עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://cgi.ebay.com/Laptop-Cooling-Cooler-Ball-Leg-Pad-Blue-Notebook-New-/350412054862?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51962fa14e תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by Siasom,

אשמח לשמוע ביקורת על המחשב http://www1.euro.dell.com/il/he/home/Laptops/inspiron-11z/pd.aspx?refid=inspiron-11z&s=dhs&cs=ildhs1&~ck=anavml

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  3. INTEL Pentium D 945 2x 3,40GHz LGA775 boxed מחיר: 890 ₪ Motherboard MSI 7203 P4N SLI XE-F S775 ATX מחיר: 440 ₪ DDRAM2 1024MB PC2-675 CORSAIR CL4 מחיר: 380 ₪ SAMSUNG SATAII 200 GB P120S 8MB 7200 מחיר: 300 ₪ ATI Sapphire RX1650Pro TD PCI-E 512MB מחיר: 575 ₪ Power Supply ATX 400W Xilence Power SBS-XP400 מחיר: 185 ₪ MidiTower 3R Systems R400 silver מחיר: 165 ₪ מחיר סופי: 2935 ₪ מספר הערות: .1.) אני בונה את המפרט לחבר והתקציב האמיתי אמור להיות 2800 ש"ח ובלי חריגה של שקל. .2.) זאת אומרת שהוא כרגע יותר יקר בכ-135 ש"ח והחריגה עוד איך שאומרים 'בסדר' מבחינתו. .3.) המחשב מיועד למשחקים, סרטים, גלישה באינטרנט ותוכנות למיניהם. לא מתוכנן OC - יש סיכוי שיהיה OC…

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  4. * מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים אם בכלל. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ASUS , SAMSUNG , DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : HDMI , VGA רזולוצייה גבוהה ביותר , מסך חד , שקט שלא ירעיש , שיהיה כס…

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  5. קודם כל שתדעו, המחשב לא נועד במיוחד לגיימינג ולא נקנה בשביל שיריץ את המשחקים הכי חזקים, הוא נועד לצורכי יום יום, מדי פעם משחקים כמו פיפא או call of duty... אז המפרט כזה: מעבד יAMDAthlon II x4 Quad-Core 630 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבד י ‏AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Mushkin SP Green Essential Series Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 512MB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On B…

6. שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת עזרה בנוגע לרכישת מחשב. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים) * גודל המסך - 15.6 ומעלה * משקל רצוי - חשיבות מישנית * האם נדרש זמן סוללה ארוך - חשיבות מישנית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - רצוי * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 ג'יגה * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  7. שבוע טוב, אני כרגע נמצא בארצות הברית ואני רוצה לקנות לאפטופ חזק שישמש אותי לגיימינג(לא גיימינג מטורף, COD ומשחקי פעולה כאלה ואחרים). ראיתי את המחשבים של TOSHIBA QOSMIO בחנויות ומאוד התלהבתי מהמפרט שלהם, לדוגמא X505-885. האם יש מחשבים במחיר האלה אשר עולים על הביצועים של המחשב הנל? תודה מראש אלעד

8. לא מזמן, ביקשתי הצעה למפרט. הביאו לי את ההצעה הבאה מנעה מחשבים: AMD ATHLON 64 3000+ BOX EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz WD 160/7200 JB 8MB POINT OF VIEW 6800GT 256MB LITEON DVDRW 832S BLACK כונן דיסקטים 1.44 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan הבעיה היא שהחנות של נעה מחשבים נמצאת בצפון, ומבחינתי, לא כדאי לי לקנות שם כי זה מאוד רחוק מאיזור המגורים שלי ומבמקרה של תקלה במחשב לא יהיה לי נח להביא אוצו לתיקון (יותר משעה וחצי נסיעה). רציתי לדעת אם יש מקום באיזור המרכז שבו אני אוכל להשיג את המפרט הזה, או לפחות מפרט דומה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  9. לא חשוב איזה חברה, כל עוד יש לו דריברים לxp. בעל כרטיס מסך סביר למשחקים. היתר די גמיש.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  10. חברים זהו המחשב שלי נקנה ב2014 רוצה לדעת האם לשדרג אותו או פשוט לעבור הלאה עם כל הדברים החדשים שיצאו אני משתמש בוינדוס עשר ומשחק משחקים בינוניים לדוגמא CS GO אבל אני חש קצת איטיות נניח שאני ממזער את המשחק לפי מה שקראתי באינטרנט יכול להיות שאני צריך לשדרג את הראם ואם כן לאיזה זכרונות אתם ממליצים תודה מראש מעבדים - Intel Socket LGA1150CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...לוחות אם - Intel LGA1150GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Gra…

