ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
היי, קודם כל המפרט שאני רוצה להמיר ל-HTPC: Intel® Core2 Duo E2160 1.8GHz @ 2.4GHz לGigabyte® GA-946GZ-DS3 Rev. 2.0 / BIOS Ver: F3 Kingston® DDR2 2048MB (1GBx2) 667MHz CL5-5-5-15 Western Digital® 160GB 7200RPM 8MB WD1600AAJS Samsung® DVD-RW S203B HP SK-2280 Logitech® Optical Mouse SBF90 CompuCase-HEC® 6A19B CompuCase-HEC® 300ART 300W - הכ.מסך מובנה על לוח האם, קירור המעבד הינו סטוק מקורי. - המפרט יחובר לטלוויזיה LG 37LH20 "37, דרך HDMI*. - רצוי כ.רשת אלחוטי עם מקלט חזק (הנתב נמצא בחדר ממ"ד). - רצוי סט עכבר+מקלדת אלחוטיים. - רצוי שתהיה יכולת להפעיל תכני HD באיכות מקסימלית - 1080p. - יכולת להקליט תכנים, יש במפרט הראשי שלי כ.טלוויזיה (PVR-150 MCE), אין לי בעיה להעבירו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שייהיה מהיר, גרפיקה טובה, הכוונה כרטיס מסך טוב בלי תקלות ושלא יעשה בעיות כמו ה-geforce 4 mx שממש התאכזבתי ממנו , עם דיוידי, צורב, מסך, כרטיס טיוי, וכל השאר . ואני לא ממש מבין בחברות וביצרנים בגלל זה אני מבקש עזרה אני אשמח לקבל תודה רבה נ.ב אני מעונין גם במסך 19 לפחות וסכום ההשקעה הוא 6000-6500 תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום (: מחפש מפרט למחשב למשחקים ושהמחשב יעבוד מהר ויכולות גרפיקאה מרשימות לילד בן 15 הילד אוהב משחקים איכותים (call of duty) עד לקול אופ דיוטי לא צריך ממש טוב אני צריך משהו נחמד תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כרטיס המסך במחשב הוא nvidia geforce g 103m יש יציאות VDA ן HDMI. הטלוויזיה שברשותי היא ישנה, עם כניסות RCA ן S-VIDEO האם ברכישת הכבלים הזולים VGA TO RCA זה אמור לעבוד? ממה שחיפשתי הכבלים האלו הם בד"כ לא עובדים, אך זה תלוי בכרטיס המסך. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבטריה שלי התחילה לסיים את הקריירה. חיפשתי בארץ ולא מצאתי שום דבר במחירים נורמליים. מצאתי באמזון את הפריט הזה. אבל אני לא יודע אם מומלץ לקנות בטריה לא מקורית. אשמח אם מישהו יכול לזרוק לי עצם. יש גם אפשרות שיביאו לי אותה ממיאמי, כך שיש עוד דלתות פתוחות. תודה מראש ושלא יגמר לכם המיץ.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אני שוקל ליקנות מחשב נייד, לשימוש משרדי, מולטימדיה, ותמיכה בויסטה כמובן. עכשיו כמה נקודות שהסקתי כחשובות לאחר שקראתי את הטיפים של נמסיס: עדיפות לאחריות ל 3 שנים, שנה אחת זה מעט מדי למוצר עדין כזה. מהירות ההארדיסק חייבת להיות לפחות 5400. וזיכרון 1GB, לא פחות ולא יותר (תקציבית זה לא מתאפשר ) קראתי חוות דעות של אנשים והרבה אנשים טוענים שהשירות לקוחות של HP מאכזב, לכן אני לאט לאט יורד מהרעיון ליקנות דגם HP חדיש ויותר בכיוון של DELL \ LENOVO. חברי הפורום בעלי מחשב נייד, תוכלו לתת לי חוות דעת שלכם על החברות הללו בבקשה ? אם היה לכם ניסיון עם שירות הלקוחות \ בעיות עם האחריות או צרות אחרות עם החברה בקשר לאמינותה, בבקשה פרטו כמובן גם אם חוויתם אמינו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי כנראה שמתם לב שביקשתי אתמול הצעה לשדרוג, ולא רציתי לעבור את הסכום של ה1500 כי בנוסף אני קונה מחשב חדש. איך המפרט הבא: א. צריך ספק ומארז - יש המלצות? ב. ראיתי שיש שני סוגים של 6600GT ללידטק, ההפרש ביניהם הוא 20 ש"ח, מה ההבדל בביצועים? ג. הארות\הערות לגבי המפרט יתקבלו בברכה. ד. צריך המלצה לחנות באיזור הקריות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, מה שלומכם אני חדש פה ובאתי להתייעץ קצת לגבי מחשב חדש שאני מתכוון לקנות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! אז כמו שכתוב למעלה 4.5 אבל עשוי להתגמש קצת האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב שם בשביל להשתמש בו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל ה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט מחשב עד 4000 ¤, רצוי מאוד בלי חריגה מהתקציב. 