ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G ₪386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39477 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe ₪1079 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerM…
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האייסר http://www.ivory.co.il/Acer_Aspire_V3_i3-2350M.html הלנובו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11730 אני ממש מתלבט מצד אחד המעבד של האייסר טוב יותר, אבל הכרטיס מסך של הלנובו טוב יותר למרות שאני לא חושב שאני הולך להשתמש בו למשחקים רציניים.. רק אולי GTA SA מדי פעם ואותו כל מחשב יריץ.. מה אתם ממליצים? איזו חברה עדיפה בכללי אייסר או לנובו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היא גולשת באינטרנט ועושה עבודות וטיפה משחקת היא רוצה מחשב להרבה שנים עם בטריה חזקה עד5K תודה!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
טוב אז אני כבר כשבוע+ חופר (ביני לבין עצמי, בימים האחרונים שיתפתי גם אתכם פה) על המחשב ובונה רכיב רכיב לאט לאט, ואני חושב שדי סיימתי, אבל לצערי חרגתי מהתקציב בענק. לא יודע מה לעשות כי אני לא ממש רוצה להתפשר על הרכיבים.. אני בהתלבטות בקשר לספק הכוח, כמו שניתן לקרוא כאן. בין Seasonic M12II-620 620W Bronze Modular לבין Seasonic S12G-650 650W Active PFC 80+ Gold, לא הגעתי להכרעה אבל אני חושב לכיוון ה-BRONZE בגלל שהוא מודולרי, אלא אם כן תגידו לי שזה שטויות ועדיף ללכת על ה-GOLD (ההפרש במחיר הוא לא קריטי). כמו שניתן לראות, באותו אשכול למטה נוכחתי לדעת שיש בעיה עם כרטיס המסך שבחרתי.. שהוא כרטיס רפרנס ללא קירור רציני (GTX760 OC EDITION של MSI) ועלה 1099 (באמת לא הבנתי…
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000₪ עם חריגות קלות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות אדובי, ותוכנות הנדסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מדי חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין לי צורך כלל לאורות (חבל לי לשלם גרוש ליופי) מאחר וזה מחשב רק לעבודה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה כבר פתחתי דיון אחד על מפרט עם PCIe עכשיו אני לא בטוח לגבי זה ויש לי שתי אפשרויות.... PCIe: (צותת מהדיון הקודם שלי) AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz, 512KB L2 Cache 939-Pin 64-bit Processor - OEM - 225$ Motherboard 130$ max: מחכה שיצא NFORCE 4 ואז אני קונה את אחת הגרסאות עם SLI - 2x Kingston HyperX 240-Pin 512MB DDR2 PC2-5400, Model KHX5400D2/512 - OEM - 310$ Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III - 1280NIS Western Digital 80GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD800JD, OEM Drive Only - 66$ NEC 1.44MB Black Internal Floppy Drive, OEM - 7$ Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC - 360NIS Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case - 700NIS אני יקנ…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז ככה אני לא באמת צריך אותו כי קניתי כבר מחשב אבל אני רוצה לראות מה יכולתי להשיג באותו מחיר יותר טוב כי ברור שיכולתי להשיג יותר 6.5K תקציב כולל מסך רמקולים מקלדת ומסך המחשב אמור להיות למשחקים
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז הדודה מגיע חודש הבא מארה"ב וחשבתי שזאת תהיה הזדמנות טובה לרכוש נייד במחיר קצת יותר סימפטי מבארץ. מבחינת תקציב 800-1200 דולר, אפשר לחרוג אפילו 1300 פלוס במידה ויש דגם מעניין. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש כללי, אינטרנט סרטים פה ושם אולי קצת משחקים עם אפשרות להריץ תוכנות קצת כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות ה-14, לא משנה ממש מבריק או מאט * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא ממש * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף סוללה חזקה אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, E…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב דיי סבבה יענטו מהיר והכל אבכל בכל זאת אם כל מה שיוצא וכל הדברים החדשים בא לי על חידוש יש לי כרגיע ג'יגה זיכרון מעבד 3.0 אינטל כרטיס מסך 6600gt קיצר בערך כמו שאתם מתארים את המחשב שלי בכמה אני יוכל למכור אותו ? ולשאלה השניה אני רוצה מחשב חדש עד 5500 שקל למשחקים וגם זהו זה כניראה יהיה המחשב שאני ישתמש בו לפחות ל 5 שנים האחרונות ..