עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by infernoman,

הי, אני מחפש מחשב נייד חדש. עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט ייתכן צפייה בסרטים. מסך בגודל 15.6 אינץ' רצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר. אחריות ארוכה ככל האפשר עם שירות בבית הלקוח. תקציב של 3000-3500 שקל(אני יודע שניתן להשיג במחיר נמוך מכך עבור שימושים אלו אבל אני מעדיף שלא). הייתי רוצה לקנות רק מבאג למרות שנחשבים יחסית יקרים. הסתכלתי על המחשב: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10025&perur=4 אבל אני לא יודע אם הוא אכן טוב ואם יש בו בעיות כלשהן שאני לא יודע עליהם אודה לעזרתכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? זה הסדר גודל, כמובן שחסכון קטן לא יבאס אותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים מזדמנים עד תדירים. מעבר לכך הרבה עבודת אינטרנט ומסמכים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mmorpgs, קצת RTS-ים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכל הקוראים, מדור המפרטים המומלצים שלנו עודכן שוב והוא יעודכן כל מספר שבועות, בהתאם לשינויים גדולים שיהיו בשוק. הדיון הזה נועד ל-3 מטרות עיקריות- להסביר מעט על המפרטים והקטגוריות הנמצאות במאגר, לתת מענה לשאלות נפוצות בקשר למפרטים וכמובן לקבל מכם הערות על המפרטים. להרכיב את המפרטים הללו לקח לא מעט זמן ובדקנו אותם מספר פעמים, אבל, כולנו בני-אדם לכן יכולות להיות פה ושם טעויות. מה שכן, תמיד יכול להיות שיש חומרה אחרת עדיפה או שבטעות הכנסנו רכיב לא מתאים או מחיר לא מתאים ולא שמנו לב אליו. לכן, במידה ואתם אכן נתקלתם בבעיה כלשהי באחד המפרטים ו/או יש לכם חלופה אחרת- נשמח לשמוע ונעדכן בזמן אמת כמובן. עם זאת, שימו לב שאין דבר כזה מפרט מושלם לכן כל אחד כנראה יחשוב מע…

4. Started by BullHorn,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (לחסוך) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100 שקל) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (משחקים, עריכת אודיו)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? (כללי) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (כמה שהתקציב מאפשר)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (ללא ציוד היקפי)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (לא)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? (לא) 8. האם יש צורך לכלול מערכת …

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  5. קיצר יש לי בעיה כזאת^^ שלפעמים זה מופיעה ולפעמים לא בצבע כחול בלבד.... יש מצב שזה בעיה בCHIPSET של NVIDIA?? יש לי לפטופ GX600 MSI

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kizi,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד, בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות מהמחשב: *מיועד ללכת איתו הרבה, אז חשבתי ללכת על 13 אינצ' מסך. *מיועד למשחקים עם גרפיקה לא מטורפת (כגון מנג'ר ומשחקי אסטרטגיה), אז אין צורך בכרטיס מסך מיוחד, אבל מומלץ שיהיה מחשב עם מעבד חזק שיחזיק הרבה זמן. *כמובן שלא פחות מ-4 ג'יגה רם, אם אפשר אפילו יותר. * ייעשה שימוש לצפיית סרטים וסדרות. *עדיפות לאחריות ארוכה משנה. *עוד שנתיים בערך הייתי שמח להשתמש בו גם ללימודים (לא משהון שמצריך תוכנת עיבוד כבדות). אלירן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. החלטתי לתת לאחותי את המחשב נייח שלי ולעבור לנייד. מחפש מחשב נייד למען סרטי פול hd שיועברו דרך הLCD ואינטרנט כמובן. בגלל שאין לי מושג על מחשבים ניידים אני יגיד לכם מה אני מחפש בדיוק. שיהיה מהיר! חשוב לי מאוד.. שיגיע מותקן עם ווינדוס טוב יותר מתקדם מxp כי זה מה שהיה לי כל חיי שיהיה שקט כמובן זה דבר שמאוד מפריע לי רעש! ושיהיה נוח יחסית מסך שיהיה לו בגודל הרגיל 15 אינץ' זה אם אני לא טועה.. מקווה שתדריכו אותי לקנייה בטוחה! תודה רבה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה? שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן כולם, בעיקרון כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש לעשות שדרוג למערכת קיימת. כרגע המערכת כוללת: E8400, X48-DS4, 4gb Gskill, HDD Seagate 500 gb, Corsair 450W, Crossfire of twin 4850HD, CoolerMaster CM690. המטרה שלי היא לשמור על המארז, הדיסק הקשיח והזיכרונות ולהחליף את כל השאר. אין צורך בשום אביזר גיימינג נוסף (מסך 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, עכבר DeathAdder ומקלדת של Microsoft) - אז בעיקרון אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך, לוח אם, מעבד וספק. אם אתם חושבים שמשהו נוסף זקוק לשדרוג, אשמח לשמוע. כמו כן, לא מתוכנן כל OC. אשמח לקבל הצעות מחיר עד 3,000 ש"ח - אעדיף פחות אם אפשר. אני גם מעוניין להחליף את המאווררים במארז, אז אשמח לשמוע הצעות גם פה. רעש לא מפריע לי בשום צורה שהיא, ר…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. מחפש מפרט שישמש לסרטי hd .. ושיהיה מתאים לווינדוס חזק אם אני לא טועה זה ווינדוס 7 מה שהולך עכשיו. חשוב לי שיהיה שקט. שיהיה 4 ג'יגה ראם זה חשוב. בקשר למארז אם אפשר שיהיה כמה שיותר קטן ואיכותי זה טוב. ועוד פעם הכי חשוב זה השקט!

