ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
האם היום אפשר לקנות בשקט ניידים עם מעבדי סנדי ולצפות לשנים של פעולה טובה או שעדיין יש חשש שהתיקון סיליקון שבוצע יכול לעורר בעיות בשנים הבאות ? http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm החשש שלי כרגע הוא בעיקר לניידים עם לוח אם 65 ו 67. בתשובה השניה שם מצוין כי " mobile systems using the Intel® HM67 and HM65 may be affected by this issue" איפה ניתן לראות פירוט מלא של דגמי לוחות אם למחשבי DELL ASUS ?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב של HP עם I3 350M והמאיץ המובנה בו לפי האתר של אינטל התדר המקסימלי של המאיץ גרפי הזה הוא 667 MHZ אבל אצלי הוא נע בין 360 במנוחה ל507 במאמץ למה זה לא מגיע ל667? היה נחמד לקבל עוד כמה FPS במשחקים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה דרך בסט ביי באינטרנט. המחשב מגיע מלנובו עם דיסק קשיח ברירת מחדל 500GB 5400RPM. המחשב עוד לא הגיע לביתי אבל בדקתי את האפשרות לשדרג לו את הכונן הקשיח לדגם אחר בעל מהירות סיבוב של 7200RPM. חשבתי שאולי אצליח לשדרג דרך מעבדת שירות שלהם וככה להימנע מתשלום כפול. טעיתי, ב סי פי אמ שנותנת להם שירות בתל אביב אין כונן מעל 320 מגה בייט בכלל.. התקשרתי לקיי.אס.פי לשאול אותם. יש להם את אותו הדגם, רק ב 185 יותר יקר ממה שקניתי אותו. שם אמרו לי שהם לא משדרגים, אפילו לא למחשבים שניקנו אצלם. האם ידוע לכם על מקום באזור תל אביב שניתן לבצע שידרוג כזה, חדש בחדש? שאלה נוספת, האם יש היגיון בשידרוג? לרוב אשתמש במחשב כשהוא מחובר לחשמל, ונראה לי שיש הבדל ניכר בפעילות המחשב כשהוינדו…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
Seasonic M12II-620 (SS-620GM) 620W MSI P67A-GD55 (B3) INTEL I5 2500K SСYTHE Mugen 2 (SCMG-2100) MSI PCI-Ex N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 1024MB GDDR5 (256bit) (880/4200) (2 x DVI, mini HDMI) (N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC) Kingston DDR3-1600 4096MB PC3-12800 HyperX (KHX1600C9D3/4G) את השאר יש לי.. לא רשמתי מחיר כי המחשב לא נקנה בארץ.... אשמח לשמוע הערות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרישה היא למחשב 15.6" לסטודנט ממוצע, עדיפות לשמע איכותי קשה קצת למצוא על המחשבים האלה ביקורות אני יודעת שהם ממש חדשים אשמח לשמוע מה אתםיודעים עליהם
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן מחפש לתחדש במחשב שיריץ הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר. כבר ברשותי ספק כח CROSSAIR 950W וברשותי מארז PHANTOM של NZXT. בבקשה אל תמליצו על i5 2500 אלא אם כן יש לכם איזה שכנוע חדש... בעוד נגיד שנה... יהיו משחקים שייתמכו בהייפרטרדניג ואז מה יעשו הI5 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט לעצמי, רציתי לדעת מה אתם חושבים, תקציב עד 8K הדגש הוא על שקט, קירור אוויר בלבד, מפרט לגיימר, בדרך כלל לא מריץ AA/AF על המקסימום, ברזולוציה 1920x1080. עיקר ההתלבטות שלי כרגע: לוח אם, ספק ומארז. אני סגור שאני רוצה את המעבד הזה.. היום יש לי WD RAPTOR 150GB 10K HLFS, אני חושב להחליף אותו ל OCZ Vertex 3, אני חושש שלא ארגיש בהבדל שיצדיק את הכסף. ASUS P8Z68-V PRO (Z68) - ATX - ASMZ68VP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15582 כמות: 1 מחיר: 1,190ש"ח ( למזומן:1,154ש"ח ) Intel Core i7 2600K 3.4GHz 8MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14296 כמות: 1 מחיר: 1,520ש"ח ( למזומן:1,474ש"ח…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! יצרתי להנאתי מפרט בסיסי למחשב שמיועד בעיקר למשחקים והצגת ווידאו ב HD, עם מעט עריכת ווידאו וגרפיקה. השקט לא חשוב לי, אני כן מעוניין בתמיכה בהתקני ה IO החדשים (USB3 ו SATA3, כמובן) אני צריך שכרטיס הקול המובנה שלי ייתן לי 7.1, ואני צריך המון מקום אכסון. אין לי תוכניות לבצע OC (לא עכשיו ולא מאוחר יותר), ואין צורך להשאיר מקום לשדרוג. הנה המפרט שהכנתי, אני אשמח לחוות הדעת שלכם עליו: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Gainward GeForce GTX 570 Golden Sample 1280MB GDDR5 PCI-E - 1650[table][tr][td][table][tr][td] Intel Core i5-2500 Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box - 969 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET - 460 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ואם זה שווה את זה אז עד 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: יש לי מסך 22 , ואני משחק משחקי רשת של IJJI וגם קונטר וכאלה על גרפאיקה הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?די שקט שלא יהיה טנק או משהו 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני קונה לפטופ חדש, כרגע הכיוון שלי זה Lenovo IdeaPad G570 M5144IV שעולה 3590 ש"ח (בKSP), עם שנה אחריות. הכיוון שלי זה מעבד כמה שיותר חזק (וזכרונות כמובן) כי המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם תוכנות יחסית כבדות (לא גראפיות) וכמובן לגלישה באינטרנט, הורדות וכ'ו. מבחינת משחקים - לא יהיה שימוש גדול. ולגביי נפח הדיסק הקשיח - מתחת ל500GB יהיה בעייתי. 640GB או 500GB זה הנפחים המתאימים. אה ולא הצלחתי למצוא על כמה RPM הדיסק הקשיח שלו עובד, יש למישהו מושג? (אם לא רשום סביר להניח ש5400 אבל תמיד עדיף לדעת בוודאות). ובכלליות - מה אתם אומרים על הכיוון? (כרגע לא הצלחתי למצוא משהו יותר מתאים מהG570 M5144IV - אם יש רעיון אשמח לשמוע) אה ולגביי התקציב - 3590 ש"ח זה כבר חריגה מהתקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מחפש מחשב "13 לעבודה בעיקר עם Illustrator ן Photoshop. עדיף עם כונן אופטי. תודה רבה! עריכה: התקציב הוא תקציב גג. אם ניתן לחסוך - מצויין..
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי עזרה מכם המומחים. תקציב תקציב: 3500 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 500 ש"ח. אם אפשר אז כמובן כמה שפחות. שימושים המחשב יאלץ להריץ משחקים הדורשים מפרט חזק במחשב יותקן Windows 7 64 BIT ללא ציוד הקפי כפי הנראה הצורב יועבר מהמחשב הישן. למחשב יחוברו שני מסכים רצוי כי המפרט יורכב בחנויות הצפון וחשוב כי החנות תרכיב את המחשב. אם יש פרטים נוספים חשובים אותם לא ציינתי, הגיבו ואשמח להוסיפם. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מזה כ3 חודשים שהמחשב הנייד שלי נדלק לבד כל יום באותה שעה (8:30) ואיני יודע מה לעשות. זה ממש מציק. יותר מאשמח לעזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד, תחליף שולחני, שאמור לשמש אותי למטרות לימודים (Matlab) וצפייה בסרטים בפורמט FHD. בנוסף ייתכן שארצה להריץ עליו גם תוכנות של גרפיקה ואוטוקאד. זמן סוללה ומשקל אינם מהווים שיקול. אשמח לקבל לשמוע את דעתכם על שני המפרטים הבאים: HP Pavilion dv6-3160ej XR527EA ב- 4.6K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17648 DELL Inspiron N5110 i7-2630QM ב- 4K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17751 מדוע ה- Dell זול יותר מה- HP? עושה רושם שהמפרט שלו טוב יותר. אם למישהו יש המלצות לגבי מפרטים נוספים, אשמח לשמוע. תודה מראש, רן
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
משמש למשחקים/סרטים/עבודה, רץ כבר שנתיים, מתחיל להרגיש גמגומים במשחקים היותר חדשים. אני לא בטוח אם שווה להשקיע בשדרוג או לגרור עוד שנה ולקנות מחשב חדש, אבל אולי שווה להחליף מינימום כרטיס מסך. המפרט: GIGABYTE GA-EP43-DS3L – לוח אם Corsair CMPSU-550VXEU 550W - ספק PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe - כרטיס מסך Intel Core 2 Quad Q9550 Box - מעבד OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum RC - זיכרון תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם לתיקון המחשב בבית מיידי על ידי טכנאי ? או רק איסוף מהבית למעבדה והחזרה על ידי שליח ? יש הבדל בין החנויות /החברות ?
-
- 9 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שימש אותי גם בלימודים אבל לא רק. מחשב שיחליף את המחשב הנייח אצלי בדירה, סרטים HD, מוזקיה, אינטרנט, חשוב לי שאני אכול לעבוד במקביל במספר תוכנות שונות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין חשיבות אבל רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB-3 יתרון HDMI חובה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אפשר גם במחשב עצמו קצת ולקנות דיסק קשיח חיצוני * צורב DVD? לא חייב, יש לי צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות טובה פה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ASUS HP אז ככה בגדול יש לי התלבטות קשה בין 3 מחשבים ובי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כבר ארבעה ימים אני מקפיץ את ההודעה הזו בפורום אמצעי אחסון, ללא שום מענה. מישהו יכול לומר לי האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי FPS ואסטרטגיה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?FPS ואסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ככל שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צור…
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין אותו בימים הקרובים - ומעוניין בחוות דעת לפני שאני עושה כן. השימושים העיקריים הם הורדות וצפייה. המכשיר יחובר לאודיו לרסיבר ולטלביזיה ישירות דרך HDMI. אמור להיות מסוגל להריץ 1080P לשבת בסלון ובתקווה שגם יהיה יפה ושותק...כלומר שקט. בנוסף גם מתכוון לחבר לו את המכשיר לקליטת שידורים דיגיטליים שנרכש ב-6$ מ-DX מארז ANTEC NSK1380 MicroATX Cube case 350Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21759 - 500 לוח אם GA-EG41MFT-US2H http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6404&CatCode=600 - 450 מעבד מעבד Intel Pentium Dual Core E5800 Tray http://kst.co.il/Product.asp?productid=718 - 280 קירור למעבד A…
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן, דרוש מפרט שישמש בעיקר לאינטרנט סרטים וטיפה משחקים, התקציב הינו עד 2500 (עם עדיפות לאזור ה2000 במידה והאפשר) כאשר אין צורך בציוד היקפי וספק כוח (יש לי ספק 450W ממחשב אחר שאני יכול לחלץ)... שקט: לא מאוד קריטי, אבל יהיה נחמד אם לא יעשה רעש של טרקטור בכל קריאה מההרדיסק - 5/10 חנות: אני גר באזור חיפה, אז אשמח לקבל הצעת מחיר מחנות באזור (פנדה \ KSP \ ...) אפשרות לשדרוג: המחשב הזה הולך להורים שלי \ אח שלי ללא מעט שנים, ככה שאופצייה לשדרג מעבד\זכרונות\כ.מסך היא בגדר חובה כאן תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב רב תכליתי שימושים מרכזיים : חיבור לטלווזיה (פלזמה 50 ) לצפיית סרטים הרצת תוכנות גרפיות והנדסיות גיימינג בינוני דגשים מרכזיים : כיוון שהוא הולך לשבת אצלי בחדר שקט הוא חיוני יכולת איחסון של לפחות 2T ציוד הקפי מסך רמקולים מקלדת ועכבר אלחוטים אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימוש לתוכנות גרפיות לא מהסוג הכי כבד, משהו בינוני. בהתחלה רציתי מחשב ששוקל פחות מ 2ק"ג עם מסך 15 וכרטיס זיכרון איכותי. קצת קשה למצוא כאלה אז ירדתי מזה. אשמח לקבל את דעתכם על הדגם הזה - inspiron להלן אחד מהמפרטים של הדגם http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=488 עם השידרוג של הדיסק הקשיח ל 7200RPM
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לבקש מפרט שעונה לדרישות שלי. תקציב תקציב: כ-4000 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: בסביבות 200-300 ש"ח שימושים שימושים במחשב: גיימינג כבד במחשב תותקן מערכת הפעלה 64BIT שימושים מיוחדים אין ציוד היקפי רזולוציית המסך הגבוהה ביותר: 1600X900 תחובר למחשב מערכת רמקולים 2.1CH חומרה אופציונלית אין צורך, מסך כבר קיים, צורב יועבר ממחשב ישן יותר, כנ"ל לגבי הארדיסק. אפשרויות רכישה הייתי רוצה שהמפרט יורכב מהחנות "נועה מחשבים" הייתי מעדיף שהחנות תרכיב לי את המחשב. אם אתם זקוקים לפרטים נוספים תגידו לי ואני אציין אותם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-