עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מתלבטת האם לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15254 חשוב לי מאד אם המחשב מתחמם. מניסיון שיש לי עם סמסונגים, הם לא מתחממים יותר מדי. אבל מדובר במחשב דק ובמעבד שונה למיטב הבנתי. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום , אני סטודנט ללימודי IT (נמצא בחו"ל) אני צריך את המחשב לצורך ביצוע הדמיות דרך VMWARE של שרת וקליינט ואני אצטרך להרים לפחות שני שרתים ושני קליינטים לדמות רשת בנוסף בשעות הפנאי גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000$ דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -20 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -לימודי IT וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -כבד - vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by h5n1,

אהלן, אני לרקר בפורומים כאן הרבה זמן. הגעתי השבוע לדילמה בבחירת מחשב חדש ואני מאוד אשמח לעזרה מאנשים פה שמבינים יותר ממני. המחשב מיועד לשימוש כללי ולגרפיקה חובבנית, לא למשחקים. כמו כן אני ארצה להריץ עליו VM בתקופות מסויימות, אבל לא באופן קבוע. *עריכה* חשוב להוסיף, מסך טוב זה חשוב אבל המחשב יהיה מחובר חלק מהזמן למסך 23' נפרד שיש לי כבר, לפחות לעבודה גרפית. הבעיה שלי היא ככה, שני הדגמים האלה לא עולים לי בחיפוש באתרי היצרן או באתרים של מחשבים ככה שאין סקירות עליהם, כאילו מייבאים לארץ דגמים שאין בעולם או משהו, וגם אין בחברות האלה מחשבים עם מפרטים זהים לחלוטין, לפחות ממה שבדקתי. בעקרות הם דיי דומים, הבעיה שאני לא יודע בכלל מה ההבדל מבחינת איכות מסך, חיי סוללה ואיכות הבניה של D…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הי אני עוזר לחבר סטודנט להרכיב מפרט למחשב ב-3000 ש"ח, כולל מסך. מה הוא צריך: מחשב לשימושים כלליים (הרבה אופיס/אינטרנט). בשנה הקרובה (ורק בה) הוא גם ישתמש בתוכנות זוללות זכרון כמו Matlab או גרפיות כמו Solidworks. מאחר ואלו שתי תוכנות כבדות אני מניח שאין מנוס מלהתחשב בהן, אע"פ שהן לא השימוש העיקרי, וזה לצרכי לימודים ולא לצרכי פרנסה. מניסיון שלי, לפטופ עם ויסטה ו-Nvidia 8400GS מריץ סוליד לא רע, ולכן אני לא חושב שיש טעם להשקיע בכרטיס מסך ייעודי. כמובן שצריך 4GB זכרון (לא נכנס לענין מערכות הפעלה). מה הוא לא צריך: הוא לא מעוניין לצפות בתכני HD, לא מעוניין לשחק. צריך מפרט של הכל (אפשר לוותר על מקלדת/עכבר לכל היותר), וצריך גם מסך. לטעמי אפשר פאנל TN (אלא אם ה 2209W איכשהו בנס נ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Gil28,

בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני צריך המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 שקלים. אני חייב שהמסך יהיה 15.4 או 15.6 אינץ' חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. אפשר שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, מכרה שלי מחפשת מחשב חדש לרגל לימודיה (הומניסטיים לגמרי - פסיכולוגיה-מנהל עסקים) ומבקרת באילת בסופ"ש, ורוצה לנצל את זה לרכישת מחשב. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כאמור - לימודים, עבודה משרדית נטו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מאט, לא חובה. 13-14". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eladzmr,

