עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyal1506,

הדברים שאני חייב במחשב: 8GB זיכרון 1TB דיסק קשיח מארז נורמלי ולא פלסטיק זול (עדיף גם שקט) ומעבד מהיר מה שכן אני לא יודע אם לרדת בכרטיס מסך ל 6870 או להשאר עם ה 560TI המסך שלי הוא DELL 24 ברזולוציה FHD זה מה שהצלחתי להרכיב: אשמח לחוות דעת..... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪450 מארז: Fractal Design ARC Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪416 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. תקציב מקסימאלי: 3,000 ש"ח ניצול תקציב: כולו. מידת חריגה: רק אם זה ממש שווה. שימושי המחשב: משחקים. * משחקים לדוגמא: Diablo 3, StarCraft II Heart of the sworm. * רזולוצייה: 1280 על 1024. * הגדרות גראפיות: גבוהות. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך לכלול כונן קשיח וכונן אופטי. חשיבות השקט: 7-8. אובר-קלוק: ללא. אין צורך בתוכנות (גם לא מערכת הפעלה). דרושה הרכבה בחנות. קניה מחנויות באזור המרכז. בקשות מיוחדות: תמיכה ב-USB3. לשמור אפשרות להוספת כרטיס מסך וכרטיסי זיכרון. תודה מראש ושבוע טוב!

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by shahar787,

1. מה התקציב המקסימאלי?7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עכשיו וגם *בעתיד* א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל ה FPS הכבדים וגם בעתיד(חשוב לי שיריץ משחקים בעתיד על הרזולוציות הכי גבוהות וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהה 3. האם יש צורך בצ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shlomik,

שלום לכולם, המפרט שלי הוא זה : INTEL QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35_DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2 CL 5 כרטיס מסך GYGABYTE 8800GT 512MB אני צריך להתחיל לעבוד עם מכונות וירטואליות ועוד כמה דברים מסיבים, ובלי קשר רוצה לשדרג את מערך הזיכרון שלי. כמובן שאני משתמש בWIN 7 64 BIT. הבעיה היא שאני עובד עם DDR 2 והלוח אם שלי לא לא תומך ב3 ( תקנו אותי אם אני טועה ? ) כרגע המערך הוא 2 סטיקים כל אחד של גיגה , CL 5 , 800 MHZ - כפי שרשום למעלה. מה אתם ממליצים לעשות ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של גיגה ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של 4 ? איך הכל יעבוד הכי טוב ביחד ? והאם בגלל שיש לי קינגסטון CL 5 800 MHZ כרגע אני חייב לקנות בידיוק …

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by maya2012,

מחפשת נייד לאמא שיהיה רוב הזמן בבית מתלבטת בין Asus k53e, Asus x54c, dell n5110 ,HP G6 1230sj מפרטים דומים ,פלסטיקה הכי טובה נראית ב k53e Asus. אבל המחשב יהיה בבית אז לא יודעת כמה זה משנה. צרכים: בעיקר אינטרנט מיילים גם קצת אופיס וסרטים. חשוב לי מחשב אמין, כמה שפחות תקלות וצרות, שרות טוב. איזה חברה/מחשב עדיף? תודה מראש!

6. Started by Barnaff,

היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את עזרתכם בבנית המפרט שלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500-700 בשביל ההרכבה והמערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח , גרפיקה, 3D) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshaop, 3dmax, flash, פיתוח ב directX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo3, sc2, guildwars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

7. שלום , אשמח לדעתכם בנושא לגבי שינוי רכיבים לפי הצורך תקציב 4K+\- (אם אתם רואים צורך לקצץ במחיר\רמת הרכיבים אין בעיה)) מטרה תכני HD , משחקים , שקט להלן המפרט : מעבד - Intel Core I5-2300 LGA1155 ₪912 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=BX80623I52300 לוח אם - ASROCK H67M-GE LGA1155 ₪465 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=14082 זכרונות - KINGSTON HYPER-X 4GB 1600MHZ ₪114 כמות:2 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=23756 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE ₪744 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=S6851GD5H כונן קשיח - SEAGATE Barracuda Green SATA 6Gb/s 2TB ₪791 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=ST2000DL003 צורב - SAMS…

