עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nir15,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Internal,

אוקי אז המטרות הן word אינטרנת אם אפשר שיהיה אלחוטי אם יש בכלל שליחת פקסים לשמוע מוזיקה הרבה מאוד מקום המסך בערך 15 אינצ וזהו בערך תקציב 5500 +-

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג בעיקר. המחשב מיועד למשחקים החדשים שיוצאים ושיצאו ושישוחק על הגדרות גבוהות. לא מתוכנן OC. אני רוצה להכליל גם ציוד היקפי: מסך רמקולים מקלדת ועכבר. התקציב הוא 5000 שקל ואם יש צורך אז חריגה של עד 300 שקל. עדיפות לחנות RSM שם אני מתכנן לקנות. וגם אני רוצה להוסיף למחשב הקודם שלי לוח אם ספק וזיכרון, המחשב הוא די ישן משהו כמו שלוש וחצי שנים. המעבד הוא pentium D 775 והכרטיס מסך הוא geforce 210. אז אם אפשר בבקשה גם המלצות למחשב הישן וגם מפרט חדש. אם אתם צריכים עוד משהו תגידו. אא התקציב לשלושת הרכיבים הוא בסביבות 600 שקל.

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + חובב עריכת וידאו ביתי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by nex,

אהלן, המפרט שלי קצת ישן, ורק עכשיו מתחיל לאכזב אותי במשחקים האחרונים.. מדובר ב: intel core i5 750@3360MHZ + Scythe ninja2, Gigabyte P55-UD2, Gskill 4GB ,1600MHZ X2, Gigabyte ATI 5850 1GB, Samsung F3 500GB X2, Cougar 550W NZXT Zero2 אני מתלבט בין בניית מפרט חדש לגמרי, או לשדרג רק את הכ.מסך (למשהו באיזור ה1000ש"ח) והוספת SSD לטובת מערכת ההפעלה.. מה דעתכם? ברור לי שעניין התקציב משחק תפקיד פה, אבל השאלה אם המפרט הנוכחי טרם מיצה את עצמו, וחבל להחליף. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. המטרה לקנות לאמא שלי מחשבה הראשון. שאלתי קצת מוזרה והיא מורכבת משתי נושאים: 1. האם מסוכן להכנס לקשר עם אחריות של חברת DELL? האם כל מחשבי DELL נחשבים ללא אמינים? 2. שמתי עיין על הדגם V13 במידה שהתשובה ל1 היא לא, אז האם יש המלצה אחרת על פי הדרישות. -------------------------------------------------------------- 1. לדוד שלי יש מחשב מסוג DELL והוא צלא כרימון בחוויות נוראות בתקלות תכניות ויחס רע משירות הלקוחות שלהם במספר מקרים ובמספר מישורים. רציתי לדעת אם זה עקב דגם לא מוצלח שבחר או אולי סתם מקרה פרטי. אשמח לשמוע מהמבינים בדבר. אולי עדיף להמנע במגע עם חברה זאת. אני אישית מעוד מעוד מבסוט מהיחס של חברת HP העיסקי במחשב שלי. 2. במידה וDELL V130איננו מוצלח אשמח לשמוע על דגם אחר …

7. * מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by lader,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב עוד היום המיועד בעיקר למשחקים כבדים ללא ציוד הקפי. הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס מסך: PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC מארז:צריך את המלצתכם ספק: 500W מה אתם אומרים על המפרט האם יש משהו לשפר או לתקן?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- גלישה באינטרנט, סרטי HD, מוזיקה וכ'ו, בעיקר עבודה עם הרבה מסמכי אופיס וחלונות דפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום משרד של הדמיה אדריכלית של חבר שעוסק ברינדור בלבד זקוק לזוג מחשבים חדשים. מדובר רק על מחשב ללא ציוד היקפי. רצוי להוציא את המירב בכמה שפחות כסף, ולכן חובה להשתמש באוברקלוק שמאפשר קירור אוויר איכותי על מנת להגיע לביצועים מרביים. הבעיה שאני מעודכן רק בקווים הכללים של מה שהולך היום לכן באתי להתייעץ איתכם כאן. התוכנה היא Maya + Maxwell.. הרינדור הוא תלוי מעבד בעיקר. ככל שיש יותר ליבות והוא יותר חזק = יותר טוב. יש כאן בנצ'מרק רק לתוכנה זו: http://www.benchwell.com ניתן לראות כאן מערכות עם I7 באוברקלוק שעוקפות הרבה מערכות XEON עם 8 מעבדים. המטרה שלנו היא להשיג משהו דומה. מעבד I7 באוברקלוק ל-4Ghz. השאלה הראשונית היא אם I7 920 vs 860? אני יודע של-1156 יש מספר יתרונ…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by toltol,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות שיש לי בין 4 מחשבים LG -1דגם - R510-K.AP18E קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=18 67 2 DELL דגם - Studio 1535 IN-RD09-2357 קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=20 19 HP -3דגם - Pavilion dv5-1060ej קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=19 57 4 Acer</SPAN> דגם ASPIRE AS5930G-733G25M קישור http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3896 (זה עם המעבד- P7350אשמח עם גם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות כמו - http://www.notebookcheck.net/Review-...k.11910.0.html) השימוש בעיקר ללימודי עיצוב , ולגרפיקה (בלי קשר ללמודים)כמובן גם לאינטרנט ,הורדות, משחקים ועוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אשמח לעזרה בנושא תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם נראה שאפשר לחסוך במשהו, אז רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים .2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, לצפיה בסרטים, כתיבת קוד תוכנה, וקצת למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים יותר יהיו Civilization 5 ו-heroes 5. בעיקרון המשחקים לא אמורים להיות כבדים מדי -מהי …

13. Started by roey1rg,

למשחקים ועריכת וידיאו.. מעבד דגם: intel Core 2 Quad Q6600 2.66GHz לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43S3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL 2048MBX2 (4GB) CL5 דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD640AAKS מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסך יצרן + דגם: GeCube HD4850 512MB זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: Cooler Master Elite 334 ספק כח יצרן + דגם: PCP&COOLING Silncer 470W מחיר: 3200 קניתי בFOXPC

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by McMerc,

בשעה טובה ומצלחת אני מתחיל לימודים, ואני החלטתי לקנות מחשב נייד. דרישות המחשב: משקל סביר, ביצועי מעבד טובים, ביצועי גרפיקה בנוניים מינוס, אורך בטריה ממושכת בגדר טוב, הכי חשוב שיחזיק מעמד וישרת אותי למשך 4 שנים. שימושים: כתיבת תוכנות, כתיבת עבודות, גלישה, מוסיקה. תקציב: 3500 ש"ח גמיש. לבנתיים שמתי עין על מחשב של חברת Dell, מסדרת Latitude דגם E5520, מפרט: גודל מסך 15.6" מעבד Intel Core i5-2410M (2.30GHz, 3MB cache, Dual Core) זיכרון 4GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך Intel HD Graphics 3000 האם המחשב הזה טוב? משהו מכיר את הסדרה הזו של Dell? אשמח לשמוע תגובות, ולקבל המלצות נוספות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by HaJ-B,

שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך איכותי וטוב שיריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר, ורצוי על רזולוציה מקסימלית של 1920 (אני כרגע עם מסך 19", אבל הסיכויים הם שבקרוב אחליף, ואם 1920 בלתי אפשרי, אז לפחות 1680). אולם, ישנה בעיה אחת ויחידה שהיא לא התקציב, והיא שהמחשב שלי הוא בן כמה שנים טובות. אמנם החומרה שרכשתי בזמנו הייתה די איכותית, ואני מרגיש שהמחשב יכול לסחוב עליו עוד כמה שנים של משחק. ואז, כאשר כבר "התבייתתי" על הכרטיס הזה, הייתי צריך לשאול לגבי צוואר בקבוק שעלול להיווצר למערכת שלי, אך באותה ההזדמנות שבה איעזר פה במומחים, אבקש המלצה לכרטיס מתאים יותר, במידה והכרטיס הנ"ל חזק/חלש מדי למערכת שלי, המפורטת להלן: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=col…

