עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! עכשיו שאני מחפש מחשב נייד שמתי לב שהמחיר לא קובע את הכל. הייתי רוצה לקבל הסבר על התתי - דגמים של המעבד הזה. ראיתי שיש סדרה של QM ואני מאמין שככל שהמספר גבוה יותר - טוב יותר וגם ראיתי שיש סדרה של M בלבד (כנ'ל לגבי המספרים) וסדרה של U שהיא לאולטרבוקים למינהם. הייתי שמח לקבל הסברים על ההבדלים ואיזה סדרה יותר ממולצת לכל תחום לגבי הזיכרון שלהמחשב, אני מודה.. המון המון זמן לא קראתי או בדקתי את מצב השוק. נכון להיום ראיתי שכל המחשבים מגיעים עם 4G ועד כיבולת של 8G השאלה היא האם זה באמת מספיק או שצריך לחפש עד 16G כדי שלא יתחיל להתקרטע בעוד שנתיים? אני יודע שמחשב מתאימים לפי דרישות ולפי מחיר אז אני אמלא את השאלון בתגובה נפרדת כדי שיהיה לנו נקודת ייחוס. * …

• 6 תגובות
    • 7.2k צפיות
  2. Started by alex28,

שלום אני הולך לקנות את מחשב זה אז אני צריך את חוות דעת שלכם אם אני צריך לשנות משהו כי חלק לא טוב או משהו אחר תודה המפרט: לוח האם Gigabyte GA-H77-D3H מעבד Intel Core i5-3570 Tray קירור למעבד Arctic Freezer 13 זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares מארז Thermaltake Commander MS-I Black דיסק קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 ספק Seasonic S12II 620W כרטיס מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIe

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  3. היום הולדת שלי קרבה(ה30 לאוקטובר),ואח שלי נמצא בארה"ב כרגע ובדקתי באינטרנט כמה כל החלקים אמורים לצאת +- אם אח שלי יקנה לי אותם מארה"ב ויביא אותם לארץ איתו שהוא חוזר ויצא קצת פחות מ4000 ש"ח. אח שלי כנראה יוכל להביא רק את החלקים שלא שוקלים הרבה והם לא גדולים,אני כרגע לא יודע איזה מהחלקים כבדים ואיזה לא,אבל מה שיהיה כבד אני אצטרך לקנות בארץ. המפרט: את החלקים הנ"ל אח שלי אקנה לי דרך אמאזון/אייבי או בחנויות בארה"ב. PROCESSOR: Intel Core i5-3450 Quad-Core Processor 3.1 GHz 6MB Cache LGA 1155 - BX80637I53450 MOTHERBOARD: Gigabyte GA-H77-D3H MEMORY RAM: Kingston Kit (4GBx2) Hyper-X XMP GRAPHICS: GIGABYTE GV-N670OC-2GD GeForce GTX 670 Windforce OC 2048MB GDDR5 256-bit …

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by treva42,

1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  5. שלום לאנשי פורום מפרטים, אני חדש פה ומחפש עזרה בשיפור של מפרט קיים שניסיתי להרכיב לעבודות פיתוח רציניות שאני עושה (מה שמסביר את כמות ההזכרון הגדולה) אך גם ישמשו אותי למשחקים (אין מה לעשות - אני מכור, מה שיסביר את הדרישה לכרטיס מסך נורמלי). תקרת התקציב שלי היא בין 5-6 אלף, זה קצת גמיש כי אני מוכן להשקיע איפה שצריך. העזרה שאני מחפש היא בעיקר הערות כלליות על המפרט עצמו (עבר זמן מאז שבניתי מפרט ואני לא כל-כך מעודכן) וגם עזרה בבחירת כרטיס מסך שיתאים לצרכים שלי. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe NINJA 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H (לא נעול עליו פשוט היה נראה לי מתאים) ספק כח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail (מקווה שזה מ…

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  6. ערב טוב לכולם , אז היום הייתה לי משמרת בוקר , וכשבאו להחליף אותי נוצר מצב שביקשתי מחבר לקפל לי את הנייד .. אני לא הייתי לידו , כשהגעתי לביתי הקט ופתחתי אותו , היה מסך כחול והוא היה רותח מחום .. כיביתי אותו , נתתי לו חצי שעה להרגע מהטראומה שהוא עבר ( עשרים דקות בערך בתוך תיק ללא אוורור ) כשהדלקתי אותו הכל נראה עובד כשורה ( ההדלקה הראשונית הייתה איטית להחריד) .. אני עדיין לא רגוע ורוצה לבדוק שלא נעשה שום נזק לחומרה .. הכיצד אני בודק זאת ? (occt ?) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by Torian,

