עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zam,

ראיתי את זה במפרט מחשב מחו"ל. האם זה דבר הכרחי?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. Started by msimhon,

אהלן, החלטתי שנשבר לי סופית מהאיכות סאונד הירודה של הלפטופ שלי ואני משתדרג בכרטיס באחד חיצוני. אני מחבר את המחשב למגבר חיצוני במצב סטריאו שכמובן מפעיל 2 רמקולים. ממש בא לי לקנות משהו טוב, אני רק אציין שפרט למוסיקה אני לא עושה שימוש נוסף ברמקולים מסיקור שעשיתי גיליתי שני דגמים של קריאטיב: 1) Creatuve Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro - 60$ 2) Sound Blaster X-Fi HD - 100$ השני אמור להיות יותר טוב מן הסתם, רק שאני לא בטוח שאני בכלל ירגיש בהבדל בשימושים שלי... אשמח לשמוע המלצות, הערות או כל דבר לגבי הרכישה הקרבה... תודה מראש ושבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by עדי נסטסה,

שלום לכולם, ב-HP שלי (530) יש שריטה באמצע המסך, יותר נכון קילוף. השאלה היא, האם קיימת שכבת פלסטיק המגנה על המסך? אם כן - איפה אפשר להחליפה ובכמה מוערכת עלות התיקון? תודה מראש, עדי

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם. דבר ראשון, תודה מראש לכל העוזרים. ניצלתי את החגים כדי להביא כמה חלקים מחו"ל ועכשיו אני צריך להשלים את שאר המפרט לפני בנייתו ולוודא שכל הרכיבים תואמים. המבחר ועולם הידע כ"כ גדולים כך שאשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל אבל לא אסטרונומי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית ועריכת וידאו, מוצרים של אדובי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש בינוני-כבד בתוכנות אדובי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Kenny,

רציתי לדעת כמה דברים לגבי המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2192 או בשמו : Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black דבר ראשון , לא ממש הבנתי לפי מה שקראתי... כמה מאווררים אני מקבל יחד איתו? ואיפה הם ממוקמים? ועוד כמה אני יכול להכניס ? הכוונה לכמה כבר הכינו לי מקום.. (מעין פלסטיקים כאלה שתופסים) ולאיזה סוג מאוורר (גודל) ואם מישהו ראה\עבד\או שיש לו אותו .. אז איך הוא? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by aadidi454,

אני רוצה למכור את המחשב שלי המערכת היא i5 750 p55 usb3 ספק 650 crosair 4 gb 500 gb gtx465 ועוד כרטיס gt 9800 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gambit_elaad,

אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב טוב אבל בלי הרבה כסף! אז בבקשה הצעות! תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. די חבל שאבא שלי הפתיע אותנו בקנייה הסופית ולא התייעץ איתי לפני שקנה אבל לא נורא... מה דעתכם? מה לשנות? המחשב עדיין לא הגיע אז... עריכה: הוספתי שימוש ותקציב לכותרת...

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  9. אני מחפש הארדיסק IDE למחשב IBM T42. אשמח לקנות אותו במחיר סימלי אם אתם משדרגים במקרה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by artyom,

מישהו יכול להגיד לי כמה כל זה שווה? החלקים בני 6 חצי שנה בערך P4 3 GHZ 478 ASUS P4800-S 512MB RAM חברה לא ידועה מארז גנרי גיפה 5200 כונן DVD (לא צורב) של LG צורב דיסקים רגיל של LG הארד דיסק SATA 80GB

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. האם שווה לי לקנות מחשב נייד REFURBISHED בEBAY? http://cgi.ebay.com/Asus-EeePC-Netbook-Windows-1-33GHz-160GB-1101HA-MU1X-BK-/120536676898?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item1c108bba22 ראיתי את המחשב הזה ופשוט הבנתי שהוא מתאים לי!! אני שולח אותו לקרובי משפחה בסאן פרנסיסקו והם מביאים לי את זה לארץ!! נ.ב.: האם תוכלו להציע אפשרויות אחרות לנטבוק ללימודים בתקציב עד 1.5 K? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by DimRah,

היי לכולם, רציתי לדעת מה שווי המחשב שלי שנמצא במפרט מימין... המחשב נקנה ב-20/10/11, 5 ימים לפני יציאת BF3. יש לי עדיין את כל הקופסאות של כל הרכיבים. הייתי רוצה לדעת בכמה הוא יימכר אם אמכור אותו כפי שהוא, לא כולל ציוד היקפי. והאם שווה פשוט למכור את ה"משולש"+כרטיסי מסך ולקנות יותר מעודכנים...? תודה!

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by dnco,

מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500W לוח אם-INTEL G41-1600MHZ/GIGABYTE-הדור החדש מבית GIGABYTE מעבד-Intel® Core™2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB-אחריות כל החיים! זיכרון-KINGSTON-2048MB PC6400-800MHZ-למהירות מסחררת כ.מסך-NFORCE FX8400/512MB/HTPC-חזק במשחקים! כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel®Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek*ALC888S ד.קשיח-320GB SATA 2/16M-נפח איחסון ענק כונן-LG/NEC-DVDRW X22-הצורבהמהיר בעולם! מולטימדיה-סט מקלדת מולטימדיה+ע.אופטי ארגונומי מתנה-אנטי וירוס 2009 מחיר 1550 מחשב2 מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL-G41/1600MHZ/M7-תומך בכל סוגי המעבדים! מעבד-Intel® Dual-Core E6500-2.93GHZ-2MB-1066…

