עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Enn0L,

שלום לכולם, מבקש המלצה עדכנית למפרט לגיימינג נטו באזור ה-5000 ש"ח. חשוב לי מאוד מאוד שהמפרט יריץ באופן חלק את כל המשחקים הכי חדשים שקיימים היום כולל משחקים שייצאו בשנה הקרובה על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות, עם כל הפילטרים ורזולוציה FULL HD. אני קונה את המחשב הזה נטו לגיימינג, רק שיריץ את הכול כמו שצריך, לא מעניין אותי אם הוא מרעיש או לא, איך הוא נראה וכולי. כמובן, חשוב שיהיה מקורר באופן טוב וכל דבר אחר שמשפיע על חיי המחשב. לא רוצה לבלות את חייו בתיקונים... אבקש את המפרט מ-TMS אם אפשר - נטו נוחות, קרוב לי לבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי - אפשר עד 1…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by VegansXe,

מה ההערכה שלכם? מדובר על HDD של Hitachi 1TB 32MB קאש SATA2 7200 RPM תודה

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by mmzda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים ביותר BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

4. שלום, אני מחפשת להחליף את המחשב הנייד.. הדרישות שאני מחפשת במחשב הן שיהיה קל עם זמן סוללה ארוך של 6-8 שעות ומסך בגודל של 13-14 עדיפות לדל או חברה אחרת שמספקת אחריות טובה (רצוי 3 שנים) המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ולעבודה עם אופיס רצוי כונן dvd צורב אבל על זה אני מוכנה להתפשר.. תודה, אלונה

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by cobmetal,

שבת שלום ! אני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה באינטרנט ויריץ סרטים, המחשב יהיה במטבח לכן אני מחפש מארז שוכב , התקציב הוא בסביבות ה1500 - 2000 ש"ח , עברתי על מדור המפרטים אבל כולם היו עם מארזים עומדים. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by erezb84,

שלום לכולם, לאחרונה אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים, הדרישות היו: עלות - סביבות 4000 ש"ח. שימוש - בעיקר לימודים - מסמכים, אופיס, אינטרנט וכו'. מסך - 13-14". כונן דיסקים - לא חובה. משקל - עדיפות לכמה שיותר קל. לגבי שאר הפרטים הייתי דיי גמיש. דיי נסגרתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823487 והייתי שמח לשמוע האם בעלות של סביבות 4000 ש"ח אני יכול למצוא מחשב נייד טוב יותר? או מומלץ יותר? המון תודה!

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by ZamaDerp,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA V, BF3, AC2/3, MAFIA 2, MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  8. * מטרות המחשב? : תכנות , צפיה בסרטים, MATLAB, הרצת תוכנות סימולציה, עריכת סרטים וכו' שיהיה מהיר וחזק.. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות (אפשר להתפשר במידת הצורף גם על 5+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב ? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או DELL (אפשר גם חברות אחרות עם אחריות של 3 שנים) חובה: I5 מהסדרה IVY BRIDGE, מסך מט. …

9. Started by ElishaBar,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  10. שלום אז ככה,בסה"כ המחשב מספיק לי אבל בסרטי hd אני מרגיש שהוא ייצטרך שדרוג בקרוב האם שווה לי כבר לקנות מחשב חדש ? (למשל דוגמת המחשב עם מעבד i3 של אייבורי:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020 שיעלה לי ללא הארד דיסק וצורב(שאני אעביר מהמחשב הנוכחי שלי ) כ1200 ש"ח) או שאולי רק לשדרג כרטיס מסך ? ואם כן לכמה עוד שנים הוא יישרוד לאחר השדרוג לצרכי אופיס וסרטי full hd ?? והאם המחשב הנ"ל מאייבורי יספיק לי לצרכים בסיסיים של אופיס וסרטי full hd נניח ל4 שנים הקרובות ?? המפרט שלי כרגע : לוח אם : msi g31m3 מעבד : E2200 intel מארז : פשוט של אייבורי ספק : ezcool - מאייבורי -ספק זול של 300 וואט לא אמיתיים אני מניח זכרון : 3gb 800mhz ddr2 כ.מסך : geforce 8400 gs תודה רבה מ…

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  11. שלום, אני מבקש מפרט מחשב ל-HD וגיימינג עד 5000 ש"ח (כולל מסך) באזור קריות. קיבלתי בעבר מפרט שהבאתם לי של TMS אבללאחר ששקלתי מחיר לעומת העובדה שאין להם סניף באזור חיפה-קריות החלטתי שאני מעדיף לא להסתכן. אם אפשר להביא לי הצעה מחנות שיש לה מעבדת שרות בקריות (אפשר גם חיפה) אודה לכם מאוד. הנה הדרישות של המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום עוד 500 שקל, אם ההבדל בביצועים יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור תכני HD אך גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by Guy1,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3800 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ToyMan,