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Antec P193 GSkill 8 GB E8400 Radeon 4870 1gb הארדיסקים אני לא מוכר אני הערכתי בסביבות 1500 -2000 , דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by doronz,

מתלבט נואשות בין Toshiba z835-p330 לבין Acer s3-951-6646 שניהם באותו מחיר. חייב לקנות היום. מה יותר חשוב מעבד I5 ורק 20 גיגה SSD לאייסר או דיסק 128 גיגה SSD וUSB 3 לטושיבה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dani0147,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  11. בוקר טוב וחג שמח לכולם ברשותי מחשב Dell מדגם N5010, נקנה בינואר '11, עדיין תחת אחריות (3 שנים) מלאה. עד היום שמרתי על המחשב "בקנאות". ז"א, אני לא שם אותו בנפטלין כל ערב לפני שאני הולך לישון, אבל דואג שהוא לא יחטוף יותר מדי מכות (וכמובן שהוא חוטף מדי פעם, זה כמו לשלוח את הילד לגן משחקים ולצפות שהוא יחזור בלי שפשופים במרפקים) ושיתפקד כמו שצריך. דבר אחד שלא עשיתי במהלך השנה+ שאנחנו ביחד זה לנקות מתחת למקשים, משום מה, בניגוד ל HP, לנובו או טושיבה הקודמים, המקשים פה פשוט יותר "קשים" להוצאה, וכל פעם שהגעתי לנקודה שהרגשתי שזה ישבור את המקש שחררתי אותם חזרה למטה. לפני 3 ימים הוצאתי את המחשב מהבית, ישבתי עם כמה חברים לשיחה, כפי שהתנבאתי אחד מהם היה חייב להביא "קטנה" לכוס הקול…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לילה טוב אנשים, הגיע זמן שדרוג המחשב ורכישת חדש. אני צלם שעובד הרבה על פוטושופ וקבצים גדולים. במצלמות אני מבין מצויין אבל במחשבים... הצרכים הם מחשב חזק עם נפח זיכרון לעבודה על פוטושופ ואפטראפקט, עם אפשרות שדרוג בעתיד כשאצטרך. כמובן כרטיס מסך טוב אבל לא היסטרי. מניח שהגעתי למקום הנכון. אודה לתשובתכם על מפרט ומקום מומלץ לרכישה. מה שנקרא להזמין ולבוא לקחת. תקציב: עד 3200, תודה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by elada22,

dell vostro (לא יודע את הדגם המדוייק) נקנה בארה"ב לפני כשנה מאז גם נדפקה טעינת הסוללה ואפשר לעבוד רק עם מטען יש אפשרות לתקן אותו פה בארץ במסגרת האחריות? לא בעיה להשיג את הקבלה אני יכול להזמין מאיביי את המסך ולהרכיב לבד אבל אני צריך לדעת שאני מזמין את הדגם המדוייק של המסך אם אפשר עזרה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייד דיי פשוט, כאשר השימושים העיקריים בו יהיו חיבור לטלוויזיה לשימוש כמדיה סנטר( להלן סרטים בFHD על מסך 40"), משחקים פשוטים (לא שיא הטכנולוגיה), מוזיקה ואופיס. חשבתי לרכוש את המחשב הבא: https://www.ynetshops.co.il/Product/1125/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_6_HP_ProBook_i3_4GB_500GB_ אשמח לחוות דעת על המחשב, בנוסף אשמח לדעת אם ישנו מחשב טוב יותר, או שמתאים לצרכיי אך בעלות זולה יותר. תודה מראש, שגיא.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במקסימום ביצועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים בכל תקופת זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  16. אני צריך המלצות לניידים עד 3000 שקל הכי חזקים שאני יכול לקנות במחיר הזה ! שיהיה מעבד הכי חזק שיכול להיות במחיר הזה זיכרון עד 4 גיגה מינימום וכרטיס מסך מהחזקים במחיר הזה איזה נייד יש לו קומבינה טובה מהכל במחיר כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מחשב במפרט הבא: ======================================================= [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם :ASUS P5B DELUXE[/td][/tr][/table][table][tr][td]כרטיס מסך :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL[/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150[/td][/tr][/table][table][tr][td]צורב DVD :PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK[…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by נץ,

