עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב נייד והסתכלתי פה על הנושאים אבל שום מחשב לא כמו שאני רוצה אז החלטתי לפתוח דיוןת אלו הפרטים: מטרות המחשב? סרטים,סדרות, קצת תוכנות גרפיות כמו : (sketchup) ,מוזיקה , לימודים בקיצור שיחליף את המחשב הביתי... * גודל המסך? 15.6 full hd * משקל רצוי? אין דרישה מסויימת אבל חשוב לי שיהיה נייד באופן נוח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Usb 3 ' hdmi * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500 ג'יגה.. * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, זה יקר שזה בעסקה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS תקציב: עד 4500. תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין במחשב עם אפשרות לגיימינג חשוב שיהיה לפחות 4 גיגה ראם ומסך בגודל סטנדרטי , וכמובן כרטיס מסך נחמד שיריץ כמה משחקים. זמן סוללה - אם יש יתרון בוהק בין הדגמים אשמח לדעת. התקציב הוא עד 2500 עם חריגה של עד 500 אם זה מצדיק. אשמח להמלצות, במידה וקייםת בחירה יותר משתלמת, או עזרה בהתלבטות . אני מצאתי שני מחשבים שמציעים כרטיס מסך חזק שמספיק בשבילי, מחשב מספר 1 אינטל : http://www.ivory.co.il/HP_G6-1250SJ_A1Q00EA.html מחשב מספר 2 AMD: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9204 איזה מעבד יותר טוב מהם? בקשר לכרטיס מסך, הבנתי שבAMD הוא בכמה רמות יותר טוב, איזה מהם עדיף, או שבכלל משהו אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by yuvalg,

מחפש נייד פשוט המיועד בעיקרו לישומי OFFICE. מה שחשוב שיהיה קל משקל ובעל מסך גדול והכי זול שאפשר (מעדיף לא לעבור 2K). לא פוסל רכישה יד 2. אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  4. מפרט ראשון: מעבד - INTEL CORE 2 QUAD 6600Q לוח אם - GIGABYTE P35/G33 1333 MHZ DDR3 זיכרון - 2GIGA KINGSTON מארז - Thermalteck Soprano (משהו כזה) איוורור - איוורור של זלמן כונן קשיח - 640 ג'גה 7200RPM כונן אופטי - LG OR Samsung DL X 16 DVD-R כ.מסך - GFORCE 9800 GT 512 MB DDR3 ספק - HEC Zay PHR 500 W 12 מחיר 3400 - 3700 ש"ח מפרט שני: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 נ.ב החנות פוקס פיסי היא חנות טובה ואמינה?? איזה עדיף?? תעזור לייי תודה לעוזרים!!!!!

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  5. twintech 9800gt XT 512 OC או Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  6. שלום אנשים, הנני מעוניין בעזרתכם לבניית שתי מפרטי מחשב לידידות שלי. הצרכים של המפרט הראשון: עבודה ביתית אינטרנט קצת סרטים אופיס ושער השימושים הרגילים לא לגיימינג תקציב של 3.5K כולל מסך וציוד הקיפי. הצרכים של המפרט השני: עבודה ביתית אניטרנט אופיס וקצת סרטים ושער השימושים הרגילים לא לגיימינג תקציב 2.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך. תודה רבה לכם אנשים על הקדשת הזמן. בברכה, אלדד כהן.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by ajl,

