עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bennya,

איזה מכרטיסי המסך האלו שקט מספיק בשביל HTPC? אם הם לא שקטים, קירור יעזור? כרטיס אחר?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SagiSH,

שלום, אני עם נייד שהיה פעם יחסית חזק ועכשיו אני רוצה לעבור לנייח כי משחקים לא עובדים עליו טוב. רציתי לקבל הצעות למחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב הזה (2500 שקל) ואם יש משהו קריטי שאפשר לשפר בשביל עוד קצת אז אפשרי. המטרה שיריץ משחקים חדשים על FPS טוב באיכות גבוהה. תודה .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מדובר על מחשב HP PAVILION יש לי רק מד של אחוזי ולא זמן.. אפשר לדעת איך שהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. לפני כמעט 3 שנים עשיתי את טעות חיי, קניתי מחשב בלי להתייעץ ב HWzone פשוט נכנסתי לחנות ונתנתי למוכר להרכיב ''מה שהוא רוצה'' קניתי פנטיום D (2 ליבות מודבקות פיזית) בקיצור הנה המפרט intel pentium dual core 3.4GHZ asus p5ld2 se 1gb DDr2 533MHZ hdd 250GB g-force 7300LE מארז גנרי וספק גנרי. חשבתי על למכור אותו ולקנות חדש אבל אף אחד לא רוצה לקנות :SSSS אז אמרתי נשדרג כמה חלקים ואלי יהיה בסדר חשבתי על לקנות מעבד אחר אבל תהיה לי בעייה עם הכרטיס מסך הוא pciE 1 בקיצור מה את אומרים? לוח+מעבד+כ.מסך או מעבד+כ.מסך ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by CR7,

התקציב הינו 8000 ש"ח אפשר לחרוג עד 500 ש"ח השימוש העיקרי הוא משחקים וצפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה. בנוסף עבודה עם אפטר אפקט, ופוטושופ(אך לא לשם זה נקנה המחשב). כמעט כל משחק חדש שיוצא בהגדרות גרפיות הגבוהות ביותר, מעוניין ברזולוציה הכי גבוהה בתמיכה ב4K אין צורך בציוד היקפי כלשהו. שקט חשוב מאוד. לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה, ככל הנראה 10/8 אין העדפה לחנות, מאזור המרכז הקנייה מתוכננת לימים הקרובים אלא אם כן יש משהו פורץ דרך שיש סיבה לחכות לו עד כחודש ימים. לא מתוכנן שידרוג בשנתיים הקרובות. חשוב : 2 טרה SSD באזור ה 250. זכרון 16 מעבד i7 עם 6 ליבות. כרטיס מסך 1800-2500 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן חברים! אני מעוניין לקנות מחשב קטן שייתחבר ב-HDMI לטלוויזיה בסלון (לאו דווקא הסטיקים הקטנים, אפשר מארז קטנצ'יק). חשוב מאוד: שהמחשב יצליח להתמודד עם ניגון קבצי וידאו (גם סטרימינג וגם מתוך הארד דיסק) ב-4K בלי היק-אפס. חיבורים דרושים: HDMI, USB 3, ETHERNET. חשוב שיגיע עם Windows 10. אני צריך שהמחשב יעמוד בדרישות הנ"ל בלי שום בעיה ולא צריך טיפה יותר. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. אשמח במיוחד לעצות מנסיון אישי! תודה מראש!!

7. Started by goldameir,

Hello, I'm looking to purchase a new PC. I'll be using virtualization, and so a substantial portion of the budget is dedicated for processing capabilities and storage. I'd also like an adequate mid-range GPU, but that's a lesser priority. I won't be needing any peripherals. Essentially, RAM ~ CPU > HDD > GPU > * Thanks a lot in advance!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mistaarvim,

היי חברה מה עדיף לבחורה סטודנטית ליסומי אינטרנט WORD EXEL וצפיה בסרטים בסבבה? אין לי נסיון עם נטבוקים בכלל ואת שני הדגמים האלה אני יכול להשיג ב 1500 שח. תודה מראש.