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by RuThLeSs,

אני צריך מחשב נייד לאינטרנט, סרטי HD, קצת משחקים (לא מטורפים, סגנון פיפא). שיהיה 13.3 וגם מסוגל לעבוד עם ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. ראיתי את המחשב הזה שנראה יכול ממש להתאים לי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=33445 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  12. שלום, קראתי את הנושא בנעוץ בנוגע לחיי הסוללה, האם ישנה דרך לכבות את הסוללה בלי להוציא אותה מהנייד על מנת להשתמש בנייד בחיבור לחשמל בלבד כדי לשמור על חיי הסוללה ולא לשחוק אותה כל פעם כשמוציאים אותה? במידה ויש אפשרות כזו, זה עדיין יעיל לכבות את הסוללה כשהיא לא בשימוש למרות שהיא עלולה להיפגע מהחום שהמחשב מוציא?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by new1,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי רגיל (עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט), מולטימדיה, גרפיקה קלה). מסך קיים 22 אינץ': syncmaster t220p 1:50,000 חשוב: 1) שהמחשב יהיה שקט 2) אפשרות לחבר 2 מסכים לכרטיס המסך (HDMI+DVI) 3) קיימת ברשותי מערכת הפעלה חלונות 7 ברישיון-שדרוג. אזור מועדף לרכישת המחשב: חיפה והקריות. להלן מפרט שהוצע לי בעלות של 2700 ש"ח. 1. האם כרטיס המסך, לוח האם והמעבד - טובים? 2. האם הרכישה כדאית? intel core i5-2300 2.8ghz-3.1ghz 6mb cache 95w lga1155 מעבד asus p8h67-mlx intel h67 lga1155b3 לוח אם kingston ddr3 2048 mb 1333 mhz cl9 זיכרון ספק 500w למחשב 24 פין wd 500gb 7200rpm 32 mb aads green sata2 דיסק קשיח nec dvd-rw ad-7260s x24 black gainward ge…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by falken,

אז ככה חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש למה שלי פג תוקפו אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי משחקים בכיף שיהיה אפשר להעביר תזמן ומחשב שיעבוד מהר וטוב התקציב שלי הוא בין 2.5 ל 3 כמו שיחזיק לי שנה עם משחקים חדשים עד הצבא תודה מראש וחג שמח

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מפרט חזק למחשב עבודה שישמש לכתיבת קוד ולהרצת סביבות כבדות. ללא ציוד הקפי. תקציב של 3000 ש"ח. זאת אומרת, הרבה זיכרון, מעבד חזק, ומארז שקט. בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. תודה!

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  16. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.לא בטוח לגבי כרטיס מסך אבל אני יעדיף מחשב שיוציא hd. 4. מסך לפחות 22 אינץ של חברה עם אמא ואבא... 5.יציאה של usb3, שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 6. זיכרון עם עדיפות לסטיק אחד. ( 4g ומהירות מקסימלאית בהתאם ל mb) 6.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). 6. מקלדת ועכבר איכותיים , עדיפות לאלחוטי תודה רבה…

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  17. היי החלטתי בסוף להנמיך את הדרישות ואלו הדרישות עכשיו: סרטים HD, מוסיקה, אינטרנט, אופיס ומשחקים ישנים כמו DB1-2, SC1 וכאלה התקציב 2000-2500 ש"ח מקווה שיש משהו כזה נ.ב מסך 15.6 או 13.3 יהיו סבבה תודה רז