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  14. אמור להגיע מחר בעיקרון המפרט הוא לאובר קלוקינג ומשחקים ! AMD 2100 SK - 7 +COOLER MASTER 80 MM EPOX 8RDA+ WINBOND 512 COMPUCAE 6191 REDEAON 9100 128 MB SHAPPIHRE אני צריך את החוות דעת שלכם! איך הוא לאובר קלוק ואיך הוא בכלל תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם. אני קונה מחבש חדש בחלקים. תעזרו לי בבקשה לבחור חומרה. אני צריך אותו למשחקים וקידוד. מחשב צריך להיות די חזק אם אופציה ל overclocking מעבד: Intel Q6600 דיסק קשיח: Seagate Baracuda 500Gb 32mb כרטיס מסח: Nvidia 8800GT כבר יש לי את הלקים. אלהם צריך לבחור 1. Motheboard - p35 עד 1000ש"ח 2.מערז - Thermaltake עד 600 ש"ח כולל ספק 500W 3. זיכרון DDR2 800Mhz 2Gb 2x1 תודה רבה

16. הרכבתי את המחשב הזה CPU : AMD Athlon XP 2600+ (333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1549 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 751.59 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 369.86 ] 2 CPU Cooling : Thermalright SK-7 Cooler for AMD [ ¤ 157.62 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD [ ¤ 722.92 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 2062.5 ] 1 או ל9800 לחכות שיצא Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 54.91 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 153.07 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail…

• 42 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של לנובו, כבר שנה ומשהו, אני מרוצה ממנו, אך כמה אותיות מהמקלדת לא נלחצות יפה (צריך ללחוץ טיפה עם יותר לחץ). אני רואה שיש די הרבה לכלוך שם. האם יש לכם המלצות לגבי ספריי ניקןי למקדלת של לפטופ? תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מתכנן למכור את כרטיס המסך הנוכחי שלי + ספק ואת המעבד הנוכחי (מלפני שנתיים) כמה שווה כרטיס מסך galaxy mdt x4 geforce gtx 570 1gb והספק ENERMAX NAXN ENP550AWT 550W ATX12V Active PFC Power Supply? כמה שווה המעבד Intel i7 2600?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matana8,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים לא גימר רציני אבל לשחק בכייף במשחקים הכי חדשים באיכות נורמל אוקיי זה המפרט שבדקתי תגידו אם יש מה לשנות מאה יותר מאה פחות לא נורא מסך- Samsung T220P ספק כח- וJewel 550W RetailוSpire מארז מחשב- ו6AR6וCompucase זיכרון- OCZ OCZ2N1066SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 1066MHZ CL5 SLI READY קירור מעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 דיסק קשיח- ST3500320ASוSeagate לוח אם- GIGABYTE Price Units Total 45-DS3L כרטיס מסך- Sparkle nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCIe מעבד- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 200 שקלים מעבר לתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? הקלטות ביתיות, עריכת מוסיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Windows 7, Cubase ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בצורה כבדה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (ק…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by guyk,

הי, יש לי מחשב נייד של DELL, XPS "13.3, ומשום מה בשבועות האחרונים שמתי לב שהמחשב אינו קורא את ה-DOK שלי (שניים של סאן דיסק- 2GB ו-8GB Contour). בשני חיבורי ה-USB המנורות של הDOK עובדות, אך התיקיה או משהו לא נפתחים או מופיעים ב"מחשב שלי" מה אפשר לעשות? *שני הDOKים עובדים במחשבים אחרים... עריכה: שמתי לב שגם קורא הכרטיסים (הפנימי) לא עובד. אך היציאות USB עובדות למכשירים אחרים...

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by orelzion,

מעבד - Intel Core 2 Dou E8400 זכרון - ocz ddr2 4gb לוח אם - Asus P5K Pro כרטיס גרפי - ATI Radeon hd 5450

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. חברה שלי קנתה נייד לפני שבועיים. אני רוצה להתקין לה משחק או שניים והבעיה היא שהמחיצות מחולקות באופן גרוע כיוון שאני לא יכול ליצור מחיצה להורדות או להקנת משחקים. יש לי שלושה מחיצות: *C של המערכת ששם 280GB *D Recovery - של השחזור *E שבה יש hp_tools עם איזה 200 MB, בדקתי בפורומים באנטרנט אם יש צורך בכונן הזה והבנתי שלא, אלא אם כן אין כונן שיחזור - אז מחקתי אותו. אני רואה שהוא לא באמת מחוק, בתוכנה לניהול מחיצות שהורדתי (paragon partition manager) הכונן הזה מופיע ככונן bootable. עכשיו הבעיה שיש לי שלושה כוננים במחשב, והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ליצור כונן וירטואלי! אני צריך את עזרתכם, איך אני יוצר כונן נוסף?! האם כונן וירטואלי יכול לשמש ככונן להורדות ולהתקנת משחקים? ואם כן …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני נוסע לאילת לחול המועד, ואני מעוניין לקנות מחשב נייח (ללא מסך וציוד היקפי) חדש לגמרי. המחשב ישומש לעבודה עם תוכנות סימולציה (כמו MATLAB,OrCAD PSPICE וכו'), תכנות ושימושים רגילים. התבססתי על מפרט המחשב שמופיע תחת מפרטים מומלצים->רב תכליתי-> #26 מפרט ב 5080 ש"ח. הבעיה שלי היא ש KSP באילת לא מחזיקים בכל החלקים של אותו המפרט (ספציפית המעבד והכרטיס מסך) ועכשיו אני בדילמה אמיתית באשר לאיזה חלקים אחרים עליי להחליף. להלן המפרט עליו התבססתי: [TABLE=width: 1035] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i7…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.