ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אף פעם לא היה לי מחשב נייד!! תמיד היו לי מחשבים נייחים שהייתי מחליף כל 3 שנים בערך יש לי העדפה טבעית לנייחים כי הם יותר חזקים ויותר גמישים מבחינת שינויים ותוספות של חומרה אבל אני מבין שיש היום ניידים מספיק חזקים שיכולים להתמודד יפה מאוד גם עם נייחים בכל אופן השימושים העקריים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט עם המון טאבים פתוחים ( 20 - 30 ) הורדות שרצות תמיד ברקע ( ביטורנט - אימיול - הורדות ישירות ) סרטים באיכות HD מעט משחקים גודל מסך - נראה לי שבסביבות 15" או 16" זה מספיק כי כשאני בבית אני מחבר את הנייד למסך גדול יותר שיש לי בחדר דיסק קשיח - אני יסתפק בדיסק סטנדרטי כי יש לי את החיצוני שלי יציאות - לא חייב משהו מיוחד רק שיהיה הרבה USB מערכת הפעלה - לא צריך סוללה - עדיף כמה שיו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק למחשב קטן וקל משקל (עד 12 אינץ') למטרת גישה מרוחקת VPN,Teamviwer וכן עבור עבודה על microsoft access visual c# כן חשוב משך עבודה ארוך על בטריה. האם נטבוק כגון Compaq Mini 311c-1010EJ יבצע את המטלות? בלי להתקע/איטיות? כמובן עדיפות לפתרון זול. או אם לא, אז אני זקוק להמלצה על לפטופ עד 12 או מקסימום 13 אינץ' במחיר של עד 3500 ש"ח, עדיפות למשקל קל וסוללה שמספיקה לכמה שיותר זמן. תודה מראש. נ.ב. האם המחשב הבא יכול להתאים לדרישות שלי? Dell Inspiron 11Z su4100 cpu או שכדאי לעבור לגודל קצת יותר גדול לכיוון של 13 או 14 אינצ'ים ששם המעבדים יותר חזקים, והמחשבים קצת פחות ניידים? חשוב מאוד: אני מירושלים. אז בבקשה שהמחשבים שאתם ממליצים יהיו מבאג או KSP
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל חוות דעת על מפרט לגיימר בינוני, לפני קנייה. (המפרט לא כולל מסך) הסכום הסופי באתר rsm יצא ₪3255 אבל בעיקרון אני יכול לחרוג בעוד ₪250 בערך, ככה שאם אתם מוצאים משהו ששווה לשפר (אולי כרטיס מסך?), תציעו לי. חוץ מזה לגבי הספק, הוא לא חזק מדי? (המפרט הורכב באתר rsm.co.il רק בשביל הנוחות) תודה לעוזרים. מעבד: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray ₪851 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 זיכרון: Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪530 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI ₪514 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=871 דיסק קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ Spi…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש להתחדש במחשב נייח חדש וראיתי את מפרט המחשב הבא באתר של IBUYPOWER: Case :: iBUYPOWER Slate MR Mirror Finished Tempered Glass ARGB Gaming Case Processor :: AMD Ryzen 5 3600 Processor (6x 3.6GHz/32MB L3 Cache) - Free Upgrade to AMD Ryzen 5 3600X Processor (6x 3.8GHz/32MB L3 Cache) Processor Cooling :: iBUYPOWER 120mm Addressable RGB Liquid Cooling System - Black - Free Upgrade to iBUYPOWER 240mm ARGB Liquid Cooling Memory :: 16 GB [8 GB X2] DDR4-3000 Memory Module - **Certified Major Brand Gaming Memory Free Upgrade to DDR4-3200 XPG D41 RGB Memory Video Card :: NVIDIA GeForce GTX 1660 - 6GB GDDR5 (VR-Ready) - Free Upgrad…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קרוב שיכול להביא לי מחשב נייד מחו"ל בתקופה הקרובה ואני מעוניין לרכוש משהו ביומיים הקרובים. התקציב הוא מקסימום 800 דולר. מחפש גודל 14 \ 15.6 (רצוי 14) בעיקר לעבודה ולימודים וכמה שיותר חיי סוללה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב לא גדול לרכישת מחשב נייד. אני צריכה אחד שיהיה טוב אבל לא גרנדיוזי, לצורכי כתיבה ולמידה(לא גרפיקה!) אז בבקשה, תנו הצעות לדגמי מחשב יעילים ולא יקרים. אנחנו היודעים, בישראל 2014 לא קל להיות סטודנט.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חברה שבקשיים כלכליים. היא צריכה לקנות בשביל הבת שלה מחשב לצרכים בסיסייםץ והתקציב הוא 1700 שקל ללא מסך וציוד הקפי. זה מה שאני הרכבתי (המחירים מהחנות הקרובה לביתי): cpu: XP1700+ (340) Include spire fridgrock MB: CHAINTECH 7nif2 (550) MEMORY: ddr333 256Mb (260) DRIVES: F1.44 (50) cdX52LG(100) מארז + ספק 400W ומייצב מתח :180 שקל HD: WD40G7200 (330) סהכ: 1810 זה מה שאני הצלחתי. ואני צריך לצמצם עוד 100 שקל.... אז כמה שאלות: א. יש לכם רעיון איך עוד לקצץ? ב. יש לכם רעיון אחר ללוח עם VC-OB בזול? ג. רעיון לחברה זולה לזכרונות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מחפש נייד פשוט לשימוש ביתי פשוט. דרישות: 1: מסך - 14.1 - 16 אינצ', 2: מקלדת נוחה להקלדה(לא כפתורים קטנטנים) 3: חיי סוללה סטנדרטים. 4: כרטיס רשת 100/1000 5: BLUE TOOTH. 6:מצלמת אינטרנט. 7: שאלה לגבי הכרטיסי מסך המובנים , האם הכרטיסי מסך המובנים מספיקים לסטרימינג חלק של וידאו? בכול פורמט? 8: אשמח גם להמלצות לגבי החברות המומלצות של היום לדוגמה ראיתי באייבורי את שני אלא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3674&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3447&CatCode=315 מה דעתכם? תקציב רצוי - 2-2.5 אלף , אפשר חריגה קטנה . תודה מראש. דן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב מצויין לכולם! אני מחפש מחשב נייד עבור סטודנטית. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ברשת האוניברסיטה וכמובן אופיס ואולי פה ושם תוכנות פשוטות לסטטיסטיקה. הדרישות מהמחשב: - מסך 13.3, כדי שהמחשב יהיה באזור ה2 קילו. - זמן סוללה ארוך ככל הניתן, עדיפות לסוללת 6 תאים. - אין צורך בכרטיס מסך יעודי, סתם זולל חשמל ואין בזה שימוש. טווח המחירים הוא בין 3500 ל4000 שקל. עדיפות עצומה לחנויות באזור חיפה. כמו כן ברשותי מערכת הפעלה מקורית שאני מעדיף להתקין, לכן אם אפשר לרכוש ללא מערכת הפעלה - מה טוב. שני מועדמים אפשריים שמצאתי של LG: לשניהם כרטיס יעודי של NVIDIA אבל סוללת 6 תאים. E310-M.CP8BE R380-A.APB1E T4200 2.0GHz מועמד אפשרי של HP: HP ProBook 4310S VQ482EA יש לו כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
IEEE 1394 FireWire® Interface מזה אומר ? איך ניראת היציאה שלו ולמה זה משמש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב בסיסי ביותר בשביל ההורים. המחשב גם ישתף תוכן ברשת ל SMARTTV יריץ windows 7 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטיHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם יש בארץ חברות שנותנות שירות במסגרת האחריות על ניידים שנקנו בחו"ל? Dell? ASUS? 2. לרוב הניידים, לפחות אלו שבתקציב שלי, יש דיסק קשיח במהירות 5400RPM. עד כמה ההבדל מורגש לעומת 7200RPM (שיש כמעט בכל מחשב נייח)? באיזה מצבים הוא מורגש? 3. יש מחשבים עם כונני SSD קטנים (32 GB) שמתפקדים כ-cache של ה-HDD - באילו מצבים זה שימושי? האם זה איכשהו מגשר על הפער בין 5400-7200 RPM או שאין קשר? 4. האם להחליף רכיבים בלפטופים זה קל כמו להחליף רכיבים במחשבים נייחים (למי שהתנסה בזה)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרכיב מפרט לחבר שקונה לבן שלו (גיל בר מצווה) , לא מעוניין להמתין עד מבצעי BF רוצה להזמין עוד השבוע אם יתאפשר. אני מעט חלוד וכבר לא ממש מעודכן ולכן כל עזרה / מפרט / עצה יתקבלו בברכה 🙂 ברשותי זכרונות (DDR4 3200 32GB - כן אני יודע שזה הרבה אבל הם בסטיקים של 16 כ"א וכדאי בטח להשאר בדואל) , ספק חדש באריזה של אנטק 620 מודולרי HCG , קשיח מכאני 2TB. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ,אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ולימודים לנער 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, אז דרוש כונן קשיח של 250 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון וצורב DVD ויש צורך גם בהרכבה. בנוסף לדרישות ההתחלתיות הללו, האם יש כרטיס מסך מובנה, שמסוגל להחזיק משחקים של היום? כלומר, אח שלי שוקל בינתיים לעבוד עם כרטיס מסך onboard ואחרי שנתיים בערך, לשים כרטיס מסך, השאלה אם זה כדאי ואם זה אפשרי להריץ משחקים של היום עם כרטיסי on board. בקשר למעבדים, אני לא בטוח שאינטל ייכנס בתקציב, אבל אם כן, אז אם אפשר לראות מפרט גם של Amd וגם של אינטל, והסבר מה עדיף מביניהם.. וצפוייה בקרוב איזשהי ירידת מחירים? וזהו.. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב עבור אחותי שימוש עיקרי- אינטרנט סדרות סרטים דרישות והגבלות , מעדיף שיהיה הרבה זכרון והרדיסק אמין וגדול מסך וציוד היקפי כבר יש (: רוב תודות למגיבים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לרשותי מחשב נייד ישן במקצת(Dell עם Pentium M), ללא הארד-דיסק. אני זקוק להארד-דיסק מחשב נייד(2.5'') IDE (ATA). מישהו יודע היכן אפשר למצוא כאלו דינזוארים? הדבר היחיד שמצאתי הוא משהו בזיגזג ב600 ש"ח(!)... ההארד-דיסק לא צריך להיות מעבר ל120GB, אבל אם המחיר סביר לא יפריע לי שהוא גדול יותר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע זמן השדרוג השנתי המחשב כבר וותיק ועם הזמן התווסף לו הארד דיסק נוסף והוחלף כרטיס מסך שמת המחשב שיש כרגע הוא: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA69G-S3H ספק HEC 400TR 2.00GB DDR2 AMD Radeon HD 6600 Series 2 HD בסך1.5 גיגה סך הכל והחמוד התחיל לקרטע אז אני הולך להשקיע בין 1000 ל1500 שקל בשדרוג המערכת כשהמחשבה הראשונית היתה רק להחליף מעבד ולהוסיף זכרון אני לא מצליח להבין איזה Socket יש לי , באתר של Gigabyte מופיעים לי על אותו לוח אם 3 שונים : AM2 AM3 ו AM2+ אופציה שניה אם אין מעבדים מתאימים ללוח הזה או שהוא יגביל מדי את המחשב , להחליף גם לוח אם ואולי ספק בכל מקרה הכוונה לשדרג כרטיס מסך עוד איזה שנה מה לדעת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 4000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 500 שימושים מהם השימושים במחשב? גראפיקה, תלת מימד ועריכת וידאו במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש.- פוטושופ, מאיה, אפטר אפקט באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? XP ולא יודע מה ההבדל בין 32 ל-64 אבל לא קריטי לי שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? אם יש מספיק בתקציב ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך? אם היא אינה ידוע לך כתוב את גודל המסך במקום. יש לי מסך 22 אינץ' FULL HD של DELL הרזולוציה המקסימלית 1680X1050…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המשחק הכבד ביותר באטלפילד 4
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://img292.echo.cx/img292/2082/last29yf.jpg לפי הדיונים האחרונים פה, נראה לי שזה המפרט שאני ילך עליו אני גם נוסע לחנות אז אני יקנה שם איזה מאוורר או עוד סידירום אם צריך, וזהו ;] מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון מחפש 5-6K, חריגות קלות זה סביל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח משחקים (Unity) 3 מסכי HD מסטרים תוך כדי פיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win10, לא משנה home/pro הרכבה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים וגם ללימדים בשנה הבאה. הכי חשוב שיהיו לו ביצועים טובים. זמן סוללה לא חשוב בכלל ומשקל גם לא לגמרי חשוב אבל ברור שעדיף פחות כבד. אני מחפש משהו בגודל 15" אבל לא מאלה שהם בעצם בגודל של 17" קיבלתי כמה הצעות, אחת מהן היא זו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5039&CatCode=315 אבל אני לא יודע מה טיבה, אם מישהו יוכל לייעץ לי או לחוות את דעתו אני אשמח מאוד תודה רבה, מוטי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במחשב למשחקים כבדים, שישרת אותי לטווח הארוך, אני לא בן אדם שמחליף מחשבים מהר.. חשבתי עד עכשיו על הכרטיס 1800XT 512MB אבל אני רואה שהורדתם אותו מהפרק.. לא שאני יודע למה.. למחיר 1800 ש"ח הוא נשמע לי טוב.. טוב אני צריך מחשב ללא ציוד הקיפי, מספיק לי 160GB, אני רוצה צורב של LG עד עכשיו הייתי סגור על הספק ליבריטי 400, אבל נראה לי שקונרו+אוברקלוק קטן במסגרת קירור סטוק וATI לא ינצלו את הספק.. ומכיוון שהספק לא יחזיק גם לעתיד מכייון שהצריכה של הכרטיסי מסך הבנתי שהולך להיות דור חדש של הספקים מטורפים, אז חשבתי אולי להוריד פה קצת את הרף.. בעיקרון, מחשב למשחקים כבדים, אוברקלוק קטן, לא משנה לי אם זה משתי חניות אפילו, לטווח ארוך. +ויש לי מסך syncmaster 710N אם זה מועיל במשהו..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בשילוש הזה כבר יותר משלוש שנים, חמש שנים לספק כח. הכל עובד כהלכה ומעולם לא היו תקלות, לא בספק ולא בשילוש. AMD Phenom II X4 940BE + Mugen II + Original Cooler Gigabyte GMA-790MX GT3P G.Skill DDR2 4GB 800MHz Thermaltake ThoughPower 600W
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-