ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם, אני מתלבט בין שני דגמים (אני סטודנט...) מחר אני רוכש את המחשב... ההתלבטות שלי בין שני דגמים Lenovo ThinkPad R60e לבין Lenovo 3000 C200 קישור עבור כל דגם: Lenovo ThinkPad R60e http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1908&scat=313&tcat= Lenovo 300 C-200 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=514&scat=313&tcat= שניהם מבוססי כפולי ליבה T5500.. הThinkpad עולה עוד 400 שקל.. ומבחינת מפרט החסרונות שלו שאין קורא כרטיסים (לא משמעותי עבורי).. וHDD קטן יותר.. 60 ג'יגה אבל מצד שני XP PRO (שישודרג ל Vista Buisniss בחינם.. אין לי מושג באמת למה זה יותר טוב..) הC200 נראה פחות מגושם.. ויותר אטרקטיבי.. אך הThinkpad נראה עמיד יותר... מבחינת אמינות לאורך זמן.. ובכלל.. איזה מחשב נ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים ו-4 חודשים קניתי לעצמי מחשב לגיימינג, עכשיו כש-watch dogs מתקרב (והדרישות שלו די גבוהות) החלטתי לשדרג אותו קצת עם כרטיס מסך חדש (עדיף של NVIDIA) ואולי גם תוספת RAM. המפרט שלי הוא: - לוח אם: INTEL Cold Lake ATX DDR3 - מעבד: INTEL Core i5-2500 3.30Ghz - זיכרון: KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 x2 - כרטיס מסך: GainWard GTX560Ti 1G DDR5 - מארז (אם זה רלוונטי): COUGAR-Compucas Midi ATX - ספק כוח: AcBel 750W IPOWER - תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרצת מכונות וירטואליות, משחקים, וגראפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ (תדיר), VMWARE (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.WOW , CSGO , BATTLEFIELD 3 ובכללי משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאיל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו יש לי התלבטות ואני לא יודע מה לעשות . יש לי נייד ישן LENOVO 3000 V100 שהוא בגודל 12 אינטש ויש לי את ה LENOVO IDEAPAD S10E 41875QG שאני רציתי לרכוש אבל ביטלתי ברגע האחרון . יש לי התלבטות היא קשה . הנייד הישן הוא LENOVO 3000 V100 צריך סוללה וגם וינדוס חדש מקורי .זה יעלה בסביבות 500-700 שייח . הנייד החדש שרציתי לרכוש הוא LENOVO IDEAPAD S10E הוא עולה בסביבות 1700 שייח . מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! קיבלתי היום סוללה חדשה לנייד (dell vostro v131) שהזמנתי מ-eBay, וכשהיא התרוקנה חיברתי את המטען. בסמל של הטעינה כתוב plugged in, not charging וכשאני פותחת את המחשב כתוב the battery cannot be identified. יש מה לעשות עם זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - KSP (1050 ש"ח) ABIT IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E - KSP (450 ש"ח) POWERCOLOR X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - KSP (1090 ש"ח) Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II - KSP (300 ש"ח) Teac/SONY 1.44 (Black) - KSP (40 ש"ח) LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black - KSP (180 ש"ח) Kingston 2GB DDR2 667MHZ CL5 - NOA (880 ש"ח) ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU - IQPC (855 ש"ח) סה"כ לתשלום: 4845 ש"ח בעיקרון כבר פתחתי נושא בנידון והוחלט שזה המפרט הנבחר (שיניתי את המארז והספק..) אבל לא היו לי שם חוות דעת ממספיק אנשים והייתי מוכן לקבל עוד כמה, כי בכל זאת מדובר במשהו שנשאר לתקופה ארוכה א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימושי המחשב לעבודה בלימודים עם התוכנות הבאות: rhino 5 -64bit, autocad, revit, 3ds max, photoshop, iilustrator כולל מערכת הפעלה (רצוי ווינדוס7), אין צורך בציוד היקפי, צריך שיהיה שקט=6, אחריות שלוש שנים בבית הלקוח. מתוכנן לקניה מידית .תקציב מוגבל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, watch dogs, וכמעט כל מה שיצא בשנתיים-שלוש הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, המסך הוא 37 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך מפרט עד 4500 שח כולל מסך ורמקולים סבירים ככה ~200-250 שח. חיפשתי במפרטים המומלצים אבל אין שם לגיימר ב4500 אז פניתי לפורום
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שלום למי שקורא פוסט זה. ברצוני לקנות לי מחשב נייד ששוקל בסביבות ה 2 קילו. יש לי כרגע Dell D820 ואני לא מרוצה ממנו. הוא פשוט שוקל יותר מדי! זה סיוט לקחת אותו כל יום לעבודה. מה גם, שלא אכפת לי מהכרטיס מסך כל כך, למרות שנחמד אם תיהיה יציאת DVI. וגם מהמסך לא אכפת לי, אם הוא יהיה 14 גם זה יותר טוב, כי זה אומר שהגודל הכללי יקטן ויהיה יותר נוח, וגם רוב התיקים היפים הם ל 14 אינטש. אני בכלל לא פותח את הנייד לעולם, אני מחבר אותו למסכים חיצוניים, או שהוא יושב על ה docking station שלו, ולא נגעתי בו בחיים פיסית בכל אופן הדרישה היא לגרפיקה, פוטושופ ופלאש, בלי תלת-מימד (אין צורך לכרטיס מסך איכותי). תקציב אני מניח שעד 7 אלף. עדיף פחות אם למישהו יש המלצה טובה. דגש על קל, כי …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם יש כאן מישהו בפורום שכבר רכש את הנייד הנ"ל? אני מעוניין לרכוש אותו, אך מתקשה להבין האם הוא נמכר עם מסך IPS, ובאיזה צבע המקשים של המקלדת. כאן רשום שיש לו מסך IPS, וכאן (אותו מק"ט) לא מצויין שהמסך הוא IPS, וגם מצויין שיש לו כונן DVD, למרות שבאתר של דל נראה שרשום שבדגם הזה אין אופציה לכונן DVD. לגבי המקלדת, באתר אחד יש תמונה עם המחשב והמקלדת בצבע כהה, ובאתר השני וגם באתר של דל יש תמונה של המחשב עם מקלדת בצבע כסף. אני מעדיף את המקלדת בצבע כהה. אשמח לדעת אם מישהו כבר רכש את הדגם הנ"ל ויכול לרשום האם יש לו מסך IPS, ואיזה צבע המקלדת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לבוניי מפרטים אני רוצה מחשב חזק במיוחד למטרת משחקים כבדים סרטים וכו.... (לא צריך כרטיס קול או משהו) אני לא צריך שום ציוד היקפי יש לי מסך 24" תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט למשפחה עם ילד קטן , עם דגש על אחריות ארוכה לרכיבים מרכזיים. אודה לחוות דעתכם על התאמתו לצרכים ושיפורים אפשריים. שימושים: ילד בן 4: עדיין משחק מריו אבל אולי ישתפר בעוד שנה שנתיים. אז כרגע בלי כרטיס מסך, מסתמך על כרטיס OB או מעבד AMD עם יכולת עיבוד גרפית. ההורים : אופיס וסרטים. רמת שקט: 7-8 ציוד הקפי: רמקולים 2.1 + צורב + כולל מערכת הפעלה Win7 ללא: מקלדת ועכבר. הרכבה ובדיקות ע"י החנות. רצוי TMS / RSM תקציב: רצוי 2750 שח מקסימום ניתן למתוח ל- 3000 גג, בבקשה לנסות לחסוך כמה שאפשר ! מפרט מבוסס מעבד AMD: אחריות 3 שנים : מעבד, לוח אם, דיסק קשיח, מארז + ספק, זיכרונות: כל החיים. AMD A6 3500 2.1Ghz 65W HD6530D Socket FM1 Box, יחידות 1 ₪386 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hello and sorry that my hebrew isn't working at the moment lately i decided i need to replace my nearly useless machine with some new beast in my new piece i will need the whole computer, with burner, and a Screen (prefferably 24 inch) no need for mouse or keyboard, speakers or other i will need 8 Gigs ram, this is something im locked on since i will need to provide support and work with multiple systems at a time, also, 2 hard drives, prefferably 750Gigs each +, not 6** sizes because it will be harder to find a replacement, i plan to run a raid array, so please a MOBO that will support it and 2 identical drives. a decent quad core processor, obviously too for the virtual…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שדרוג ב2000 שח מה דעתכם! ברשותי כרטיס מסך cd בארנר ו2 הארד דיסקים מה אתם אומרים על במפרט וכמובן על המחיר לו אם Albatron KX18D Pro II Nforce 2 מעבד Athlon XP 2500 זכרון 512 OCZ 400MHZ DDR + HEATSINK מארז 400W +USB +3 FAN בצבע שחור עם הכנסה מיוחדת של הארד דיסקים ודלת שקופה כרטיס קול o.b בהוספת 120 שח אני יכול להוסיף לוח אם A7N8X DELUXE ASUS כל ההצעה היא 2000 שח אני חייב תגובות! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב נייד דרך איביי (העלות הכוללת משלוח היא 620 דולר, האם אני צריך להצהיר עליו במכס עפ"י החוק? ואם כן איך אני עושה את זה? ובמקרה שאינני מצהיר עליו אילו השלכות יכולות ליהיות? בתודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך הנייד הזה של אסוס? Asus UL31F או בכלל הנייד HP G62-460SJ אני טס היום ואלו שתי הניידים היחידים בתקציב שלי. מה עדיף מהם ואם הם בכלל משתלמים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח פלוס מינוס חריגה של עד 500 למעלה מה שימושי המחשב? עריכת תמונות בlightroom, עריכת וידאו בdavinci resolve, משחקי מחשב כמו BG3, סייברפאנק, ליג אוף לגנדס, פאבגי. האם יש צורך בציוד היקפי נוסף? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב משקלו אורות וכו? אין העדפה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה\אופיס לא נדרש האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה מתי מתוכננת קניית המחשב בעוד כחודשיים פלוס מינוס האם יש בקשות מיוחדות בנוגע ליציאות וחיבורים? לא האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? לא נדרש להוסיף שום ציוד היקפי הערות נוספות: שיהיה מחש…
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב נקנה לפני כמעט 3 שנים , אם זה חשוב הוא לא עבר שום תקלה או תיקון עבר ניקויים עקביים ושמירה. מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU תודה...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב עד 3250 ש"ח. * מטרות המחשב: צפייה בסרטים, משחקים קלים, מעט עריכת סרטים * גודל המסך 15.6'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים מצאתי את שני אלה האם הם מתאימים לי ומה יותר טוב? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15900&txt_search…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יותר מדויק, יש טעם לשדרג ל7 סטארטר בנטבוק אם לא ממש צריכים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב בקצרה טובה לחבר טוב, אני צריך מפרט ולפי בקשתו מבוסס I5, לשימוש בעיקר בייתי שזה אומר הרבה אינטרנט ומשחקים, אמנם לא HARDCORE אבל גם צריך ליבה גרפית שתדע להתמודד היטב עם משחקים חדשים על רזולוציות בינוניות, אני מאמין שהתקציב הזה בהחלט יספיק כמה דברים, המחשב לא יעבור אוברקלוק, ואם כן אז אחד ממש בינוני. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך מקלדת או עכבר, מארז נטו. לצערי אי אפשר לשים מעבד AMD כי זאת בקשתו, כבדו אותה. חלונות 7 מקורי ובגרסא בייתית. אשמח לראות ספקי סיסוניק, כרטיסי מסך חזקים דיו ומארזי גיימינג פשוטים שבנויים היטב ולא צוברים הרבה אבק. הבחור ביקש גם לוח אם אסוס, נו שוין, הצלחתי לבוא עם זה Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט לגלישה ולתוכנה הבאה: http://www.rivhit.co.il/program.html (מחשב די פשוט, שום דבר מעבר). העדפה למעבדי INTEL (מרוב כל המעבדים אין לי מושג מה עדיף) חייב שהיה ווינדוס 7 חוקי + כרטיס רשת חזק (צריך לקלוט ממרחק של 30 מטר דרך קיר). כול השאר נתון לשיקולכם, המחשב צריך להחזיק 3 שנים+ , הוא ישב במחסן (די חם בפנים 30+ מעלות ביום כמו היום). אם יש המלצות למקום שממנו כדאי לרכוש זה היה מצויין (אני צריך הספקה מיידית). תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-