהה === -לא להתעסקות עם עריכות (כמו פוטושופ, עריכות וידאו וכד'..) מה צריך לכלול המפרט? מסך. לגבי ציוד הקפי זה עדין בגדר של סימן שאלה, תלוי אם יש (אני אפרט בהמשך) עכשיו שלא תחשבו שאני סתם בא לזרוק כסף, זה כרגע המטרה העיקרית שלי, אני …

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  8. אני סטודנט שמחפש לפטופ שישרת אותי טוב לכל הצרכים - אם זה לתיכנות או למולטימדיה או אפילו להרצת איזה משחק נחמד פעם ב... בינתיים נראה לי שהעדיפות שלי היא למחשב DELL בעיקר בגלל האיכות כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני מחפש המלצה ללפטופ עד מחיר 1100$+- לקנייה בארהב. מבקש מסך 13-14 אינצ אבל שיהיה יחסית חזק, בבית הוא יחובר למסך חיצוני וללימודים הוא יהיה נייד ולכן חשוב גם זמן סוללה טוב. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  10. HP Pavilion dv6t Quad Edition customizable Notebook PC • Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit • 2nd generation Intel® Quad Core i7-2630QM (2.0 GHz, 6MB L3 Cache) w/Turbo Boost up to 2.9 GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • No Additional Office Software • FREE Upgrade to Norton Internet Security 2011 - 15 Month Subscription (activation required) • 30% OFF! 9-Cell Lithium-Ion Battery (over-sized) - Up to 9.75 hours of battery life +++ • 15.6" diagonal High Definition HP BrightView LED Display (1366x768) • SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Supp…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by shdrthki1,

המחשב יהיה למשחקים כבדים בהגדרות גבוהות התקציב הוא 3100 שקל ללא חריגה אין צורך בציוד היקפי המסך שלי 22" 1920*1080 אני לא יעשה OC והשקט ממש לא חשוב (עכשיו יש לי קירור BOX של AMD ולא מפריע הרעש בעיקר בגלל שהוא יהיה מכובה בלילה) בעוד כשנתיים בערך (או אפילו פחות תלוי מה יהיה בעתיד) אני ירצה להחליף כרטיס מסך ולכן המעבד ששמתי הוא "מבוזבז" אבל ככה הוא לא יהיה צוואר בקבוק בעתיד הנה המפרט שהכנתי : Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪821 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2585 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Co…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בוקר טוב, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI,USB 3.0 * בלוטות? 3.0V (?) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה זה טוב? http://www.laptopspec.net/tag/geforce-gtx-485m/ http://www.engadget.com/2011/01/26/maingear-throws-sandy-bridge-gtx-485m-into-ex-l-15-laptop/ http://www.affordablelaptops.com.au/c…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי ממוצע (אינטרנט, תוכנות קטנות, אופיס וכד'), ניתן דגש לעבודה (אופציה לעתיד) עם תוכנות קצת כבדות (וירטואליזציה לדוג') אבל לא בצורה משמעותית כרגע, זה לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב, לא כרגע לפחות. יש לציין שכרגע גם לא נדרש מהמחשב להריץ שום משחק כבד או אפילו בינוני+, משחקים בסגנון counter strike ו- age of empires זה פחות או יותר מה שירוץ עליו (אולי קצת יותר, אבל לא משהו רציני). מארז SOHO 1 IKONIK ספק כח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם H61MU-E35 B3 HDMI USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד 3.1GHz 3MB CORE i3 1155 2100 INTEL זכרון 2x KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח F3 1TB SATA2 7200 32MB SAMSUNG צורב AD7260S SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL המחשב נקנה מר…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני לפי הצעת מחיר שקבלתי לאחר כמה עצות שקבלתי בפורום כאן. אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יכול לעבוד במאמץ ועם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב.רשמתי כאן 2 חלופות. שמתי כאן 2 חלופות ללוח אם . חשוב שיהיה יציב ואמין ואולי עם אפשרות קטנה ל OC בעתיד. [table] [tr] [td]מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [/tr] [tr] [td] [/t…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אוקי אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי בסביבות ה-3300 שקל ואני רוצה גם מסך במחיר כזה אני לא יוכל להוציא מחשב אדיר אבל אני מצאתי ממש מציאות למחשב בינוני ++ אז ככה יש 2 מפרטים תגידו לי איזה לדעתכם יותר משתלם ויותר טוב...אם יש לכם עצות לשיפור זה יעזור [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪826[/td][/tr] [tr] [td]NI019525SA[/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler[/td] [td]1[/td] [td]₪29[/td][/tr] [tr] [td]GH61MD2B3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪420[/td][/tr] [tr] [td]GZAX1CASDB[/td] [td]Gigabyte Triton 180 TowerCase Aluminum Panel 120mm Black[/td] [td]1[/td] [td]₪328[/td][/tr] [tr] […

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  16. אני אקנה אותו כנראה מסין ככה שהתקציב כנראה בערך 1000$. בהתחלה חשבתי על נוטבוק אך הבנתי שהמעבדים שלהם מאוד חלשים ואפילו בתוכנות כמו וורד הם מאוד איטיים.. מה שהכי חשוב לי כאמור זה המשקל שיהיה כמה שיותר נמוך שיהיה קל לקחת אותו לאוניברסיטה... מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,קצת סרטים ומשחקים קלים... * גודל המסך? 13 או 14, 12 נראה לי יותר מדי קטן... * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, משהו סטנדרטי נראה לי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב שאחבר אותו למסך חיצוני * בלוטות? יכול להיות אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 נראה לי יספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות …

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by Masasa,

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=4891 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=4891 אגב איך המחשבים של ACER? יש מחשב שעדיף?? חריגה עד 3900

