עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iyehuda,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, וסרטיפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני דל בתקציב וצריך לקנות מחשב שיספק לי את הדברים הבאים : 1. מהירות מחשב (לא מהירות שיא אבל מהירות שמספיקה וסבירה מאוד). 2. שימוש ביתי - אינטרנט : גלישה באתרים, לשמוע שירים, להוריד שירים וסרטים.. 3. למשחקים.. והשאלה העיקרית האם המפרט הבא מתאים בשביל שאני אשחק במשחק פרו אבולושיין סוקר 5-7 ? האם המחשב הנ"ל יספק לי את הדברים שרשמתי למעלה ? פשוט המחיר הזה ממש טוב לי (מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים יש לי). תודה רבה לעוזרים. * נוסף בעריכה : במידה ותוכלו להרכיב לי מחשב מחנות (בצפון חיפה והקריות) אני אודה לכם.. כי לפי התגובה שהגיבו לי דרך העיתון אני לא אמצא מציאה.. תודה

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  3. הסבר - יש לי שני מחשבים, אשר אחד משמש למשחקים (AMD3800 X2) השני הוא P3 אשר מחובר רצוף לאינטרנט ומשמש להורדות בלבד. מחשב הP3 הישן שלי שווק חיים סופית אתמול (לאחר 6 שנים של פעילות רצופה) ואני צריך להחליף אותו. אני רוצה להשקיע את המינימום שבמינימום, הרי לא משנה איזה מפרט ארכוש היום הוא יהיה טוב יותר מהמחשב הישן (שהספיק בהחלט למטרותיו). המפרט הזול ביותר שמצאתי עד כה הוא באייבורי 975 ש"ח לSEMPRON 2800, מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by Nirdr27,

*התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך, הדגם שלי הוא (u400 pro -12p) עכשיו, אני רואה בכרטיס מסך Mobile intel 965express chipset family... כשבעצם בדגם שלי אמור להיות GMA X3100. ה-965 זה אולי שם שקול או משהו? או שקיבלתי משהו מסריח במחשב? =\ *אני רוצה לחבר את המחשב דרך הכבל של המודם שאני משתמש בנייח. הורדתי כיביכול את כל הדרייברים מאתר טושיבה, אך עדיין, אין שום זיהוי כאשר אני מחבר למחשב. ובעיה נוספת שאני לא יודע למה היא קשורה, אני נכנס לאתר ADOBE להתקנת FLASH PLAYER, ועם הכניסה לעמוד ה-FP אני מקבל הודעה מאוד מעודדות: "המערכת שלך לא נתמכת בפלאש פלייר" *שאלה נוספת שנזכרתי בה עכשיו, עברית. התקנתי מקלדת עברית בוויסטה, אך יש תמיכה מאוד דלה בפונטים העבריים, ב-FF לדוגמא אני מקבל מין פונט מוז…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mosheva,

שלום, המסך שלי כל כמה שניות קופץ עשיתי חיפוש בגוגל וללא מצאתי פיתרון לבעיה... מצאתי באתר של HP את המידע הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01881110&product=4041668〈=en#N667 האם זה אומר שאני צריך להחליף מסך? במידה וכן האם מישהו מכיר מקום זול לקניית מסך...? (אני ירכיב את המסך...) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Drogba,

יש לי פה מפרט שהורכב מ-Memory PC ועוד מסך מ-KSP . סה"כ 6,000 . אתם מוזמנים לתת את דעתכם , ואולי להמליץ לי על משהו יותר טוב . Memory PC Gigaybyte GA-K8NMF-9 nForce4 4X Motherboard ¤460.00 1 ¤460.00 Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 2 ¤540.00 Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk 1 ¤1,050.00 Hitachi 160GB 7200 8MB Buffer Sata II 1 ¤470.00 Sony DVD-Rom 16x48 Bulk DVD 1 ¤130.00 הרכבת מחשב במעבדת החברה 1 ¤120.00 ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice 1 ¤1,010.00 Logitech Deluxe Keyboard Black Hebrew OEM 1 ¤80.00 Genius SP-P100 Black New Design 1 ¤59.00 Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU 1 ¤445.00 מחיר מוצר ¤4,364…

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  7. שלום לכולם. אנחנו צריכים את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. 12-13.3 אינצ' מחיר- עד 4500 ש"ח אחריות לשנתיים-שלום חיי סוללה יחסית ארוכים משקל - עד שני קילו שני רמקולים, עדיף עם יציאת HDMI מסך לא מבריק די אהבנו את ASUS UL30. מה שהפריע - טצפד בעייתי לפי תגובות ומסך מבריק, פלסטיק שחור מבריק. די תקועים בבחירת הנייד. נודה לכם על המלצות.