שלום לכולם, בניתי מפרט למשפחה עם ילד קטן , עם דגש על אחריות ארוכה לרכיבים מרכזיים. אודה לחוות דעתכם על התאמתו לצרכים ושיפורים אפשריים. שימושים: ילד בן 4: עדיין משחק מריו אבל אולי ישתפר בעוד שנה שנתיים. אז כרגע בלי כרטיס מסך, מסתמך על כרטיס OB או מעבד AMD עם יכולת עיבוד גרפית. ההורים : אופיס וסרטים. רמת שקט: 7-8 ציוד הקפי: רמקולים 2.1 + צורב + כולל מערכת הפעלה Win7 ללא: מקלדת ועכבר. הרכבה ובדיקות ע"י החנות. רצוי TMS / RSM תקציב: רצוי 2750 שח מקסימום ניתן למתוח ל- 3000 גג, בבקשה לנסות לחסוך כמה שאפשר ! מפרט מבוסס מעבד AMD: אחריות 3 שנים : מעבד, לוח אם, דיסק קשיח, מארז + ספק, זיכרונות: כל החיים. AMD A6 3500 2.1Ghz 65W HD6530D Socket FM1 Box, יחידות 1 ₪386 …

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by psybrain,

שאלה בקשר לזיכרון של לנובו שבא עם הנייד איזה LATENCY הזיכרון שבא עם הנייד ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14075

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך מה טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? זקוק למעבד חזק וכמות זיכרון משמעותית 8GB לפחות. ושעל הלוח תיהיה האפשרות להרחיב ל 16. המחשב משמש לפיתוח תוכנות ועיבוד מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות עיקריות הן visual studio ,photoshop,cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקס' 3800, התקציב כולל קניית מסך Dell U2312HM . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וקצת Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מדמן ב Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שאני קונה Dell U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Mandheling,

אני מחפש לאפטופ עבור החברה שלי, בעיקר ללימודים. חשוב לה שהוא יהיה קומפקטי וחשוב לי שהוא לא יהיה עם מעבד אטום, מה שמוביל אותי לדגמים הבאים: Toshiba Satellite T115D-S1120 Lenovo IdeaPad S205 1038-D9G לא מצאתי ביקורות ברשת שמשוות ישירות את שני הלאפטופים, אבל לפי ביקורות משתמשים נראה שהטושיבה כולל מסך טוב יותר והלנובו מקלדת טובה יותר. האמנם? אשמח לשמוע דיעות נוספות ורעיונות למחשבים דומים אחרים בתקציב. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by saphisto,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהשנה האחרונה גם BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן מסך 23' של DELL אז 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מחיר: 1500-2500 שימושים: משחקים ואינטרנט HP Probook 4530S Intel Core i5 - 2430M - 3M Cache 2.4 GHZ 8 GB 15.6' ATI MOBILITY RADEON HD 6490 640 GB SATA אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק . משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE COD חדש וכו .... שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . או תמליצו לי משו אחר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מטרות המחשב? אינטרנט סרטים , משחקים אבל לא כבדים במיוחד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מומלץ שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נכון לעכשיו לא כי יחובר קבוע לחשמל, אבל בעתיד כן(עוד שנה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? כדאי לא קריטי * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL נשמעת חברה אמינה , במיוחד עם ה3 שנים אחריות ישנם 2 דגמים ששמתי עליהם עין: DELL N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN5110BK241…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.