המחשב הוא כזה: Intel core i7 ivy bridge 8GB ram 1600mhz 1TB HD 5400rpm AMD Radeon 7670m מסך 15.6 HD 3 שנים אחריות עד הבית מערכת הפעלה Win7 home prem מחיר 4,400 ש"ח 2 שאלות ברשותכם: 1. האם המפרט הנ"ל שווה ביחס למחיר? 2. האם מחשב כזה יכול לעמוד בקצב עד 5 שנים? במידה ואני לוקח בחשבון שאני עוד 3 שנים מחליף לדיסק קשיח SSD? 3. אשמח לשמוע עוד חוות דעת בנוגע למחשב זה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by barak678,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed, Football Manager, FIFA וחדשים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 - אפשרות להחלפה בעתיד -לאילו הגדרות גר…

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  9. שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי HD התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  10. אני מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד לשימוש כללי (תמונות, אינטרנט, אופיס...) דרישות מיוחדות: חיבור BT, HDMI, צורב DVD שיוכל להריץ סרטי HD בחיבור לטלוויזית LCD במחשב ייעשה שימוש באופן כמעט מוחלט בתוך הבית ככה שאין יותר מדי חשיבות לביצועי סוללה ולמשקל. גודל מסך 15.6 אינץ' אבל ניתן להתגמש. אחריות ל3 שנים כולל מערכת הפעלה שאלה נוספת: ברשותי מחשב נייד ישן שסובל מכמה תקלות שעלות התיקון אינה משתלמת. למרות זאת יש בו עדיין חלקים תקינים (הארדיסק, זכרונות RAM, מסך וכו'). האם ידוע למישהו על מקום בו ניתן למכור את המחשב לחלקים? המחשב מדגם Dell Studio 1537

11. Started by נדב15,

שלום רציתי לדעת מי משני המפרטים הכי טוב לעריכה ב-AVID, AFTER EFFECTS ומשחקים. אני די סגור על מה אני רוצה במפרט והמפרטים די דומים והשינויים מתבקשים רק בגלל ההיצע בחנויות. אני מודע שחלק מהרכיבים הם OVERKILL אבל זה כדי למנוע שדרוגים מאסיביים בעתיד. דווקא לגבי הזכרונות אני לא ממש מבין ואשמח להבהרות בנושא הזה. אם יש הצעות אחרות גם אשמח. אני לא מתכנן OC, שקט חשוב לי וגם הסביבה לא כל כך נקייה (כלב עם הרבה שיער) כך שאני מעדיף שהמארז לא יהיה שואב אבק. תודה מראש נדב המפרטים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1533 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV …

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף (אפשר חריגה קטנה). 2. מה שימושי המחשב? לימודים, תכנות (Visual studio) ומשחקים פה ושם (בעיקר FPS). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע. אולי OC קל בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. גר בחיפה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  13. הצילו!!! השותפה המג'נונה שלי החליטה שהיא צריכה מחשב נייד חדש והיא מאיימת לרכוש באופיס דיפו או (שומו שמיים) בבאג לכן אבקש מכל מי שיכול לעזור ולהציל את המצב על ידי בניית מפרט נורמלי והמורכב בצורה הגיוני הדרישות הן כדלהלן: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס וכדומה) אינטרנט וסרטים (אין שימוש במשחקים או בגרפיקה מתקדמת) * גודל המסך: מינימום 15. גדול ככל האפשר * משקל רצוי: לא חשוב (ואני אוסיף שיהיה במשקל נורמלי, בכל זאת מדובר בבחורה במשקל רבע עוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ושיהיה אפשר לחברו לטלוויזיה * בלוטות: אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כ-500 ג'יגה אך הדבר …