שלום, יש לי מחשב בן שנתיים עם החומרה הבאה: Intel Core i5-4670 MSI Z87-G41 PC Mate(MS-7850) Zotac GeForce GTX 680 2X8GB G. Skill RipjawsX מאז שקניתי אותו היו לי איתו בעיות בלי סוף. הוא לא היה מזהה לא הארד דיסקים, מנתק לי אותם באמצע עבודה וכו'. לא חשוב כמה פעמים שלחתי אותו למעבדה זה לא עזר - בהתחלה אמרו לי מערכת ההפעלה, אחר כך ההארד דיסקים אבל הם עבדו מצויין בכל מחשב אחר ששמתי אותם. אני נוטה להאמין שהבעיה היא בלוח אם. אני עובד עם 4 הארד דיסקים - סך הכל 6 וחצי TERA. אני מעוניין עכשיו להחליף את הלוח אם. אני מחפש לוח אם שיספיק לי לכמה שנים - כלומר בעתיד כאשר ארצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך והזיכרונות אוכל לעשות את זה בלי לרכוש לוח אם חדש חדש. כמו כן אני אצטרך מארז מחשב חדש - המ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. http://cgi.ebay.com/Laptop-Cooling-Cooler-Ball-Leg-Pad-Blue-Notebook-New-/350412054862?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51962fa14e תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. טוב אז מה לעשות אני חייל זה מה יש ואני יודע שאפשר להרכיב מערכת לא רעה בכלל בסכום הזה כי אני לא גיימר רציני ואני יסתפק בכרטיס מסך טוב ולא מפציץ לא צריך ציוד היקפי כגון מקלדת רמקולים עכבר וכונן 1.44

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…

12. לפני כמעט 3 שנים עשיתי את טעות חיי, קניתי מחשב בלי להתייעץ ב HWzone פשוט נכנסתי לחנות ונתנתי למוכר להרכיב ''מה שהוא רוצה'' קניתי פנטיום D (2 ליבות מודבקות פיזית) בקיצור הנה המפרט intel pentium dual core 3.4GHZ asus p5ld2 se 1gb DDr2 533MHZ hdd 250GB g-force 7300LE מארז גנרי וספק גנרי. חשבתי על למכור אותו ולקנות חדש אבל אף אחד לא רוצה לקנות :SSSS אז אמרתי נשדרג כמה חלקים ואלי יהיה בסדר חשבתי על לקנות מעבד אחר אבל תהיה לי בעייה עם הכרטיס מסך הוא pciE 1 בקיצור מה את אומרים? לוח+מעבד+כ.מסך או מעבד+כ.מסך ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן חברים! אני מעוניין לקנות מחשב קטן שייתחבר ב-HDMI לטלוויזיה בסלון (לאו דווקא הסטיקים הקטנים, אפשר מארז קטנצ'יק). חשוב מאוד: שהמחשב יצליח להתמודד עם ניגון קבצי וידאו (גם סטרימינג וגם מתוך הארד דיסק) ב-4K בלי היק-אפס. חיבורים דרושים: HDMI, USB 3, ETHERNET. חשוב שיגיע עם Windows 10. אני צריך שהמחשב יעמוד בדרישות הנ"ל בלי שום בעיה ולא צריך טיפה יותר. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. אשמח במיוחד לעצות מנסיון אישי! תודה מראש!!

14. Started by tibia,

intel 1.6 256 RDRAM HD 40 mag 770fs מארז רגיל ספק 500 geforce 2 200mx MSI (לא ידוע ) וזהו נירא לי .... כמה אני יכול לקבל עליו .?? נ.ב אני מקווה יותר מ 1.90 אני רוצה לקנות גלידה במקדונלדס

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ICDeadPpl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, ASSIANS CREED IV, BATLLEFILD, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. איזו רמה של שקט זה נותן להערכתכם מ-0 עד 10? איזו קונפיגורציה תיתן את הכי שקט ביחס למחיר בתקציב של עד 500 ש"ח כולל ספק בהנחה שהקירור הוא של ZALMAN 7000V Al SI Edition? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y700-15-80nv001giv-1 http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 מה עדיף בין הניידים הללו .. ? אני לא מצליח להחליט....השמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (עדיפות גבוהה מאד לחסכון) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה מסך גדול יחסית (23" - 24") בעל יכולות FHD - משמע , שיוכל להריץ סרטים באיכות 1080p, ובעל פאנל איכותי (עדיפות לייצור מקורי ולא מדבקה) -לאילו הגדרות גרפי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מחפש המלצה למחשב נייד (מעדיף של דל) לסטודנטית בגודל 14" עם מעבד i3 (אלא אם כן i5 יהיה ב-200 ש"ח יותר יקר אז i5), בצבע ורוד בתקציב של כ-2500 ש"ח. יש המלצות? אגב, שמעתי שלדל יש סדרה של מחשבים או מחשב בודד אחד שאפשר להחליף את הפאנל האחורי של המסך לאיזה צבע שרוצים, מישהו מכיר? זה רלוונטי אלי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by deanko,