יש לי נייד (fujitsu - אינטרנט ואופיס) ו... הלך לו המסך 15.4. היכן ניתן באזור הצפון לחליף מסך ומהם טווחי המחיר? תודה :-)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, הרכבתי לעצמי מפרט מחשב ואשמח לדעת את דעתכם עליו. מה לא מסתדר, במה אפשר לחסוך (מוגבל ל4000 שקל אבל רוצה שיהיה כמה שפחות יקר) המארז לפי מה שאמרתם לי באשכול הקודם די שקט לא שזה חשוב לי כי גם ככה אני הולך לישון עם טרקטור באוזן שלי (המחשב שלי ישן מאד) נתוני גיימינג? GTA IV . שירוץ בגרפיקה גבוהה. כמו כן , לא מצאתי כרטיס מסך 1GB שתומך בHDTV אז אשמח לדעת על אחד כזה (שוב במינימום כסף.. מעדיף ג'יפורס) וכמובן גם מסך תואם HDTV 22 אינץ' עם 2MS שוב במינימום כסף.. אשמח גם לשאר הארות או הערות (אני לא סגור על המפרט הזה בכלל..) תודה מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ₪488 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43C-DS3 ₪634 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ 1024…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  9. שלום לכם!!! רציתי לדעת בידיוק כמה עולה המחשב נייד הזה?? והאם הוא טוב לארועים של מוזיקה djs. והאם שווה לעשות איתו ראש בראש mac book.???? אבל הכי חשוב כמה הוא עולה היום?? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=481633 בתודה מראש בר לוי!!!

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by KKK,

היי כולם ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3400 ש"ח. לאחר מספר בדיקות הגעתי למסקנה שבמסגרת התקציב המחשבים הנ"ל די משתלמים. מה שנשאר זה לבחור אחד מהם,ופה אני צריך את עזרתכם. ה-EX400 הוא 14.1 ומגיע עם כרטיס מסך נחמד למשחקים קלים,המשקל שלו גם די קטן. ה-PR601 הוא 15.4 ומגיע עם כרטיס מסך משולב,הצ'יפסט שלו לפי מה שאני מבין טוב יותר,משקלו קצת יותר גדול. המחשב מיועד לסטודנט,אני מאמין ששני המחשבים יתאימו לתוכנות (לא של תלת מימד) אך יש מצב שהוא ישמש גם למשחקים מאוד קלים,שהאמת לדעתי אפילו המשולב יספיק. בקיצור מי עדיף לדעתכם? כדאי לקחת מחשב עם מסך קצת יותר גדול אך גם כבד יותר? מה לגבי איכות הבנייה? אני מבין שבמחשבים ניידים גם זה פקטור. יש שיקולים נוספים? קישורים: http:/…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. צריך המלצה ללפטופ 15.4 אינץ 3שנים אחריות עד 5000 שקל 1. מה ההבדל בין 1535 ל 1537? 2. האם הסדרה Dell studio מומלצת? 3. מאיזה חנות כדי לרכוש? (בזאפ יש אין סוף חנויות) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by momo12,

יש לי כמה דרישות מהמחשב הנייד דבר ראשון שלא יהיה לו ציפוי מבריק אלה ציפוי מט דבר שני 4 גיג'ה זיכרון דבר שלישי מעבד כפול ליבה הארד דיסק גדול מסך 15 המחשב הולך להריץ שני מערכות הפעלה ( יוניקס ווינדוס , מכונות וירטואליות , מהדר של 5 שפות תיכנות שונות , מערכות הצפנת נתונים ובקיצור כל מה שקשור לאבטחת מידע ! שזה אומר עבודה עם הרבה טקסטים חשוב שהמסך יהיה איכותי אשר לא יעייף לי את העיינים ) אשמח למחשבים החל מ 4000 שקל עד 6000 שקל תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by erezme,

שלום. את האמת, את המחשב עצמו כבר הזמנתי,אבל עדיין יש לי את האפשרות לשנות/לשפר את החלקים. אז המפרט הוא כזה: מארז : 300 gaming antec שחור (+2 מאווררים של זלמן F3 120 מקדימה) מעבד : intel E8400 ספק:enermax pro82 525W לוח אם:P45 NEO-F 7.1 1GLAN MSI מאוורר : arctic cooling 775heat-pipe צורב:sata nec dvdx22 DL זכרון:geil DDR2 800mhz 2x2GB כ.מסך:gigabyte 4850 512MB PCIE ד.קשיח:seagate 1000GB 32MB SATA2 סה"כ יוצא לי 4,250 ש"ח האם יש מקום לשיפורים/תיקונים? דגש על לשפר(להחליף ליותר חזק ולא ליותר "משתלם" מבחינה כספית) ורק לידיעה,המחשב נקנה באיבורי מחשבים(ממליץ בחום על איש המכירות תומר חזן-אולי האדם היחידי שלא מסבן שם (י-ם) ) ,ורק בגלל זה רציתי להבין האם הלוח אם …

