ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה צהריים טובים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש של דל. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל כולל הרחבת אחריות וכולל הכל.. אני מכיר את דל ממחשבים ישנים יותר שקניתי ואני מאוד מרוצה מהם ובמיוחד מהשירות הטכני שלהם. אני מעוניין במחשב שיהיה נפח הארד גדול - מעל 500 ויציאת HD.. ואם כבר אני קונה אני רוצה i5.. כרגע יש לי התלבטות בין הדגם inspiron-n5110-n2410m לאותו דגם רק עם כרטיס מסך שך אינטל (Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD) זה הבדל של בערך 400 שקל.. אפשר המלצה על המחשב הזה ועל הכרטיס מסך? תודה מראש..! [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart C…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד Lenovo IdeaPad S10-3 אני רוצה לראות סרטים (מהדיסק) אני מנסה לנגן עם VLC מדיה פלייר והקלאסיק. ואני רואה רק מסך שחור. הורדתי קודקים. אני לא חושב שהבעיה קשורה למפרט המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע שאלתי על מחשב לגיימינג בסכום של עד 3500, בסופו של דבר קרו דברים ולא קניתי את המחשב. עכשיו שיניתי קצת את התקציב ברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3200 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) המחשב מיועד למשחקים בהגדרות בינוניות 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
[b]Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312[/url] כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) [b]ASUS P8P67-M PRO B3 (P67) - mATX[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14364[/url] כמות: 1 מחיר: 800 ש"ח ( למזומן:776 ש"ח ) [b]2x2GB CRUCIAL DDR 3 - 1333 - CRUCIAL MICRON Original - שניים יותר טוב מאחד[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907[/url] כמות: 1 מחיר: 220 ש"ח ( למזומן:213 ש"ח ) [b]Sapphire ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 - RETAIL[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?pro…
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב, כרגע אני עם מעבד E8400 בעל 2 ליבות בלבד. זכרונות GeIL עם קירור פאסיבי בנפח 4GB לוח Gigabyte EP DS3L המוגבל, למיטב ידיעתי ל- 800Mhz כ. מסך ATI MSI HD4850 מערכת הפעלה 32bit שימושיי הם עריכת וידאו ב- Sony Vegas ו- Adobe Premiere, עריכת תמונות ב- Adobe Photoshop ומעט משחקים (GTA IV וכד'). אני מעוניין לשדרג את המחשב למרובע ליבות עם זיכרונות מהירים יותר ולוח מהיר יותר כמובן ולהתקין מערכת הפעלה 64bit. מאחר והבנתי כי כבר יש 2nd Generation של מעבדי i החדשים ואני לא כ"כ מעודכן מבחינת מחירים ומוצרים, אשמח מאוד לדעת: א. מה הוא השילוש (לוח, מעבד וזיכרונות) המומלץ כיום מבחינת יחס עלות/תועלת סביב מחיר של 2,000 ש"ח? ב. האם יש צורך בשדרוג כרטיס מסך במקרה שלי? תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הT42 שפרמטתי והתקנתי עליו אובונטו. העניין הוא שלא רציתי תמיד להכניס את הsupervisor password אז נכנסתי לביוס , שמתי את הסיסמא שהייתה לי ואז נתבקשתי להכניס סיסמא חדשה אז פשוט לחצתי על Enter פעמיים והופיע לי שה supervisor password מבוטל אבל עכשיו כשאני מפעיל את המחשב, הוא מבקש ממני את סיסמא. הסיסמא הישנה לא עובדת ולחיצה על enter גם לא מה עליי לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10285&perur=2&t=1&c=331 לבין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10432&perur=2&t=1&c=320 שניהם באותו מחיר פחות או יותר, אז איזה עדיף ? (המעבד של ה- Asus הוא מהסדרה החדשה sandy bridge אבל ה- HP הוא בכל זאת i5) ושאלה קטנה נוספץ: איזה מעבד נחשב יותר טוב: זה - Intel Core i3-2310M או זה Intel Core i3-380M תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לאירועי קריוקי, על מה לשים את הדגש כאשר בוחרים נייד לקריוקי? אשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500 ש"ח!!!