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות לבית ספר מחשב לכיתה של מגמת גרפיקה - פוטושופ אילוסרייטור ואינדיזיין. הבנתי מהמורים שהם לא צריכים מכונות חזקות מידי בגלל שהתלמידים לא מתעסקים עם עבודות ענק אלא עם דברים יותר בסיסיים. אשמח עם תוכלו לעזור לי. לא צריך ציוד היקפי חשבתי לקחת את ההצעה הזאת מאייבורי (כמובן לשדרג מארז) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode= האם זה קריטי שיהיה כרטיס מסך חיצוני או שגם המובנה בSB אמור להספיק? אני פתוח גם להצעות של AMD תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, ברשת KSP יש הצעות מחיר רבות למחשבים בהם מערכת ההפעלה חלונות לא כלולה. אני מעוניין בחלונות 8. יש WIndows 8 multilangual OEM - 435 WIndows 8 Professional multilangual OEM - 690 מה עדיף ? מחיר הראשונה הוא 435 ש"ח, והשנייה הוא 690 ש"ח. מה נותנת התוספת של 255 ש"ח? האם זה כדאי? בברכה יוסי
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד חדש. קודם כל, פרטים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בגדול - משרדי, בקטן - סרטים, משחקים קלים, בקטן מאוד - פוטושופ * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? לא מהווה פקטור * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מהווה פקטור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגות * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם יהיה - מה טו…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר סרטים אינטרנט וטיפה משחקים... אני חושב שצריך כרטיס קול טוב צורב דיוידי... אני פתוח להצעות תודה לעוזירם
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה על מארז אני דיי סגור שזה ה CM 472 אם אני לא טועה זה הדגם הוא עולה 700 ש"י בקרוב כל השאר עליכם, כמוכן בנוסף להכל אני קונה בלי קשר לתקציב את המסך של שימיניי שהופיע בסיקור האחרון על מסכי 22 אינץ שהוא עולה בערך 1200 ש"ח. צריך גם איזה מקלדת ועכבר טובים, מתכוון לקנות כבר חודש הבא, אם יש אפשרות אז לוח שתיהיה לו אפשרות לשדרג לאחר זמן מה למעבד חזק וחדש יתר. תודה כמובן בלי הרכבה זה אני עושה לבד ואם צריך לקנות מכמה חנויות אז אני מכון להתרוצץ שיצא לי כמה שיותר זול, כמובן אחריות זה מספר אחד .
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כמו שציינתי יש לי מעבד מתנה E6300 (קצת ישן), אבל אני זוכר שקראתי שאפשר לעשות לו OC קטלני. אז אני צריך מפרט כמו שרשמתי למעלה בשביל חבר. אני מתכנן להביא אותו לאזור ה2.4 ולא יותר, כך שלא צריך להשתולל עם הקירור. מבחינת משחקים מספיק שיהיה כרטיס מסך בסיסי זה יספיק.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ואפשר לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? OVERWATCH ולעשות STREAMING דרך TWITCH 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת רמקולים מסך פד לעכבר ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב - לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן קנייה של מחשב ויש לי כמה בקשות לא צריך מסך(יש לי DELL 2007WFP) כן צריך מקלדת,עכבר,רמקולים ואת המחשב עצמו כמובן מעבד E6750 בבקשה כי אני מתכנן לשדרג לפנרין בעתיד ואני יודע שיש לי למי למכור את המעבד אחרי שהוא יצא מהשימוש שלי אם ב6500 שקלים יש משהו יותר משתלם ולא באחוזים בודדים אבקש לשמוע גם על זה המחשב יעבור OC ומשחה תרמית כבר יש לי AS5 מדוד שלי. אני יכול לקחת את OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 ב515 שקלים ולכן אם אתם שמים אותם אז המחיר הוא 515 שקלים על המפרטים להבנות בIQPC בלבד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות היה הפסקת חשמל ונדפק לי הלוח אם של המחשב הישן שלי. החלטתי לקנות חדש במקום לתקן. במחשב הישן היה לי שני דיסקים קשיחים אחד מהם WD 120 GB 7200 RPM והשני אני לא זוכר. אני שוקל אם כדאי לי לקנות דיסק קשיח חדש או להישאר עם הישנים. מבחינת נפח איחסון זה מספיק לי השאלה היא האם דיסק קשיח חדש ישפיע מבחינת שיפור ביצועים במהירות של המחשב והאם זה שווה את ההשקעה. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אני לא צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש. אפשר להסתפק בכרטיס מסך בינוני. חשוב לי שיהיה מארז איכותי, עוד לא החלטתי אם לקחת INTEL או AMD אז זה פחות משנה. כמובן שאם אני לא משדרג את הדיסק קשיח יהיה אפשר להשקיע יותר בשאר הרכיבים. אין צורך בציוד היקפי ומסך. אשמח לקבל גם המלצה על איפה כדאי לי לקנ…
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הי לכולם וערב טוב קניתי מחשב נייד לנובו דגם SL300 מסך 13.3 שוקל 2.1 קג בסוף קיבלתי החלטה..... שבוע הבא אני מקבלת אותו. אשמח לכמה הבהרות למי שיודע: 1 .בבית יש לי ראוטר שכרגע לו מחובר כי עד עכשו היה לנו מחשב אחד. ספק תשתית שלי זה הוט וספק אינטרנט זה קוי זהב. האם כשאני מגיעה עם המחשב הביתה אני צריכה לדבר עם הוט ? עם קוי זהב? או פשוט לחבר הראוטר וזהו ? כי בעבר היה לי ניד והכל היה בסדר. ומה קורה שאני יוצאת אם הנייד החוצה או לחול איך אני גולשת ?איך אני מתחברת? לא מדברת נניח על בתי קפה שם בדרכ יש אפשרות להתחבר . נקודה נוספת האם אני יכולה לשים את הניד על הברכים ולגלוש ? כתבו פה משהו בעבר על פתחי איוורור שיש כרית מיוחדת שרצוי לשים עליה את הנייד בגלל פתחי איוורורו-במה מדובר בדיוק ו…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני, כולל מסך בגודל 21-23 אינצ' עבור תוכנת העריכה AVID 5. הדרישות המינימליות של התוכנה, כפי שהם נכתבו באתר החברה נמצאים כאן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details)OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 500 GB 7200 rpm hard disk מלבד זאת אני אצטרך גם: זוג רמקולים איכותיים כרטי…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות DELL4300 ועד היום הבנתי-חשבתי כי המודל מגיע עם מסך לד. היום להפתעתי נאמר לי מ2 מקורות שונים שזה לא מגיע עם מסך "לד" בעוד שמקור שלישי טוען שכן. NOTEBOOKCLUB אומרים שהספק שלהם הוא המפיץ של DELL למגזר הפרטי CMS וזה מסך לדים. מפיץ אחר שקונה מאותו מקור קיבל מCMS הודעה שזה לא מסך לדלם אמיתי.... באומניטק גם אמרו לי שזה לא מסך לד... אז מה קורה פה?? שאלה נוספת האם מישהו יודע לומר האם המקבוק פרו- ניידי אפל- מצויידים במסך לדים אמיתי? כצלם חשובה לי מאוד איכות המסך תודה הדרי
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 8MB 2.4 לוח אם GIGABYTE GA-X38-DQ6 כונן קשיח Westren Digital 320GB SATA II 16 זיכרון Kingston 1024MB X4 = 4GB 800MHz DDR2 CL5 כרטיס גרפי DDR 3 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe צורב DVD LG X18 מארז סימבדה W 500 K 402
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
בחיפושים אחר לפטופ ראיתי את ה Inspiron 1520 במחיר של 4700 שקל עם שלוש שנים אחריות! http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2509 מפרט: Intel Core 2 Duo Processor T7250 2048MB(1024MBx2) 667MHz 160GB 5400RPM Intel Integrated GMA X3100 15.4" רציתי לשאול את דעתכם הכללית עליו, וגם לגבי המסך - האם הוא מבריק או מט? המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות שזה מפתה. ואם אתם יודעים איפה ניתן לראות את הלפטופ בתצוגה? שימושים בסיסיים - אופיס אינטרנט וכו'
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4626&CatCode=315 לשימוש של אינטרנט אייסיקיו וכו... אני צריך שהמחשב יעבוד חלק והשאינטרנט יהיה זריז
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש - וחשבתי להשתמש בכמה חלקים מהמחשב הישן (מארז, ספק כוח והארדיסק) המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל אני גם מתכנן לשחק עליו משחקים (צריך שהוא יחזיק לשנתיים הקרובות עם הגדרות נמוכות) ביקשתי לפני שבועיים מפרט למחשב חדש, אבל ההצעות שקיבלתי חרגו מעט מהתקציב והמארז היה בינוני. בעקבות זאת חשבתי על האפשרות של שימוש בחלקים מהמחשב הישן. האם המפרט הבא נשמע הגיוני? * מארז (ישן) CompuCase 6A19 (תיאור המוצר) * ספק כוח (ישן) Enermax 500w (תיאור המוצר) * כונן קשיח (ישן) Seagate 1TB (תיאור המוצר) * זיכרון (חדש, כבר נקנה) 8GB Kingston (תיאור המוצר) מוצרים שעדיין לא קניתי (בהתבסס על השרשור הקודם שפתחתי) * מעבד Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tr…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-