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  14. 1)אני חולה ביצועים, אני יודע שאני יכול להתספק במחשב של 1000 ש"ח אבל אני רוצה מחשב מצוין שיחזיק זמן. 2)מחשב לשימוש משרדי + עריכת וידאו לפעמים + צפיה בסרטים דרך חיבור לLCD HD. 3)מחשב שקט מאווווווד, מקורר היטב ושיתפוס כמה שפחות אבק. 4)מעדיף חנות קרוב לבית (בצפון) 1. מה התקציב? עד 3.5K-4K לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים בלבד, צפיה בסרטים (חיבור לLCD HD)י, הורדות, עריכה סרטים לפעמים לא הרבה. 3. לא צריך ציוד היקפי בכלל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? (מעבד INTL, לוח אם GIGABYE, מארז של יצרן ידוע, דיסק קשיח WD. 6. מחשב שקט וקר במיוחד!! לא חשוב לי המראה!! 7. צריך ה…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by elior021,

אהלן חברה רציתי להתייעץ לפני שאני עשה משהו שיהרוס לי את המחשב מדובר כמובן במחשב נייד אני רוצה לנקות אותו מבפנים רק את המאורר בעזרת פחית אויר דחוס השאלה היא אם זה לא יגרום להרס כלשהו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by naelfr,

אני צריך את המחשב לאינטרנט, סרטים וגם קצת משחקים קלים. אני לא מתכוון לבצע oc ולא צריך ציוד הקפי וצורב. אני מתכוון להריץ אותו על וויסטה. אני סגור על המארז ולכן צריך לוח אם mirco atx. המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5600+ AM2 (2.9GHz) - 65W - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 ¤458 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 SUPER 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤466 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238 מארז: THERMALTAKE LANBOX LITE ( BLACK+WINDOW) VF6000BWS w/o PSU ¤402 ספק כוח: HEC 400TRT-F ¤225 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 …

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  17. שלום לכולם. עם השנים בניתי לי מחשב חביב שסוחב את רוב המשחקים בכיף. האמת לא השקעתי מחשבה ותכנון יותר מידי וכל פעם שידרגתי רכיב אחר לפי מה שבא ליד. כיום התחלתי לעסוק בעיצוב גרפי באופן אינטסיבי והייתי רוצה לשפר את הביצועים. אם לא ברור אני גם חובב משחקים רציני מה שאומר שהדרישות שלי הן גבוהות. המפרט שלי כיום הוא: מארז של איבורי עם ספק כח ez cool 775, 450W לוח אם MSI 945PL NEO כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512 מעבד פנטיום 4 - 3GH זכרון פנימי 2M כוננים: 640GB ,500GB , 250 GB כרטיס קול של creative live 5.1 צורב DVDX20 אני עובד על win xp 32 (אין לי בעיה לעבור לוויסטה למרות שלהבנתי זה לא מומלץ). הייתי רוצה להשקיע סכום של כ2000 - 2500 ש"ח ולשדרג את המערכת (סביר להניח לוח אם ומעבד) ואם אפ…

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  18. שלום לכולם, אני דוקטורנט באוניברסיטה ואני זקוק למפרט עבור מחשב למעבדה שישמש לאנליזות כבדות וממושכות בmatlab. המחשב צריך להיות עם מעבד חזק, 4 ליבות, מהדור החדש? כל עוד הוא משתלם, זיכרון פנימי מעל 4 GB (כמובן שמערכת ההפעלה תהיה 64 ביט) כונן קשיח (או כוננים קשיחים) עם יותר מ- TB 1. מבחינה גרפית אני לא חושב שיש צרכים מיוחדים, אולי בעתיד קצת עבודה עם מודלים תלת ממדיים, קרי כרטיס מסך מודרני אבל לא חזק במיוחד. כמו כן צריך מסך LCD, שיהיה משתלם, אפשר לחיות עם TN *לא חשוב מארז יפה, או שקט. עריכה: ** ממש אבל ממש אין צורך להוציא את כל הסכום, אם אפשר משהו משתלם בפחות, אז נהדר. בתודה מראש! עמרי