8. Started by Crazypineapple,

היי חברים תאני סטודנטית שמחפשת מחשב נייח, ממש אשמח לעזרתכם כולל המלצה איפה לקנות אני מחפשת מחשב, אין לי מסך, צריכה ווינדוס חוקי. השימוש העיקרי יהיה עבודה בוורד, מצגות קריאה וחיפוש בספרים של אלפי עמודים בpdf חייב להיות מהיר! זה הכי חשוב לי! רצוי כמה שיותר שקט, אין עדיפות לגודל... תודה!!!!!!!!!! ענקית !!!! אני עוברת ממקבוק וחיבת את עזרתם אז אם למישהו יש עצה טובה וארוכה ואין לו כח לכתוב אני אשמח להתקשר אליו

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by haim1440,

מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות‏ DDR II 667 1GB Kingston כרטיסי מסך‏ Sapphire (ATI) X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E כרטיסי קול‏ C-Media CMI 8738 5.1 (PCI) דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ FLOPPY Teac/SONY 1.44 מסך Samsung 971P צורב LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  10. שלום אחותי שאלה אותי איזה מבין שני המפרטים הבאים עדיפים , אני לא מבין גדול אז החלטתי להסב את השאלה הזו אליכם l‎ ‎R580-JS01IL ‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (DDR3 / 2GB x 2)‎ ‎ HD‎ ‎500 GB (5400 rpm S-ATA)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' LED HD (1366 x 768) 16:9 Gloss‎ ‎ GPU‎ ‎nVIDIA GeForce GT 310M (Ext. Graphic), 512MB Dedicated gDDR3 (Ext. Graphic)‎ ‎ Optical Device‎ ‎Super Multi Dual Layer (S-ATA)‎ ‎ Network Card‎ ‎ Gigabit LAN ‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11bg/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ Yes‎ ‎ Integrated Camera‎ ‎ 1.3 MP Web Camerara‎ ‎ Speakers‎ ‎3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2) ‎ ‎ Sound‎ ‎ HD (High Definition) Audio ‎ ‎ Sound Effect‎ ‎ SRS 3…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי פה אז תרחמו עלי. אני רוצה להרכיב מחשב. השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט סרטי HD ואני מריץ הרבה את תוכנת הGNS3 (למי שלא מכיר זה תוכנה שמאמצת מאוד את הCPU) אני לא קונה מחשב כל שנה לכן אם יש צורך אני יוסיף כסף על טכנולוגיה שתיהיה שימושית בעתיד כגון USB3. מעבד: בעיקרון אני רוצה את ה 930 i7 אבל בהרבה מקומות ראיתי שחבל על הכסף וכדי ללכת על הi5 מה כדי? לוח אם: חשבית ללכת על GA-X58-USB3 בעיקר כי הוא היה הכי זול שמצאתי זיכרון: התלבטות בין 6G ל 4G, כמו כן איזה חברה כדי ואיזה תדר. ספק: מה כדי? איוורור איזה מערכת איוורור אני צריך? את כל זה אני מרכיב בתוך מגירת עץ עם פתחי איוורור אז אני לא צריך מארז, ואת כל שאר הרכיבים כבר יש לי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  12. אני מחפש נייד קטן וזול שיהיה בסלון לצורך מולטימדיה וגלישה באינטרנט דרך המסך. תקציב - נמוך ככל האפשר. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ועמיד למרות המחיר הנמוך. כמו כן חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול שיתמוך ב-5.1 (אם אין דבר כזה בניידים, עדיף לקנות חיצוני?) אם בתקציב דומה, אוכל לקנות מחשב נייח לסלון ולקבל תמורה טובה יותר לכסף, אשמח לדעת. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 24" 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by view,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני לא סגור אם זה יהיה למשחקים אבל נגיד משהו כמו פיפא 11. * גודל המסך?לא משנה כל כך משהו נורמלי.. * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 4 שעות ללא טעינה ..זה בקשה גדולה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI כן. * בלוטות? אם אפשר לדעת מזה נותן לי אני ישמח כאילו העברת קבצים ? אם לא מעבר לזה זה לא משנה לי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320.. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני חושב שאם אני קונה בארץ אז לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. אם אפשר אני ישמח גם להצעה של עד 2000 שקל מחברה מחול לקניה מחשב מח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אוי וי זמיר איזו פדיחה סוף סוף אחרי כמה שנים אני סוף סוף מחפש מחשב בשבילי. זה כנראה כל כך קל להמליץ על כך וכך ללקוחות ולשכנע אותם ללכת על זה ולא על זה אבל כזה מגיע למפרט בשבילי, אני לא מוצא. מצד אחד יש תקציב של 2000 ש"ח בלבד. מצד שני זהו מחשב שצריך לשרוד שנים הרבה, המחשב הנוכחי שלי בן 5 וחצי שנים ועדיין משרת אותנו כמו פנתר.(פנטיום 3 450 MHZ עם 256MB זיכרון ודיסק 20GB . הסיבה להחלפה, חוץ ממימון ממקור לא צפוי היא בגלל תקלה קטנה שקרתי לי בשבת כשנשרף לי לוח אם במחשב שמשמש לי מעבדה ואמור לשמש גם בתור מסך לצפיה בסרטי תינוקות לקטנטונת. הרעיון הוא לקנות חדש לשימוש יומיומי ואני אקבל את הנוכחי למעבדה ולסרטי תינוקות. החלקים היחידים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, זכרון ומארז+ספק. לגבי כר…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by Volante,

