עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by stip89,

יש לי מחשב נייד של hp probook 4520s הוא עלה לי 3000 שקל יש בו בעיה קטנה ולכן אני הולך יום ראשון לחנות ממנה קניתי אותו (ivory) ומחליפים לי את המחשב למחשב חדש עם אותו מחיר רציתי לשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שאני צריך לקחת איזה חברה נחשבת טובה כי ראיתי את lenovo ואני לא יודע אם היא טובה ואיך השירות שלה בארץ...(מה שאני יכול להגיד על hp שהשירות שלהם מדהים בארץ!) פרט מאוד חשוב במחשב זה שאני רוצה שהביצועים הגרפיים שלו יהיו גבוהים זאת הסיבה שהם מחליפים לי כי ביקשתי כרטיס מסך וקיבלתי משהו ברמה נמוכה יותר ממה שביקשתי (ביקשתי radeon 5470 וקיבלתי radeon 4300) ... אודה לכם מאוד על העזרה !! תודה מראש... מטרות המחשב : משחקים כבדים אבל לא משוגעים (battlefield bc 2) סרטים וכל הנלווה *…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. אני מצטער על הדיון האחרון שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512985.10 ואני מצטער ששאלתי עוד פעם פשוט בסוף אני צריך מחשב יותר זול ואני לא מבין הכי גדול במחשבים לכן שאלתי מחדש על מפרטים יותר זולים אז סליחה ובבקשה תבנו לי מפרט סופי אם יש כמה אנשים עם עוד כמה דעות לעוד מפרטים אקבל בשמחה ( עדיף דעות למפרט יותר זול ) אני רוצה את הדברים שרשמתי בפעם הקודמת רק עם שני כוננים קשיחים של 500 GB של מה שהציעו לי ( אחד לגיבוי ) לא אחד של 1000 או אחד של 500 ועוד אחד של 1000 . ומערכת הפעלה פרימיום עברית 64 סיביות כרטיס מסך 6870 או 560 אבל כמה שיותר זול בבקשה . לוח אם עם לפחות 4 חיבורים של USB וחיבור אחד של USB 3 וחיבור אחד של HDMI חיבור אודיו ושאר החיבורים שצריכים למחשב רגי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by assaf8888,

ASUS P4S800D SIS sata+sound+lan+ AGPX8 לוח אם P4 3.0 800 1mb Box מעבד 80GB 8MB sata W.D דיסק קשיח ATI 9200 128mb dvi , tv out AGPX8 כרטיס מסך 5.1 מובנה כרטיס קול 1.44 TEAC דיסק פלופי L/G 52x32x52 צורב P-4+350W 2USB קדמי מארז+ ספק MICROSOFT מקלדת Microsoft Intellimouse Explore עכבר Sub+ 2speak רמקולים Logitech QuickCam 480*640 מצלמה H-P 3650 USB מדפסת LG- 17 F700P flatron מסך 17 אינץ מובנה כרטיס רשת 512mb ddr400samsung זכרון פנימי

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by בנש,

כמה עולה המחשב שלי: R5 5600x Nikota d9 X570-f Rog Strix MSI Gaming z rtx3080 8+8gb gskill 3200mhz 1tb xpg 8200 850w Corsair 80+platinum 2×HD120mm Corsair K95 Corsair Asus tuf gaming vg249q G502 hero SE Antec GX 1200 ?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  5. Started by y10,

המחשב בשביל תוכנות,משחקים "קלים" שירים ואינטרנט מ-KSP 1) מעבדי אינטל Celeron 2.80 Ghz fsb533 S775 EM64T לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5V800-MX s775, SATA II, AGP זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE GF FX5200 128MB, TV, DVI כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD Recorders Philips 52x32x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות Logitech Internet Pro White עכברים Microsoft Optical + Roll רמקולים GPT 2.1 MODEL SW-205 מסכים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT סה"כ 3032 2) מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS K8V-MX s754, K…

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by omri123,

היי אנשים אני מחפש איזה לפטופ קטן ("10) ככה שיריץ לי דפדפן ואופיס לא יותר מזה ושיהיה זול כי אני לא חושב שיהיו לו עוד שימושים. א. אשמח להמלצות. ב. אני מאמין שזה אינדבידואלי אבל עד כמה זה באמת נח? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shahar0592,

בניתי אחד אין יותר מידי מה לפרט מת המחשב הקודם (היה ישן מאוד ומת) לא משנה רעש לא משנה כלום! רק דבר אחד מקום הקניה TMS עריכה שונה המפרט נא לעבור תודה ^^ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 220 2.8Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by neo690,

מקלדת עכבר מסך רמקולים יש לי אני חושב שהמעבד שאני יקח הוא Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750 תכלס זה הולך להיות מחשב לאינטרנט אופיס ICQ שירים סרטים ו 3 יוזרים בווינדוס אני מעדיף לקנות מ http://www.ksp.co.il כרטיס מסך: אני רוצה משהו חזק אבל לא מהכי חדשים, זאת אומרת שאני לא בונה לשחק doom אבל Call of duty 2-3 בכיף. מבינים? דיסק קשיח: אני עדין מתלבט בין 80-160GB לוח אם: אני לא הצלחתי להבין איך בוחרים. בנוסף ל 2 USB מקדימה שתהייה אפשרות לחבר אוזניות+מיקרופון (אני מניח שצריך גם מארז תומך). FireWire יש לי כבר כרטיס שאני הולך להוציא ולשים ממחשב אחר זיכרון 1GB DDR2 OC: אני עד לא מזמן לא הבנתי מה זה אומר, אני עדין בודק אופציות ברגע שאני אקבל יותר מידע אני אתייעץ לבי זה בפורו…

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by aaalon,

אני צריך המלצה למחשב לחבר. התקציב הוא 3000 שקל בלי מסך מעבד amd והשימושים הם למשחקים (בינוני) ואינטרנט. והוא צריך חנויות אמינות וזולות באיזור גוש דן זה יחסית דחוף הוא רוצה לקנות יום א.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. האם יש תמורה טובה יותר לכסף מהדגם שאציג למטה? אני יכול לרכוש את הדגם הנ"ל מחו"ל, עד לבית, בעלות של 6000. וזה המפרט שלו: ASUS TUF Gaming F17 Gaming Laptop, 17.3” 144Hz Full HD IPS-Type, Intel Core i7-11800H Processor, GeForce RTX 3060 , 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD, Gigabit Wi-Fi 6, Windows 10 Home בעקרון, אני מחפש מחשב חזק. לא מחפש לחסוך בתקציב. להשקיע כמעט את כולו. רוצה מחשב לשנים קדימה. עם תקנים חדשים וכדומה. מעבר לרצונות שלי- אני לא מבין במעבדים, דורות, מה ההבדל בין AMD לאינטל. לכן פונה אליכם בבקשה. איזה מחשב הייתם רוכשים אם הייתם במקומי? הייעוד הוא תכנות. שיהיה חזק. המחשב שהצגתי למעלה מיועד …

11. לאור השקתו לאחרונה של תקן הUSB 3, האם כדאי לקנות עכשיו מחשב נייד או לחכות קצת? מתי צפוי להגיע התקן החדש למחשבים הניידים ? ברור לי כי כל הזמן ישנם חידושים טכנולוגיים כאלו ואחרים, ואם אחכה כל פעם לחידוש הבא - לעולם לא אקנה מחשב. אבל תקן חדש של USB זה לא דבר של מה-בכך, והפרשי הביצועים, לפחות לפי הנתונים היבשים, אדירים. אז, מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  12. שלום לכולם, לפני שבועיים קיבלתי כאן הצעה למפרט אבל בגלל התלבטויות ושינוי הצרכים והנתונים החלטתי לפתוח דיון חדש מאחר ומספר דברים השתנו. אם עדיף להקפיץ את הדיון הישן למרות הכל תיידעו אותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה קריטי אז עד 5% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab,Light room,Photoshop מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf 4 ,arma,watch dogs -מהי הרזולוציה הטבע…

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by eliXir,

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - KSP (1050 ש"ח) ABIT IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E - KSP (450 ש"ח) POWERCOLOR X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - KSP (1090 ש"ח) Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II - KSP (300 ש"ח) Teac/SONY 1.44 (Black) - KSP (40 ש"ח) LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black - KSP (180 ש"ח) Kingston 2GB DDR2 667MHZ CL5 - NOA (880 ש"ח) ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU - IQPC (855 ש"ח) סה"כ לתשלום: 4845 ש"ח בעיקרון כבר פתחתי נושא בנידון והוחלט שזה המפרט הנבחר (שיניתי את המארז והספק..) אבל לא היו לי שם חוות דעת ממספיק אנשים והייתי מוכן לקבל עוד כמה, כי בכל זאת מדובר במשהו שנשאר לתקופה ארוכה א…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אשמח להמלצה למחשב נייד שמתאים לסטודנט, כלומר - מסך יחסית קטן (עד 14), קל משקל ככל הניתן ומתאים לעבודה הן מול אינטרנט ואופיס והן תכנות (שלא תהיה בעיה עם ECLIPSE למשל) ועבודה מול תוכנות כמו MATLAB. תודה רבה למי שייעזור

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  15. ראיתי את המפרט הבא ויש לי כמה שאלות? http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ 1) האם המערכת תריץ ויסטה בצורה טובה ? 2) האם המערכת תריץ סרטי full hd בצורה טובה ? 3) האם המערכת שקטה? (לצפייה בסרטים עם שקט) 4) המלצה על אתר טוב שאפשר להרכיב את המפרט? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני בתהליכים של רכישת מחשב חדש ואני לא הכי מבין בעולם המחשבים,אז התייעצתי עם טכנאי בקשר למעבד intel I5 וכרטיס מסך של ATI HD5850. ומה שהוא אמר לי זה שATI לא מסתדרים עם אינטל וזה יגרום לבעיות,זה נכון? מה שעוד הוא אמר לי שהמסך שלי זה לא FULL HD כי FHD זה רק במסכי טלוויזיה,ובמחשב קוראים לזה רק HD ואין דבר כזה FULL HD למסך מחשב. מה אתם אומרים? ובנתיים יש ברשותי מסך 24" T240 אם זה חשוב (HD או FHD אתם תגידו לי חח) יש מקלדת ויש עכבר תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K גמיש - (פלוס מינוס אלף לכל כיוון.) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: 1 . עבודות בתלת מימד דגש על תוכנות פוליגוניות: Blender, Zibrush, Meshmixer, Materialise Mimics, Materialise 3Matic, Ntopology, Rhino+Grasshopper 2. תכנות: VS Code ,ARCore, Unity 3. עבודות גרפיות adobe: Photoshop,Illustrator, premier 4. מעט עבודות קאד Solidworks / Fusion360 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. לוח אם לCF בעתיד 8GB RAM זה צרכים מיוחדים שלו . המחשב הוא לטווח הרחוק אולי לממש רחוק ( 3 שנים + ) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by ac1240,

1. מה התקציב? 5000 שקל עדיין לא יודע אם זה במזומן? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים כגון CRYSIS וכל המשחקים שעתידיים לצאת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:רק רמקולים וחשבתי על LOGITECH X230 שזה מה שיש לי כרגע וזה דיי נחמד אלא אם כן יש באותו המחיר רמקולים טובים יותר . יש להם מסך דק של המסך הוא viewsonic 19 va703m 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני חושב שכדאי אינטל לא ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור מן הסתם כן כי אני לא רוצה שיהיה התחממות יתר של המחשב ואז הוא יקרוס 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב במעבדה 9.…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sbh61,

אודה לעזרהסרטי HD + גלישה ומשחקי FB . * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא תקציב - 2,500 - 3,000 ש"ח * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא , Lenovo. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ממקלדת נוחה (מוארת…

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  21. http://computerworld.name/alienware-area-51-m15x-and-m17x-the-most-powerful-notebooks-from-ever-existed/ Core 2 Duo Extreme processors NVIDIA GeForce 8800M GTX video card 667 MHz DDR2 writing Blu-ray-drive (in Area-51 m17x model or writing DVD-drive in m15). One of the substantial differencies is that there will be two hard disks in Area-51 m15x, and three in m17x. מעניין כמה יעלה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by Nachum987,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב, שעיקר שימושו יהיה למשחקים, צפייה בסרטים ועבודות משרדיות שוטפות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות סרטים ב-HD וצפייה בסרטים באמצעות מסך טלוויזיה שיהיה מחובר למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ביישומי אופיס, שימוש שוטף בBS.Player ודומיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed IV Black F…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Dani92,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000₪ באילת, אפשר לחרוג עד 500₪ אם זה מהותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Dota2, Diablo2 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD M.2 1TB Samsung 980 pro Heatsink NVMe PCIe 4.0 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, אפשר עם אורות 7.…

24. האם המחיר שווה את המחשב... ? http://www.yardenpc.co.il/PrintProductDetails.asp?productid=964,447,450,1020

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by vwgolf,

יש לי מחשב DELL מדגם inspiron 6400 זאת ההודעת שגיאה שמופיע לפני שהווינדוס עולה. http://up38.siz.co.il/up3/0mdmthwteeyo.jpg (התמונה גדולה ולכן אני מביא את זה בקישור) מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.