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  19. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים עד כבדים כמובן עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בינתיים לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך כלום ממה שרשום 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? …

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  20. שלום , התקציב שלי עומד על 5k כולל מסך ורמקולים. השימוש העיקרי זה משחקים אבל אני מניח שמחשב שמריץ משחקים יכול להריץ כל דבר אחר בקלות (גלישה וכו'). אם יש לכם מפרט מומלץ , אודה לכם על צירוף מידע אודות מקום בו ניתן לקנות את המחשב. * אין לי שום כוונה לעשות overclock. * מסך 17 או 19 * מארז איכותי עם ספק שקט תודה רבה לעוזרים! אבי

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by reisel,

אהלן. אפשר לקבל מפרד עד 1500 שקל רק מחשב. המטרות העיקריות הן אופיס ואינטרנט לא צריך חזק במיוחד אבל שיהיה די עמיד. תודה מראש! 1. מה התקציב? עד 1500 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא AMD

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by bitoNNz,

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM מחיר: ¤859 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי מחיר: ¤459 מארז: Raidmax Tornado (Black Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window מחיר: ¤223 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V / SeaSonic M12 430W מחיר: ¤359 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי מחיר: ¤279 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי מחיר: ¤246 סה"כ: ¤2425 מחשב גיימינג, ללא צורך בשום ציוד נלווה, מיועד לGTA COD NBA2K9 וכו' מסך 18" עכשיו בכוונה לא שמתי כרטיס מסך אני חושב על 9800GT.. תגידו מה אתם אומרים והייתם משנים משהו במפרט? רק אם אתם ממש בטוחים שעדיף.. אני מאמין שאני יעשה אוברקלוק בינוני משהו ממש לא רצ…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by eladteib,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד שמסוגל להריץ עליו את כל המשחקים החדשים שיוצאים בשוק באיכות מעולה. אני נמצא בחו"ל רוב הזמן ככה שאין מה לדבר על מחשב נייח לכל אלה שתוהים. אני פשוט חולה משחקים וחייב את זה כאן איתי. התקציב שלי יכול להגיע ל-15000ש"ח ואפילו יותר אם יש משהו מאוד מיוחד. כמובן עדיפות למעבד חזק(אם קיים ארבע ליבות נא להמליץ) כרטיס מסך מהמתקדמים שקיימים בשוק אני מעוניין שיריץ משחקים כמו:CRYSIS:WARHEAD,GTA 4,MASS EFFECT FARCRY 2,KANE AND LYNCH:DEAD MAN. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. משהו נורא מוזר קורה לי אני קניתי עכשיו מחשב נייד של סוני וגם חבר שלי קנה מחשבים שנחשבים ממש יוקרתים ומחירים יקרים יש לנו תמיכת פול HD במחשב ואנחנו רואים סרט או משחק דרך כבל HDMI לטלוזייה ולפעמים יש כזה גל כזה שעובר במסך כול כמה דקות יש גל התמונה לא חלקה מישהו יודע מה הסיבה לכך ?תודה מראש מחשב עם מעבד אינטל דו קו 2 P8400 וכרטיס מסך גיפרוס ניבדיה 9300 GS

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  25. יש לי מחשב של MSI דגם U100 הקטן הזה.. יש בו XP ..וכל הדרייברים מותקנים בו פיקס... אבל שאני נכנס לרשתות אלחוטיות ועושה חיפוש זה אף פעם לא מוצא.. ויש לידי ראוטר אלחוטי .. *ניסיתי להסיר את החומרה ולהתקין שוב .. לא עזר .. אותה בעיה.. אשמח אם תעזרו לי..

• 6 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.