11. אשמח לעזרתכם. מה חושבים על המחשב הזה מהמוכר הזה? האם מומלץ לקנות כך? מה הכוונה on site warranty? https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F283323705569

12. אף פעם לא היה לי מחשב נייד!! תמיד היו לי מחשבים נייחים שהייתי מחליף כל 3 שנים בערך יש לי העדפה טבעית לנייחים כי הם יותר חזקים ויותר גמישים מבחינת שינויים ותוספות של חומרה אבל אני מבין שיש היום ניידים מספיק חזקים שיכולים להתמודד יפה מאוד גם עם נייחים בכל אופן השימושים העקריים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט עם המון טאבים פתוחים ( 20 - 30 ) הורדות שרצות תמיד ברקע ( ביטורנט - אימיול - הורדות ישירות ) סרטים באיכות HD מעט משחקים גודל מסך - נראה לי שבסביבות 15" או 16" זה מספיק כי כשאני בבית אני מחבר את הנייד למסך גדול יותר שיש לי בחדר דיסק קשיח - אני יסתפק בדיסק סטנדרטי כי יש לי את החיצוני שלי יציאות - לא חייב משהו מיוחד רק שיהיה הרבה USB מערכת הפעלה - לא צריך סוללה - עדיף כמה שיו…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by merstik,

1. מחיר: 4000-4500 שקלים (עדיף להשאר בגבולות אלה). 2. שימוש המחשב: גיימינג כגון battlefield ו-league of legends רזולוציה: 1920/1080 הגדרות גרפיות: עדיף שיהיה ניתן לשחק את המשחקים על "High" 3. אין צורך לציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. כולל מערכת הפעלה והרכבה בחנות. 8. איזור מגורים: ראשון לציון 9. מעוניים לקנות את המחשב כמה שיותר מהר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - אין 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא 12. הערות נוספות, פירוט מ…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by saydon,

המחשב יעבוד על רזולוציית 1152X864 .. מה אתם אומרים עליו? אם אתם ממליצים על איזה מארז אחר אז תגידו אני לא מכיר מארזים מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪597 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44052 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA …

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by avid,

שלום, הזמנתי ב-EBAY סוללה לנייד של DELL 9 מקורית, 9 תאים, 85WH דגם GP952 גרסה REV03 הבעיה היא שלאחר ההזמנה ראיתי שיש 2 תמונות - התמונה הראשית היא של Rev A03 והתמונה בפירוט היא של Rev A00. המוכר אמר לי שמה שיש לו במלאי זה Rev A00. השאלה היא - איך אני יכול לברר מה ההבדל בין הגרסאות? האם כדאי לבטל את הקנייה או להסכים לקבל הגרסה הישנה? ועוד שאלה - על הסוללה כתוב Assemked במקום Assembled (אני לא יודע אם זה צריך לעורר חשד או לא). תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי,סרטים להורדה,צפייה ישירה, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD או FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by llivny,

יש לאבא שלי בחדר שינה טלויזיה של 42" ומערכת רמקולים היקפית. בתוך ארון עם דלת זכוכית שממוקם מתחת לטלויזיה הוא שם לפטופ והוא משתמש במקלדת ועכבר אלחוטי. גם כשהלפטופ לא סגור בתוך ארון יהיה אפשר לטגן עליו ביצה, בנוסף הוא ישן ואיטי. מכיוון שיש קצת חוסר מקום למארז החלטתי לעשות את פרוייקט "מחשב ארוני" ועל המדף של הארון להתקין מחשב (יענו שהארון יהיה המעטפת). אני קצת מתלבט בנוגע למפרט וצריך עצה. המחשב משמש לעבודה משרדית, ויש כמה נקודות חשובות: המחשב צריך להיות זול (אני מקווה שהדרישות שלי לא מוגזמות למפרט של 1500), שקט (לחדר שינה) וקר (בשביל ארון). אני לא צריך מעבד חזק, וגם לא כ. מסך חזק (למרות שאם זה לא מייקר את הסיפור, הייתי שמח לחיבור HDMI) בנוסף אני צריך שני מאווררים שקטים 80 מ"…

