עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shgec,

שלום. אני בוחן החלפת מחשב, קראתי הרבה את הפורום וידידה שלי עובדת באינטל, עשתה לי מתנה. הזמינה לי לוח SSD ומעבד. מעבד שיגיע אלי הוא I7-4770S ולוח אם DH87RL וSSD של 120 גיגה. הבעיה היא שלוח הוא mictro-atx. אני לא יודע איך למדוד אפילו את גובה הכרטיסים והאם הם יכנסו? ואיזה מארז צריך בכלל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר משחקי אונליין כמו Star Treck online, world of tanks, lineage II. כמו כן הייתי רוצה להשאיר לעצמי אופציה לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לפחות בהגדרה בינונית א) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אז סיימתי לבנות את המפרט והזמנתי אותו (מ SKYPC.co.il) את הכרטיס מסך אני מוכר בעוד כמה חודשים וקונה אחד מסידרה 9 של NVIDIA. תביעו דעה שמעתי רבות על העניין של המסכים (ה DELL והסמסונג) וזאת ההתלבטות האחרונה שלי למעשה, איזה מסך לקחת.. אני עדיין מתלבט אך כמעט הגעתי להחלטה סופית, כפי שאתם מבינים אני גיימר כבד והרצון שלי למסך הוא - כמה שיותר גדול, כמה שיותר איכותי. למשחקים ולאינטרנט. בעיקר למשחקים, כי אני גיימר כבד (הרבה שעות משחק ומשחקים כבדים) אשמח אם בכל זאת תמליצו לי על מסך כזה, ואם אני אקבל הנאה גדולה מה 24" של סמסונג יותר מה 20" של DELL (הבדל ענק של 4" ו full high definition) ? תודה מראש ואל תשכחו גם להביע דעה לגבי המפרט!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by alex15,

מה השימושים שלי ? אינטרנט .משחקים כבדים .מולטימדיה זיכרון 2 GB ומעלה זכרון כמה שיותר חזק יותר טוב ובעל מולטמדיה מושלמת ... וגם עם המסך ....20 או 22 ...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Gil28,

בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tali_s,

שלום, הייתי רוצה לקבל המלצות למפרט למחשב לשימוש לעיצוב גרפי: 1. מה התקציב המקסימלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, DW, אילוסטרייטור, לצורך פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך - כרגע אני מעדיפה להשקיע יותר במעבד ובלוח האם ולשדרג בשלב מאוחר יותר את המסך - כך שמשהו בסיסי וטוב אבל לא יקר מדי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלי שני טס עוד שבוע לארה"ב ויש לי כתובת למשלוח דברים , אני מעוניין לקנות לפטופ לכן חשבתי שיהיה יותר זול להזמין לשם שיגיע אליו. איזה אתרים מומלצים יש ששם אני יכול להסתכל ולבחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע ללא מסגרת תקציב. מחפש מחשב נייד שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. כמובן שמעדיף לחסוך ככל הניתן ללא פגיעה משמעותית בביצועים של המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בתוכנה Affinity Designer. ללא שימוש בשפות תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. צריך רק מחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שאלה לא רלוונטית מכיוון שמדובר במחשב נייד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככל שניתן ממחשב נייד. 6. האם מתוכנ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yot_Sht,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 אפשר לחרוג ל 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis 3, arma 3, far cry 3 , gta v ..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שהכרטיס מסך …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eladzmr,

שלום, יש לי מחשב בן שנתיים עם החומרה הבאה: Intel Core i5-4670 MSI Z87-G41 PC Mate(MS-7850) Zotac GeForce GTX 680 2X8GB G. Skill RipjawsX מאז שקניתי אותו היו לי איתו בעיות בלי סוף. הוא לא היה מזהה לא הארד דיסקים, מנתק לי אותם באמצע עבודה וכו'. לא חשוב כמה פעמים שלחתי אותו למעבדה זה לא עזר - בהתחלה אמרו לי מערכת ההפעלה, אחר כך ההארד דיסקים אבל הם עבדו מצויין בכל מחשב אחר ששמתי אותם. אני נוטה להאמין שהבעיה היא בלוח אם. אני עובד עם 4 הארד דיסקים - סך הכל 6 וחצי TERA. אני מעוניין עכשיו להחליף את הלוח אם. אני מחפש לוח אם שיספיק לי לכמה שנים - כלומר בעתיד כאשר ארצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך והזיכרונות אוכל לעשות את זה בלי לרכוש לוח אם חדש חדש. כמו כן אני אצטרך מארז מחשב חדש - המ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by biwi1212,

שלום, קיבלתי את המפרט הבא עבור מחשב גיימרים, לא מטורף אבל אחד שיכול להחזיק עבור משחקים שדורשים הרבה. התקציב הוא 4000 ש"ח והייתי שמח לקבל תגובות, אולי יש חלקים שהייתם מחליפים מורידים או מוסיפים. Intel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX 29958 Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model 26765 GP55MUD2/950206 Hynix 2Gb DDR3 1333Mhz 29874 X 2 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 27142 HIS Radeon HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCI-E H575FN1GDV 27570 בגדול לפי מה שהבנתי מדובר באחלה של מפרט, הסתכלתי במפרטים המומלצים של הפורום. האם אני צריך קירור למעבד ? מה לגבי מארז ? הציעו לי את Compucase 6AR6 4USB FireWire 120mm Fan No Psu עם ספק …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Erez Mor,

