ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לרכוש מחשב כמעט שלם (מעבד, לוח, זכרונות מארז וספק) , לא שכחתי משהו אני לא צריך כרטיס מסך ואחסון יש לי בצד התקציב הוא עד 2300, רצוי פחות. חשבתי על מחשב מבוסס AMD 3600 ושיהיה לוח ברמה סבירה, לא הכי פשוט שיש. מארז וספק שקטים אם אפשר. מעדיף לקנות מחנות מהמרכז. ראיתי שיש את פלונטר שנראה שיש מחירים טובים שם. יכול להיות עוד אופציה לא כ"כ מכיר חנויות. בעבר קניתי בTMS אבל מעדיף לקנות מחנות שקרובה יותר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב חדש של dell ויש לי שתי אופציות אני רוצה לדעת מה יותר טוב http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=681 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm ועם זה אבדל גדול תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. 4000 ש"ח מזומן 2. משחקים קלים 3. לא צריך ציוד היקפי 4. כונן דיסקים, דיסקטים ומארז 5. כרטיס מסך 6600GT 6. לא 7. צריך רק התקנת מחשב במעבדה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני רושם את כל המשתנים כמו שצריך, את הכל אני לוקח מתוך הנתונים שבמחשב.. מעבד: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.90 GHz RAM: 1.00 GB מקום לעוד כרטיס לוח אם: מודל G31M-S2L chipset P35/G33/G31 southbridge 82801GB (ICH7/R) LPCIO IT8718 GPU: Radeon HD 4350 דיסק קשיח: אני לא מצליח למצוא גירסא או דבר דומה לזה, אבל יש לי כונן C בגודל 465 GB תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ מה שאני לא צריך זה : דיסק קשיח, ציוד היקיפי, כוננים כלשהם,מסך. אני צריך : מעבד , לוח אם, זיכרון,כרטיס מסך ,מארז ,ספק (מקווה שלא שכחתי כלום) עכשיו יש לי כמה דילמות: א. 2 GB זיכרון , צריך או לא נוכח הזלילת זיכרון של VISTA ב. אני רוצה כרטיס מסך עם DX 10 חשבתי על 8800GTS 320 MB אבל אולי כדאי לחכות קצת? (מצד שני אפשר לחכות לנצח)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מפרט המחשב שיצרתי מיועד לעריכת סרטוני וידאו פשוטה ושימוש במקביל של תוכנות מסחר הדורשות משאבי מערכת רבים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר יחסית כשאני עובד עם מספר יישומים כבדים יחד (עד 4 תוכנות במקביל) . המחשב לא מיועד ל gaming בכלל המפרט שבניתי חורג מהתקציב שלי ואני מחפש להפחית עלויות. אשמח לקבל רעיונות ותגובות. תודה למשיבים רון קישור למפרט שיצרתי: https://ksp.co.il/t/x4iEX5
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לאח שלי שיהיה אמין וטוב. הוא לא צריך להיות חזק מבחינת המפרט אבל שיחזיק לאורך זמן. בנוסף הייתי שמח לקנות אותו מחנות פיזית עם שירות טוב אם יש לכם המלצות בנושא * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אופיס ואקסל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 - לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שתי מפרטים (ללא מסך,מקלדת,רמקולים.) עד 6000 שקל. זה הamd מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 299.99 ¤ 1 299.99 ¤ 1 4180 LG 52/32/52 Bulk Black CD-RW 167.00 ¤ 1 167 ¤ 2 3148 AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU 1024.19 ¤ 1 1024.19 ¤ 3 5382 ZALMAN ZM-CS1 ZM LGA775 Socket for 7000 Series 49.00 ¤ 1 49 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 2131 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 519.00 ¤ 1 519 ¤ 6 4950 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Motherboard 530.00 ¤ 1 530 ¤ 7 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ 2 1070 ¤ 8 1468 Microsoft OEM Optical Mouse 62.00 ¤ 1 62 ¤ 9 538…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. מה חושבים על המחשב הזה מהמוכר הזה? האם מומלץ לקנות כך? מה הכוונה on site warranty? https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F283323705569
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + מסך שהמחשב יהיה חזק ושיוכל להפעיל משחקים כבדים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום רביעי אני הולך להזמין מלוג'יק את המפרט הבא: Simbadda 8088 Blue 480W USB 2.0 Front Case w/X-Window 313.77 ¤ 1 313.77 ¤ Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P Chipset Motherboard 976.83 ¤ 1 976.83 ¤ GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade Value Memory 544.66 ¤ 2 1089.32 ¤ Gigabyte Radeon X700PRO 256 mb PCI EXPRESS VIVO bulk 1462.29 ¤ 1 1462.29 ¤ סה"כ 4960.21 ¤ אנא מכם חוו דעה על המפרט שאמור לשמש למשחקים, פוטושופ ותכנות. מספר בקשות 1. ההחלטה לקנות מפרט אינטל היא סופית לכן לא לשנות ל AMD 2. אם אפשר אחרי התיקונים לא לעבור את ה 5000 שקל (גם ככה אני כבר בחריגה) 3. אם ישנה הצעה לכרטיס מסך …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא משרדי וגלישה. צריך שיהיה צורב. כמו כן זקוקה להמלצה על מסך דק. לא מבינה שום דבר בנתוני מסך- מה זה למשל זמן תגובה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם הדרישות המינימאליות הבאות, ללא ציוד הקפי: מעבד כפול ליבה (משהו סביר אבל לא overkill לשאר המערכת) 2 גיגה זיכרון לפחות כרטיס מסך שמסוגל להציג HD מלא עם 512 מגה זיכרון לפחות ותמיכה בDX10 ומעלה 500GB כונן קשיח לוח אם יציב, ללא שטויות מיותרות, מאפשר OC קל. ללא כרטיס מסך מובנה. 6 USB (לפחות), כניסת HDMI, בלי דרישות רעש, רשת אלחוטית... סטנדרטי... שימושים: משחקים לא כבדים במיוחד, אינטרנט, סרטים. מפרט 1+2 מזיגזג: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ כונן קשיח WD Caviar Blue WD5000AAKX 3.5" 500GB 16MB SATA3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14683 כמות: 1 מחיר: 469 ש"ח ( למזומן:460 ש"ח ) זיכ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך גדול 17 אינץ רזולוציה שתתאים לסרטים 720p וכמובן יכולת להציג סרטים בכאלה בפורמט mkv לא הרבה דרישות, מקווה שלא בהרבה כסף. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , בקרוב אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לפני מעבר לדירה חדשה , כרגע כבר יש לי מסך וציוד הקפי שאני מכיר ומרוצה ממנו מהעבר אך ארצה לקנות מחשב חדש , אני אשתמש בו בעיקר לגיימנג - אך אולי מפעם לפעם לעריכת ווידיאו מצומצמת. התקציב המקסימאלי שלי הוא 3-4K אם אפשרות לחריגות קטנות , אני אכן ארנדר במחשב קבצים , אך לעיתים נדירות ולא ארצה שדבר זה יהווה שיקול מרכזי - בדרך כלל אני אשתמש בו לגיימניג אני נהנה לשחק בדרך כלל על 1280x1024 אבל זה לא שיקול מרכזי בשבילי לכאן או לכאן. צורב DVD הכרחי בשבילי , והשקט גם משמעותי , ככתוב למעלה לא מתוכנן OC , ואשמח לקבל כמה המלצות לחנויות טובות באזור המרכז או במרחק נסיעה מהמרכז. תודה מראש , נדב.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מברר מחשב עבור חבר שנוסע מחר לאילת, הוא מחפש מחשב קטן וקל לגלישה אינטרנטת ומשקים קלים תקציב 3000 עם חריגה ל 3500 * מטרות המחשב? משחקים קלים ואינטרנט וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הערפה למט, אבל היום יש צופויים מיוחדים, העדפה לפחות השתקפויות * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 , * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר גודל רגיל אז יותר טוב * משקל רצוי? עד 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או miniHDMI * Bluetooth? כן אבל לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לSSD 256 לפחות או משולב 512 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב שבק וחיפשתי מחשב נייח לגיימינג סרטים וכו. המשחקים הם באטלפילד, סקוואד ועוד המטרה היא מחשב בתקציב נמוך, המחשב משומש. אשמח לדעתכם בנוגע למפרט ולמחיר. כמה המחשב רלוונטי להיום. וכמה המפרט מיושן. עריכה: בעיקר לדעת אם הוא שווה מחיר של כ2600שח כמשומש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקשת עזרה במפרט מחשב נייד לתלת מימד וגרפיקה. מעבד אינטל- i3 / i5 וחשוב זכרון פנימי 6GB. כרטיס מסך nvidia. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים, סרטים, אופיס * גודל המסך? 13-15 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מתחת ל 5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD, אז הגודל לא משנה. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה ואיכות מסך חשובה לי יותר ממראה ועיצוב וכל מיני גימיקים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקניית המחשב החדש ישמש בעיקר בעריכות של סרטים [פרימייר וכו..] משחקים מהשורה הראשונה BT4 וכו.. [ATTACH=CONFIG]5476[/ATTACH] 1 אשמח לדעת אם יש משהו לא תקין במפרט [אפשר לחסוך וסתם מיותר] 2 המחיר תקף לאילת אשמח לדעת אם יש באזור המרכז\השפלה וכו.. חנות שתשווה לי את המחירים ותחסוך לי ירידה לאילת 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה סרטים כבדים GO PRO.HD.4K ומשחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק מאוד ב 39/38 אלף שקל לגיימינג שיעבוד חלק ויעמוד בהרבה עומס ,בשביל משחקים כבדים מאוד לרוב ואופציה למסכים מרובים ,מ START . 38 אלף שקל * גם לעריכת וידיאו ותלת ממד והרבה מולטימדיה וגיימינג !! . תכתבו אם צריך להוריד או לשפר משהו ,אני רוצה להכניס שני כוננים קשיחים של 6 טרה כי אני זולל זיכרון בשניות אמרו לי שזה זולל חשמל זה נכון ? אם עדיף חברה אחרת של ה GTX1080 אני אשמח לדעת ,שמעתי שהמסך של ACER מצוין . מארז של NZXT ,קירור נוזלי למעבד של חברת CROSAIR וקירור למארז של COOLERMASTER מקלדת של RAZER ועכבר גיימינג של RAZER 64 ג'יגה ראם G.skill ,לוח אם GIGABYTE גיימינג במצבע בנוסף רציתי לשאול אם החנות (START מחשבי גיימינג)…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי,סרטים להורדה,צפייה ישירה, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD או FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ייעוץ לרכישת מחשב נייח עבור עריכת תמונות נעזרתי בפוסט להנחיות להרכבת מחשב Photoshop, לבנייה של מפרטים: https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/3RZCS8236NBX1X594VWK https://ksp.co.il/t/6ty7OA אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מחפש שני מחשבים שונים אחד בגודל 15 אינץ והשני 17 . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/סטודנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-