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אוקיי זהו מפרט לחבר ואני מבקש כאן בעיקבות בערך שנה שלא בניתי מפרטים בעבר בניתי כאן להרבה פשוט אני לא רוצה להטעות אותו או להפיל אותו בחלקים ישנים כי אני כבר לא עקבתי המון זמן אחרי החלקים שיצאו 1 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2000 אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל או כלום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים הכי גבוה שאפשר אני יודע קצת קשה להוציא את זה מהתקציב כנראה שהוא יצטרך להתפשר על משולש ליבה של AMD או משהו אחר CRYSIS COD PORTAL בקיצור ילד ש…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב נייד וחשבתי להזמין מעכשיו מקלדת ועכבר.. דרך אגב אתם חושבים שכדאי לקנות מקלדת? או רק עכבר? חשבתי שזה יהיה יותר נוח עם מקלדת רגילה. בכל מקרה אשמח להמלצה על שניהם.. כמובן שאלחוטי. תודה רבה! שכחתי לציין שהמחשב כל הזמן באותו מקום ולא מתנייד.. ככה שלא צריך משו לנסיעות אלא עכבר פשוט, טוב ונוח שיהיה לו סוללה חזקה יחסית.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שהיעוד העיקרי שלו זה משחקים, בעיקרון לא קבעתי תקציב(אבל שלא ייצא משהו מוגזם כמו 10000 שקל אלא יותר בכיוון של 4000~7000 שקל) בעיקרון שקט חשוב לי אבל לא ברמה שהמחשב יהיה חירשי לגמרי אני לא מתכנן OC ואני רוצה שיהיה מקום לשידרוגים עתיידים בעיקר של הכרטיס מסך והזכרונות אני רוצה שיהיה לי במחשב כונן SSD בנפח 60~120 GB + הרדדיסק של טרה וכרטיס מסך חזק מאוד תנסו לחסוך כמה שיותר ולפגוע בביצועים כמה שפחות
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין xp sp3 על מחשב מיני נייד - hp 110 - 2100. הוא נותן לי הודעת שגיאה בהתקנה רגילה , hard disk cannot be found. המערכת התקנה שקיימת עולה רגיל ללא תקלות, אז כך שזו לא בעיה בהארד דיסק. אני מניחה שזה קשור לעובדה ש- hp חסמה את אופציית ההתקנה. מישהו יודע על דרך אחרת להתקנה. בברכת יום טוב נוית
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולםברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של עד 3500 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) אני אוהב לשחק במשחקי MMORPG אבל בחלק מהמשחקים אני משתמש במספר קליינטים ככה שאני מעוניין להריץ את המשחקים בקלות 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך לא כלול בתקציב, אני רוצה לקנות מסך…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אין שימוש במשחקים, רק סוליד וורקס, 3DMAX ופוטושופ, יש צורך גם בווינדוס 7 ומקלדת. מסך 23" כבר יש. איזור רמת גן תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימוש ביתי במחשב בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט עם עבודת עריכה של קטעי וידאו (חובבני) בתוכנת MOVIE MAKER לכן דרוש מחשב חזק מהרגיל. בנוסף תמיכה בהוצאת תכני HD למסך תואם. תמיכה ב USB3 הרצה של ווינדוס 7 64 ביט (אין צורך ברכישת מערכת הפעלה) אין צורך בציוד היקפי, שקט לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור (6) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות (עדיף אייבורי או קיאספי) איזור מרכז לא מתוכנן שדרוג. נוטה למעבדי אינטל אבל פתוח להצעות. עדיף שייצא פחות מ2000 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי במחשב נייד כרטיס זיכרון 512MB אני רוצה להוסיף זיכרון 1GB. השאלה איזה דגם זיכרון 512MB שנימצא במחשב נייד שלי? רציתי לדעת שהזיכרון 1GB יתאים לזיכרון 512MB, ויעבדו ביחד. איך אפשר לדעת איזה דגם זיכרון 512MB? בתודה מראש מיכאל חג שמח ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו (דל אם זה משנה משהו) והלפטופ נדלק ומיד נתקע ולא עולה. אי אפשר להגיע לSAFE MODE הדבר היחיד שאפשר להגיע אליו זה ה BIOS דרך ה BIOS הגדרתי לו שיעלה את ה DVD והעליתי דיסק איתחול של ויסטה (מה לעשות זה מה שהיה מותקן לו שם) ועשיתי REPAIR זה זיהה שיש בעיה ב startup , עשה תיקון אבל בפועל המצב עדיין זהה והמערכת הפעלה לא עולה. אני חייב להעלות אותה כי יש שם מלא מלא מידע שהוא חייב לגבות. אחרי הגיבוי כמובן שלא תהיה לי בעיה לפרמט לו את המחשב. חייב עזרה, איך לגשת לנתונים ללא פירמוט. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לי סוללה חדשה לנייד. מצאתי את זה בEBAY - http://cgi.ebay.com/NEW-6-Cell-Battery-Dell-XPS-M1330-WR050-PU563-PU556-/400211070792?pt=Laptop_Batteries&hash=item5d2e704f48#ht_1877wt_1248 אני לא יודע אם היא באמת מתאימה היות ורשום שם באדום שאם היה לי לפני זה סוללה של 4 תאים אז זה לא מתאים. הסוללה שיש לי כרגע בנייד היא לא המקורית ככה שאני לא יודע.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב של אייסר. בבית אנימתחבר דרך ראוטר לנטוויזן. בכל מקום אחר שאני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית אחרת, המחשב מזהה את הרשת האלחוטית (ללא סיסמא) עם אות חזק מאוד. כשאני מנסה להתחבר החיבור לוקח זמן ארוך מהרגיל, ואז אני מקבל הודעה שהחיבור unseccessful, ואז מופיע לי limited access, ואני לא מצליח לגלוש או להתחבר למסנג'ר למשל. חשוב לציין שגם בבית מופיע לי. Limited access אבל אני גולש ומתחבר להכל ללא בעיה. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פורום מחשבים ניידים שלום רב , רכשתי לפני כארבעה חודשים מחשב של Hp dv6 pavilion 3130.. מעבד I7 720 וכרטיס מסך של ATI 5650 1g עכשיו אני שומע שהמאוורר עובד ממש חזק ברמות של תעשייה אווירית , ובבדיקת טמפרטורות המחשב עומד על בין 68 ל- 72 מעלות במנוחה (עם חרום פתוח) ובמשחק שבדקתי NBA 2K11 המחשב מגיע ל95 מעלות ואף במקרים מסויימים הגיע לי ל-100 מעלות ונכבה.. האם הדבר נורמלי? מישהו יכול להשיג לי אולי רשימה של מעבדים למחשבים ניידים וטמפרטורות מומלצות? המחשב מונח בדר"כ על שולחן עץ , והוא מגיע למצב שכל הצד השמאלי של המחשב רותח.. תיקון : במשחק DEAD RISING 2 הטמפרטורה מגיע בכל הרבעת המעבדים ל- 99 - 100.. תודה רבה מראש.. =]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב שישמש בעיקר לילד בן חמש למשחקים: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד2K * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לילדים גם בתלת מימד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ידוע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) כן הכול 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציי…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 אלף ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה אני רוטשילד .. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושעיבוד חלק על הגדרות גרפיות גבוהת א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני ישתמש במחשב רק למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הוא DELL 2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים כמו call of duty black ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמו…
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הי, אז, כאמור, התקציב שלי הוא 3,300. אם התמורה לכסף גדולה, אפשר להעלות ב-100-200, אבל לא יותר. רזולוציית המסך הקיים היא 1680X1050. שקט לא עקרוני, אבל שלא יהיה טרקטור. אז נניח 4-5 מתוך 10. אין צורך במע' הפעלה, אבל כן בהרכבה. עדיף לשמור על אפשרות שדרוג, אבל לא אם זה פוגע במפרט הנוכחי. ובקשה קטנה - אם אתם יכולים גם להסביר את השיקולים מאחורי המפרט בכמה שיותר פירוט זה יהיה מצויין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לא ניתן לחרוג מהתקציב של 3700, ויש עדיפות לחיסכון כך שהמחשב יעלה באיזור ה3300... השימושים - לראות סרטי FHD, גיימינג, תכנות במאטלאב וויז'ואל סטודיו. המחיר לא צריך לכלול ציוד היקפי השקט לא כל כך חשוב, בדירוג 3 מ10. שלא יישמע כמו טרקטור, אבל לא צריך שיהיה חרישי. לא מתוכנן OC. יש צורך בהרכבת המחשב אך לא בהתקנת OS. אני מתגורר בחיפה. אני מעוניין בלפחות 1TB בהארדיסק. השדרוג היחיד שעשוי להתבצע הוא הוספת זיכרון. רק מעבדי אינטל! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לפני כשנה פורסם שהמעבדים האלה היו תוקעים את המחשב או משהו בסגנון ולכן יש העדפה לקנות I5 האם יש עדיין את הבעיה הזו או אחרת , או שאפשר בשקט לקנות I7 (הישן) אם משיגים אותו במחיר נמוך היום ? מטריד אותי השרשור הזה שמצאתי על המעבד ומחשב 1557 של דל האם הבעיה רק במחשבי דל או בכל מחשב עם מעבד I7 ??? ? http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19303691.aspx?PageIndex=45 וגם על מחשבי HP http://celebs.walla.co.il/?w=/21/1580260/ בעיות רבות במחשבי HP עם מעבד Core i7 של אינטל מאת: שירות "הארץ", הארץ יום ראשון, 27 בספטמבר 2009, 16:18 הוסף תגובה גירסה להדפסה פורום התמיכה של HP מוצף במאות הודעות של משתמשים נזעמים, שסובלים מבעיות של קפיאה במחשביהם החדשים, המצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-