תודה לכל מי שעזר.. האשכול לא רלוונטי יותר פתחתי חדש אחרי שהתאפשר לא לקנות כונן דיסקים וכונן קשיח

14. שלום לחברי הפורום! מעוניין בהמלצתכם למחשב נייד לצורכי פנאי - בעיקר אינטרנט וסרטים. (לא משחקים!) אלה המאפיינים העיקריים, לפי סדר החשיבות היורדת: משקל: נמוך ככל הניתן, לא יותר מ-1.8 ק"ג (ועדיף מתחת ל-1.5 ק"ג) גודל מסך - גדול ככל הניתן, ולא פחות מ-11.6" מעבד - רצוי אינטל. גבולות גזרה: לא Atom; ולא Core ix. רצוי פנטיום או סלרון (Sandy Bridge או קודם). ממשקים - נדרש HDMI, Bluetooth אחריות בינלאומית - לא נדרשת. אולם רצויה אחריות ממושכת (3 שנים) ע"י היבואן הרשמי. חברה - עדיפות לחברה גדולה המתמחה במחשבים ניידים. זמן סוללה - אין דרישה מיוחדת לזמן סוללה ארוך (שקע חשמל קרוב בד"כ), אך שלא יפחת מ-3-4 שעות (במצב גלישה). כונן קשיח - אין דרישות מיוחדות לגודל או למהירות (מספיק 5400) כונן…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15'-13' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם אפשר אז גם USB3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הערות - המחשב חייב להיות בצבע לבן - לפחות 4GB RAM - המחשב מיועד לסטודנטית לשימושים משרדיים וצריך להחזיק כל התואר, אין חובה להשתמש בכל התקציב - אין הגבלה על גודל המסך אלא על המשקל - רצויה אחריות של שלוש שנים, …

16. Started by ahabal,

היי חברים, נתחיל מזה שכמו הכינוי שלי אני לא מבין כלום במחשבים. אבל אחרי שנמאס לי מהמחשב מהבר מצווה ולכבוד שחרורי מהצבא אני רוצה להתפנק במחשב חדש כולל הכל (גם רמקולים, מקלדת וכל זה). אז ככה, השימושים העיקריים שלי במחשב הם האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט, פה ושם תוכנות כמו פוטושופ, ומשחקים בסיסיים מאוד (כמו פיפא, מנג'ר וכו'). חשוב לי לציין שוב שאני לא מבין יותר מדי ולכן אני סומך ב-100% עליכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, אני לא לחוץ אבל רק אשמח אם תציינו לי מה אני מרוויח בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? מוזיקה, סרטים, תוכנות ומשחקים בסיסיים (פיפא, מנג'ר), לגבי הגדרו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dropc,

ASUS U31SD-DH31 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230184 1. אני לא מצליח להבין מהמפרט, איזה לוח-אם מותקן במחשב? 2. כ. מסך NVIDIA GeForce GT 520M הוא סטנדטי או פשוט מידי? האם הוא חלק מהמעבד\לוח-אם או כ. בפני עצמו? ואיך ניתן לדעת זאת? 3. אני מעוניין לשדרג ל8GB, משמע צריך המלצה לסטיק תואם למחשב הנ"ל של 4GB. איזה חברה מומלצת? חשוב שיתאים כמובן לחיבור: Slots: SO-DIMM 204-Pin Type: 1333MHz DDR3 SDRAM עדיפות לחנות אמינה במחיר סביר סביב ה-100-150 ש"ח עם משלוח. תודה.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by (G),

אני צריך המלצה למחשב נייד לד'גיי. הכיוון הוא לנייד עם מסך '13 ודיסק קשיח גדול\מקום ל-2 דיסקים קשיחים אם קיים. בסביבות 3500 שקל. מחשב שיהיה מספיק חזק לבצע עריכות, מיקסים וכו... תודה.