אז ככה יש לי מפרט מחשב חדש ואני מעוניין לדעת עד כמה הוא טוב ומספיק להריץ פוטושופ ולעבודה כללית להלן המפרט: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4GHz s1155 6MB,GPU core, Tray קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם Asus P8H77-M PRO s1155, Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA,DVI,HDMI,DP זכרונות G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Asus GT640 2GB DDR3 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Westren Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב LG DVD+RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100/1000 ספק כוח Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P Retail מארז למחשב Sharkoo…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לא חשוב השקט. מיועד למסך 17", לא צריך שום חומרה ותוכנה נוספים. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪768 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪297 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. המחשב הנייד: אסוס X75VB https://www.asus.com/Notebooks/X75VB/specifications/ המחשב בצבע לבן כמו בתמונה ספויילר מפרט: Intel® Core™ i5 3230M Processor DDR3 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory 4 GB + 4GB KINGSTON 17.3" 16:9 HD+ (1600x900) LED Backlight NVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM SSD 256GB SAMSUNG WINDOWS 10 המחשב עלה לי 3600 שקל + 700 שקל בערך הזיכרון והSSD. סך הכל 4300. אצלי בערך שנתיים. המחשב מהיר משחק איתו בהרבה משחקים חלק בהגדרות גבוהות חלק נמוכות סך הכל מבסוט ממנו. וגם שיפרתי אותו בSSD וזיכרון. :] עכשיו חבר רוצה לקנות את המחשב שלי ואני יקנה נייח במקום . עכ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי חבר'ה המחשב הקיים שלי מתפרק כבר ולכן אני מתכנן לעשות לו המתת חסד ותרומת איברים למחשב צעיר יותר וחזק יותר. הכסף כבר זמין בחשבון. לכן אני צריך המלצה למפרט, המחשב צריך להיות חזק ואיכותי להרצת המון אפליקציות במקביל (לכן Q), משחקים, סרטי FullHD ועוד לא מתוכנן OC, אין לי כבר כוח להתעסק עם זה ואני פשוט רוצה שזה יעבוד וישאר כך. יש לי כבר: ספק כוח (Enermax LIBERTY DXX 620W) ארד-דיסקים בשפע (6) כרטיס קול (X-FI) ציוד הקפי מסך 17 אינץ ישן ו LCD 32 מארז ( Thermaltake LANMOTO יתאים?) לכן אני צריך בעצם רק: מעבד ( Q9300\q9450 התוספת שווה את זה?) היט-סינק (שקט) לוח אם (איכותי , בעתיד יתכן CF) זכרונות ( 4 גי'גה) כרטיס מסך (HD4870 בודד כנראה בשלב זה) צורב עדיפות לחנות מומלצת באזור ראשון…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by David Ell,

היי, אני סגור על ה-280X ב-1500 ש"ח מ-TMS, אולי אפילו אארגן קנייה קבוצתית אחרי שיצא ה-290X. אני רק לא בטוח אם החומרה שלי תתמוך בצורה מלאה בכרטיס, החומרה בצד. כדאי לשפר על הדרך גם חומרה? הלוח אם טוב אז אני לא כלכך בטוח, אבל ממה שהבנתי הזיכורונת לא מספיק טובים וכדאי לקנות סטיק חדש של 8, מעבד לשפר, SSD אני רוצה להוסיף, וספק כנ"ל, שזה בעצם מחשב חדש חוץ ממארז ולוח אם. התקציב לכל העניין הזה בלי כרטיס ומארז, בין 3,000 ל-4,000. אם משהו חסר אני אוסיף טופס, אבל בכללי זו רק שאלה אם כדאי לשפר את כל המערכת או לא.

25. שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עם ביצועים טובים. בעיקר עבור עיבוד תמונה ואפשרות עריכת וידאו בפרמייר (לא יומיומי, יותר לעריכה on the spot ותיקונים של הרגע האחרון). הציעו לי את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5500 ש"ח. רציתי לשמוע את דעתכם מכיוון שלא מצאתי יותר מדי ביקורות באינטרנט מלבד אחת בינונית מאוד (http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/laptops-portable-pcs/laptops-and-netbooks/sony-vaio-vgn-sr29xn-s-498326/review). המפרט: Processor: Intel® Core 2 Duo P8400 (2.26Ghz) Graphics: Intel® GMA 4500MHD Display: 13.3" , resolution 1280 x 800 HDD: 250GB 5400rpm Memory: 4GB 800Mhz DDR2 2 USB ports Tri-Format DVD Built-in 'Motion Eye' Digital Camera / Integrated Bluetooth (2.1 + EDR) / 802…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים