עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קבלתי היום את הנייד החדש שלי 7720 של דל עם מסך 17.3 אינץ עכשיו אני מחפש לו תיק יפה גדול ואיכותי חשבתי על התיק הזה מה אתם אומרים?? ואם הוא מתאים ל 17.3 אינץ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12643

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו בלבד בתוכנה Premiere CS5. מבחינת שקט - לא מאוד קריטי, אבל שלא יהיה רועש מאוד. אני צריך ייעוץ על החלקים שבחרתי (נעזרתי הרבה בשרשור על מפרטים לגרפיקה. תודה רבה!), המלצה ללוח אם מתאים (אין לי דרישות מיוחדות חוץ מתמיכה בFireWire), וקירורים אם צריך. לדעתכם כדאי להחליף את אחד מכונני הF3 בכונן SSD עליו תותקן מערכת ההפעלה? ההבדלים יהיו משמעותיים בעריכה עצמה? זה המפרט שהרכבתי (לא כולל קירורים ולוח אם). כמו שציינתי, התקציב הוא סביב ה-5000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם זה נחוץ): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪796 מארז: …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מחפש מפרט למחשב עבור אחותי שימוש עיקרי- אינטרנט סדרות סרטים דרישות והגבלות , מעדיף שיהיה הרבה זכרון והרדיסק אמין וגדול מסך וציוד היקפי כבר יש (: רוב תודות למגיבים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by omergli,

אהלן. אני מחפש נייד אמין וזול ללימודים במחיר בסביבות 2,000 ש"ח, עם חריגה של מקסימום 500 ש"ח. אני מאוד מעדיף לקנות אותו בבאר שבע, אבל זה לא דיל ברייקר. הכי חשוב לי שיהיה אמין ויסחוב אופיס וגלישה בלי להתפגר. * מטרות המחשב: בעיקר אופיס, ואינטרנט. לגיימינג רציני כבר יש לי נייח סביר. * גודל המסך- לא עקרוני, הבנתי ש13-15 אינץ' זה סטנדרטי.... * רזולוציית המסך- לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- לא * משקל רצוי- רצוי קל, לא עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הכי טוב אם יש גם יציאת VGA וגם HDMI, אבל זה לא יפול על הנושא הזה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- לפחות 500GB, רצוי יותר. מבחינת סוג, אני בכנות ל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by My_Name,

אהלן, אני צריך עזרה בהרכבת מיפרט לישמושים משרדיים נטו, בתקציב של עד 1000 ש"ח ללא ציוד הקפי. התקציב לא גמיש לחלוטין (100-200 חריגה במקסימום), אבל גם השימושים לא קיצוניים מדי - אופיס, וכמה תוכנות חישוב אולי.רכישה מ-TMS. תודה ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אז ככה... סבא שלי מעוניין לרכוש מחשב וביקש ממני שאני יעזור לו. מטרות המחשב הם בסיסיות ביותר - לגלוש באינטרנט, אולי לראות סרטים ולמעשה זהו. הוא מעוניין להוציא כמה שפחות כסף אבל לדעתי צריך שהמחשב גם יהיה איכותי ושלא יתפרק אחרי חודש. לא צריך כרטיס מסך, אני חושב שעדיף לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. כמו כן צריך ציוד היקפי. גודל המסך - 17 אינצ' אני חושב שיספיק. שקט - חשוב למדיי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dolevzora,

שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by FireBullet,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו: בעיקר דברים באורך של טריילרים. של כמה דקות - עד דברים באורך חצי שעה. לא דברים יותר מידי כבדים. שיעבדו בו משחקים חדשים כמה שיותר חלק... 2 הארדיסקים: 1. קטן שאני אתקין עליו רק את המערכת הפעלה (סביבות ה-20 עד 40 גיגה יספיקו, לא?) 2. גדול שעליו אני יאכסן את כל השאר :] אממממ, אם אפשר מסך 19 דק רחב.... תודה רבה :}

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by s.os,

אממ אני חדש כאן בפורום ואני מחפש מפרט טוב בתקציב של 4500 שקל חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה AMD , חשוב מאוד שיהיה כרטיס מסך לא מובנה ובכללי זה הכל אני מדבר פה על מחשב ללא מסך ללא רמקולי מקלדת וכלום בקיצור רק מחשב תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ל13,

שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי רכישת windows 10 עבורו. בחנות מציעים ב-500~ ש"ח את גרסת ה-OEM וב-600~ ש"ח את גרסת ה-Retail שאני מבין שהיא המומלצת יותר. אבל... קיבלתי המלצה לגמרי אחרת לרכוש רישיון ל-Windows דרך אתר שנקרא CDKeysDeals. קונים שם למשל רישיון ל- Windows 10 Pro Retail בפחות מ-13 יורו (52 ש"ח). אני לא מבין אם מדובר ברכישה חוקית או שמדובר במשהו לא חוקי ומפוקפק שאי אפשר לסמוך עליו. ברור שמעדיף לחסוך את הכמה מאות שקלים אבל בשום אופן לא במחיר של מוצר לא חוקי או מוצר שעלולות להיות לי איתו בעיות בהמשך. אשמח להתייחסותכם. תודה הנה קישור למוצרי windows באתר המדובר: https://www.cdkeysdeals.com/index.php?category_id=0&amp…

11. שלומלום - להלן המפרט אותו אני חושב על לקנות, בבקשה, הערותכם בנושא שימו לב... עם המפרט הזה אני קרוב מאד לחרוג מהסכום אותו אני רוצה/יכול להוציא... מעבד : Pentium D-830 3.0Ghz (לא נתון לשינויים). מאוורר למעבד : Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 לוח אם : Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775 זכרון : GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel כונן קשיח : Seagate Barracuda 250GB 7200 SATA II 8MB ST3250824AS [ישנו את ה- WD עם חוצץ של 16MB, עד כמה הם כוננים אמינים ? כי הוא יותר זול... ] כרטיס מסך : eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E [ האם יש שינוי רציני לטובה/רעה מהדגם המקביל אצל GIGABYTE ] מארז : Thermaltake Swing VB6000 Silver Window No Psu…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי כולם! המחשב הישן שלי שבק חיים שבוע שעבר אחרי 5 שנים בהם ביצע את עבודתו נאמנה אחרי הרבה זמן של שוטטות באתר הבנתי מה אני מחפש... המטרה: הורדת סרטים צפייה בהם (בשאיפה במסך אלסידי 32 בסלון אבל אני עובד עם מסך 17 אנצ) עבודה משרדית ומעט משחקים (הכל בו"ז) מעבד - שיתמודד עם אימיול וביטורנט פתוחים יחד עם צפייה בסרטים - ריבוי משימות כרטיס מסך- לצפייה בסרטים ומשחקים כמו רד אלרט 3 (גג) שיתמודד טוב עם הויסטה direx10 קירור בגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי אז חשוב שהמחשב יהיה שקט מפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ashachak,

אני מחפש לקנות מחשב לסלון, שישמש לסרטים, משחקים פשוטים, וורד וכו חשוב לי שהמחשב יהיה קטן ושקט אני מעדיף מעבד Intel חשבתי על ZOTAC ZBOX ID83 PLUS מעבד i3 3120M Onboard Video Intel HD Graphics 4000 למישהו יש ניסיון עם המחשבים של Zotac? אשמח גם להמלצות על דברים דומים תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. טוב שלום לכל מי שקורא את זה ומקווה שיוכל לעזור לי למה בשוק המחשבים אני לא מעודכן בשיט כבר איזה שלוש שנים אז פחות או יותר אני לא יודע מה יש אז פה אני מבקש את עזרתכם: 1) צריך מפרט למחשב פשוט כולה להדפסת עבודות בית ספר בסכום עד 2,500 שקל 2) צריך מפרט למחשב סבבה עם כרטיס מסך סבבה מיועד למשחקים ברמה של הירורס 5 עם זיכרון טוב גם עד 3,500 שקל מי שיעזור אני נורא ישמח תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by בב,

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהבן שלי בנה למחשב גיימיניג. המחשב עתיד לשמש בעיקר לפורטנייט אבל עם פוטנציאל עתידי למשחקים נוספים. מאחר ואין ברשותנו מחשב נייח הרכישה היא גם של מסך (את שאר האביזרים- מקלדת, עכבר, מצלמה וכד' מתכוונים להזמין מאמזון) https://www.tms.co.il/139961 מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 704 לוחות אם: Gigabyte B550 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 619 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 279 מארזים: NZXT H510 Matte Black כמות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Raki,

היי, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי גיימינג וצפיה בסרטים וכדומה. התקציב כמו שנאמר הוא עד 2500 שקלים כולל משלוח\מס\מכס ושאר ירקות. האם העסקאות הבאות שוות? : http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=84 http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=386 המחיר לא רע בכלל. אבל אני לא מבינה הרבה בחומרה. חשוב לי שיהיה מספיק RAM גם. במידה והעסקאות הללו לא שוות לדעתכם האם תוכלו לתת המלצה במסגרת התקציב? לא משנה אם בארץ או בחו"ל. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram Logitech MX518 Dell 2407WFP Logitech Z-640 המפרט^^ המחשב שהיה לפני 2\3 חיה רעה, נהייתה סבתא זקנה. אני רוצה להריץ 1080P בלי שום בעיה, המחשב נהיה חלש. אני אוהב לשחק משחקים, אבל יותר חשוב לי סרטי HDTV עכשיו, ברור שאם המחשב יוכל אני אתקין את המשחקים החדשים, לא חשוב לי פילטרים וכל השטויות האלה. חשוב לי איכות ומהירות. (תמונה הכוונה ומהירות המחשב.) אין תקציב כרגע כי אין לי כסף, אבל זה יהיה בהדרגתיות, אני מתגייס עוד שנה אז לקחת את זה בחשבון (הכוונה שאני לא צריך מחשב על שיספיק לי ל4-5 שנים,…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by NeptuneMB,

היי חברה. בקרוב אני אקנה את המחשב שלי,למרות שאני יחכה למעבדים החדשים שיגיעו. אך עד אז אי אפשר ליהות בטוח שהם ישפרו את הביצועים בהרבה. אני איני אוברקלוקר,ואני לא יעשה את גם, אז מינעו ממני וממכם את המאמץ לבחור לי פריטים לoc. המטרה שלי שתביאו לי ביקורת למפרט הזה. {1220שח}AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL {1135שח}512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original*2 {661שח}EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX {53שח}NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 {554שח}COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE {2641שח}SAPPHIRE Radeon X800 Pro 256MB GDDR3 / DVI / TVoUT - RETAIL -אני רק עם ATI. {576שח}WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA {170שח}התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (…

19. מחשב לסטודנט לפיזיקה. מחשב נייד לעבודה משרדית, גודל מסך 10-12 אינצ', תקציב עד 4000 ש"ח (אם אין צורך בכל כך הרבה אשמח לחסוך, אבל לא על חשבון המשקל או על זמן הסוללה). רצוי שיהיה כמה שיותר קל: 1-1.5 ק"ג. זמן סוללה רב ככל האפשר במסגרת התקציב. ללא יציאות מיוחדות (רצוי 2 יציאות USB, לא יודע אם מדובר במשהו "מיוחד"), בלוטות' לא הכרחי בכלל . כונן קשיח מינימום 40GB. יש צורך בכונן DVD אך אין צורך בצורב (אם ההבדלים בינהם זניחים אז אשמח לצורב). אין צורך באחריות בינלאומית ואין העדפה לחברה כלשהי. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by skyline,

1. מה התקציב? 5000 שקל 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים וצורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by 2paco,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:רק משחקים תמידית * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך טלויזיה 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי כבדים לשנתים הקרובות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1500 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Emin,

מעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz לוח אם EP43-DS3L זכרון פנימי 3 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 כונן קשיח 60 גיגה של WESTREN DIGITAL ספק+מארז תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב ל64 ביט עם מינ' הוצאה, איזה מבין הרכיבים אני חייב להחליף?

25. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על שתי המערכות הנ"ל, (למטרת משחקים ,סרטים , אינטרנט וכו') איזו מערכת עדיפה? ומבין האופציות מה עדיף וגם , מה ההבדל בין הצ'יפסט אינטל G41 לבין G31 ולגבי כרטיס מסך, ידוע שלא שמתי, אשמח לשמוע הצעות, וכרגע לא שמתי, כי אני רוצה לבדוק קודם מחירים של המפרט הנ"ל ולפי זה אני אדע מה לשים , או שאני אחכה עם זה ואסתדר בינתיים עם הכרטיס של הצ'יפסט (המובנה) עד שיהיה לי כסף לקנות כרטיס... אבל אשמח לשמוע הצעות מפרט 1: מעבד אינטל מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: Asus P5QPL-AM Chipset G41 / G31 -Asus P5KPL-AM זיכרון: Kingstone Value 2 GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 320 GB 7200 RPM 16 MB צורב:Lg GH22NSX22 Sata Black Dvd +-Rw מאוורר למעבד: Alpine 7…

דיונים חדשים בפורומים