מחפש מחשב נייד ללימודים, חשוב שהיה נוח ויוכל להריץ CUBASE אפשר גם יד שניה תקציב - 4000, אם אפשר פחות נהדר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. ללא מסך או ציוד היקפי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה זה המפרט שלי Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name ECS P4VXAD (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753 Apollo P4X266 System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) 40 gb 7200 אז ככה אני רוצה להכניס את החלקים שלי למארז שאטל מה אני צריך לקנות להחליף או לעשות בשביל שאני יוכל לחבר את זה למארז שאטל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המפרט לא מיועד למשחקים אבל אני לא רוצה לסגור את האופציה לחלוטין ולכן חשבתי להכניס כרטיס מסך פשוט אך טוב. זה רק מפרט ראשוני אשמח לקבל הצעות לשיפורים. ושוב... המחשב לא מיועד למשחקים אלא יותר לסרטים, מוסיקה ועיבוד מוסיקה, אינטרנט וכו'... 1 AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,337.96 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 523 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 709.70 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 618.92 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk 424.43 ש"ח 1 .NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.33 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 497.87 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי?לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשוב איכות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם =צבע שחור חשבתי על שתי מחשבים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 htt…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. * מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים אם בכלל. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ASUS , SAMSUNG , DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : HDMI , VGA רזולוצייה גבוהה ביותר , מסך חד , שקט שלא ירעיש , שיהיה כס…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TemaniH,

זה המפרט העלוב שלי intel P4 1.8 P4vt8 AGP 512MB DDR 200mhz 256MBDDR 133Mhz FX5200 128mb מה הכי כדאי לשדרג על מנת שWORLF OF WARCRAFT יעבוד סביר על המחשב תודה לכל מי שוזר

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחקי 2018-2019 הבאים לצאת והעכשווים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם כמובן מסך עם רזולוציה של 1920X1080 אם אפשר יותר באותו מחיר אשמח. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

19. Started by Orong,

היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. חשבתי לקנות מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell החדשים: http://hwzone.co.il/hardware/news/140992 לכן אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? לצערי נייח סתם יהיה ביזבוז כסף... אני בקושי בבית תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלוםםם תעזרו לי אני חייב מפרט הכי טוב שניתן להשיג למחשב נייד עד 3K גגגגג כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שאני לוקח אותו לתיכון שלא יגנבו לי אותו במקרה הכי גרוע. בבקשה תתאמצו לחפש את המפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג, לא חשוב לי מאיפה אבל העיקר הכי טוב שאפשר עד 3K. תחפשו גם ב-KSP ו-SkyPC ואיפה שאתם רוצים. ותעשו את זה במהירות האפשרית כי אני חייב כבר לכתוב על משהו, אני כבר שבוע כמעט כותב הכל בקלסר אחד והכל מבולגן לי עם חוצצים וזבל ואני לא יודע כבר מה לעשות אם לקחת מחשב נייד או להיתקע שוב עם קלסרים ולוקרים וכל החרא הזה. יאללה זזתי ותודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by FeedMe,

אהלן מחפש בשביל דוד שלי מחשב נייד.. *14" בלבד- לא גדול יותר *משמש לעבודה משרדית. *אחריות שנתיים או יותר - ייתרון *בשום אופן לא מעבד סלרון *רצוי חנות באזור חיפה אני שמתי אישית עין על הamilo של פוג'יטסו בנועה... מה אתם אומרים? ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב 3000 ש"ח - המחשב הוא מחשב לצרכים משרדיים ( איטרנט , אופיס וכו' ) שיריץ ווינדוס Vista . אין לי צורך בהארד דיסק גדול 250 גיגה יספיק . אין צורך בציוד היקפי אבל אני כן צריך שירכיבו את המחשב בחנות . לדעתי גם כרטיס מסך על הלוח אם יספיק לצרכים שלי ולכן עדיף להשקיע בזכרונות ובמעבד - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ! כמו כן אני צריך חנות באזור תל אביב אז אם אפשר תבנו לי בבקשה את המפרט מהחנות שאתם ממליצים לקנות ממנה את המחשב . תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Elad87,

בכל ה - ULTRABOOKS החדשים הכוללים מעבד דור רביעי של אינטל מדובר על מעבד xxxxU חלש יותר עם מהירות שעון נמוכה יותר על מנת לחסוך בחשמל. בניגוד מוחלט סדרת ה macbook pro החדשה כוללת מעבד דור רביעי לא חלש ועדין שומרת על יחס סוללה ומשקל נמוך (1.5 קילו למסך 13.3) רציתי לדעת: 1. האם יש הבדל משמעותי בין סוגי המעבדים? 2. האם שום יצרנית לא מתכוונת להוציא מחשב דומה?

24. שלום לכולם, רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הבאAsus 15.6" A52J i5 http://tms.co.il/product/8071 השימושים יהיו ללימודים ומשחקים לא כבדים. מה דעתכם עליו ואיך הכרטיס מסך שלו ומה דעתכם על המעבד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by most,

שלום, המפרט לצרכי אינטרנט בלבד לא משחקים ולא עיבוד גרפי כותרת בבניית מחשב מחשב מבוסס מעבד AMD מקט שם מוצר מחיר כמות AMD1186 מעבד AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 Box 233 1 38470 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 331 1 800AAJS כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB 231 1 TMOS1GBDDR2-667 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 143 1 GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 174 1 6A19-2F מארז כולל ספק HEC 6A19-2F 300W 326 1 10 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 1 סה"כ 1517 ¤ איך הלוח? האם עדיף ASUS M2A-VM עם X1250 על ה X1200 שעל ה ג'יגהבייט?? יש רעיון למארז+ספק יותר זולים? תודה עוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים