עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש לקנות מתנה בשביל חבר שבמילואים, אין לו שימוש מיוחד מדי במחשב (סטונדנט לרפואה) אבל אשמח למצוא משהו שיחזיק באופן טוב צפייה בסדרות וסרטים, ושיהיה נוח לשימוש משרדי. ראיתי פה בפורום המלצה על https://ksp.co.il/web/item/251685 האם הוא טוב ביחס למחירו? מה היתרונות והחסרונות שלו?

2. שלום לכולם, בעקבות כמה שיחות עם חברים, יצרתי קשר עם פנדה והצעתי אופציה לקנייה קבוצתית של זכרונות למחשבים ניידים. לאחר מספר מיילים נענתי לחיוב והצעת המחיר שלו היא כזאת: זכרונות KINGSTON יבואן רשמי תגה 667 - 109 שקל 800 - 115 שקל זכרונות SAMSUNG 119 - 667שקל 800 – 129 שקל זכרונות OCZ 120 - 667שקל המחירים מדברים על סטיק אחד, של 2GB, במהירויות הנתונות לעיל (למי שלא הבין מדובר על DDR2). כמובן שאפשר להזמין כמה סטיקים שרוצים לאדם, אם אתם מכירים אנשים נוספים שצריכים או חושבים על זה, מציע לכם לומר להם את זה (אם בא לכם תבדקו בזאפ, ותגלו שיש הפרש מחירים די גדול בין ההצעות). מבחינת איסוף הסטיקים, יהיה ניתן לאסוף בכל אחד מהסניפים שלהם, בהנחה שלא יהיה מדובר על בן אדם א…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין באמת תקציב מוגדר, אבל לא רוצה לבזבז כסף סתם. 2. מה שימושי המחשב- עבודה משרדית, לימודים, אופיס וצפייה בסרטים דרך הטלוויזיה שבחדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, אולי יהיו תוכנות שאשתמש בהם במהלך התואר אבל זה לא אמור להשפיע על כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - full hd מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בגרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעשו את העבודה נאמנה- חשבתי על mk270 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה…

4. Started by שוקו,

אוקי הדרישות קצת מיוחדות גודל- 14.1 קליל, או 13.3 , עדיף 13 אם זה לא פוגע בפונקציונלית\מחיר\תכונות אחרות בצורה דרסטית. מפרט- אין צורך במשו מיוחד, שיהיה מעבד מהסדרה האחרונה והשאר סטנדרטי. לא ירוצו משחקים בכלל או סרטים בכמויוצ משקל- שלא יהיה כבד, יטייל הרבה בתיק מראה- שיהיה יפה חשוב D: מחשבים של LENOVO נפסלים על הנראה הריבועי שלהם, פשוט חייב שיהיה יפה (מעוגל), אם אפשר בצבע כשלהו חוץ משחור. (אם יוצא שיש משהו ממש עדיף אז אפשר לחשוב על לוותר על העיצוב) זמן סוללה- חשוב, אבל לא קריטי, רוב הזמן ימצא בהישג יד ליד שקע מחיר- בעקרון לא קבוע, תציעו בסביבת 6-8 תודה נ.ב. חשבתי על הDELLים למינהם, הXPS1330, הE6400 וE4300 . מה ההבדל בתכלס במשקלים בין הXPS וE6400 ? אבל ראיתי גם…

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה מחשב מהיר שלא יעשה בעיות ומעולה לגיימינג שיריץ כל משחק אפשרי חלק ואני רוצה גם שיראו את המשחק ברזולוציה והאיכות הכי גבוה שניתן!! תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by Game5,