9. שלום לכולם שוב, בניגוד לנושא הקודם, עדיין לא הזמנתי מחשב, איש הקשר מתעכב לו בארה"ב ולי בינתיים יש זמן לחשוב שנית על הצרכים שלי ולכן אני מבקש את עזרתכם. רשמתי את כל הפרמטרים שחשבתי עליהם. אני חייב לציין גם שכמו רבים עיקר ההתלבטות היא בין E6400 / T400/ ELITENOTEBOOK כך שאני מוכן לשמוע כל הצעה אחרת ואני יודע שיש עוד מחשבים מצויינים שאני פשוט לא מודע לקיומם. אז הנה הדרישות: תקציב- עד 1500$ ניתן לחרוג בעוד 200$ ולא חייב לנצל את כל הסכום בכל מקרה, אני מעדיף להוסיף אביזירים במידת האפשר והצורך. משקל- לא משמעותי, במובן זה שיכול לשקול בין 2-3 ק"ג. עיקר השימוש הוא משרדי ותמיד על שולחן. בחלק מן הזמן בערבים וסופ"שים יותר נייד, ושוב לא קריטי כל עוד לא מדובר במעל 3 ק"ג ואז זו כבר מועקה.…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני רוצה לרכוש את הנייד של אסוס ux330, אבל צריך לעבוד איתו בעיקר בחוץ בטבע, באור שמש. אם יש לכם אותו, אשמח לקבל חוות דעת האם האור של המסך מספיק חזק. אם לא, אשמח לדעת על מחשב נייד אחר שאפשר לעבוד איתו באור יום (לא בצל). תודה ליאב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. איזו רמה של שקט זה נותן להערכתכם מ-0 עד 10? איזו קונפיגורציה תיתן את הכי שקט ביחס למחיר בתקציב של עד 500 ש"ח כולל ספק בהנחה שהקירור הוא של ZALMAN 7000V Al SI Edition? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by deanko,

אז ככה יש לי מפרט מחשב חדש ואני מעוניין לדעת עד כמה הוא טוב ומספיק להריץ פוטושופ ולעבודה כללית להלן המפרט: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4GHz s1155 6MB,GPU core, Tray קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם Asus P8H77-M PRO s1155, Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA,DVI,HDMI,DP זכרונות G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Asus GT640 2GB DDR3 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Westren Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב LG DVD+RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100/1000 ספק כוח Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P Retail מארז למחשב Sharkoo…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לא חשוב השקט. מיועד למסך 17", לא צריך שום חומרה ותוכנה נוספים. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪768 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪297 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קודם כל שתדעו, המחשב לא נועד במיוחד לגיימינג ולא נקנה בשביל שיריץ את המשחקים הכי חזקים, הוא נועד לצורכי יום יום, מדי פעם משחקים כמו פיפא או call of duty... אז המפרט כזה: מעבד יAMDAthlon II x4 Quad-Core 630 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבד י ‏AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Mushkin SP Green Essential Series Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 512MB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On B…

15. במפרטים של מערכות קולנוע ביתי?

16. Started by Ronthekig12,

1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ואם ישאר אז ישאר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : BFBC2 Crysis 2 Medal of honor (ומתי שBF3 יצא ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

17. האם דור עשירי של מעבדי אינטל כבר יצא? (לנייחים) תודה!

18. Started by tenshi,

האם מישהו התנסה בקנייה בחנות הזאת וממליץ/ לא ממליץ? תודה רבה

19. Started by David Ell,

היי, אני סגור על ה-280X ב-1500 ש"ח מ-TMS, אולי אפילו אארגן קנייה קבוצתית אחרי שיצא ה-290X. אני רק לא בטוח אם החומרה שלי תתמוך בצורה מלאה בכרטיס, החומרה בצד. כדאי לשפר על הדרך גם חומרה? הלוח אם טוב אז אני לא כלכך בטוח, אבל ממה שהבנתי הזיכורונת לא מספיק טובים וכדאי לקנות סטיק חדש של 8, מעבד לשפר, SSD אני רוצה להוסיף, וספק כנ"ל, שזה בעצם מחשב חדש חוץ ממארז ולוח אם. התקציב לכל העניין הזה בלי כרטיס ומארז, בין 3,000 ל-4,000. אם משהו חסר אני אוסיף טופס, אבל בכללי זו רק שאלה אם כדאי לשפר את כל המערכת או לא.