1. מה התקציב? 4000 ¤, אם אפשר בלי חריגה. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים ), המחשב הוא ל3 ילדות בנות 10 בערך (אם זה משנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך CRT 17" , מקלדת ועכבר אופטיים צורב DVD אם אפשר , אם אי אפשר אז DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא עולה לי משהו בראש כרגע 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד בתודה , אודי.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.התקציב המקסימאלי הוא - 3000 ש"ח א.לנסות לחסוך בתקציב ב. ללא חריגה מהתקציב 2. משחקים ברמה גבוהה המשחקים הישוחקו על המחשב הם- Battlefield 4 Battlefield 3 Call of Duty ghosts and Gta להגדרות גרפיות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי 4.לא צריך לכלול מסך במפרט. 5. שקט בסולם 1-10 הוא 6 6.לא יודע מה זה Oc... 7. ללא צורך במערכת הפעלה 8. חנות מועדפת- אייבורי\KSP אזור מגורים- ירושלים 9. HDMI USB וכל הדברים החשובים ששכחתי 10.כנראה שלא יתוכנן שדרוג בעתיד אולי שדרוגים קטנים כמו- החלפת כרטיס מסך וכו... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב שישמש בעיקר לפעולות בסיסיות האמת... אני לא גיימר או אחד שמתעסק עם תוכנות כבדות כלשהן, סה"כ מחשב שיצליח להריץ חלק ומהר כמה דפי אינטרנט וכמה תוכנות שעובדות בו זמנית (אייסיקיו, מדיה פלייר, סריקה של אנטיוירוס וכו'..). האמת שאני אסתפק בכרטיס מסך שיריץ לי יפה כמה סרטים ואולי משחק פה ושם וזה הכל... עד עכשיו הסתפקתי בFX 5200... :-X כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן OC. ושוב פעם, אני צריך מחשב שיצליח להסתדר טוב עם "ריבוי פעולות" ועבודה שוטפת חלקה ומהירה... כך שיש דגש על מעבד וזיכרון (אני חושב ???) נקודות חשובות: 1. המחשב יחובר למסך '19 http://www.lge.com/products/model/detail/l1970hr.jhtml LG L1970HR 2. כרטיס הקול מהמחשב הנוכחי אמור לעבור למחשב החדש, כך…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: הייתי אומר משחקים.. אבל אם התקציב הזה נראלי שזה בעיה.. בעיקרון חשוב לי שהוא ירזיקWOW וPES ,צפיה בסרטים ובסדרות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שירזיק כמה שיותר אני חייל שמשרת במרכז וגר באילת ולכן יש לי נסיעות ארוכות בטווחים קצרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? אם יהיה..בכייף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? סומך עליכם (: המון תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מתכוונת למסיבות רשת. שמעתי שיש לוחות אם דואליים כאלו. ??? אני חושבת שהכוונה לשני מעבדים.. אני מקווה שתעזרו לי פה להרכיב מחשב (בתקציב לא מוגבל) שיהיה חזק ויציב ויכול לשאת תוכנות לא קלות. תודה וחג שמח!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך מפרט עד 4500 שח כולל מסך ורמקולים סבירים ככה ~200-250 שח. חיפשתי במפרטים המומלצים אבל אין שם לגיימר ב4500 אז פניתי לפורום
