עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המליצו לי על DELL 23" U2311H, מה דעתכם ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by סטודנט חדש,

המלצה למחשב נייד פשוט ובסיסי לסטודנט מדמח, רק בשביל הלימודים, אופיס וכדו' , הבנתי שהתכנות לא דורש יותר מידי. מחשב קומפקטי שנכנס לתיק וקל משקל. טווח של 1000-1500 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אופיס וקצת תכנות בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש ברמה לא סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

3. Started by Adir Zar,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 מאילת. ניתן לחרוג עד 300 שח בהמידה ושדרוג נותן תוספת משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית להוראה. אופיס\אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיכלול מערכת הפעלה, לא חובה. 8. …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by strider2000,

שלום לכולם, נניח וקניתי את הדגם הזה של לנובו וברצוני להתקין מ"ע, למטרת הטיעון XP/VISTA/SE7EN (אני מעדיף וינדוז 7). האם הייתם ממליצים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט או של 32 ביט? למה? יש לקחת בחשבון: 1. אני מתכנן להתקין במחשב אופיס 2003, זה יעבוד? 2. האם יהיה הבדל משמעותי במהירות? כי אם לא אני מעדיף ללכת על שיטת ה-32 ביט האמינה והמוכרת. הסיבה שאני מטריד אתכם ולא מברר באתר הרשמי היא שזה דגם מאוד ספציפי (יש היגידו דגם "קומבינה") שנועד לשוק ישראלי, ותיתכן לו התנהגות בלתי צפויה. רגיל, תודה מראש לכולם ושיהיה חורף קל.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by maor-a-,

www.ksp.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box IE6300 1050 לוח אם ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? 580 ד.קשיח ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? 405 זכרון ? Spectek? 1024MB DDR2 667MHz X2 1140 כ. מסך ?7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E? 1190 ?X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? 1230 מסך ?901N 19'' LCD 8ms? 1390 צורב ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? 190 מארז ?Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) 370 ספק ?HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin? 260 מקלדת עכבר 6575 המפרט הורכב מ KSP ההתלבטות שלי היא בין כרטיסי המסך (תגידו לי מה עדיף) ובאופן כללי מה לשפר (אם צריך) והמלצה למקלדת וע…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by moshesuo,

שלום אני כבר סגור על המחשב הזה http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1868 והשאלה שלי אם כדאי להוסיף 250 שקל כדי להגדיל את הזיכרון ל4 ג'יגה? או שזה לא משנה לי , אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט סרטים סדרות והורדות....

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by Albetron,

אחרי בירורים בפורום הגעתי לכמה מסקנות: 1.אני רוצה לקנות מחשב נייח בטווח של עד 5700 ש"ח, קיימת אפשרות שאחרוג אבל אני שם אותה בינתיים בצד. 2.אני מעדיף לקנות פיזית באילת כדי להיות פטור ממ"מ. ממה שהבנתי יש שם 2 סניפים של KSP ואייבורי. הייתי רוצה לדעת על איזה מהם אתם ממליצים או שיש חנויות יותר טובות באיזור. 3.החלקים שאני סגור עליהם: א.I7 4770K ב.R9 290 ד.דיסק קשיח חיצוני של SSD בנפח 250 ג'יגה. ה. קירורים חיצוניים למעבד ובפרט לכרטיס מסך. בשאר הדברים אני פחות מבין. קיבלתי המלצה ללוח אם Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 אני לא מבין הרבה בלוחות אם אבל במידה ומישהו יירצה להמליץ על אחד יותר טוב בטווח מחיר נמוך יחסית אני אשמח. לגבי השאר יש לי התלבטויות לא קטנות. האם להביא 16 ג…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, גיימר לשעבר שרוצה לחזור לאחר הפסקה מאווווד ארוכה... אז ככה, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. חריגה לא גדולה אם באמת יהיה שווה אותה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ושימוש כללי (Battlefield V, RDR2 וכל מה שיוצא לאחרונה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, ספק כוח (כרגע יש לי ENERMAX 625WATT מספיק טוב או שכבר ראה ימים יותר טובים?) 5. ע…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. אהלן, בימים הקרובים מגיע לבקר קרוב משפחה מארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות לקנות לאחי נייד ללימודי הנדסה. המחשב צריך להיות יחסית קליל ונייד מכיוון שהוא הולך לקחת אותו ללימודים בכל יום. הדבר הדרשני ביותר שהמחשב ייעשה זה להריץ סולידוורקס - וגם זה לפרויקטים בסיסיים. אני מצרף קישור למחשב שמצאתי בחיפושים ונראה ראוי: מחירו בחנויות 920$ http://www.dell.com/us/p/inspiron-14-7437/pd?oc=fncwa557h&model_id=inspiron-14-7437 הקריטריונים שהצבתי לעצמי הם: מעבד i7 חובה 8GB RAM וצפונה עד משקל של 2.2 ק"ג מחיר גג 1000$ אגב מכיוון שאין הרבה זמן עד שקרוב המשפחה מגיע לארץ - אין אפשרות להזמין מאתרי היצרניות עצמן שכן לוקח למשלוח זמן רב.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  11. יש לי לפטופ שהארדיסק בו היה תקול. החלפתי ארדיסק אבל אני לא מצליח להתקין על המחשב מערכת הפעלה. אין לו בו כונן CD ואין כונן FLOPPY. יש לי מתאם IDE ל USB אז חיברתי כונן CD בעזרת המתאם לאחת מכניסות הUSB של המחשב נייד וניסיתי לבצע BOOT דרך כונן הCD (שמחובר לאחת מכניסות הUSB) אבל המחשב לא מזהה את הכונן (למרות שהגדרתי את סדר הBOOT בביוס). איך אני יכול לבצע את התקנת מערכת ההפעלה? האם ישנה דרך שבה אני יכול להפוך את המחשב השולחני שלי ל"שרת" ואז לחבר את המחשב הנייד למחשב השולחני ובכך לבצע את ההתקנה (כמו שמבצעים התקנה משרת RIS)? תודה רבה חברים וחג שמח!!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by neogod,

מה דעתכם על המחשב הנ"ל? מה אפשר לשפר/להוסיף/לשנות? תקציב עד 3.5K ומה דעתכם על הכרטיס מסך? והאם הוא 128 ביט ותומך durectx 9 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  13. AMD 64 3200+ s939 stepping E6 Gigabyte GA-K8NF9 Ultra OCZ value cl 2.5 1GB 2x512MB Gigabyte FX6600GT VIVO 128mb DDRIII WD 160GB SATA II NEC 3550A Thermaltake Swing 600 +Window Thermaltake 460W ATX2.0 ~4340 NIS בחרתי מערכת כזאת האם יש אפשרות לשיפורים בתחום של החומרה, (לא חייב כרטיס מסך חזק)

• 14 תגובות
    • 732 צפיות
  14. טוב אז ככה לאחד מהאחים שלי די מת המחשב הוא לא משחק בכלום במחשב ולא עושה עבודות כבדות בכלל אז אפשר לצמצם מאוד בכרטיס מסך מעבד וזיכרון למרות שאני רוצה שתיהיה לו אפשרות להריץ סרטים בFHD בכל מקרה צריך מפרט נקי (בלי ציוד עיקפי ) אבל שלא יהיה בנוי מזבל שיתקלקל כל שבוע בכללי הרכיבים לא צריכים להיות יקרים מעבד תקציבי יחסית להיום ארד דיסק קטן יחסית להיום כרטיס מסך יכול להיות OB זיכרון 2 גיגה יספיקו בהחלט וכו בתודה לעוזרים קרירין

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  15. הי לכולם. אני קונה מחשב חזק למשחקים. אין לי הגבלת תקציב אבל אני גם לא רוצה לשרוף כסף על רכיבים שלא יתנו לי תמורה מספקת. זה המפרט שאני שוקל, למרות שאני לא ממש מבין גדול, בעיקר אני מתלבט לגבי המסך והזכרונות. לגבי כרטיס מסך לא בא לי לקחת SLI או CROSS-FIRE . זה נראה לי פתח לבעיות של תאימות ויציבות... אשמח אם תעזרו לי לבחור: מעבד - Intel Core i7 2600k קירור - Scythe Ninja 3 CPU Cooler זכרונות - ?? כמה זכרון צריך למחשב משחקים חזק (אבל בלי multi tasking יוצא דופן) ואיזה CL? SSD - דגם OCZ Vertex 2 2.5" 80GB SATA II MLC דיסק קשיח - WD Caviar Black 1TB 7200 RPM 64MB' SATA III כרטיס מסך - ASUS GTX580 1536M PCI-E מארז - CoolerMaster CM690 II ATX case ספק - ?? בחרתי SeaS…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ₪, אפשר חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל) יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי, צפייה בסרטים ועריכת ווידיאו קלה, עד הבחנה של Full HD (1080p). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך) ? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא נראה לי רלוונטי למחשב ניד. אם רלוונטי, חשוב שהמחשב יהיה שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 BOX Zalman Fatality FS-C77 RED LED Cooler for PIV/AMD Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 C2-2-2-5 TwinX1024-3200XL LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Western Digital 120GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card NEC ND-4550A White x 16 Bulk DVD±R/RW LG 52/32/52 White Bulk CD-RW עלה בערך 9000 ש"ח.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1. 7000 א) לא ב) עד 8200 במידע ויש שיפור עצום 2. משחקים א) שום תוכנה ב) - כל המשחקים הכי חזקים וחדשים שיש היום אז אני מצפה למחשב מפחיד - 1920x1200 - הגדרות גבוהות 3. לא אין צורך בציוד הקפי 4. לא, אין רכיב שלא צריך לכלול במפרט 5. 8 6. אני לא מבין בOVERCLOCK אז אני מעדיף שלא לגעת בזה 7. לא 8. כן www.ksp.co.il 9. לא 10. כנראה שלא

• 48 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני צריך המלצה למחשב נייד 3000 עד 3500 ש"ח , השימושים במחשב יהיו שימושיים משרדיים , אופיס , אינטרנט , מצגות ודברים כאלה ... עדיף עם מסך כמה שיותר גדול ( רחב ) תודה לכם

20. שלום, מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא. השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים בסגנון של Fifa ו-Nba. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Seasonic S12II 380W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪226 כרטיס מסך: Sapphire 7770 1GB GDDR5 DVI HDMI DP GHZ Edition כמות: 1 - מחיר: ₪513 קשיח למחשב שולחני: WD…

21. מישהו הצליח להבין למה ב ivory מחירי זכרונות ה ram כפולים מבשאר המקומות? בשאר הדברים יש להם אחלה מבחר ומחירים, אבל אם במקומות אחרים יש מודולים של 2x8GB בכ 350₪, שם זה מתחיל מ 625₪ וגם המבחר ממש מצומצם וגם מודולים בודדים, עולים כפול. מבאס, רציתי להזמין מהם כי הייתי מרוצה בפעם הקודמת ויש כמה פריטים ספציפים שמצאתי שיש רק אצלם במלאי. אבל אני לא הולך לשלם כפול על הזכרון למחשב.

22. מטרות המחשב: אינטרנט וצפיה בסרטי HD 1080P * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * בלוטות: אפשרי, לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 640GB * צורב DVD: צריך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200 (האמת שלא הקצבתי סכום, פשוט ניסיתי לבחור משהו שטוב לי מספיק לטווח לא קצר) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (כרגע רק Apex legends), גלישה עם עשרות טאבים פתוחים במקביל (לא אוהב לסגור =) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, 2 SSD-ים ויש גם כרטיס מסך R9 270X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח אם מתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז מרווח יחסית, כדי שלא אצטרך להשתגע כשמנסה לפתור בעיות חליל…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by yortem,

אני כותב את ההודעה בשם מישהו : קניתי מסך למחשב הנייד שלי. אני חיברתי את המסך, הכל עובד טוב, עשיתי שזה יראה רק במסך החיצוני, והכל טוב ויפה. כשאני סוגר את המחשב הנייד (מוריד את המסך שלו) אז זה לא ממשיך לקלוט את זה במסך השני, ואצל חברים שלי זה כן ממשיך לקלוט, או לדוגמא בהרצאה שהייתי המחשב הנייד היה מחובר למקרן והיה סגור, ובכל זאת זה קלט את התמונה.... אז איך אני עושה שאני סוגר את המחשב הנייד וזה עדיין מציג לי את זה על המסך השני?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Itzik.J,

שלום, אני מתכנן לשים HTPC שישב לי בסלון ודרכו אוכל לראות את כל הסרטים והסדרות שלי, בנוסף הייתי רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה למשחקים כמו סוג של קונסולה, בתקווה שזה אפשרי בתקציב הזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4 אפשר להישתגע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וHTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה ישתמש XBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.titanfall, bf4, codG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.