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by sabarula,

אני רוצה לקנות מחשב נייד, בעיקר למטרה של העברת מידע (USB 3) וצפייה ב-HD, עם חיבור לטלויזיה. אני רוצה מעבד i5, וחשבתי לשדרג אותו. הבעיה שאני מתקשה להבין באיזה רכיבים שווה להשקיע, ובמה אני לא ממש אשתמש. רציתי לשאול לגבי: כונן קשיח, זכרון, המעבד וכרטיס מסך. כונן קשיח לאיזה שימוש כדאי לקנות כונן 7200? האם זה משפר משמעותית את הביצועים? אולי עדיף לקנות SSD 5400 באותה מידה? זיכרון ה- 4GB הסטנדרטי מספיק? או שיש טעם להוסיף בתקווה שזה יגרום למערכת הפעלה להיתקע לעיתים יותר רחוקות? מעבד מה שבאמת בלבל אותי יותר מהכל זה שקראתי פה בפורום שמישהי כתבה בתגובה ל-3 המלצות שכללו מעבד i5: "הייתי מעדיפה דווקא מחשב עם מעבד מהדור החדש..." שאלה ראשונה איך אני יכול בכלל לבדוק אם המעבד הוא …

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by proview,

אני רוצה לקנות מחשב והחברה שאני רוצה לקנות נתנו לי את המפרט הזה מה אתם אומרים מעבד:INTEL I5 3470 1155 לוח אם:GIGABYTE GA-H77 D3H DDR3 1155 ספק כוח:ENERMAX NAXN 550W מארז:COOLERMASTER SILEO 600 גוף קירור: ZALMAN CC9ZY I3 I5 I7 זכרון: KIMGSTON KVR 5G DDR3 1600MHZ דיסק קשיח:WD 1TERA צורב :DVD SUMSONG כרטיס מסך:GAINWARD GTX660 2GB DDR5 PCI המכיר שלהם הוא 4600 זה מחיר שווה למפרט ? יש חלקים לא טובים כמו הקירור או הספק שאני לא מכיר את החברה שלהם המחשב מיועד לגימינג כבד כמה crysys bf3 wow far cary skyrim כל תגובה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by Mr.Someone,

שלום, חבר שלי ביקש שאתייעץ עימכם בנוגע לרכישת מחשב עבורו, התקציב שלו למטרה זו הוא: 6000 ש"ח אך הוא מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח אם ה"קפיצה" הזו במחיר אכן משפיעה על טיב המחשב שיקבל הוא מתלבט בין ALL IN ONE לבין נייד , חשוב לו שיהיו כמה שפחות כבלים שניתן+ מסך איכותי או אפשרות לחבר לטלויזיה + איכות סאונד גבוהה (פלוס עקרוני- אפשרות לשבת במרחק נורמלי מהמחשב בזמן העבודה) +(במקרה של נייד) מעדיף מקלדת מלאה דרישות שהחבר העלה לפי השאלון סטיקי שלכם: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס (עם כמה שיותר טאבים פתוחים)), משחקים (בינוניים מידי פעם - זאת אומרת שתיהיה אפשרות להריץ אותם אבל זה לא הדבר הכי קריטי שנדרש (רוצה להריץ משחקים לא על הדרישות הכי גבוהות אבל שגם לא יראה כמו מיינקרפ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה נוחה ומהירה בלייטרום ושיהיה זריז באינטרנט ואופיס אבל מה שבאמת חשוב זה הלייטרום אני מצלם עם מצלמה שמוציאה פלט בגודל של 25M 3. אין צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? תלוי אם זה מתאים לשאר המפרט: יש מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alinagusin,

שלום, לאחר מס' שנים שהנייד שלי שירת אותי נאמנות, הוא הלך לעולמו.. ואני עומדת בפני רכישת מחשב חדש, אני לא מבינה במפרט כל כך, אז אשמח לעזרתכם אני עובדת המון במחשב, רוב העבודה שלי היא במחשב, אבל מסתכמת באופיס ומיילים בעבודה שלי אני מאוד ניידת (אין לי משרד קבוע) ויש לי בעיות גב, לכן צריכה מחשב קל משקל עד כמה שאפשר, ודק שנכנס לתיק בקלות גודל המסך שמתאים לי הוא 11.6 אינץ אני צריכה מחשב יציב, אני נכנסת עוד שנה ללימודים באוניברסיטה וצריכה מחשב שיוכל להחזיק עכשיו כמה שנים אבל, וכאן המלכוד, התקציב שלי הוא דל, אני מוכנה להשקיע עד 3000 שח, במקרה חריג אוכל להוסיף עוד כמה מאות אבל מעדיפה שלא. אשמח מאוד לעזרה! מודה לכם מראש

24. Started by lior69961,

שלום. אני שואל בשביל ידידה - נשפך מים על המחשב הנייד (בן 3 חודשים סך הכל..) ובמעבדה זיהו קורוזיה בלוח אם + מקלדת. האם הגיוני שעלות התיקון 1000 שח? תודה למשיבים. ליאור.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ולהרכיב את המפרט החזק והאיכותי ביותר הניתן להרכיב עם תקציב זה!!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כגון אינטרנט ואופיס ורצוי שתהיה למחשב יכולת ביצועית סבירה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד לתוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רזולוציית FHD ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.