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פתוח להצעות, הדבר היחיד שאני צריך זה כרטיס מסך חזק במיוחד עם יציאות ל-3 מסכים, 1 עם רזלוציה סטנדרטית, 1 עם רזלוציה גבוהה במיוחד, ו-1 יציא למסך טלוויזיה HD תודה [br]פורסם בתאריך: 13.11.2010 בשעה 15:57:19 (כרטיס מסך בכ-2000ש"ח כאילו תקציב 4000ש"ח + המלצה לכרטיס מסך)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני לרקר בפורומים כאן הרבה זמן. הגעתי השבוע לדילמה בבחירת מחשב חדש ואני מאוד אשמח לעזרה מאנשים פה שמבינים יותר ממני. המחשב מיועד לשימוש כללי ולגרפיקה חובבנית, לא למשחקים. כמו כן אני ארצה להריץ עליו VM בתקופות מסויימות, אבל לא באופן קבוע. *עריכה* חשוב להוסיף, מסך טוב זה חשוב אבל המחשב יהיה מחובר חלק מהזמן למסך 23' נפרד שיש לי כבר, לפחות לעבודה גרפית. הבעיה שלי היא ככה, שני הדגמים האלה לא עולים לי בחיפוש באתרי היצרן או באתרים של מחשבים ככה שאין סקירות עליהם, כאילו מייבאים לארץ דגמים שאין בעולם או משהו, וגם אין בחברות האלה מחשבים עם מפרטים זהים לחלוטין, לפחות ממה שבדקתי. בעקרות הם דיי דומים, הבעיה שאני לא יודע בכלל מה ההבדל מבחינת איכות מסך, חיי סוללה ואיכות הבניה של D…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים ואני מתלבט אם לקנות את המחשב מארהב, dell xps 13 זה המפרט שלו:Processor : 5th Generation Intel® Core™ i5-5200U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz) Operating System: Windows 8.1 (64Bit) English Memoryi: 8GB Dual Channel DDR3L-RS 1600Mhz (On Board) Display: 13.3-inch FHD (1920 x 1080) infinity display Primary Battery: 52 WHr, 4-Cell Battery (integrated) Video Cardi: Intel ® HD Graphics 5500 Audio and Speakers: Stereo speakers professionally tuned with Waves MaxxAudio® Pro 1W x 2 = 2W total Hard Drivei: 128GB Solid State Drive Camera: Widescreen HD (720p) webcam with dual array digital microphones Wireless: 802.11ac + Bluetooth 4.0, Dual Band …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מה אתם אומרים על המפרט הבא (שהופיע באתר של KSP): מעבדי אינטל Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II צורבים Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Beige Sata מארזים HJA-70 MIDI Beige סה"כ זה יוצא כ 1700 ש"ח. השימוש הוא בעיקר אינטרנט בסיסי ומשחקים (פשוטים) באינטרנט. נראה לי שעקב האכילס הוא שכרטיס האם הוא מדור ישן ועם מקסימום של 2GB זכרון. (שאמור להספיק לאמא שלי לפחות ל 3 שנים) זה לא אמור להיות מחשב שמתקדם עם כל חידוש טכנולוגי... תודה, אייל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלי שני טס עוד שבוע לארה"ב ויש לי כתובת למשלוח דברים , אני מעוניין לקנות לפטופ לכן חשבתי שיהיה יותר זול להזמין לשם שיגיע אליו. איזה אתרים מומלצים יש ששם אני יכול להסתכל ולבחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני צריך סוללה מקורית של לנובו 4 או 6 תאים. איפה הכי טוב לקנות? אני מחיפה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב ושנה מצויינת לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, כאשר הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט\סרטים\סדרות ולעתים משחק מסויים שדורש מעבד די חזק (football manager למי שמכיר).. מעבר לכך אין שימושים מיוחדים למחשב. כרגע אני משתמש בDell Vostro 1310, שבגדול אני די מרוצה אבל יש לו רק 2GB זיכרון, מתחמם מאוד מהר וסוללה מאוד חלשה (אם כי ספציפית בסוללה שלי יש כנראה בעייה והמחשב בכלל לא עובד כשהוא לא מחובר לחשמל)... בעיקר חשוב לי שבמחשב יהיה חיבור HDMI, מה שבמחשב הנוכחי אין. מאחר ואני מחבר את המחשב המון לטלוויזיה בחדר (עובד בעיקר מהמיטה באמצעות עכבר ומקלדת אלחוטיים). התקציב - 2000 ₪ אולי כמה מאות מעל אבל לא יותר מזה (חייל משוחרר ותפרן אחרי הכל...) . ראיתי באתר של חבר את המחשב המ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב חזק לעבודה בלבד. הדבר הכי חשוב לי זה ביצועים של floating point, והבנתי של I7 יש יתרון גדול על קודמיו בנושא הזה. מה שעוד חשוב הוא כמה שיותר זכרון, הבנתי שהמקסימום ל DDR3 כרגע הוא 12 GB כי עדיין אין יחידות של 4 GB, האם זה נכון? בכל מקרה אני רוצה 12 GB או יותר אם אפשר. מה לגבי ה CL של הזכרון? האם שווה להשקיע 100-200 שקל יותר בזכרון עם CL7 במקום CL9? לגבי משחקים או כרטיס מסך - לא חשוב. רוב הסיכויים הם שהמחשב הזה בכלל יריץ לינוקס. האם כדאי לקנות שני דיסקים ולהשתמש ביכולות RAID של לוח האם? אם כן, האם הם צריכים להיות זהים בגודל? מה לגבי ספק? האם הספקים הבסיסיים יספיקו או שמפרט כזה צריך ספק חזק? אם יש מחשב שיתאים לי יותר ובתקציב קצת יותר גבוה זה יכול להי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קוראים לי זיו ואני עוסק בתלת מימד ואנימציה בצורות מאסיביות ביותר (למי שמעוניין להתרשם מאופי העבודות שלי זה האתר שלי - www.zivcg.com ). עד עכשיו עבדתי על מחשב BOXX שקיבלתי כפרס בתחרות לפני כשנתיים, אבל הפרוייקטים שלי תובעניים במיוחד ואני רוצה להשתדרג למערכת שלא תוגבל גם כשאני עובד על סצינות מאסיביות ושרינדורים שלוקחים לי כרגע ימים יקחו שעות. התקציב שלי עומד על 10,000 שח, אולי קצת יותר ... כרטיס מסך אני אקח מהבוקס שלי - ATI FIREGL 7100 זאת ההצעה שקיבלתי - הלוח הטוב והנחשב ביותר בשוק המקצועי NVIDIA MCP55-Pro + IO55 Chipset Tyan S2915A2NRF Motherboard Quad Core מעבדים 2x AMD Quad Opteron DP Model 2344 Processor זכרונות 4x DIMM 1024mb 667 …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נכון להיום יש לי מחשב בן 7 שנים - מפרט שלו: לוח אם גיגבייט DS4 P35 מעבד אינטל E6750 זיכרון DDR2 800 MHZ 4X2GB כרטיס מסך G-force 8800GTS הרדיסק חצי טרה סטה 2 משמש בעיקר לתוכנות גרפיות לעיצוב פנים - סקצ'אפ ואוטוקד. שימש בעבר למשחקים - עברתי לסוני נשרף לי לוח אם.. חשבתי כבר על הדרך לשדרג מעבד וזיכרון - או לקנות מחשב חדש.. או שאולי בשביל השימוש שלי כדאי פשוט לקנות לוח? אשמח להמלצה והכוונה - תקציב שלי לא בשמיים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יש לי כרגע: מקלדת, עכבר כרטיס מסך 3080 samsung 970 evo M2 250GB samsung 870 evo sata3 2TB חשוב אבל לא קריטי: שקט עלות\תועלת יכולת שדרוג עתידית בלי אורות של דיסקוטק יכול להביא מעבד וזכרון מארה"ב בחודש הקרוב. מעבד: נראה שAMD לא נוטה לשנות את הסוקטים של המעבדים שלה ולכן משיקולי שדרוג עתידי ועלות\תועלת כרגע נוטה לכיוון ה https://www.newegg.com/amd-ryzen-9-5900x/p/N82E16819113664 ב 430$ זכרון: https://www.newegg.com/corsair-128gb-288-pin-ddr4-sdram/p/N82E16820236622 כמות מקסימלית כי לא יודע מתי שוב אהיה בארה"ב. 560$ לוח אם: נוטה לכיוון ה X570 על פני ה BM450/550 משיקולי שדרוג עתידי. צריך עצה איך לוודא שהביוס של הלוח יתמ…
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-