שלום , אני מחפש מחשב נייד עד 4500 ש"ח , לתוכנות + אופיס + מצגות + אינטרנט (קיצר לא משהו מיוחד) ממה שבדקתי , Dell יקרים מאוד ומשום מה לא חזקים בכלל. לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MHVMRD352782kv המחשב הזה חלש ביותר , לעומת lenovo באותו אזור מחיר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153 ה lenovo חזק פי 3 מה dell ועולה פחות , יש הסבר לזה? ובקשר ל HP , נראה כי הם שמים דגש על כרטיס מסך , רכיב שפחות נחוץ לי מכיוון שאין צורך במשחקים. יש המלצה למחשב מהם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה מעבד I5 עם 8G זיכרון, 500-1000GB HD, כרטיס מסך בינוני (המסך יהיה מקסימום 21 אינץ) ואת כל זה אני רוצה ,לעטוף" במארז מיני. לאיזה גרסאה של I5 יש יחס עלות תועלת הכי טוב עכשיו. אותה שאלה לגי HD בטווח הנ"ל. (אין צורך בגרסאת ביצועים/שקט). אותה שאלה לגבי כרטיס מסך MID RANGE עבוד מסך 21 INCH (צריך להתאים למארז מיני) איזה לוח טוב מתאים למארז מיני, לא צריך גרסאות SATA או מיליון יציאות, משהו פשוט אבל איכותי בכ400שח. יש המלצה לזיכרון? אני נוטה לכיוון 2 סטיקים של 4GB הכי זול (מניסיון שלי הם כולם אותו דבר למשתמש הממוצע) כנ"ל כונן אופטי. עד כה אני קניתי מארזי מידי עם מפרט יותר כבד כך שהיהיה חשוב נושא האיוורור, יש איזה הערות לגבי מארזי מיני? משהו שאני צריך לשים לב אליו?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. שמתי במפרט את הלוח אם הזה: 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E והכרטיס מסך הזה: WinFast PX7600GS TD256M המחשב מיועד לעבודה רגילה (סרטים אינטרנט), תכנות, עבודה משרדית וגם מעט למשחקים. כנראה שבעתיד אני ארצה לעשות OC. השאלה אם כדאי לי לקחת לוח אם פחות טוב, נניח ה 945 של GB וכרטיס מסך חזק יותר 7600GT או להישאר עם הבחירה שלי? (המחיר הכולל אמור להיות אותו דבר) מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות נייד לאינטרנט ולקצת עבודה אבל שיהיה מחשב שיהיה אפשר לראות בו נגיד סרטים או קצת שימוש של מעבר לעבודה שיהיה כמה שיותר קטן חשבתי על הASUS 1000 או 901 יותר על ה1000 כי הזיכרון שלו גדול וזה דבר שהייתי מאוד רוצה..השאלה איך שני אלו ואיך האחריות אם אני קונה בחו"ל? ובכלל אם יש המלצות על מחשבים אחרים? וגם מה עלי לבדוק שאני קונה נייד?איזה מפרט כאילו מומלץ שיהיה? התקציב הוא 1600 ש"ח גג תודה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  10. שלום חברים, אני ועוד 2 חברים רוצים לפרגן לחבר משותף שלנו במתנה ליום הולדת, מחשב נייח I7 בתקציב של 3000. אם אני לא טועה יש לו כרגע I3 או I5 והוא מתחיל להתעייף, הנער יום הולדת בן 28 וסטודנט למדעי המחשב. *מחשב חזק ומהיר שיוכל להריץ גם תוכנות וגם משחקים כבדים. *מסך, מקלדת ועכבר יש לו *אין צורך בצורב\נגן DVD *אין צורך בדיסק קשיח SATA *אין צורך במערכת הפעלה מה אתם אומרים על המפרט הבא ? מעבד 1283 שח - Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray - קירור למעבד 107 שח - Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם 245 שח - בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H מארז + ספק …

11. Started by mistaarvim,

למשחקים כבדים, ללא ציוד הקיפי, מה אתם אומרים? E6300 965p-s3 wd- 2500ks lg h10a black 1900xt 512mb enermax liberty 400w 6a19 black supertalent 1gb*2 667 תמורה טובה לכספ?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by toledano,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=499 שווה המחיר? עדיף מעבד AMD 64 BIT או סנטרינו בנייד?

13. Started by orses,

אבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב ב 5000 אם מדפסת אז אני צריך להוריד את הדרישות שלי אז בבקשה תרשימו לי מפרטים ב 4500 שח אם מסך 120 gb ו מעבד 2800 פנטיום או amd המפרט מעיוד למשחקים אפרופו amd בזמן האחרון שמעתי מאנשים שהם קראו כתבה שמשווה בין אה אמ די לי פנטיום וממש קוטלת את אה אמ די יש אמת בכתבה זו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by Earambo,

חג שמח חברים יקרים חוזר להתייעצות לאור ההמלצות המצוינות בעבר להורים של אישתי יש מחשב נייח של DELL בן 5 שנים - מודל Dell Vestro 270 מצרף פירוט של רכיבי המערכת של המחשב. המחשב מתחיל לקרטע ולהתאמץ בשימוש השוטף - שימור משרדי וגלישה מאומצת באינטרנט עזרתכם באיתור הרכיבים המומלצים לשדרוג המחשב לטובת אותם השימושים. סכום ייעודי לשדרוג - 1500 ש"ח מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא - אשמח להכוונה/העברת לפורום הרלוונטי) תודה!

15. היי שוטטתי בYOUTUBE וגיליתי את הדבר הבא המחשב שלי מבית ACER עם ערכת שבבים nFORCE 560 וכרטיס GF8400M GS בתושבת PCI-E x16 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=431583 יש לי אפשרות להשיג לו 7900GS GO האם הכרטיס יתאים למערכת?