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  18. שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות + הרצת VMware עם מערכות הפעלה נוספות, לא משהו יותר מדי כבד אבל מדובר נניח בעוד הרצה של לינוקס + server 2008. כמובן שאני לא צריך ולא מצפה לעבוד בקונפיגורציה כזאת 24/7 אבל עדיין אני צריך שהמחשב יסחוב את זה מדי פעם למטרות לימוד כאלו ואחרות. כמו כן אני צריך שהמחשב יריץ סרטי full hd בצורה חלקה. אני לא משחק משחקים בכלל - אבל צריך כרטיס מסך שיסחוב סרטי hd ואת כל האפקטים של ווינדוס 7 פרטים נוספים: לא צריך ציוד היקפי בכלל - המחשב יחובר למסך 24" ואני וצריך שבכרטיס מסך יהיו 2 חיבורי dvi כי ככל הניראה אני הולך לצרף עוד מסך בקרוב. למחשב יצטרפו גם הארד דיסק נוסף של 640gb (sata2(וכן כרטיס קול creative x-fi (חיבור PCI רגיל) אני …

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by ^@^RaveHaek^@^,

יש לי ווינדוס 7 HOME PREMIOM ויש את ערכת נושא של AERO אז אחרי כמה זמן זה נעלם ואחר כך לא תיקנתי ועבר חצי שנה, ושאלתי מישהו מה עושים והוא אמר להכנס ללוח בקרה וללחוץ על פיתרון בעיות ווכו',ואז אני רואה שהוא תיקן את הכול ושיש לי שקיפות וAERO,ואחרי שאני מחבא את המחשב ומדליק יום למחרת זה עוד פעם נעלםהAERO. אז מה צריך לעשות שאני יחבא וידליק וזה לא יעלם ה AERO? תודה מראש

20. Started by guysfa,

יש לי מחשב נייד: Asus Eee PC 1001pxb עם 1GB 667mhz לפי מה שהבנתי ניתן לשדרג עד ל 2GB, הלוח תואם ל DDR2. שאלתי היא האם הלוח מתאים ל 1066mhz, אם כן איפה אוכל למצוא אחד כזה: 2GB בסלוט אחד. תודה.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  21. מטרות עיקריות : CAD , אדובי למניהם , ריינו ותלת מימד נוספים . מסך : נראה לי ש 15.6 אלא אם כן מישהו למישהו יש הצעה למסך גדול יותר ( קטן יותר אני לא רוצה ) כרטיס מסך : חזק שיתאים לתוכנות ושיהיה אמין בנתיים המתמודדים העיקריים הם LEVONO W520 והDELL XPS 15 החדש , מה אתם אומרים ? למישהו יש עצה ? יש מחשב יותר טוב / משתלם שעלי לשקול , בבקשה תעזרו אני רוצה להזמין ! תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לאחורנה נכנסתי לתחום הגראפיקה והצילום ועבודה עם פוטושופ לעיצוב תמונות כבדות רציתי לדעת אם שווה לי לשפר את המחשב הקיים שהוא דיי חדש, או להשקיע במחשב חדש. מפרט: מעבד : AMD ATHLON 64 X2 5600 לוח אם: GA-MA78GM-S2H זיכרון: 1GB X4 KINGSTONE הארדיסק: 1GB TOSHIBA חיצוני + 500GB חשבתי לשפר את המעבד ל4 ליבות וזיכרון ל8 ג'יגה... השיפור עקב העבודה בפוטושופ... כל פעולה בו בקבצים של יותר מ20MB לוקחת יותר מדיי זמן אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורציתי להתייעץ ולקבל עזרה בנוגע לבחירת דגם. כמו שציינתי בכותרת התקציב לקניית המחשב הינו 3K, אני מסוגל למתוח מעט את התקציב רק אם באמת יהיה שיפור משמעותי, מטרת המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטי FHD שינוגנו דרך המחשב לטלויזיה ובין היתר משחקים קלים, גלישה באינטרנט (הרבה דפים בו זמנית אם יש לזה חשיבות) שמיעת מוסיקה וכו'. גודל המסך הדרוש הינו 15" למשקל אין חשיבות המחשב בד"כ יישאר בבית ורק יעבור בין החדרים ולכן גם אורך חיי הסוללה פחות רלוונטי למרות זאת כמובן שעדיף שתהיה סוללה חזקה שתוכל להריץ סרט שלם ללא צורך בחיבור חשמל. יציאת HDMI הינה בגדר חובה במחשב - משום שזהו הולך להיות מטרתו העיקרית. כונן הקשיח גם לא קריטי אני חושב ש500GB יספיקו, רוב הסרטי…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  24. יש שני מחשבים שראיתי שהמליצו עליהם אבל הבעיה שלי איתם זה שיש להם רק 2 ג'יגה זיכרון: HP ProBook 4520s XT988UT מחשב נייד Fujitsu Siemens Lifebook AH530-10 2.4GHzמה מביניהם עדיף? אם יש לכם המלצה למחשב אחר אפילו בתוספת של כמה מאות זה גם טוב, המחשב צריך להיות נוח כי הוא מיועד לילדה בת 14 שתשתמש בו לאינטרנט רוב הזמן.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by אביטלתל,

acer Aspire AS5742-374 G50MN ( אני לא שמה קישור למפרט, כי בכל אתר מצאתי מפרט קצת שונה ) מיועד לשימוש עבור אדם מבוגר בעיקר למטרות גלישה באינטרנט ומסמכי וורד ואקסל המפרט המוצע בחנות: מעבד INTEL Core i3-380M 2.53GHz זיכרון 3GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי Intel HD Graphics יציאת HDMI מסך 15.6" מקלדת מלאה תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n מערכת הפעלה windows 7 אחריות בינלאומית לשנה המחיר 2000 ש"ח בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.