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by i-pink,

המחשב יקנה בחול. RAM CPU לוח אם כרטיס רשת 1GB מינימום - אם יש רעיונות למשהו יותר מהיר עדיף. (מוכנה לחרוג מהתקציב) HDD לא צריך מארז לא צריך ספק לא צריך ענבר.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  19. היי מישהו יכול להציע לי מפרט טוב לפי הנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים + אמולטורים (דורשים מעבד עם קצב שעון מהיר) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). windows 7 64 bit ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך רחב סמסונג 21.5 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?rpg + ps2 emulator * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by isr99,

אני משחק מדי פעם במשחקים המחשב הישן שלי כבר לא סוחב כל כך טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימושי נוספים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  21. לאחר מעבר בפורום וחיפוש מייגע בZAP הגעתי למחשבים הבאים: צריך עצה אחרונה ממומחים יותר ממני לגבי קניה. תקציב: עד 5000 עדיפות להוזיל. דיסק קשיח: יוחלף ב SSD (עוד שאלה לנושא, איזה SSD משתלם בימינו לקחת בהתחשב בזה שהאחסון לסרטים וקבצים יהיה חיצוני[כונן C בלבד במחשב] ) http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1375 מאפיינים בולטים: כרטיס מסך Nvidia GT635M-2GB כרטיס אלחוטי לא דואל-בנד. כרטיס רשת 10/100/1000. Bluetooth v4.0 לא בטוח אם יש USB3 וכמה. לפי ASUS פאנל IPS. http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2922 מצויין USB3 באתר. קשיח 7200. לפי ASUS פאנל IPS. http://www.navitech.co.il/items/167973 מעבד יותר חזק. 8GB זכרון מקסימום 8 לעומת 16 בקודמים. לא ברור אם IPS. 2GB AMD Radeon HD …

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

כשאני לוחץ על הכפתור של שליפת הכונן, הוא יוצא טיפה (2 - 3 ס"מ) ואז אני צריך למשוך אותו, וגם כדי להכניס אותו חזרה פנימה אני צריך לדחוף אותו המחשב רק נקנה לכן אני שואל אם זה בסדר שרב פעולות הכונן נעשות באופן פיזי ולא אוטומתי כמו במחשב רגיל.

23. Started by omergli,

אהלן. אני מחפש נייד אמין וזול ללימודים במחיר בסביבות 2,000 ש"ח, עם חריגה של מקסימום 500 ש"ח. אני מאוד מעדיף לקנות אותו בבאר שבע, אבל זה לא דיל ברייקר. הכי חשוב לי שיהיה אמין ויסחוב אופיס וגלישה בלי להתפגר. * מטרות המחשב: בעיקר אופיס, ואינטרנט. לגיימינג רציני כבר יש לי נייח סביר. * גודל המסך- לא עקרוני, הבנתי ש13-15 אינץ' זה סטנדרטי.... * רזולוציית המסך- לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- לא * משקל רצוי- רצוי קל, לא עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הכי טוב אם יש גם יציאת VGA וגם HDMI, אבל זה לא יפול על הנושא הזה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- לפחות 500GB, רצוי יותר. מבחינת סוג, אני בכנות ל…

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by LalA09,

קודם כל תודה על העזרה. רוצה בקרוב לקנות מחשב,הטופס: 1. מה התקציב? 2700-2800 גג. 2. מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים (כבדים),צפיה בסרטים,הורדות וכו' (יענו הכל מהכל). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך חשבתי על 9600GT,לא מחפש להריץ על HIGH מדיום גם מספיק. העדפה למעבד E8400 או Q6600. מארז הבנתי שחשוב שהוא יהיה קריר ואיכותי ולא סתם גנרי אחד אז חשבתי על CM334 ולהשקיע בספק שהבנתי שהוא החשוב יותר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רשמתי על איזה מארז חשבתי,עדיף שהוא יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. ה…

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by d_v,

היי כרטיס המסך במחשב הוא nvidia geforce g 103m יש יציאות VDA ן HDMI. הטלוויזיה שברשותי היא ישנה, עם כניסות RCA ן S-VIDEO האם ברכישת הכבלים הזולים VGA TO RCA זה אמור לעבוד? ממה שחיפשתי הכבלים האלו הם בד"כ לא עובדים, אך זה תלוי בכרטיס המסך. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.