20. לא חשוב איזה חברה, כל עוד יש לו דריברים לxp. בעל כרטיס מסך סביר למשחקים. היתר די גמיש.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ערב טוב! הגיע הזמן שסבא שלי יחליף את המחשב הפנטיום 4 שלפני 10 שנים. סבא שלי לא משחק במשחקים אלא רק במשחקי פלאש באינטרנט ושש-בש. הוא גם לא מי יודע מה מוריד גדול של סרטים אבל אפשרי שיהיה קצת מקום גיבוי. המחשב בעיקר לגלישה. -ללא ציוד היקפי, רק מארז קומפלט עם ספק כח וחומרה בפנים תקציב: 1,000 ש"ח אם אפשרות חריגה ממש בקטנה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Chloe,

שלום אני מחפשת לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה חבר טוב של אמא שלי שיש לו חנות קטנה של מחשבים אמר לי שהוא יכול לשדרג את המחשב הישן שלי (שבקושי זז) ולשים בו כל מה שאני רוצה ב 900 שח אבל הבעיה היא שהמחשב הישן מאוד כבד או לקנות מחשב חדש שעולה הרבה יותר מזה אבל המשקל היה יותר טוב אני גם לא ממש סומכת עליו כי קניתי ממנו את המחשב שיש לי היום שהוא רוצה לשדרג והוא לא טוב זה מחשב של Toshiba אני צריכה עזרה: מה כדי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי ? מה לגבי משקל של המחשב ? תודה רבה לעוזרים

23. שלום שלום, אשמח להמלצה על מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית קלה. המאפיין החשוב ביותר הוא שהמחשב חייב להיות שקט לחלוטין. שלא יוצא הגה. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים בודדים אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית רבה וממושכת הכוללת בעיקר עבודה בהשתלטות מרחוק על מחשבים אחרים. ועריכה גרפית קלה בתוכנות פשוטות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך ל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by asafmor,

ברצוני לקנות מחשב גיימינג , הרכבתי את המחשב הנ"ל , רציתי לקבל הצעות להוזלת המחיר (האם דרוש מארז כזה יקר באמת? או שאפשר להתפשר?,האם כרטיס מסך של חברת INNOVISION שווה משהו?) בבקשה לתת הערות ולעזור לי! תודה (התקציב שלי עומד על כ 4500-5000 אבל אשמח לרדת מהמחיר הזה ) מעבד Intel Core i5 760 2.8GHZ 8MB LGA1156 BOX); ₪1000 קירור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B CPU Cooler All Sockets, ₪240 לום אם Gigabyte GA-P55-USB3, ₪640 זכרון Corsair CMV4GX3M2A1333C9 DDR3 4GB 1333MHZ Dual Channel 2GBX2 CL9, ₪425 הארד דיסק SEAGATE ST31500341AS 1.5TB SATA2 7200RPM 32MB, ₪430 צורב LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, ₪110 כרטיס מסך Innovision I-Chill Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE, ₪1000 מא…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב. הנני מעוניין לשדרג את מחשב הפנטיום 4 המקרטע שלי. השימושים שאני רוצה הם משרדיים ברובם למעט משחקי NFS ו NBA - אני רוצה בגרפיקה טובה ולא מקרטעת. בנוסף לא חשוב לי מראה חיצוני של מארז כי הוא לא במקום הנראה לעין. המפרט שעליו חשבתי הוא: כרטיס מסך: GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מעבד: E4500 - 2.2GH של אינטל קירור מעבד: Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 דיסק קשיח: היטאצ'י 320GB, HDT725032VLA380, 7200RPM, Cache 16MB, SATA II מארז: codegen M701-CA ספק כוח: Codegen PS-400X 650W, 450W true power זכרון פנימי: 1GB, 800MHz DDR2 240P של חברת TRANSCEND כפול 2 - סה"כ 2 ג'יגה. מסך מחשב: LG 22 L226WTQ-BF מהמחשב הישן אני אקח את הצורב DVD, כ…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.