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום, אני מתכוון לבנות מחשב גיימינג זול כמה שניתן לצורך הרצה של משחקים קלים בלבד כמו Fortnite ו-GTA. אז חשבתי לקנות מעבדים ישנים שיוכלו להתאים למשימה הזאת, הבעיה שכבר לא מוכרים אותם בארץ, ולכן האופציות הם בעיקר איביי ואלי אקספרס. באלי אקספרס זה נראה שהמחירים יותר ריאליים והמגוון גם גדול יותר. למשל, חשבתי על חלקים כאלו: מעבד i5 3570 https://m.aliexpress.com/item/32854207834.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.d7f87008HWBeR7 לוח אם Asus H81 https://m.aliexpress.com/item/33000044899.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.2bb07b26rvyAqA זיכרון 8GB HyperX https://m.aliexpress.com/item/32867411077.html?sp…

17. מפרט למחשב אחד ראשי ו3 מחשבים שתומכים בו(למשחקי רשת). בין 6500 ל7000 קצת נמוך אבל השמח להצעות. ולכל היותר את השיפורים למחשב האחרון או\ו המחשב ה3 אני יקנה באיבורי שיוריד לי מהעלות 100-300 ש"ח. 1.מחשב ראשי: 79 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 1,020 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box 578 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 441 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed 1,576 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe 162 מארז ללא ספק HEC 6C28 278 ספק כח HEC 500TDT 500W 60 מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN ¤ 4,194 8 פריטים בח דרוש המלצה למארז+סיבה אהרדיסק יש כבר ומסך. מחשב 2: כרט…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by sgsg,

שלום לכולם, אני מחפש לאחותי מחשב נייד שישמש אותה ללימודים * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, סרטים, אינטרנט (המון פלאש ולשוניות מרובות), אולי טיפה פוטושופ ושות' אבל לא משהו שצריך להוות משקל משמעותי. * גודל המסך? 14'' - 15'' האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב, לא פקטור כל כך משמעותי עבורה * משקל רצוי? קל, במסגרת המגבלות של מסכי 15'' והתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, 3~ שעות נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? מן הסתם, כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB ואם אפשר לדחוף בתקציב גם איזה mSSD/SSD * כונן אופטי? כן, עדיפות גבוהה למחשבים עם צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Biiox,

תקציב 6000, מוכן לחרוג עד 1000 עם התגמשות גם ליותר אבל לא חובה בכלל לנצל את כל התקציב עדיף ניצול מירבי של מחיר לתועלת מחשב לגיימינג, עם יכולת ריבוי משימות די גבוהה (לדוגמא ברקע ירוץ משחק, מספר גדול של טאבים בדפדפן, OBS / Xsplit וכולי) בסה"כ שאני לא אהיה מוגבל ממש בכמות התוכנות והמשימות אמנם כרגע אני משחק במשחקים פשוטים יחסית (Loadout / LoL) אבל אפשרות להריץ את המשחקים החדשים שכרגע קיימים על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות להתקרב לזה קיים מסך 24" Samsung SyncMaster BX2450 1920x1080 ומעוניין בתמיכה עתידית לשתי מסכים יש צורך בכל הרכיבים ואין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט יחסית בערך נגיד 8/10 לא קירור נוזלי עדיין לא בטוח ומבין בנושא הOC אשמח לשמוע עצות אין צורך במערכת הפעלה אבל …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי אנשים! אני רוצה לקראת בלאק פריידי לשדרג מחשב. אני עוסק מורשה אז מזדכה על המע"מ, לחלופין אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם יהיה משתלם. כמו כן אני מכיר עובד אינטל שיכול להביא לי מעבד i9-10940X ב-1335 שח בלבד ( כמעט שליש מחיר), זה מאוד קורץ לי כי ממש משתלם, אבל אני מתבאס להיות תקוע בסוקט 2066 ו-X299 מבחינת יכולת שדרוג (ו-PCIE3) - את מעבדי S1200 הוא לא יכול להביא כרגע. עכשיו לבטים, אני יודע שפוטושופ בעיקר מנצל ליבה בודדת ועדיף כמה שיותר מהירה. כרגע רוב העבודה שלי מתרכזת בדפוס בפוטושופ אבל עד שהגיעה הקורונה התעסקתי עם פרימייר באופן קבוע ואני מתכוון לחזור לזה שהחיים יחזרו למסלולם ובתקווה להתעסק בעיקר בזה. אני מניח גם שיותר ליבות יהיה יותר ויותר …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, בתור סטודנט חדש לסמסטר הקרוב אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי. מפאת חוסר תקציב אני פונה לעולם היד השנייה בחיפושים עבור מחשב טוב (אני יודע שאפשר למצוא זולים אבל אני מחפש מחשב חזק) ורציתי לדעת מה כדאי לבדוק שאני קונה מחשב מיד שנייה. זה הסיפור ואני ישמח לשמוע אותכם.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Itzik.J,

שלום, בהמשך לדיון הקודם שלי, שניתי כמה דברים והייתי רוצה לוודא שהשינויים בסדר. http://hwzone.co.il/community/threads/541353-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-HTPC-gaming-%D7%A2%D7%935000?p=4862539#post4862539 בנוסף החלטתי להרכיב אותו לבד ככה שאני מזמין את החלקים מחנויות שונות (שניים ליתר דיוק) כדי להוריד עלויות. Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 11 LP Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 ‎ Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 Kingston SSD…

• 18 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. אהלן, המחשב הנייד שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. Dell latittude e7450 שירת אותי נאמנה מספר שנים, אך הבטריה הלכה והוא מתחמם, נראה לי פשוט אעביר אותו לאחיין שלי (מישהו מכיר טכנאי ניידים טוב במקרה בירושלים?:) לעניינו, אני מחפש מחשב לעבודה. אני מתכוונן ולומד לקראת פיתוח אתרים והשיווק , HTML, CSS , JS וכל מה שקשור בפיתוח אתרים, פוטושופ קל, עבודה קצת עם שרתים, הרבה עם הדפדפן (כמה דפדפנים פתוחים במקביל) הרבה עבודה מחוץ לבית, מבתי קפה, חללים פתוחים (שבעזרת האל יפתחו כבר !!). 1. המשקל לא מהווה עבורי בעיה. 2. אני מחפש מחשב בגודל בינוני, היינו - לא הכי גדול, אבל לא מהממש קטנים והקומפקטים. אני צריך מחשב שיכול להיות עמדת עבודה לכל דבר ועניין ולא רק ללסגור עב…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  24. צריך המלצות לחבר, עיקר השימוש זה משחקים, אינטרנט ותוכנות בסיסיות (אופיס אנד שיט) בכל מקרה, שיהיה חזק כמה שאפשר (גם אם זה אומר להתפשר בנושא המסך). תכללו בבקשה גם את כל מה שנוגע בקשר לקירור (מעבד, מארז וכו') תודה מראש על כל עזרה

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by Odedb52,

חבר ביקש ממני לבנות מפרט ב- 2500 עם אפשרות לחריגה (אין לו תקציב מדוייק אבל עדיף שיהיה 2500 בערך). בקניתי את המפרט הבא, אם יש הצעות לשיפורים / מפרט אחר לגמרי, אשמח לקבל. (אני לא מכיר כל כך לוחות ל- AMD אז אם הוא גרוע או סתם לא טוב לא אתפלא כל כך, סתם שמתי משהו שנראה לי בסדר ונכנס בתקציב) הדרישה היא מחשב למשחקים כמו שציינתי, לא צריך צורב, ו-320GB מספיק. G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15, יחידות 1 ₪180 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1386 Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB , יחידות 1 ₪670 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1310 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive, יחידות 1 ₪260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?p…

• 5 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.