14. Started by Alexkmr,

לחברה שלי יש מחשב נייד של HP 620. המחשב דיי ישן בן כ3 שנים, עבר הרבה העללויות. לפני חצי שנה הבטריה חדלה לתפקד, ועכשיו אנחנו משתמשים בו רק בעזרת חיבור ישיר לחשמל. אבל החיבור ממש לא יציב, ואם מזיזים קצת את הכבלים או המחשב המחשב נכבה. למשהו יש רעיון איך אני יכול לקבע את חיבור החשמל?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-500 ש"ח, אם יש הצדקה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? (בתקווה) גבוהות 3. האם…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנת פה ושם בVisual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הסיבה העיקרית של המחשב, היא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Armed Assault 2, Battlefield3, Crysis2 ,GTA4+EFLC, Guild Wars 2 וכל המשחקים החדשים שיוצאים כיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד asus zenbook prime ux31a. למחשב כונן SSD בנפח 128 ג"ב, ובנוסף יש לי כונן חיצוני בנפח 500GB. למחשב גם חריץ לכרטיס זכרון SD וזה מה שהעלה לי את המחשבה.. אם אני רוצה הגדלה "קלה" בשטח האחסון, אך בצורה קבועה, האם אני יכול לרכוש כרטיס SD בנפח 64GB ופשוט לדחוף אותו שם ולהשתמש בו לאחסון תמונות, שירים, וכו'? ככה זה גם לא נורא יקר וגם אני לא אצטרך להסחב תמיד עם הכונן החיצוני אלא רק כשאני אצטרך אחסון גדול. אם כן, איזה כרטיס בדיוק עליי לרכוש? ראיתי בmy memory שקיימים כרטיסי SD מסוגים שונים כגון SD, SDHC, SDXC.. מה ההבדלים ביניהם? האם כולם יעבדו? ואיזה יעבוד בצורה הטובה ביותר? תודה מראש לעוזרים..

18. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

19. Started by BarM,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+קצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 moh mw3 בקיצור המשחקים החזקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן, פרסמתי הודעה דומה לפני תקופה ולא ממש זכיתי להתייחסות. כעת החלטתי להגדיל מעט את התקציב ואני באמת מבקש התייחסות. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה של תמונות, עריכת ווידאו פשוטה (אך מדובר בתכני HD), שימוש אינטרנט סטנדרטי והאזנה למוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by noodle,

שלום לכם, זקוק להמלצה למחשב נייד לסטודנטית בתקציב של 2000-2500 ש"ח, ניסיתי לחפש בעצמי ולמעשה לא מצאתי שום דגם נורמלי. רוב הדגמים שמצאתי מגיעים עם מהירות דיסק קשיח 5400RPM . בכל מקרה אם אין אז מבקש המלצה לדגם הכי מתאים בתקציב בבקשה. * מטרות המחשב? אינטרנט וצפייה ברטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד חלק חשוב לטעמי זה אח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by Talon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של לא יותר מ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (פיתוח, עיצוב גרפי, וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 אולם בעתיד צפוי שדרוג רציני של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by ym586,

דרישות לפי חשיבות: 1. שיריץ פוטושופ בצורה נורמלית (אם יש כזה דבר...) 2. משקל קל יחסית 3. זמן סוללה סביר (4 שעות) 4. גודל מסך 14 אינץ' השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס וכמובן הפוטושופ. גודל הארדיסק לא בעל חשיבות רבה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום חברים. שנה הבאה אני מתכנן להתחיל ללמוד לתואר ראשון. ככל הנראה זה יהיה הנדסת מכונות. אני צריך לקנות מחשב נייד כי אני אגור במעונות ואני אמות משעמום בלי נייד. מכיוון שאני צריך במילא לקנות אז חשבתי לקנות כבר טאבלט, ולכתוב בו במקום בקלסרים ומחברות. לפני כמה שנים היה לי טאבלט של HP וזה מאוד נוח לשימוש הזה בלימודים. הדגם שחשבתי עליו הוא הלנובו X230 טאבלט. ופה מתחילה הבעיה. בארה"ב מחירו סביבות ה1100-1300 דולר, תלוי באופציות שאני בוחר. בארץ מחירו בערך פי שתיים, כמעט 9 אש"ח. אני בכלל לא מבין למה יש פערים כאלה, הניידים הרגילים יחסית זולים ולא רחוקים שנות אור ממחירם בחו"ל, לעומת זאת הטאבלט הבדל שמיים וארץ. באמת אין לי ברירה אלא להזמין מחו"ל? או שיש בארץ חנויות …

• 6 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.