ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני עורך וידאו גם ב4K. אני עובד עם תוכנת PREMIERE PRO 20. מעוניין ברכישת מחשב נייח מתאים מעוניין בהמלצות על מחשב ועל מקום רכישה (איזור חיפה) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבטת איזה מהדגמים הללו לקנות: המחירים דומים, המצלמות יש יתרונות לכאן ולכאן: A3 יש מצלמה קדמית של 48 mp, אבל לnote 8 יש מצלמת מאקרו, מה שמפריע לי זה שהנוט 8 ענק- אני חוששת שיהיה גדול מדי, בA3 המערכת היא של אנדרואיד וואן בעוד שבנוט 8 של miui.. מה דעתכם? Note 8: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1041113 A3: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1033658
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב נייח קטן שישמש כמרכז מדיה בסלון למשחקים ולסרטים, כולל זוג שלטים אלחוטיים. חשוב לי מאוד שהוא יהיה במארז קטן, שקט, עוצמתי עד כמה שאפשר ב 3000 ש"ח (העדפה ל Nvidia ו Intel בלבד, אבל לא חייב). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? זוג שלטים אלחוטיים למחשב, תוצרת Microsoft או Sony, מה שיותר עדיף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב נייד ללימודים, לומד מדמח חשוב לי נורא הנוחות שלו כי אני אסתובב איתו הרבה שהמקלדת תהיה נוחה ושיהיה 14 אינץ לא גדול מידי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג ב500 אני מניח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללימודים בעיקר תכנות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב הגודל 14 אינץ שיהיה נוח להסתובב איתו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך ווינדוס …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים. המחשב הקודם שלי מקרטע תקופה ארוכה (של שנים) באופן נואש והגיע הזמן לאחר יותר מעשור להחליף אותו. אני צריך מחשב שיחזיק לי מספר שנים לא מבוטל. התקציב - כ- 6000 ש"ח. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית: תוכנות אדובי בדגש על אינדיזיין. התוכנה השימושית ביותר ביום יום: קורל דרו. עבודה משרדית של עסק: אופיס וכדו' נגיעה בעריכת וידאו קלה - קורל וידאו סטודיו תיתכן בהמשך התמקדות בתוכנות כבדות יותר בתחום עריכת הוידאו. 3. האם יש צורך ב…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם ! מחפש מחשב נייח בעיקר לתכנות (unity ועוד...) ועריכות סטילס בפוטושופ (רק סטילס בתוכנות כמו lightroom, photoshop) כניראה שאני רוצה לקנות את המחשב בחלקים כדי גם לצמצם עלויות, ואשמח שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ולא צריך את הדבר הכי מטורף בשוק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות סטילס : photoshop lightroom bridge תכנות: visual studio unity engine visual code atom וכמו שכתבתי למעלה - אשמח גם שיוכל להריץ משחקים חדשים …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי מפרט ששודרג עם השנים. בגדול הוא מכיל I5 2500 8GB RAM DDR3 GTX 970 256SSD מחובר למסך 24 של סמסונג 1080 מסיבות כאלו ואחרות החומרה התחילה להתעייף- כמה הפסקות חשמל גרמו ליציאת HDMI של הGPU להשרף. והיום אני משתמש במתאם DVI בנוסף מסיבה לא ברורה, אחת לכמה זמן לאחר שהמחשב כבוי, אני מנסה להדליק אותו ואין אותו למסך. רק ניתוק של המחשב מהחשמל (פיזית את הכבל) למשך שעה, והחזרתו, גורמים לו לחזור לחיים. כנראה קשור בספק\כרטיס מסך\לוח אם. אין לי זמן ורצון לאתר את הבעיה (ההתעסקות עם הכרטיס מסך לפני שנתיים גזלה לי 3 שבועות מהחיים), וזו הזדמנות להחלפת המערכת. בגדול רוב השימושים הם משרדיים רגילים- הרבה…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מפרט של מחשב נייד שאני צריך בעבודה החדשה ואני לא יודע איך לכוון חיפוש מחשב כזה. וכמובן אני אשמח שתגידו לי מהם הדברים החשובים בקניית מחשב שצריך לדעת ולבדוק. מעבד: I-5 Intel מינימום בעל 4 ליבותזיכרון: 16 או 32 ג'יגהדיסק קשיח: 500 גיגה מינימום (עדיפות ל SSD) תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
מחשב שיוכל להריץ תוכנות שרטוט (תיב"ם) במחיר עד 6000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. שאוכל להתקין בו VS2019 SQLSERVER NODEJS ועוד הרבה תוכנות . מסך גדול וסוללה שלא נגמרת תוך שעה מעוניינת במערכת הפעלה WINDOWS תקציב לא מוגבל אבל אשמח גם לכאלה שהמחיר נורמלי. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לאבא שלי נהרס המחשב נייד הוא צריך מחשב נייד בסיסי ואמין. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט וסרטים הדבר הכי כבד שהוא עושה זה לפתוח בו זמנית הרבה לשוניות. המליצו לו על מחשבים עם מעבד amd a6 9225 אשמח לדעת מה דעתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב ואני מעוניין בעזרה לנסות לייעל ולשפר להוסיף או להוריד מה שצריך התקציב של הבנייה הינו כ 7000 כולל ציוד מקיף מקלדת עכבר ללא אוזניות אשמח ליעוץ או חיזוק חיובי לפני הרכישה המחשב צריך לשרת אותי נאמנות כמה שנים טובות מעבד AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box לוח אם Gigabyte B450 AORUS ELITE זכרון RAM Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 מארז Corsair 275R Airflow Mid-Tower Case TG Black ספק כוח ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold מאוורר למארז Fractal Design Fan R3 Series 120mm כונן SSD 1 Gigabyte SSD 1.0TB 2.5" SATA3 כונן SSD 2 Corsair SSD 240GB MP510 NVMe PCIEx4 M.2 כרטיס מסך G…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון עד 7.. אולי אחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וכנראה הפקת מוזיקה בעתיד הלא רחוק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קראו בהמשך.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מלבט ביןhttps://ksp.co.il/?uin=72949&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap לביןhttps://ksp.co.il/?uin=77708&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אם למישהו יש תובנה מה היתרונות של ה 5490 חוץ מיזה שהוא דק יותר קל יותר פחות מסגרת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני בקרוב מתחיל לעבוד במקום שיצריך ממני בערך שעה וחצי נסיעה לכל כיוון, לשם כך אני מעוניין להצטייד בלפטופ שעליו אני אוכל לעבוד בנסיעות (בעיקר על אנימציות, פטושופ, ותוכנות מיפוי כמו ArcMap), דברים שחשובים לי שיהיו: ____________________________________________________________________ לפחות שני שקעי USB-C כשאחד מהם הוא עבור טעינה שקע HDMI לא צריך מסך ברזולוציה מעל 1080p I7 13-14 אינץ' (לא מסך מגע) לפחות 16 ג'יגה ראם, אם יש אפשרות להרחבה בעתיד אז בכלל מבורך אם קיים כרטיס מסך בינוני (לא על בסיס המעבד ולא משהו ברמה של RTX) ____________________________________________________________________ אשמח לשמוע המלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15אלף,ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג(כל המשחקים על האיכות הכי גבוהה) ,קידוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אני מוכן להתפשר במידת הצורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי התחלתי ללמוד הנדסת מכונות ורציתי המלצה, בגדול יש לי כבר מחשב נייד של asus 2in1 אבל חשבתי אולי להחליף אותו, בגדול אני צריך טבלט רק לכתוב דברים בגדול וסרטונים וזה לא משהו מיוחד רציתי לקבל ממכם המלצות על דברים כמו אייפד אייר, surface pro וכל נה שיש לכם להציע
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתחיל לחשוב על מחשב חדש למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באיזור 5K אפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וכללי, ברשותי מסך 4K אבל לא ממש מכוון לשחק רק ב 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ברשותי 2 כוננים Sandisk Extreme II 240G 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף בלי אורות אבל לא קרי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לניתוחי תמונה במחיר שלא יעלה על 6-7000 שח, זה ריאלי? מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 שח, חריגה קלה אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עיבודי תמונות כבדות בתלת מימד Harmony High-Content Imaging and Analysis Software 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים פשוטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לקנות מחשב גיימינג תקציב עד 15K לא אכפת לי רעש יופי העיקר ביצועים שיריץ משחקים עד האיכות הכי גבוה עם FPS גבוה עם מסך של 360 HRZ ו240
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים עדכניים. יש לי כרגע כרטיס מסך GTX1080 והבנתי שבשביל להרגיש שדרוג בגזרת הכרטיס מסך אני צריך להוסיף עוד כמה אלפי שקלים ולכן כרגע המפרט בלי כרטיס מסך. חשוב לי הרבה מקום על ה-SSD כדי שבנוסף למערכת הפעלה אוכל להתקין עליו משחקים ותוכנות. איך כל שאר החלקים? נסיון כלשהו עם המארז? הייתם מחליפים למשהו יותר טוב בתקציב כזה פחות או יותר? כמו כן האם המפרט הזה יכול להיות יותר זול בחנות אחרת? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen RYZEN 9 3900X AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 2280 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 כמות: 1 - מחיר: ₪ 250 לוח…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בעקרון חיכיתי לרייזן 3 החדשים אבל לא יצא לי לקנות כל כך מחשב... הבנתי שעוד כמה חודשים יוצא כבר הדור הבא ומדברים על פלטפורמה חדשה לגמרי... גם ברייזן 3 הבנתי יש הרבה פעמים שהמעבד סתם מתחמם ולא בטוח שעדכון הביוס פתר את זה.. אני גם חושב על הדור הבא של כרטיסי המסך וגם DDR5.. ידוע מתי יהיה את אלו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם אחד המחשבים האלה מומלץ לקנייה לשימוש בייתי (לא גיימר לא פיתוח)? באתר אחר ראיתי שהמפרט הזה מומלץ הצרכים מחשב 15 אינטש, אמין, מהיר, עדיפות ללנובו תודה נירה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1265 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 385 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 627 מארזים: Antec P101 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 ספקי כוח: ANTEC PSU 750W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 כונני SSD: Corsair SSD 480GB MP510 NVMe PCIEx4 M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 313 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 219 כרטיסי מסך: …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ותודה למי שמוכן לעזור. אני מחפשת טאבלט, או משהו דומה, שיאפשר לי לכתוב עליו בכתב יד, כמו במחברת, ולשמור את כל מה שכתבתי. אני כותבת הרבה בעבודה ויש לי אחכ הרבה עבודת תיוק. אשמח למכשיר שיאפשר לי לכתוב דיגיטלית ולשמור בתיקיות. עייפתי מקלסרים ואלף דפים וניילוניות. (מחשב נייד נראה לי מגושם קצת.. אני עובדת עם אנשים וכותבת כשהם מדברים, ולא נעים שהמסך יחצוץ בינינו). אם יש לכם רעיונות, גם לדברים שלא חשבתי עליהם, אשמח מאוד. תודה, לילך
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
- 1 follower
-