שלום אני קצת נוב אבל יש משו שמציק לי מהבוקר.אני בודק לי על לפטופ מסוג מסויים שראיתי בחנות, ושם אמרו לי שהוא בעל מאבד intel core 2 duo. עכשיו אני בודק לי בכל מיני חנויות באינטרנט ובחלק מהחנויות מצויין שהוא בעל מאבד Intel Core Duo. האם יש הבדל בין השניים? כי אני זוכר שיש dual core ו-core 2 duo. אז מזה intel core duo? כמו intel core 2 duo? אני סתם אוכל סרט או שיש הבדל שאני צריך להיות מודע אליו? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by orenco,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין למה לקנות משהו שאני לא אשתמש בו לדוגמא כרטיס ממסך שתומך ברזולוציה גבוהה מ-1920 על 1080 אבל חוץ מזה על האיכות אני מעדיף שלהתפשר כמה שפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני חובב סוני ויש לי סוני3 אבל על המחשב אני משחק עם חברים או משחקים שקיימים רק למחשב, כרגע מדובר ב- League of legands ו-Starcraft אבל אאני רוצה שהוא יריץ גם משחקים עם דרישות יותר גבוהות באכות טובה, אז בקיצור, שהמחשב יעמוד בדרישות השוק של היום בכדאי להריץ משחקים על איכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד מדגם Gigabyte w566n וכרטיס מסך nvidia gforce 8400m gs. הוא נתקל בתופעה הבאה (ראו קישור): http://i.imgur.com/gKRob.jpg הוא ניסה להתקין את הדרייברים העדכניים של nvidia וכמובן שזה לא עזר. כמו כן הוא מדווח שזה לפעמים מרצד. בנוסף לפעמים בניסיון להעלות את חלונות הוא נתקע באמצע ורק לאחר המתנה מסויימת (כאשר המחשב כבוי), ניתן לשוב ולהדליק את המחשב מחדש. עושה רושם שהכרטיס מסך נדפק מהחום ואולי עוד כמה דברים. מה כדאי לו עוד לבדוק לפני שהוא שולח אותו למעבדה? ולאילו מעבדות אמינות כדאי להפנות אותו עם המחשב הנ"ל? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Burkey,

שלום, אני צריך בבקשה מפרט מחשב בתקציב של בערך 3500-4000 ש"ח ( לא כולל מסך וציוד היקפי ). המחשב צריך לכלול את הדרישות ( שימושים ) הבאות: 1. מערכת הפעלה: כרגע הוא יריץ XP, אבל שיהיה חזק מספיק להריץ גם ויסטה אם צריך ( יהיה חזק גם ל - 7 ? ) 2. עבודה משרדית כוללת: אינטרנט, אופיס, תוכנות מתמטיות וסטטיסטיות ( MatLab, SAS, SPSS,... ), וקצת תכנות ( Visual Studio 2008 ). 3. שימושים נוספים: צפייה בסרטים מדי פעם, משחקים - לא הרבה, אבל מדי פעם איזה משחק או שניים ( Championship Manager, Flight Simulator, Red Alert 3 ). בעיקרון לא צריך כרטיס מסך חזק לגיימרים, אלא סתם משהו עם DirectX 10 שיכול להריץ משחקים מודרניים בצורה סבירה. 4. OC = אין צורך 5. חשוב לי שיהיה שקט וקריר אם אפשר, וחשוב לי…