16. שלום, הלאפ טופ מזדקן, אני רוצה בקרוב להתחיל להתעסק עם תכנות עבור תלת מימד. אני מכיר ולומד כמה שפות, אני גם יוצר פרוייקטים בכמה שפות. לא מדובר בתכנות אתרים. עכשיו לפי הפורמט שמנהלי הפורום ביקשו: 1. מה התקציב המקסימלי?----" 5500" 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: ----- " תכנות" א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ----- "VS2008" ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). -----"פרנסה ולימודים" ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.-------" צריך לקנות מסך, עכבר, מקלדת - רמקולים יש. מיקרפון ומצלמה אין צורך." 3. האם יש צורך ב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by none,

O.k יש לי כ2200 +- לשדרוג להלן מפרט המחשב: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Socket 423 Intel Garibaldi 256 Rdram Pc800 DVD16X48 Toshiba Yamaha 8X8X24 40 GB Western Digital 7200 RPM Geforce 2 MX 400 : Asus V7100 Pro Creative Live 5.1 250 watt Generic PSU מארז ג'נרי קטן ומחניק + מאורר אחד. ATP 3 שימושים עיקרים: באמת שאין לי מושג קצת מהכל אם בא לשחק, אז משחק קצת MP ב SOF2 רואה קצת סרטים DIVX מקודד וגולש באינטרנט, אין לי טענות כלפי המחשב, אך בכל זאת רוצה לשדרג. אז מה כדאי לשדרג? כל הצעה תתקבל בברכה, תןדה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. לחבר שלי מת אתמול הכונן הקשיח בנייד שלו (amd64 כלשהו), ששימש כמחשב היחיד שלו. השימושים העיקריים שלו - מוזיקה (עם midi keyboard), עיבוד תמונה (צלם חובב), ועיבוד וידאו בעזרת Cuda/OpenCl. 1. מה התקציב המקסימלי? באיזור ה5000 שקל. אם יש יתרון משמעותי אפשר לחרוג מעט, אבל עדיף פחות. 1.1 אופן תשלום - מה שייתן את ההנחה המקסימאלית. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עריכת מוזיקה, עיבוד תמונה, עיבוד וידאו באמצעות Cuda (לדוגמא, h.264 encoding/ decoding, ועבודה אלגוריתמית רלוונטית). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Cubase, nuendo, photoimpact, paintshop pro, ati stream sdk, cuda toolkit, visual studio, matla…

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  19. קיבלתי הצעת מחיר טובה אני חושב לפחות מה אתם אומרים? המחשב לשירים סרטים עבודות גלישה באינטרנט ומשחקים כמו cod 4 ,nfs מפרט: מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: ‏Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  20. בניתי לחבר שלי, שמתי לו רכיב מהחנות הכי זולה בארץ לאותו הרכיב על מנת להגיע למינימום מחיר.. CPU: Intel C2D E6300 Motherboard: Abit IL9 Pro Memory: 2 x 1024mb Kingston DDR2 667Mhz CL5 Video Card: Palit GeForce 7600GT 256MB PCI-E Hard Disk: Western Digital 250GB 7200RPM SATAII 16mb Cache PSU: HEC 500W TDT Monitor: Samsung 941BW Mouse: Logitech RX1000 Laser Keyboard: Logitech Media Keyboard DVD-RW: Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 5520 NIS השימושים שלו הם ממוצעים, שירים, אינטרנט, סרטים פעם ב...., משחקים מצידו העיקר שירוצו ברמה סבירה, הוא ממש לא גיימר, משחק אולי משחק אחד בשנה... עריכה: אין מצב לאוברקלוק מבחינתו

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  21. שלום רציתי לדעת איפה יש לקנות בארץ את אחד מהמחשבים הקטנים של ACER\MSI\LG\ASUS אבל עם סוללת 6 תאים תודה

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by omrit,

שלום, רציתי לשאול אם אפשר להוסיף לנייד עם סטיק אחד של 512MB, סטיק נוסף של 1GB? (סה"כ 1.5GB) אם כן, הוא יעבוד ב Dual Channel? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by talisman,

מיועד לגלישה באינטרנט - אופיס- משחקי פלאש פשוטים... לא דברים כבדים ללא מסך כמובן תודה

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  24. הוא כותב לי את הדברים הבאים: מסך ראשון: מסך שני: מה אתם מציעים?, הבעייה היא שאני צריך את הקבצים שעל המחשב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אני רוצה המלצה למספר חלקים: מעבד, לוח-אם,כרטיס מסך,זיכרון וצורב. הכל מיועד למשחקי מחשב. יש לי פה מפרט שקיבלתי מ-KSP ואם אפשר לשדרג את המפרט אז בבקשה... Athlon 3200 S-939, 64-bit מחיר: 1120 Gigabyte k8nf-9(s939,nf4, PCI-E( מחיר:620 XFX FX6660-GT 128 DVI *PCI-E,DDR3* מחיר: 1040 400 2X521Mb A-Data / VT מחיר 480 NEC 3520A לבן X16 Dual X4 מחיר 295 סה"כ: 3555 כמובן אם אפשר לחוס על כסף אז אני מעדיף. שוב המפרט הוא למשחקי מחשב... תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.