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by YohaiM,

שלום לכולם, אבא שלי הוא צלם חובב,והוא עובד המון עם העתקת תמונות להמחשב,וממנו לרכיבים חיצוניים. הוא לא מוגבל בתקציב,ורוצה מחשב שיספיק לו ל5-6 שנים הבאות.(המחשב הנוכחי הוא בן 5,והוא מתחיל לג'עג'ע) שימושים? גלישה,עריכת תמונות בפוטושופ,עבודה עם OFFICE,וזהו בגדול. לא גיימר,ולכן,לדעתי,הוא לא צריך כרטיס מסך יעודי. מה שכן,הוא צריך שני HD פנימיים של 1T כל אחד.(מעדיף WD,אישית) חשבתי על משהו בכיוון של Corei7,עם איזה 6-8GB של זיכרון. הוא רוצה שכל ההעתקות יהיו כמה שיותר מהירות,כי יש לו הרבה תמונות בפורמט RAW,ובכללי רוצה מחשב שיעבוד חלק. הוא רוצה מחשב עם 4 ליבותת,וכמו שרשמתי,אין מגבלה של תקציב. אין צורך במקלדת,עכבר,רמקולים ומסך. הוא עתיד לקנות את המחשב ב-Skypc. תודה לעונים, יוחאי.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by ShahafH,

אבא שלי ביקש מפרט למחשב מכיוון שהמחשב שלו התפגר. במפרט אין צורך בשום ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חנות מועדפת זו TMS מכיוון שיש להם מבצעי חג כמו הכרטיס מסך HD 5870 במחיר ממש זול! מומלץ ביותר מחשב מבוסס אינטל אם התקציב מספיק! תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. אני זקוק למפרט הטוב ביותר בתקציב של 2.5K שיתאים למשחקים, רובם לא יהיו כבדים מדי. בנוסף, יש צורך במסך לא כחלק מהתקציב.. המסך צריך להיות מעל 21 אינצ' ובמחיר ממוצע (זה לא גדול מדי נכון?). עדיף מחשב שקט.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  21. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה, תוכנות משרדיות, מוזיקה וצפייה בסרטים. (התקציב הוא כ2500). להלן המפרטים של המחשבים: 1. dell - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5831&CatCode=315 2. lenovo - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 הם סה"כ די דומים במפרט.. רציתי לשאול על ההבדל בין המעבדים שלהם, מה לדעתכם יותר טוב וכמה זה באמת משנה לאור הצרכים שלי מהמחשב. בנוסף, אשמח לשמוע דיעה כללית על המחשב ועל ניסיון חיובי/שלילי איתם. תודה רבה וחג שמח, דניאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם! אשמח להמלצות מפרטים למחשב הבא שלי, ותודה גדולה מראש לכל הממליצים. 1. תקציב המקסימלי? 5000 ש"ח לחרוג \ לחסוך - אם יש רכיבים שנותנים יחס עלות \ תועלת טוב יותר והם נותנים מפרט שהוא לא בול על ה 5000 - בשמחה. נלך על חריגה של 500 ש"ח לכל היותר. 2. שימושי המחשב: תדיר - גיימינג 'בינוני', צפיה בתכני HD, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. נדיר - תכנות. אני לא חייב את מפלצת הגרפיקה הכי חזקה אבל אני כן רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של GTA 4 באופן חלק. אני מתכנן לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה דרך HDMI ולכן יציאת HDMI היא חובה. מסך - אני ככל הנראה אקנה אחד מאלה שהומלצו כאן (DELL U2311 או את הסמסונג "23). 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין, מחשב…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. Started by ido117,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב לא כולל דיסק קשיח, ללא מסך , ללא אביזרים נלווים וללא כ.מסך. השימוש במחשב הוא לצורך משחקים כמו FIFA 2011 ו COD החדש. כ.מסך נוכחי שאני משאיר מהמחשב הישן הוא GEFORCE 8600 GTS בעיקרון אני מתלבט בין קונפיגורצית INTEL עם CORE I3 לבין AMD PHENOM II . חשבתי שעוד שנתיים בערך אוכל לשדרג גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך עבור מחשב מבוסס אינטל. מה מומלץ לדעתכם? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  24. נניח זכרון 6 גיגה עם מעבד I5 , מול זכרון 4 גיגה עם אותו מעבד ? איפה רואים שיפור ביצועים?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  25. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב חדש שיכול להריץ משחקים לכמה השנים הקרובות בצורה סבירה וסך הכל יעבוד טוב. אז ניגש לעניינים. טווח מחירים: 4500-5500 שח , קניה בארץ מטרות מחשב: עבודה כללית והרצה של משחקים. גודל מסך: מינימום 15.6" משקל: חסר חשיבות. זמן סוללה: חסר חשיבות יציאות מיוחדות: לא בלוטות': רצוי, אבל לא דיל ברייקר קונן קשיח: מינימום חצי טרהבייט , רצוי 640 גיגה. צורב DVD: זה דיי סטנדרתי אני חושב בטווח המחירים הזה. אחריות בין לאומית : אין צורך העדפה לחברה כלשהיא: לומר תאמת הייתי מעדיף HP אבל זה רק בגלל סנטימנט שיש לי כלפי הנייד הנוכחי שעד עכשיו עובד דיי יפה. למרות שבבסיס אני מחפש יותר ביצועים מאשר מותג. ראיתי את הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.