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by רון אלקבץ,

שלום אני מעניין לרכוש מחשב פשוט לאופיס, זום ואינטרנט. תקציב עד 1300 ש"ח. זה המפרט שחשבתי עליו: AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box לוח אם Asus PRIME B450M-K AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב Transcend 4GB 2666Mhz DDR4 CL19 X2 Transcend 110S TS256GMTE110S SSD NVMe PCIe Gen3 x4 - נפח 256GB מארזים: [url=https://ksp.co.il/?uin=42361]מארז מחשב כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מחיר החבילה: 1278 שקל מה אתם חושבים על הספק שמגיע עם המארז? האם יהיו איתו בעיות בעתיד?

21. שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה גרפית עם תוכנות כגון פוטושופ, AVID ו-AUTOCAD. כמובן לשימוש גם ביישומי אופיס ולגלישה באינטרנט. חשוב גם עמדת עגינה (docking station). מסגרת התקציב היא עד כ-7500 שקלים לערך. אם קיימים בשוק מחשבים זולים מתקציב זה אשמח לשמוע חוות דעתכם. תנקס...

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  22. תודה לכל הפעילים בפורום שעצתם עזרה בבניית המפרט. להלן מה שהתגבש, אשמח לפידבק אחרון לפני קנייה: 408 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box AMD1137 379 1 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 31542 365 1 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 VS2GBKIT667D2 38 1 קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY SMRW620B 34 1 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB S144B 293 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B 300W 6A19B 180 1 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (צבע:שחור) SH-S183L 257 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 1600AAJS 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 9 פריטים 2,033 ¤ סכום כולל מע``מ תודה

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  23. שלום, אני צריך מחשב חדש לעבודה משרדית בעיקר. השימושים הם גלישה באינטרנט, עבודות באופיס ואולי פה ושם משחקים ( בסגנון פיפא לא יותר..) אין לי צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבה של המחשב. אין צורך בשום ציוד היקפי. חשוב רק שהמחשב יעבוד בצורה חלקה ולא יזחל לי.. תודה.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by IDAN AMRAM,

מחשב עתיד להרכש בארץ. שימושים עיקריים של סטודנטים, לצורך לימודים, גלישה, סרטים. צריך לקחת בחשבון שזה המחשב שישמש אותי בלבד. לא יהיה לי מחשב נייח בנוסף ככה שהוא צריך להיות מספיק לשמש כמחשב ראשי. * 14-15.6" אמרתי שזה אמור לשמש מחשב ראשי אז עדיף שיהיה מסך יחסית גדול. לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * גביי רזולוציה - כמה שאפשר במסגרת התקציב * שיהיה נוח להסתובב איתו תוך כדי הלימודים מבחינת משקל * זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשר. לא 3 שעות אלא עדיף יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד הרגילות: רשת, HDMI וכו' לא עולה לי משהו מיוחד בראש * Bluetooth? אם אפשר למה לא, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נראה לי שSSD קצת יומרני בתקציב כזה למרות שהייתי רוצה אז אם לא זה אז …

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by koby100,

מפרט למחשב ב - 3000 ש"ח. שלום חברים. אני צריך להרכיב לאחותי מחשב חדש. הדרישות: 1> המחיר הזול ביותר (עד 3000 ש"ח) 2> רכיבים שאינם זבל. מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרנט, וצפיה בסרטים (DVD ואחרים) קניתי בעבר בזיגזג והיתי מרוצה. שיטוט באתר שלהם העלה את המפרט הבא : Gigabyte 7NF-RZ (nForce 2) - ATX ¤ 394 AMD Sempron 2200+ 333FSB - RETAIL ¤ 328 TWINMOS SO-DIMM 256MB DDR 333 ¤ 292 Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8 - BULK ¤ 285 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ¤ 380 iLITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE ¤ 200 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ¤ 203 ViewSonic CRT 17" E70 - E2 Series ¤ 678 ס"ה 2760 האלטרנטיבה היא קניה מ KSP, שלהם יש מערכת מורכבת ב 2380 ש"ח: כול…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.